Találatok a következő kifejezésre: Azt mondta szerdán a (137 db)

Van egy lány, akivel fél éve vagyok együtt! Ö 14 én 16 éves! Ilyet még sosem éreztem, velem vesztette el a szüzességét! Tegnap még azt mondta szeret és minden, ma meg elém vágta, hogy utál, és hogy nem szeret! Mit tegyek?

Nem bírnám ki nélküle,az életemet sem birom elképzelni nélküle,nagyon kivagyok.Már élni sem akarok:( És tudom,hogy az élet megy tovább,de nekem nem fog menni:( és ezt nagyon érzem,nekem ? a mindenem:\\\'(Nagyon Szeretem:\\\'(

Legjobb válasz: De mégis miért mondta hogy utál, volt valami elõzmény? vagy csak semmi ok nélkül mondta ezt? Nem tettél esetleg valamit, ami miatt így érezhet?

De mégis miért mondta hogy utál, volt valami elõzmény? vagy csak semmi ok nélkül mondta ezt? Nem tettél esetleg valamit, ami miatt így érezhet?
Hogy segítsünk ha nem tudjuk mi a baj??? Szóval tegnap minden oké volt ma meg azt mondta útál!! Miért ? Nem volt semmi elõzménye ennek ??? Írd meg a sztorit aztán kitalálunk valamit !!! Ne szomorkodj biztosan minden rendben lesz...
Csak halkan kérdezem, nem lehet, hogy a kislánynak PMS-e van? :$ (premenstruációs szindróma) Várj pár napot, meggondolhatja magát.
40/ffi.: Jó pár éve, egy hasonló esettel kerestek meg, csak akkor ott pont fordítva volt.A lány szintén 14 volt-de már nem szûz, azt elvesztette egy évvel korábban-és az együttlét után a fiú viselkedett így, hogy nem jelentkezett, majd dúlt-fúlt.Mint ahogy a lány elmesélte, épp megvolt neki, ezért szájjal csinálta meg a srácot.Mondtam a csajnak, hogy pont ezért kerül téged.Ennyi évesen még nem kellene ennek alapból jönnie.Az együttjárások során tulajdonképpen a jövendõbelinket, életünk párját keressük, még ha ez nem is tudatosul bennünk.Mit várhatott volna ez a srác a késõbbiekben ettõl a lánytól, hogyan bizhatott volna benne, ha már 14 évesen-már bocsánat, de egy kis [email protected], egy olyan élményt adott neki, ami sok esetben is, tisztes családapáknak is csak súlyos ezresek lecsengetése után elérhetõ az erre szakosodott prostiknál.Ezt így megmondtam a leányzónak, meg azt is, hogy szerezze vissza.Még két évig utána együtt voltak. Miért is írtam ezt le?Mert itt a ti esetetekben is úgy érzem, valami hasonló baklövés lehetett elkövetve.Nincs más dolgod, mint utána járni a dolgoknak, rákérdezni tõle, aztán szépen kimagyarázni magad! Tizenéveseknek ezért is szoktam javasolni, hogyha rászánják magukat, akkor ne egyszer feküdjenek már le egymással, hanem legalább négyszer-ötször.Legyen idõ megismerni egymás testét, rezdüléseit, vágyait, legyen idõ összecsiszolódni.Másképpen gondolva, legyen lehetõség korrigálni, ha kell bizonyítani, tanulni, tapasztalni.
Ez tipikusan a HP szindróma. Hülye p*csa. Tudom hogy most vagy a szerelmes korszakodban, mint mindenki ennyi idõsen. Én is meghaltam gondolatban párszor, de hidd el sokkal jobb szebb OKOSABB kedvesebb csajok rohangálnak ezrével. Verd ki a fejedból és ne szerelmesedj bele mindenkibe akivel szexelsz.
A kérdező hozzászólása: Kérlek segíccsetek:'(
Hát már ne haragudj ha 14 évesen fektetett volna le valaki én is utálnám..talán rájött hogy elsiette..mért kapkodtátok igy el?még gyerek...ezért ilyen csapongó....
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg ha akarja akkor nem mondom azt, hogy:"bocs de nem"És nem kritikát vártam hanem tanácsokat, nha de mindegy :/

Az orvosok hogyan szokták leginkább javasolni a Clostylbegit tabletta szedését? Nekem azt mondták, hogy a 3. naptól 2-szer egy tablettát vegyek be naponta. De a tájékoztatón az szerepel, hogy az 5. naptól, naponta 1-szer két tabletta.

Általában 28-29 napra szokott megjönni. A 12.naptól próbálkoztunk.Van esély a teherbe esésre?

Legjobb válasz: Szia! Én szedtem így is úgy is!5 napotól 2*1 szemet 2*3 hónapig,nem lett baba!Most 3.naptól szedtem 2*1 szemet,most inszeminációm volt!Az eredményt még nem tudom..!

Szia! Én szedtem így is úgy is!5 napotól 2*1 szemet 2*3 hónapig, nem lett baba!Most 3.naptól szedtem 2*1 szemet, most inszeminációm volt!Az eredményt még nem tudom..!
Hát nem tudom, de szerintem azért szeded a harmadiktól mert jó a ciklusod. Én az ötödiktõl szedtem 36-40 napos ciklusok miatt. Lehet ezért, bár lehet van itt aki konkrétan fel tud világosítani. :) Ovutesztet használsz? Persze hogy van esély!! MIndent bele!! :)
A kérdező hozzászólása: Ovu tesztet nem, mikroszkópot.
Szia én 1*1-et az 5. naptol.Remélem sikerul:)

A barátnöm szünetet kért sulyos családi okok miatt azt mondta szeret és nem tudja még mi lesz de fent van a képem nála és tényleg azt mondta hogy csak amig lenyugszik vajon vissza jön melém. Vissza jön vagy nem?

Legjobb válasz: Ha családi okok miatt kért szünetet akkor nem hiszem hogy veled lenne a baj.Mindenesetre mond meg neki hogy amikor tud mindig hívjon fel és ha hív akkor nem lehet baj,mármint veletek nem.Ha nem hív akkor tudo mi van és ez hamar ki is fog derülni.

Ha családi okok miatt kért szünetet akkor nem hiszem hogy veled lenne a baj.Mindenesetre mond meg neki hogy amikor tud mindig hívjon fel és ha hív akkor nem lehet baj, mármint veletek nem.Ha nem hív akkor tudo mi van és ez hamar ki is fog derülni.
Én õszintén megmondom, nem értem az ilyet. Családi okok miatt, jó persze, de ezért miért kell szünet? Nem úgy lenne a normális hogy mellette vagy ha gond van? Bár nem tudom mi az az ok, ha nem tudtok együtt lenni emiatt az persze más téma és érthetõ... De ha mondjuk baleset, haláleset (az elég súlyos), akkor mellette lenne a helyed.

Szeretem. Lefeküdtünk, de van barátnője. Azt mondta szeret, de a barátnőjét is, hogyan tovább?

Szerelemes vagyok egy srácba,már 6 éve,persze voltak kisebb "szünetek" amikor hosszabb ideig nem láttam és egy kicsit halványult a dolog ,de amint megint láttam újra teljesen elöntött,ez az érzés… Anyukám jóba lett egy családdal és mondta,hogy mind megvagyunk hívva hozzájuk. (1 hónap múlva mentem csak el)A srác családjával lett jóba. Nagyon kellemetlenül éreztem magam. Kiderült,hogy van barátnője 1 hónapja. Sokat beszélgettünk és sétáltunk,kérdezősködött,hogy van-e barátom meg ilyenek,de ő nem igazán beszélt a barátnőjéről. Aztán tegnap délután kimentünk hozzájuk,lekéstük az utolsó buszt (távolsági busszal kell hozzájuk menni,az pedig 19.30-kor megy utoljára) anyum felhívta a nővéremet,hogy jöjjenek el értünk,de azt mondta,nem jönnek,mert a barátja ivott. Vissza mentünk hozzájuk,mondták,hogy nyugodtan aludjunk ott. Sokat beszélgettünk a sráccal,de már csak ketten. Sokáig fenn maradtunk,már mindenki lefeküdt mi meg csak beszélgettünk. Elmondta,hogy 7.-es korától szerelmes volt belém,10.-es koráig. (Egy évig nem láttuk egymást,ekkor én 9.-es voltam ő pedig 11.-es. Elmondtam,neki,hogy 6 éve szeretem,persze már nem olyan erős a dolog,megcsókoltam,hagyta. Lefeküdtünk egymással,de ez több volt mint szex. Utána mondta,hogy még mindig szeret,csak,hogy neki most van barátnője és őt is szereti,de nem úgy. És nem akarja megbántani... Azt mondta összezavarom és,hogy félne valamilyen szinten belemenni egy kapcsolatba velem,mert én úgyis csak megbántanám. (Ezt azért gondolja így,mert anyám elmondta neki,hogy általában leghosszabb ideig 1 hónapig vagyok oda valakiért,de ez nem olyan bejövős dolog,mert őt szeretem. Õ eddig az első és utolsó srác akit tényleg szeretek. Mit kéne most csinálnom? Azt mondta a barátnőjét is szereti,de nem úgy,inkább csak barátságból... 17/l Bocsi,hogy hosszú lett és kicsit zavaros!

Legjobb válasz: 10 miatyánk , 100 felülés. Naponta. Száz napig.

10 miatyánk , 100 felülés. Naponta. Száz napig.
önzõ emberek vagytok hogy még dugtatok is. jobb lenne ha a barátnõje kidobná mint macskát ***ni és ti egymáséi lehettek Isten nevében mind 2 gusztustalan ember. :)
Nem értem mi a francért feküdtél le vele, ha egyszer tudtad, hogy kapcsolatban van. Nem vagy rosszul magadtól? Hogy mit kéne csinálnod? Békén hagyni õket és legközelebb képzeld magad a srác barátnõje helyébe, akkor talán rájössz, mennyire gusztustalan dolgot tettél.
addig amíg bnõje van, addig te csak egy kellék, lehet szexre jó voltál de amúgy a bnõjével marad. nem irigyellek, nem kellett volna lefeküdnötök
Gusztustalanok vagytok mindketten. Nem hánytok magatoktól, úgy õszintén? Nagyon nagyon remélem, hogy 1x te is olyan helyzetbe fogsz kerülni, meg õ is, mint az a barátnõ. Te csak egy szex-kellék voltál az õ számára. Undorító... fujj, felfordul a gyomrom az ilyen emberektõl. Imádkozz, hogy az a bizonyos barátnõ ne kaparja ki egyhamar a szemed.
esetleg hármasban!
Jó a srác kihasznált téged cicám:) Ha baráti szinten akarná a csaját és téged a csajaként akkor változtatna rajta, de te neki csak egy laza kis dugásra kellettél:)
"Nem akarja megbántani a barátnõjét" Szórakoztató.
Szerintem lépj ki az egész dologból..Ha tényleg szeret ahogy mondja, akkor téged választ a csajjal szétmennek.Viszont ha nem keress, és nem szakít, akkor csak egy nagy kamu volt az egész.Bár õszintén nekem ez eléggé annak tûnik.7.es korától 10.es koráig szerelmes volt, és ezt miért nem mondta el akkor? Ha én valakit szeretek, akkor akármennyire szégyellõs vagyok, vagy akármi, de tudtára hozom, és elmondom neki.
Ejnye no. Hát ezzel a helyzettel nem tudsz most mit kezdeni, várd meg, amíg szakítanak.
jól átverted magad! sehogy
17 évesen dugni nem semmi! Szörnyû ez a mai világ...
ezt neki kell eldöntenie, de ne hagyd, hogy te legyél a második. Ha tényleg szeret, akkor jobb ha átgondolja, hogy szereti-e a barátnõjét... 19L
Szerintem ezt nektek kell megbeszélni!!! Menjetek el hármasban evalahova, és ott beszéljétek át a dolgokat, de próbáljatok meg nem összeveszni, mert annak nem lesz jó vége!!! Hidd el, én is együtt érzek veled, velem is megtörtént, és végül mind a ketten dobva lettünk...a psik már csak ilyenek!!! Jü, lehet a tied nem, de a legtöbb!!!! :D :D :D

Mért csinálja? Rám írt egy fiú a facebookon, bár nem ismertük egymást, így beszélgettünk, beszélgettünk. Azt mondta, szeret velem beszélgetni, és hogy mindig megnevettetem.

Már randira is hívott, bár nem tudtam elmenni. Azután persze még minden rendben volt. Pár napja nem reagál, pedig elolvassa, amit írok. Mi lehet az ok?

Legjobb válasz: lehet valamiért megharagudott

lehet valamiért megharagudott
Az is lehet hogy te 1 voltál a 10bõl akinek épp elkezdett írogatni, és valaki mással összejött. Vagy azt hiszi hogy azért nem mentél el a randira mert nem akartál. Igazából vagy egy tucat oka lehet. Nehéz lenne így megmondani
Ó te ártatlan pára...igazi hõs szerelmes...vegyél neki ajándékot szülinapjára!
ne gondolj rá, annyi jó csaj van
Bizony, ilyen rusnyán kiszúrni a többi lánykával...!

A barátnőm azt mondta szeret, de nem szerelmes belém. Tegnap szakítani akart de ma már nem tudja mi legyen. Most is itt vagyok náluk. Mit csináljak hogy ne veszítsem el?

Legjobb válasz: szerintem légy figyelmesebb, foglalkozz vele többet mond neki hogy még egy hetet és ha azután is szakítani akar veled akk had menjen de abban az egy hétben õ legyen a mindened

szerintem légy figyelmesebb, foglalkozz vele többet mond neki hogy még egy hetet és ha azután is szakítani akar veled akk had menjen de abban az egy hétben õ legyen a mindened
A kérdező hozzászólása: sajnos keveset találkozunk. távkapcsolatban élünk
Dontsd az agyra es juttasd el az orgazmus menyorszagba. Ha ellenkezik mond hogy bucsuajandek, es hogy megondolhatja magat utana.
Hát... én ilyen szituban (én vagyok a nõ, és a férfi mondta, hogy szeret, de nem szerelmes belém) szakítottam. Egyszerûen szerintem abból nem lesz soha egy kiegyensúlyozott kapcsolat, ahol az egyik fél szerelmes a másiktól meg a legtöbb amit várni lehet, hogy nem tudja mit akar, és barátilag, valamennyire szeret.
Szóval szeret, mint BARÁTOT. Nincs értelme húzni egymás idejét. Ha nem távkapcsolat lenne, akkor könnyebben lehetne ezen változtatni. Mióta vagytok együtt, mikor tudtok találkozni?
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja vagyunk együtt és 2 hetente tudunk találkozni
Az úgy elég kevés. :S
megbolondulnék ha ilyen keveset találkoznék a párommal. én is ennyi ideje vagyok együtt vele , de heti 2-3 alkalom nekem kell. még így is van, hogy találkozom vele és amikor elválunk már rögtön hiányzik. te mennyire szereted? ha nagyon akkor tényleg kérj egy kis haladékot, de szerintem modnjuk már rég rossz, ha be kell bizonyítani, hogy szeretsz valakit.
nem elkeseríteni akarlak de ennek így szerintem nincs értelme, túl keveset találkoztok. Ráadásul láthatóan nem tudja mit akar. Valószínûleg elveszted.
Kelj fel.
Mindenki követ el hibát...szerintem ne foglalkozz vele, nagyon már nem tudsz mit csinálni..esetleg ha már nem lesz vagy már nem a tanárod valahogy állj bosszút:S:D
Naív vagy! Szerintem, lõdd tarkón magad, de a barátságosabb megoldás, ha orosz rulettezel, mert van esélyed túlélni és tanulni, ebbõl a hibából!
hadd gratuláljak :D
Bunko a tanar. Szerintem mar nem tehetsz semmit.
:D:D:D remélem pénzt azért kértél...
A kérdező hozzászólása: 18.
kicsit naív vagy! hány éves vagy? 17L
Hány éves vagy?
hu.. ez durva:S ... nagyon sajnállak:S MEG A FENÉT! megyek lefekszek én is anyámmal mert azt mondta szeret.. istenem
Na tudod ki hiszi el... Ez egy tipikus tini vágyálom.

Kinek van sivatagi pálmája? Pontosan milyen helyet szeret? Nekem azt mondták hogy a félárnyékot, az enyémeim az ablakban vannak, és szeretik a helyüket. Akkor most mit szeretnek? Vélemények, tapasztalatok?

Legjobb válasz: Pontosan milyen "sivatagi pálmára" gondolsz. Csak, mert én már találkoztam több féle így nevezett növénnyel amiknek semmi közük se volt egymáshoz. Vizpálmával dettó ugyan az a helyzet.

Pontosan milyen "sivatagi pálmára" gondolsz. Csak, mert én már találkoztam több féle így nevezett növénnyel amiknek semmi közük se volt egymáshoz. Vizpálmával dettó ugyan az a helyzet.

Van valaki aki már nem alszik? 8 hetes kismama vagyok és tegnap volt pecsételő vérzésem+barnás folyás hívtam a dokimat azt mondta szerdán uh-ra menjek addig is feküdjek meg magnéziumot szedjek.

Nagyon-nagyon félek, hogy esetleg baja esik a babámnak...hogy bírjam ki szerdáig? Ráadásul a barnás folyás azóta is picit de megvan! Valaki jár már így és nem lett semmi baj? Mit tegyek? Honnét tudhatom, hogy odabent minden rendben?

Legjobb válasz: Elõször is nyugodj meg minden rendben lesz.Nekem is volt ilyen mondjuk én a kórházba mentem egybõl bent is fogtak kaptam gyógyszert .Pihenj most tényleg ez a legfontosabb minél többet .

Elõször is nyugodj meg minden rendben lesz.Nekem is volt ilyen mondjuk én a kórházba mentem egybõl bent is fogtak kaptam gyógyszert .Pihenj most tényleg ez a legfontosabb minél többet .
Szia! A szerda tényleg nagyon messze van, nem értem miért kell ennyit várakoztatni az embert, ez nem vicc. Tényleg csak UH-n derül ki, hogy mi van odabent. Unokatesóm feleségét 9 hetesen öntötte el a vér, hétvégén, be is vitte a mentõ és hétfõig kellett várni UH-ra. Nem lett semmi baj szerencsére, de 1 hétig bent feküdt. Ha tudsz szerdáig mindenképpen feküdj, ne csinálj semmit! Remélem nem lesz baj. 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: sziasztok, köszi a "hajnali" válaszokat (közben lepihentem azért csak most írok) de még mindig nagyon ideges vagyok. Egyszerûen csak arra tudok gondolni, hogy odabent vajon mi lehet??!! Próbáltam intézni holnapra egy uh-t a volt szülésznõmet hívtam nagyon rendes volt remélem sikerül! Ma itthonmaradok, elég sok programom lett volna ugyanis van egy 1, 5 évesem is...mellette pihenni... de a párom is itthon marad velünk ma segíteni:-( hát remélem minden jó lesz mert rettentõen aggódóm!!
Szia voltál uh-n mit mondtak írj magadról.Elsõ voltam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!