Találatok a következő kifejezésre: Azt vettem ha (1101 db)

Ma vette le a doki az állandó fogszabályzót 2 év után. Normális az ha matt a fogam felszíne ahol a brekett illetve a gyürü volt? Hogyjön rá vissza a zománc? Az normális ha kis darab jött le a fogamból mikor a gyürüt levette?

Legjobb válasz: Nekem 1 év után vették le, látszott a helye eléggé, de már elmúlt. az, h lejött a fogadból egy darab, nagyon nem hangzik jól, de a dokinak kellett volna mondani errõl vmit ott és akkor.

Nekem 1 év után vették le, látszott a helye eléggé, de már elmúlt. az, h lejött a fogadból egy darab, nagyon nem hangzik jól, de a dokinak kellett volna mondani errõl vmit ott és akkor.
Az a ragasztóanyag lehetett, ami lejött, egyébként meg mondd meg az orvosodnak, hogy polírozza le a fogaidat DEPURÁL pasztával./Ezt egyébként jobb helyeken rögtön meg is zeszik./
*teszik
Átpolírozta a fogad?
A kérdező hozzászólása: igazából mégcsak a hátsó gyürüket vette le meg az azelõtti brekettet és mintát vett a éjszakai fogszab-hoz.2hét mulva kerül le az egész Az biztos a fogamból jött le mivel elég kemény anyag volt meg látszik hogy a fognyaknál egy kis darabka hiányzik
Nem fáj a fogad? Mert ha igen akkor a fogadból jött le... Ha nem, akkor nem hinném hogy az lenne... Amúgy lehet hogy csak azután fog polírozni, miután az egészet leszedte.
A kérdező hozzászólása: tuti hogy a fogamból jött le..de nemfáj
Ha eléri a 9999-et kezdõdik elõlrõl (0001, 0002....). Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, de ez biztos?
Biztos
100%, hogy így van. Nem lesz a használhatatlan a gép, ha eléri. Szimplán újrakezdi a számlálást (max új könyvátar készít az SD kártyán, de valamelyik gép 1000 képenként is újat csinál).

Az baj ha a processzor órajeléből vissza vettem 3000mhz ről le vettem 2000 mhz re. Mert szerintem a nethez felesleges a 3000 mhz és órajel?

Legjobb válasz: Feleslegesen tetted, a géped ezt szabályozza magától nálad jóval hatékonyabban. Ha pedig a biosban állitottad ezt be fixre akkor ezt a szabályzást meg is szüntetted.

Feleslegesen tetted, a géped ezt szabályozza magától nálad jóval hatékonyabban. Ha pedig a biosban állitottad ezt be fixre akkor ezt a szabályzást meg is szüntetted.
Nem baj, sõt...


Ha értenél hozzá nem kérdeznél. Így a szerelõt javaslom.
A kérdező hozzászólása: Szakival kezdem, mert sikerült elérnem egyet, 8ig ide is ér.Csak szakit nem mindig könnyû szerezni :) Remélem, nem lesz olyan nagy baja.
Szerintem a szakival kezd!! Egyrészt gyorsabb és tuti mûködni fog, másrészt ha véletlen nem jön össze az áramtalanítás megrázó élményben lesz részed:) ) Villszer.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Tüzetesen át fogok mindent nézni és ha nem boldogulok, szakit hívok ! :)
A termosztát érintkezõ korrektségét nem nagyon tudod egyszerûen megvizsgálni, egy fedél leszereléssel. Ha van otthon a fiókban tartalék termosztát , akkor feszültségmentesítés után cseréld ki , ha a hiba megszünt, gyõztél, ha nem, tovább kell vizsgálódni.
Igen. Feltétlen áramtalaníts! Mindent átnéznék, hogy nincs-e valahol megégve valami. Az mindenképp csere. A termosztátot cseréld ki, mert valószínüleg annak az érintkezõi rosszak, de szemügyre venném a biztonsági hõkioldót is, és ha kell, cseréld ki.
A kérdező hozzászólása: "A szabályzó termosztát bizonytalanul kapcsol, magyarul az érintkezõje nem határozottam ér össze." Tehát akkor áramtalanított állapotában le kell venni a fedelet és a kábelezést átnézni ?:)
A kérdező hozzászólása: Igen.Valószínûleg, aki ért hozzá, az nem kérdezne.No de akkor minek is lenne ez az oldal? :) )
A szabályzó termosztát bizonytalanul kapcsol, magyarul az érintkezõje nem határozottam ér össze.
A szaki majd csinál elég hibajelentést, hogy 10 ezret kifizess.
Ha nem három fázisú, akkor nincs.
olyan a 3 fázisú h megszámozva vannak a tabik és különbözö szinüek mert más hatóanyag van a hetenkénti adagba. ha ilyen akk sorba kell menni , de ha 2 egyforma szinüt cseréltél meg az nem gond. de sztem neked sima 1 fázisú azonos hatóanyag tartalmú tabid van de nem tom nem ismerem( napok vannak rajta nem számok és egyszinü)ez igy nem gond ha ebben csseréltél, csak ne kavarodj bele h a mait már bevetted e v nem stb..
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:H96qEiQ.. egyfázisú, nincs semmi gond, nem tettél semmi rosszat, csak tudd ezután követni , hogy hol tartasz
A Volina egyfázisú, mert minden bogyóban ugyan az a hatóanyag. A háromfázisúakban háromféle bogyó van, és meghatározott sorrenben kell szedni. (Ezeknek a gyógyszerekneál általában úgy kezdõdik a neve, hogy TRI-, utalva ezzel a típusukra. pl Triodena, Triregol, stb) A napok jelzése mindkét esetben csupán neked segítség, hogy követni tudd a szedést, lásd, hogy bevetted-e már az aznapit, stb. A gyógyszer nem tudja, hogy TÉNLYEG kedd van-e. :)
A kérdező hozzászólása: milyen a 3 fázisú? ( nekem Volina van)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor most megnyugodtam :D meg okosabb is lettem XD :P

Az gáz ha a Eastpak táskámat a Hervisben vettem?

Legjobb válasz: Bocsi, de nem értem a kérdést.... Ha nem loptad, hanem vetted mitõl lenne gáz?

Bocsi, de nem értem a kérdést.... Ha nem loptad, hanem vetted mitõl lenne gáz?
ha ez ennyire gáz, akkor mondd azt, hogy gokerben vetted-.-" szánalom.
Aki ezért beszól, az egy sznob csicska.
kérdés hülyeség, figyelj a táskát viszed, arra annyi van ráírva Eastpak, ha valaki kérdezi, hogy hol vetted akkor még mindig mondhatod, hogy rendes Eastpak márkaboltban.... -.-"
Te most ezzel arra célzol, hogy a Hervis valami gagyi üzlet? Vagy szégyellni kéne a Hervises cuccokat? Mi a baj vele, én minden sportszert ott veszek és meg vagyok elégedve. Nem hamisitványokat árulnak, mindenre van jótállás.
utolsó XDD
Juuuj meg fognak kövezni! Keresztre feszítenek a hõsök terén és elégetnek mágján! Hogy juthatott eszedbe ekkora hülyeség? Hogy mertél a hervisben venni táskát? Hát én már nem értem a mai világot... A mai fiatalok annyira alkorcsosultak :S:S:S Itt sírom el magam a gép elõtt :S Amikor én voltam fiatal, még senki nem vett táskát a hervisben mert tudtuk hogy nem szabad... Azt ajánlom, hogy Menekülj el ukrajnába, mert MEG FOGSZ HALNI! MEGÖLNEK! Bár meg is érdemled! 45F
Képzeld Converse-t is kapni a Hervis-ben. Nike O'Neill cuccok tömkelegét.. :)
Jajj anyám miért lenne már gáz? Most gáz egy drága márkaboltban vásárolni, vagy mi van? És ha nem akarod, akkor mégis ki tudja meg, hogy ott vetted? oohh istenem, olyan butaságokat tudtok kérdezni..am nem is tudtam, hogy a hervisben árulnak eastpaket. Én meg a vaterán vettem eastpak táskákat..na és akkor mi van? gondolom te sem a blokkal szaladgálsz, hanem a táskával.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem mert vettem egy O'Neil papucsot a Dechatlonban és megkérdezték hol vettem és mikor megmondtam mondták h hogy lehetek olyan szerencsétlen hogy ott vettem O'Neilt! Egyébként nekem sincs semmi bajom sem a Hervissel sem a Dechatlonnal!
Azok, aki ezt mondták Neked, debilek és agyatlanok:) 24/L
A kérdező hozzászólása: Hú mekkora változás történt a stílusotokban a kommentem elõtt és után :P:P Köszi a válaszokat!

Vettem egy nem márkás farmert egy normál kis üzletben, már többször is vásároltam ott, kedvesek meg minden. A gond csak az, hogy nem jó a méret. Ma vettem, ha holnap visszaviszem blokkal mindennel kicserélik?

Egyáltalán kötelesek kicserélni? mivel én voltam figyelmetlen...

Legjobb válasz: hát ha rajta van a címkéje és a blokk is megvan akkor kicserélik

hát ha rajta van a címkéje és a blokk is megvan akkor kicserélik
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, némileg megnyugtattál, remélem igazad lesz :)
Nyugi, biztos kicserélik! Csak vidd a blokkot meg a számlát, ilyesmit, esetleg a ruha árcéduláját is. Nekem a barátom vett egy övet ajándékba, de sajnos nem tetszett, így visszavittük és levásárolhattam az árát. Pénzt nem fizetnek vissza, de adhatnak másik méretet, vagy levásárolhatod az árát!
Én rendszeresen visszaviszem azt ami mégsem lett jó. Utálok próbálni, ezért elõfordul, hogy nem jó. Blokkal vidd vissza, kicserélik, levásárolhatod.
tuti kicserélik, ha nincs jó méret, akkor levásárolhatod. a blokk a lényeg, azt vigyed!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek, kicserélték :D

Mit tehetek abban az esetben, ha tavaly ápr-ban vettem egy sarut, nem sokszor volt a lábamon tavaly nyáron, most pedig ma vettem fel elsőnek és széttört a talpa? Teli talpú és hosszába megrepedt.

Tudom még érvényesíteni a jótállást/garanciát/szavatosságot? elvileg minden ruházati termékre 1 év jár még. De mivel nem sokat volt a lábamon teljesen jó állapotban van, ilyenkor nincs valami kivétel az esetben hogy pár nappal letelt az 1 év garancia?

Legjobb válasz: A szavatosság minden új termékre két év.

A szavatosság minden új termékre két év.
A kérdező hozzászólása: Ezt örömmel olvasom! köszönöm szépen! Próbáltam rákeresni az erre vonatkozó jogszabályokra, nem sok mindent találtam, de akkor visszaviszem a boltba!
A súlya le húzza, nincs semmi baja, ne aggódj!
70-200-nak nem fix tubusa van? Mi jön ott ki? És honnan?
A kérdező hozzászólása: Bocsi az elírásért 70-300-as az obi, és ahogy írtam a lefelé tarom a akkor kiugrik a 300-as állásba.És nem tudom, de lehet h. ilyen könnyen nem kéne.

Matek házi Egy kereskedő 39 euróért adott el egy árut. Mennyiért vette, ha annyi százalékkal drágábban adta, mint ahány euróért vette? Hogyan írjam fel az egyenletet?

Legjobb válasz: Micsoda csavart kérdés...viszont a válasz roppant egyszerû. Sima hármas szabály: 39......(100+x)% x......100% innen az egyenlet: x^2+100x-3900=0 a megoldása 30 és -130, melyek közül neked a 30-as érték az elfogadható. Próba: 30-nak a 30 százaléka 9. 30+9=39.

Micsoda csavart kérdés...viszont a válasz roppant egyszerû. Sima hármas szabály: 39......(100+x)% x......100% innen az egyenlet: x^2+100x-3900=0 a megoldása 30 és -130, melyek közül neked a 30-as érték az elfogadható. Próba: 30-nak a 30 százaléka 9. 30+9=39.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!