Találatok a következő kifejezésre: Azt mondta orvos, hogy (587 db)

Nekem 2, 7-re is azt mondták, hogy belefér!
Szia!Szerintem az afp érték magas mert én úgy tudom hogy 8-80 között a normális4De viszon csak 7-el nagyobb a normálisnál!És én úgy tudom ha baj van akkor többel kell magasabbnak lennie!Nézesd meg a babát ultrahangon is!Remélem nem lesz baj
Ha nagyon magasnak találja a doki, akkor el kellene küldenie genetikai ultrahangra. Az enyém rossz volt, viszont én megcsináltattam a down szûréses tesztet, amiben teljesen jó volt az érték (érdekes), plusz elmentem uh-ra, és nem találtak semmilyen problémát.

Letezik-e, hogy 14 hetesen az orvos azt mondta (anelkul hogy rakerdeztem vola), hogy 90%-ban kisfiam lesz. Valakinek megmondjak ilyen hamar, hogy mi lesz?

Legjobb válasz: Persze, létezik. Fõleg kisfiúnál tudom elképzelni. Azért javaslom (és gondolom így tesztek)a késõbbi uh-kon is kérd, nézzék meg, hogy biztos legyen. De ha 90%-ra mondta, az már elég biztosnak tûnik. :) Gratula!

Persze, létezik. Fõleg kisfiúnál tudom elképzelni. Azért javaslom (és gondolom így tesztek)a késõbbi uh-kon is kérd, nézzék meg, hogy biztos legyen. De ha 90%-ra mondta, az már elég biztosnak tûnik. :) Gratula!
Szia! Nekem két barátnõmnek is megmondták a 12. heti ultrahangon, hogy kisfiuk lesz és azóta már meg is születtek! :)
Nekem is látták már 12 hetesen hogy fiu lesz.
Sziasztok! Hát nagyon szerencsések vagytok én 28 hetes vagyok és még nem tudták megmondani, a 4d uh-n sem majd talán a 32. hetin. :-)
nem mondjátok, hogy sima Uh-on látták 12 hetesen? Ez hihetetlen.komolyan mondjátok?
Komolyan írtam tényleg a 12. héten, ha nagy szerencséd van látható lehet. Nekem a 17. héten látták, hogy kislányt várok! Üdv. 26. hetes kismami
Nekem mindkét babám meglepi volt. Az elsõnél nem látszott hogy mije van. A másodiknál meg már tudni sem akartam. Itt volt olyan, hogy a kismamának félrenézték. Na én ugyan nem akartam csalódni....

Azt mondta az ügyeletes orvos, hogy gyomorrontás, akkor miért nem múlik el?

Fájtatja a hasát hány és hányingere van .És megy a hasa Van amikor csak fekszik és megsemozdul,szerintetek mitcsináljak,kap smegtát és deanelotta kupot,de

Legjobb válasz: Ha gyomorrontás,akkor az tényleg nem két nap,ki kell ürülnie a szervezetnek-ezért megkockáztatom, a Smecta nem a legjobb,de ha orvos ajánlotta,nem szóltam-esetleg már most adhatsz neki naponta Normaflore-t.Rossz,mert tényleg fájdalmas is.:( Sok folyadék,könnyû ételek,ha tud enni.Mást nem igen tudsz tenni.

Ha gyomorrontás, akkor az tényleg nem két nap, ki kell ürülnie a szervezetnek-ezért megkockáztatom, a Smecta nem a legjobb, de ha orvos ajánlotta, nem szóltam-esetleg már most adhatsz neki naponta Normaflore-t.Rossz, mert tényleg fájdalmas is.:( Sok folyadék, könnyû ételek, ha tud enni.Mást nem igen tudsz tenni.
Szia! Szerintem Normafolret kellene inni, az olyan jó, hamarabb helyre rakná odabent a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat csak az a baj hogy minden kijön belõle, szerintem egy inekció hatásosabb lett volna, amúgy van is ithon normaform , úgyhogy elkezdem neki azt is adni, de most is alszik még sose hagyta el így magát szegénykém.
Mennyi idõs?A folyadék megmarad benne?Mert ha nem és csak fekszik, alszik nagy a veszélye a kiszáradásnak.Sajnos mi is voltunk így, vittem vizeletet az ügyeletre az ügyeletes orvos meg se nézte, azt mondta tudja a gyerek mennyit kell innia!!! Na, persze...:@ Vittem beutaló nélkül a sürgõsségire, már ki volt száradva.Szóval, ha nem iszik és esetleg érzed a leheletén hogy acetonos akkor telefonálj újra, ha nem jönnek ki, én vinném a helyedbe a sürgõsségire.
A kérdező hozzászólása: csak délelõtt hagyja el magát, délutánra jobban van 20 hónapos de még cicizik, meg iszik is folyadékot, csak egyszer jobban van aztán meg roszabul.

Én orvosom azt mondta nekem, hogy csak folsavat (napi 2 tabletát szedek be), és magneB6 tabletát szedjek (kicsi görcsök ellen. Ennyi vitamin elég egy 7 hetes kismamának? Nem kéne mást is szedni?

Legjobb válasz: Az orvosod biztosan tudja, miért csak ezt szedd. Ha jó a vérképed, ráérsz késõbb vasat szedni. Vitamint meg nem minden doki szedet. Étkezz kiegyensúlyozottan, nem lesz gond.

Az orvosod biztosan tudja, miért csak ezt szedd. Ha jó a vérképed, ráérsz késõbb vasat szedni. Vitamint meg nem minden doki szedet. Étkezz kiegyensúlyozottan, nem lesz gond.
Én hét hetesen tudtam meg, h terhes vagyok...vagyis akkor tudatosult.Addig nem is szedtem semmit.Aztán a reggeli rosszullétek ellen magne B6, de azóta sem szedek semmit, és doki sem nógatott miatta.Egyél sok zöldséget gyümölcsöt.A zöldségekben inkább ásványi anyagok, gyümikben meg inkább vitaminok.Szerintem sem kell teljesértékû terhes vitamin, ha rendesen eszel.Meg a szervezeted úgyis megmondja, h mire van szüksége.
Szia...ne aggodj...en is csak napi ket folsavat szedek s vasat mert abban hianyom van....azt mondtak kesobb jonnek a vitaminok meg minden.Egyel sok gyumolcsot s zoldseget. Nem lessz baj, ne aggodj:-)Kellemes babavarast...egy 6 hetes kismama.
Ne aggódj, erre a 2 vitaminra van leginkább szükség. Ezeket nem tudod olyan menyiségben bevinni a szervezetedben, hogy kellõ mennyiségû legyen. A többi vitamint normál táplálkozás mellett be tudod vinni. A folsav a legfontosabb. Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, és ne idegeskedj.

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném érdeklődni, hogy 2008-ban elvetéltem és az orvosom akkor azt mondta nekem, hogy van egy miomaszerű üregem de semmi daganatot nem talált benne, és sajnos nincs azon a részen vérellátmányom sajnos minden terheségem ott tapad me

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném érdeklődni, hogy 2008-ban elvetéltem és az orvosom akkor azt mondta nekem, hogy van egy miomaszerű üregem de semmi daganatot nem talált benne, és sajnos nincs azon a részen vérellátmányom sajnos minden terheségem ott tapad meg mit lehet vele tenni, hogy ne vetéljek el többször ez miatt. 30 éves vagyok és 3 szor vetéltem már. Köszönöm a válaszát. Tisztelettel T B

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy mielőbbi ultrahangvizsgálatot. A lelet ismeretében lehet dönteni arról, hogy meg kell-e műteni az elváltozást. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy mielőbbi ultrahangvizsgálatot. A lelet ismeretében lehet dönteni arról, hogy meg kell-e műteni az elváltozást. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Az orvosom azt mondta kardiózzak, hogy jobb legyen az állóképességem stb. Félek 1-2 dologtól, mit tegyek? (leírásban bõvebben)

Attól félek,hogy ha kardiózok,akkor még ennél is jobban le fogok fogyni. Úgy terveztem,hogy Péntek Enikõ tornáit fogom csinálgatni,ameddig bírom és jól esik és elõbb-utóbb végig menni fog.(Mármint a 40 perceseket amik fent vannak youtubeon)

Legjobb válasz: Ha nem akarsz fogyni, akkor annyival több kaja kell, mint amennyit elhasználsz az edzésekkel. Így nem leszel kalória mínuszban. Ha más nem akkor legurítasz egy tömegnövelõt, az könnyen megy és meglesz a beviteled. Ha fogysz, akkor mellrõl is fogysz, nem lehet irányítani a fogyás helyét. Nem tudod szabályozni, hogy honnan menjen le.

Ha nem akarsz fogyni, akkor annyival több kaja kell, mint amennyit elhasználsz az edzésekkel. Így nem leszel kalória mínuszban. Ha más nem akkor legurítasz egy tömegnövelõt, az könnyen megy és meglesz a beviteled. Ha fogysz, akkor mellrõl is fogysz, nem lehet irányítani a fogyás helyét. Nem tudod szabályozni, hogy honnan menjen le.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Szálkásítás = zsírból történõ fogyás a lehetõ legtöbb izom megtartásával. Nem ugyanaz, mint a sima kiskegyedes cikkek által leírt baromságokkal lefogyni, amivel fõleg izom megy le.
Szálkásítás= fogyás
Ez mindegy is! A lényeg, hogy kezd, akár Péntek Enikõvel. Az étkezésnél pedig figyelj, hogy ne kerülj kalória minuszba, mert akkor fogsz fogyni. Bár ha tényleg nagyon vékony vagy, akkor nehéz lesz mégjobban lefogynod...
A kérdező hozzászólása: És hogy ha elõször szálkásítom azokat a részeket és utána kezdek el kardiózni?
Igen, de az aerob is megdobhatja a pulzus:) Monoton közepes/ alacsony intenzitású futás/ séta= aerob Sprint, vagy gyors futás= Cardió
Nem biztos, hogy lesz vele étvágya is. Szóval lehet kalória mínuszban, ha nem eszik eleget. Másodsorban meg mindegy, hogy kardio vagy nem, mert az erõsítõ torna is használ el kalóriát és azzal is lehet mínuszban. Ha pedig fogy, akkor mellrõl is megy le. Mert ott is van zsírszövet. Ezt nem lehet elkerülni. Szerinted a fitness csajoknak miért van szilikon melle. Azért, mert semmi nem marad belõle a diéta végére! Mármint a rendes mellbõl.
A kérdező hozzászólása: Hát, annyira nem vagyok jártas, de azt tudom, hogy a futást, és olyan mozgást végzek, amitõl felmegy a pulzusom, az kardió, nem?
Ill. Nem lenne rossz tudni mit is jelent a cardió;) Mert Péntek Enikõ szerintem nem cardiót tart..,
Igen, de: Nem biztos, hogy kalória minuszban van. Ha mégis kalória minuszban lenne a sport hatására megjönne az étvágya is és végre rendezõdhetne az étkezése. A mellbõl fogyás miatti rettegést pedig csak rinyálásnak látom. Kérdezõ, kezdj el nyugodtan edzeni, minden jó lesz ês ne rinyálj a fogyás miatt!
Miért, egyébként mi a bajod, amiért dokinál voltál? Persze, hogy le fogsz fogyni, ha amúgy is keveset eszel, és még rákardiózol. Ennyi kell normálisan, gondolom azért is rossz az állóképességed, mer nincs elég tápanyag. Ja, a tömegnövelõ jó ötlet.
Miért gliss? Szerinted nem fog fogyni, ha kalória mínuszban lesz? Akkor miért is értelmetlen?
Tanulj egy kicsi edzéselméletet táplálkozással egybekötve és akkor rájönnél, hogy értelmetlen dologtól rettegsz;)
A kérdező hozzászólása: Egyébként ilyen normál súlyban vagyok, csak nem szeretnék lefogyni, ezt szeretném megtartani :)

Kedves doktor úr! Én mióta szültem 2 hónapja. Van mikor sokszor hajolok, takarítók nagyon fáj a derekam. Mondta is az epidurális orvos, hogy el van meszesedve a csigolyám. Legalább vagy 5-ször meg kellet, hogy szurjon, de még akkor se sikerült. A féloldal

Kedves doktor úr! Én mióta szültem 2 hónapja. Van mikor sokszor hajolok, takarítók nagyon fáj a derekam. Mondta is az epidurális orvos, hogy el van meszesedve a csigolyám. Legalább vagy 5-ször meg kellet, hogy szurjon, de még akkor se sikerült. A féloldal le zsibat a másik fele meg nem. Nem tudom, hogy miért van, hisz csak 22 éves vagyok. Köszömöm, hogy válaszol rá.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Erre a problémára csak a reumatológiai szakvizsgálat után lehet megoldást találni. Javaslom, hogy mielőbb keressen fel egy reumatológust, aki a szükséges vizsgálatokat el tudja rendelni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Erre a problémára csak a reumatológiai szakvizsgálat után lehet megoldást találni. Javaslom, hogy mielőbb keressen fel egy reumatológust, aki a szükséges vizsgálatokat el tudja rendelni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Üdvözlöm kedves Doktor úr! Izabella vagyok 37 éves. Vasárnap arra ébredtem hogy véres volt a vizeletem, enyhe alhasi görcsel azonnal az ügyeletre mentem. Ott vettek vizelet mintát és mondta az ügyeletes orvos, hogy a vizeletemben találtak mindent. Írtak f

Üdvözlöm kedves Doktor úr! Izabella vagyok 37 éves. Vasárnap arra ébredtem hogy véres volt a vizeletem, enyhe alhasi görcsel azonnal az ügyeletre mentem. Ott vettek vizelet mintát és mondta az ügyeletes orvos, hogy a vizeletemben találtak mindent. Írtak fel 500mg Cifran ciprofloxacin-t napi 2 x1 szedéssel 3 napja szedem, a vérzés már a második nap megszűnt a vizeletben, de állandó vizelési ingerem megmaradt és sokat járok pisilni néha enyhe csipö érzéssel. Vettem az antibiotikum mellé Urzinol gyógynövényes készítményt, veszteni csak nem vesztek semmit. Nem járok strandokra, mindig figyelek fel ne fázzak, nem tudom mi okozhatta. 3 hónappal ezelőtt is volt hasonló tünetem, de akkor vérzés nélküli vizelési kényszer, mintha nyomná valami a hólyagom pisilés után, akkor is az Urzinolt használtam. Elég hamar elmúlt és most visszajött. Sokan riogatnak a hólyag tükrözéssel, amitöl nagyon megijedtem, nem szeretném, ha oda kerülne a sor. Esetleg létezhet olyan, hogy én nem szedek semmilyen fogamzásgátlót és az utóbbi időben sokat végeztem hüvelytust a kádban a védekezés érdekében? Szeretnék ezzel több felvilágosítást kapni a Doktor Úrtól, beleértve a hólyag tükrözésig szükséges-e vagy kinek végeznek ilyen beavatkozást. Tisztelettel, Izabella Balatonról

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Kiegészítésként mindenképpen javaslom az Urzinol szedését, mert ezzel segíti a gyógyulás folyamatát. A tünetek alapján nem látom indokoltnak a hólyagtükrözést, kiújuló fertőzések esetén inkább a vizelettenyésztés jöhet szóba első lépésben. A hüvelyi tus alkalmazása azonban semmiképpen sem megfelelő fogamzásgátlás céljára. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Kiegészítésként mindenképpen javaslom az Urzinol szedését, mert ezzel segíti a gyógyulás folyamatát. A tünetek alapján nem látom indokoltnak a hólyagtükrözést, kiújuló fertőzések esetén inkább a vizelettenyésztés jöhet szóba első lépésben. A hüvelyi tus alkalmazása azonban semmiképpen sem megfelelő fogamzásgátlás céljára. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Kedves doktor úr! Én mióta szültem 2 hónapja. Van mikor sokszor hajolok, takarítók nagyon fáj a derekam. Mondta is az epidurális orvos, hogy el van meszesedve a csigolyám. Legalább vagy 5-ször meg kellet, hogy szurjon, de még akkor se sikerült. A féloldal

Kedves doktor úr! Én mióta szültem 2 hónapja. Van mikor sokszor hajolok, takarítók nagyon fáj a derekam. Mondta is az epidurális orvos, hogy el van meszesedve a csigolyám. Legalább vagy 5-ször meg kellet, hogy szurjon, de még akkor se sikerült. A féloldal le zsibat a másik fele meg nem. Nem tudom, hogy miért van, hisz csak 22 éves vagyok. Köszömöm, hogy válaszol rá.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Erre a problémára csak a reumatológiai szakvizsgálat után lehet megoldást találni. Javaslom, hogy mielőbb keressen fel egy reumatológust, aki a szükséges vizsgálatokat el tudja rendelni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Erre a problémára csak a reumatológiai szakvizsgálat után lehet megoldást találni. Javaslom, hogy mielőbb keressen fel egy reumatológust, aki a szükséges vizsgálatokat el tudja rendelni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Üdvözlöm kedves Doktor úr! Izabella vagyok 37 éves. Vasárnap arra ébredtem hogy véres volt a vizeletem, enyhe alhasi görcsel azonnal az ügyeletre mentem. Ott vettek vizelet mintát és mondta az ügyeletes orvos, hogy a vizeletemben találtak mindent. Írtak f

Üdvözlöm kedves Doktor úr! Izabella vagyok 37 éves. Vasárnap arra ébredtem hogy véres volt a vizeletem, enyhe alhasi görcsel azonnal az ügyeletre mentem. Ott vettek vizelet mintát és mondta az ügyeletes orvos, hogy a vizeletemben találtak mindent. Írtak fel 500mg Cifran ciprofloxacin-t napi 2 x1 szedéssel 3 napja szedem, a vérzés már a második nap megszűnt a vizeletben, de állandó vizelési ingerem megmaradt és sokat járok pisilni néha enyhe csipö érzéssel. Vettem az antibiotikum mellé Urzinol gyógynövényes készítményt, veszteni csak nem vesztek semmit. Nem járok strandokra, mindig figyelek fel ne fázzak, nem tudom mi okozhatta. 3 hónappal ezelőtt is volt hasonló tünetem, de akkor vérzés nélküli vizelési kényszer, mintha nyomná valami a hólyagom pisilés után, akkor is az Urzinolt használtam. Elég hamar elmúlt és most visszajött. Sokan riogatnak a hólyag tükrözéssel, amitöl nagyon megijedtem, nem szeretném, ha oda kerülne a sor. Esetleg létezhet olyan, hogy én nem szedek semmilyen fogamzásgátlót és az utóbbi időben sokat végeztem hüvelytust a kádban a védekezés érdekében? Szeretnék ezzel több felvilágosítást kapni a Doktor Úrtól, beleértve a hólyag tükrözésig szükséges-e vagy kinek végeznek ilyen beavatkozást. Tisztelettel, Izabella Balatonról

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Kiegészítésként mindenképpen javaslom az Urzinol szedését, mert ezzel segíti a gyógyulás folyamatát. A tünetek alapján nem látom indokoltnak a hólyagtükrözést, kiújuló fertőzések esetén inkább a vizelettenyésztés jöhet szóba első lépésben. A hüvelyi tus alkalmazása azonban semmiképpen sem megfelelő fogamzásgátlás céljára. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Kiegészítésként mindenképpen javaslom az Urzinol szedését, mert ezzel segíti a gyógyulás folyamatát. A tünetek alapján nem látom indokoltnak a hólyagtükrözést, kiújuló fertőzések esetén inkább a vizelettenyésztés jöhet szóba első lépésben. A hüvelyi tus alkalmazása azonban semmiképpen sem megfelelő fogamzásgátlás céljára. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
