Találatok a következő kifejezésre: Azt terveltem hogy (3 db)

Azt terveltem ki, hogy ha legközelebb talizok a barátommal, meglepem azzal, hogy puncimon/ban tálalom a desszertet, úgyis imádja az orális szexet. Mit lehetne ilyen módon felszolgálni?

Nem marhapörköltre gondolok tarhonyával, hanem valamilyen gyümölcsre... Csinálta már ezt valaki? Milyen volt a fogadtatás???

Legjobb válasz: Biztosan ismered a barátodat hogy vevõ e az ilyen dolgokra.Szerintem jó ötlet.Kedvelt ilyenkor a tejszínhab.Igaz azt nem tudod a pun-ba nyomni,de pl csinálhatsz magadnak tejszínhab bugyit.Lehet kapni csokis habot is. (Kíváncsi vagyok az eredményre)

Biztosan ismered a barátodat hogy vevõ e az ilyen dolgokra.Szerintem jó ötlet.Kedvelt ilyenkor a tejszínhab.Igaz azt nem tudod a pun-ba nyomni, de pl csinálhatsz magadnak tejszínhab bugyit.Lehet kapni csokis habot is. (Kíváncsi vagyok az eredményre)
Erre a célra a legmegfelelõbb gyümölcs az eper szerintem :) De csokiszirup se lehet rossz.
hmm eper tejszínhab.. ajajjj.. biztos hogy jó ötlet! nagyon örülni fog a párod!!:)
Azért óvatosan, igaz, te tudod mire vágyhat a párod, de sok olyan fiút ismerek, és én is közéjük tartozom, akik annak ellenére, hogy szeretik az orális szexet, egyszerûen irtózik az evés és a szex összekapcsolásátólm legyen szó gyümölcsrõl, zöldségrõl, akármirõl... valahogy nagyon idegen tõlem ez a dolog, és ha szóbakerült, sok barátom is húzta a száját... nem akarlak lebeszélni róla, csak gondoltam szólok, hogy van, akinek az ilyesmi nem fekszik :) ...de nektek jó szórakozást kívánok ;)
Szuper ötlet, fõleg ha szereti az orál szexet :-) Ne csak a puncidhoz rakj, hanem középen végig a felsõ testeden. Hezdje ott, az majd húzza az agyát egy kicsit. Rengeteg gyümölcs van most, amibõl válogathatsz. Olyanokat válassz, amiket a leginkább szeret. Pici falatokra vágd a gyümit, hogy azzal ne kelljen szenvednie. Jah és ha már gyümit veszel, akkor vegyél mellé tejszínhabot is, mert a pasikat izgatja a tejszínhabcsúcs a mellen vagy bárhol :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon jó ötleteket kaptam :)
Az excsajom tejszínhabot fújt oda. Nem volt kellemetlen lenyalni, inkább sak szokatlan az elsõ néhány pillanatban.

Most döntöttem el, hogy magyarból szeretnék jövőre érettségizni. Aki szintén ezt tervelte ki magának, az milyen könyvekbÕl tanult? Nehéz volt? Jártatok különtanárhoz?

Ha esetleg van még valami megemlítend? dolog róla nagyon örülnék, ha megosztanátok. El?re is köszönöm:)

Legjobb válasz: szia nekem van egy két érettségire felkészítõ könyvem, ha érdekel, olcsón adom õket :)

szia nekem van egy két érettségire felkészítõ könyvem, ha érdekel, olcsón adom õket :)

Mit tegyek? Lány vagyok és összezavarodott. Elcsábított egy barátnőm, párkapcsolatban vagyok, de megkívántuk egymást. A pasim ránk nyitott. Utólag kiderült, hogy ők ketten együtt tervelték ki, és a pasim volt az értelmi szerző.

Pasim nézni akar minket máskor is.Engem izgat a dolog,de így mi legyen?Nem tudom...Olyan furcsa helyzetbe hoztak/hoztam magamat:S

Legjobb válasz: igaza van 17:03-nak szánalmas alak az ilyen ha már extra igényei vannak, beszélje meg a nõjével szép a "barátnõ" is ha ennyire semmibe veszik az érzéseidet, addig dobd õket, míg nagyobb pofont nem kapsz tõlük

igaza van 17:03-nak szánalmas alak az ilyen ha már extra igényei vannak, beszélje meg a nõjével szép a "barátnõ" is ha ennyire semmibe veszik az érzéseidet, addig dobd õket, míg nagyobb pofont nem kapsz tõlük
Hát figyelj.. elég hülye helyzet!! Nem sokat tudsz már így csinálni!! Ha "vonzódol" bnõdhöz és a pasid ezt elfogadja, akk szerintem nincs semmi gond!! Fel a fejjel :D :D!!!!
Azért ezt nem hinném. A pasid szerette volna, tehát neki nincs ellenére. Ettõl te még nem leszel leszbi! A barátnõd pedig valószínû szintén élvezi a dolgot! Vagyis mindenkinek jó! Azt azért ne feledd egy férfias hímállatot SOSEM helyettesíthet egy nõ...:) Csak lazán hajrá csajok!
Élvezd az életet Baby!!!! Nekem is eszméletlenül bejön... No para csak szex és más semmi....:) Utána figyeld meg hamarosan hármasban nyomjátok! ÁÁÁÁÁÁ
Érdekes egy helyzet, ebbõl 3mas felállás lesz, bár hosszabb távon lehetnek gondok(pl. pasid majd hozzászokik és a barátnõddel külön is jól ellesznek nélküled, bár végül is te is megcsaltad volna egy lánnyal és egyáltalán ilyen helyzetben lehet-e megcsalásról beszélni?), háát nehéz ügy ez!:) 22/F
Milyen pasid van???? Férfiként undorodok az ilyenektõl...
MI EBBEN AZ UNDORÍTÓ?????? Beteg vagy kedves hozzászóló!
Igen, engedmény engedményt szül, valószínûleg az undorodós hozzászóló is a morális aggályait fejezte ki ilyen érdekes, betanult módon...
A kérdező hozzászólása: Igen, de erre rámehet a kapcsoltaom a barátnõmel, pláne a pasimmal:S
Hát ez azért nem olyan rossz egyikõtöknek sem ezekszerint. Itt már csak az a kérdés hogy közted és a barátnõd között ki a vezér egyéniség? Ha te vagy az úralkodóbb jellem és meg tudod védeni a pasidat akkor nincs gond, de ha a barátnõd az "alfa" nõstény akkor az már félõ hogy elveszi a pasidat.
A kérdező hozzászólása: Szerintem sem...és nem is tudnám elviselni...de mindketten magyarázzák...sztem a legjobb, ha kilépek mindkét kapcsolatból, de szeretem mindekttõt...persze mindegyiket máshogy!
17:03-as vagyok megint. A pasid hozzáállásán vagyok kiakadva igazából... Hát nem tudom, mit kéne tenned, de az "édeshármasból" nem sok jó szokott kisülni...
A kérdező hozzászólása: Kedves 17:03-as ahamm...csak itt éppen a párom tervelte ki...Persze nem volt nehéz Katát táncba vinni, de eddig eszembe sem jutott volna a barátnõmmel... És tudom, hogy hibáztam, és nem tudom visszacsinálni, de nem akarom ezt így, ugyanis igaza van annak, aki azt mondja, hogy aztán a pasim meg külön megy el a barátnõmmel....
17:03-as hozzászóló vagyok. Hogy mi ebben az undorító?! Gondolkozzatok már!!! Most nincs barátnõm, de ha lenne, dühös lennék, ha megcsalna, ha pedig csajjal tenné, akkor otthagynám szó nélkül.
Utolsónak! Semmibe vett érzések stb. azért ne túlozz, ebben a helyzetben egyikük sem különb a másiknál, elvégre a kérdezõ simán lefeküdt és megcsalta a barátját egy lánnyal(mivel ekkor még nem tudta, hogy a barátja keze benne van a dologban)!
Nem olvastam végig a válaszokat, de szerintem valahol azért kcsgség volt, hogy így "kitervelték" az elcsábításodat csak azért mert a pasid nézni akart titeket.Szája nincs, hogy esetleg ezt megbeszélje veled?Nincs a különleges igényekkel semmi gond...de ne ÍGY derüljön rá fény:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!