Találatok a következő kifejezésre: Azt szeretném, a férjem (71 db)

Philips férfi borotva közül melyiket érdemesebb megvásárolni a vezetékest, vagy az akkumulátorost? Kari ajándéknak szeretném a férjemnek és teljesen tanácstalan vagyok!

Gondolom mindkett?nek van el?nye, és hátránya is, ezeket szeretném megtudni.

Legjobb válasz: Nekem van hátromkörkéses Philips borotvám, vezetékes. Soha semmi gondom nincs vele. Van tölthetõ is, az általában akkor merül le, mikor kellene használni. Az akkumulátorosnak egyetlen elõnye van, ha áramszünet van. Rezgõkésest se érdemes venni.

Nekem van hátromkörkéses Philips borotvám, vezetékes. Soha semmi gondom nincs vele. Van tölthetõ is, az általában akkor merül le, mikor kellene használni. Az akkumulátorosnak egyetlen elõnye van, ha áramszünet van. Rezgõkésest se érdemes venni.
ha borotva, akkor csak BRAUN!
A kérdező hozzászólása: És a Remington jó márka? Abban találtam olyant ami aksis és vezetékes is egyben?
Tulajdonképpen a Remington jó márka, meg a Braun is. Azt nem értem, miért ragaszkodsz az aksis készülékhez? A tölthetõ készülékek rövidebb életûek.
Braunban ezek alap dolgok, amiket leirsz

Szeretném a férjemet meglepni valami csodás dologgal. Február 14. -én lesz a házassági évfordulónk. Ötletek? Amire gondolok az pl vers, dal, stb. Kizáró dolog a plüss, meg ezek a hülyeségek.

Legjobb válasz: Emlékszel milyen dal volt, amire mondjuk lassúztatok elõször vagy, amire összejöttetek. Valami ilyen emlékezetes csak volt. Vidd el valahova és tetesd be ezt a számot és mosolyogj egy nagyot mellé, tudni fogja.

Emlékszel milyen dal volt, amire mondjuk lassúztatok elõször vagy, amire összejöttetek. Valami ilyen emlékezetes csak volt. Vidd el valahova és tetesd be ezt a számot és mosolyogj egy nagyot mellé, tudni fogja.

Nem tudom, hogy mit tegyek? Férjem válni szeretne, de én nagyon szeretem őt. Ha el is válnánk, akkor is őt szeretném, ezt az érzést a világ másik táján sem tudnám kiölni magamból.

Tanácstalan vagyok. Õ nem akar változtatni, szerintem közel 1o év után elhidegült. Szexuális életünk viszont jó, hetente többször is együtt vagyunk, meg terveztünk közös utat is?

Legjobb válasz: Ha 10 éve együtt vagytok és szereted, meg õ is szeret (mert ha van szex és jó is, akkor biztosan) és ilyen hülye kifogásokkal jön, hogy a pénz miatt, akkor az kamu. 1. sztem más oka van 2. légy végre talpraesett nõ 3. hagyj neki egy kis idõt (akár külön is) amíg gondolkodhat Sok férfi, férj csak akkor jön rá mit veszített, amikor már elveszítette. Tapasztalat.

Ha 10 éve együtt vagytok és szereted, meg õ is szeret (mert ha van szex és jó is, akkor biztosan) és ilyen hülye kifogásokkal jön, hogy a pénz miatt, akkor az kamu. 1. sztem más oka van 2. légy végre talpraesett nõ 3. hagyj neki egy kis idõt (akár külön is) amíg gondolkodhat Sok férfi, férj csak akkor jön rá mit veszített, amikor már elveszítette. Tapasztalat.
Ha a szexuális életetek jó, akkor nem értem, hogy mi a baj?! Lehet, hogy fél attól, hogy nem tudja megadni azt amire szükséged van? Én mindenesetre nem nagyon értem, mert, ha elhidegült volna tõled, akkor szexre sem vágyna... Szerintem ezt beszéld meg vele...Nincs valaki aki miatt válni akar?! Mert csak arra tudok gondolni...:( Érzelmileg kijöttök amúgy?! Szerintem érzelmileg is kellene vele egy kicsit többet foglalkoznod...Nincs valami titkos vágy amit kért már többször is tõled, de Te nem szeretted volna megadni neki, vagy valami ilyesmi?!
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem. Az utóbbi 1 évben az a gond, azon veszekedtünk a legtöbbet, hogy nem dolgozom. Munka nélkül maradtam. Beképzelte magának, hogy a pénze miatt vagyok vele, pedig ez nem igaz. Akkor is vele voltam, mikor semmije sem volt.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ, lehet, hogy tényleg valamitõl fél
na most hogy leírtad mi a veszekedés tárgya, szerintem menj el dolgozni, akár egy tescoba elõször, nem kell életed végéig ott húznod az igát, közbe keress munkát nyugodtan, de lássa rajtad hogy igenis dolgozol, és nem rajta akarsz élõsködni, mégha ez nem is így van, csak õ ezt a fejébe vette.
Nekem a volt barátnõm képzelte be magának, hogy csak a pénzéért vagyok még mindig vele, pedig nekem még munkám is volt és van is...Egészen egyszerûen, vagy bebeszélte magának, vagy valaki bebeszélte neki és akármit mondtam, csak ezt az egyet hajtogatta, mintha lepedõ lenne... Rengeteget veszekedtünk miatta...Semmi mást nem tudott felhozni mentségként arra amit velem mûvelt az utóbbi másfél évben...Sajnos ezt hozza ki az emberbõl(persze vannak még értelmesen gondolkodó emberek is), ha egy kicsivel több pénze van...Rengetegszer kértem és könyörögtem neki, hogy errõl a témáról szálljon le, felhoztam érveket is, de még jobban fújta...A mai napig nem értem, hogy miért volt erre szüksége. agyon megalázott vele, de még ennek ellenére is nagyon szeretem, de sajnos már annyira összevesztünk, hogy már szinte szóba sem áll velem...Ezzel is tovább sértve engem, hiszen az eddig közösen épített életünkkel valamit kezdenünk kell, nem mehetünk el egymás mellett csak úgy szó nélkül, hiszen elég komoly közös tulajdonunk van, de egyezkedni sem lehet vele, mert bármit kérek tõle, dacosan ellenkezik...Már én szégyenlem, hogy mivé vált...


Amennyiben a férjem egyik ingatlanán rezsitartozas van a férjem nevén, bementek a szolgaltatohoz, hogy mivel házastársa vagyok szeretném rendezni az adósságot, mert a férjem nem akarja kifizetni az alberlok helyett, de én belátom, hogy muszály?

Úgy tudom szóba sem állnak ,csak azzal akivel szerződtek,viszont mivel házastársa vagyok engem is terhelnek a következmények a nem fizetes miatt,tehát mégiscsak közöm van hozzá nagyonis.

Legjobb válasz: Csinaljak egy hamis megbízóit és fizessek be minden elmaradást?

A kérdező hozzászólása: Csinaljak egy hamis megbízóit és fizessek be minden elmaradást?
A kérdező hozzászólása: Sajnos a férjem azt hiszi végtelen ideje van várni arra , hogy majd fizetnek a lelépett alberlok, azt hiszem úgy megviselte az ügy , hogy nem tud reálisan gondolkodni...képes nekimenni szerintem a volt alberlonek és félek nagy baj lesz .
Ha még nincs elõrehaladott állapotban az ügy, akkor szerintem simán befizetheted. Miért ne lenne mindegy a szolgáltatónak, hogy ki fizeti ki a tartozást?
Amikor BEfizetni akarsz akkor hidd el, tojnak minden szabályra és mosolyogva veszik el tõled a pénzt... Ügyintézni természetesen nem engednének, de ha fizetsz akkor bármit!
Addig még több mint 3 év van vissza. Hiába kérdezed a most érvényes szabályokat, mivel azok változnak.
http://www.bmbah.hu Amúgy elõtte nézze meg azt is, nem veszíti e el az eredetit, vannak országok amik kizárják a kettõs áp-ságot. Mint házastársad jelen szabályok szerint alapból kap tartózkodási kártyát ami 5 évig érvényes, utána lehet állandót kérni. Az állampolgársághoz kell jelenleg a 3 év, plusz vizsga alkotmányos ismeretekbõl, magyar nyelven, szóval azt is meg kell tanulnia elõtte ha még nem tudna...
Attol is fugg, hogy milyen allampolgar, mert elveszitheti es akkor nem lesz kettos...

Az exem felkeresett, hogy szeretne találkozni velem. Szemétség lenne a férjemmel szemben?

3 éve szakítottam az exemmel, a a mostani férjem miatt. Tudja ő is, hogy férjnél vagyunk, ismeri is a férjemet. Nemrég megkeresett, hogy jó lenne összefutni egy kávéra, beszélgetni kicsit. Az az igazság, hogy szívesen találkoznék vele, 3 éve nem láttam, nem is beszéltünk, kíváncsi vagyok, hogy mi van vele, hogy van, jó lenne beszélgetni kicsit. Csak nem tudom mit szólna hozzá a férjem, nem mondtam neki erről semmit. Szerintetek szemétség lenne? Mondjam el? Vagy ne menjek és kész? Illik ilyesmit egy férjes asszonynak?

Legjobb válasz: Ha megbeszéled a férjeddel, akkor nem lenne szemétség. De miért kell bolygatni a múltat? Ezek a nagy találkozások soha nem érnek jó véget.

Ha megbeszéled a férjeddel, akkor nem lenne szemétség. De miért kell bolygatni a múltat? Ezek a nagy találkozások soha nem érnek jó véget.
Fordíts meg a kérdést. Te mit szólnál ha a férjed találkozna a volt barátnõjével?
Arra gondoljál, hogyha a férjed ezt csinálná, akkor te hogyan reagálnál? En biztosan nem mennék el, fõleg akkor, ha még le sem zártam magamban.A multat "nem mindig" szabad felkavarni, mert baj is lehet belõle.
Ne találkozz vele, ha a mostani házasságod rendben van. Az már a múlt, le kell zárni. Ha viszont úgy gondolod, hogy marhaságot csináltál akkor, és mégiscsak jobb lenne az exeddel élni, .... nos nem tudjuk, milyen a mostani házasságod. Utolsó kérdésedre: nem illik és?
Nem illendõség kérdése. A férjeddel beszéld meg, ha részérõl rendben, akkor ne érdekeljen a világháló véleménye.
Attól még eltudod képzelni neked, hogy esne fordítva.
Nem csinálhatsz ilyet, nem lenne fair a férjeddel szemben.
A kérdező hozzászólása: Nincs különösebb oka, hogy találkoznék vele, ugyanannyi, mint bármilyen régi baráttal, ismerõssel. Kíváncsi vagyok mi van vele, hogy van, hogy vannak a szülei, tesója, rokonok, akiket ismerek, haverjai. Nem félek a kísértéstõl, nagyon szeretem a férjemet, eszembe se jutna megcsalni. Az exem meg már nem érdekel, mint férfi, én szakítottam akkoris vele, mert már nem szerettem. De akkoris együtt voltunk 4 évet, együtt nõttünk fel szinte, nem tudom miért olyan elítélendõ, hogy meginnék vele egy kávét egy nyilvános helyen, nem a lakásán, természetesen. AMúgy elmondtam a férjemnek, azt mondta, hogy persze nem tetszik neki a dolog, mert szerintem az exem be akar próbálkozni nálam, de bízik bennem és menjek, ha akarok. De lehet úgyse fog többet hívni, mert elõször mikor felhozta akkor nemet mondtam.
Ha ennyire oke reszedrol a dolog menj a ferjeddel kozossen. problema megoldva
Ha tudnád hányan tûrik. Sõt, hányan igénylik. Nézzük csak azokat a nõket, akiket vernek, mégsem tesznek semmit. Persze ez a mód elítélendõ.
20 Ha találsz egy olyan majmot aki ezt hagyja, meg is érdemled.Én mint macskát c.rni úgy vágnálak ki az elsõ ilyen láncos próbálkozásodra.
Ha egy nõnek nem fontos az exe, akkor igenis kibírja, hogy ne találkozzon vele, mert ez a másik félnek rosszul esik, pont azért, mert õ is tudja, hogy ha semmit nem jelent a volt pasi, akkor tök felesleges vele találkozni. És igenis van pár férfi és nõ, akiket láncon kell tartani, mint a kutyát, nem egy kapcsolatot látok így mûködni. Mivel az emberek nagy része akkor esik kísértésbe, amikor a kísértés lehetõsége fennáll, kerülni kell ezeket, ha magától nem kerüli, akkor majd én kikerültetem vele. :)
18 Ha csodálatos kapcsolatban élnél, akkor nem beszélnél igy, és nem mondanád a nõdnek ezt a szöveget. Tudod miért? Mert pontosan tudnád, hogy semmi az ég egy adta világon félni valód nincs, mert a nõdnek te kellesz, és sem az ex, sem senki más krapek nem ütne labdába. Eszedbe sem jutna ezt mondanod, mint amit mondtál. A csodálatos kapcsolat nálam olyan szabadsággal jár együtt, amikor egy szó nélkül tudom, hogy annak a másiknak egy szót nem kell mondanom, mert az ott van mellettem és velem, és nem kell neki senki más rajtam kívûl. Tudom, és nem csak hiszem, ha érted a különbséget. Egy csodálatos kapcsolatban egyetlen zsaroló mondat nincs/nem volt/nem lesz.
13as vagyok. Egy csodálatos párkapcsolatban élek mindent megtennék a páromért. De az exével akkor se találkozzon(nem is akar), és én se találkozzak, nemtenném meg vele ezt, nemokoznék ezzel fájdalmat neki. Nemvagyok pofára ejtve, csak õszinte vagyok.
*a legnagyobb agancsokkal felékesitve a másik fél által.Pont a viselkedésük miatt.
13 Az ilyen kis zsarológépek mint te vagy vannak a legjobban pofira ejtve és a legnagyobb agancsokkalk felékesitve.
Felnõtt ember vagyok, akkor és oda megyek amikor akarok, és nem fogok engedélyt kérni senkitõl, ha valakivel szeretnék beszélgetni és nem is tûröm, hogy bárki belemerjen abba szólni, hogy én kivel, mikor szeretnék beszélgetni.Pont.
Dehogynem elleneznéd. :) Csak most szerinted az a normális, ha õ nem ellenzi, pedig nem. Az lenne a normális ha megkérne, hogy ne menj, teljesen jogosan. Mi a francnak találkozni az ex-el? Beszélgetni lehet barátnõkkel, közös barátokkal. Vagy ha a férjed ismeri hívd el magaddal, úgy korrekt.
Ha az én feleségem lennél és az exeddel akarnál találkozni és el is mennél, mire hazaérnél a ház elõtt lennének a cuccaid.
Attól függ, hogy te miért szeretnél vele találkozni? Nyitva maradt egy kiskapu?
"Nem igazán tudom megfordítani a helyzetet, mert a férjemnek nem volt elõttem komoly kapcsolata, csak futóviszonyok. " De elgondolkodni el tudsz rajta, és fel tudod tenni magadnak a kérdést hipotetikusan. Az a minimum, hogy szólsz a férjednek, mert ha kiderül hogy találkoztál valakivel és nem szóltál, azt fogja gondolni, hogy valami rejtegetnivalód van, még akkor is ha nincs. Másrészt azon is gondolkodj el, hogy az exed miért akar veled találkozni. Nekem eszembe nem jut volt nõimet felhívogatni, attól fõggetlenül, hogy ki vetett véget a kapcsolatnak. Max. egy üzenet FB-on a szülinapjukra, ha eszembe jut, ha nem az se baj. És õk sem hívogatnak engem.
A kérdező hozzászólása: Biztos nem tetszene, de nem ellenezném.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán tudom megfordítani a helyzetet, mert a férjemnek nem volt elõttem komoly kapcsolata, csak futóviszonyok. Attól nem félek, hogy felkavarodna bennem bármi, én szakítottam vele, nem szarattem már a kapcsolat utolsó évében, csak nem tudom, hogy csinálhatok-e ilyesmit férjes assoznyként.
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg nem tetszene neki, de azt mondaná, hogy menjek, ha akarok.
24 Már megbocsáss, de semmi köze az aktuális házastársnak a dologhoz.Senki nem visz utánfutót, ha valakivel csevegni akar.

A férjem azt szeretné, hogy hármas-szexeljünk, normális szerintetek?

Azt akarja,hogy ő+én+egy másik férfi.Hármasban csináljuk. Mert látni szeretné,ahogy más megd.g Csak számomra felháborító ez??Vagy maradi lennék??

Legjobb válasz: Annyira bánt hogy erre kér.Azt érzem,hogy ilyenkor nem is szeret.Mert ha szeretne,nem lenne képes végignézni,eltûrni ahogy más hozzámér. Fordított esetben,és beleõrülnék,ha mással látnám. Ti mit gondoltok?Szerinte csak én reagálom túl...

A kérdező hozzászólása: Annyira bánt hogy erre kér.Azt érzem, hogy ilyenkor nem is szeret.Mert ha szeretne, nem lenne képes végignézni, eltûrni ahogy más hozzámér. Fordított esetben, és beleõrülnék, ha mással látnám. Ti mit gondoltok?Szerinte csak én reagálom túl...
Sok pasit izgat, bár leginkább a 1ffi+2nõ felállás
Muhaha:DD
Szerintem nem reagálod túl, igazad van ez undorító.
Ismerek olyan párt, ahol ez mûködik hosszú évek óta. Bár ott a férj bi beállítottságú. Az a normális, amit mindkét fél annak érez. Nem kifejezetten beteges, de nagyon megértem, hogy ez neked nem tetszik.
Felháborító szerintem is, és nem szeret a párod:( Bár én benne lennék a helyedbe:)
Ez defektes tricikli. Két nõ, egy férfi jobban hangzana :P
Nem igaz, hogy ezért nem szeret. Szerintem igen sok pasi kifejezetten örülne az ellenkezõjének, és nem azon gondolkozna, hogy nem szereti a párja.

Azt szeretnem tudni, hogy felvettem a ferjem nevet es hogy ezt kulfoldon hogy tudom hasznalni?

Pl. Kiss-Kovacs Andrea. A Kiss a ferj nev. Kulfoldon ez megcserelodik Andrea Kiss-Kovacs vagy Andrea Kovacs-Kiss? Mivel kulfoldon ugy szokas, hogy a keresztneved utan a sajat csalad neved jon aztan a ferje. De ha kotojellel van irva az osszetartozik es nem cserelhetem fel vagy igen? Tehat a Kiss-Kovacs az ugymond egy nev es nem fordithatom meg? Ha lehetseges akkor az torvenyes is? Remelem ertheto ahogy leirtam, hogy mire is lennek kivancsi. ;-)

Legjobb válasz: Külföldön általában vagy férjed, vagy a saját vezetéknevedet használod, ha mindkettöt, akkor olyan sorrendben, ahogy az anyakönyben szerepel: a te esetetedben a Kiss-Kovács nem változik, csak a keresztnév kerül elöre.

Külföldön általában vagy férjed, vagy a saját vezetéknevedet használod, ha mindkettöt, akkor olyan sorrendben, ahogy az anyakönyben szerepel: a te esetetedben a Kiss-Kovács nem változik, csak a keresztnév kerül elöre.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszodat!! Sokat segitettel!:-)

A Férjem nemszeretne válni! Érdemes erőltetni? Mindent megosztottunk, megbeszéltünk de azt mondta, hogy válni nem szeretne, nem ír alá semmilyen papírt!

Én szeretném lezárni teljesen! és a lakcímváltozással a névváltozást is bejelenteni,de félek,hogy csak elmérgesítem a helyzetet(amit eddig sikerült csöndben megbeszélni).Meghosszabbított gyesen vagyok,két gyerekünk van,lehet,hogy a családipótlék is emelkedne ha elválnánk?!Ügyvédre sajnos nincs pénzem.Szerintetek várjak türelmesen amíg meggondolja magát?

Legjobb válasz: Szerintem ne várj. A bíróságra szépen beadod a válókeresetet. Az elsõ tárgyaláson ugye elmondjátok, hogy ti már igazából mindenben megegyeztetek. Ha a férjed tiltakozik, hogy õ nem akar válni, majd biztos meggyõzik ott a bróságon. Pár tárgyalás és szétválasztanak titeket. Ennyi, ügyvéd nem is kell hozzá. Sok sikert!

Szerintem ne várj. A bíróságra szépen beadod a válókeresetet. Az elsõ tárgyaláson ugye elmondjátok, hogy ti már igazából mindenben megegyeztetek. Ha a férjed tiltakozik, hogy õ nem akar válni, majd biztos meggyõzik ott a bróságon. Pár tárgyalás és szétválasztanak titeket. Ennyi, ügyvéd nem is kell hozzá. Sok sikert!
Ha mindent elosztottatok, akkor nem kell ügyvéd Válj el! Nagyon sok bajod lehet késõbb, ha nem válsz el (bármi hitele pl. közös lesz, behajthatják rajtad, satöbbi. És anyagi oldala is van, egyedülálló anyaként mindenhol sokkal több minden jár neked. Ne várj, indítsd meg a válást.
Azért egyedülálló anyaként sem fogsz kapni sokkal több családipótlékot.Ha lejár a Gyesed, akkor elég lesz a megélhetésedhez a tartásdíj és a családipótlék, Vagy lesz munkahelyed? Nem tudom, te miért akarsz válni, de nem ártana a jövõtökre is gondolni, na meg a két gyerek érdekeire.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta:egy férfi életében, csak egy nõ létezik szerinte, ha lesz is új kapcsolata, nem fogja elrontani házassággal.Gondolom, hogy Õt nem zavarja különösebben, hogy nekem ...né ként kel majd bemutatkoznom!Vagy még reménykedik, vagy egyfajta bosszúállás?!Magam is csak találgatom az okát!
Mit mondott miért nem akar elválni?
Igazuk van az eddigieknek. Jogi szempontból is tisztább (biztos tartásdíj, külön pénzügyi, nincsenek közös hitelek, esetleg ha közös volt a lakásotok, akkor abból is lesz részed, könnyebb elköltözni), és az életetek miatt is. Bármennyire furcsának tûnik is, a gyerekeknek is az az érdekük, hogy két egymást nem szeretõ, tisztelõ, együtt megélni képtelen szülõ inkább legyen külön. Ha biztosítva van a megfelelõ mennyiségû, minõségû találkozás mindkét szülõvel, akkor nekik is sokkal jobb így. És a saját életedre is gondolnod kell. Léphetsz még új kapcsolatba, esetleg meg is házasodhatsz újra, ki tudja? Nem biztos, hogy ez olyan könnyen menne, ha férjnél lennél. Ha már ti eldöntöttétek, hogy nem akartok együtt élni, meg is osztozkodtatok, akkor ez se tartson titeket össze.
ha nem váltok el, nem tudod rajta behajtani a gyerektartásdíjat, ha Isten ne adj, nem fizetné. Ha mindenképpen új életet akarsz kezdeni, akkor jobb elválni, és lezárni a kapcsolatot, hogy új életet kezdhess.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat és bíztatást...jól jön!A Fiacskánk imádja az apját!Szeretnék mindent úgy csinálni, hogy Õ a lehetõ legkevésbé sérüljön és ne keljen kettõnk közzül választania (ezért szomszédok leszünk, a férjemmel).Belátom, jobb lenne ha elválnánk, itt írtatok olyan dolgokat is amire nem is gondoltam!
Nem kell hogy beleegyezzen, elég ha az egyik fél válni akar, felbontják a házasságot. Szép is lenne, ha nem így lenne.
Természetesen nem muszáj elválnotok, anélkül is külön lehet költözni, így nem kell veszekedni, megosztottatok mindent, nem lehet belõle baj, de a megosztásról egy szerzõdést írjatok alá tanúkkal, hogy hiteles legyen! a http://www.jogiforum.hu oldalt ajánlanám további kérdéseidre, ahol online ügyvédek adnak ingyenes tanácsot! Sajnos egy válóper sem olcsó, ha nem 150.000 Ft minimum! Már ezért érdemes meggondolni a dolgot!
Szia! Szerintem válj el! Pl ha véleltlen nem fizetné a gyerektartást igy nem sok mindent tudsz tenni, hogy papiron még együtt vagytok és ha amugy sem vagytok együtt minek a papir? Meg új párkapcsolatba is könnyebb úgy kezdeni mindenkinek! sok sikert és kitartást nem elsz könnyû két gyerekkel de remélem menni fog:)
A kérdező hozzászólása: Természetesen megvagyok rémülve az új helyzettõl és a felelõsség is az Én vállamra kerül.A lányunk 16éves, a kifiunk 6éves, tartósan beteg, még 4évig gyesen leszek(de mellette bedolgozok, nem sok, de az is valami).Utánna biztosan lesz munkahelyem, mindig is volt.Miért szeretnék válni?Sok-sok év hozadéka ez a döntés, több esélyt kapott ez a házasság már és évek óta a gyerekek tartanak minket össze.
Ne használd a nevét, ennyi. Indítsd el a válást. A férjed önös célból nem akar válni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!