Találatok a következő kifejezésre: Azt vettem hogy (2682 db)

Válás esetén mindent hagynék a férjemnek. Csak a gyerekeket nem! Az autó a nevemen van amit hitelre vettünk. Hogyan kerülhet le a nevemről, hogy ne kelljen fizetnem utánna? /Adó, átíratás, stb. /

Legjobb válasz: Nálunk a következö volt, vettünk egy autót amiben a volt férjem kezdö tökéje volt benne, és közösen fizettük a hitelt, míg el nem váltunk, akkor a férjem rögtön lecsapott az autóra, hogy neki az kell. Viszont az én nevem volt (mikor vettük nem volt jogsia). Hát rendesen szívtam miatta. Eladni nem tudta, sokszor fizetni sem. Már annyira elegem volt belöle. Aztán nagynehezen eladta, és egy csomó rohangálás, hogy lekerüljön a nevemröl, mert ugye nem megy autómatikusan semmi. Szóval a nevedröl akkor kerülhet le, ha nincs rajta hitel akkor egyszerüen át kell iratni a férjed nevére, ha viszont hiteles, akkor el kell adnotok a férjednek, és ö újból hitelt vesz fel rá. Szóval ez a tied amíg el nem adod akárnkinek.

Nálunk a következö volt, vettünk egy autót amiben a volt férjem kezdö tökéje volt benne, és közösen fizettük a hitelt, míg el nem váltunk, akkor a férjem rögtön lecsapott az autóra, hogy neki az kell. Viszont az én nevem volt (mikor vettük nem volt jogsia). Hát rendesen szívtam miatta. Eladni nem tudta, sokszor fizetni sem. Már annyira elegem volt belöle. Aztán nagynehezen eladta, és egy csomó rohangálás, hogy lekerüljön a nevemröl, mert ugye nem megy autómatikusan semmi. Szóval a nevedröl akkor kerülhet le, ha nincs rajta hitel akkor egyszerüen át kell iratni a férjed nevére, ha viszont hiteles, akkor el kell adnotok a férjednek, és ö újból hitelt vesz fel rá. Szóval ez a tied amíg el nem adod akárnkinek.
Ha az övé marad az autó kérni lehet a bíróságon a hitel átrugházását. De ha meg tudsz egyezni a férjeddel, hogy menjetek el a bankba és írják át az is egy megoldás. De ha nem fizetsz semmit a bank elveszi az autót és te bar listára kerülsz. Ha nem akarsz többé hitelte felvenni, ezt is megteheted. De elöbb érdeklõdj mielött cselekszel. A gyereket nem tarthatod meg. Ha csak a férjed bíróság elõtt nem mond le róla. Azonkívûl a gyerektõl is függ, hogy akarja e látni az apját vagy sem. Vagyis azt kérheted, hogy a gyerek nálad maradjon, és az apja hétvégi apuka lesz. Dúrbele módjában ne menj a válásba, beszélj az apával is hogy mit akar õ. Ha szóban meg tudtok egyezni az a jó mert nem húzódik a per. A válási perek 3 havonta egy tárgyalás nyáron szünettel. Elvégre a bíró is nyaral. :/ Ha nem tudtok megegyezni akkor meg a per addig amig megy és az évekig tartana és te semmit nem tudsz azonnal kicsikarni sajna. Testvérem másfél év alatt 4 tárgyaláson volt egyiken sem hallgatták ki õt mindig az anya beszélt. Viszont amíg a másik fél nincs meghallgatva nem döntenek. Nála szerencse volt hogy az anyát már nem pénzelte tovább az apja, nem volt ki fizesse nekia tárgyalást, így azonnali közös döntést hoztak. De ahoz mondjuk az is közre játszott hogy szembesítették az anyát a hazugságauval.
Lenne hozzá eszed, mi?! Játszod itt a nagylelkût, hogy a férjednek adod az autót. Lényegében csak a hitelt akarod a nyakába sózni, a gyerekeket meg megtartod magadnak! Ez undorító dolog!!! Bátran pontozz le, akkor sincs igazad!
Megõrültél? És hova viszed a gyereket? És mivel? Vagy minden adósságot a férjedre hagynál? Ez a pontos fogalmazás? Ezt nem te döntöd el, hanem a jog.

Napokban vettem egy fejhalgatót, és mondtam az árusnak hogy legyen rajta mikrofon. Otthon azt vettem észre hogy nem volt ezen a fejhalgatón mikrofon, egy MC-400 "Fruity" nevû készüléket vettem. Most engem vagy átvertek vagy ez telefonra való?

fejhalgató mikrofon átverés telefon

Legjobb válasz: Ott van a kábelon, az a kis vastagabb "kütyü"! Abban van a mikrofon, sõt a hangerõszabályzó + és - gomb is! [link]

Ott van a kábelon, az a kis vastagabb "kütyü"! Abban van a mikrofon, sõt a hangerõszabályzó + és - gomb is! [link]
Bocs, nem hangerõszabályzó, hanem hívásfogadó gomb!
Mikrofonos.
Téged jól átbsztak, már ne haragudj.
Ha a gép nem lett átiratva akkor nem fogod tudni átiratni az okmányirodába a saját nevedre. Vagy bemész az eladóval, õ a saját nevére iratja és ezután te átiratod a nevedre vagy új adásvételi az elõzõ tulajjal.
A kérdező hozzászólása: Egyébként most néztem a biztosítása is megvan és rajta van a rendszám is a biztosításon úgyhogy tuti nem 50-esként használta de akkor ez hogy van akkor simán át kell hogy írják!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! majd akkor megérdeklõdõm hogy is van ez de tuti megoldható. nem egy olyan embertõl vettem aki átakarna baszni mondta ha van valami nyugodtan keressem!
Az ember nem írta át a saját nevére a motort. (50ccm nek használta) Ha szerencséd van akkor az a tulaj akinek a neve a forgalmiban van nem adta le az adásvételit, így a kormány nem tud arról, hogy eladta. Neked meg kell õt keresni, és vele írni egy hivatalos adásvételit mostani dátummal. Így lehet átiratni. A másik lehetõség, hogy azt az adásvételit is viszed magadal az okmányirodába, amit az elõzõ tulaj, és a forgalmiban szereplõ kötött. És két átírást fizetsz ki. (ezzel nem vagyok pontosan tisztába hogy megy... )
Úgy lehet megoldani hogy felkeresed a forgalmiban lévõ tulajt, íratsz vele egy adásvételit mintha most vetted volna tõle a motort. Aztán mehetsz az okmányirodába.
A kérdező hozzászólása: tuti meg lehet oldani ez hülyeség hogy nem!
Szerinted a régi tulaj adatival lévõ dokumentumokat miért írnák át az "új tulaj" adataival kitöltött adásvételivel??? Ennyire nem lehetsz satu!!
A kérdező hozzászólása: Egyébként forgalmija, törzskönyvje, mûszakija minden megvan a mocinak csak annyi hogy az elõzõ tulaj nevén van mondta hogy ha kell akkor oda adja az elõzõ tulajtól lévõ adásvételit is úgyhogy tuti nem átbaszás!
A kérdező hozzászólása: miért??? :O
Valami nagy sumákolás van ezzel a motorral. A forgalmiban szereplõ tulajjal kell adás-vételit írnod, mert csak úgy kerülhet a nevedre a motor. A tulajdonosi láncolatnak hiánytalannak kell lennie...
Kizárt, hogy ne legyen benne magyar nyelv! Föleg ha Magyarországon belül vetted...
A kérdező hozzászólása: Bekapcsoltam és megkérdezte milyen nyelvû legyen, úgyhogy már nem fontos mert tudom hogy mûködik.
nincs%

5 db pozi tesztem van és 5db nega? Mindet ugy vettem hogy először pozi volt vettem másikat aztán az nega akkor vettem megint és az pozi volt. Most akkor mi van?

most akkor?? 6 napja késik

Legjobb válasz: Milyen teszteket vettel, ugyanolyanokat? Ha kesik, akkor terhes vagy! Es ha volt 5 pozitiv is, akkor is terhes vagy tuti, mert pozitivat veletlenul nem lehet tesztelni. Negativat inkabb. Vegyel holnap 2 kulonbozo tesztet, teljesen masfajtat. De szerintem terhes vagy, orulsz neki?

Milyen teszteket vettel, ugyanolyanokat? Ha kesik, akkor terhes vagy! Es ha volt 5 pozitiv is, akkor is terhes vagy tuti, mert pozitivat veletlenul nem lehet tesztelni. Negativat inkabb. Vegyel holnap 2 kulonbozo tesztet, teljesen masfajtat. De szerintem terhes vagy, orulsz neki?
A kérdező hozzászólása: jaj nagyon örülök neki ha igaz mert már 2 éve várunk rá!

Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy az "Ezotéria" tele van, Álomfejtéssel kapcsolatos kérdésekkel. /Többi lent? /

Bugyutábbnál bugyutább kérdések tömkelege. Egyszerűen nevetségesnek tartom. Olyan primitív, idióta kérdéseket tudnak írni az emberek, hogy lassan már félek megnyitni az Ezotéria "menüt". (Jelenthet az valamit, ha azzal álmodok, aki tetszik? Tehát ilyet hogy lehet kiírni?????? Hogy lehet valaki ennyire buta?????? :DDnevetséges komolyan.. .... és még sorolhatnám kérdések...... Emberek, normálisak vagytok?

Legjobb válasz: Igen, ezt már én is észre vettem és engem is rohadtul idegesít. Én is írtam ki ilyen kérdést, hogy mit jelenthet ez az álom, viszont az tényleg gyerek korom óta visszatérõ volt és nem olyan hétköznapi, hogy mondjuk sétálok az utcán és találkozok apámmal vagy látok egy macskát. Nem, ezek tényleg nem normálisak. Már rá se megyek az olyan kérdésekre, hogy "Mit jelenhet ez az álom?", mert tudom hogy jelentéktelen baromságokat írnak le, amin ha egy picit gondolkodnának, õk maguk is rájönnének, hogy miért pont ezt álmodta.... Borzasztó

Igen, ezt már én is észre vettem és engem is rohadtul idegesít. Én is írtam ki ilyen kérdést, hogy mit jelenthet ez az álom, viszont az tényleg gyerek korom óta visszatérõ volt és nem olyan hétköznapi, hogy mondjuk sétálok az utcán és találkozok apámmal vagy látok egy macskát. Nem, ezek tényleg nem normálisak. Már rá se megyek az olyan kérdésekre, hogy "Mit jelenhet ez az álom?", mert tudom hogy jelentéktelen baromságokat írnak le, amin ha egy picit gondolkodnának, õk maguk is rájönnének, hogy miért pont ezt álmodta.... Borzasztó
Én már figyelembe sem veszem az álomfejtõs kérdéseket. Szörnyû, hogy egyesek egy teljesen egyértelmû, jelentéktelen álomtól is valami nagy dolgot várnak. Amit kérdezõ te írtál példának az a legborzasztóbb.
Skacok! Én tegnap azt álmodtam hogy a tesóm orrára légcsavar nõtt, aztán zümmögött és brummogott! Ez mit jelent? :DDDDDD Nevetségesek... Ja igen, és szkeptikuskáim erre mit léptek? :DDD
Na jó, amúgy a szkeptikusok meg bölcsisek önmagukat szórakoztató kérdései tényleg fárasztók.Például a -sétált álmomban az utcán egy kacsatojás, mit jelent?- Vagy a szexeltem álmomban egy ufóval, terhes vagyok? félék.
Te nem vagy normális, hogy olyasmit olvasol, amit marhaságnak tartasz.Ha ennyi a feles szabadidõd, inkább menj kapálni!
A kérdező hozzászólása: Tisztelet a kivételnek! Vannak abszolút normális kérdések, az ezoban, valamelyik elég érdekfeszítõ, elgondolkodtató, na de az ilyenek:DDDDDD Tíz kérdésbõl talán, ha kettõ értelmes.
A kérdező hozzászólása: Teljesen egyetértek veled. Ment a zöldkéz!!:) Kiakadtam teljesen...... ezek nem emberek, vagy szimplán ilyen idióták....ahhhhhh.
Szerintem a legszebb az egészben az, hogy az álmok magyarázata pszichológia, és rengeteg "standard" álom van, aminek a jelentését megfejtették pszichológusok. Tudományos munkával; erre jönnek az ezósok és mindenféle tudományos képzettség nélküli, még filozofálni is képtelen inkompetens idiotok "álommagyarázatait" veszik be, meg egymástól kérdezõsködnek.

Mi az oka annak hogy leraktam egy virágot a nappalimban mikor beköltöztem úgy hogy süsse a nap délután és a napokban azt vettem észre hogy egész nap árnyékban van?

Azért is fontos lenne mert kertrendezésre készülök és szeretném tudni mire számíthatok éves szinten az árnyékok mozgása terén.

Legjobb válasz: Hacsak valami nem löki arrébb a Földet :D Kérdezõ, nem bántásképpen, meg nem tudom hány éves vagy: de sose vetted észre, hogy télen alacsonyabban, nyáron magasabban van a Nap? Nem te vagy az elsõ, aki ilyen, szerintem teljesen hétköznapi dologra rácsodálkozik... A kedvencem az az, hogy "Hova tûnt az éjszakai égrõl a Hold" meg a "Nálatok is vörös az ég napnyugtakor? Mi történt?" Ezek annyira, de annyira alapismeretek, hogy egyszerûen nem vagyok képes elhinni, hogy valaki, aki 10 évesnél idõsebb, nem jött rá magától :D

Hacsak valami nem löki arrébb a Földet :D Kérdezõ, nem bántásképpen, meg nem tudom hány éves vagy: de sose vetted észre, hogy télen alacsonyabban, nyáron magasabban van a Nap? Nem te vagy az elsõ, aki ilyen, szerintem teljesen hétköznapi dologra rácsodálkozik... A kedvencem az az, hogy "Hova tûnt az éjszakai égrõl a Hold" meg a "Nálatok is vörös az ég napnyugtakor? Mi történt?" Ezek annyira, de annyira alapismeretek, hogy egyszerûen nem vagyok képes elhinni, hogy valaki, aki 10 évesnél idõsebb, nem jött rá magától :D
Édes Istenem... :D
A nap a horizonthoz viszonyítva minden nap más ívet ír le, ez évszakonként változó. Nyáron jóval magasabban, télen jóval alacsonyabban jár.
A kérdező hozzászólása: és ez éves szinten állandó? Tehát minden év adott évszakában ezek szerint ugyanúgy mozog a nap? Vagyis ha nyárra belövöm a medencét úgy hogy ne érjen bele az árnyék akkor számíthatok rá hogy nyaranta ez így marad?
Elsõ válaszoló vagyok: Igen, számíthatsz rá.
Nem bántásképp, de ez most komoly?

Tisztelt doktor Úr! Külső aranyerem van és amikor észleltem, vettem rá reparon kenőcsöt. 3 napja használom, de a duzzanat nem ment le és most azt vettem észre, hogy egy kicsit vérzik is. Kérem, segítsen, hogy milyen krémet vagy gyógyszert használjak. Nem

Tisztelt doktor Úr! Külső aranyerem van és amikor észleltem, vettem rá reparon kenőcsöt. 3 napja használom, de a duzzanat nem ment le és most azt vettem észre, hogy egy kicsit vérzik is. Kérem, segítsen, hogy milyen krémet vagy gyógyszert használjak. Nem szeretnék orvoshoz menni a problémámmal. Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A végbéltáji panaszokra a gyógynövénykivonatokat tartalmazó Proktis M krém használatát javaslom. Amennyiben a panaszok ismét jelentkeznek (különös tekintettel a vérzésre), mindenképpen indokolt szakorvos (proktológus-sebész) felkeresése. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A végbéltáji panaszokra a gyógynövénykivonatokat tartalmazó Proktis M krém használatát javaslom. Amennyiben a panaszok ismét jelentkeznek (különös tekintettel a vérzésre), mindenképpen indokolt szakorvos (proktológus-sebész) felkeresése. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor Úr! Külső aranyerem van és amikor észleltem, vettem rá reparon kenőcsöt. 3 napja használom, de a duzzanat nem ment le és most azt vettem észre, hogy egy kicsit vérzik is. Kérem, segítsen, hogy milyen krémet vagy gyógyszert használjak. Nem

Tisztelt doktor Úr! Külső aranyerem van és amikor észleltem, vettem rá reparon kenőcsöt. 3 napja használom, de a duzzanat nem ment le és most azt vettem észre, hogy egy kicsit vérzik is. Kérem, segítsen, hogy milyen krémet vagy gyógyszert használjak. Nem szeretnék orvoshoz menni a problémámmal. Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A végbéltáji panaszokra a gyógynövénykivonatokat tartalmazó Proktis M krém használatát javaslom. Amennyiben a panaszok ismét jelentkeznek (különös tekintettel a vérzésre), mindenképpen indokolt szakorvos (proktológus-sebész) felkeresése. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A végbéltáji panaszokra a gyógynövénykivonatokat tartalmazó Proktis M krém használatát javaslom. Amennyiben a panaszok ismét jelentkeznek (különös tekintettel a vérzésre), mindenképpen indokolt szakorvos (proktológus-sebész) felkeresése. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Vettem egy spire kínait hűtőt és 29 dBA van ráírva szerintettek sok? Hdd hűtőt is vettem az azt írja, hogy 28 alatt van nem tudom lehet, hogy azt hallani igy?

Mert eddig csak a gyári hűtés volt rajtuk és kicsit hangosabb lett

Legjobb válasz: Eldöntheted. Csatlakoztasd le egyenként és megtudod, melyik termeli a hallható zajt.

Eldöntheted. Csatlakoztasd le egyenként és megtudod, melyik termeli a hallható zajt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!