Találatok a következő kifejezésre: Azt tudom, a játszótéren lévő (1 db)

Azt tudom, hogy a játszótéren lévő játékoknak meg kell felelniük az EU szabványnak, de ha én a saját kertemben építek játszóteret, beleszólhat abba bárki is?

Legjobb válasz: Hát ebbe nem vagyok bisztos de szerintem nem szólhat ebbe bele senki!Ha nem veszélyes pl:a mászóka vagy a hinta akkor nem szólhat bele senki mert a maga kertje!

Hát ebbe nem vagyok bisztos de szerintem nem szólhat ebbe bele senki!Ha nem veszélyes pl:a mászóka vagy a hinta akkor nem szólhat bele senki mert a maga kertje!
Direkten nem. de beleszámít a beépített alapterületbe, ebbõl viszont lehet gond, fõleg, ha van egy kedves szomszédod is. ennek nézz utána. Egyébként, ha nem történik semmi, akkor semmi gond, viszont, ha esetleg a gyerek megsérül (nem kell sok, csak pl. felreped a szája), akkor elkezdhetnek kekeckedni.
Nem kekeckedni akarok, de ha a saját gyerekedrõl van szó, akkor nem az lenne a fontos, hogy még az EU szabványnál is biztonságosabb legyen?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van egy pár öszibarack magom mit lehet vele kezdeni? Lehet e valamit is pl gyökereztetni vagy elültetni? Hogy legyen belöle majdan fa?

5

Cserepes viragokat mikor szoktak atültetni? Korai meg?

5

Aloevera ujra hajt?

Letörtem véletlenül a leveleit az aloeverámnak újra fog hajtani?Megpróbáltam a leveleket is vissza ültetni földbe,hátha meggyökeresedik!

1

Fűszerpaprika érlelését lehet gyorsítani?

1 hektár paprikáról van szó, valamilyen permetszer érdekelne, és ha van akkor mennyi idő múlva pirosodik be?

1

Egy 4 fős családnak ha önellátó szeretne lenni hány nm2 / hektár földterületre lenne szüksége? (házat leszámítva)

8

Egy IFA teherautora ráfér 8 ömlesztett köbméter kuglis tölgyfa? Igy akarja kihozni a fakereskedő

7

Hogy hivják ezt a növényt? A levelén apró tüskék vannak, amit kézzel nem lehet érezni, de ha a kezünkön szétdörzsöljük, és sz arcunkon végighúzzuk, akk elkezdenek a tüskék szúrni

7

Létezik Budapesten ténylegesen működő Bonsai klub, ahova le lehet járni hetente vagy havonta?

0

Ültetéstől számítva mennyi idő után terem a málnabokor?

És egy átlagos bokron mennyi gyümölcs van?

4

Kovászos uborka (megbuggyant, házi) mehet-e Komposztba?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!