Találatok a következő kifejezésre: Azt olvastam a (1777 db)

Nagyon szeretnék egy kislányt és azt olvastam a neten hogy ecetes öblitést kell alkalmazni . Leirná nekem valaki hogy mikor és hogyan kell?

El?re is köszi !!!

Legjobb válasz: Semmikor, sehogy. Helyette valami mást kell, mással. ~50% esélyetek van, a többi csak humbug. (Apropó, hol olvastad?)

Semmikor, sehogy. Helyette valami mást kell, mással. ~50% esélyetek van, a többi csak humbug. (Apropó, hol olvastad?)
A kérdező hozzászólása: http://m.divany.hu/poronty/2008/01/06/hogyan_csinaljunk_fiut.. ----->ebben lesz olvasd végig ..
A törékeny hüvelyflórám semmivel sem vágnám haza, azért, mert egy banyalap unatkozó riporterének ki kellett töltenie még 10 sort az oldalon. Szerintem ne csináld!
http://www.parameter.sk/rovat/kulfold/2008/06/10/fiu-vagy-lany Itt Czeizel Endre elmondja, hogy mikor miket kell csinálni a cél érdekében. Viszont azt tudnod kell, hogy ez nem 100%, csak esetleg segít az esélyek megnövekedésében.
Szerintem se kéne! Azt olvastam valahol, hogy a lány spermiumok maradnak legtovább életben, tehát ki kéne találni mikor van peteérésed, és elõtte 2 nappal együtt lenni, és akkor elvileg azok a spermiumot termékenyítik meg a sejtet :) :)
Dívány.hu... Szinte sejtettem. Nyugodj meg, semmilyen hókusz-pókusz nem tud jelentõsen javítani az esélyeken. Van ~50% esély mindkét nemre. (Igen, még peteérés elõtt két nappal is!)
Õszintén ezt nemtudom hol olvastad, de velem nem írattak alá semmi ilyesmit és nem is csináltak.
szia! még én se hallotam ilyenrõl! szerintem te félre olvashatad nem?ez durva lenne ha ilyet csiálnának!semmi köze ezeknek a vizsgálatoknak a végbélhez! velem nem csináltak ilyet csak beöntést kaptam szülés elõtt pár órával és ennyi!
Zoltán Imre: Szülészet címû könyvében találtam, A szülést vezetõ orvos teendõi között: "Vizsgálat végbélen át(rectalis vizsgálat): A méhszáj tágasságát pontosan meg tudjuk állapítani.A gyakorlott vizsgáló számára a rectalis vizsgálat csaknem teljesen feleslegessé teheti a fertõzés szempontjából még ma sem veszélytelen belsõ (hüvelyi) vizsgálatot. Nem csak a méhszáj tágasságáról, hanem az elõlfekvõ rész minõségérõl, helyzetérõl, a burok állapotáról is tájékoztathat." Ugyhogy neked volt igazad, ilyen létezik és ezért iratták alá veled. Remélem segítettem!
Szia! Nekem szülés után ellenõrizték onnan, hogy jók-e a varratok, és nem repedtem-e valamerre. Nem volt kellemes, de gyors volt, és legalább tudtam, hogy alaposan ellenõriznek mindent. Szóval sor kerülhet rá más miatt is.

A nők milyen öngyilkossági módszereket szoktak követni? Azt olvastam a legtöbb férfi a kötelet választja, hát a nők?

Legjobb válasz: Én meg azt olvastam, hogy a nõk hiúságból inkább megmérgezik magukat, mintsem mondjuk felakasszák magukat, ezzel vállalva a felpüffedt, kilógó nyelvet, vagy a bevizelést.

Én meg azt olvastam, hogy a nõk hiúságból inkább megmérgezik magukat, mintsem mondjuk felakasszák magukat, ezzel vállalva a felpüffedt, kilógó nyelvet, vagy a bevizelést.
Anyám mérgett ivott, de nem halt bele.
Hallotam olyat, hogy egy nõ fel akasztotta magát , szóval bárhogy megtörténhet..
pisztoly/érvágás/gyógyszer túladagolás
A kérdező hozzászólása: Jellemzõ :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Én egyszer beköltöztem egy házba (egyedül, albérletbe), ahol azelõtt egy idõs néni lakott, és meghalt. Késõbb kiderült, hogy felakasztotta magát az említett ház padlásán, szóval képzelhetitek.... Azóta már máshol lakom, de nemcsak emiatt, hanem mert eladták azt a házat, szóval mennem kellett
A kérdező hozzászólása: Hú, utolsó: kemény lehetett... szerintem minden éjjel felkeltem volna.

Azt olvastam a kölyöktáp meg a rendes felnőtt táp is 100%-ban megfelel a kutyának? Egy könyvben nem ezt olvastam?

Ottt azt írja, hogy: étekzésnél ilyen-olyan darált fej, máj, meg gégecs?, meg fúúúj.. Szóval azt írja, hogy kölyök étekézse naponta 3 szor, ebb?l az egyikben van kölyöktáp meg víz a többibe mind darált bels?ségek, meg zöldségek.

Legjobb válasz: Mi a kérdés? A táp, ha jó minõségû, tartalmaz mindent, ami a kutyának kell. Ám ennek ellenére sokan inkább fõznek a kutyájuknak, vagy nyersétrenden tartják, ami szintén jó, s szintetikus anyagoktól mentes. Még az állatorvosok között sincs egyetértés ez ügyben, sajnos ebbe is beleszólnak a különbözõ pénzérdekek, úgyhogy nem lehet megmondani, melyik etetési módszer a jobb. Többnyire mi emberek sem tápon élünk, s a kutyák is inkább finom marhagégét rágcsálnának a táp helyett. A kutya ragadozó állat, számára a birkaszar is kívánatos eledel, ami nekünk undorító, az neki fincsi.

Mi a kérdés? A táp, ha jó minõségû, tartalmaz mindent, ami a kutyának kell. Ám ennek ellenére sokan inkább fõznek a kutyájuknak, vagy nyersétrenden tartják, ami szintén jó, s szintetikus anyagoktól mentes. Még az állatorvosok között sincs egyetértés ez ügyben, sajnos ebbe is beleszólnak a különbözõ pénzérdekek, úgyhogy nem lehet megmondani, melyik etetési módszer a jobb. Többnyire mi emberek sem tápon élünk, s a kutyák is inkább finom marhagégét rágcsálnának a táp helyett. A kutya ragadozó állat, számára a birkaszar is kívánatos eledel, ami nekünk undorító, az neki fincsi.
Én nem olvastam, de 18 éve tápot esznek a kutyáim. Ha néha marad valami husi, azt megfõzöm nekik, de az csak mellékes. Könyvajánlással nem tudok szolgálni, csak tapasztalattal.

Ma voltam elsõnek kocogni, 12 perc ment elsõre, azt olvastam a zsirégetés 30-40perc után indul be, ameddig nem tudok futni 30percet addig nem is fogyok?

Legjobb válasz: ez nem így megy. nem csak futni kell vagy ha igen pihenõk közötte. 30 perc kinek menne??

ez nem így megy. nem csak futni kell vagy ha igen pihenõk közötte. 30 perc kinek menne??
Elárulok egy titkot: még futni se kell hozzá, hogy fogyj. A fogyás az egész napi étkezésen múlik. Sporttal csak egy kis plusz kalóriadeficitet tudsz elérni és egészségesebb lenni vele, de önmagában attól nem fogysz. Sõt ha a kaja nincs rendben, akkor órákat is sportolhatsz egy nap, úgyis hízhatsz
Ez egy réges-régi hülyeség. Jó persze minnél többet mozogsz, annál jobb, de már a lélegzéssel is kalóriát égetsz. Én az elején kb. semmit se futottam, ilyen 1 perc futás, 1 perc pihenõ. Mégis folytattam, fokoztam az idõt, és fogytam.
Persze, az etióp vadászok is csak 20 percet futnak egyhuzamban, aztán leülnek, hogy ne fogyjanak.
Aerob tartományban kell maradni, ez kezdõként nem fog menni.Ezesetben marad a tempós gyaloglás.Nem árt ezt kiegészíteni némi erõsítéssel, hogy stimulálva legyenek az izmaid a tápanyagfelvételre, meg hogy a fogyás után ne egy gyûrött teszkós zacskóra hasonlíts.
Szervezete válogatja!de inkább 40 év, mint 35!
A gyúrás milyen összefüggésben áll a szomatotropinnal?
A kérdező hozzászólása: Az agyalapi mirigy növekedési hormont termel, de ennek szintje harmicöt éves kor után vissza esik. A növekedési hormon csökkenése különféle öregedési tüneteket eredményez, pl. zsírlerakódást, az izomtömeg az erõ csökkenését, az észlelés hanyatlását.
Azért ezt a hanyatlást ne úgy képzeld el, hogy 35. szülinapodon megvakulsz, és egy pohár vizet sem tudsz többé felemelni:D

Ez most igaz? Azt olvastam a Vámpírnaplók 2. évadában Damon és Stefan, , szerepet cserélnek"?

Damon jobb lesz, Stefan rosszabb.

Legjobb válasz: ht végülis lehet benne valami...

ht végülis lehet benne valami...
http://diaries-online.gportal.hu/ ha jól emlékszem itt volt róla szó még régebben, de most is van az az új cikk amiben utalnak rá, hogy elõtörnek a régi érzelmek, sebek stefanból. ahh, sose mondanak semmi konkrétat, képtelen vagyok kivárni a szept. 9-et!:@
azt olvastam, hogy majd Stefan egy kicsit megkavarodik Katherine jelenléte miatt, mert rájön, hogy még mindig táplál érzelmeket iránta, és Damon meg inkább meg akar szabadulni Katherine-tõl, szóval szerintem majd itt cserélõdnek fel a szerepek az elsõ évadhoz képest valamilyen szinten.
Asszem igen, Damon jobb lesz , Stefan meg az emberi vér miatt teljesen kifordul magából..
Stefan már az elsõ évad utolsó pár részeiben is elég vad Damon pedig szerelmes Elenaba, gondolom ezért változik meg, de az elsõ évad utolsó része elég érdekesen ér véget
nem hiszem xDDD és nagyon remélem h nem :"D
A kérdező hozzászólása: És 2. évadra gondolsz vagy az 1. végére? Mert akkor van hogy emberi vért iszik és más lesz.
A kérdező hozzászólása: Aha tudom láttam már.
A kérdező hozzászólása: Hát én se tom hogy van ez. XD Nem is tudom hol olvastam ezt. De igazad van Damon még talán megvátozik, de Stefan. Sztem tartja a jókisfiús imidzset. :D Neketek am ki a kedvencetek? Áááááá úgy várom már a 2. évadot. A promok alapján király lesz!!
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Tudsz vmilyen oldalt ahol olvashatok ilyen infókat?
utolsó vagyok. logikáztam egy kicsit xD és lehet h Damon megváltozik (szal "jobb" lesz) merth ugye õ is szerelmes Elenába de h Stefan "rossz" lesz...?
A kérdező hozzászólása: Én is. :D Nem tom mondjuk mikor tudjuk majd letölteni vagy megnézni felirattal. 9:00 kor van amerikában, de akkor itt már 15:00 lesz asszem...

Azt olvastam a HIV virusról, hogy tünetei lehetnek többek között a száraz köhögés. Na most nekem ez megvan, nem nagyon múlik de viszotn többi panaszom nincs, most akkor?

amikor megvolt a kockázatos nemi kapcsolat (orál gumi nélkül) rá pár hétre volt 39 fokos lázam, de az orvos azt mondta hogy hasmenés mellett normális vírusnak tekinthető. Utána megfáztam, aztán már jó ideje nem akar megszűnni a száraz köhögésem. Olyan ingereim vannak csak, nem az hogy majd meg szakadok úgy köhögök óránként ha 2-3 inger van. De akkor is idegesítő. Amúgy voltam véradáson a kapcsolat után 2 hétre rá, akkor nem mutattak ki semmit. Olvastam milyen jelei lehetnek a HIV-nek. De ott votl bőrkiütés, hányás, hasmenés. Ebből nekem csak ez a néhai köhögés van, ahhoz hogy HIV gyanúm legyen, meg kell lenni az összes tünetnek? 22/F

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy fertõzött vagy, de inkább menj el egy HÍV-szûrésre, hogy megnyugodj.

Nem hinném, hogy fertõzött vagy, de inkább menj el egy HÍV-szûrésre, hogy megnyugodj.
Ha beteg lennél szerintem kimutatnák, de nem az lenne a legbiztosabb ha elmennél (te is és a lány is) egy szûrésre?
Egy száraz köhögés kevés. A HIV legyengíti az immunrendszert ezért más panasznak is lennie kéne. Akár hasmenés, hányás, nem gyógyulónátha, torokfájás, hõemelkedés, gombásodások, tüdõgyulladás. A saját megnyugtatásodra menj el bõrgyógyászatra, ott csinálnak szûrést(anonim is).
A kérdező hozzászólása: azért írtam azt a lázat hasmenéssel, de a háziorvosom azt mondta rá akkor hogy gyakori ez a láz-hasmenés vírus
A legtöbben nem veszik észre, hogy megfertõzõdtek, menj el egy anonim szûrésre és megnyugszol. Egyébként ne meséld be magadnak a tüneteket.
A kérdező hozzászólása: de amúgy a többi tünetnek is jelentkeznie kellett volna? csak szeretnék kicsit megnyugodni addig is míg el nem megyek szûrésre. Mert írnk bõrkiütést, nyirokcsomó duzzadást végtagfájdalmakat stb stb ez így egyben jelentené a HIV-vel való fertõzöttséget?
Elég kicsi a kockázata, hogy így elkapod, de menj el vizsgálatra, hogy megnyugodj. Én is voltam már frászban, de már amikor a vért levették megnyugtattak.
A kérdező hozzászólása: nem akarom nagyon részletezni, mindössze annyit mondok, hogy lehet hogy volt a kezemen hüvelyváladék aztán megfogtam a péniszemet.. ez is sokszor idegesít hogy talán így elkaphattam
A HIV-el kapcsolatos láz, hõemelkedés, hasmenés nem szûnik meg néhány nap alatt. Ép az hívja fel rá a figyelmet, hogy tartós a dolog. Én a helyedben nem paráznék! Menj el szûrésre, de nem valószínû, hogy van bajod.
ISTENEM !!!!!!
Édes jo Istenem...Ideje lenne egy minimum inteligencia szinthez kötni a terhesseg engedélyezését.....
Szerintem ne is takaríts az elkövetkezendõ 8 hónapban. Szülés után pedig vidd a babát a szomszédba még takarítasz.
A baba az anya szívverését a 15. héttõl hallja, a külsõ hangokat a 20. hét után. :-)
Lehet! Dehogy árt! 3 gyerekem van, mindegyiknél porszívóztam :) Most a kicsivel még a szülés napján is, mióta a kiságyban fekszik pedig jókat alszik rá, megszokja. Ez nem számít hangos zajnak :)
Ne menj koncertre tombolni és nem lesz semmi gond. 31 hkm
Ezt komolyan kérdezted? :O :( persze hogy lehet porszívózni, a baba amúgy is az 5.hónapban kezdi el hallani a külvilág zajait is, de akkor sem fogja zavarni. Én is porszívóztam, a kosz nem ehet meg állapotosan sem :D
3fiam van. Mindhárom terhességemnél majd mindennap porszívóztam. Volt hogy napjában többször is. Semmi baja nem lett a fiaimnak. Ráadásul amikor megszülettek, itthon sem zavarta egyik fiamat se a nagyobb hang. A legkisebb a porszívó hangjára aludt el, mikor bekapcsoltam.
Persze, hogy lehet...Még is mi baja lenne tõle?Gondold el akinek van 4 gyereke akkor õ mondjuk 4 szer 9 hónapig nem takarít??Érdekes lenne...
Elég jól "szigetelve" van a baba, hogy egy kis porszívó zajtól ne legyen baja. Amúgy akkor 9 hónapig nem akarsz csinálni semmit, nem mész ki a szabadba sem? Ott is vannak/lesznek zajok, esetleg hangosabbak mint a porszívó%
A babának csak az olyan hangos zajok ártanak, ahová neked is kötelezõen viselned kell füldugót..pl:olyan munkahelyek, ahol hangos-zajos gépekkel dolgoznak. De egy porszívó nem árt neki, én a terhességem végéig porszívóztam. Meg egyébként sem hall még semmit sem a , , baba, , aki még csak embrió nem is baba, hiszen még nagyon kicsi..nekem 6 hetesen még csak 6 mm-es volt, szerinted egy pici kis pontocska hall valamit is??Még a füle sincs kialakulva, nem hogy a hallócsontocskák! Nyugodtan zúgathatod a porszívót amíg meg nem szülsz :) Boldog babavárást :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!