Találatok a következő kifejezésre: Azt olvastam után egy évig (2 db)

Azt olvastam szülés után egy évig nem lehet tampont használni, vonatkozik ez a császármetszésre?

Legjobb válasz: Akármilyen szülésed volt, két ciklust betéttel kell menstruálni, utána lehet tampont használni. Nekem egy orvos sem mondott egy évet. Érdekes mindenesetre.

Akármilyen szülésed volt, két ciklust betéttel kell menstruálni, utána lehet tampont használni. Nekem egy orvos sem mondott egy évet. Érdekes mindenesetre.
Nekem senki nem mondta, hogy nem lehet, én a második ciklusomnál már tampont használtam és nem lett tõle semmi bajom. Császárral végképp nem lehet szerintem.
Szia.Az én menszeszem 11 hónap után jött meg akkor használtam csak betétet , azóta mindig tampont .Persze közvetlen szülés után csakis betét.Én szerncsés voltam 8 napig volt meg akkor .A sógornõmnek 6 héig.

Kb 1 éve észrevettem hogy sportolás után kicsit sípolósan lélegzem maximum egy fél óráig. Utána olvastam az asztmának és ez a fizikai terheléses tünet passzol. Csak vmilyenféle megterhelő sport után jelentkezik, majd elmúlik. Vajon ez asztma?

14/fiú Ja és nem rohamban jelentkezik és tudok venni levegőt.

Legjobb válasz: Hát szerintem esetleg egy terheléses asztma lehet ez egy külön fajta.Csak sportolásnál jön ki? 15/L(asztmás)

Hát szerintem esetleg egy terheléses asztma lehet ez egy külön fajta.Csak sportolásnál jön ki? 15/L(asztmás)
Biztos, hogy helyesen lélegzel?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!