Találatok a következő kifejezésre: Azt mondta sok szex (10 db)

Azt mondta barátom sok szex után, hogy olyan vagyok neki mint a húga. Miért mondta?

20éves vagyok.A fiú 26.Ledöbbentem néztem mikor ezt kimondta,majd rákérdeztem ez alatt mit ért..És csak átöltelt és homlokon puszilt.Azóta nem beszéltem vele...

Legjobb válasz: szeret. De nem szerelemmel... barátilag. más kérdés, hogy az ember nem szexel a húgával.

szeret. De nem szerelemmel... barátilag. más kérdés, hogy az ember nem szexel a húgával.
Akkor most bocsánatot kérth ezt mondta neked?? és azt mondta h úgy szeret, mint ha a szerelme lenné, vagy még mindig csak hugi vagyneki?! De ez elég durva h iet mondot neked, ha nekem iet mondot volna a párom, már rég nem lennénk együtt!(yo tán nem biztos, de akkor is) De ne hallgason másra, a szívére hallgason! Remélem minden rendbe jön!:)
A kérdező hozzászólása: Hát igen...Nekem is 'magas' eza dolog.Persze azóta mindig találkozni akar velem, de én annál inkább nem.Pedig azt hiszem szeretem.Még bocsánatot is kért..(sztem a haverjai telebeszélték a fejét, hisz mki féltékeny rá, h sikeres és van egy jó nõje)DE akkor is??!?!?!Hogy lehet ilyet mondani!!:(
Hát a hugikat félteni szokták a bátyók.Nem tudom tutira rosszul lennék, ha a bátyám annyira szeretne, hogy szexelni akarna velem.... Nekem ez nem passzol össze.Szeret, szeret de csak addig? Áááá ez a pasi hazudik!!!!!
Igen, nagyon szeret, de nem szerelembõl. Amellett hogy homlokon puszilt, tiszteletét mutatta ki irtántad, nem a szerelmét. Hidd el, tapasztalatból mondom. Én például nem tudom azt mondani a szerelmemre, hogy úgy szeretlek mint a bátyámat, mert a tesómat nem szerethetem szerelembõl. Ez a srác nagyon nagyon szeret, komolyan szeret, de csak mint barát.
Nagyon szeret de nem szerelembõl!A közeli barátokat/családtagokat szoktuk általában szájon csókolni! Sajnálom...de sztem is dobd a fenébe...
Én egyszer mondtam egy pasinak, hogy olyan mint a bátyám: amikor a lelki szemetesem volt, akart volna több is lenni, de leráztam az "olyan, mintha a bátyám lennél" mondattal :S
hát ez gáz..
Homlokon puszilt????Ha hugaként szeret, akkor miért fekszik le veled???Az ilyen nem szeret, hagyd a francba.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT... Bár tudom ez elég morbid dolog de azóta sikerült tisztázni és persze szakitottam a sráccal bármennyire is szerettem! :)

A keresztények szerint miért bûn a szex? Sok kereszténnyel beszéltem már és mint azt mondta, hogy ha lefekszem egy csajjal akkor az bûn.

Mi ennek az alapja? Vagy csak a Biblia miatt mondják?

Legjobb válasz: Szia kérdezõ. Nem a szexuális élet a bûn, hanem az hogy nem vagytok törvényesen férj és feleség. Igen a bibliában a Teremtõ csak házasságban engedi a szexualitást.

Szia kérdezõ. Nem a szexuális élet a bûn, hanem az hogy nem vagytok törvényesen férj és feleség. Igen a bibliában a Teremtõ csak házasságban engedi a szexualitást.
.Az 1Móz 1:28: Isten ezután megáldotta õket [Ádámot és Évát], és ezt mondta nekik Isten: Legyetek termékenyek, sokasodjatok, töltsétek be a földet. (Ennek az isteni parancsnak csakis szexuális kapcsolattal lehetett eleget tenni, nem igaz? Ez nem volt bûn, hanem összhangban volt Isten szándékával, amely szerint be kellett népesíteniük a földet. A házaságon belül nem bün a szex, házaságon kivül viszont igen.. A Biblia tiltja a házasságon kívüli nemi kapcsolatot ezekkel a szavakkal: Kerüljétek a paráznaságot (1Korinthus 6:18) Az (Efézus 5:5)ezt mondja:Mert azt tudjátok és magatok is felismeritek, hogy egyetlen paráznának vagy tisztátalannak vagy kapzsinak azaz bálványimádónak sincs semmi öröksége a Krisztus és az Isten királyságában. (Ez nem jelenti azt, hogy aki a múltban parázna életmódot folytatott, nem élvezheti Isten Királyságának áldásait, de ahhoz, hogy elnyerhesse Isten helyeslését, fel kell hagynia ezzel az életmóddal. Lásd: 1Korintusz 6:911.)
A biblia egyértelmûen bûnnek és paráznaságnak tartja mind az ószövetségi, mind az újszövetségi igék szerint is a nem házassági kapcsolatban történõ szexuális életet. Aki nem ezt állítja, az nem a bibliára alapozza amit mond. A biblia, Isten véleményét és tökéletes akaratát képviseli az ember számára. Ami legjobb az embernek. Ha úgy tetszik, olyan, mint egy optimális mûködési leírás. Ha veszel egy mosógépet pl., hogyan használd, hogy jól mûködjön. Isten elvei, tanácsai mind az ember javát szolgálják és semmi jótól nem foszt meg, viszont egyértelmûvé teszik, hogy mivel okozol magadnak és embertársadnak kárt. Egyértelmûen károkozás a házasság elõtt szexuális élet. Házasság lényege, hogy két ember egy életre szólóan, tanúk elõtt egész életére vonatkozóan felvállalja, elkötelezi magát egymás felé, más szóval szövetséget köt élethossziglan idõre, hogy hûséges lesz hozzá és a másik javát keresi. Ez nem érvényes egyértelmûen a fiatalok felajzott kalandvágyára és skalpvadászati hódításukra. Az a kontrolálatlan hormonok harca. Az együttélésben sincs az afajta elkötelezettség, megbízás a másikban, hiszen ha meglenne, megházasodnának, -viszont ezzel folyamatosan fenntart magának egy menekülési útvonalat, amerre bármikor elmehet kötelezettség nélkül. Azt hiszem ez elég kontrasztos különbség és aki mégis védi, az keni a valóságot. Egy egyéttélés, egy szexuális kaland nem adja meg azt a biztonságot, nyugalmat, egymás felé való bizalmat, mint a házasság, hiszen nem is teheti. Egészen mások az alapelvek, akár ki vannak mondva, akár nem.
Kedves Kérdezõ! Ahogy már írták fentebb is: tulajdonképpen nem bûn. Azt javaslom, hogy olvass utána és ne mások véleménye alapján tájékozódj. A Bibliában nincs olyan, hogy a szex bûn. (A szexualitást Isten teremtett) Bûn a házzaságtörés (tehát ha olyannal fekszel le, akinek már van házastársa, vagy, ha megcsalod a társad). Vagy bûn az, ha nem szeretetbõl szeretkezel (ahogy az a magyar nyelvben itt ki is jön: szeretni-szeretkezni. Elõször is olvasd az Újszövetséget és imádkozz. Továbbá: a katolikus vallás alapvetõen a házzaságra korlátozza a szexualitás, liberális teológusok már komoly kapcsolatban is elképzelhetõnek tartják. Az abortusz bûn (lehetnek kivételek, de ez egy másik téma) és ezért is fontos, hogy olyan kapcsolatban történjen, ahol akár tudod vállalni a következményeket is. Protestáns oldalon abszolút vannak szélsõségek minden oldalról. Vannak teológusok, akik kizárólag a házasságban, míg mások komolyabb kapcsolatban is el tudják képzelni. Mindkettõ mellett vannak érvek. Olvass utána, ha szeretnél. Én azt javaslom, hogy olvasd az Újszövetséget, imádkozz, és hallgass a lelkiismeretedre. Dönts úgy, hogy ne bánd meg. :) Akár így, akár úgy döntesz, a legfontosabb, hogy Isten elõtt tiszta legyen a lelkiismereted, s ne emberekre, hanem Rá alapozd az életed és a döntéseid. Sok sikert!
T. Kerdezo! A valast Isten csak ket esetben engedelyezi. Az egyik, amikor meghal az egyik hazasfel, ekkor a masik felszabadul, es ujbol ferjhez mehet, vagy megnosulhet. A masodik, amikor hazassagtorest kovet el az egyik fel. Ebben az esetben engedelyezett a valas. Mindez a keresztenyekre vonatkozik, akik mar ismerik Isten torvenyet. Udv: Judit!
"Nem a szexuális élet a bûn, hanem az hogy nem vagytok törvényesen férj és feleség. Igen a bibliában a Teremtõ csak házasságban engedi a szexualitást." de miért csak ott engedi? mitõl más az, mint házasságon kívül?
A kérdező hozzászólása: És mi van ha el akar(sz) majd válni? :)
A házasságon kívüli szex a bûn. A házasságban pedig még "kell" is. Azt tanácsolja a Biblia, hogy a férj és a feleség ne vonja meg magát egymástól hosszú idõre, vagyis szexeljenek rendszeresen. Van egy egész könyv, az Énekek Éneke, ami kb. a szerelemrõl, szexrõl szól, a szerelem beteljesülésérõl az esküvõ után. Én nem voltam keresztény és szexeltem. Aztán Isten szép lassan megértette velem, hogy miért a házasságra tervezte. Hogy az sokkal értékesebb és én is sokkal értékesebb vagyok.És a pasik is sokkal értékesebbek, minthogy arra használjam õket, hogy nekem ott és akkor jó legyen. Ha valaki igazán tudja, hogy velem akarja leélni az életét, akkor elvesz és nem tanakodik hogy hádeee mivan.Én nem akarok évekig járni valakivel hogy vagy lesz-e házasság vagy nem. Addig meg megismerjük a másikat, anélkül, hogy a szex elhomályosítaná a józan ítélõképességünket. Voltam olyan kapcsolatban, aminek rég vége lett volna, ha nem lett volna szex és sokkal kevesebb fájdalommal és elpocsékolt idõvel járt volna mindkét félnek. Azóta nem fekszem le senkivel mióta ezt megértettem. Amikor férjhez megyek, a srácnak meg nem kell majd aggódnia hogy megkap-e mindent otthon. A boldogító igen az ágyban is elég boldogító lesz.
ez a szöveg talán szolgálhat információval témával kapcsolatosan is: [link]
A kérdező hozzászólása: Rivulets of Silver Tears Ha a nõ nem akarj akkor megerõszakolom, az meg persze, hogy rossz!
Örömet szerezni nem bûn. A patron meg magától is elvész.
Úgy tudom, hogy akkor bûn, ha örömszerzésre használjuk a szexet, tehát nem gyereknemzésre, mert akkor "elpazaroljuk" úgy a patront, hogy az nem teljesíti be a feladatát.
Gondolj kicsit a nõre is... Ha kölcsönösen akarjátok (szerelembõl) akkor biztos, hogy nem bûn. Csak ne legyen belõle abortusz, fertõzés, öngyilkosság stb.... A biblia alapján sem a szex bûn. Hanem ha elhagyjátok egymást ill. házasságot törtök. Egyébként nem érdekel senkinek a szexuális élete.
Talán még annyit, hogy csak a feleségeddel élhetsz nemi életet, mással nem. ez Isten szava, és aki keresztény életet szeretne élni azokra vonatkozik.
Akkor van baj ha több nõvel feküdsz le.(Pl:Ha elváltál valakitõl és más csajjal feküdsz le.)

Azt mondta nem akar kapcsolatot de velem mégis randizgatott elég sokat, és nem csak a szexre ment. Most mégis dobott. Miért?

Sok randink volt és én már azt hittem "megfogtam" és úgy viselkedtem mint egy barátnő. Ezt nem kellett volna, mert az első ilyen esetnél dobott engem. Nálam nem csak a szexre ment, semmi ilyesmi nem történt, szóba sem hozta. Helyre lehet ezt hozni még? Mondjam meg neki hogy nem akarok a barátnője lenni, csak legyünk jóban?

Legjobb válasz: Megmondta, nem akar kapcsolatot, te nem vetted komolyan. Szerintem beparázott, kevés az esély, hogy elhiggye, nem akarsz a barátnõje lenni. Mert ugye akarsz, ebben bízol?

Megmondta, nem akar kapcsolatot, te nem vetted komolyan. Szerintem beparázott, kevés az esély, hogy elhiggye, nem akarsz a barátnõje lenni. Mert ugye akarsz, ebben bízol?
A kérdező hozzászólása: Nekem mindegy csak ne haragudjon rám és beszéljünk néha. Akár haverok is lehetnénk, bár annyira jó társaság nem vagyok hogy haverok legyünk...Mert vannak neki lánybarátai, de azok olyan bulizós csajok én meg nem.
Érezte rajtad, hogy talán többet szeretnél, és ez megijesztette.Holott elõre tisztázta veled a szándékait.Ilyenkor jobb, ha nem keresed, és megvárod, míg õ érdeklõdik felõled.A hiba nem benned van, õ nem akar kötelezettséget, menekül elõled.neked meg ezt a helyzetet el kell fogadnod, és megértened, hogy õ egyszerûen ilyen.Éld tovább az életed!

A barátom azt mondta, hogy amikor nem jártunk fél évig, akkor lefeküdt egy lánnyal, akivel sokkal jobb volt a szex. Hogyan tudnám ezt kezelni?

Ezen nem megsértődtem... legalábbis nagyon rosszul esett, hogy ezt így az orrom alá dörgölte, hiszen én mindig szeretek beszélni nyíltan, hogy ki mit szeretne. Változatosságot próbálok csempészni a szexuális életünkbe és mindig csak jót mondtam róla. És erre ő elállt ezzel. Nagyon rosszul esett, próbáltam nem kimutatni, de láttam rajta, és azt mondta, hogy "az a csaj egy k*rva, jó hogy érti a dolgát, de téged szeretlek és mindennél fontosabb vagy nekem". Lehet vigasztalás, nem tudom, de azóta nem tudok elmenni vele. Ez már 1,5 hónapja volt. Barátnőm azt mondta, hogy azonnal otthagyná, de hát nem csalt meg tulajdonképpen. Ti mit tennétek? Mivel szerintem a szerelem beteljesülése a szex és a szex szerelmet szülhet (nálam mindenképp, minden együttlét után tudom, hogy ő az aki kell) és neki ez nem velem a legjobb. Elkeserít nagyon, hogy csak a második vagyok a szemében ezen a téren.:( Emiatt kilépnétek a kapcsolatotokból? Szex közben nem tudok megnyílni már és úgy érzem csetlek-botlok, oda az önbizalmam.

Legjobb válasz: Én azt hiszem keresnék mást aki majd azt mondja "nekem veled a legjobb" .Ezt az élménybeszámolót megtarthatta volna magának.Dugja meg õt, ha vele jobb. 21/L

Én azt hiszem keresnék mást aki majd azt mondja "nekem veled a legjobb" .Ezt az élménybeszámolót megtarthatta volna magának.Dugja meg õt, ha vele jobb. 21/L
Ja! Bocs... este van, este van, ki-ki nyugalomban... ja hogy nem jártatok! Akkor ne hagyd el, és üljetek le beszélgetni, hogy neki mi lenne a jó szex terén, így te is tudsz az õ igényeihez igazodni.
Te meg mond azt neki, hogy ameddig külön voltatok te lefeküdtél egy sráccal akinek akkora farka volt, hogy azóta az övé csak harangozik benned!
Vágd sürgõsen pofán, és b*zd ki kint macskát szarni...!!!!
Ha téged szeretne mindennél jobban, akkor nem a farkára hallgatott volna, hanem a józan eszére, és nem csalt volna meg. Logikus, nemde?
a legnagyobb baj, hogy te ettõl kevésnek érzed magad, kefélj félre ha mással bejön a sex megvan a probléma
Szerintem ritka tirpák dolog volt, hogy ezt mondta neked, rendben, hogy ez az igazság, de ilyet nem mondunk, mert lehet õ is elvesztette volna az önbizalmát fordított esetben. Mindenki más az ágyban, emiatt ne törj le, lehet szimplán az "újdonság varázsa" és nem is annyira a teljesítménye, technikája volt olyan hûha a csajban. Próbálj elõnyt kovácsolni ebbõl, hogy na csak azért is jobb leszek nála, mindig fel lehet dobni valamivel a szexuális életet. De ha nem változnak a dolgok és nem tudsz ezen tovább lépni akkor jobb lenne más párt keresned, vagy (hát nem szép dolog ezt tanácsolni) de próbáld ki mással és kérdezd meg az illetõtõl, hogy jó-e ez vissza adná az önbizalmadat lehet vissza állnának a dolgok a régi kerék vágásba, az is lehet, hogy nem. Inkább élvezd az életet!
szakítasz vele. kompenzálni úgyse tudod ha nem vagy jobb, állandóan össze fog hasonlítgatni vele, és amikor téged dug rá fog gondolni.
Szerintem vagy keresnék mást vagy elmennék tanulni egy olyan lánytól, még ha csak beszélnénk is róla... Próbáld megbeszélni vele, olvass utána. Sok gyakorlás után se megy akkor tuti lapát... És próbáld elengedni magad.

20 perc alatt sem ment el a párom. Azt mondta, hogy sokáig bírja. Hogy tudnám elérni, hogy minél tovább bírjam a szexet 18/F?

Legjobb válasz: Miért hiszi azt minden férfi, hogy abban keresendõ a megoldás, ha több ideig bírják? Annyival bonyolultabb lenne inkább odafigyelni a lányra, kommunikálni, és rájönni, hogy hogyan lehet akár öt perc alatt is orgazmust okozni? Pedig a lányok szerintem ezt az utóbbit jobban bírják.

Miért hiszi azt minden férfi, hogy abban keresendõ a megoldás, ha több ideig bírják? Annyival bonyolultabb lenne inkább odafigyelni a lányra, kommunikálni, és rájönni, hogy hogyan lehet akár öt perc alatt is orgazmust okozni? Pedig a lányok szerintem ezt az utóbbit jobban bírják.
00:10 Jól gondolod. :) Az elõzõ párom nagyon sokáig bírta, de így sem tudtam elmenni, és soha nem voltam kellõképpen kielégülve. Viszotn a mostani barátom öt perc alatt is simán eljuttat a csúcsra. És így igazán nem is vágyom hosszú szexre...
A lányoknál másképp mûködik a dolog. Õk lassabban izgulnak fel és náluk az orgazmust meg kell tanulni. A fiúknál ez spontán megy. Úgy képzeld el, hogy, ha napközben valami rosszat szólsz, akkor az benne még lehet, hogy este is tüskeként van. Te már rég túltetted magad rajta. Szóval az elõjáték ne az ágyban kezdõdjön, hanem már jóval elõtte kezdj el kedvekedni, legyél hozzá gyengéd. Csókolj a nyakába, a tenyerébe stb. Aztán csak úgy bújjatok egymás mellé, ölelgessed, símogassad, csókoljad. Szóval legyen jó hosszú elõjáték és akkor akár rövid idõ alatt is elélvezhet a barátnõd. Mondd meg neki, hogy egy lánynak nem kell sokáig bírnia, az egy fiúnál elõny csupán.
Mindig legy 1 lépéssel mogotte. 1! nem 2! 1. :)
Sok-sok-sok gyakorlás!
Hosszabb elõjáték.Palacsinta nyalás Hurikán módra stb...érted a lényeget... Az nem elég ha gyömöszölöd be neki mint ahogy babi néni a bauxitlevesbe a zsírt. Nincsen eléggé felizgulva...
Gyömöszöld be a pélóval az inged kicsit :)
várjáá fiam várjá, hozok bele még ótottmeszet...
00:12 kijavítalak: Babi néni a bauxitlevesbe a kolbászt oktojálja erényesen:)
azért én szeretem húzni mert sokkal nagyobbat élvezek. 23/N

Szex közben a barátom sokat/hangosan nyög, azt mondta nem volt még ilyen hangos soha. Ennyire élvezheti?

Azt mondta, hogy nem tudta, hogy férfi is adhat ki ilyen hangokat :)

Legjobb válasz: régen énis csendes voltam.. a mostani barátnõmmel olyan jókat szeretkezünk, hogy egyszerûen hangos lettem énis.. :) ugyhogy sztem igen

régen énis csendes voltam.. a mostani barátnõmmel olyan jókat szeretkezünk, hogy egyszerûen hangos lettem énis.. :) ugyhogy sztem igen
Te miért nyögsz közben? Talán õ is ugyanazért
7-8 Lehetetlen, mert nagyon érzékenyé válik FAIL Amúgy meg örülj neki, szerintme szexy ha hangos a pasi az ágyban;)
Énis hangos vagyok...a barátom annyira jól csinálja, hogy van amikor 7-8 orgazmusom is van :P
vagy annyira rossz neki :D
azért mert ekkora állat :P
nagyon, nagyon, nagyon talan! azt ajanlom azert legy resen. csak a biztonsag kedveert!
Változni...hm inkább ha már kitombolta magát, akkor lenyugodhatott, már nem a szex csak a fontos, mint annak idején, meg a csajozás.Írod, hogy egy éve vagytok már együtt.Azért nem árt néha odafigyelni, ha esetleg még nem bízol benne most sem teljesen, mert valamiért megkérdezted ezt gondolom.
En egyutt voltam par evig egy hasonloval...kepes volt hozzam hu lenni...de a ver nem valik vizze...engem is megcsalt ugyanugy mint az elodeimet. Persze o is elmondta, hogy ram vart miegyeb.... Nagyon megszenvedtem. Ez az en tapasztalatom. Remenykedjunk benne, hogy neked jobb lesz.
Szerintem meg lehet változni. Illetve a te esetedben nem is változott meg a párod, csak megtalálta azt, akivel nemcsak a szex jó és benned nem csak azt találta meg, hanem az értékeket is.
Mintha az én pasim ikertesóját látnám (28). A helyzet a múltjukkal ugyanaz. Nekem is hasonlókat mondott, és immár 5 éve együtt vagyunk, és nagyon szeretjük egymást!!! Úgyhogy szerintem ne aggódj!!! Puszika
Lehet változni persze. De nagyon nehéz kitalálni hogy csak azt mondja, vagyy tényleg.
A kapcsolat a bizalomra épül, ha nem bízol benne, akkor megette a fene, ez csak mérgezi a kapcsolatot. Hidd el neki hogy megváltozott, nem élheted úgy az életed hogy folyton félsz...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
állítólag, ha ráérõsen nézelõdsz, pár percen belül fel fogja ajánlani szolgáltatásait egyikük..
Nyugati aluljáró tele van velük, állj meg fél mp-re és már ott is vannak ajánlkozni...de látszik is rajtuk messzirõl
A kérdező hozzászólása: De merre vannak ezen a két helyen és nappal kb mikor? S hova lejt menni velük? Jöhet üzenetbe is aki képbe van esetleg :)
nezd a kigyurt kanciganyok akik a kozelbe vannak merre neznek.akiket figyelnek azok a kurvk(meg a rendorseg:D) es igen ha nagyon nagy nyomorek vagy elmesz veluk es visszajossz alsogatyaban.:D
Múltkor éppen a CoXx-ból jöttem, hajnali fél 3 körül. A Blahánál fent a sarkon ajánlkozott két éjszakai pillangó! Érdekes volt, albérletet is kerestek, beszélgettünk és még a tel.számukat is megadták, ha tudok rendes albit szóljak nekik.
A kérdező hozzászólása: Nekem már csak a nyugati környéke jó és 10-13h között. Valami a nyugati pályaudvarnál?

A Nyugati páyaudvar és a Blaha tér környékén hol vannak az utcai prostik? S hova lehet velük menni egy cumira semmi szex, mert sokan mondták, hogy kirabolták őket így már. Nappal is kint vannak 11h magasságában?

Legjobb válasz: Egészségedre..ugyan olyan igénytelen vagy mitn azok.Ha prostihoz akarsz menni minden áron,akkor olyanhoz menjél aki lakáson vár,tiszta és igényes.Igaz kicsit drágább gondolom,de legalánn minõségi dologba lesz részed.

Egészségedre..ugyan olyan igénytelen vagy mitn azok.Ha prostihoz akarsz menni minden áron, akkor olyanhoz menjél aki lakáson vár, tiszta és igényes.Igaz kicsit drágább gondolom, de legalánn minõségi dologba lesz részed.
EZ egyszerûbbnek tûnik, nem?: http://rosszlanyok.hu/
A kérdező hozzászólása: Ismerem azt az oldalt de most utcaira gondoltam , hogy vannak e arra ha nincs kocsim jelenleg. Nyugati és Blaha tér? Vagy más ilyen hely ami nem a város végén van útszéli? Itt csak gyors cumi lenne nem szex írtam is. Más: Masszázsra tudok igényes helyet ahol jakuzzi is van és francia levezetés nem kézi?
A fóti szemétégetõnél annyi van mint a szemét, néha arra megyek kocsival és látom õket, egyébként vannak köztük helyes lányok de a többsége üszök..Azok mindig kint vannak.. Egészségedre
Gubacsi úton láttam este felé régebben õket bár elég félelmetes hely.
nyugatinál is szoktak lenni, blahát nem tudom, ott a "belsõbb" részeken, tehát a teleki tér felé ahogy mész, szerintem tuti találsz
A kérdező hozzászólása: NINCS KOCSI! Ezért kérdeztem úgy , hogy gyalogos nem útszéliek... S hova lehet menni velük cumira mert lakásra merész lenne, ki tudja ki vár ott fent még nappal is :)
wc, kapualj, nyugatinál meg a raktárba
nyugati
A kérdező hozzászólása: Orvosi rendelõ, ez jó :-D
CBA esetleg az orvosi rendelõ
a zserbó cukrászda LEGENDA!!!! ott sosem fog összejönni semmi. keress társkeresõben vagy Sw klubban
a zserbó cukrázda LEGENDA!!!! ott sosem fog összejönni semmi. keress társkeresõben vagy Sw klubban
Mit jelent az öreglány?? Én is "öreg" vagyok, és többen vagyunk erre, szerintem lehet esély akár így is. És mit kezdenél velünk?
Menjél zserbózni, azkell. Azok tényleg öreglányok és nincsenek jól karbantartva, azért járnak oda. A swinger-klubot javaslom, mert amelyik milf adja, az ki fog kötni ott.
mi van ?
mi a fene az a cukrászda??? az valami legenda? hogy mûködik ott a dolog?
A Vörösmarty téri cukrászda nem mese csak oda kell járni és esténként.
Elég ha odamész egy 80 éves "ilyen rusnya teremtés még a kalendáriumban sincsen!" típusú hölgyet, kicsit kipofozgatod, karbantartod, és voálá, kész is a barátnõ!
keresgélj csontinál. jó kis öreg vasakkal tud szolgálni. a szövege is eszméletlen. http://www.csonticar.hu
Lehet, jó ötlet, de szerintem annyira nem öreglányokat keresel. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!