Találatok a következő kifejezésre: Azt nem valahol beállítani, (4 db)

Azt nem lehet valahol beállítani, ha én azt szeretném, hogy az összes megválaszolt kérdésemre érkező további válaszok alkalmával küldjenek értesítést?

Ha valaki kérdésére válaszolok be lehet jel?lni alul ("Szeretnél els?ként értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? "), hogy küldjenek e mailt.

Legjobb válasz: Ilyet nem lehet beállítani.

Ilyet nem lehet beállítani.
Beállítani ugyan nem lehet, de a kérdéseidet hozzászólás sorrendben visszafelé látod a Kérdéseid menüpontban, azaz amihez hozzászóltak, az felülre kerül. Idõnként érdemes ránézned, és akkor követheted a kérdéseidre érkezett válaszokat.
Milyen programmal akarod megcsinálni?
Jézusom.. .. Nho, akkor elsõ körben: ha a D partíciód egy "formázatlan lemezterület", akkor formázd meg... ha már van rajta valami, akkor az elsõ ponttól tekints el, és alternatív megoldásként helyezz át néhány cuccot d-re c-rõl :D:D. .. Kezdetnek megteszi :) sok sikert
A kérdező hozzászólása: és ha a C-n nem áthelyezhetõk a fájlok, próbáltam, nem engedi... még az írásvédettségüket sem engedi megváltoztatni....
nem áthelyezhetõ? .. ez nagyon érdekes. Egy eleve, a net-rõl letöltött fájl áthelyezhetõsége a kérdés??? Vendég-fiókban, vagy valami korlátozott fiókban próbálod ezeket a manõvereket? :) :)
Skype: Eszközök-Beállítások...-Hangbeállítások-Hangszóró.
A kérdező hozzászólása: ott amikor rámegyek a start-ra ugy csinál mint ha lenne hang , de az egész skypon nincs. még ha irnak a hangokat se hallom
Beállítások -> Hangszóró "Állítsa be a hangszórót" Ne a hangkártya típusa legyen ott, hanem a kimeneti hangkészülék, pl hangszóró, füles! A csíkot húzd végig jobbra, és vedd ki a pipát! :)
A kérdező hozzászólása: köszi


Milyen telefon? Részletesen csak telefon alapján. Root kell, app2sd, és az SD kártyát particionálni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!