Találatok a következő kifejezésre: Azt normális már 2 éve egy (8 db)

Azt normális hogy már 2 éve egy pasit kívánok szüntelen?

Már voltam közel hozzá petting formájában de "az" konkrétan nem volt.Én azóta is ugy kívánom vele..csak sajni nem lesz lehetöségem:(:(Már egy éve nem láttam a srácot..Sajni,de ennek ellenére csak rá masztizom:)Mert csak ö izgat fel igazán.Meg az is hiányzik h. hozzá bujhassak meg ugy minden alles zu sammen:)

Legjobb válasz: Egy kérdés: voltál azóta pasival? Voltál pasival egyáltalán?

Egy kérdés: voltál azóta pasival? Voltál pasival egyáltalán?
akkor valószínû épp azért gondolsz rá azóta is, mert nem teljesedett be. nem tudom mennyi idõs vagy, de egyszer csak be fog lépni az életedbe az a pasi, aki egy pillanat alatt elfeledteti veled ezt a srácot. ;) illetve, ha tudod hol lakik ez a srác, van rá esély, hogy találkozz vele, akkor vedd fel vele a kapcsolatot. pontot kell tenni a dolog végére. vagy így, vagy úgy. :)
A kérdező hozzászólása: azota igen már voltam de attol függetlenül ugyanugy kivánom öt..mert nagyon jo volt vele petting...:P
A kérdező hozzászólása: meg érzelmileg se közömbös..:)

Az normális ha egy 28 éves férfi nem szexelt már 2 éve?

Az már alkalmas id? intervallum arra hogy meglátogasson egy prostit?:D

Legjobb válasz: Én 21 évesen vagyok így. Igazából sok csajnak bejövök, csak nulla az önbizalmam, ezért nem megyek oda egyikhez sem. Akik eddig megvoltak, azok mind úgy szedtek fel engem.

Én 21 évesen vagyok így. Igazából sok csajnak bejövök, csak nulla az önbizalmam, ezért nem megyek oda egyikhez sem. Akik eddig megvoltak, azok mind úgy szedtek fel engem.
Aki egy prostituáltnál köt ki, az már nem szégyenlõs. Szégyenlõs az, aki el sem mer oda menni.
Szerintem gáz. Mármint prostihoz menni. De ha már ennyire nem tudsz felszedni egy nõt egy éjszakára, legalább luxusprostihoz menj!
Inkább csajozzon!
Regisztrálsz a love.hu-ra. Ha nem vagy bûnronda, két nap alatt találsz olyat, aki ágybabújuk veled. mondjuk, ha külföldi vagy, akkor a hely miatt lehet, hogy érdemes lenne kinti társkeresõt(szexpartnerkeresõt) nézni. De nem lenne jobb inkább kapcsolatot, pl. olyannal, aki szintén sokat dolgozik?
Jaj annyira nem lehetsz szerencsétlen, hogy ne tudj becsajozni, manapság rengeteg nõ van, akik szinte ingyenprostik, mert nincsenek semmi elvárásaik a férfiakkal szemben, olyan könnyû õket ágyba vinni.
A kérdező hozzászólása: ma 12:06 Na és hol vannak azok mutasd meg.Mert akkor neki is állok a fûzögetésüknek:)
A kérdező hozzászólása: Inkább úgy értem ciki lenne elmenni prostihoz?Vagy lenn szégyelni valója ez miatt?
A kérdező hozzászólása: ma 12:04 Nincs elég idõ.Sokat dolgozik és külföldön él..
A kérdező hozzászólása: ma 12:13 Hát a szexpartner keresõn én is gondolkodtam már, de sokan mondták hogy a fele adatlap kamu és kitudja kivan a másik oldalon és lehet hogy csak szórakozik.Igazából nincs kedvem sokat sza-rozni hogy õszinte legyek.Tehát nem akarok itt napokig hetekig fûzni egy csajt.Szexelni akarok ennyi!:) Szóval nincs most semmi humorom itt idõ húzásra.
A kérdező hozzászólása: Esetleg tudnátok olyan oldalt linkelni amin nem fízetõs csajok vannak?köszi
Nem támogatom, de ha már prosti, akkor lakásprosti legyen. Van lakása, oda kell felmenj, fizetsz x összeget x idõért és annyi :D Ne az útszélen próbáld. Ismerõs 12 ezerért kettyintett meg egy ilyen lakásprostit, azóta felesége és gyereke van szóval elzüllött se lett. Kíváncsi volt :)

4 éve vagyok együtt a pasimmal, 2 éve együtt élünk. Szeretem a szexet! Minden nap szeretném ha lenne de a pasimnak nincs rá igénye! Az normális hogy egy 34 éves pasi nem akar szexelni? Akár a heti eggyel is beérné. Ez már orvosi eset?

Legjobb válasz: Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f

Õ ilyen. Nem kell neki több, de semmiféleképpen nem orvosi eset. Mondjuk a heti egyet azt én is kicsit keveslem, de 3-mal már bõven beérném. Figyeld majd jönnek a válaszok, hogy "márpedig én megdugnálak mindennap 5*, írj privit" :) 23f
Az emberek nemi intenzitása különbözõ. Sajnos nálunk sem egyforma. A mi kapcsolatunkban a hölgy kívánja kb ilyen szinten.Megértem, de nem jó ezt elviselni.
normális
Normális, de ha neked ez kevés, akkor keress másik pasit. Én idõsebb vagyok és napi 1-2 az alap.
Akkor cseréljünk pasit, mert nálunk ugyan ez van csak fordítva :)
A kérdező hozzászólása: oké!:)
Normális.Nem mindenki igényli napi szinten. Van, aki képes egy nap 3-szor, de van akinek elég két naponta, vagy hetente egyszer. Egyébként, ha mindig piszkálod vele a párod, vagy célzásokat teszel, akkor még inkább elmegy tõle a kedve, mert úgy érzi, hogy kényszeríteni akarod...
Teljesen normális. Nem egyformák az emberek igényei.
Nekem igen. Mi a férjemmel minden nap, kivéve menszesz idején . A férjem 42 éves, 23 éve a férjem.

Az normális, Hogy 13 éves vagok egy éve jött emg a nemzim és már 2 és fél hete késik? (De még nem folytatam senkivel szexuális viszonyt)

Legjobb válasz: persze, hogy normális. rengeteg mindentõl késhet, fõleg hogy még nem olyan régóta jött meg. antibiotikumtól(ha beteg voltál) is késhet, vagy ha felfáztál. rengeteg dolog miatt. ne aggódj.

persze, hogy normális. rengeteg mindentõl késhet, fõleg hogy még nem olyan régóta jött meg. antibiotikumtól(ha beteg voltál) is késhet, vagy ha felfáztál. rengeteg dolog miatt. ne aggódj.
Szia! Lehet, hogy még nem állt be, nem rendszerezõdött rendesen és azért késik. Nem kell aggódni ilyenkor ez elõfordul, de jobb ha elmész egy nõgyógyászhoz kivizsgálásra, elküld vérvételre, hogy megnézze rendben vannak e a hormonok, stb.
Mi az a "nemzi"? :D :D :D
ááá, hát lehet, hogy csak nem tudsz arról a kis szexrõl....
Fogyóztál mostanában? attól megállhat.
A kérdező hozzászólása: Milyen kis szexrõl?? És nem fogyoztam azotta
Nekem meg egyszer 18 máskor 34 napra jön meg. Ez tök természetes, ennyin ne aggódj... Van olyan nõ akinek egész életében nem áll be.
Nekem túl a 30-on.
A kérdező hozzászólása: Hát nem hangzik jól :( Remélem sose nõnek ki...
az emberek 60-70%ának nõ csak ki.:) örülj, ha te a szerencsés kisebbségbe tartozol, mert sok gond van velük. ha rosszul nõnek, iszonyúan fáj, mûteni kell, össze is tolja a fogsort. ha jól nõnek, is fáj, amikor nõ, és oda kell figyelni a tisztítására, mert hátul van, és könnyen elromlik. sok felnõtt emiatt tetet fogszabályzót, sok fogszabályzós fogorvos pedig egybõl kiszedeti feltárásos mûtéttel. nem hangzik túl jól, ugye?:///
12... o.O
Én a helyedben elmennék egy dokihoz. Szerintem meg kéne nézni egy panorámaröntgenen, hogy mi a helyzet velük. Mert elõfordulhat, hogy impactálódtak (beszorultak elõtörés közben). És olyankor bizony ki kell szedni õket, mert többféle szövõdménye lehet (pl. ciszta képzõdik körülötte, + megtolja a fogsorodat és a többi fog torlódhat). És ezt üzenem a 3. válaszolónak is, ne várjon vele! Amúgy a mûtét egyáltalán nem gáz, nekem is volt, simán kibírható (csak utána fájt egy picit otthon fél napig.) Egyébként lehet, h valójában semmi bajod sincs, de azért jobb megnézetni :)
Nekem olyan 16 17 éves koromban, most 23 vagyok és az összes megvan, de volt két brutálisan kílodós évem, hogy nap nem telt el anélkül, hogy ne potyogtak volna a könnyeim. L/23
Ja, most 26 vagyok.
Nekem felül 18-19 éves korom körül, azok kinõttek rendesen. Alul nem nõttek ki, ott nekem is azt szokott lenni, hogy néha fáj az ínyem meg olyan mintha gyulladt lenne. Múltkor röntgenen derült ki, hogy szarul nõnek, ki kéne õket mûteni, de nem bírom most magam rászánni, nagyon fájdalmas a seb mûtét után napokig (volt már másfajta szájsebészeti mûtétem, tudom, mire várna rám).
23 vagyok, egy jó fél-1 éve elkezdett keményedni az ínyem, mostmár egy nagyon pici eleje ott van, de megállt :D:D
Én nemtom pontosan, de kb 20 körül.Szerencsére eddig nem okoztak gondot, csak legutóbb kiszúrta a fogdoki hogy szuvasodnak az alsók és be kell tömni, hogy ne kelljen kihúzni
Nem!!! Menj dokihoz mindenképp.
elsõ vok. Volt egy ismerõsöm aki ugyanígy volt (csak õ felnõtt nõ) de nem vette komolyan hogy hónapokat késik, aztán egyszer csak újra megjött neki, de rengeteg és alvadt véres...és akkor már csak a mûtét segíthetett. Úgyhogy ne késlekedj!
Szerintem nem.Én biztos mondanám anyumnak, hogy akkor menjünk el nõgyógyászhoz.Azt mondják, hogy 2 alatt áll be kb, de utána is lehet pár nap késés, vagy h pár nappal hamarabb jön meg.Hát tavasszal amikor már 6napja késett olyan ideges voltam h mondtam anyumnak h menjünk orvoshoz de õ azt mondta nem kell, majd meg jön az ne aggódjak.Végül is megjött, és "csak" 13napot késett...Tiszta ideg voltam nem tudtam mitõl késik, mert szûz vagyok, nincs barátom ergo terhes se lehettem:D Szóval szerintem menj el orvoshoz, nehogy valami komolyabb baj legyen. Remélem nincs semmi komoly! 14/L
nekem anno 15évesen 3éves mensizés után 3hora maradt ki és semmi bajom:)
igen, a méhnyakrák elleni védõoltás befyolásolhatja. nemegy ilyen esetrõl hallottam, mikor az oltások után kimaradt a vérzés, akár több hónapig is.
nekem is volt hasonló.. nem csináltam semmit. mikor újra megjött normális volt. de hát egyénfüggõ szerintem
Szerintem ráérsz akkor szólni a dokinak. Nekem annak idején nagyon sokáig nem állt be pontosra (24 vagyok) és igen, volt hogy hónapokat kimaradt. ha megnéz egy nõgyógyász, abból bajod nem lehet, legfeljebb megnyugszol hogy egészséges vagy, de nem kell halálra rémülni sem. Üdv és minden jót.
A kérdező hozzászólása: Akkor most mi tévõ legyek? Elmenjek dokihoz? Vagy majd ha kapom a köv. védõoltást említsem meg a dokinak???
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat azt még hozzátennám hogy pont 1 hónapja kaptam méhnyakrák elleni védõoltást. Ez befolyásolhatja??? És ráadásul csütörtökön kapom meg a következõt.
ha mész oltásra, feltétlenül említsd meg az orvosnak. és ártani nem árt, ha elmész vele nõgyógyásznak. lehet, hogy semmi bajod, de az is lehet, hogy van valami gubanc. nem árt beállítani, mielõtt még elkezdesz nemi életet élni és fogamzásgátlót szedni.

Tisztelt Doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy a menstruációs ciklusom már rövidebb 21 napnál. Van, hogy egy hónapban 2-szer is megvan. Vérzésem sok, és majdnem 7 napig tart. Normális ez a helyzet? 45 éves vagyok. 8 éve pajzsmiriggyel műtötte

Tisztelt Doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy a menstruációs ciklusom már rövidebb 21 napnál. Van, hogy egy hónapban 2-szer is megvan. Vérzésem sok, és majdnem 7 napig tart. Normális ez a helyzet? 45 éves vagyok. 8 éve pajzsmiriggyel műtöttek. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel, Tünde

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez a panasz hormonális egyensúlyzavart is jelezhet, figyelembe véve az előzményeket (pajzsmirigy-műtét) is. Javaslok egy endokrinológiai és nőgyógyászati ellenőrzést. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez a panasz hormonális egyensúlyzavart is jelezhet, figyelembe véve az előzményeket (pajzsmirigy-műtét) is. Javaslok egy endokrinológiai és nőgyógyászati ellenőrzést. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy a menstruációs ciklusom már rövidebb 21 napnál. Van, hogy egy hónapban 2-szer is megvan. Vérzésem sok, és majdnem 7 napig tart. Normális ez a helyzet? 45 éves vagyok. 8 éve pajzsmiriggyel műtötte

Tisztelt Doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy a menstruációs ciklusom már rövidebb 21 napnál. Van, hogy egy hónapban 2-szer is megvan. Vérzésem sok, és majdnem 7 napig tart. Normális ez a helyzet? 45 éves vagyok. 8 éve pajzsmiriggyel műtöttek. Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel, Tünde

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez a panasz hormonális egyensúlyzavart is jelezhet, figyelembe véve az előzményeket (pajzsmirigy-műtét) is. Javaslok egy endokrinológiai és nőgyógyászati ellenőrzést. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez a panasz hormonális egyensúlyzavart is jelezhet, figyelembe véve az előzményeket (pajzsmirigy-műtét) is. Javaslok egy endokrinológiai és nőgyógyászati ellenőrzést. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!