Találatok a következő kifejezésre: Azt olvastam, a diéta alatt (2 db)

Azt olvastam, hogy a diéta alatt lehet kávét inni, de csak tej és cukor nélkül. Gondolom a protein napon a tej megengeett, de a többi napon szójatej vagy Completta (ez növényi tejpor) használható?

Legjobb válasz: A kávét én sem tudtam elhagyni!Édesítõszerrel(max2) és complettával iszom,napi kettõt!Számomra így is hatásos a diéta!

A kávét én sem tudtam elhagyni!Édesítõszerrel(max2) és complettával iszom, napi kettõt!Számomra így is hatásos a diéta!
A kávét én sem tudtam feladni.Minden reggel Canderellek és kb fél deci tejjel iszom.Utana viszont ugy másfél óráig még nem eszem meg a reggeli gyümölcsöt, és mégis muködik.

Atkins diéta alatt milyen leveseket lehet fogyasztani? Valamint vol azt olvastam, hogy a tej, és a joghurt megengedett, de valahol meg nem. Akkor a tejturmixok? A gyümölcsjoghurtok?

(gondolom akkor már "bűnözök", ha túrórudit eszek tízóraira...)

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ!Baromfiból készült leves a legmegfelelõbb illetve hal, kagyló, tojás, vörös húsok. Ezt mind eheted! A tejtermékek kivannak lõve, a fehérje forrást máshogy kell bevinned!A túrórudi! Hmmm... a legnagyobb kisértõ! Szerintem azért néha egy-egy bele fér! (Ha magamat nézem akkor csak annyit javaslok ,hogy a kenyér és a tészta tünyön el az életedbõl valamint a sport mindennek az alapja hetente 4szer 1 óra sport és hamar eltünnek a kilók! Valamint a mérték!

Kedves kérdezõ!Baromfiból készült leves a legmegfelelõbb illetve hal, kagyló, tojás, vörös húsok. Ezt mind eheted! A tejtermékek kivannak lõve, a fehérje forrást máshogy kell bevinned!A túrórudi! Hmmm... a legnagyobb kisértõ! Szerintem azért néha egy-egy bele fér! (Ha magamat nézem akkor csak annyit javaslok , hogy a kenyér és a tészta tünyön el az életedbõl valamint a sport mindennek az alapja hetente 4szer 1 óra sport és hamar eltünnek a kilók! Valamint a mérték!
szénhidráttáblázatot keress, és számold össze, miket raksz bele, egy csomó zöldség eleve túl nagy ch tartalmú. Gyümölcsjoghurt, tejturmix? Dehát az tejes meg cukros!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!