Találatok a következő kifejezésre: Azt tudom, mik a (8459 db)

Nem tudom mit szeretnék, azt viszont igen hogy mit nem de azt muszáj. Mi a teendõ egy ilyen szituációba?

Vagy is nem muszáj, semmi nem az, de erõsen javallott sajnos...

Legjobb válasz: Szerintem az Érmelléki Kuglófember. Elõször elvisz téged és utána megesz!!!

Szerintem az Érmelléki Kuglófember. Elõször elvisz téged és utána megesz!!!
Végrehajtod az erõsen javallott tevékenységet a lehetõ leggyorsabban és leghatékonyabban, közben kigondolod hogy tulajdonképpen mit is szeretnél. Utána pedig azt valósítod meg a lehetõ leggyorsabban és leghatékonyabban. Ha pedig túl hamar végeznél, akkor átjöhetnél segíteni motorblokkot felújítani... :)
Ilyenkor az ember összeszorítja a fogát, és végigcsinálja. Az ellenállás is jó tesztje annak, hogy kitaláld mit szeretnél. Jó, ha az emberenk van célja, de ugyanakkor be is szûkíti a választási lehetõségeket. Példa: Ha neked csak mondjuk a piros tetszik, akkor az után kajtatsz napestig. Az estek nagy részében nincsen piros, csak magenta. Így jártál, továbbra is keresed a pirosat. Ha viszont nem tudod mit szeretnél, de az tuti, hogy hupikéket nem, akkor egyszerre ott van lehetõségként a zöld, a lila, a barna, a sárga és a magenta is. És akkor még mindig mondhatod azt egy idõ után, hogy na, lilát azt a büdös életbe soha többet. Érted mit próbálok mondani? Ez igaz lehet partnerkapcsolatokra, munkahelyre, lakhelyre, stb.
Az hogy agyilag nulla, ráparázott az egészre, korán hagyta magát stb stb
Még rohadtul nem volt felkészülve rá...
Ha szûz volt akkor egyértelmû, hogy fájt neki. Ha nem, akkor súlyosabb az eset..meg a sírás is. Lehet molesztálták, megerõszakolták elõtted stb.
biztosan fájt neki, még nem akarta:S
Büdös vagy és vered a nõket????
Védekeztetek? Mert, ha nem, nem csoda, hogy bepánikolt. Ha igen, akkor meg rohadtul fájt neki, legyél kicsit finomabb, kérdezgesd, hogy hogyan jó neki. Ha pedig nem védekeztetek, akár terhes is lehet.
Természetes hogy fáj neki az elsõ. Visszagondolva mi a barátommal több alkalommal is nekifutottunk mert eleinte még be se nagyon akart menni és hamar le is állítottam mert nagyon fájt, pedig szerettem és megbíztam benne, és úgy éreztem hogy fel vagyok készülve rá. De ez ilyen. A szûz lányokat elõször nagyon fel kell izgatni, jó hosszúra nyújtani a pettinget, és ügyelni arra hogy mindig eléggé nedves legyen. Emlékszek én is elsírtam magam az egyik alkalommal, annyira fájt. A lényeg hogy izgasd fel és eleinte lassan csináld. Ügyelj rá nagyon!!!
Mr.Busta - Játék vagy, Awful - Horror km. Hibrid, Mr.Busta
Jaaa vágom Mr.Busta - Ahogy nézzük
A kérdező hozzászólása: 2/2 az az köszi:)

Aki volt már hasonló helyzetben az tudja mi az amik ilyenkor fontosak, mire jó figyelni. Stb? A többi lent.

Nagyon úgy néz ki hogy most hétvégén két oszt.társ n?mmel akik elég jól néznek ki valszeg összejön most egy 3-as hétvégi buli velük...a lány szülei elutaznak hétvégére és szabad lessz az egész házuk és megbeszéltük hogy eltölthetnénk 3-an a hétvégét náluk:$:) Õk is várják már meg minden f?leg én mert aznap este lessz vacsora,zene,gyerták aztán eggyütt töltjük az éjszakát ez a terv csak én még elég kezd? vagyok még "azon a téren" ?k meg már nem és így nem tudom hogy fogom bírni a dolgot két ilyen csajjal mint ?k meg hogy kéz,száj,punci,popsiból is dupla lessz:$ Valszeg lessz elég "patronom" szval ha elég hamar eldurran majd a farkam az nem gáz sztem ha rövid pihi után újra mehet sokszor a dolog nem? Meg az egyikük szed fogamzásgátlót de a másikhoz kell majd gumi mert ? már régebben abbahagyta a fogam.gátlót szedését szval ilyen esetben ha felváltva foglalkozok velük akkor fel le húzzam majd a gumit vagy hogy oldjuk ezt meg? Aki volt már ilyen bulin az tudna 1-2 tanácsot adni mi az amik ilyenkor fontosak,mire figyeljek,figyeljünk? Esetleg saját tapasztalatok... Meg ha kérhetem ne bunkózz,csak normális válaszokat kérek!!!

Legjobb válasz: Helló! Érdemi tanáccsal nem tudok neked szolgálni, csak annyival, hogy mindkettõhöz használj óvszert, hiába szed gyógyszert az egyik. Nem tudhatod milyen betegségei vannak, fõleg ha egy ilyenbe belemegy, óvszer nélkül ráadásul. Szóval nagyon figyelj a védekezésre, mert nagyon durva betegségeket szedhetsz össze.

Helló! Érdemi tanáccsal nem tudok neked szolgálni, csak annyival, hogy mindkettõhöz használj óvszert, hiába szed gyógyszert az egyik. Nem tudhatod milyen betegségei vannak, fõleg ha egy ilyenbe belemegy, óvszer nélkül ráadásul. Szóval nagyon figyelj a védekezésre, mert nagyon durva betegségeket szedhetsz össze.
A kérdező hozzászólása: 1000% hogy komoly a dolog...
Sztem mielõtt mész hozzájuk, verd ki... ha én lennék ien helyzetben, nekem nem jönne be, hogy "kicsi pihi" aztán folytatjuk...:S Komolyan mondom, hogy verd ki elõtte, aztán mehet a dolog. Nem lehet, hogy csak szivatnak?
A kérdező hozzászólása: Am 99% hogy az elsõ 1-2 "patronomat" nagyon hamar ellövöm majd de ha hamar újratöltõdök sokszor akkor ugye nem gond így?
A kérdező hozzászólása: 15:10 Én 19 vagyok õ mindketten 20 évesek Második 15:10:Majd megoldjuk valahogy ezt a gumi cserélgetést:) 15:22:Kössz szépen:) Am megoldjuk majd hogy foglalkozzunk egymással és igen csak 1x használok majd 1 gumit.
1 gumit nem érdemes 2szer használnod arra figyelj és sok sikert velük :D amíg az 1ikkel csinálod másikat nyalhatod v ami jól esik ;)
Ha felváltva dugtok hármasban, akkor az óvszer csak a pasit védi ugyanaz a gumi azonnal átviszi a fertõzést a nõk között......
ja, én 26 vagyok, és mielõtt megint megkapnám tõletek, nem, nem vagyok qrva, akinek nem inge, attól bocs...
Két nõt kielégíteni nem lesz eygszerû:) Amikor hasonló helyzetben voltam én picit besokaltam , hogy akárhova nyúlok mindenhol csöcs volt:) Nehéz votl figyelni mindenkettõre.nekem nem is jött be az az igazság:) de egyszer ki kellett próbálni:)
én nõ vagyok, mi úgy szoktuk az ilyet, hogy csak gumival, de ha a csajjal "összejárunk gyakran", akkor kiveheted az egyik csajból, egybõl átrakhatod a másikba, viszont idegen nõnél csak külön, 2 foglalkozik 1 emberrel, ezt váltogatjuk, kivétel az anál, akkor mindkét csajnak egyszerre csináld, õk addig alulról jól elvannak egymással :) de utána hüvelyihez és orálhoz, mikor már a vége felé közelítünk, húzunk a drágának egy új gumit, és popsiba már nem megyünk vissza, de legelõször ezt a tapasztalatlanságod miatt hagyd ki, van még elég testnyílás, amit lehet élvezni, elõször, lehet zavaró a gumicserélgetés
Egyébként milyen idõsek ezek a lányok? Ha már 20-on túl vannak, akkor azért nagyobb a kockázat a nemi betegségekre, szóval tényleg fokozottan figyelj! Na meg nem mellesleg ha ilyenbe benne vannak, akkor nem az erkölcs mintképei (ez most tényleg nem bántás, mert én nem ítélek el senkit, mindenki úgy éli az életét ahogyan akarja), csak hogy tényleg vigyázz.
A kérdező hozzászólása: 14:58 Már pár hónapja nincs neki csak nem hagyta abba a gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Lessz 1-2 dobozzal az biztos:) Meg lehet náluk is lessz gumi.
Az egyiknek legalább van pasija h fog.gátlót szed?:S
legalább írásban ne pirulj el :) légy kemény mint a tarzansarka gumit pedig vegyél mondjuk egy 12-es csomaggal
A kérdező hozzászólása: Értem...kössz:) Figyelni fogunk az ilyenekre.
Helló, Attól függ, hogy miként állnak egymáshoz a csajok. Pl. nekem volt olyan helyzet, amikor a csajok egymásra is gerjedtek, úgyhogy sok meló nem volt, csak ki kellett választani, hogy mikor és hol szállok be az élvezetükbe, sõt, hátra is lehetett dõlni, és volt idõ regenerálódni a szemlélõdés közben (és persze elég gyorsan visszaálltam amint nézegettem a két egymást nyaló-faló lányt) Aztán volt olyan helyzet is (másik két lány)amikor egyik sem gerjedt a másikra, csak én érdekeltem õket, hát ott nagy meló volt, mert vetélkedtek, hogy ki kapja el a farkam, stb. Ott aztán úgy alakult, hogy egyiket döngettem, a másik nyalakodott alul-hátul-nekem, aztán csere. Azért az nem semmi, amikor hátrahúzás közben az ember hátsója egy szép lány arcán áll meg :) ))) Ott óvszert is cseréltem. Aztán a végén kivertem az arcukra. Nyamm. :) Mindent összevetve, ha a csajok odavannak egymásért, könnyebb a dolgod és nagyobb az élvezet is- akár nézed, akár csinálod- szerintem.

Ki tudja mi a Karib Tenger Kalózai főcím dalának neve (ha véletlenül azt is tudja, hogy holtudom letölteni nagyon megköszönném)?

http://www.youtube.com/watch?v=tJZ6i9E5Ito

Legjobb válasz: Címe: He's a pirate, Tiesto is feldolgozta, de nem tudom ki az eredeti készítõ.

Címe: He's a pirate, Tiesto is feldolgozta, de nem tudom ki az eredeti készítõ.
http://musicfond.com/music/track/-/Klaus%20Badelt/Pirates%20.. Itt megvan a teljes album is.... Azt írja, a zeneszerzõ Klaus Badelt, a második résztõl a zeneszerzõ már Hans Zimmer (mondjuk, ez érzõdik is, személy szerint én jobban kedvelem a 2. és 3. rész zenéjet)... http://musicfond.com/music/album/-/DJ%20Tiesto/He's%20A%20Pi.. Ez a Dj Tiesto féle felodlgozás album...
Klaus Badelt készítette
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm

Holnapra kéne írnom egy fogalmazást (vádbeszédet/védőbeszédet) Kreón ellen/mellette. Nem tudom mik a vádak ellene vagy azt, hogy mivel tudnám védeni?

A könyvet nem olvastam el a Kreón mellett szóló érvek felsorolásával is sokat segítenétek inkább vádaskodni szeretnék !
A kérdező hozzászólása: a ?-jelet csak azért raktam ki mert nem engedte hogy a kérdést feltegyem
Suffering
Wolfeinstein?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!