Találatok a következő kifejezésre: Azt mondta orvosom, hogy figyeljem a (2 db)

Azt mondta az orvosom, hogy figyeljem a baba mozgását és szóljak, ha megváltozik! Milyen változás állhat be? 37 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: Azt mondják a vajúdás jele, hogyha a baba vagy nagyon felgyorsul vagy nagyon lelassul.

Azt mondják a vajúdás jele, hogyha a baba vagy nagyon felgyorsul vagy nagyon lelassul.
Esetleg lelasulhat a baba´d, vagy nagyon keveset mozoghat, ami arra utalhat, hogy nincsen teljesen jól.Napi 10 mozgásnak lennie kell.

29hetes kismama. Aggódom alig mozog a babám a pocakomban. Napok óta. Egész nap semmi, este talán kis mocorgás de minimális. Az orvos mondta figyeljem hogy 10x érezhető legyen a mozgása. Hát. éppen-éppen. Valami baj lehet?

Legjobb válasz: Én is azt mondom hogy neóómenj dokihoz de az idõjárás is okozhat ilyet.Nemrég barátnõmnek se mozgott meg még sok más babás ismerõsömnek se, és rendben volt minden, csak a front lehetett az oka akkor is, hogy nem mozgott csak alig alig.félidõs kimama

Én is azt mondom hogy neóómenj dokihoz de az idõjárás is okozhat ilyet.Nemrég barátnõmnek se mozgott meg még sok más babás ismerõsömnek se, és rendben volt minden, csak a front lehetett az oka akkor is, hogy nem mozgott csak alig alig.félidõs kimama
Szia! Szerintem nem kell aggódnod, hiszen a 28.hét a nagy fordulópont a babák növekedésében és súlygyarapodásában.Egyre kisebb lesz a helyük odabent.Az pedig, hogy tíz mozgást figyelj meg, sajnos nem mindig lehettséges, mert a baba akkor is mozoghat, amikor Te ezt nem érzékeled, mert alszol, vagy éppen olyan testhelyzetben vagy.Természetesen az igazi megnyugvást az hozhatja számodra, ha megnézeted ultrahangon. Addig is ne idegeskedj, több mint valószínû, hogy nincsen semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenknek a véleményeket.Ma voltam a védönõnél ott megnézték a szivhangot.Az alapján rendben van.De még megyek az orvoshoz is.Köszönöm.Boldog baba várást mindenkinek.
szerintem menj el egy uh-s dokihoz, és akkor megnyugodsz, nincs a környéketen 4d-s? piszkáld meg kicsit, feküdj ugy h neki kényelmetlen legyen, vagy egyél édeset, igyál egy kávét..és ha ezek se használnak, inkább keresd fel a dokidat
Ezzel nem érdemes játszani, mielõbb keress fel egy orvost, aki megnézi a lepényt és a köldökzsinórt, hogy minden rendben van-e?!Lehet, hogy csak lustább a szokásosnál, de erre ráfogni semmiképpen sem szabad, egy vizsgálatot mindenképpen megér!
En a 30. hetet toltottem most be, es nekem az a tapasztalatom, hogy ebben a korban (28-30. het) mar mashogy mozognak. Eddig boxmeccs volt, most meg mar olyan, mintha nyujtozkodna, es itt-ott dudorodik. Es a legfontosabb, nem is mozog annyit. Ha minden nap erzed, az a fontos. Es en is azt figyeltem meg, hogy ha front van, kevesebb a mozgas. Amig erzed ot, addig ne aggodj. Amugy en is azt a cselt szoktam bevetni, hogy ugy fekszem, amit o nem szeret, igy egy kellemes oldalbarugas a rakcio.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!