Találatok a következő kifejezésre: Azt tudom a (24593 db)

Rokonokat, szülõket , keresztszülõket megkérdezni melyik templomban volt!!!
Ha a rokonok nem emlékeznek rá, az akkori lakhelyetekhez közeli plébánia-hivatalokban próbálkozz. De legalább a keresztanyád emlékezni fog.

Hogy van pontosan az a párbeszéd az szjgben Reni és Ricsi között amikor Ricsi mondja hogy azt tudja a fluor ról hogy halenda?

úgy kéne nekem a párbeszéd hogy minden vonaltól, vesszőtől, ponttól kezdve legyen pontosan leírva..

Legjobb válasz: Ha még szükséges: -Halljátok, Gondos kiakasztott - rázta meg a raszta tincseit, mintha még mindig nem hinné el, mi történt.- Megkérdezte, mit tudok a fluorról. -És mit mondtál? - kérdeztem rosszat sejtve. -Mit mondtam volna? Hogy "Halenda!"- vágta rá a szerinte igenis jó választ.

Ha még szükséges: -Halljátok, Gondos kiakasztott - rázta meg a raszta tincseit, mintha még mindig nem hinné el, mi történt.- Megkérdezte, mit tudok a fluorról. -És mit mondtál? - kérdeztem rosszat sejtve. -Mit mondtam volna? Hogy "Halenda!"- vágta rá a szerinte igenis jó választ.

Általában meddig szoktak nyitva lenni a jégcsarnokok? Szeretnénk még idén utoljára elmenni korizni, de, mint azt tudjuk, a szezonja lassan végetér.

Jöv?héten vajon még nyitva lesznek? Az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok az, ami a legközelebb van hozzánk, nem tud róla valaki valamit?
én a HPt venném.
HP-t választanám én is
HP Egyik ismerõsömnek már 2 Canon is befuccsolt, nekem a HP még mindig megy, pedig nem mai darab...

Amit tud a lada azt tudja a bmw?

Ha a lada képes erre:

Legjobb válasz: Azért a 316i kicsit nehezebb, kicsit másabb. Viszont a 320it már simán megforgatod helyben :)

Azért a 316i kicsit nehezebb, kicsit másabb. Viszont a 320it már simán megforgatod helyben :)
szted ez original lada? -.- neszopass...
A kérdező hozzászólása: nem origin, de nem is vfts :D
A kérdező hozzászólása: Egy szóval sem írtam h original lada. csak azt írtam hogy sztem nincs 100 lovas :D ladából kihozni 100 pacit sztem nem kevés lóvé. õleg hogy a motort is megöli idõvel tudtommal. annó egy ladás ismerõsom mondta (neki 120 lovas volt kb a ladája) hogy az õ ladáját már nem kilóméterben kell mérni hanem üzemórában xD
bontott motort pár ezerért veszel ami 100-nál jóval több lovas :D

Szerintetek az mitől lehet hogy egy gyertya csere után lomhább lett az autó? 1.3 as suzuki 96 os eddig ngk volt benne most pedig bosch került bele de érezhetően lomhább lett pedig elvileg ugyan azt tudja a gyertya.

Legjobb válasz: Hát sok oka lehet. ÉN arra tippelek, hogy nem jó a gyertya menete, vagy túl lett húzva és sérült a menet, vagy nem lett rendesen meghúzva és ezek valamelyike miatt elvész a kompresszió.

Hát sok oka lehet. ÉN arra tippelek, hogy nem jó a gyertya menete, vagy túl lett húzva és sérült a menet, vagy nem lett rendesen meghúzva és ezek valamelyike miatt elvész a kompresszió.
Szelephézagokat átnézetted, kábeleken szakadás ilyesmi nincs?
A kérdező hozzászólása: Szelephézag rendben nem rég állítottam után. Gyújtás fasza:) Kabelek újjak
A kérdező hozzászólása: Ja elfelejtettem kompresszió is rendben.
Ismerõs a dolog. Gyertyapipába kukkants bele, nézd meg milyen stabilan áll a gyertyán, ha szükséges, kicsit (tényleg kicsit, csak amennyire kell) nyomd össze a "kupakot" a pipában.
Jó kérdés de lehet hogy maga a gyertya nem tetszik az autónak pl nekem Escortban csak a gyári Motorcraft gyertyákkal mûködik rendesen.
Gyári NGK-t kell bele tenni gyári elõírt elektróda hézaggal, és jó lesz.

Azzal tudjuk a legjobban bosszut allni az rtl-nek ha tobbet nem nezzuk a valovilagot! Es en nem nezem tobbet. Mindenki aki Olit varta vissza ne nezze tobbet! Vegyek eszre magukat szerintetek?

De tenyleg ossze kellene fogjunk mert ha en nem nezem az nem jelent semmit, de ha tobben nem fogjak nezni a valovilagot! akkor tenyleg elerunk valamit ...legalabb nem lesz olyan nagy nezetsege es ez higyetek el ott fog utni nekik ahol a legjobban faj!!!!!!

Legjobb válasz: A nézettséget kb. 1000 családon mérik, akik lefedik a társadalom összes rétegét. Aztán az adatokat felszorozzák arányosan. Tehát arról, hogy NEM nézed, az RTL sosem fog értesülni.

A nézettséget kb. 1000 családon mérik, akik lefedik a társadalom összes rétegét. Aztán az adatokat felszorozzák arányosan. Tehát arról, hogy NEM nézed, az RTL sosem fog értesülni.
mmi a fszért lázadoztok, aki tényleg bírta Olivért az felfogja hogy nem akart visszamenni, marhára nem örült volna. fogadjátok el. ha visszament volna se csinált volna semmit mert nem érezte jól magát. amíg jól érezte magát addig volt humoros.
Úgy tudsz bosszút állni, hogy teljesíted Oli utolsó kívánságát és Alekoszt gyõzelmébe fekteted utolsó megmaradt energiagombóckádat is.
Alekosz egy nagy semmi Oli nelkul es azert nem fogja megnyerni mert akik Bcire szavaztak azok ezutanis ra fognak szavazni, valamint Alekosz is mar kiegett, nem tud semmi szellemeset produkalni csak ha idez valamiket mint a "mindig minden korulmenyek kozott"-lasd Hyppolit a lakaj!!!!!!Esetleg ha lecsereli az oriasi feher bugyugojat egy szexis tangara!!!haHa HA!!!!!!
én nem olit vártam vissza, nézni fogom ugyanúgy.
Én is Olinak szurkoltam, és most az Alekosznak fogok meg a Szandikának! Hajrá Alekosz! Olivér is ezt akarja! :)
Örülök h Béci metn vissza! Nem is alakulhatott volna jobban! Egyre jobb a mûsor! Remélem Béci nyer a végén!
19-esnek uzenem hogy "anyad", egyebkent nem szabad altalanositani, valakit azert nem szeretni mert cigany, habar nem sok tisztessegest lattam abbol a fajtabol...
Ha kedves kerdezo te meg kulfoldrol nezed ugy mint en akkor hiaba akarsz igy bosszut allni!
(27/F) Én eddig se néztem a vv-t, ezután se fogom. A többiek azért ne nézzék tovább a mûsort, mert az a buckalakó esett ki, akit te szeretsz?
Így van tettei alapján kell megítélni Bécit és az alapján nekem tipikus cigány képét mutatja, csak most még játssza a sunyit.
látod mostsem az alapján ítéled meg :) hanem, h milyennek tûnik. ez itt a baj..
19:09 1 Te ne hülyézzél le senkit "te nagyon okoska" ezek szerint te nem ismered a cigányokat, hogy milyen alaptomos férgek.most még a szépet és a jót mutatják magukról és egyszer csak elõbukkan a foga fehérje a büdös cigánynak! már a párbajon egy taho cigány volt ahogy viselkedett, mit képzel magáról "ki Õ" utolsó senkiházi. Oli legalább végig normális volt ennyi a külömbség! a másik meg az ország 70% a cigány pesze, hogy õt akarják!!! Akkor nézzétek Õt és szavazzatok rá "NEM NORMÁLIS"
majd most 19.19 nem tudom te mit fogsz bámulni a tvben ha haza ment a mûsoradó
14:35 Teljesen egyetértek!!! :) ))
hát ti hülyék vagytok. 1. azért lepontozni mert én a Bécit jobban bírom mint az Olivért? 2. Aki most is cigányozik, az aztán valóban egy primitív internetnáczi. Béci hol viselkedett úgy mint egy átlagos cigány??? Látszik h te sem láttál még cigányt az életben, csak napiszarron képrõl.. idióta -.-" 3. És márt csak a kitartása miatt is a Béci gyõzzön. Sztem példamutató magatartása van, persze nektek nem az kell hanem mert menthetetlenül segghülyék vagytok és tökmind1 mit bambultok a tvben.
Majd az lesz mint tegnap, hogy a ron tás ci gány család egy halom pénzzel bebiztosítja magát a szavazáson, még így is sokkal többet fognak haza vinni.gondolj bele:kocsit, lakást meg mit tom én. pénzt pénzzel lehet keresni.És nézd meg a többi versenyzõt Oli, Alek, Szandi, Éva stb vajon mibõl szponzorálná magát? De a ci- gány Rácz familia megfogja csinálni a szerencséjét! csak bekerülni volt nekik nehéz. Benn pedig csak színézkedni kell hogy a háttérben maradjanak, aztán ha mégis párbaj, akkor jön a tegnapi...Oli sokkal népszerûbb annál a 31%nál
Olivér egy ökör! Nincs ezen mit tovább ragozni. Saját csapdájába esett bele, most meg magyarázkodik, hogy ezt akarta. Persze, amikor azon rinyált, hogy még örülhet, ha nem az lesz a büntetése, hogy kizárják, az is taktika volt a javából! Hülye kötsög!
A kérdező hozzászólása: Magyarorszagra ez jellemzo!! cigany orszag lett nem semmi ...igy tovabb gratula nektek (en nem ott lakom hal istennek)lol
A kérdező hozzászólása: de en ugy sem tudom nezni mar!!! hogy nezzem becit ezek utan? ha ranezek behanyok rosszul leszek egyszeruen megutaltam meg jobban!!!!!!
Ne is nézzétek! Én akkor pártoltam el az RTL-tõl, mikor Janicsák Veca kiesett az X factorból, még tavaly, onnantól kezdve nem is nézem az RTL-t, ha sokat tesszük így, akkor igenis számít néhány ember is, mert azokból lesznek a milliók.

Tisztelt Válaszadók! Jelenleg megvásárolható-e a Gynevac injekció? Ha igen hol, és mennyibe kerül? Azt tudom, hogy mindkettőnknek fel kell venni, de azt nem tudom egy vagy két dobozzal kell személyenként?

Állandóan visszatérő kismedence gyulladás kezelésére szeretném felvenni, hogy a közeljövőben tervezett kisbabánk összejöjjön!

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy az Európa Patikákban kapható. Az áráról csak annyit tudok hogy igen borsos, talán 60.000Ft körül van egy adag (ez lehet hogy több ampulla).

Úgy tudom, hogy az Európa Patikákban kapható. Az áráról csak annyit tudok hogy igen borsos, talán 60.000Ft körül van egy adag (ez lehet hogy több ampulla).

Sajnos nem tudom a szam cimet. Nem tudom mi lehet az?

A hajnal Tuzet hozott ram egy reszlet a szambol

Legjobb válasz: esetleg EDDA-Ítélet hallgasd meg...én sem tudom biztosra

esetleg EDDA-Ítélet hallgasd meg...én sem tudom biztosra
A kérdező hozzászólása: Kossz meghalgattam de nem az

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!