Találatok a következő kifejezésre: Azt mutatta teszt hogy pozitív (4 db)

Azt mutatta a teszt hogy pozitív és az orvos is azt mondta hogy terhesség és minden rendben van! Mégis már a második hónapban is megjött! Miért?

Van aki rendesen menstruál tehesség alatt?2 szer is rendesen!Van más is így vagy baj van?

Legjobb válasz: Elvileg észre kellene vegyed a változást,vagy mennyiségben, vagy állagban, színbem,mert sokaknak az elején megvan rendesen, de azért valami különbség van.Én azt mondanám neked, menj vissza a dokihoz, és kérd ki a tnácsát,lehet ír fel neked gyszert, hogy ne vérezzél.És a legfontosabb, hogy ne idegeskedj!

Elvileg észre kellene vegyed a változást, vagy mennyiségben, vagy állagban, színbem, mert sokaknak az elején megvan rendesen, de azért valami különbség van.Én azt mondanám neked, menj vissza a dokihoz, és kérd ki a tnácsát, lehet ír fel neked gyszert, hogy ne vérezzél.És a legfontosabb, hogy ne idegeskedj!
Én már több embertõl is hallottam, hogy menstruáltak terhességük alatt, igaz, hogy kevesebb volt a mennyisége és inkább barnásabb. Neked olyan mint szokott?
Szia Az elozo terhessegem alatt nekem is megjott, de sokkal kevesebb, es talan ha ket napig volt meg, es nem az a tiszta ver, hanem inkabb olyan mint amikor mar mulik el. Viszont a baratnommel beszelgettunk valamelyik nap, es O meselte, h neki mind a ket gyerekkel az elso 1-2 honapban megvolt, es normailsan, olyan volt mint a rendes mensi. De azert szeritnem is, h megnyugodj menj vissza az orvosodhoz, mert a baratnom meselte, h O vmi kupot kapott es meg melle vmi gyogyszert is, h nehogy vmi baj legyen. Boldog babavarast kivanok. 11 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nem olyan mint szokott! 2 napig barnázás 2 napig vérzés de ez is inkább sötétebb, de a mennyisége nem kevesebb! Anyu is menstruált velem 3 hónapig, ez örökölhetõ?
Ha nem olyan, mint a rendes mensid, és barnásabb, akkor szerintem nem kell aggódnod, van aki végig barnázgat mensi idejében. De tényleg jobb, ha beszélsz az orvossal, az a biztos.-) Ne agggódj..

Akiknek későn mutatta ki a teszt hogy terhes, azoknak hányadik napon lett pozitív?

Van olyan köztetek akinek egy hét késés után is negatívat mutat de terhes volt?

Legjobb válasz: Sziasztok! Nekem van egy pozitiv laboreredményem és 5 negativ otthoni tesztem (3 hete késik - kb. egyenlõ idõközönként ismételtem a teszteléseket, reggel - délutáni vizeletbõl, mindegy volt)... no comment. Ma megyünk UH-ra, és ha van pici és minden rendben írok nektek, hogy semmi sem lehetetlen! Ennyit a bolti tesztekrõl! Sok-sok szerencsét mindnekinek!!!

Sziasztok! Nekem van egy pozitiv laboreredményem és 5 negativ otthoni tesztem (3 hete késik - kb. egyenlõ idõközönként ismételtem a teszteléseket, reggel - délutáni vizeletbõl, mindegy volt)... no comment. Ma megyünk UH-ra, és ha van pici és minden rendben írok nektek, hogy semmi sem lehetetlen! Ennyit a bolti tesztekrõl! Sok-sok szerencsét mindnekinek!!!
Szia!nekem pl 5 hetes terhességet mutatott ki elõször a teszt.És én sem éreztem semmit csak a mensi elmaradása volt a tünet de mivel a teszt nem mutatott terhességet, azt hittem csak stresszes vagyok ettõl nem jön meg.Aztán rá 2 hétre mutatta csak ki elõször a teszt.
A kérdező hozzászólása: Jó lenne ha nálam is baba lenne. Nem tudom miért késik, és a reggeli tesztem meg negatív lett. :(
nekem is késik szerda óta, tesztem tegnap negatív lett!én sem érzek semmit, múlt7en görcsölgettem, de azon kívül semmi!nagy örömmel olvastam ezeket a válaszokat, így merek még remélni!remélem, hogy babásak vagyunk :-))!!!!!
Nekem 3 napja késik és a 25-ös teszt negatív lett. Szerdán fogok próbálkozni 10-essel!
Én ma reggel csináltam a második tesztet - csütörtökön csináltam az elsõt. Mert a mellem majd szét durran és nagyon fáj, a minap olivabogyós-hagymás kenyeret ettem egész nap az egész veknit(!!!!!!??????!!!)Aztán meg szinte semmit. Már 4 napja meg kellett volna jönnie de csak úgy csinál mintha...és negatív. Ma este elmentem és vettem még tesztet. Az elsõ babámat 10 hetesen vesztettem el. Nagyon elszánt vagyok...Szóval a dobozon az állt, hogy a hormon szint miatt különbözõek lehetnek az eredmények...várom, mikor lesz pozitív mert nekem soha nem késett eddig csak akkor mikor babás voltam.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Sajnos nekem is volt már egy vetélésem, és mióta újra próbálkozunk azóta sose késett csak most. Már ez a 8.hónap hogy újra próbálkozunk és annyira szeretném ha sikerülne. Nekem viszont már ez a 39.nap. Tegnap lett negatív a teszt. :( Viszont még mindig nem jött meg. De jó lenne mind babásak lennénk!!! :)
A kérdező hozzászólása: Húú, hát nagyon kíváncsian várom az utolsó hozzászóló eredményeit. Sok sikert, és írj!!!

Lehet hogy a teszt csak az 5-6. héten legyen pozitív? Valakinek volt hogy csak később mutatta ki?

Legjobb válasz: Szia! Igen! Nekem már 6 napja késett és a teszt még mindig negatív volt. Vártam még 5 napot és csináltam még egyet az már pozitív lett. Ugyhogy 11 nap késés után mutatta ki,tulajdonképpen már 5 hetes vagyok:-)

Szia! Igen! Nekem már 6 napja késett és a teszt még mindig negatív volt. Vártam még 5 napot és csináltam még egyet az már pozitív lett. Ugyhogy 11 nap késés után mutatta ki, tulajdonképpen már 5 hetes vagyok:-)
Igen!!!
A válasz: igen. Nyugi, ne add fel a reményt!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, pár nap múlva megpróbálok tesztelni... Drukkoljatok!

Miért lehet az, hogy volt ovu fájdalom, a teszt ki is mutatta az ovulációt (pozitív), másnap már negatív, a hő viszont mégsem esett le?

Legjobb válasz: Van akinél nem esik le, csak fölmegy. (Pl. nálam sem.) Ha 3 nap egymás után magasabb a hõmérsékleted, és ebbõl a 3. alkalommal legalább 0,2 fokkal magasabb, mint a magasabb hõmérséklet elõtti 6 nap legmagasabb értéke, akkor volt ovu.

Van akinél nem esik le, csak fölmegy. (Pl. nálam sem.) Ha 3 nap egymás után magasabb a hõmérsékleted, és ebbõl a 3. alkalommal legalább 0, 2 fokkal magasabb, mint a magasabb hõmérséklet elõtti 6 nap legmagasabb értéke, akkor volt ovu.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!