Találatok a következő kifejezésre: Azt olvastam, az elejében nem (2 db)

ugyanakkora, mint közösüléskor, és elõnedv magyarul.
Sokkal kisebb az esélye, mint rendes közösüléskor, mert az elõnedvben kevesebb spermium van, és a teherbeeséshez kell egy bizonyos számú spermium. De elvileg így is lehetséges teherbe esni.
most akkor én erre azt mondom hogy nem csak elveleg lehetséges, hanem gyakorlatilag is és nem elõnedv hanem elõváladék.és én is az elváladéktól lettem terhes.az elsõ válaszolóval értek egyet, ugyanakkora, mert van spermium tartalma, és a megtermékenyüléshez 1 himivarsejt is elég
Az esély mindeképp megvan, persze csak ha te is a termékeny idõszakodban vagy együtt a pároddal. :-) Gondolom, azért kérdezed, mert te még nem szeretnél gyereket, akkor viszont komolyan érdemes a partnerednek "Hatvannál kiszállni".
kevés mert annak a síkosság a szerepe minimális benne az ebihal tartalom

Aranyos, pici fiúként, felnőtt létemre, miért nem találok már egy lányt sem a korosztályomban ( huszonév eleje), akinek az olyan fiúk jönnek be, akik középiskolás kisfiúnak néznek ki, amikor most olvastam, hogy egy 14 évesre ráizgult egy 19 éves nő?

Hol kéne keresnem végre olyan lányt, akinek olyan fiú kell, mint én? Elegem van már, hogy csak nagydarab, nagy test?, id?sebbnek kinéz? fiúk kellenek minden korombeli lánynak.

Legjobb válasz: Debrecenben!

Debrecenben!
Ezek az elfajzott animefan csajok szerintem buknak az ilyen srácokra. Volt 1-2 ilyen ismerõsöm, lány, és olyan csávóik voltak, hogy... hát jézusom, de mondjuk náluk lehet esélyed.
"Aranyos, pici fiúként, felnõtt" jesszus n itt a baj-.-
Amit te olvastál, az egy szélsõséges eset, egyébként egy lánynak se kellenek az aranyos, pici fiúk.
jó a 14 éves is, mi bajod velük? :D az van ami van ne nyígj :3 f19
A kérdező hozzászólása: Nekem nem kell kapcsolatra éretlen, buta kis felszínes kislány. -.-
De pedig lehet egy pici fiúkához egy kicsi lány illene, , -_- Remélem azért a felnõtt alatt nem 27-> -et értesz mert akkor ez így elég gáz megfogalmazás lenne. Egyébként is ez nem menõ ha direktbe próbálsz erre rámenni hogy te milyen aranyos pici fiúcska vagy <3(: . Ha nagydarab nem vagy attól még amúgy lehetsz felnõttes, kezd például ott hogy nem pici fiúként beszélsz magadról. Vagy persze csinálhatod, te döntésed.
A kérdező hozzászólása: Ha egyszr pici fiú vagyok, akkor mégsem nevezhetem nagy fiúnak magamat. 165cm és 52kg nem egy nagy fiúra utalna. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!