Találatok a következő kifejezésre: Azt vettem hogy Samsung E250-es (3 db)

Azt vettem észre, hogy Samsung E250-es telefonom a nagy viharok alkalmával lefagy. Lehetséges ez? Ha igen, hogyhogy?

2x fordult már el?, hogy villámlások és dörgések alatt hivtak és próbáltam felvenni, nyomkodtam a felvev? gombot, a zene nem szólt tovább, de a kijelz? uazt mutatta, mint mikor hivtak...

Legjobb válasz: Nekem is ilyen telefonom van, de még soha nem volt gond vele.

Nekem is ilyen telefonom van, de még soha nem volt gond vele.
nekem is ilyen a telóm, nekem egyfolytában lefagy és elszinezõdik a képernyõ, ha vihar van ha nincs(nem régi telefon)...de vszleg tényleg amiatt van a probléma..
Nekem is ilyenem van, és azontúl hogy ingadozik a térerõ állandóan, semmi gondom vele. A térerõ dolog pedig sms-ek elküldésénél jön elõ, mert kb 10szer kell megnyomnom az Újra gombot, mire elmegy. Ennyi...
Nekem is ilyen telom volt. Nagy vihar volt. a kabát zsebembe tettem ilyen ruha anyagu zoknis tokba. és még igyis beázott...Lefagyott minden baja volt.elmennt a képernyõje is. Aztán hazaértem és kiszáritottam hajszárítoval. nem müködött. Aztán kis idõ mulva bekapcsolt. onnantol kezdve 3honapon át szenvedtem vele(de csak ha felcsusztattam) Nem lehet hogy neked is viz érte és attol rosszalkodik? vidd be szervizbe, biztos tudnak rajta segiteni. (Nekem az votl a bajom vele h 9nappal a garancia lejárta után romlott el, szal én megszivtam...)
A kérdező hozzászólása: Nekem is csak az elején csinálta, már megjavult. Bár viharok sincsenek... :)
nekem is ilyen telefonom van én még a médiamark idõszakban vettem. Nekem vétel után kb 4 honapig csiálta ezt. Ezek ilyen telefonok én is sokszor fagyott:D
kicserélték de a kártya maradhatott ugyan az! szal a számod nem változik! szerintem ezt csináld :)
A kérdező hozzászólása: Az elözõ válaszadótól kérdezem: mit csináltak a szervizben a telefonoddal? Köszönöm az eddigi válaszokat.
szia! Nekem is ien telefonom van és mindíg ezt csinálja... én bevittem oda ahol vettem és elmondtam mi a baj... szerintem neked is fognak segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Nem érte az enyémet víz, de már azóta nem is fordult elõ semmi ilyen probléma szerencsére.
Mi a fasz.ak vetted meg bármi lehet az amit õ megadott. Szar ügy....
telefonzárra gondolsz? 12345 0000 000000 ezeket próbáld, nekem is samsungome250 em volt, s ha jól emlékszem valami ilyesmi volt a telefonkód. üdv 25/F

A mobilomhoz vettem bluetooth csatlakozót és azt tudom hogy a mobilról hogy kell a gépre tenni dolgokat de a gépről hogy kell rátenni azt nem egyáltalán lehet-e? (a mobilom samsung e250 ha lényeges)

Legjobb válasz: Megoldás lehet (bár nehézkes) a Blue Soleil nevû roppantul túlfejlett alkalmazás, letölthetõ az azonos nevû comon :) A letöltés oldal alján ékes angolsággal tájékoztat, hogy amennyiben a bluetooth-adapter azonosítója nem licencelt, akkor 2 megánál nagyobb fájlok átvitelét megtagadja. Természetesen biztosan van alternatíva. (A legjobb talán az, ha Linuxot használ az ember hétköznapi feladatokra, ott alapból mûködik a bluetooth, és jól besímul a rendszermenükbe)

Megoldás lehet (bár nehézkes) a Blue Soleil nevû roppantul túlfejlett alkalmazás, letölthetõ az azonos nevû comon :) A letöltés oldal alján ékes angolsággal tájékoztat, hogy amennyiben a bluetooth-adapter azonosítója nem licencelt, akkor 2 megánál nagyobb fájlok átvitelét megtagadja. Természetesen biztosan van alternatíva. (A legjobb talán az, ha Linuxot használ az ember hétköznapi feladatokra, ott alapból mûködik a bluetooth, és jól besímul a rendszermenükbe)
Ha minden igaz akkor a tálcádon megjelenik egy kis kék ikon , arra rákkatintasz és fájl küldése...vagy...mondjuk van egy képed amit rá akarsz tenni és jobb klikkel rá és küldés bluetooth-eszköz...ennyi lenne :)
a mappákból atrakod a telód mappájába
menyiért vetteed? mert nekem is kellene :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!