Találatok a következő kifejezésre: Azt szeretném, a férjem bennt lenne (2 db)

Azt szeretném, ha a férjem bennt lenne velem a szülésnél, és úgy tudom, hogy el kell végezni valamilyen tanfolyamot. Nyíregyházán hogy működik ez?

De milyet? Mikor kell kezdeni? Hol van ilyen nyiregyen?

Legjobb válasz: Érdeklõdj a védõnõdnél,mert már sok helyen nem kell ez a tanfolyam,csak meg kell venni egy apás csomagot a szülésre,és simán bemehet, de ennek ellenére lehetnek még helyek,ahol kérik.

Érdeklõdj a védõnõdnél, mert már sok helyen nem kell ez a tanfolyam, csak meg kell venni egy apás csomagot a szülésre, és simán bemehet, de ennek ellenére lehetnek még helyek, ahol kérik.
Szia igaz én nem Nyiregyházi vagyok de pont a minap kérdeztem erre rá és azt mondták hogy nem kell semmilyen tanfoélyamot elvégezni mert már egy ember ha a kismama azt szeretné bent lehet a szülésnél papucot enni és innivalot kell vinni az apukának magával remélem azért segitettem:) ))
2 évvel ezelõtt szültem és már akkor sem kellett tanfolyam!a páromnak szóltam hogy szülök(pécsen)és õ ahogy megérkezett, beöltöztették és bejött.semmit nem kellett magával hoznia(gondolok itt papucs, köppeny stb)mindent kapott hogy velem legyen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Én 33 hetes nyíregyházi kismama vagyok. Mi is most végeztük el a tanfolyamot a papás szüléshez. Minden héten kedden van 16.30-tól. Ha bemész a nõgyógyászati tömbbe ott jobbra a kisablaknál adnak egy tel.számot amin tudsz jelentkezni.(sajna már nincs megy így nem tudom leíni Neked) 2 alkalom az egész és 5.000 Ft-ot kell fizetni érte. Végigvezetnek a betegfelvételtõl a szülõszobáig, mint ahogy élesben fog zajlani a dolog. Mindent elmondanak mi vár rád, mire számíthatsz. Második alkalommal pedig a baba ellátásáról, szoptatásról lesz. Nekem úgy gondolom hasznos volt, mert tudom mi fog rám várni és nem elõször leszek egy idegen helyen (szülõszoba) mert már elõtte megmutatták. Én csak ajánlani tudom Neked. Boldog babavárást!!
Törvény deklarálja, h. vajúdó nõ mellett lehet egy általa megjelölt személy!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!