Találatok a következő kifejezésre: Azt olvastam, aki (532 db)

há haraptasd meg magad vele, aztán hátha bejön...
A kérdező hozzászólása: Oooo köszi igaz a tükör
Kedves kérdezõ, ezt ugye te sem gondolod komolyan? Elõször is, amint az elmondták, vámpírok tényleg nem léteznek. VAN hasonló betegség, de az teljesen más, ne is menjünk ebbe bele. Másodszor, ha (nyomatékosítom: HA) vámpír is lenne (ami teljes képtelenség, legalábbis ezen az Alkonyat-szinten...), akkor szerinted elárulná magát azzal, hogy azt mondja, vámpírként nem alszik?.. Ne akarj te se "vérszívó" lenni, menj inkább és tanulj, vagy játssz valamit, ne ilyen butaságokon törd a fejed.
Nem alszik, mi? Na már most:energiát két féle módon nyerhetsz, eszel, vagy alszol(11 éves szintre egyszerûsítve). Tehát ha nem alszik, akkor olyan dagadtnak kéne lennie hogy ha lefekszik, a hasa elérné a hóhatárt.Úgy pedig nem is lenne olyan gyors, igaz?ha nem veszed észre a paradoxont, megérdemled az eszedet.
Vámpírok márpedig nincsenek kedves kérdezõ. Elárulom neked, hogy a vámpír legenda a vérszegénységben szenvedõ emberek után terjedt el. Mivel vérszegény volt, és ezt tudták is, korábban mikor még nem volt ennyire fejlett az orvostudomány, ezt azzal próbálták meg kezelni, hogy disznóvért itattak a beteggel. Ettõl aztán nem lett jobban. És úgy tartotta a néphiedelem, hogy miután egy ilyen beteg elhunyt, visszajár a családjához, hogy a vérüket szívja, s ezáltal õ maga egészséges maradhasson. (kezdjük ott, hogy ha valaki halott, az eleve nem egészséges...) De ha már idáig terjedt a dolog, hogy a tizenegy éves kisgyerekek vámpírrá akarnak válni, hát megfognám, és körbetekerném a nyakát egy póznán annak, aki anno elindította ezt a buta legendát. Az egyik válaszoló pedig nagyon okos: "Egyébként nincs aranyszínû pupilla.Maximum sárgászöld, de ilyen hogy aranyszínû pupilla(pláne fekete színû)nincs." Felhívnám a figyelmét, hogy fekete pupilla van, színes nincs, mivel a pupilla az a fekete kis pötty a szemedben, ami fényre szûkül, sötétben tágul... tudod, az a kis fekete ott... a színes pedig a szivárványhártya lesz.
Jaj, ne mondd már, hogy ez nem Alkonyat. Abból idézted... kamuzzál már valami jobbat, mert senki nem fog soha komolyan venni így...
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem mit álmodott erre azt mondta semmit mert a vámpírok nem alaszana értitek?
A kérdező hozzászólása: Nem lány vok, fiú
Hallottál már arról a dologról, amit úgy hívnak: KONTAKTLENCSE??? A sok hülyegyerek az iskolában ilyenekkel ijesztgeti az olyan bugyuta társait, mint te :D! Múltkor a tv-ben is volt errõl szó, hogy egyes iskolákban be akarják tiltani a színes lencse viselését. Látszik kérdezõ, hogy 11 éves vagy, de ha tanulásra fordítanál ennyi energiát, mint amennyit itt kiélsz akkor nem tennél fel ilyen hülye kérdéseket!
Az én szemem szürke, akkor én a Szürkék fajához tartozom?
persze b*meg legyél te is egy retardált vámpir...
A kérdező hozzászólása: Nem vámpír, láttam a tükörkepet bocs a kerdeser
Az én szemem szürke. Vááh lehet hogy szilvásbuktává válok?!?!?!?!
Az én szemem nagyon nagyon sötét. Majdnem teljesen fekete. Akkor én most vámpír vagyok?
Vegyél be egy kis LSD-t.Attól jobb lesz fiam.
nekem fekete a szemem és vámpír vagyok *-* de psszt el ne áruld másoknak, mert megölnek engem amiért elmondtam...ráadásul én lány vagyok már 200 éves, de örökre 16 maradok. sokan nemértik mért nem járok jóidõben iskolába, de igen, csillogok ezért nem szabad, hogy meglássanak és én ismerem Edward-ot személyesen, meg Bellát is nagyon bírom õket a kislányuk meg olyan cukii, tiszta Bella. de tényleg csönd errõl mert nem tudhatja meg senki más, amúgy meg ha vámpír akarsz lenni csak gyere el hozzám :)
BOCSI!! Most olvasom, hogy vámpír akarsz lenni. Ne akarj! Nem iztos, hogy olyan jó mint amilyen pl.:a Vámpírunka gyerekcsõszben meg az Alkonyatban! Olvass vámpír könyveket! Darren Shan : rémségek cirkusza és a további 7-8 kötete, egytõl egyig vámpír sztori! :D
Szerintem túl spilázod... Lehet hogy az osztálytársadnak arany-barna szeme van, mint Edward Elric-nek. Am bocs, hogy egy Anime figurát hozok fel példának! Az én oszt.társamnak is arany-barna szemei vannak, és totál normálisan viselkedik. Én mondjuk úgy hallodtam, hogy a vámpíroknak vér piros szemük van. De nyugi, az osztálytársad nem vámpír! :D
Hogy lehet egy hollywood-i filmnek ennyire bedõlni? Még jó, hogy a többség nem hiszi magát Batmannek, Szupermennek, Pókembernek meg Titánnak. :)
Hehe nekem változik a színe :D Tud sötét, világos és aranybarna lenni mégsem vagyok vámpír :D
ne olvass ennyi twilightot..
HÜLYE VAGY!!!
Az én szemem barna...nem akarom tudni mi vagyok..
Én is le vagyok maradva! Mi a reptoidok fõnökének a telszáma? Fel kéne hívni egyeztetni! Ja és mit vegyek fel az invázióra? Van valami reptoid népviselet?
Már megint egy 11 éves Alkonyat-fan... Vámpírok nem léteznek, miért olyan nehéz ezt elfogadni? Ami a filmekbe van, az csak mese, Hollywood-i fogás a pénz miatt...
Válassz! Milyen színû szemet is szeretnél? És milyen mintával kéred? http://eoptika.hu/kategoriak/szines-kontaktlencse.html http://www.partykontaktlencse.hu/
Nekem is van egy fiú osztálytársam, akinek arany színû szeme van, és folyton a nyakamat akarja megharapni poénból. :D Nem hiszem hogy vámpír lenne. Mindenesetre a szeme szép, sokan dicsérik. :P De hogy azt is leírjam amit hallani szeretnél megközelítem a dolgot egy másik szempontból. Egyszerûen kérdezd meg tõle, állj oda elé, hogy "Vámpír vagy?", aztán lehet hogy kinevet hogy honnan szeded ezt a baromságot, de lehet hogy tagadja majd egy ideig, megmenti párszor az életedet és végül bevallja neked hogy õ bizony vámpír, egymásba szerettek és összeházasodtok, születik egy félvér gyereketek, a srác átváltoztat és boldogan éltek amíg nem jön a Volturi. xD 13/L
Fesd feketére, aztán mehetsz a szüleid vérét szívni! Ha már az anyatej elfogyott...
Az hogy 11 vagy még nem egyenlõ azzal hogy buta kérdéseket kell elõzetes gondolkodás nélkül feltenned. Egyébként nincs aranyszínû pupilla.Maximum sárgászöld, de ilyen hogy aranyszínû pupilla(pláne fekete színû)nincs.Nyugodtan letehetsz arról hogy vámpír legyél. Bár azt nem értem hogy miért akar minden idióta lány vámpír lenni.Érdekes a twilight elõtt a vámpír szó még nem egy csillogó bájgúnárral volt egyenlõ.ameddig az emberek még csak a tipikus Drakula jellegû vámpírokat ismerték, nem volt ilyen vonzó dolog hogy valaki vámpírrá akarjon válni.
Holnap véletlen locsold le néhány csepp szenteltvízzel, vagy piszkáld meg egy ezüst kereszttel. Ha szenved és fáj neki, akkor suli után kövesd és ahol nem figyel senki, mondd meg neki hogy mit szeretnél. Én készséggel segítenék. Üdv, egy Vámpír.
A kérdező hozzászólása: és ha igen még gyerek vok 11 éves csak nem kell csúfolni NYISZIK. aki tagadja az vámpir jóó?
Az osztálytársad sem vámpír :)
ezeket a kérdéseket felülbírálhatnák már :D
igen, vámpír. védd magad.
23:49 ajjaj, lehetséges hogy mi vagyunk a reptoid invázió elõörsei! Fenébe, már mindjárt október, és még nem jelöltem ki az inváziók célpontjait krixkraxi-lumbulábiai és plejád szövetségeseinknek :$
...vagy csak szimplán pofátlan?
Nekem meg pofám sincs... Akkor én Slenderman vagyok?
"Nekem meg zöld a szemem, én reptoid-reptilián vagyok! " Baaaazdmeg akkor én is!!!! Így kell megtudnom, hogy örökbe vagyok fogadva és igazából földönkívüliek a szüleim? :((((((
Eldöntöttem, hogy most a leghülyébb kérdésre fogok csak válaszolni, a tied nyert, gratulálok. A kérdésre válaszolva, igen, valószínû hogy vámpír. Vigyázni kell vele, vigyél hagyma füzért és feszületet a suliba, majd tartsd elé és így elpusztul a gonosz bestia.
Tekintve a rasszok eloszlását jelenleg a Földön több százmillió ember szeme fekete, szóval nem nagy szám, hogy az osztálytársad nosferatu.
Tudok egy jobbat:ne nézz több twilight-ot és vámpirnaplókat Elemér jósnõ
11 éves vámpír lenni? azt se tudod mit jelent ez ezek szerint, mert még csak a legendáknak se néztél utána. a haverod meg nem vámpír mert vámpírok NEM LÉTEZNEK!!!
Van néki tükörképe? Ezt egyszerûen meg tudod vizsgálni. Ha nincs, akkor mészároljátok le az egész iskolát, de legfõképp az osztályt, nem lenne kár értetek.
Vámpírok nem léteznek MESE

Ezt most azokhoz szól akik olvasták már a Gyémántfiút? !

Szerintetek is rossz ötlet volt, 12 évesen elkezdeni olvasni ezt a könyvet? Mert hogy nincsenek benne annyira olyan feln?ttes részek...

Legjobb válasz: már el olvastad? mert ha nem akkor inkább hagy várni egy kicsit,én 14 évesen olvastam, 12 évesen nem tudom hogy meg e érted,de azt ajánlom hogy várj,mert ez a könyv akkor érdekes ha érted hogy mirõl szól,egyébként az egyik kedvencem :)

már el olvastad? mert ha nem akkor inkább hagy várni egy kicsit, én 14 évesen olvastam, 12 évesen nem tudom hogy meg e érted, de azt ajánlom hogy várj, mert ez a könyv akkor érdekes ha érted hogy mirõl szól, egyébként az egyik kedvencem :)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem olvastam végig vissza raktam a polcra, mart túl bonyolult volt :D

Hogyan lehetséges az, hogy akik nem is olvasták a még hatályba nem lépett médiatörvényt, vitáznak róla, elemzik azt - pusztán rövid elemzések nem autentikusak! - nemde?

Legjobb válasz: Én olvastam. De aki nem olvasta, csak annyit halott, hogy törvényileg fogják szabályozni a híradások mennyiségi összetételét, megszüntetik a véleményszabadságot, és korlátlan döntési joggal ruházzák fel a Médiahatóságot, azok sem lettek félrevezetve, és õk is teljesen megalapozottan kritizálják a médiatörvényt.

Én olvastam. De aki nem olvasta, csak annyit halott, hogy törvényileg fogják szabályozni a híradások mennyiségi összetételét, megszüntetik a véleményszabadságot, és korlátlan döntési joggal ruházzák fel a Médiahatóságot, azok sem lettek félrevezetve, és õk is teljesen megalapozottan kritizálják a médiatörvényt.
tegnap 19:16 Ennyire nem tûröd, ha valakinek más véleménye van, mint neked? Kis toleráns balos :) )))
A kérdező hozzászólása: egyetértek
Azért sokat lehet róla tudni még a tervezet szintjén is, miért ne lehetne véleményezni. Az biztosra vehetõ, hogy meg fogják szavazni érdemi változtatások nélkül. Az is biztos hogy az EU is ledöbbent a tartalmától, azaz finoman fogalmazva is, szokatlan. Minden jel szerint a diktatura (lehet a szón vitatkozni, mondhatom azt is teljhatalom) eszköze lehet. Önmagában még talán elmenne, de a többi intézkedéssel együtt (ld. Alkotmánybíróság jogkörének csökkentése, sztrájk jogalapjának megváltoztatása) már nem túl biztató a dolog. Ennyi...
1, Mert a FIDESZ mûve. 2, Mert senkinek se tetszik, max belenyugszik. 3, Mert a külföldi sajtó is ledöbbenve ír róla. 4, Mert egy egyszerû tény miatt elítélendõ, ami pedig az, hogy a diktatúra eszköze.
A kérdező hozzászólása: amúgy tessék itt van lehet olvasni http://www.parlament.hu/irom39/01747/01747.pdf 175 oldal indokolással együtt
"A kérdező hozzászólása: véleményszabadságot megszüntetik? az biztosan túlzás" http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=312590
A kérdező hozzászólása: szavazás után pár órával...
Ha tényleg egyetértesz, akkor hol kell keresni, és miért teszel fel itt kérdéseket?
A kérdező hozzászólása: véleményszabadságot megszüntetik? az biztosan túlzás külföldi sajtónak meg nem kell hinni külföldi újságító vajon honnan tudja, hogy mi van a több mint száz oldalas, magyarul írott dokumentumban??
A külföldiek is nagy fasságnak tartják. A piratebay is blokkolta a magyar hozzáférést 1 napra emiatt.


Ha este 9 körül csináltam meg az ovutesztet akkor az még jó lehet? Ha pozitívat mutatott, hihetek neki? Mert olvastam, hogy délután a legszerencsésebb megcsinálni.

Legjobb válasz: Szerintem jó, én azt olvastam több helyen,hogy este olyan 19 körül a legjobb,de a 21 is belefér csak az a fontos,hogy a többi napon is ugyan akkor csináld. Az ovu teszt halványan mindig pozitív,mikor erõsen az akkor számít pozitívnak(2 napon keresztûl is lehet erõsen pozitív)és mikor ez után negatív, akkor van az ovud. Érdemes együtt lenni a pozitív és aztán az elsõ negatív napon is. Sok sikert!

Szerintem jó, én azt olvastam több helyen, hogy este olyan 19 körül a legjobb, de a 21 is belefér csak az a fontos, hogy a többi napon is ugyan akkor csináld. Az ovu teszt halványan mindig pozitív, mikor erõsen az akkor számít pozitívnak(2 napon keresztûl is lehet erõsen pozitív)és mikor ez után negatív, akkor van az ovud. Érdemes együtt lenni a pozitív és aztán az elsõ negatív napon is. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Rajta leszek az ügyön!:) )
Persze, jó. Elsõnek: halvány pozitív ovuteszt nincs. AZ ovuteszt csak egy esetben pozitív, ha a tesztcsík legalább annyira erõs, mint a kontrollcsík.

Mit szóltok az olyanokhoz akik a kommentjük elején bejelentik, hogy az eddigi válaszokat nem olvasták el?

És ilyenkor kifejtik a nézetüket jó hosszan ugyanazt amit már leírtak el?ttük néhányan.Ahelyett, h beírnák ,h az el?ttem szóló iksz -ipszilonnal értenek egyet.Esetleg hozzátéve még valamit amit fontosnak gondolnak.

Legjobb válasz: Attól függ: ha összesen 5 válasz van, akkor igazad van, de ha netán 5 oldal, akkor érthetö, hogy nem olvassa el, ha valami miatt kevesebb ideje van, viszont úgy érzi, hogy a válasza segithet/fontos lehet. Ebben az esetben kimondottan jó, hogy ezt megemliti, mert igy érthetö, ha valaki véleményét ismétli. Én is irtam már igy be, mert az elsö két oldalon lévö válaszolók gyakorlatilag ugyanazt irták, és nekem meg más véleményem volt, az elolvasottakból feltételezehetö, hogy a többiek is ugyanazt irják, de nem biztos. Ezért megemlitettem, hogy nem olvastam az összes választ el, de valószinünek tartottam, hogy az általános hozzáállást mégis ismerem.

Attól függ: ha összesen 5 válasz van, akkor igazad van, de ha netán 5 oldal, akkor érthetö, hogy nem olvassa el, ha valami miatt kevesebb ideje van, viszont úgy érzi, hogy a válasza segithet/fontos lehet. Ebben az esetben kimondottan jó, hogy ezt megemliti, mert igy érthetö, ha valaki véleményét ismétli. Én is irtam már igy be, mert az elsö két oldalon lévö válaszolók gyakorlatilag ugyanazt irták, és nekem meg más véleményem volt, az elolvasottakból feltételezehetö, hogy a többiek is ugyanazt irják, de nem biztos. Ezért megemlitettem, hogy nem olvastam az összes választ el, de valószinünek tartottam, hogy az általános hozzáállást mégis ismerem.
Szóhoz sem jutok. Szerintem fölösleges beírni, mert attól, hogy ugyanazt írja még lehet az Õ véleménye. Az azonos vélemények alapján meg tudod súlyozni a válaszokat. Szóval szerintem az azonos vélemények fontosak és köszönjük meg azoknak, akik leírják és nem csak bólogatnak a monitor elõtt, mert azt Te nem látod és nem tudod súlyozni a véleményeket.
A kérdező hozzászólása: Szerintem pedig igenis vegye a fáradságot a kedves hozzászóló és olvassa el az összes kommentet és csak azután írja oda, h mivel ért egyet és mivel nem és az õ különvéleményét. Miközben végig olvassa a 6 oldalt amibõl 4 oldal csak ismétlés jó bõszavúan akkor rájön , h szívatás és ha nem akarja mások idejét rabolni nem fogja elismételni ugyanazt sokadjára, jó hosszan mint ahogy elõtte tették néhányan.

Mi bajuk azoknak az alkonyattal akik még nem látták filmbe és nem olvastak még egy részt sem?

nem értem,egy csomóan pattognak itt nekem hogy hogy tudom szeretni,háth én megértem h nem szereti mindenki ,de ha nem is látta/olvasta még akkor mi bajuk van vele? ha azt mondja hogy nem szereti de mivel nem olvasta így nem tud véleményt mondani azt megértem mondjuk,de nem is olvassák el egy csomóan és úgy pattognak

Legjobb válasz: Hát én úgy voltam vele, hogy az ismerõsöm mindig csak az Alkonyatról tudott beszélni.Egy kicsit már untam. Elsõre kis nyálas hülyeségnek tûnt, és hát mit lehet szeretni benne...Aztán végülis megnézették velem kötelezõ jelleggel, és még akkor sem igazán tetszett, de már nem voltam annyira ellene. Azóta 1,5 év telt el, láttam a filmeket, a könyveket is olvastam, és habár nem vagyok alkonyat mániás, azért megszerettem egy kicsit a történetet.

A kérdező hozzászólása: én imádom az alkonyatot, de Edwardét úgy nagyon nem vok oda, nem úgy vok vele hogy csak a fõszereplõ lehet a kedvencem....
Hát én úgy voltam vele, hogy az ismerõsöm mindig csak az Alkonyatról tudott beszélni.Egy kicsit már untam. Elsõre kis nyálas hülyeségnek tûnt, és hát mit lehet szeretni benne...Aztán végülis megnézették velem kötelezõ jelleggel, és még akkor sem igazán tetszett, de már nem voltam annyira ellene. Azóta 1, 5 év telt el, láttam a filmeket, a könyveket is olvastam, és habár nem vagyok alkonyat mániás, azért megszerettem egy kicsit a történetet.
Nem tudom, habár én is utáltam (most is ezt teszem). Azóta láttam valamelyiekt filmben, de mélyült az ellenszenvem.
Igazság szerint az, hogy koppintás. ;S Vagyis a Harry Potter és a Vámpírnaplók koppintása. Utóbbi volt hamarabb, az elõzõ a nevekben érvényesül. Meyer azt mondta a VN adott ihletet neki, de nem ihletet adott hanem lemásolta ugyanazt. Meg elveszi sok más szuper sorozat rajongóit. Sokaknak - többek között nekem is - az a bajom/bajunk, hogy még a csapból is ez folyik. Nagyon várom már azokat az idõket, amikor máglyán égetik el a könyveket. (:
Én láttam eddig két részt. A harmadikat szerintem nem is fogom látni...
Én olvastam, néztem, de pont a hülye tini pics.k miatt nem bírom.Ez az õrület, meg nyálcsorgatás, ...egyszerûen szánalmas..:D
A kérdező hozzászólása: aha :P köszi h írtál, legalább megpróbáltad elolvasni de valaki else olvassa...hogy lehet annak véleméye róla:@ én nagyon utálom akik else olvsták, vagy megsepróbálták egyik résztse, és úgy piszkálnak h mien xar :@
Na, akkor most jövök én. Én olvastam, de nem láttam egyiket sem. És képzeld, szerintem sem egy nagy was ist das, a Harry Potter-hez képest semmi; a Breaking Dawn pedig különösem össecsapott egy regény...
"a Harry Potter-hez képest semmi;'" Egyetértek utolsó válaszoló.
Én speciel nagyon szeretem a vámpírtörténeteket, Anne Rice összes könyvét szerettem. Egy barátnõm rábeszélésére elkezdtem megnézni az Alkonyatot... háááát háromszor fogtam hozzá, de nem hiszem, hogy minden részletet láttam a filmbõl. Egyszerûen nem tartottam érdemesnek arra, hogy elpocsékoljak rá az életembõl akár még egy további percet is. A könyvet nem olvastam, de amit a film alapján tudok a történetrõl, nem ösztönöz arra, hogy valaha is kézbe vegyem. És ahogy már említették, ez a hisztéria, ami körülveszi az egészet, számomra is baromi idegesítõ.
A kérdező hozzászólása: 1: köszi, de legalább megnéztél belõle 1-2 részt :D és utána mondtál véleményt :P 2: :) 3.: ja a vámpírnaplókra eléggé hasonlít :/ de azért jobban szeretem :D
A kérdező hozzászólása: köszi utolsó h a kérdésemre is válaszolt végre valaki :D többiek is köszi, Én még nem olvastam a HP-t , majd kiolvasom, bár én inkább az ilyen vámpírosakat szeretem..., mindenesetre nem szarozom le amíg nem olvastam, a film nem annyira teccik, de az alkonyat is könyvbe sokkal jobb , amúgy miután olvastatokbelõle vmennyit el lehet mondani a véleményt, legjobb barátnõm is elolvasta és nem szereti, asszem nem fogok belehalni azthiszem.. xd

Azt olvastam, hogy a törpepapagájnak kell odu. Ha egyedül van akkor is szükséges?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem csak akkor kell, ha egy fiú meg egy lány papagáj van. Azért kell, hogy oda rakja le a tojásait. Nekem volt régen két papagájom vettünk nekik egyet, de nem mentek bele, csak szét szedték. Amikor még egyedül volt a papagájom jól meg volt a rudakon semmi baj nem volt vele. Azt olvastam, hogy a papagájok a tojásukat homokba teszik. Szóval szerintem nem kell neki. Remélem segíthettem.

Szia! Szerintem csak akkor kell, ha egy fiú meg egy lány papagáj van. Azért kell, hogy oda rakja le a tojásait. Nekem volt régen két papagájom vettünk nekik egyet, de nem mentek bele, csak szét szedték. Amikor még egyedül volt a papagájom jól meg volt a rudakon semmi baj nem volt vele. Azt olvastam, hogy a papagájok a tojásukat homokba teszik. Szóval szerintem nem kell neki. Remélem segíthettem.
Akkor kell odú, ha párban vannak és fiókát szeretnél, egyébként nem.
Nem homokba teszik, ne viccelj. Valóban fák odvaiban fészkelnek természetes élõhelyükön, kivéve talán 1-et, amelyik fészket rak, de homokba egyik se. Emiatt is odút használnak, és fûrészport vagy faforgácsot kell betenni nekik az odú aljára. Ha szétszedték, lehet, hogy ezért, mert akkor õk akarják kikaparni a megfelelõ aljréteget, ha nincs forgács vagy fûrészpor, mert nem raktatok bele. Enélkül ha esetleg kijönnek enni a szülõk kotlási idõben, a tojások kihûlnek, ez biztosítja, hogy arra a kis idõre is melegben vannak, mert a forgács és fûrészpor átmelegszik annyira, hogy hõszigetel.

Szedem a Tri-regolt már vagy 2éve és a 7napos szunetben állapotos lehetek e ha egyutt voltam a párommal. S telibe. Olvastam h nemlehetséges de másrészt mikor azt olvastam h.12 óra kihagyása után fennéll rizikója. Akkor tehát?

Legjobb válasz: Hét napos szünet, amikor megjön? Nem, dehogy is. Én is ezt szedtem három évig, és amikor szünetet tartottam, akkor szexeltünk ugyan úgy, és nem lettem terhes. Senki nem mondta, hogy bizonyos napokon nem érvényes a hatása. Az más, ha elfelejted bevenni amikor kéne, de a hét napos szünetre éppen elegendõ anyag gyûlt fel a szervezetedben.

Hét napos szünet, amikor megjön? Nem, dehogy is. Én is ezt szedtem három évig, és amikor szünetet tartottam, akkor szexeltünk ugyan úgy, és nem lettem terhes. Senki nem mondta, hogy bizonyos napokon nem érvényes a hatása. Az más, ha elfelejted bevenni amikor kéne, de a hét napos szünetre éppen elegendõ anyag gyûlt fel a szervezetedben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!Most megnyugtattál.Minden információt tudok szinte a tabiról csak ezt mindig elfelejtettem meginformálni.Mág jó hogy van ez a fórum.Mégy egyszer köszönöm!!!

Az AVENT dolgokat ki lehet főzni, nekem nincs hozzá micrós sterilizálóm! A VIA tejtároló poharakat? Azt olvastam hogy ne érje forró víz! De akkor hogy?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is Avent cuccaim vannak, és gõzsterilizálóval sterilizáltam õket hónapokon keresztül. Vagyis érte õket forró víz. Mondjuk én ezt nem is olvastam, pedig megnéztem a leírásukat. Érdekes. Mondjuk egy újszülöttnek mindent ki kell fõzni-sterilizálni, így egyértelmû, hogy a tejtartókat is. Nekem a sterilizálval együtt adtak egy Avent készletet is, szóval tutira alkalmas ezeknek az eszközöknek a sterilizálására is, így tehát a forró víz is.

Szia! Nekem is Avent cuccaim vannak, és gõzsterilizálóval sterilizáltam õket hónapokon keresztül. Vagyis érte õket forró víz. Mondjuk én ezt nem is olvastam, pedig megnéztem a leírásukat. Érdekes. Mondjuk egy újszülöttnek mindent ki kell fõzni-sterilizálni, így egyértelmû, hogy a tejtartókat is. Nekem a sterilizálval együtt adtak egy Avent készletet is, szóval tutira alkalmas ezeknek az eszközöknek a sterilizálására is, így tehát a forró víz is.
ki lehet fõzni! Én sokszor kifõztem, semmi bajuk a poharaknak, egyébként a haszálati utasítás -30 és +120 fokot ír, ennyit bírnak, nyugodtan fõzd ki.
A kérdező hozzászólása: oké!Köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!