Találatok a következő kifejezésre: Azt mondta sok (376 db)

Voltam vérvételen és az orvosom azt mondta, hogy rosszak a májfunkciós adataim. Azt mondta sok oka lehet. Az egyik, hogy sokat iszok. Persze nem iszok csak nagyon ritkán. A másik, hogy CCl4 (Szén-tetraklorid) jut valahonnan a szervezetembe?

Illetve van még pár ok pl hepatitis aminek a vizsgálata negatív lett és a többi már veszélytelen. ( Túl sok zsír s t b. ) Gumiabroncs gyárban dolgozok, és az lenne a kér désem, hogy vulkanizálásnál, vagy a gumi keverésénél el?állhat-e valamilyen formában a CCL4 vegyület?

Legjobb válasz: A gumigyárban valószínûleg nem használnak CCl4-et, de a májkárosodást más is okozhatja, olyan oldószer is, amit viszont használnak. A munkavédelmi elõírásokat betartjátok? A többiek mája rendben van?

A gumigyárban valószínûleg nem használnak CCl4-et, de a májkárosodást más is okozhatja, olyan oldószer is, amit viszont használnak. A munkavédelmi elõírásokat betartjátok? A többiek mája rendben van?
Szedj Legalon 140-t
Melyik májfunkciós adat lett még rosszabb? Esetleg a Billirubin szint? Nem lehet h Gilbert kórod van? (kicsit bizarr szó h kór, mert egyáltalán nem az)

Tegnap voltam 4d-s ultrahangon és azt mondták sok a magzatvízem. (15 hetes vagyok) Esetleg valakinek mondtak hasonlót? Mit lehet, kell róla tudni? Mire kell odafigyelni? Nagy gond ez?

Legjobb válasz: elsõ lányommal volt sok a magzatvizem. sürübben hivtak be uh-ra,de 30 hétre vagy elõtt teljesen normálisra beállt. Ne izgulj,nem lesz semmi gond. Szép babavárást.

elsõ lányommal volt sok a magzatvizem. sürübben hivtak be uh-ra, de 30 hétre vagy elõtt teljesen normálisra beállt. Ne izgulj, nem lesz semmi gond. Szép babavárást.
ha sok a magzatvize a terhesség vége felé gyakrabban vizsgálnak és sokat kell majd pihenned, a burok nehogy megrepedjen.
nekem is több volt a 20. hét környékén, de a köv. UH-n, a 22. héten, és a továbbiakban is már normális mennyiségû volt. nem kell megijedni, ettõl függetlenül minden rendben, ha nem mondtak mást :)
SZIA! ÉN 17-HETES VAGYOK, MÉG NEM VOLTAM 4D:-(MENNYIRE LEHET JÓL LÁTNI A BABÓT?
A kérdező hozzászólása: Az én babám hason feküdt nem sokat mutatott meg magából de azért a lábait széttette és megmutatta, hogy fiucska. De az összes fõbb szervét láttuk, hallotam a szívverését. Az arca még nem babás, de persze késõbb jobban lehet látni. Én azért mentem el, hogy megtudjam kislány vagy kisfiú-e. Pesti vagy? Akkor tudom ajánlani ahol én voltam a weblapjuk http://www.baross4d.hu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat remélem minden rendben lesz:)
Igen, itt lakom pesttöl 10-km-re!érdekelne!
Nagyon drukkolok, hogy úgy legyél, mint az elõttem válaszolók, hogy idõvel helyreálljon a magzatvíz mennyisége. Sajnos én úgy jártam, hogy kb. a 24. héttõl mondták, hogy sok a magzatvizem és két hetente kellett mennem ultrahangra, plusz volt benne egy 4D is. Összesen négyszer voltam, semmi rendelleneset nem láttak sosem. Akkor a biztonság kedvéért beutaltak a Debreceni Klinikára genetikai ultrahangra. Ott meg már nem láttak gyorortelõdést. Utána másfél hét múlva visszamentem megint oda, ahova addig is jártam ultrahangra, ott meg minimális gyomortelõdést láttak. Mondták, hogy tény, hogy csak minimális, de van. Na rá két hétre Debrecenben megint nem láttak gyomortelõdést. És most ott tartok, hogy jövõhéten be kell feküdnöm a Debreceni Klinikára, mert megrepedhet a burok a sok víztõl, és akkor már ott is fogok szülni, mert ott nagyon felszerelt a gyermeksebészet, mert sajnos lehet, hogy valami nyelõcsõzáródási rendellenessége van a picinek és lehet, hogy azonnal mûteni kell. Nagyon el vagyok keseredve, de próbálok pozitív maradni. Szóval nem akarlak megijeszteni, de sajnos ilyen is van. Remélem neked minél hamarabb helyreáll a magzatvíz mennyiség. Minden jót kívánok!

Miért nem sikerült randira hívni a hölgyet? Kölcsönös a szimpátia köztünk, de az első meghívásnál azt mondta az a dolog neki később lenne aktuális (egy közös vásárlásra hívtam) a második meghívásnál az mondta sok a dolga. Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Ne hívd többet,a labdát feldobtad,tudja,hogy nyitott vagy ,de nem akar,lehet hogy csak idõ kell neki,lehet,hogy csak társaságnak lennél jó neki.Hagyd hogy most már õ lépjen.

Ne hívd többet, a labdát feldobtad, tudja, hogy nyitott vagy , de nem akar, lehet hogy csak idõ kell neki, lehet, hogy csak társaságnak lennél jó neki.Hagyd hogy most már õ lépjen.
én sem hívnám többet a helyedben. majd ha kíváncsi rád ne félj keresni fog.
Ne hívd többet, mert az már szánalmas lenne. A nõk nem szeretik az ilyet. Keress mást. Ennek két oka is van. 1. Lehet, hogy a másik jobb lesz. 2. A mostani nõ is jobban fog irántad érdeklõdni, ha látja, hogy más nõ sem közömbös irántad.
Megtetted az elsõ lépéseket, most már neki kell lépnie, hagyd a dolgot, majd keresni fog, ha érdekled.
Agree fentiekkel, két hívást elutasít utána az õ oldalán van a labda. Ne csinálj magadból hülyét, mert abból sehogy sem jösz ki jól. Mond neki hogy akkor majd szóljon ha rádér.
Hagyd a fenébe, lehet hogy csak kamu volt az égész. Sok internetes társkeresõ oldalon nõnek adják ki magukat a fiúk, hogy így ismerkedjenek, vagy azon röhögnek, hogy másokból hülyét csinálnak.
talán töbre vágyik mint egy közös vásárlás nem?:D


Vírusos felsőlégúti nyavalyám van, voltam orvosnál, azt mondta sok folyadék, sok pihenés és mellé valami forróitalpor, Coldrex, Neocitran, stb. - melyiket válasszam?

Olyan sokféle van és én nem ismerem ezeket... Melyik a legjobb? (Nem írt antibiotikumot, mert ugyebár vírusra az nem használ, csak ezeket mondta.)

Legjobb válasz: A Neo Citran jobb szerintem, de ami a legfontosabb, hogy amíg beteg vagy, reggel és este egyél egy 500 mg-os C-vitamint, az használ a legtöbbet. Bár van ezekben a forró italokban is, sajna ez az 50 mg nem elég, úgyhogy nem ártasz vele, ha szedsz mellé még.

A Neo Citran jobb szerintem, de ami a legfontosabb, hogy amíg beteg vagy, reggel és este egyél egy 500 mg-os C-vitamint, az használ a legtöbbet. Bár van ezekben a forró italokban is, sajna ez az 50 mg nem elég, úgyhogy nem ártasz vele, ha szedsz mellé még.
Tökmind1, melyiket iszod, mert az összes összetört porított Rubophen, egy kis C-vitaminnal keverve. Az orrod attól pattan ki, mert forrón iszod.
Hát ez nem teljesen így van, mert van benne fenilefrin-hidroklorid is, ami orrdugulásra való. Összehúzza az orrnyálkahártya ereit, és csökken a váladéktermelés és a duzzanat. De abban igaza van az utolsó válaszolónak, hogy tényleg több gyógyszer kombója ez, és akár külön-külön is bevehetnéd õket.
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet, hogy nem is kéne vennem egyik fajtát sem - hanem csak elég lenne a meleg tea, meg ha lázam van akkor valami láz- és fájdalomcsillapító...? De hát csak nem véletlenül mondta az orvos, hogy vegyek valami forróitalport (vagy mit).
A Neocitrán finomabb. Egyébként jó mind a kettõ. Lehet hogy csak más gyógyszerek keveréke, de hát a 3in1 kávét is megveszik az emberek. :-D

Tudnátok segíteni? -Egy nagyon jó gamer pc-t hírdettek- előre utaltam a pénzt, mert azt mondta sokan érdeklődtek rá, de nem kaptam meg a gépet még mindig, a rendőrség tehetetlen, mit tegyek?

Feljelentettem, már 6 hónapja, de lezárták a nyomozást, egy ismerőstől rákérdeztem azt mondta külföldi IP-je volt. De azt miért nem tudják külföldön megkeresni, a lakcímét?

Legjobb válasz: ha a rendõrség nem tudd, akkor mi se.

ha a rendõrség nem tudd, akkor mi se.
A kérdező hozzászólása: de van egy ip cím nem? azt csak vissza kéne nyomozni és annyi.
Nem egészen. Ha proxyn keresztül netezett, akkor esetleg van egy kínai, bangladesi vagy etióp IP-d. Ezt kéne lekérni az adott országtól, mert a valódi IP ott tárolódik, vagy ott se, mert ha 2-3 proxyn keresztül kapcsolódott akkor ember nincs aki kinyomozza...
A kérdező hozzászólása: és az milyen?
Van egy eredeti magyar IP-d. Proxyszerverhez csatlakozol, ami Kínában van. Ez annyit jelent, hogy ott eltárolódik a saját IP-d, és innentõl kezdve a Kínai IP-vel netezel tovább. Innen csatlakozol egy kuwaiti proxyhoz, itt is más lesz az IP-d, majd egy Orosz szerveren keresztül végül felmész a Vaterára és eladsz egy nagy semmit 100.000-ért. Ha ezt vissza akarják nyomozni, akkor meg kell keresni az orosz IP alapján az oroszokat, hogy kiadják az ott tárolt IP-t, ami egy kuwaiti cím. Irány kuwait, ahol ha szerencséje van a magyar rendõrségnek akkor megkapja az ott eltárolt IP-t, ami ugye egy Kínai szerverre mutat. Nos Kínával kell hadakozni, ha egyáltalán szóba állnak velünk, hogy adják már ki azt a címet, amivel oda csatlakoztak, és esetleg megkapják a magyar IP-t. Innen már gyerekjáték, csak az a gond, hogy a proxyk általában olyan országban vannak ahol nem hogy nem adják ki, hanem nem is tárolják el az IP-ket. Innen bukott a mutatvány... Nagy vonalakban ennyi...

Szerintetek az előzőhöz képest kikupálódott? Már tettem fel képet akkor azt mondták sokan hogy keverék kíváncsi vagyok a mostani véleményekre.

http://kepfeltoltes.hu/view/121126/bony03_www.kepfeltoltes.h.. ez a kép akkor készült mikor meghoztuk 7 hetesen:)

Legjobb válasz: Sunáznám!

Sunáznám!
Mindegy milyen szögbõl fényképezel akinek már volt ilyen kicsilye annak , már akkor látnia kellett volna, hogy szép kis sztaffi.
Nekem egy szép Amerikai Staffordshire Terriernek tûnik... :) Tévedek?
A kérdező hozzászólása: remélem hogy nem tévedsz:D elvileg annak készült:D:D csak feltettem egy képet aztán egybõl jött h ez valami keverék meg ilyenek:) pedig csak a szög rossz:)
ezeknek a képeknek az alapján még mindig keverék, de nem tetél fel olyan fotót amirõl 100%-an megítélhetõ a fejformája.
Szerintem is fajta jellegû keverék. :) de nagoyn szép
A kérdező hozzászólása: elvileg amúgy fajtatiszta csak ugye több típus van van a zömökebb szélesebb vagy van a vékonyabb izmosabb mondjuk én már láttam olyan kölyköt ami kiskorában baromi szép volt felnõttnek meg az életben senki nem mondaná meg még azt sem h a staffokhoz köze van szal nem lehet tudni hogy mi lessz belõle de eddig nekem bejövõs:P csak nem igazán hízik pedig annyit eszik mint egy disznóó:)

Hosszú távon lehet az izmaimnak attól baja, ha fekve nyomok ki sokszor 200 kg-ot? Már gyúrok 1 és fél éve, de azt mondták sokat ne csináljam, mert lehetnek gondok.

Vegyem kisebbre a súlyt?

Legjobb válasz: a fekvenyomás kikoptatja a vállizületet, fõleg ekkora súllyal szal sztem vedd kisebbre, így is már akkora melled lehet,mint egy ház

a fekvenyomás kikoptatja a vállizületet, fõleg ekkora súllyal szal sztem vedd kisebbre, így is már akkora melled lehet, mint egy ház
200?? nem füllentettél egy kicsit?:D
ne vedd kisebbre a súlyt, minek? ha 200-zal nyomsz fekve, akkor gondolom a testalkatod sem egy 50 kilüs gyereké
Ez azért elég furcsa: másfél év alatt te hogy a francba mentél fel 200-ig? Oszd már meg velem is a tuti edzésterved:D:D
ez télleg érdekes :P xD
Erõsen kamuszagú a dolog. Vagy a 200 kiló vagy a másfél év. Ezt elsõsorban azoknak mondom, akik csak a kérdést olvasták, és most azt gondolják, hogy akkor õk is...
Akkor te biztos Lesukov vagy :D:D:D:D http://www.youtube.com/watch?v=p5hNWOxlnn8

EGy sráccal kavarok, és azt mondta 'sok volt belőled mára', és hogy ezt jó értelemben is érti. MI ennek a jó értelme? : D

Legjobb válasz: Hát ha mosolyt küldött utána, akkor tuti, hogy cukkolt. Tuti bejössz neki, általában közömbös emberekkel nem csipkelõdünk így. :)

Hát ha mosolyt küldött utána, akkor tuti, hogy cukkolt. Tuti bejössz neki, általában közömbös emberekkel nem csipkelõdünk így. :)
Lehet, hogy azért, mert annyit önkielégített közben, hogy már fájt neki. ☺
Talán tõle kellett volna megkérdezned.Mi csak találgathatunk hiszen még a hangsúly is számíthat
Azt jelentheti a "jó értelemben", hogy jól érezte Veled magát, de már több jót nem képes befogadni, még ha szeretne is! Ez azért van, mert csak annyi jót tudunk befogadni, amennyire van belsõ kapacitásunk, befogadó és feldolgozó képességünk. Ha elérjük a kapacitásunk határát, akkor a többlet élmény már túl sok lesz: túlcsordul, örömünkben elsírjuk magunkat, szétcsúszunk a jótól, elszállunk a fellegekbe, esetleg megcsömörlünk a jótól - ki hogy éli meg a többlet okozta feszültséget. A srác inkább félre húzódott, nehogy ez a többlet jó átcsapjon kellemetlen érzésekbe, szerintem ezt fejezte ki feléd.
Elképzelhetõ, hogy felizgattad verbálisan és ezert sokallt be...
Jaj ismerem az ilyen pasikat...valami vonzó mindig van bennük...de kapcsolatot én nem tudtam az ilyenekkel:) 22L.
azért mert hülyeségeket kérdezel ez még kimaradtt!
még reggel van de nekem máris elegem van belõled sok vagy még igy reggelire is roszz értelmemben!
A kérdező hozzászólása: hehe:D
A kérdező hozzászólása: mosolygós jelet rakott utánna.
Maga a mondat elég negatív, de ez hangsúlytól illetve smile-tõl is függ szerintem.
A kérdező hozzászólása: nem járunk de néha nyomul, meg udvarol, és nekem is bejön.NEm azt kértem hogy fejstétek meg hogy mit akar tõlem, csak hogy jó értelemben lát e valaki valamit ehhez, mert én nem:D:D
kavartok az azt jelenti jártok?
ÉS azt írta , hogy ez "jó értelemben" volt?
A kérdező hozzászólása: csak gondoltam megkérdezem ki lát ebbe jó értelmet mert h én nem az biztos:D amugy meg msnen irta, és rákérdeztem de lelépett.
"Elment" a srác.

Akinek 4D-n azt mondták, hogy sok haja lesz a babának, tényleg sok lett?

Legjobb válasz: szia azt mondták bár nem 4 D-n sima ultrahangon még meg is mérte 6 mm volt :) szülés után tényleg kis hajasbaba volt de utána ki is hullott alig van haja még most kezdett el nõni sokan emiatt kisfiúnak nézték, pedig látszik hogy kislány márcsak fülbevaló miatt is meg a kis édes pofija miatt is szóval mondták, de elhullott és nem igaz az sem hogyha sok a babád haja, ég a gyomrod. nekem sosem égett,.

szia azt mondták bár nem 4 D-n sima ultrahangon még meg is mérte 6 mm volt :) szülés után tényleg kis hajasbaba volt de utána ki is hullott alig van haja még most kezdett el nõni sokan emiatt kisfiúnak nézték, pedig látszik hogy kislány márcsak fülbevaló miatt is meg a kis édes pofija miatt is szóval mondták, de elhullott és nem igaz az sem hogyha sok a babád haja, ég a gyomrod. nekem sosem égett, .
jah igen lemaradt, 15 hónapos :)
Nekem azt mondták, hogy hatalmas haja lesz, ehhez képest teljesen kopasz volt a kisfiam:) .
A 32. héten 4D-s Uh-on mondták, hogy hosszú haja lesz a kislányomnak. Szép hosszú fekete hajjal született. Most 15 hetes és mindenki a hajába szerelmes. Szépen hullik el neki, de jön az új, tiszta kis borzika. :)
30 hetesen voltam 4Dsen!És mondták, hogy nagy haja lesz! Na és tényleg frizurával született, minden nap belõtt séróval kaptam vissza fürdetésbõl!Most már be loknisodott neki de már elõl fel tudom gumizni neki, és már vágni is kellett belõle, mert bele lógott a szemébe! :) 6hós a kicsike
Nekem is azt mondták, hogy sok haja lesz, és tényleg. Hosszú fekete hajjal született a fiam. Azóta kiszõkült, és ki is hullott. Fél éves most.
30 hetesen 4D-n mondták sok haja lesz, mutatta a szonográfus hogy hátul a tarkóra lóg a haja. két hét múlva született meg a lányom...hát alig volt haja :(
34 hetesen mondták 4d-n, és be is jött.

8 hetesen mit lehet látni az ultrahangon, ha csak egy sokkal nagyobb fekete folt volt, mint 6 hetesen és azt mondták vannak életjelek az elég?

Legjobb válasz: Sokkal többet nem mondhatnak, mivel ilyenkor még nem sok minden látszik. De nyugodj meg, ha gond lenne azt biztosan mondták volna! Nekem se mondtak sokat, többnyire a doki papírjaiból informálódtam...

Sokkal többet nem mondhatnak, mivel ilyenkor még nem sok minden látszik. De nyugodj meg, ha gond lenne azt biztosan mondták volna! Nekem se mondtak sokat, többnyire a doki papírjaiból informálódtam...
Ha biztosan 8 hetes a terhesség, a hüvelyi UH-n meg lehet mérni az embriót, akinek az ülõmagassága ( CRL ) ekkor 12-14 mm, és biztosan látható a szívmûködése is a babának, ki is szokták hangosítani, általában a leendõ édesanya ekkor hallja elõször a pici szívhangjait.
Ilyen korán még nem hallgatunk szívhangot... Amúgy a szívmûködés már jóval korábban látszik.Megnéztem a 7 hetes magzatot vizsgálat közben, és elég egyértelmûen dobogott a szíve.Szó szerit ezt írták a leletre: "Szívmûködés látható." Ha neked is ez van, akkor nyugodj meg, és menj a védõnõhöz, mert valószínûleg hozzá is kaptál egy papírt, ha babát vársz, és vegyen gondozásba.
Igen, teljesen elég. Azt jelenti, kismama vagy és csodás kisbabád lesz majd :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!