Találatok a következő kifejezésre: Azt tudom a (27036 db)

Hogy van pontosan az a párbeszéd az szjgben Reni és Ricsi között amikor Ricsi mondja hogy azt tudja a fluor ról hogy halenda?

úgy kéne nekem a párbeszéd hogy minden vonaltól, vesszőtől, ponttól kezdve legyen pontosan leírva..

Legjobb válasz: Ha még szükséges: -Halljátok, Gondos kiakasztott - rázta meg a raszta tincseit, mintha még mindig nem hinné el, mi történt.- Megkérdezte, mit tudok a fluorról. -És mit mondtál? - kérdeztem rosszat sejtve. -Mit mondtam volna? Hogy "Halenda!"- vágta rá a szerinte igenis jó választ.

Ha még szükséges: -Halljátok, Gondos kiakasztott - rázta meg a raszta tincseit, mintha még mindig nem hinné el, mi történt.- Megkérdezte, mit tudok a fluorról. -És mit mondtál? - kérdeztem rosszat sejtve. -Mit mondtam volna? Hogy "Halenda!"- vágta rá a szerinte igenis jó választ.
Rokonokat, szülõket , keresztszülõket megkérdezni melyik templomban volt!!!
Ha a rokonok nem emlékeznek rá, az akkori lakhelyetekhez közeli plébánia-hivatalokban próbálkozz. De legalább a keresztanyád emlékezni fog.

Ez a trikopter hogyhogy nem rendelkezik szervóval? A quadrokopter szervó nélküli azt tudom. A helikopternek minimum kettõ van. De a trikopternek ugy tudom kell egy a hátsó motorhoz.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Miért kellene? A rotorok sebességének módosításával tud közlekedni.

Miért kellene? A rotorok sebességének módosításával tud közlekedni.
A kérdező hozzászólása: Tengor! Ezen a panelen 2 szervó is van: [link] Ez a panel 5000 Ft itt: [link] ugyanitt 2000 Ft 1 db nagy motor: [link] és 1500 Ft 1 db kis motor: [link] A példa szerinti trikopterben nem tudom melyik motor van asszem a kicsi, de látjuk, nem olyan sok motort tudok venni egy szervó árából. Kicsit több mint 3 motort tudok venni 2 szervó és egy panel árából, de a nagy motorból csak kettõ és felet.
A kérdező hozzászólása: Nem a példa szerinti termék a kérdés hanem a szervó nélküli trikopter VS szervós trikopter a kérdés. Az hogy ezt a trikoptert hoztam fel példának még nem jelent semmit. Olyan ember meg itt is lehet aki ismeri ezeket a dolgokat mert Magyaroszágon egyre többen épitenek saját maguk multikoptert így bizonyos szempontok alapján meghozzák ugyanezeket a döntéseket.
"Ráadásul ép ebben a multikopterben 6 motor van 6 hibaforással." És miért tetézzék még hárommal? "A sima 4 motoros quadrokopter ennél sokkal kevesebb hibaforrást tartalmaz." Nem értem. Ott négy motor van, ebben meg három. Amúgy a tervezésnél pl. az ár is nagyon fontos tényezõ. Lehet, hogy a szervók beszállítójával nem sikerült megegyezni, és így olcsóbb volt. Egy másik cég meg úgy tudta olcsóbban megoldani.
Egy szervo árából mennyi egyszerû elektromotort tudsz venni? Elég kicsit az esély, hogy itt beleakarsz olyan emberbe, aki ott volt az általad linkelt termék tervezésénél és meg tudja mondani biztosan, hogy miért azt a konstrukciót választották. Beleköthetsz mindegyik válaszba, de okosabb nem leszel tõle.
A kérdező hozzászólása: A szervó vezérlését is az elektronika végzi. A szervó pedig egy motor. Ráadásul ép ebben a multikopterben 6 motor van 6 hibaforással. A sima 4 motoros quadrokopter ennél sokkal kevesebb hibaforrást tartalmaz. Erre ehelyet bevállalalnak plusz 2 hibaforrást, de a harmadikat már nem?
Nem tudom, más trikoptereknél hogy van, de szerintem egy mechanikus alkatrész mindig extra hibaforrás. Ha nekem kellene terveznem, és minimumra csökkenteném a szervók számát. 3 motor fordulatszámával nem kell játszani, mert azt megteszi helyettünk az elektronika a szokásos vezérlõ jelek alapján. (Fel-le, döntés x irányba, rotáció.)
Én arra tippelnék, hogy könnyebb 1 motor sebességét és egy szervot irányítani, mint 3 motor fordulatszámával játszani.
A kérdező hozzászólása: Na jó de azt nem értem, hogy ha itt megoldható, akkor máshol miért nem így oldják meg? Nyilvánvaló, hogy megoldható, hisz ha nem lenne megoldható akkor nem létezne ez a gép. Nem az a kérdés hogy megoldható e, hisz látjuk, meg van oldva, hanem hogy akkor más trikoptereknél miért nem ezt az egyszerübb megoldást választják? Biztos van oka hisz semmit se tesznek ok nélkül. Ez a kérdés meg ép erre az okra keresi a választ
A szervó egy mechanikus beavatkozó egység. Itt gondolom a rotorok fordulatszámával minden vezérelhetõ, ami viszont elektromosan megoldható, nem kell mechanikus vezérlés.
A kérdező hozzászólása: Igen, de 3 tengely mentén. Ez azért van, mert igyis tul gyors a direkt hajtás, de kis propellernél még éppen elmegy. Egy db, kétszer ekkora propellernél azonban már problémásabb lenne mert tul nagy a rotor szélének a sebessége és a levegõ ilyen sebességnél már máskép viselkedik. Ezért van inkább két kis propeller.
Sõt, ennek nem is 3 rotorja van, hanem egyenesen 6...
A kérdező hozzászólása: Én ugy tudom, a stabilitás alapfeltétele.
Lehet, hogy egyszerûbb megoldani a vezérlést, ha van egy dönthetõ rotorod, de nem gondolnám, hogy alapfeltétel lenne.
A kérdező hozzászólása: A trikopter hátsó rotorját szabályzottan dönteni is kell manõverezés közben.
A kérdező hozzászólása: A szervó és a motor kb. egy árban van...

Általában meddig szoktak nyitva lenni a jégcsarnokok? Szeretnénk még idén utoljára elmenni korizni, de, mint azt tudjuk, a szezonja lassan végetér.

Jöv?héten vajon még nyitva lesznek? Az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok az, ami a legközelebb van hozzánk, nem tud róla valaki valamit?
én a HPt venném.
HP-t választanám én is
HP Egyik ismerõsömnek már 2 Canon is befuccsolt, nekem a HP még mindig megy, pedig nem mai darab...

Szerintetek az mitől lehet hogy egy gyertya csere után lomhább lett az autó? 1.3 as suzuki 96 os eddig ngk volt benne most pedig bosch került bele de érezhetően lomhább lett pedig elvileg ugyan azt tudja a gyertya.

Legjobb válasz: Hát sok oka lehet. ÉN arra tippelek, hogy nem jó a gyertya menete, vagy túl lett húzva és sérült a menet, vagy nem lett rendesen meghúzva és ezek valamelyike miatt elvész a kompresszió.

Hát sok oka lehet. ÉN arra tippelek, hogy nem jó a gyertya menete, vagy túl lett húzva és sérült a menet, vagy nem lett rendesen meghúzva és ezek valamelyike miatt elvész a kompresszió.
Szelephézagokat átnézetted, kábeleken szakadás ilyesmi nincs?
A kérdező hozzászólása: Szelephézag rendben nem rég állítottam után. Gyújtás fasza:) Kabelek újjak
A kérdező hozzászólása: Ja elfelejtettem kompresszió is rendben.
Ismerõs a dolog. Gyertyapipába kukkants bele, nézd meg milyen stabilan áll a gyertyán, ha szükséges, kicsit (tényleg kicsit, csak amennyire kell) nyomd össze a "kupakot" a pipában.
Jó kérdés de lehet hogy maga a gyertya nem tetszik az autónak pl nekem Escortban csak a gyári Motorcraft gyertyákkal mûködik rendesen.
Gyári NGK-t kell bele tenni gyári elõírt elektróda hézaggal, és jó lesz.

Azzal tudjuk a legjobban bosszut allni az rtl-nek ha tobbet nem nezzuk a valovilagot! Es en nem nezem tobbet. Mindenki aki Olit varta vissza ne nezze tobbet! Vegyek eszre magukat szerintetek?

De tenyleg ossze kellene fogjunk mert ha en nem nezem az nem jelent semmit, de ha tobben nem fogjak nezni a valovilagot! akkor tenyleg elerunk valamit ...legalabb nem lesz olyan nagy nezetsege es ez higyetek el ott fog utni nekik ahol a legjobban faj!!!!!!

Legjobb válasz: A nézettséget kb. 1000 családon mérik, akik lefedik a társadalom összes rétegét. Aztán az adatokat felszorozzák arányosan. Tehát arról, hogy NEM nézed, az RTL sosem fog értesülni.

A nézettséget kb. 1000 családon mérik, akik lefedik a társadalom összes rétegét. Aztán az adatokat felszorozzák arányosan. Tehát arról, hogy NEM nézed, az RTL sosem fog értesülni.
mmi a fszért lázadoztok, aki tényleg bírta Olivért az felfogja hogy nem akart visszamenni, marhára nem örült volna. fogadjátok el. ha visszament volna se csinált volna semmit mert nem érezte jól magát. amíg jól érezte magát addig volt humoros.
Úgy tudsz bosszút állni, hogy teljesíted Oli utolsó kívánságát és Alekoszt gyõzelmébe fekteted utolsó megmaradt energiagombóckádat is.
Alekosz egy nagy semmi Oli nelkul es azert nem fogja megnyerni mert akik Bcire szavaztak azok ezutanis ra fognak szavazni, valamint Alekosz is mar kiegett, nem tud semmi szellemeset produkalni csak ha idez valamiket mint a "mindig minden korulmenyek kozott"-lasd Hyppolit a lakaj!!!!!!Esetleg ha lecsereli az oriasi feher bugyugojat egy szexis tangara!!!haHa HA!!!!!!
én nem olit vártam vissza, nézni fogom ugyanúgy.
Én is Olinak szurkoltam, és most az Alekosznak fogok meg a Szandikának! Hajrá Alekosz! Olivér is ezt akarja! :)
Örülök h Béci metn vissza! Nem is alakulhatott volna jobban! Egyre jobb a mûsor! Remélem Béci nyer a végén!
19-esnek uzenem hogy "anyad", egyebkent nem szabad altalanositani, valakit azert nem szeretni mert cigany, habar nem sok tisztessegest lattam abbol a fajtabol...
Ha kedves kerdezo te meg kulfoldrol nezed ugy mint en akkor hiaba akarsz igy bosszut allni!
(27/F) Én eddig se néztem a vv-t, ezután se fogom. A többiek azért ne nézzék tovább a mûsort, mert az a buckalakó esett ki, akit te szeretsz?
Így van tettei alapján kell megítélni Bécit és az alapján nekem tipikus cigány képét mutatja, csak most még játssza a sunyit.
látod mostsem az alapján ítéled meg :) hanem, h milyennek tûnik. ez itt a baj..
19:09 1 Te ne hülyézzél le senkit "te nagyon okoska" ezek szerint te nem ismered a cigányokat, hogy milyen alaptomos férgek.most még a szépet és a jót mutatják magukról és egyszer csak elõbukkan a foga fehérje a büdös cigánynak! már a párbajon egy taho cigány volt ahogy viselkedett, mit képzel magáról "ki Õ" utolsó senkiházi. Oli legalább végig normális volt ennyi a külömbség! a másik meg az ország 70% a cigány pesze, hogy õt akarják!!! Akkor nézzétek Õt és szavazzatok rá "NEM NORMÁLIS"
majd most 19.19 nem tudom te mit fogsz bámulni a tvben ha haza ment a mûsoradó
14:35 Teljesen egyetértek!!! :) ))
hát ti hülyék vagytok. 1. azért lepontozni mert én a Bécit jobban bírom mint az Olivért? 2. Aki most is cigányozik, az aztán valóban egy primitív internetnáczi. Béci hol viselkedett úgy mint egy átlagos cigány??? Látszik h te sem láttál még cigányt az életben, csak napiszarron képrõl.. idióta -.-" 3. És márt csak a kitartása miatt is a Béci gyõzzön. Sztem példamutató magatartása van, persze nektek nem az kell hanem mert menthetetlenül segghülyék vagytok és tökmind1 mit bambultok a tvben.
Majd az lesz mint tegnap, hogy a ron tás ci gány család egy halom pénzzel bebiztosítja magát a szavazáson, még így is sokkal többet fognak haza vinni.gondolj bele:kocsit, lakást meg mit tom én. pénzt pénzzel lehet keresni.És nézd meg a többi versenyzõt Oli, Alek, Szandi, Éva stb vajon mibõl szponzorálná magát? De a ci- gány Rácz familia megfogja csinálni a szerencséjét! csak bekerülni volt nekik nehéz. Benn pedig csak színézkedni kell hogy a háttérben maradjanak, aztán ha mégis párbaj, akkor jön a tegnapi...Oli sokkal népszerûbb annál a 31%nál
Olivér egy ökör! Nincs ezen mit tovább ragozni. Saját csapdájába esett bele, most meg magyarázkodik, hogy ezt akarta. Persze, amikor azon rinyált, hogy még örülhet, ha nem az lesz a büntetése, hogy kizárják, az is taktika volt a javából! Hülye kötsög!
A kérdező hozzászólása: Magyarorszagra ez jellemzo!! cigany orszag lett nem semmi ...igy tovabb gratula nektek (en nem ott lakom hal istennek)lol
A kérdező hozzászólása: de en ugy sem tudom nezni mar!!! hogy nezzem becit ezek utan? ha ranezek behanyok rosszul leszek egyszeruen megutaltam meg jobban!!!!!!
Ne is nézzétek! Én akkor pártoltam el az RTL-tõl, mikor Janicsák Veca kiesett az X factorból, még tavaly, onnantól kezdve nem is nézem az RTL-t, ha sokat tesszük így, akkor igenis számít néhány ember is, mert azokból lesznek a milliók.

Amit tud a lada azt tudja a bmw?

Ha a lada képes erre:

Legjobb válasz: Azért a 316i kicsit nehezebb, kicsit másabb. Viszont a 320it már simán megforgatod helyben :)

Azért a 316i kicsit nehezebb, kicsit másabb. Viszont a 320it már simán megforgatod helyben :)
szted ez original lada? -.- neszopass...
A kérdező hozzászólása: nem origin, de nem is vfts :D
A kérdező hozzászólása: Egy szóval sem írtam h original lada. csak azt írtam hogy sztem nincs 100 lovas :D ladából kihozni 100 pacit sztem nem kevés lóvé. õleg hogy a motort is megöli idõvel tudtommal. annó egy ladás ismerõsom mondta (neki 120 lovas volt kb a ladája) hogy az õ ladáját már nem kilóméterben kell mérni hanem üzemórában xD
bontott motort pár ezerért veszel ami 100-nál jóval több lovas :D

Tisztelt Válaszadók! Jelenleg megvásárolható-e a Gynevac injekció? Ha igen hol, és mennyibe kerül? Azt tudom, hogy mindkettőnknek fel kell venni, de azt nem tudom egy vagy két dobozzal kell személyenként?

Állandóan visszatérő kismedence gyulladás kezelésére szeretném felvenni, hogy a közeljövőben tervezett kisbabánk összejöjjön!

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy az Európa Patikákban kapható. Az áráról csak annyit tudok hogy igen borsos, talán 60.000Ft körül van egy adag (ez lehet hogy több ampulla).

Úgy tudom, hogy az Európa Patikákban kapható. Az áráról csak annyit tudok hogy igen borsos, talán 60.000Ft körül van egy adag (ez lehet hogy több ampulla).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!