Találatok a következő kifejezésre: Azt tudom, mik (11486 db)

Ha a mensi nem tudom mikor esedékes, csak azt tudom mikor voltunk együtt a férjemmel akkor mikor lehet leghamarabb tesztelni? Tehát amikor már mutatnia kellene vmit egy 10 es tesztnek?

Legjobb válasz: Az együttlét után 14. napon van értelme tesztelni reggeli pisibõl 10-es teszt már ki fogja mutatni, ha sikeres volt a dolog.

Az együttlét után 14. napon van értelme tesztelni reggeli pisibõl 10-es teszt már ki fogja mutatni, ha sikeres volt a dolog.
A kérdező hozzászólása: Jártam már korábban is orvosnál rákszûrés stb. és soha nem mondott rá semmit hogy vmi nagy bajom lenne, annyit mondott hogy ha majd babát szeretnék és esetleg nem jön össze akkor visszatérünk erre a ciklus dologra.
de ez elég nagy baj, mert komoly hormonbetegségre utal.
A kérdező hozzászólása: Egyébként ráérünk tehát próbálkozunk, élvezzük hogy nem kel gumi meg egyebek:) ) aztán ha nem sikerül akkor tovább haladunk majd kivizsgálás irányába.
A kérdező hozzászólása: Még sehogy mert még nagyon az elején vagyunk csak 2-3 hónapja hagytuk abba a védekezést és még türelemre int a doki is. Amúgy egész életemben így volt sõt 40-45 napos ciklusaim is voltak.
És a kivizsgálás kezelés hogy áll mert így azért kicsi az esély a teherbeesésre.
Húha, ez azért nagyon nagy ingadozás. Kivizsgálásod folyamatban van emiatt? (Persze ettõl még lehet baba, csak nem igazán jó ez a változó ciklus)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Febr.1-2. A mensim összevissza van van hogy 18 napra megjön van hogy 38 ra. Úgyhogy erre nem alapozok.
Én a 15. napon teszteltem, ráadásul délután, és határozott pozi lett.
így van! a 14-ik napon már tesztelhetsz! Mikor voltatok együtt??
mi 14. nap este és 16. nap reggel voltunk együtt. a teszt a 28. napon pozitív lett (25-ös érzékenységû).

Aki volt már hasonló helyzetben az tudja mi az amik ilyenkor fontosak, mire jó figyelni. Stb? A többi lent.

Nagyon úgy néz ki hogy most hétvégén két oszt.társ n?mmel akik elég jól néznek ki valszeg összejön most egy 3-as hétvégi buli velük...a lány szülei elutaznak hétvégére és szabad lessz az egész házuk és megbeszéltük hogy eltölthetnénk 3-an a hétvégét náluk:$:) Õk is várják már meg minden f?leg én mert aznap este lessz vacsora,zene,gyerták aztán eggyütt töltjük az éjszakát ez a terv csak én még elég kezd? vagyok még "azon a téren" ?k meg már nem és így nem tudom hogy fogom bírni a dolgot két ilyen csajjal mint ?k meg hogy kéz,száj,punci,popsiból is dupla lessz:$ Valszeg lessz elég "patronom" szval ha elég hamar eldurran majd a farkam az nem gáz sztem ha rövid pihi után újra mehet sokszor a dolog nem? Meg az egyikük szed fogamzásgátlót de a másikhoz kell majd gumi mert ? már régebben abbahagyta a fogam.gátlót szedését szval ilyen esetben ha felváltva foglalkozok velük akkor fel le húzzam majd a gumit vagy hogy oldjuk ezt meg? Aki volt már ilyen bulin az tudna 1-2 tanácsot adni mi az amik ilyenkor fontosak,mire figyeljek,figyeljünk? Esetleg saját tapasztalatok... Meg ha kérhetem ne bunkózz,csak normális válaszokat kérek!!!

Legjobb válasz: Helló! Érdemi tanáccsal nem tudok neked szolgálni, csak annyival, hogy mindkettõhöz használj óvszert, hiába szed gyógyszert az egyik. Nem tudhatod milyen betegségei vannak, fõleg ha egy ilyenbe belemegy, óvszer nélkül ráadásul. Szóval nagyon figyelj a védekezésre, mert nagyon durva betegségeket szedhetsz össze.

Helló! Érdemi tanáccsal nem tudok neked szolgálni, csak annyival, hogy mindkettõhöz használj óvszert, hiába szed gyógyszert az egyik. Nem tudhatod milyen betegségei vannak, fõleg ha egy ilyenbe belemegy, óvszer nélkül ráadásul. Szóval nagyon figyelj a védekezésre, mert nagyon durva betegségeket szedhetsz össze.
A kérdező hozzászólása: 1000% hogy komoly a dolog...
Sztem mielõtt mész hozzájuk, verd ki... ha én lennék ien helyzetben, nekem nem jönne be, hogy "kicsi pihi" aztán folytatjuk...:S Komolyan mondom, hogy verd ki elõtte, aztán mehet a dolog. Nem lehet, hogy csak szivatnak?
A kérdező hozzászólása: Am 99% hogy az elsõ 1-2 "patronomat" nagyon hamar ellövöm majd de ha hamar újratöltõdök sokszor akkor ugye nem gond így?
A kérdező hozzászólása: 15:10 Én 19 vagyok õ mindketten 20 évesek Második 15:10:Majd megoldjuk valahogy ezt a gumi cserélgetést:) 15:22:Kössz szépen:) Am megoldjuk majd hogy foglalkozzunk egymással és igen csak 1x használok majd 1 gumit.
1 gumit nem érdemes 2szer használnod arra figyelj és sok sikert velük :D amíg az 1ikkel csinálod másikat nyalhatod v ami jól esik ;)
Ha felváltva dugtok hármasban, akkor az óvszer csak a pasit védi ugyanaz a gumi azonnal átviszi a fertõzést a nõk között......
ja, én 26 vagyok, és mielõtt megint megkapnám tõletek, nem, nem vagyok qrva, akinek nem inge, attól bocs...
Két nõt kielégíteni nem lesz eygszerû:) Amikor hasonló helyzetben voltam én picit besokaltam , hogy akárhova nyúlok mindenhol csöcs volt:) Nehéz votl figyelni mindenkettõre.nekem nem is jött be az az igazság:) de egyszer ki kellett próbálni:)
én nõ vagyok, mi úgy szoktuk az ilyet, hogy csak gumival, de ha a csajjal "összejárunk gyakran", akkor kiveheted az egyik csajból, egybõl átrakhatod a másikba, viszont idegen nõnél csak külön, 2 foglalkozik 1 emberrel, ezt váltogatjuk, kivétel az anál, akkor mindkét csajnak egyszerre csináld, õk addig alulról jól elvannak egymással :) de utána hüvelyihez és orálhoz, mikor már a vége felé közelítünk, húzunk a drágának egy új gumit, és popsiba már nem megyünk vissza, de legelõször ezt a tapasztalatlanságod miatt hagyd ki, van még elég testnyílás, amit lehet élvezni, elõször, lehet zavaró a gumicserélgetés
Egyébként milyen idõsek ezek a lányok? Ha már 20-on túl vannak, akkor azért nagyobb a kockázat a nemi betegségekre, szóval tényleg fokozottan figyelj! Na meg nem mellesleg ha ilyenbe benne vannak, akkor nem az erkölcs mintképei (ez most tényleg nem bántás, mert én nem ítélek el senkit, mindenki úgy éli az életét ahogyan akarja), csak hogy tényleg vigyázz.
A kérdező hozzászólása: 14:58 Már pár hónapja nincs neki csak nem hagyta abba a gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Lessz 1-2 dobozzal az biztos:) Meg lehet náluk is lessz gumi.
Az egyiknek legalább van pasija h fog.gátlót szed?:S
legalább írásban ne pirulj el :) légy kemény mint a tarzansarka gumit pedig vegyél mondjuk egy 12-es csomaggal
A kérdező hozzászólása: Értem...kössz:) Figyelni fogunk az ilyenekre.
Helló, Attól függ, hogy miként állnak egymáshoz a csajok. Pl. nekem volt olyan helyzet, amikor a csajok egymásra is gerjedtek, úgyhogy sok meló nem volt, csak ki kellett választani, hogy mikor és hol szállok be az élvezetükbe, sõt, hátra is lehetett dõlni, és volt idõ regenerálódni a szemlélõdés közben (és persze elég gyorsan visszaálltam amint nézegettem a két egymást nyaló-faló lányt) Aztán volt olyan helyzet is (másik két lány)amikor egyik sem gerjedt a másikra, csak én érdekeltem õket, hát ott nagy meló volt, mert vetélkedtek, hogy ki kapja el a farkam, stb. Ott aztán úgy alakult, hogy egyiket döngettem, a másik nyalakodott alul-hátul-nekem, aztán csere. Azért az nem semmi, amikor hátrahúzás közben az ember hátsója egy szép lány arcán áll meg :) ))) Ott óvszert is cseréltem. Aztán a végén kivertem az arcukra. Nyamm. :) Mindent összevetve, ha a csajok odavannak egymásért, könnyebb a dolgod és nagyobb az élvezet is- akár nézed, akár csinálod- szerintem.
a 10 a 3 a sorozat a 10 az ismétlés szám
A kérdező hozzászólása: dirtboy Köszönöm szépen :D.
ma 19:23 azt ugye te is tudod hogy ezzel nem válaszoltad meg a kérdést.
3x10 tízszer kinyomod a súlyt, pihensz 1 percet tízszer kinyomod a súlyt, pihensz 1 percet tízszer kinyomod a súlyt, jön a következõ gyakorlat.

Nem tudog küldeni sony ericssonal smst küldeni (fogadni azt tudok) Mi lehet a baja? Mit csináljak?

De méf bloothoal küldeni se tudok ,és fogadni se...

Legjobb válasz: SMS központ számát kell beállítani: Pannon GSM +36 20 9300 099 Vodafone +36 70 9996 500 T-Mobile +36 30 9888 000

SMS központ számát kell beállítani: Pannon GSM +36 20 9300 099 Vodafone +36 70 9996 500 T-Mobile +36 30 9888 000
A kérdező hozzászólása: de ha bírom és leokézom szartse csinál ugyanúgy az van kiírva h nincs beállítva

Mik a tapasztalataitok a Tornádó trd33-asról? És akinek, az tudja, mire való a 3 féle kulcs?

Tudom, van amelyik a keszty?tartót nyitja, indító, ülést nyitja, hátsó dobozt nyitja, akkut lehet kivenni... De mire való a 3.fajta kulcs?

Legjobb válasz: A hátsó kerék lezárható kulccsal. Egy kék doboz a hátsó keréknél, felnyitod a mûanyag kupakot és alatta a zár. Nekem a 36 v -os van és a sztender-en állva is csak 20 km/h a max sebessége. Nem lehet valamit állítani rajta?

A hátsó kerék lezárható kulccsal. Egy kék doboz a hátsó keréknél, felnyitod a mûanyag kupakot és alatta a zár. Nekem a 36 v -os van és a sztender-en állva is csak 20 km/h a max sebessége. Nem lehet valamit állítani rajta?

Sokat érzem a magzatmozgásokat, most 28 hetes vagyok. De néha olyan remegő valamit érzek. Nem rug és nem fordul olyankor azt tudom. Mi ez a remegő érzés?

Legjobb válasz: Szia!Én is szoktam érezni ilyen remegõ érzést.Én 30 hetes vagyok.Fogalmam sincs,h mi ez,de gondoltam megnyugtatlak,h másnak is van ilyen:)Nem hiszem,h foglalkozni kéne vele,de ma megyek dokihoz,lehet,h rákérdezek.Szia

Szia!Én is szoktam érezni ilyen remegõ érzést.Én 30 hetes vagyok.Fogalmam sincs, h mi ez, de gondoltam megnyugtatlak, h másnak is van ilyen:) Nem hiszem, h foglalkozni kéne vele, de ma megyek dokihoz, lehet, h rákérdezek.Szia
Szia! Szerinem arra gondolsz, amikor csuklik a babád. Állítólag van ilyen, én is sokat éreztem, volt, amikor csak egy-két "remegést", de volt, amikor percekig eltartott. :-)
Az én lurkóm is ezt csinálta, eszembe nem jutott volna, hogy lehet csuklani odabent!
Szia! Én 36 hetes vagyok, én is sokszor érzek remegést, olyan mintha egy hullám menne végig a hasamban. Ez vagy csuklás, vagy csak egyszerûen rángatja a köldökzsinórt, de igazából senki nem tudja megmondani pontosan, hogy mi ez. De tök normális, szóval ne aggódj!
Sziasztok! Én ma éreztem elõször ezt a remgõ érzést, és hirtelen megijjedtem, képzeljétek egy padon ültem és azt hittem rezgõn van a telefonom. Aztán döbbentem jöttem rá, hogy ez én vagyok ill a babám. Ezsembe jutott hogy olvastam itt ezt a kérdést így gyorsan most meg is néztem. Nekem az jutott eszembe, hogy vajon nem e az újjacskáját szopja, mert ez olyan gyors remegés.. létezik, hogy ilyen gyorsan csuklik? vagy csak mi érezzzük annak??? 17 hetes kismama (elõre is köszönöma további reakciókat, mert ez még érdekelne engem is, de már nem teszem fel én is mégegyszer!)

A 11 éves lányomnak nem tudom mit vegyek ő csak azt mondja hogy nem tudom legyen meglepi!? Én meg nem tudom hogy mit szeretne mire van szüksége?

Legjobb válasz: Te vagy az anyja/apja. Neked kell ismerned!!! miért kérdezed meg itt, ,mert szerintem mi egy büdös dolgot sem tudunk róla. még a nevét sem. És jobb lesz odafigyelni rá, mert ha még azt se tudod, hogy mit szeret, akkor talán a barátaival cigizni jár délutánonként. szerintem ismed meg jobban, foglalkozz vele egy kicsit. (Ha mindenképp nem tudod mit vegyél, akkor adj neki pénzt)

Te vagy az anyja/apja. Neked kell ismerned!!! miért kérdezed meg itt, , mert szerintem mi egy büdös dolgot sem tudunk róla. még a nevét sem. És jobb lesz odafigyelni rá, mert ha még azt se tudod, hogy mit szeret, akkor talán a barátaival cigizni jár délutánonként. szerintem ismed meg jobban, foglalkozz vele egy kicsit. (Ha mindenképp nem tudod mit vegyél, akkor adj neki pénzt)
Viszont biztosan látod, hogy mi az ami nincs neki. Nem szokta mondani néha, hogy mire vágyik, vagy álmodozk valamirõl?
bezzeg az én 11 éves fiam teleírna egy csomo papírt a kéréseivel:)
Mondd meg neki, hogy írjon össze legalább 10 dolgot amit szeretne és meglepi lesz, hogy ezekbõl melyiket veszed meg. :-)
Én ennyi idõsen imádtam társasjátékozni, így volt, hogy azt kaptam ajándékba. De lehet hogy örülne egy szép új ruhának vagy cipõnek. Esetleg jó ajándék lehet egy mp3 lejátszó vagy valamilyen dvd. Ha szeret olvasni, akkor valamilyen könyv. De tényleg, te ismered a lányod, hogy miket szeret, mi érdekli és ami nincs neki, azt veszel.
5.-nek Te egy 11 éves gyereket elvinnél, hogy válasszon ajándékot magának? Egy 11 éves gyereknek azért még kell a meglepetés. Én annak idején feltúrtam az egész lakást, hogy hová dugták az ajándékot, de szerencsére a szüleim olyan ügyesek voltak, hogy soha nem találtam meg az összeset. Biztos van olyan játék, amivel szivesen játszana és még nincs neki. Lényeg, hogy ne csak ruha legyen az ajándék, mert nem biztos, hogy a praktikus dolog (amit egyébként is megkapna, mert kell) jó ajándék egy gyereknek.
Én elvinném egy bevásárlóközpontba, és megkérném, hogy válasszon 1 olyan dolgot, ami megtetszik. Persze nem plazmatévére kell gondolni, hanem valami szép ruhára, kopogós cipõre, :) vagy egy új babára... Nem tudom, manapság mivel játszanak a 11 éves lányok...
A kreatív, gyurmás ötlet jó! Szeret v.mivel bíbelõdni a leányzó, van olyan v.mi, ami nagyon érdekli?
gyöngyfûzéshez való cuccok! ha szeret kreatívoskodni, akkor szerintem nagyon fog neki örülni, mert egyedül is tud vele foglalkozni, és tényleg meseszép ékszereket lehet készíteni, ha belejön! Ha kell segítség, hogy mi az, amit egy ekkora kislány is meg tud csinálni, meg hogy miket vegyél amik kellenek! :) (damil, drót, abból is milyen, milyen gyöngyöt, milyen füzeteket) ui.: a tescoban árult dobozos gyöngyfûzõszettet semmiképp se ajánlom! :)
-görkori -roller -könyv -társasjáték
azért annyira csak ismered a kislányodat, hogy tudod mi érdekli. Esetleg sportol valamit, vagy szeret táncolni, kreatív dolgokat csinálni. Ha szeret öltözködni, akkor valami szép ruha, cipõ, ha olvasni, akkor valamilyen ifjúsági könyv.
Miért lettem lepontozva? Az egyik késõbbi válaszadó ugyanazt írta le, más szavakkal, és hozzátette a gyurmát. Na??????
Ja még annyi, hogy ezek a korú gyerekek pont abban a korban vannak, amikor minden érdekli õket, de semmi sem köti le tartósan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!