Találatok a következő kifejezésre: Azt ugye hogy a (10288 db)

Valószínûleg nem számítanak rá, hogy odamész.
folyt.: és hirtelen reakcióból védekezik.

Miért van az úgy hogy a monitor egyszerüen kikapcsol amikor használom? Mi lehet az oka?

Már nem elõször fordult elõ,

Legjobb válasz: érintkezési hiba, kábel törés, vagy video kártya élõ holt lett !

érintkezési hiba, kábel törés, vagy video kártya élõ holt lett !

Ugye a Jobbik lépéseket tesz az ügyben, hogy a szovjet emlékművet eltüntessék Magyarországról? (szóval nem áthelyezgetés)

Legjobb válasz: Üdv! Ajánlom figyelmedbe (benne a válasz): http://www.youtube.com/watch?v=mm03sDXWtI0

Üdv! Ajánlom figyelmedbe (benne a válasz): http://www.youtube.com/watch?v=mm03sDXWtI0
jó hogy ez a legnagyobb gondod jelenleg...
Egyáltalán nem értem, hogy mit keres még mindíg ott.Köszönhetõ azoknak akik az ezer éves árpádsávos történelmi lobogónkat lefasisztázzák.De egy mocskos diktatúra "emlékmûvét" védik...Nah ezért hivják õket hazaárulóknak. Hidd el, elfog az onnan tünni! Szebb jövõt
Semmi baj nincs, hogy van egy emlékmû, mely egy nem túl dicsõséges korszakra emlékeztet.Tudomásom szerint a lebontása diplomáciai bonyodalmakat okozhat. Az Árpádsávos zászló, hiába történelmi emlék, de a NÁCIK használták, és ezzel devalválták, mint történelmi emléket.Szálasi sem volt különb mint a szovjetek, õt mégis istenítitek. Te pedig, ha képes lennél egy halott sírját lepisálni, utolsó ember vagy.Sírokat tisztességes ember nem rongál, és nem gyaláz meg.Szégyelhetnéd magadat !
A világ minden országában tiszteletben tartják a katonai emlékmûveket csak magyarországon vannak olyan trógerek akik meggyalázzák õket! Az oroszok nem szórakozásból jöttek magyarországra õket megtámadták ha nem tudná valaki, és a magyar hadsereg a támadók között volt! Ennek ellenére oroszországban soha nem gyaláztak meg magyar emlékmûvet!
A kérdezõt gondolom az már nem zavarja, hogy a hungaristák minden februárban tömeggyilkosokra emlékeznek, a fent említett párttal és rohamosztagjának tagjaival karöltve. Mert ha korrektek akarunk lenni, akkor õket is be kellene tiltani.
Én azt mondom hogy a demokrácia sárba tiprása az ún. "tiltott önkényuralmi jelkép" Egyébként én egyik rendszerben sem élnék, de ha muszáj lenne választani akkor inkább kommunizmus. Ti mit gondoltok errõl?
22:43 vok Bocsánat, elírtam: "Ezért IS hívják õket hazaárulónak" Így már helyes...
Szovjet térré??? Normális vagy? A fene akar teret a szovjeteknek, pláne ott, ahol az Országzászló állt. Azt, hogy az az emlékmû épp ott áll, az csak még dühítõbb. Menjen a szoborparkba. Az amcsi katonai temetõt nem bántja senki. Ezt viszont folyton az arcunkba dugják. Dicsõség a felszabadító hõsöknek, mi? Na, nekem elmesélte a nagymamám, hogy hogyan "szabadították" fel õket, minket.
A kérdező hozzászólása: Az áthelyezés moszkvába egy tökéletes ötlet. A lényeg az hogy az országból tûnjön el. És mivel oda nincs eltemetve katona így lehet, bár ha lenne akkor is leszarnám. A Jobbik meg ezt nem kampányolja, hanem én várom el tõlük személy szerint. Moszkva tér sem kell, van annyi írónk el lehet nevezni róluk a teret.
A szovjet emlékmü, azoknak az ártatlan orosz kiskatonáknak állit emléket, akiket ártatlanul halálba küldtek a politikusok! Egyikük sem önként és dalolva áldozta fel az életét, azt sem tudva, hogy miért? A holtak emlékét meggyalázni, nem méltó egy kulturált "európai"-hoz!Én sem voltam odáig meg vissza a bolsevikokért, de az ártatlanul elesett katonák emlékét, csupán azért, mert egy tõlem távoli ideologia halálba hajszolta õket, tiszteletben tartom! --Az Árpád-sávos lobogoról: az eredeti zászló szinei: EZÜST és ARANY! Tehát nem FEHÉR és PIROS!!!/ezt a változatot valóban Szálasiék vezették be!/
Gondolom a Jobbik kezdeményezi a Moszkva tér átnevezését is, mondjuk Szittya-Akkád térre.
lehugyoznád az ismeretlen orosz katona sirját? bátor ember vagy öcsém.. halottakat könnyü lehugyozni... mi a francot zavar az ott téged? azokat az emlékmüveket nem azér állitották h téged idegesitsenek vele... nekem itt kaposváron böki a csöröm egy teljesen non figurativ szobor... döntsem le? haggyá má...
Már elnézést, de az a szobor azt szimbolizálja, hogy beleszaladtunk egy olyan háborúba, amibõl 45 évnyi szovjet elnyomással jöttünk ki. Ezt nem kéne senkinek elfelejtenie. Jobbikék foglalkozhatnának értelmesebb dolgokkal is, ez tipikus választások elõtti kampányfogás. Nevezzük át a teret Szovjet térré és megvan oldva.
most mit bánt téged az a szobor? szerinted aki szovjet katona volt az gonosz volt? az volt a sátán? felsõbb utasitást hajtott végre minden szovjet katona.. lehet h közbe meg tetszett neki az ország.. te mit szólnál hogyha a don kanyari emlékmüvet lerombolnák az oroszok, azért mert a "mocskos magyarok" rájuk rontottak anno?
A kérdező hozzászólása: Senki sem utasította õket a fosztogatásra, az erõszakra és a rablásra, õk elvileg csak arra kaptak parancsot, hogy kiûzzék innen a németeket, magyarul felszabadítsanak... itt a bibi.
igen más szemében a szálkát is... szerinted a magyar katonák szentek voltak? szerinted a magyar katonák közt nem voltak ilyenek? de... de nem mindenki ilyen.. csak az ember mindig a szélsõségeket jegyzi meg...fogadd el hogy ott van az a szobor és h ha arra jársz nézz más felé
Pesten (és szerte az országban) rengeteg olyan hely van, amit el kéne felejteni, le kéne bontani, át kéne nevezni, fel kéne újítani... És mindezt anélkül megtehetnénk, hogy a ruszkik az orrunkra koppintanának, csak pénz kérdése. A szovjet emlékmû kényes kérdés, szerintem senki se meri kiadni a bontási parancsot. Szépen fel kell ajánlani az oroszoknak valami jeles lakalomkor, mondjuk Sztálin szülinapján, hogy vigyétek sok szeretettel...
Utolsónak igaza van, az egri minaretet nem akarjátok felrobbantani?
nah végre vki megfogalmazta rendesen.. utolsó elöttinek teljesen igaza van... szulejmán szobrát mér nem akarja senkise elküldeni a törököknek szigetvárról? ..
Besz*rok a jobbik(osok)nak semmi sem jo! BETILTANI MINDENT!!! :D S.
"22:49! 1.Németországba, Olaszországba miért nem mentek???" Az elég érdekes lett volna, hogy a Szovjetunió megtámadja a szövetséges USA-nak fennhatósága alatt lévõ területeit... Gratulálok.
Irigylem a jobbik és a hasonszõrûek problémáit. Mintha nem lenne fontosabb... Szerintem elõször tanuljanak meg interjúkat adni, aztán gondolkozzanak el a világmegváltó terveiken, mint pl. mr 64-es apostoli királyságán. Komédia. Most arra várok, hogy benyújtsák a kérelmüket egy idõgépre, hogy visszamehessenek, és megakadályozzák az Árpád-ház kihalását. Vagy, hogy felszólítsák Szt. Istvánt, hogy azonnali hatállyal támadjon fel. Lehet, hogy morcos lenne szegény a jobbja nélkül, de már vannak fain protézisek...
23:23 "Az amcsik miért nem maradtak Olaszországban még 50 évet?" Halihó, ébresztõ, Avianói légitámaszpont, vagy Ghedi mond valamit? Vagy Spangdahlem és Ramstein? Vagy Kadena, Yokota és Misava? Ott maradtak, még most is ott vannak.
Ahol nincsenek szovjet katonák eltemetve, ott az emlékmûveket el lehet távolitani, viszont ahol szovjet katonák vannak eltemetve, és ott van emlékmû, azt az emlékmûvet nem szabad eltávolitani. A kilencvenes években a magyar és az orosz kormány ilyen megállapodást kötött. Tehát nagyon sok helyrõl el lehet távolitani az emlékmûvet. Más. Mi a Szovjetunióval hadban álltunk. Vesztettünk. Nem kell ilyen emlékmû!!!!!! Engem arra emlékeztet, hogy elvesztettük a háborút, nem arra, hogy felszabaditottak. A háborúban lehet nyerni, vagy vesziteni.
Szoborpark????
A kérdező hozzászólása: És engem nem a jelkép zavar, hanem maga hogy ott van. A jelkép önmagában tök mindegy, itt a megalázott emberek méltóságáról szól hogy egy ilyen szarság lehet a szabadság terén. viccc.
22:49! 1.Németországba, Olaszországba miért nem mentek?? 2.Az oké, hogy ide ette a rosseb, legyõzött minket, de itt ragadt 45 évet basszus. A török 150 évet volt itt, de nem eröltetett ránk semmit, hogy járjunk mecsetbe pl.A kommunizmus ahol felütötte a fejét, otzt elszegényedés, állam adósság, jegyrezabálás jött. egyébként, meg csak szólok, az egy TILTOTT ÖNKÉNYURALMI JELKÉP!Ha horogkereszt lenne kint, Ti lennétek az elsõk, akik mennétek reklomálni! és még mielõtt elõjönnétek vele, nem vagyok fasiszta(mert ez szokott lenni a következõ gondolata a baloldali embernek..."ha nem tudjuk megvédeni amit mondunk, fasisztázzuk le a másikat")
A 22:56-osnak. És a kérdezõt az se zavarja hogy a fasiszták felrobbantották a duna hidakat míg Malinovszkij marsall megparancsolta a budapesten a németek ellen harcoló csapatoknak hgy ne rombolják le a várost és utcai harcokban ûzzék ki a németeket. Ami nagyobb veszteséget okozott nekik. Ezért is állították az emlékmûvet.
Jegyrezabálás, hogy a te szaviddal éljek, nem a kommunizmus miatt volt, hanem a háború miatt.A háború alatt nem volt rendes gazdálkodás, a férfiak zöme katona volt, nem volt aki szántson-arasson és nem volt elég élelmiszer.Azért vezették be a jegyrendszert, hogy mindenkinek jusson abból a kevésbõl, ami termett. Nem kell hülyeségeket beszélned.
22:56!remélem, hogy nem azokra a hõs Magyar katonákra célzol, akik 45-ben kitörtek a várból, pedig tudták, hogy a biztos halál vár rájuk, miközben az õket körülvevõ "felszabadítók" kegyetlenül lemészárolták õket.A korházban fekvõ sebesültjeinket egyenként végezték ki, Magyar nõk százait erõszakolták meg. Attól, hogy a nyilasok (szégyen szemre) az árpádsávos zászlót használták...hát...Hitler szódát ivott, akkor ne igyunk szódát se?????? egyébként a címerben is ott az árpádsáv, meg még pár dologban, akkor azok is mind fasiszta jelképek???? Jézusom, itt tartunk ma.sajnoa addig nem jut elõrébb a Magyar nemzet, amig ez a nemzeék, aki igy gondolkodik, ki nem hal...
."Németországba, Olaszországba miért nem mentek" Most viccelsz? Az NDK mi volt? Kelet Berlin mi volt? Az Olaszok meg kiugrottak a háborúból ha nem tudnád!
És még annyit:hogy a Kádár-rendszerben az egyszerû munkások és parasztok jobban éltek, mint most. Ha a Jobbik megvalósíthatná a programját ( ami szerencsére nem fog bekövetkezni ), akkor nagyon rövid idõn belül olyan magasra szökne az infláció, hogy újra trillió forintunk lenne, csak nem lenne helyette majd jobb pénz.
ébredjetek már fel. senki nem szabadított fel senkit. le se szarták az amcsik vagy oroszok, hogy kit szabadítanak fel. nem errõl volt szó. ez csak "mellékhatás" volt, hogy "felszabadultunk". persze az amcsi oldalon jobban jártak az emberek.
"addig nem jut elõrébb a Magyar nemzet, amig ez a nemzeék, aki igy gondolkodik, ki nem hal" Ez a nemzedék biztosította az ország létét, azt hogy van mit zabálnod és nem Etiópia szintjén élünk.Azt hogy van iskola ahova bemész és nem tanulsz csak a mocsok ragad rád.A saját apádról beszélsz aki dolgozott és felépítette a hidakat amit a fasiszták felrobbantottak.És még meg is köszönöd nekik? Milyen ember vagy te?
23:08! Igazad van mentek Németországba is(bár ott már nem volt akkora szerepük a többi szövetséges miatt), és ott miért nem maradtak?Az amcsik miért nem maradtak Olaszországban még 50 évet?Nem itt tartanánk ha mondjuk minket sem az oroszok "szabadítanak" fel, és ti sem igy gondolkoznátok.(mert nem ezt tanultátok volna) A "janicsár-adó"-t igaz, hogy bevezették, de az közel sem volt akkora, mint bármely más "hazai"(pl egyházi)adó.(történelem), nem szóltak bele sem a vallásba, sem az oktatásba. Észak koreát, Oroszország északi részét, Szibériát is biztos a háború gyengítette le, ahol még a 80-as években is sok helyen jegyre ettek... Kommunista barátaim :)
23:19!!! Na ide figyelj!Az én nagyapám feketelistán volt.Tudod mit jelent az??Ez miatt az apámat is hátrányosan(finoman szólva) kezelték.Annak köszönhette, hogy talpon maradt, hogy nagyon jó szakember volt!Volt olyan, hogy megfenyegették, ha kinyitja a száját, úgy börtönbe csukják, hogy mire kijön, a gyereke meg se fogja ismerni.A Te kommunista barátaid. És igenis tartom azt a kijelentésemet, hogy amig ez a generáció ki nem hal, és csak nosztalgiázik a szocializmuson, addig itt nem lesz elõrelépés. Jah és ha annyira éltetitek, azt tudjátok-e, hogy miért bukott meg??
"Most jelen pillanatban tényleg ez a legnagyobb gondom, hisz régóta böki a csõröm, illetve elolvastam konkrét eseteket is a szovjet "felszabadításról". Egyszerûen felháborító ez a jelkép. Tervezem azt is hogy lehugyozom a temetõben az ismeretlen orosz katona sírját." - Akkor toborozd a hétvégente Szlovákiában masírozó haverjaidat és bontsátok le. Egyébként miért nem lenne elég, ha áthelyeznék? Például Moszkvába.
A Szabadság téri szovjet emlékmûvet el kell távolítani, ebben a Fidesz is partner kell legyen. Mivel Oroszországban rendben tartják a magyar katonai sírokat, méltányos lenne, hogy az emlékmûvet olyan helyre vigyék el, ahol szovjet elesett katonák nyugszanaka. De a feliratot - dicsõség a felszabadító szovjet hadseregnek - meg kell változtatni.
100. rangú kérdés, van sürgetõbb.
A kérdező hozzászólása: Most jelen pillanatban tényleg ez a legnagyobb gondom, hisz régóta böki a csõröm, illetve elolvastam konkrét eseteket is a szovjet "felszabadításról". Egyszerûen felháborító ez a jelkép. Tervezem azt is hogy lehugyozom a temetõben az ismeretlen orosz katona sírját.

Miért van az úgy, hogy a gimis lányok nagyrészt csak a náluk vagy 3-5 évvel idősebb kigyúrt fiúkkal járnak?

Tudom, hogy ez csak a lányok egy részére igaz, de úgy veszem észre, hogy egyre többek ilyenek. Én nem tartozom a kigyúrt fiúk közé, de nem tudom, hogy a lányok miért az ilyen durva és bulizó fiúkat szeretik.

Legjobb válasz: -.- itt végig olyan válszokat kapsz, hogy én nem is, stb... De egyébként ennek pszichológiai okai vannak. Nem fejtem most ki, mert hosszú lenne, de törõdj bele. Majd kellesz másnak. F/16

-.- itt végig olyan válszokat kapsz, hogy én nem is, stb... De egyébként ennek pszichológiai okai vannak. Nem fejtem most ki, mert hosszú lenne, de törõdj bele. Majd kellesz másnak. F/16
én pl nem ilyen vagyok. sõt ezt a típust szeretem legkevésbé
Én a magas sovány bulizósakat szeretem :P
Az a probléma, hogy a lányok a külsõm miatt esélyt sem adnak enekm, hogy megmutassam a belsõ értékeimet. Szóval ez így egy reménytelen vállalkozás. De már nem bánkódom emiatt, úgyis csak felszínes, aljas láynok vannak midnenfelé, sokat csalódtam, látta hogy használták ki egyik jó barátomat, aki tipikus jó fiú, mint én. Eezk után már nem is bánom annyira, hogy nincs párom.
Hidd el, aki csak a külsõd miatt szeret, az nem is szeret igazán. Majd jön az igazi, aki majd azért szeret aki vagy! (15 vagyok, és 1 évvel idõsebb a barátom. Nincs kigyúrva, de én így is szeretem)
Utolsó hozzászóló nem nem olyanokkal kell "járniuk" mert ki lenne olyanokkal együtt? :D de azért ne jöjjenek már össze egy csávóval mert õ bulizik, drogozik meg milyen "menõ"(hogy kinyírja magát)aztán meghúzzák õket és eldobják ez persze tetszik nekik addig még majd senkijük nem marad és szétbaszottak lesznek..na meg õk rinyálnak a legjobban hogy megint elhagyott meg megint megcsalt.. na akik meg ilyen kis nyomingerek azoknak meg azt mondom hogy ha nem változtatnak akkor szüzek maradnak és ne akarjanak összejönni egy bomba nõvel mert úgyse sikerül de vannak olyan lányok akik az ilyeneket szeretik csak túl beszariak a fiúk és nem mernek kezdeményezni pedig ezt tudja mindenki hogy egy nõnek az kell hogy egy pasi álljon rá ne a csajnak keljen rendesen megerõszakolnia a csávót.
4: tegyük fel h te pont 1 ilyen kigyúrt 20+ os gyerek vagy ebben az esetben voltál te is középsulis és valszeg már akkor is jártál gyúrni: szóval akár járhatnának a gimis kigyúrt pasikkal is ha nekik a kigyúrt pasik jönnek be mondjuk. személy szerint én a gimimbe azt tapasztaltam h egész sokan járogatnak osztályon / évfolyamon / néhány évfolyam eltéréssel a sulin belülrõl származó pasival. persze nálunk volt külön tesi-s osztály is és a többibe is elõfordultak azért a kigyúrt pasik szóval lehet ezért tapasztaltam ezt. személy szerint [pasi] én eléggé kétélû kardnak találom ezt az oszttársal / iskola társsal járogatás dolgot lehet ez is az oka. az is lehet h érettebbnek képzelik magukat mint amilyenek valójában. az is lehet h 1xûen zs + kocsi kombó a menõ v "ne adj isten" abba estek bele.. most istenem ki nem tesz rá jó magasról? squirrels must die!
nem mindegyik ám! van akinek nem jut helyes izmos idõsebb fiú, õk inkább egyedül maradnak :D egyébként én gimiben egy vézna szemüveges, kissé érdekes arcformájú, aránytalan tastû sráccal jártam aki pár centivel még alacsonyabb is volt...esélyt adnak a belsõ szépségének - ami mint kiderült nem volt, így újra nem esek ebbe a hibába. legközelebb egy jó pasi verjen már át, legalább míg hiteget, addig is gyönyörködhetek benne! :D
Inkább infantilis, lúzer, anyjuk f.a.szát szopó nyikhaj lúzerekkel járjanak, vagy mi?
mert még kislányok
A kérdező hozzászólása: Köszi a jó tanácsokat. Igen, tudom, hogy szerencsére vannak, akik a belsõ dolgokat szeretik, és nem is törõdöm már az ilyen nagymenõ kis gyerekes lányokkal. És tényleg tudnak igazán aljasak is lenni. Am az én ideálom a szép, kedves lány, de nem a nagymenõ, hanem a kis szelíd, akivel lehet érdekesen beszélgetni. Amúgy nem is vagyok csúnya, csak kicsit vékony a karom, és hát ez a bajuk velem. Lehet, hogy még várok ezzel. De megfogadtam, hogy a gimibõl soha többé nem fogok választani lányt. Az se lenne baj, ha egy egyetemista csajnak tetszenék meg. (18 éves vagyok).

Cs1.6 mér van az ugy hogy a játék lefagy?

Amikor a cs.16 játékon jáccok és a ecc 5.2 be kapcsolom és lövök eggyet vele és le fagy ha valaki eszt meg tudná mondani nagyon meg kösszönném...

Legjobb válasz: Ne csajá [email protected]!

A kérdező hozzászólása: Ne csajá [email protected]!
wtf!!! te magaddal beszélgetsz?
A kérdező hozzászólása: Jah xDDDD
Ez tenyleg jo kerdes miert van ez??? Nalam is ez a problema!!!

Jó az ugy hogy a gépházban az oldalán egy venti befujja a levegöt, hátul meg kimegy?

Legjobb válasz: Igen jó. De még jobb ha elölrõl is áramlik be a levegõt.

Igen jó. De még jobb ha elölrõl is áramlik be a levegõt.
A kérdező hozzászólása: Hát elöre nemtok tenni mert ott nincs hely neki :D
A kérdező hozzászólása: Ja és egy HD7770nek jó egy Chiftec ctg450 táp? nem melegedne? :D
Simán elég neki

Van az ugy, hogy a nyákdugó nem megy el de jönnek a fájások és beindul a szülés?

köszi

Legjobb válasz: Van, bizony! Nekem is ez volt. Ha rendszeresen jönnek, indulni kell.

Van, bizony! Nekem is ez volt. Ha rendszeresen jönnek, indulni kell.
Azt elfelejtettem írni, hogy ne izgulj, és nagyon szurkolok! Ügyi leszel ha eljön a pillanat. :)
Nekem is utolsó órákban ment el a nyákdugó.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Már ugyan van egy kislányom de vele elment szülés elött a nyákdugó De most csak kissebb görcseim vannak....atán lehet ebbõl bármi még:) 37 hetes vagyok
Elsõ vagyok. Nekem a 8 órábol az elsõ 4 úgy ment el, hogy otthon ültem, és vártam az iszonyú fájdalmat, amit az elõkészítõn mondtak, mert csak kicsit fájt. Pedig már bõven ötpercesek voltak :)
Van. az elso szulesemnel a viz folyt el eloszor, majd beindultak a fajasok es azutan tavozgatott reszletekben a nyakdugo. A masdik szulesem beindult kemenyedesekkel, fajasok nelkul, bo ket ujjnyira nyiltam, majd haromra meg mindig fajasok nelkul es akkor tavozgatott csak ritkan egy-egy pici nyak, amire azt tippeltem, hogy nyakdugo darab. vegul ket nappal kesobb mentem be a korhazba vissza es a dokim mar nem vart tovabb, generalt fajasokat. Nagyon intenziven nyiltam tovabb, ket ora volt a vajudas kitolassal egyutt, de en akkor sem talalkoztam a komplett nyakdugoval. Szoval arra nem kell varni, nem biztos, hogy azzal inditasz.

Mert van az ugy hogy a GTA Vice City nevu jatekba mikor az autos kuldetesnel a Sunsine autoszalonba mindig lefagy a gepem? Valaki ha tud valamit akkkor szoljon megkoszonnem! -

Legjobb válasz: Kerdezek en valamit s utana megprobalok valaszolni!Ez a kuldetes azutan van-e miutan a minihelikopterrel le kell rakni a bombakat az epulo epuletre???

Kerdezek en valamit s utana megprobalok valaszolni!Ez a kuldetes azutan van-e miutan a minihelikopterrel le kell rakni a bombakat az epulo epuletre???

Egy vitát szeretnék eloszlatni ami köztem és sógornőm között alakult ki az ügyben hogy: A vonaton a vésznyitót ami az ajtón van (NEM VÉSZFÉK) ki lehet e nyitni menet közben? Amikor a vonat már elindult.

Legjobb válasz: http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/cikk/378833 itt elolvashatsz pár dolgot, de ezen van a hangsúly: Az ajtót menet közben csak akkor lehet kinyitni, ha valaki meghúzza a vésznyitót. Ezért, ha nincs rá ok, pénzbírság jár.

http://www.rtlklub.hu/hirek/belfold/cikk/378833 itt elolvashatsz pár dolgot, de ezen van a hangsúly: Az ajtót menet közben csak akkor lehet kinyitni, ha valaki meghúzza a vésznyitót. Ezért, ha nincs rá ok, pénzbírság jár.

Közmunkásokat szerzõdés nélkül dolgoztatja a polgármester hova lehet be szólni ebbe az ügybe hogy nézzenek utána mi folyik?

Elõre köszönöm ! aki segít fontos!

Legjobb válasz: Elõzõ ciklusban Szél Bernadett (LMP) foglalkozott ezzel és úgy tudom az LMP jogsegélyt is nyújt ilyen esetekre. Szél Bernadett e-mail címét adom meg: [email protected]

Elõzõ ciklusban Szél Bernadett (LMP) foglalkozott ezzel és úgy tudom az LMP jogsegélyt is nyújt ilyen esetekre. Szél Bernadett e-mail címét adom meg: [email protected]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!