Találatok a következő kifejezésre: Azt olvastam, az elejében (3 db)

ugyanakkora, mint közösüléskor, és elõnedv magyarul.
Sokkal kisebb az esélye, mint rendes közösüléskor, mert az elõnedvben kevesebb spermium van, és a teherbeeséshez kell egy bizonyos számú spermium. De elvileg így is lehetséges teherbe esni.
most akkor én erre azt mondom hogy nem csak elveleg lehetséges, hanem gyakorlatilag is és nem elõnedv hanem elõváladék.és én is az elváladéktól lettem terhes.az elsõ válaszolóval értek egyet, ugyanakkora, mert van spermium tartalma, és a megtermékenyüléshez 1 himivarsejt is elég
Az esély mindeképp megvan, persze csak ha te is a termékeny idõszakodban vagy együtt a pároddal. :-) Gondolom, azért kérdezed, mert te még nem szeretnél gyereket, akkor viszont komolyan érdemes a partnerednek "Hatvannál kiszállni".
kevés mert annak a síkosság a szerepe minimális benne az ebihal tartalom

Olvastam már az oldalon, hogy heti 1, 5 kg fogyás még egészséges. Július elejére, ha nagyon belehúzok, (addig még van 12 hét) le tudnék fogyni 18 kilót?

Most vagyok 176 cm/78 kg és a 60 kilónak lenni valami fantasztikus dolog lenne. Van ugrálókötelem és tornázni is bírok. Napi 1200-1400 kcal kalóriabevitelre gondoltam.

Legjobb válasz: Akárhol olvastad, nem igaz. Fél-1 kg az egészséges, kis túlsúlyból (neked kicsi van) fél kg, nagyból (ha 100 kg felett lennél) lemehet 1 kg is az elején. A te optimális testsúlyod egyébként 66 kg körül van. Ha sokat olvasgatsz itt, akkor azt is tudnod kellene, hogy 1400 kalóriás koplalással (neked az lenne, mert magas vagy és tornázol is), nem lehet lefogyni, mert ahogy lekoplalod, jön is vissza kamatostul.

Akárhol olvastad, nem igaz. Fél-1 kg az egészséges, kis túlsúlyból (neked kicsi van) fél kg, nagyból (ha 100 kg felett lennél) lemehet 1 kg is az elején. A te optimális testsúlyod egyébként 66 kg körül van. Ha sokat olvasgatsz itt, akkor azt is tudnod kellene, hogy 1400 kalóriás koplalással (neked az lenne, mert magas vagy és tornázol is), nem lehet lefogyni, mert ahogy lekoplalod, jön is vissza kamatostul.
A kérdező hozzászólása: Aha, rendben, igazat adok Neked, lehet, hogy erõltetett ütemû fogyás lenne, az ugye nem jó, ahogy fentebb is kifejtetted. És mondjuk, ha többet ennék, 1500-1600 kalóriát, az optimális(abb)? Akkor értelemszerûen több testmozgást is végeznék. Végülis heti 1 kiló fogyással sem lenne problémám, sõt, repesnék a boldogságtól. :) Csak fogyjak le valamenyyit, és kész. Tényleg, ez kis túlsúly? Anyukám mindig azzal piszkál, hogy mekkora hasam van. :D
1400 kalória hogy lenne már koplalás? Nekem az orvosilexikon ennyit dobott ki heti 1kg egészséges fogyáshoz pedig 188 cm magas vagyok és 89 kg. Egyébként többet eszek (kb 2000 kalória), csak heti 4x futok egy órát, kb alkalmanként 10 km-et.

Aranyos, pici fiúként, felnőtt létemre, miért nem találok már egy lányt sem a korosztályomban ( huszonév eleje), akinek az olyan fiúk jönnek be, akik középiskolás kisfiúnak néznek ki, amikor most olvastam, hogy egy 14 évesre ráizgult egy 19 éves nő?

Hol kéne keresnem végre olyan lányt, akinek olyan fiú kell, mint én? Elegem van már, hogy csak nagydarab, nagy test?, id?sebbnek kinéz? fiúk kellenek minden korombeli lánynak.

Legjobb válasz: Debrecenben!

Debrecenben!
Ezek az elfajzott animefan csajok szerintem buknak az ilyen srácokra. Volt 1-2 ilyen ismerõsöm, lány, és olyan csávóik voltak, hogy... hát jézusom, de mondjuk náluk lehet esélyed.
"Aranyos, pici fiúként, felnõtt" jesszus n itt a baj-.-
Amit te olvastál, az egy szélsõséges eset, egyébként egy lánynak se kellenek az aranyos, pici fiúk.
jó a 14 éves is, mi bajod velük? :D az van ami van ne nyígj :3 f19
A kérdező hozzászólása: Nekem nem kell kapcsolatra éretlen, buta kis felszínes kislány. -.-
De pedig lehet egy pici fiúkához egy kicsi lány illene, , -_- Remélem azért a felnõtt alatt nem 27-> -et értesz mert akkor ez így elég gáz megfogalmazás lenne. Egyébként is ez nem menõ ha direktbe próbálsz erre rámenni hogy te milyen aranyos pici fiúcska vagy <3(: . Ha nagydarab nem vagy attól még amúgy lehetsz felnõttes, kezd például ott hogy nem pici fiúként beszélsz magadról. Vagy persze csinálhatod, te döntésed.
A kérdező hozzászólása: Ha egyszr pici fiú vagyok, akkor mégsem nevezhetem nagy fiúnak magamat. 165cm és 52kg nem egy nagy fiúra utalna. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!