Találatok a következő kifejezésre: Azt tapasztaltam, a reggeli (2 db)

Azt tapasztaltam, hogy a reggeli kamilla tea sokat segít az emésztésben, utána el tudok menni vécézni. Árthat az a babámnak, ha minden reggel kamillával indítom a napot?

31 hetes

Legjobb válasz: Szia! Semmi baja nem lehet,még mindig jobb mint a hashajtó. Gyógynövény és a babának is szoktuk adni.

Szia! Semmi baja nem lehet, még mindig jobb mint a hashajtó. Gyógynövény és a babának is szoktuk adni.
Nem kell erõsre készíteni és semmi gond nem lesz. A kamillateának nagyon jó hatásai vannak. Nem ártassz vele a babának!
Nem ártasz, nekem is ajánlotta a védõnõm.Naponta egy -két csésze nyugodtan.

Mire utalhat az, hogy reggelre erős pisiszagú a pelus? Eddig ezt nem tapasztaltam.18h-s kisfiú.

Legjobb válasz: Ugyanazt a pelust használod? Arra tudok gondolni, h lehet, h már este telepisili, és reggelre ettõl lesz szaga. De amúgy nem tudom. Esetleg nem iszik valamit, amitõl szagosabb? Gondolok itt pl Kubura, vagy más ilyen innivalóra, vagy esetleg nem iszik eleget, mert még akkor van áthatóbb szaga a pisinek. Majd figyeld meg, mikor te is pisilsz, az elsõ sokkal sötétebb, mint a nap többi részében.

Ugyanazt a pelust használod? Arra tudok gondolni, h lehet, h már este telepisili, és reggelre ettõl lesz szaga. De amúgy nem tudom. Esetleg nem iszik valamit, amitõl szagosabb? Gondolok itt pl Kubura, vagy más ilyen innivalóra, vagy esetleg nem iszik eleget, mert még akkor van áthatóbb szaga a pisinek. Majd figyeld meg, mikor te is pisilsz, az elsõ sokkal sötétebb, mint a nap többi részében.
A kérdező hozzászólása: A pelus ugyan az, új dolgot sem iszik.Talán kevesebbet iszik mert nincs olyan meleg és pohárból kéri, igy a megivott mennyiséget csak kb-re tudom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!