Találatok a következő kifejezésre: Azt ugye hogy a műanyag az (8 db)

Azt ugye tudjuk, hogy a műanyag az olajból van és ha az olaj az drága akkor a műanyag miért olcsó?

Legjobb válasz: nem olcsó, csak olcsóbb, mint más csomagoló anyagok.

nem olcsó, csak olcsóbb, mint más csomagoló anyagok.
Az, hogy az olaj "drága", relatív. A benzin árának kb. a háromnegyede adó. Vagyis, ha nem adóztatnák meg, negyedannyiba kerülne.
Az árakat csak az határozza meg, amennyiért el lehet adni az árut. Árképzésnél lényegtelen az adó mértéke, és az elõállítási vagy beszerzési költség. Esetleg nincs vagy kevés rajta a haszon, és így nem lesz értelme foglalkozni vele.

Az airsoftnál ha azt írják hogy műanyag, az ugye nem az a vékony bucsu műanyag?

Gondolkozunk a barátaimmal hogy befektetünk. Mivel a környékünk nem zsong a szórakozási lehetőségektől. Annál jobban az elhagyatott, régi szőlőtanyáktól és a hatalmas erdőtől.

Legjobb válasz: Ha egy szaküzletben veszel jó pár ezerért vagy 10000 feletti fegyvereket annál a mûanyag az a vastag minõségi fajta. Airsoft boltokban azt a bucsus piaci utánzatot nem árulják. Egyébként azokra a tartós mûanyagokra sem kell úgy gondolni hogy bírjak ha hozzácsapod a fához de jobban bírják mint a bucsus fegyverek az tény.

Ha egy szaküzletben veszel jó pár ezerért vagy 10000 feletti fegyvereket annál a mûanyag az a vastag minõségi fajta. Airsoft boltokban azt a bucsus piaci utánzatot nem árulják. Egyébként azokra a tartós mûanyagokra sem kell úgy gondolni hogy bírjak ha hozzácsapod a fához de jobban bírják mint a bucsus fegyverek az tény.
A kérdező hozzászólása: Értem, és köszönöm a válaszod. Sajnos nem tudom a közelben hol van szaküzlet. Talán Szekszárdon? És amúgy a kézifegyverbõl paraszti ésszel gondolom a gázos a jó, ahogy az árakat nézem roham fegyverbõl meg érdemes elektromosat venni. Vagy tévedek?
Szekszárd környéki vagy? Mert Baján van Airsoft szaküzlet. Amúgy gázos pisztolyt nem nagyon ajánlom. Pláne nem kezdésre. Elég drága az ami normális, is hidegben használhatatlanok (kb 7 fok alatt) Egy CM Glock 18c-t ajánlok másodlagos fegyvernek. (elektromos) Jól tippelted. Elsõdleges fegyverbõl elektromosat érdemes venni. Ezek közül a legolcsóbb amit szerintem érdemes is megvenni az a JG Mp5 SD5. 32000-35000 ft körül szoktak mozogni.
A kérdező hozzászólása: csak mert a társaság nagy része katona:D már aki benne lenne. és nem tudjuk mit rendeljünk. A terület megvan. Tökéletes elhagyatott tanyák, szép fákkal körül vett rész. Gondolkozunk egy védõ támadó harcon. Csak nem tudjuk a játékok menetét. Csak ellenfél legyen hozzá. És fegyverünk. A tippetek köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Igen. Páran Szekszárd környékiek vagyunk. A többiek távoliak. De a távolság (a saját szavuk szerint) nem jelent gondot.
Kedves Kérdezõ! Én mindig is csapvízzel locsoltam az orchideáim!
Nem tudom aktuális e még, de én is csapvízzel locsolom és semmi baja, a lényeg az, hogy hagyni kell a vizet kicsit leülepedni, pár nappal vagy órával a locsolás elõtt egy üvegbe (vagy amibõl locsolni szoktál) töltöd a vizet és minden rendbe lesz. Ja meg nem szabad túl hideg vízzel locsolni mert megfáznak a gyökerei


ki lehet dobni az alaplapot pl.
Simon Richard: Nem emiatt vitte szerelõhöz, hanem elõtte nem volt ilyen, elvitte szerelõhöz valamiért, és utána így kapta vissza, vagyis a szerelõ baszta el! Legalábbis én így értelmeztem... Én leverném az ilyen kontáron a gép árát...
De most komolyan. Mit tud csinálni egy szerelõ, ha a Slot is leégett? Ha korom az egész alaplap, azt a nem is tudom mi se fogja megcsinálni. Kár ezen gondolkozni. Már rég venni kellett egy új alaplapot. Csak elõször nézzéttek meg, nem lett-e baja a tápnak, mert leégetheti az egész gépet.
Hozzá értõ komoly "szerelõ" lehet...
akkor basztassa a szerelõt
A kérdező hozzászólása: elvitte szerelõhöz a gépet és így kapta vissza.de a slot az rendesen elolvadt, tiszta korom az egész, ramról azok a réz darabok vagy mi az azok beleolvadtak a slotba.na mind1 köszi mindenkinek azért
Szerintem is!
Szerintem megduplázta a feszkót.
Ijet még nemhalotam! Érdekelne hogy hogy sikerült neki ezt elérni???
én meg arra mernék fogadni, hogy a kérdezõ baszta el a haver gépét ;)
De hogy tudott úgy leégni hogy még a slotot is megolvasztotta? :O Szerintem ott durván magasabb feszültség volt beállítva a RAM-nak mint kellett volna, fogadni mernék hogy user error miatt történt ez...
De egy új konfig jobb lenne, ha már ottvan.
Megégett a RAM-foglalat. Az ég adta világon semmit nem lehet vele tenni (sajna).
A kérdező hozzászólása: köszi :/
hát sajna az alaplap kuka.
Áhá! Értem, én meg leverném a szerelõ pofáját!!!

Lefestettem az autómon a lökhárítót, de olyan "szépen" megcsinálták, hogy lefestették a fekete műanyagot is, amit nem kellett volna. Milyen szerrel tudnám lepucolni úgy, hogy ne oldja fel a műanyagot?

Acetonnal próbáltam,de kezdte feloldani a m?anyagot.Valamit tudtok javasolni?

Legjobb válasz: Ha jól tudom mûanyag alapú festékkel szokás festeni. Szóval ami a festéket oldja az a mûanyagot is vszeg fogja.

Ha jól tudom mûanyag alapú festékkel szokás festeni. Szóval ami a festéket oldja az a mûanyagot is vszeg fogja.
A kérdező hozzászólása: na f*sza......
A kérdező hozzászólása: ja azért köszi!
De ott lehet tudnak segíteni ahol festették. Mert ugye más típusú mûanyag a kettõ. Szóval létezhet olyan oldószer ami a a festéket oldja. de a lökhárítót nem bántja.

Baj-e ha az alaplapba úgy van bedugva egy vezeték, hogy a videókártya fonákán lévő tüskékhez hozáér a vezeték műanyag burkolata?

nagyon vékony vezetékr?l van szó, és ahol vannak a forrasztások kiálló tüskéi ahhoz ér hozzá

Legjobb válasz: Nem.

Nem.

A kérdésemet azokhoz szegezném, akik már készítettek minikalapot. Miből, hogyan készítettétek? Mármint, csináltatok neki kartonból vagy ilyen műanyag lapból egy alapot és ugy vontátok be valamilyen anyaggal? És milyen anyagal?

Legjobb válasz: Én még kb. 3 éve csináltam conra. Nem nagyon emlékszem, azt tudom hogy sima rajzlapból csináltam egy kört, benne egy lyukkal.És a lyukat ahogy kivágtam, azt a részt tettem a tetejére, ja meg volt egy másik ilyen hosszabb, az volt a henger, amire ment a lyukból a papír. És több rétegben megcsináltam. Fekete ilyen selymes anyaggal vontam be, láncokkal, masnikkal díszítettem. Ha keresgélsz, lehet találsz neten is tutorialt. Keresgélj lolitás oldalakon (: ott szokott hasonló lenni.Sok sikert!

Én még kb. 3 éve csináltam conra. Nem nagyon emlékszem, azt tudom hogy sima rajzlapból csináltam egy kört, benne egy lyukkal.És a lyukat ahogy kivágtam, azt a részt tettem a tetejére, ja meg volt egy másik ilyen hosszabb, az volt a henger, amire ment a lyukból a papír. És több rétegben megcsináltam. Fekete ilyen selymes anyaggal vontam be, láncokkal, masnikkal díszítettem. Ha keresgélsz, lehet találsz neten is tutorialt. Keresgélj lolitás oldalakon (: ott szokott hasonló lenni.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi, a válaszod. Néztem Youtube-on vidiket, ott az egyik csajszó ilyen szivacslapból vagy mibõl csinálta.egy másik meg wcpapír tekercs+tesa+cd-bõl. és most kiváncsi vagyok... mert szeretnék ilyeneket (is) csinálni. a Lolis oldalak pedig eddig is eszembejuthattak vna! köszi!
A kérdező hozzászólása: kész az elsõ kis kalapom!! :D képek itt -> http://www.tuhudun.blogspot.com

Létezik olyan ajak piercing, ami olyan hogy nem kell kiszúratni a szádat és csak úgy odabiggyeszted? Azt hiszem műanyag kis izé. Valakinek van? Mennyibe kerülhet, ha van?

Egyszer azt hiszem láttam egy lányon, de nem biztos...14 éves volt.

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=m2DjXzSyntY és társai, ömlesztve van vele a jutyub, még olyan elmebeteget is találsz, aki pillanatragasztóval ragaszt gyöngyöt a nyelvére ...

http://www.youtube.com/watch?v=m2DjXzSyntY és társai, ömlesztve van vele a jutyub, még olyan elmebeteget is találsz, aki pillanatragasztóval ragaszt gyöngyöt a nyelvére ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!