Találatok a következő kifejezésre: Azt szeretném, a (6008 db)

Honnan tudom meg, hogy a számítógépemen van e bleutooth? Telefonomra jött egy mms kép azt szeretném a gépre feltenni de nem tudom

Legjobb válasz: Asztali gépen általában USB-s BT-t kell használni, arról csak tudsz. Laptopon pedig kapcsolható. Ha be tudod kapcsolni akkor valszeg van benne.

Asztali gépen általában USB-s BT-t kell használni, arról csak tudsz. Laptopon pedig kapcsolható. Ha be tudod kapcsolni akkor valszeg van benne.
A kérdező hozzászólása: ilyen csatlakozó kábel van a telefonhoz de az a baj nem tudom a képet átküldeni vele mert csak olyan mappa van, hogy képek video de ez meg mms nem tudom menteni a képek mappába:(

Van pár darab csirkecombom, azt szeretném a lehető legegyszerűbben megcsinálni krumplipüré mellé. Hogyan?

Pontosan kéne, hogy mit csináljak vele, lehet?leg nem süt?ben akarok sütni (mert nagy a tepsi, és csak 4-5 combom van). Nem teljesen kicsi combok, rajta van a fels? része is. Azt le kell vágnom róla és külön sütni? Elég ügyetlenke vagyok, nézzétek el nekem, 18 vagyok és kevés dolgot tudok megcsinálni, most szeretnék valami újat ebb?l. Köszi :)

Legjobb válasz: besózod, megfûszerezed valami sültcsirke fûszerrel vagy borssal, és berakod sülni. Egyben mehet alsó-felsõ. Ez a legegyszerûbb.

besózod, megfûszerezed valami sültcsirke fûszerrel vagy borssal, és berakod sülni. Egyben mehet alsó-felsõ. Ez a legegyszerûbb.
A kérdező hozzászólása: de nem sütõben szeretném :) akkor hogyan? olajat forrósítok serpenyõben és belerakom, rá fedõt? mennyire kell forróra?
Megfõzöd, aztán beforgatod lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába és forró zsirban tûzhelyen (nem sütõben) barnára sütöd.=)
ne forró olajba tedd, mert priccolni fog és nem kellemes érzés mikor eléget -.- ...megfõzheted a húst majd utánna süsd ki olajban.
Vagy serpenyõben is meg lehet sütni, olajat raksz alá, meg mindig egy kis vizet, nehogy lesüljön, vmilyen fûszert rá, meg én még hagymát szoktam rakni mellé, és ha elfõl a víz picit mindig adj hozzá.Gyorsabb is mint sütõben, én szeretem így:)
És igen, rakj rá fedõt:)
Nem csak tepsiben lehet a sütõben sütni. Lehet lábasban is, az a lényeg, hogy mûanyag ne legyen a lábason. Ha kevés husit sütök én is így csinálom, alufólia rá, mehet a sütõbe és finom omlós lesz. De süthetsz húst akár kuglófformában, püspökkenyér formában is. maszatka


Lányok! Ha azt szeretném a (leendő) barátnőmtől/szexpartnernőmtől, hogy puszilgassa végig a hasamat széltében-hosszában, akkor előtte teljesen szőrtelenítsem?

Legjobb válasz: Ezt kérdezd meg a (leendõ) barátnõmtõl/szexpartnernõmtõl. Minden nõ máshogy szereti. Én pl. viszolygok a csupasz pasiktól.

Ezt kérdezd meg a (leendõ) barátnõmtõl/szexpartnernõmtõl. Minden nõ máshogy szereti. Én pl. viszolygok a csupasz pasiktól.
én sem szeretem a csupasz pasikat...szeretem, amikor puszilgatom a párom hasát és az orromat csikizi a szõröcskéi :D
mert itt nem ismerkedem, továbbá, a kétféle kapcsolati lehetõség megadása nálam már veszett fejsze nyele...vagy egyik vagy másik ha nagyon szõrös a hasad, igen, ha nem nagyon, akkor ne de ez mit sem változtat a korábbi véleményemen, meg nem leszel tõle okosabb, fenntartom
én folyton végigcsókolgatom a párom hasát, és nem zavar, hogy szõrös, hisz férfi...
Minek? Inkább zuhanyozz. A macskáját is szõrösen szereti.
azt mi honnan tudjuk, h a leendõ hogyan szereti én meg biztos nem leszek az a leendõ, szóval akkor minek is írjam le, nemde?
A kérdező hozzászólása: #2: kérlek, nyugodtan írd le, azért kérdeztem, mert minél több választ szeretnék kapni. És miért vagy olyan biztos abban, hogy Te meg én sosem fogunk összejönni? :P
nem kell szorteleniteni.
Egyénfüggõ.Én szeretem ha ott vannak a szõrszálacskák, ...:)
pasiknak nem kell szõrteleníteni és ha TE úgy gondolod, hogy nagyon szõrös vagy akkor inkább gyantázd le (és ne borotváld)
Figyelj, azért a fejét taklán nem kéne leszörtelenítened de szerintem minden máshol biztos engedi.

Két alapszakos diploma, vagy inkább egy alap-és egy mesterszakos? Akik benne vannak mondjuk az álláskeresésben vagy akik benne vannak vmilyen módon a témában, azoknak szeretném a véleményét kérni, hogy a mester az mennyire szükséges.

gazdasági terület egyébként.

Legjobb válasz: Szerintem nem sok helyen ragaszkodnak a mesterfokozathoz. Viszont a gyakorlathoz szinte mindenütt. Ha van lehetõséged a fõiskolai évek alatt gyakorlatot szerezni, mindenképpen használd ki!

Szerintem nem sok helyen ragaszkodnak a mesterfokozathoz. Viszont a gyakorlathoz szinte mindenütt. Ha van lehetõséged a fõiskolai évek alatt gyakorlatot szerezni, mindenképpen használd ki!
Ha pótolható vagy, akkor tök mindegy...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Keresgélek munkát, de egyelõre nem találtam. Ebben az évben nem is lesz igazán idõm délutánonként, mert suli mellett még lesz heti 10 óra sulihoz kapcsolódó elfoglaltságom, de jövõre mindenképpen ráfekszem az ügyre... Mindenki pótolható szerintem...
Szerintem ha két alapszakos diplomát csinálsz, az egyik felesleges lesz, 1-2 nagyon nagyon különleges esetet leszámítva. Gyakorlat nélkül viszont nem vesznek fel sehova, inkább azt szerezz, ráadásul minnél késöbb kerülsz ki a munkaerõpiacra, annál nehezebb, tehát szeritnem a gyaki az elsõ! :) sok siert! :)
nekem sem volt még sosem hüvelyi orgazmusom :S de nekem is anníit tudtak tanácsolni, h tapasztaltabb partnerrel kezdjek és h kapcsoljak ki közben...
örülj neki, hogy csiklói van. nekem ha a barátommal vagyok, az sincsen.
Nekem pl hiába volt pisilési ingerem, sõt folyadék is távozott egy csomó és mégsem volt orgazmusom.Nem éreztem semmi kellemeset.
Én elsõsorban egy srácot ajánlok hozzá... :) Ne legyél görcsös!!! Ne akard!!!! És a srác inkább legyen férfi, mint fiú, ha érted mire gondolok. Szóval ne legyen kezdõ, de ne legyen idõs sem. Korban hozzád közelállót válassz! És a hüvelyi orgazmushoz inkább kell "belsõ" izgatás, mint "külsõ", vagyis csiklói. Kicsit olyan lesz, mint mikor pisilni kell, és aztán önt el a gyönyör... Egy srác.
A kérdező hozzászólása: nem ezzel van a baj. csak nem megy...szoval nem megyek el.csak a csiklo megy.
nem árt, ha van elõjáték...
Pasizz be.
igy van ha már érzed hogy pisilni kell akkor lesz utána a jo de ne hagyd abba ijen esetbeen nem ciki ha oda pisilnél az sem mert egy férfi tudja hogy ezt õ okozta és ez neki jot jelent hogy eljuttatott téged a csucsra ugyhogy semmi gond de ez legtöbbet nem pisi de ha az is lenne nem ojan sok jön ki hogy nagy baj lenne engem pl az se zavar ha nyalom éss elélvez a számba megy egy kicsi akkor seee finnyáskodok hanem a nõre figyelek aki éppen élvezi a dolgot mert ezért vagyunk eggyütt és õ se nyavajog ha a szájába élvezek mert nekem meg az esik jol néha
szia ne várj hüveji orgazmust mindjárt az elején van aki 5-10 év mulva képes rá probálgassátok többet tapasztald ki mejik poz a legjobb neked ahol a legjobban érzed a behatolt szerszámot na és ott mozgassa elõször lassan aztán ahogy te kivánod gyorsabban dee ezeket mond te is neki hogy tudja hogy most gyorsabban szeretnéd vagy bentebb szeretnéd vagy másképp és lassan eléred majd azt is de ha közbe ingerli a csiklod az se gond probálgatni kell sokat de azért nem mindeennap
ne akard az a lényeg! nekem 2 év után jött össze a hüvelyi....elötte nekem mindig csiklón keresztül volt! annyit tanácsolok, h mikor neki kezdtek akkor menj el pisilni....és amikor szex közbe rád jönne a pisilés ki ne menjél, me utána a gyönyör vár rád! :) ha meg arra gondolsz, h befogsz pisilni akkor nem lesz jó...de ha netántán erre gondolsz akkor úgy legyél vele, h nem gáz max lepedõt cseréltek és a többi! de a lényeg, h ne menj ki pisilni! tapasztalatból írom
A kérdező hozzászólása: ilyet én is olvastam de ez olyan lehangoló :(
Nem mindenkinek van hüvelyi orgazmusa, ezt a neten olvastam.
A kérdező hozzászólása: Én addig jutottam el, hogy pisilnem kellett...akkor viszont azt hittem, hogy bepisilek és kimentem wc-re :S
A kérdező hozzászólása: igazából most van barátom egy ideje. eddig õ a második akivel lefeküdtem, de vele sem mentem el...:(
A kérdező hozzászólása: köszönönök mindent:) próbálkozom majd!! Aranyosak vagytok!!:)
Így van! Szõkítés nélkül soha nem lesz a sötét hajból világos. És mindenképp fodrászra kell bízni!
Nekem is sötétbarna a hajam és ezzel a hajfestékkel festem.Mikor teljesen barna voltam elõször melírozták és aztán festettem be.Azóta csak festékkel ezzel a palettével festem és lenõtt rész kicsit rézes színû, de ujrafestéskor már teljesen szõke. szval ha befested elõször elég érdekes szine lesz de ha mégegyszer befested akkor már szõke leszel sztem.De tanácsos elõször fodrászhoz menni ha világosítani akarod a hajad!
Én tegnap elõtt szõkitettem ki a hajam 9%os hidrogén peroxiddal, és vörös lett:(Megszáritottam majd ezüst szõkével kentem be és 3 árnyalatot világosodott.:)
Ha színezõvel próbálkozol, akkor semmilyen szõke nem ér semmit. Nem fogja be, csak sötétíteni tudod a hajad vele.
A kérdező hozzászólása: A festék ér valamit? Szintén leszívatás nélkül.
Nem, mindenképpen kell hozzá legalább 9%-os hidrogén-peroxid, de lehet, hogy kevés a 9% és 12-es kell. Ha kevés, akkor csúnya vöröses, vagy sárgás lesz a hajad. Mindenképp fodrászra kell bízni, ha világos hajat szeretnél a sötétbõl. Nekem is sötétbarna, én csak szõke melírt akartam bele, de nem teszi bele a fodrim, mert azt mondta, hogy õ nem fogja szétroncsolni a szép hajam. Most minden festésnél 1-2 árnyalatot világosítunk az egész hajamon, így megkíméljük a töréstõl. Bár egyszer leszivattam a fekete hajam, fodri csinálta és vöröses-szõke lett. Nem tetszett és nem is állt jól. Akkor gyorsan vettem csokibarna festéket, ami egy nagyon hangyányit javított a színén, késõbb sötétszõke festékkel festettem, az szép volt, nem roncsolta a hajam. De a szõkítést mindenképp fogdrász kezdje el!

Ma meglepi torát készítek testvérem szülinapjára és azt szeretném Tőletek megkérdezni, hogy a ganache krém jó e a tortába illetve a fondant alá? Mindenképp valami csokis krémmel szeretném tölteni

Két réteg fehércsoki és két réteg ganache krémet szeretnék a lapok közé. Ha esetleg van valami jó csokikrém receptetek megköszönném, ha leírnátok .

Legjobb válasz: Jó bele a ganache krém,csak hûtsd le jól és verd habbá,lassú fokozaton,de vigyázz könnyen kiikrásodik.Ha fondant-nal,marcipánnal v.bármi hasonlóval szeretnéd burkolni,körbe kell kenni vajkrémmel(vajkrém porcukor leheletnyi meleg víz "habossá keverve")lehûteni és utána burkolni.Cukrász

Jó bele a ganache krém, csak hûtsd le jól és verd habbá, lassú fokozaton, de vigyázz könnyen kiikrásodik.Ha fondant-nal, marcipánnal v.bármi hasonlóval szeretnéd burkolni, körbe kell kenni vajkrémmel(vajkrém porcukor leheletnyi meleg víz "habossá keverve")lehûteni és utána burkolni.Cukrász
Gondolom :)
Mondani bármit lehet. A lényeg az, amit tesz. Ha tényleg gebasz van, és kitart melleted, akkor lehet csak 100%.
azért a nincs karja és lába és a nyûgös rossz formában van között óriási a különbség. Mindnekinek vannak rosszabb napjai és természetes hogy ezt az ember társa tolerálja.
ha valakit tényleg szeretsz, akkor tényleg kiállsz mellette jóban, rosszban.
Én szeretném akkor is.. nem hiába vagyok vele.. Szeretem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!