Találatok a következő kifejezésre: Azt mondta dokim, hogy épp (2 db)

Azt mondta a dokim, hogy épp hpgy elég a magzatvíz mennyiségem. Milyen probléma lehet ilyenkor? Mit jelent ez a babára nézve? 33 hetes terhes vagyok

Legjobb válasz: Nekem ennyi idõsen már kevés volt a vizem.Nem hinném hogy gond lenne.2 nappal túlhordtam a babám.

Nekem ennyi idõsen már kevés volt a vizem.Nem hinném hogy gond lenne.2 nappal túlhordtam a babám.
Szia! Én azt hallottam, hogy okozhat bizonyos problémákat, mint a csípõficam vagy a dongaláb (ezek gyógyítható betegségek), de ez inkább akkor lehet, ha nagyon kevés a hely és a magzatvíz. Ne aggódj, ha kevés lenne, akkor azt mondaná a doki, nem azt, hogy épphogy elég.

Nagyon megijesztett a doki! Az Uh-on azt mondta, hogy kevés a magzatvizem, és, hogy a korához képest éppen, hogy jó a fej átmérője. Titeket ijesztegettek hasonlókkal?

Legjobb válasz: Az unokatesómat igen, ijesztgették. Minden egyes UH-n azt mondták, hogy alig fejlõdik a baba. Nagyon sokat sírt miatta. A 39.héten 3550g, 53 cm-es babája született! :)

Az unokatesómat igen, ijesztgették. Minden egyes UH-n azt mondták, hogy alig fejlõdik a baba. Nagyon sokat sírt miatta. A 39.héten 3550g, 53 cm-es babája született! :)
Ne aggódj.Nekem is kevés a magzatviz a doki szerint.Azt mondta, tartsak édes gyümölcs kúrát(szõlõ, banán, körte), és javulni fog.A méretrõl meg annyit, hogy csak saccolni tudják.Amíg ki nem bújik.:) 37 hetes
Engem 39 hetesen az nst-n ijesztettek meg. Nem akart mozogni a baba erre csináltak egy uh-t és ott a mért adatok szerint a bab 33-34 hetesnek felelt meg alig 2 kiló volt és a magzatvíz is kevés volt. Beutaltak a kórházba ahol megint uh, miszerint 2.400 gr körüli a baba a többi méret jó mehetek haza. Erre 1 hétre rá megszületett a lányom pont a kiírt napon indult meg a szülés 2600 gr-mal és 50 cm. Azóta már 4 hónapos 62 cm és 5870 gr volt 3 hónaposan. Én örülök, hogy nem óriás bébim született a tesója is pont ilyen méretekkel született, csak a frászt hozta rám az orvos.
Ez nem ijesztgetés, hanem tényközlés, és nem kell megijedni, mert pillanatnyi dolgot látott, ugyanis a magzatvíz cserélõdik...frissül és mennyiségileg is változó..ha nagy lenne a gond, vagy a doki fenyegetõen kevésnek találná a vizet már bent is feküdnél a kórházban!! Szóval ne aggódj, az orvos látta, tudja, tapasztalta!
1.vagyok. Én azért az egy hét alatt elmennék egy másik orvoshoz is UH-ra, de úgy hogy ne mondj neki semmit arról, amit a másik mondott. Tapasztalatom ugyanis az, hogy az orvosok nem merik egymás "diagnózisát" felülbírálni.
Szerintem az orvosok nem ijesztegetnek (ertelek, csak rosszul fogalmaztad meg)semmivel, ok a tenyt kozlik. O tudja hogy mit kell tenni, ha eddig is hozza jartal, akkor valoszinu hogy megbizol benne, ugye?! Tedd azt amit o mond, es ne felj!
A kérdező hozzászólása: Azt monda, hogy kapok egy hét haladékot, és ha nem javul a helyzet, akkor be kell feküdnöm.Most vagyok 36 hetes.
Milyen adatokat mértek?
36 hetes uh-n közölte velem a doki, hogy a korához képest kicsit kisebb a bébim fejátmérõje. Én is megijedtem, de feleslegesen. Kislányom a 42. héten született, édes pici fejecskével 3410-el és 50 cm-rel. A mai napid helyes pici fejecskéje van. A magzatvízre nem tudok mit mondani. Nyugi nem lesz semmi gond, ha tényleg befektetnek gondolj arra, hogy ott mindig figyelnek rád, és minden a picúrkádért van. Ott majd mindig nézik a szívhangját, és tudják, hogy minden rendben van-e.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!