Találatok a következő kifejezésre: Azt vettem ha nagyon (93 db)

Ha szeretnék valakinek a számlájára készpénzt berakni akitől vettem egy terméket, akkor a saját (otp) bankomba menjek be ezért vagy annak az illetőnek a bankjába akitől vettem (erste)? Nagyon sürgős!

Legjobb válasz: Ha az õ bankjába mész be, és a számlájára befizetsz, annak semmilyen díja nincsen, és azonnal megjelenik a pénz a számláján. Ha az OTP-bõl utalod, akkor egyrészt van átutalási díj, másrészt némi átfutási idõ is (1-2 nap).

Ha az õ bankjába mész be, és a számlájára befizetsz, annak semmilyen díja nincsen, és azonnal megjelenik a pénz a számláján. Ha az OTP-bõl utalod, akkor egyrészt van átutalási díj, másrészt némi átfutási idõ is (1-2 nap).
Lényegében csak azt nem írtad le hogy milyen a processzorod és a videókártyád, amúgy vegyél egy sört, az mindig jó ha van.
milyen videókártyád van?
6 éve vetted ezt a gépet? Akkor már megvolt a 3000-es P4 ami nem volt csúcsgép. 2 giga meg már VGA-n szokott lenni, nem összesen. Fõleg, hogy integrált VGA még abból is lefoglal. Tehát ha fullHD-t akarsz akkor bizony fejleszteni kell egy kicsit.
Hát fullHD videózáshoz baromi gyenge az a processzor, az alaplapra integrált videókártya meg fõleg.
egyre nagyobb az online videók gépigénye, már kevés hozzájuk az egymagos processzor
A kérdező hozzászólása: Most nézem a procim még így is 100%-on van, ha kis felbontásban nézem és nem is teszem fullscreenbe!!!
A kérdező hozzászólása: AMD Sempron(tm) Processor 3200+ 1.80 GHz, 1.87 GB of RAM Ezt írja a számítógépem. Egyébként van még benne 2 GB DDR II RAM. Ettõl sokat gyorsult annak idején. Csodálkozok, hogy gyenge a gépem egy videó lejátszásához. Nem szoktam játszani és vírusírtó sem megy olyankor a gépen! A hardon alig van valami, a lemezkarbantartót és töredezettségmentesítõt is csinálom havonta, tehát ilyen baj sem lehet. Vírus sincs. Annyira szar gépet vettem 6 éve? Másnak van még régebbi gépe és azzal mennek az online videók. Videókártyát nem írja, hogy milyen, de azt tudom, hogy olyan integrált, benne volt gyárilag az alaplapban.
Ha a proci 100%-on megy és nem bírja akkor az megérett a cserére. Ez persze nem jelenti azt, hogy a VGA-d jó, de tipus nélkül nem lehet erre válaszolni. Esetleg nem meg még mellette 5 flash játék, meg a háttérben víruskeresés... mert akkor a legjobb procikkal is elõfordulhat az akadozás.
a cpu gyenge
A kérdező hozzászólása: Dehogy akarok Full HD-t. Csak tudjak megnézni rajta egy filmet. Máér nem megy rajta megint semmi. Nem tudom mi a fasssz van ezzel a szarral. Szétverem egy nap. Nem mennek a kis felbontású sz.ros online filmek se rajta már. Akadoznak, a processzor 100%-on van. Ennyire nem lehet szar a gépem, ezt nem hiszem el. Nem kell nekem Full HD, csak a monitorom olyan.

Az a gondom, hogy kb egy eve vettem eszre ha nagy wc zesre kerul a sor, es nagy adag jon ki, akkorbelkezdek verezni, miert lehet ez?

Nagyon fajdalmas,mire kijon... Dokihoz meg nem merek elmenni... Idiotak kimeljenek, tenyeg idegesit mi lehet ez

Legjobb válasz: Valószínû aranyér lehet, sajnos.

Valószínû aranyér lehet, sajnos.
Szerintem is aranyér. Nyugodtan menj el a dokidhoz vele.
Valószínûleg aranyér. Menj el orvoshoz. Nagyon gyakori betegség.
Vannak vény nélkül kapható aranyér elleni kenõcsök, kúpok. Étrendeden is változtass, több folyadék, és több rostos élelmiszer. Azért nyugodtan elmehetsz orvoshoz is, sajnos gyakori, és nagyon kellemetlen dolog.
Végbélrepedés is okoz ilyen tüneteket, a túl kemény széklettõl lehet. Vegyél Reparon krémet és kúpot, ha pár napon belül ezzel nem javul, menj el a sebészetre.
A kérdező hozzászólása: Az aranyer is verzessel jar??
Járhat vérzéssel. Nem kötelezõen, de lehet.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, a válaszokat
szerintem bõven jó a borotva. elég ha nagyobb korodban kínzod magad gyantával, epilátorral! (ja az meg egy legenda, hogy erõsödik a szõr. nem fog erõsödni.)
szerintem borotva nem a legjobb ötlet. ak inkább gyanta h epillátort fájdaémanak ítéled.
bajnak nem baj. max annyi hogy attól erõsebb lesz. és elég gyakran kell ilyenkor nyáron szerintem a gyanta paraktikusabb.vagy epillátor.
Nem erõsíti, hiszen a hormonokra nincs hatással a borotva. Erõsebbnek érezheti maximum az ember, mert csak a bõr felszíne fölött vágja el a penge a szõrszálat. Végülis mindegy akár epilálhatod is, kedves kérdezõ, csak azt meg kell szokni.
Az epilálás csak az elsõ néhány alkalommal fáj, nekem azóta már inkább csak ilyen kis csipkedõs, felfrissítõs, én szeretem. :) Borotva valóban erõsíti a szõr, de azért senki nem lesz jeti tõle, viszont másnak a borotváját használni nem szabad, ugyanolyan, mint hogy másnak a fogkeféjét is tilos használni. Mivel a borotva kis sebeket okozhat, bármilyen fertõzést elkaphatsz, ha másét használod. Meg lehet, hogy anyud a bikinivonalát is borotválja, úgy meg már elég gusztustalan is, ha te is használod. :) Pár száz forintért lehet venni szinte bármelyik boltban!
A kérdező hozzászólása: nekem tuti megengedné..csak nem merem megkérdezni :(
mintha csak magamat látnám! ezzel én is igy voltam, de aztán a barátnõim támogatására vettem a bátorságot és megkérdeztem hogy borotválkozhatok e.nem tetszett neki nagyon az ötlet de amikor megértete hogy milyen fontos nekem megengedte és még aznap vetünk nekem egy saját borotvát!:) probáld meg, nincs veszteni valód! õ is volt fiatal!:DD 14/L
A kérdező hozzászólása: akkor nem próbálom ki...
dehogynem fáj, nagyon is fáj az epilátor, én néha inkább borotválom a lábam, mert nem bírom a fájdalmat, viszont olyan 4-5 használat után már nem fáj annyira.
A kérdező hozzászólása: epillátor az nem fáj? :SS
Az hogy a borotválás erõsíti a szõrszálakat csak egy tévhit.Nem igaz.Olvass csak utána, és mindenki más is aki ezt hiszi.

Miért van az h az elektromos cigimbe nagyon hamar "elmegy a patron"? 20 slukk után kb, már semmi füst sincs, 5k-ért vettem összesen a cigit, mindennel együtt. Az lehetséges ha más fajta patront rakok bele (ízesítettet) akkor jó lesz?

Legjobb válasz: Szerintem szimplán megszívtad mert egy minõségtelen kacatot vettél.. a normális elektromos cigi nem ebben az árkategóriában van vagy nagyon ritka. Ennyiért alig füstölõ, gyorsan kifogyó, dohányzás élményét egyáltalán nem adó ecigi van. Pénzkidobás

Szerintem szimplán megszívtad mert egy minõségtelen kacatot vettél.. a normális elektromos cigi nem ebben az árkategóriában van vagy nagyon ritka. Ennyiért alig füstölõ, gyorsan kifogyó, dohányzás élményét egyáltalán nem adó ecigi van. Pénzkidobás
az elõttem szólónak teljesen igaza van! http://ecigi.shop.hu/spd/SZETT-EGO-ALAP-JOYETECHTANKLR/SZETT.. ezt rendeld meg, ez sem drága, de nekem ezzel sikerült! Folyadékot pedig innen tudsz rendelni: http://www.eliquid.hu Van az oldalon is, de nekem ezek jobban bejöttek. Ha kérdésed van szólj.

Nem olyan rég vettem egy új gitárt, és azt tapasztalom, h a híd pickup rettenetesen sípol ha nagy a torzítás. Ezt valahogy meg lehet szüntetni, vagy csak viaszolással? És ha csak a viaszolás segíthet, akkor azt h kell csinálni?

Legjobb válasz: Csak a viaszolás, esetleg az erõsítõn lehet állítgatni, de ha szar a pickup nem sokat ér. Megolvasztod a viaszt lobogó víz fölött (semmiképpen sem közvetlen tûzhelyen, mert túl forró lesz és elolvad a pickupod). Most nem emlékszem pontosan mi a legjobb anyag, ha jól emlékszem mi gyertyaparaffin és kevés méhviasz keverékével csináltuk. Belelógatod a kábelénél fogva és mozgatod benne pár percig, amíg már nem jönnek belõle buborékok. Utána leveszed a tûzrõl és ne vedd ki azonnal, csak akkor amikor már kicsit kezd kihûlni, hogy ne folyjon ki a viasz belõle. Utána megvárod míg teljesen megszilárdul és mehet is vissza a gitárba.

Csak a viaszolás, esetleg az erõsítõn lehet állítgatni, de ha szar a pickup nem sokat ér. Megolvasztod a viaszt lobogó víz fölött (semmiképpen sem közvetlen tûzhelyen, mert túl forró lesz és elolvad a pickupod). Most nem emlékszem pontosan mi a legjobb anyag, ha jól emlékszem mi gyertyaparaffin és kevés méhviasz keverékével csináltuk. Belelógatod a kábelénél fogva és mozgatod benne pár percig, amíg már nem jönnek belõle buborékok. Utána leveszed a tûzrõl és ne vedd ki azonnal, csak akkor amikor már kicsit kezd kihûlni, hogy ne folyjon ki a viasz belõle. Utána megvárod míg teljesen megszilárdul és mehet is vissza a gitárba.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!! :) ) És sima gyertya viasszal is lehet csinálni??
Szerintem igen, de keress rá a neten, sok helyen le van írva.
A kérdező hozzászólása: okok megpróbálom, köszi szépen! :) )
A kérdező hozzászólása: Na megcsináltam... de nem viaszoztam, hanem egyszerûen ragasztócsíkokat tettem a huzal, ill. a pickup alja közé... Vmi gyönyörûen szól... Szóval ha vki neki akarna ugrani az elõször próbálja ki ezt.. ;) nekem bejött.. :DD
Ha ez az állapot hosszabb ideje fennáll, és már zavaró mértéket ért el, mindenképpen fel kellene keresned egy neurológust.

Szociális fóbiás vagyok és sajnos azt vettem észre, hogy elég gyakran bámulnak a lányok. Nem értem miért teszik, de fõleg emiatt nagyon frusztrált vagyok ha ki kell lépnem az utcára. Hogy lehet ezt leküzdeni?

Ez a fura érzés kezd elhatalmasodni rajtam.

Legjobb válasz: Ha fiú vagy, miért baj az? Valószínû ismerkedni szeretnének, õk nem tudják, hogy ez Téged zavar. Bár engem bámulnának. :) Szerintem inkább használd ki, és ismerkedj, légy velük pozitív, rosszat biztos nem akarnak. :)

Ha fiú vagy, miért baj az? Valószínû ismerkedni szeretnének, õk nem tudják, hogy ez Téged zavar. Bár engem bámulnának. :) Szerintem inkább használd ki, és ismerkedj, légy velük pozitív, rosszat biztos nem akarnak. :)
Én is így vagyok, engem is néznek de nem merek odamenni a lányokhoz. Már 26 éves vagyok, és ez miatt nem volt még barátnõm. Lehet nekem is el kellene mennem pszichiáterhez.
Én is hasonló helyzetben vagyok, csak fordítva. 25 éves lány vagyok, és ugyanemiatt nem volt még barátom. Ha látom is, hogy valaki esetleg ismerkedne velem vagy csak egyszerûen megnéz, annyira zavarba jövök és megijedek hogy inkább lesütöm a szemem és gyorsan odébbállok. (@[email protected]) Szerintem itt csak két megoldás van: vagy vesz magán az ember annyi erõt, hogy leküzdje ezt a szorongást, vagy orvosi segítséget kér. Én egyelõre az elsõvel próbálkozom, több-kevesebb sikerre. :/
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Talán csak kíváncsiak vagy méricskélnek.))) A kommentelõ leánynak...a nõk is szokták ugyanezt csinálni, talán "incselkedésnek" tudnám nevezni.Legutóbb a buszon leült szembe velem egy fiatal nõ és elkezdett bámulni...egy idõ után láttam, hogy kissé kezd zavarba lenni le le sütötte a fejét néha föl nézett bele a szemembe.Végállomás megyek utamra tovább a metró felé, metróban leülök s lõn megjelenik a nõ és ugyanúgy leül velem szembe, pedig rengeteg szabad ülés volt még.Fojtatódik tovább a "játék" majd elérkeztem a megállóhoz, ahol le kellett szállnom õ is áll fel...na mondom akkor a dolog végére járok.)))Udvariasan megszólítom:elnézést hölgyem, vonakodnék két rövid kérdés erejéig feltartani...néz rám, mint a ma született bárány)))Mindig ilyen nyíltan incselkedik vadidegen férfiakkal?Volna kedve egy kötetlen beszélgetéshez amennyiben nem siet?Riadtan néz rám a boci szemeivel majd mint a szél eliszkolt.)))Van ez így)))Szóval a lényeg nem kell félni meg kell adni a lehetõséget egy ismeretlennek, hogyha érdeklõdést mutat irántad, mert nem biztos, hogy rosszat akar.
A kérdező hozzászólása: Steviára, akár mennyire is szeretném, nincs pénzem.
Meg a méz, legalább annyi cukor van benne mint egy datolya szirupban. Xilit mellett használják még az eritritolt is,
Igen az nagy mennyiségben. (200x édesebb a cukornál) :D Stevia meg szar izû nekem nem jött be. ha valami ilyesmit szeretnél használni akkor már inkább a xilit (nyirfacukor) vagy vannak édesitõ szirupok pl datolya meg millio más.
Azt tudtad, hogy az aszpartám gyakorlatilag méreg?
A stevia egyébként nádcukor árban van, legalábbis amit mi vettünk, utánaszámoltunk. Persze a "mellékíz nélküli" is steviaízû, valami nem tud édes lenni íz nélkül s csak a cukornak van cukoríze. Én mézet használok vagy mazsolát, steviát csak a filteres teába (amit persze meg tudok inni magában, de édesen poénosabb és más. a nemes teát el nem rontaném ízesítéssel). Ami az aszpartámot illeti, abból a világból ki lehetne kergetni, inkább sosem ennék édességet vagy átmennék ketózisba húsevés nélkül (ami poénos, csak nehéz lenne nekem, a témához pedig momentán semmi köze), csak aszpartámot ne :P. Az édesítõszereket eleve kerülöm, biztos, ami biztos, egy csomag stevia talán még oké, nem tartós kapcsolatra vágyom vele. A kevés cukor nekem tuti nem segítene. Ha valaminek édesnek kell lennie, akkor a kicsit édes a semminél is rosszabb tud lenni, bár nem vagyunk egyformák.
Megtaláltad azt az anyagot, ami (bár ez kérdéses) károsabb lehet a cukornál :D
Inkább fogyassz fruktózt vagy mézet, ha már a "sima cukrot" kerülöd. A nádcukor ugyan az a vegyület mint a répacukor, csak más növényben nõ. Manapság sokan hiszik, hogy az jobb vagy egészségesebb, pedig tök ugyan az a kettõ. A barna cukor is ugyan olyan, csak benne marad a melasz és azért barna. A szervezetre ugyan olyan hatást gyakorol mint a fehér cukor. Az aszpartam meg tényleg egy egészségtelen szar. Annál a sima cukor is jobb.
Az aszpartam nagyon egészségtelen és bár én nem használtam még, de sokan mondták, hogy velük is ugyan ez van. Ez úgy általában a legtöbb édesítõ mellékhatása. Én a xilitet ajánlanám, de sajnos az is nagyon drága. Próbálkozz meg a nádcukorral.
Cukor nélkül nem tudod meginni? Én már régóta úgy iszom a teát, kávét, kakaót. Üdítõ italokat nem fogyasztok csak vízet. Elõször furcsa volt, most meg már nem tudnám meginni cukorral a teát. Szerintem meg kell szokni. Különben is az édesítõszer nagy egészségtelen.
Az édesítõszerek baromi mérgezõek, huzamosabb idõ után remek kis bélrákot lehet összeszedni a segítségükkel ám. Persze a hitvány nyomorék gyártókat ez nem érdekli, csak a profit...legszívesebben legyömöszölném a torkukon a sok szart amit piacra dobtak :@@@@

Fiúk! Azt vettem észre, hogy a pasiknak nagyon bejön ha egy lánynak sok a barátja, bulizik a baráti társasággal stb. Igaz ez?

Vagy ugyanannyira tetszik a lány, ha annak nincsenek nagyon barátai, nem tud kivel bulizni, de amúgy menne néha. Mit gondoltok err?l? 18/L

Legjobb válasz: Én azt gondolom errõl kedvesem, hogy jobb ha kevés barátja van mint sok, így legalább nem csapják le a kezemrõl. A sok barát az csak baj, és sok a kavarás 20/F

Én azt gondolom errõl kedvesem, hogy jobb ha kevés barátja van mint sok, így legalább nem csapják le a kezemrõl. A sok barát az csak baj, és sok a kavarás 20/F
Egyetértek a Kedves 1.vel. 24F
Nagy tévhitben élsz, a pasikat ez marhára nem érdekli...
Önmagában ez nem igaz. Inkább ha jókedvû, beszédes és közvetlen (ami miatt sok barátja lesz általában). 20/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!