Találatok a következő kifejezésre: Azt mondta dokim, hogy (499 db)

Ez az első Closty hónapom! Ma van a 13. napom, ma voltam ultrahangon és 15mm-es tüszőm van! Azt mondta doki hogy a hétvégén fog repedni! Járt már hasonlóan valaki? Sikerülhet-e?

Legjobb válasz: És nem akar a doki mégegyszer megnézni pár nap múlva? Mert több ultrahanggal lehet pontosan belõni a repedés idejét. Átlagosan 2 mm-t nõ egy nap a tüszõ, de hogy milyen méretnél reped, szerintem az mindenkinél más. Fõleg closty szedésénél kéne folyamatosan ellenõrizni, mert lehet, hogy magától meg sem reped, akkor pedig repeszteni kell injekcióval, mert cisztát okozhat és sokkal komolyabb problémád is lehet belõle!

És nem akar a doki mégegyszer megnézni pár nap múlva? Mert több ultrahanggal lehet pontosan belõni a repedés idejét. Átlagosan 2 mm-t nõ egy nap a tüszõ, de hogy milyen méretnél reped, szerintem az mindenkinél más. Fõleg closty szedésénél kéne folyamatosan ellenõrizni, mert lehet, hogy magától meg sem reped, akkor pedig repeszteni kell injekcióval, mert cisztát okozhat és sokkal komolyabb problémád is lehet belõle!
A kérdező hozzászólása: De igen 3 nap múlva kell újra mennem utrahangra

Most kezdem a kóstoltatást! Azt mondta doki, hogy az alma levét első nap 10 mokkáskanál, másnap 20 és a végén az 5 . napon 50-en mokkáskanál legyen! Hogyan osszam el, mielőtt az almapépet kapná?

Legjobb válasz: Jaj, nem kell ezt ennyire szabályosan venni. Adsz neki pár kanállal, ha tetszik neki másnap kicsivel többet és így tovább. Nem muszáj a levével kezdeni, adhatod egybõl pépesítve is. Figyeld a babát tetszik-e neki és ennyi.

Jaj, nem kell ezt ennyire szabályosan venni. Adsz neki pár kanállal, ha tetszik neki másnap kicsivel többet és így tovább. Nem muszáj a levével kezdeni, adhatod egybõl pépesítve is. Figyeld a babát tetszik-e neki és ennyi.
én két napig adtam neki levet nem is számoltam hány kanállal, amennyit megevett, de kb 8-10 kanál volt utána már pépet kapott. Aztán négy nap pép után jött a barack, meg a többi. Négy naponta kóstolunk új ízt.

3 pozitít-különböző napokon végzett teszt után ma azt mondta doki, hogy nem vagyok terhes. Lehetséges ez?

Vagy esetleg még nagyon fiatal és nem tapintható, ill. uh sem mutatja ki? Dec. 20-án volt meg utoljára

Legjobb válasz: Hát akkor még nem is láthatja. Túl fiatal terhesség.

Hát akkor még nem is láthatja. Túl fiatal terhesség.
Az én orvosom azt mondta, hogy a pozitív teszt egészséges nõnél szinte teljesen biztosra vehetõ. A negatív lehet pár nap múlva pozitív is. Nekem is pont 28 napra szokott megjönni és a 29. napon már pozitív is volt a tesztem, de orvoshoz az elsõ terhességnél az elmaradt mens.után 2 héttel, a másodiknál 4 héttel késõbb mentem és az elsõnél még így is visszahívott 1-2 hét múlva. Szóval szerintem terhes vagy, csak nagyon pici még és nem látszik semmi, a dokitól kedvesebb lett volna, ha elmagyarázza, minthogy ilyen válasszal elküld.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a bíztatást. Tényleg nagyon kiakadtam, fõleg mert már 2 éve próbálkozunk a bébivel, és már nagyon beleéltem magam, hogy most végre sikerült. Remélem tényleg csak nagyon pici még és azért nem mutatott ki semmit.
A kérdező hozzászólása: Köszönön a bíztatást! Sajnos a saját dokim nem tudott fogadni, mert most megy mûtétre és csak február elején derül ki, hogy mikortól tud újra praktizálni. Most voltam az ügyeleten és ott kaptam ezt a nem éppen felemelõ és elég drasztikus elutasító választ. Valószinûleg megvárom a saját dokimat, mást nem igazán tudok csinálni, úgy gondolom. De esetleg valaki mást javasol? Hallottam a magneb6-ról, hogy az jó a pecsételésre. Valakinek valamilyen tapasztalat, vagy tudás ezzel kapcsolatban? Ilyenkor érzi az ember, hogy mennyit számít egy fogadott orvos.
A helyzet az, hogy lehetséges. Nem elszomorítani akarlak, de ez elõfordul. Sok nõ nem is tudja, hogy terhes volt, mert mielõtt kiderülne, távozik a következõ vérzéssel. De persze az sem kizárt, hogy hamar mentél. Várj még egy kicsit. Ha még sincs vérzésed, valamint továbbra is pozitív a tesz, menj el újra! Minden jót! 21 hetes kismami
Szia! Sztem a megneb6 csak a görcsre meg a keményedésre jó vérzésre nem. Valami receptre kiváltható gyógyszert szoktak ilyenkor felírni. Üdv 36 hetes kismama
Óh, még nagyon kicsi a babád, azért nem látta a doki! De ne aggódj, szerintem a teszt 0, 1 %-ban téved pozitívnál! Nálad baba van!! Viszont a barna pecsételés nem valami jó, én elmennék a helyedben ügyeletre, vagy másik dokihoz! Adnak progeszteronpótlást és ha ez volt a gond, akkor mindennek helyre kell állnia! Szorítok!
Szia! Az ut. menzesztõl számolva most vagy 5 hetes. Ez még annyira korai, hogy bármelyik variáció lehet. Várj pár napot még, ha akkor is pozitív a teszted, menj el újra, de ha nem tetszik ez az orvos, akkor egy másikhoz. Én 5 hetesen és 3 naposan voltam elõször, akkor petezsák és benne egy kis pötty már látszódott. Ne kenõdj még el, nem biztos, hogy nem sikerült. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Azt nem írtam ugyan, hogy igazából azért mentem dokihoz, mert pecsételõ barnám van, és nem tudtam hova tenni, mert az elsõ babámmal ez nem volt, és nem akartam már most elveszteni. Persze erre semmi válasza nem volt, mert leragadt annál, hogy nem vagyok terhes én meg kiakadtam és el is felejtettem tovább faggatni. De a tesztet mielõtt mentem ma hozzá akkor csináltam és még az is mutatta.
Szia!FEltétlenül keress egy másik orovost, esetleg magán orovoshoz nem tudsz menni?Egy hét múlva mert 6hetesen már látnia kell vmit. Sok sikert és drukk hogy baba legyen!

A hugom 35 hetes terhes, és p2-es lett a rákszűrése. A doki azt mondta neki, hogy nem adhat rá gyógyszert, csak akkor, ha már megszült, és hogy méhnyakrák van nála kialakulóban. Mért mondta ezt neki?

Én úgy tudom,hogy a p2-es z csak gyulladás vagy fert?zés.De akkor mért mond neki ilyet a doki?

Legjobb válasz: igaz,hogy akkor még nem voltam terhes,de nekem is volt már a rákszûrésem p2.Az tényleg csak gyulladás,vagy fertõzés.Nekem betadint adtak rá.A hugos meg szerintem MINDENKÉPP keressen meg egy másik dokit is,mert szerintem ez azért nem így mûködik,mert tudomásom szerint egy fertõzés,gyulladás megindíthatja a szülést is,ha felszáll a méhbe,ami egy 35 hetesnél csak a kissebbik gond lenne,viszont ha fertõzés kerül a magzatvízbe az csúnyán megfertõzheti a babát is(tüdõgyuszi,stb)legalábbis nekem egy kezeletlen fertõzéstõl lett anno a gyerekem koraszülött,és tüdõgyuszival született.amit ha idõben kezelnek megúsztam volna.De ez csak az én véleményem..

igaz, hogy akkor még nem voltam terhes, de nekem is volt már a rákszûrésem p2.Az tényleg csak gyulladás, vagy fertõzés.Nekem betadint adtak rá.A hugos meg szerintem MINDENKÉPP keressen meg egy másik dokit is, mert szerintem ez azért nem így mûködik, mert tudomásom szerint egy fertõzés, gyulladás megindíthatja a szülést is, ha felszáll a méhbe, ami egy 35 hetesnél csak a kissebbik gond lenne, viszont ha fertõzés kerül a magzatvízbe az csúnyán megfertõzheti a babát is(tüdõgyuszi, stb)legalábbis nekem egy kezeletlen fertõzéstõl lett anno a gyerekem koraszülött, és tüdõgyuszival született.amit ha idõben kezelnek megúsztam volna.De ez csak az én véleményem..
Az 5. válaszolónka üzeenem, hogy a P3-as nem rákot megelõzõ állapot. Az esetek 2/3-ban gyulladás... Okoska!
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat!
Ja, és az elõttem szólónak még üzenném, hogy én minden évben voltam, még is p4 lett az eredmény. Ha már egyszer rossz eredmény született, javasolják is a fél évente való rákszûrést.(szigorúan)
Én úgy tudom a P2 az nem rossz erednény. 18 hetes terhes vagyok és én is nemrég voltam. Nekem azt mondta a dokim hogy minden rendben van. ( mintha p2 mondott volna) Volt már sajna nekem P4 is, és meg is mûtött a dokim. De nem azt mondta hogy rákos vagyok, hanem hogy az leszek kb 10 év múlva ha nem egyezem bele a mûtétbe. ( azt mondta máshogy nem gyógyítható). ennek tíz éve, és teljesen egészséges vagyok. Egy ismerõsömet viszont terhesség alatt mûtötte ugyanezzel a problémával, és egy gyönyörû egészséges gyemeke van. Ne aggódj, menj máshoz. Én is ezt tettem, mert a problémát nekem sem az az orvos fedezte fel, aki végül megmûtött. Az elsõ dokim, szóba sem hozta a mûtétet, (próbált kezelni) míg a másik azonnal a mûtõbe tollt.
P0- Értékelhetetlen a kenet, mert valamit rosszul vettek le. p1- Nincs a hüvelyben fehérje(gyulladás, fertõzés, baktérium és sperma sem. Ez általában teljesen egészséges hüvelyû és szûz lányoknál van, illetve ha gumival védekeztek. p2- Valamilyen gyulladás, baktérium, illetve sperma van a hüvelyben. Semmi köze a rákhoz, az orvos el tudja dönteni, hogy van e fertõzésed, vagy csak spermáról van szó, és megfelelõ kezelést ír elõ, ha szükséges. p3- Rákmegelõzõ állapot, ez már komoly kivizsgálást igényel, de maximum egy pici darabot kell kimetszeni a méhszájból, így nem tud tovább terjedni a betegség. p4- Ez már komoly dolog lehet, komoly mûtétet is igényelhet, ez már ráknak nevezhetõ, de ide csak akkor juthatsz el, ha nem mész el évente rákszûrésre, bár a barátnõm félévente jár, biztos ami, biztos.
Én mikor 7 hetes voltam, akkor csinált az orvosom rákszûrést, ami p2-es lett. Senki nem mondott semmit, még azt sem, hogy gyulladás, vagy fertõzés lenne, csak annyit, hogy minden rendben. Szóval szerintem ne aggódjatok, valószínû terhesen ez normális. A méhnyakrák kialakulását úgy gondolom nem ebbõl állapította meg, de inkább egy orvost kérdezzetek meg. És addig is nyugi! :)
Nekem is az összes rákszûrésem P2-es volt, immár 10 éve...
Nekem mindig p2, az még jó, a p3-al van gond. Sokaknak terhesen p3, de tényleg nem foglalkoznak vele az esetek nagyon nagy többségében csak szülés után. És nem kell magándokihoz menni, menjen másik sztk dokihoz. Ne féljetek, semmi baj nincsen!!.-)
P2: baktérium pedig mindig van a hüvelyben, csak nem kóros mennyiségben

A doki azt mondta lehet, hogy petevezeték átfújást kell csinálni nálam! Után mennyi idővel lehet újra próbálkozni a kisbabával?

Legjobb válasz: Azt majd megmondja a doki, de azért , mert általában váratnak egy mensit, elmondom.. A szomszédnak is ez volt , akkor neki azt mondtam minek vár mensit, ha tiszta az út , akkor hadd menjenek a katonák! Képzeld utána már nem is jött meg, most már nagy a baba. Szóval én nem várnék semmit, minek , hogy megint elzáródjon??

Azt majd megmondja a doki, de azért , mert általában váratnak egy mensit, elmondom.. A szomszédnak is ez volt , akkor neki azt mondtam minek vár mensit, ha tiszta az út , akkor hadd menjenek a katonák! Képzeld utána már nem is jött meg, most már nagy a baba. Szóval én nem várnék semmit, minek , hogy megint elzáródjon??
Minnél elõbb, annál jobb!Szerintem se várjatok vele:)
Nekem decemberben csinálták meg és januárban már teherbe is estem. Napok kérdése és megszületik a kisfiam! Sok sikert neked is!

4 hónapos és egy hetes a babám. Ma voltunk tanácsadáson. A kisfiam 7, 98 kg és 69 cm. A doki azt mondta, hogy gyönyörűen fejlődik, de az anyukák kint azt mondták rá hogy kövér. Csak anyatejes. Valóban kövér lenne? A tietek mekkora volt ennyi idősen?

Legjobb válasz: Az én fiam 5 kg volt, de pont akkor fogyott egy kilót, mert kórházban voltunk, amit aztán vissza is szedett, duplán. Most 10 hós 8,5 kg, 72 cm(a gyerekorvosunk azt mondta, hogy olyan, ahogy az a nagykönyvben meg van írva). Minden gyerek más, majd idõvel ledolgozza azt, amivel több van rajta. Ne aggódj!

Az én fiam 5 kg volt, de pont akkor fogyott egy kilót, mert kórházban voltunk, amit aztán vissza is szedett, duplán. Most 10 hós 8, 5 kg, 72 cm(a gyerekorvosunk azt mondta, hogy olyan, ahogy az a nagykönyvben meg van írva). Minden gyerek más, majd idõvel ledolgozza azt, amivel több van rajta. Ne aggódj!
Az én fiam 7150 gramm volt, és nagyon szép, nem kövér baba. Attól is függ mennyivel szülted. Annyira kövér nem lehet..
Nagy baba, de hogy kövér lenne? Ne foglalkozz a "jóindulatú" anyukákkal, higgy a dokinak, hogy szépen fejlõdik. Én most így nem tudnám megmondani az én lányom mekkora volt ilyen korban, de most 16, 5 hónaposan 10 kiló és 76 centi körül van. :) Különben meg - tapasztalat - ha elkezd mászni, menni, futkosni, eltûnnek róla a hurkák. És abban a korban már kevesebbet híznak, többet nyúlnak. Szóval nyugi.
Azta!! Az én kislányom 8 hónaposan nincs ekkora:-))) 7290g és 69, 5 cm. 4 hónaposan pedig 5300g és 60cm volt. De szép arányos a babád, valószínûleg nem lesz mindig ennyivel nagyobb a többieknél, szerintem egy éves koruk körül egybeérnek. Fõleg, ha anyatejes, meg nincs mitõl aggódnod. Minden jót nektek!
Szia! Az én fiam most ekkora, és õ 6 hónapos.Arányos a súllya a cm-hez, nem hinném, hogy kövér lenne, viszont jó nagy baba a korához képest!
Ha meglátták a kisfiamat, nekünk is azt mondták, hú milyen kövér. Kicsit néha rosszul is esett, de inkább jól egyen, mint sem. A dokinõ mindig annyit mondott: szemmel láthatóan jól táplált:) Volt, aki azzal ijesztegetett, hogy a súlya miatt le fog maradni a fejlõdésben, de nem így lett! Csak anyatejes volt 6 hónapos koráig, azóta is szopizik még és eddig mindent elfogadott, amivel megkínáltuk:) Most 10, 5 hónapos, már kevesebbet hízik, mert lemozogja. 71 cm és 9850 g.
Szia! Az én kisfiam 6850 gramm volt, 65 cm. Egyáltalán nem kövér a babád, ne izgulj, anyatejes baba sosem kövér! Ne foglalkozz azzal amit mások mondanak! Csak így tovább. :)
A kérdező hozzászólása: Igen kisfiú. A születésétõl kezdve nagyobb az átlagnál. 3830 grammal és 53 centivel született. Mondjuk az apukája se és én se éppen a "kínai méret" vagyunk. :)
Nem kövér a hosszához képest, egyszerûen csak nagyon nagy baba. :) az én kislányom most 9 hós, és most 70 cm, és 8.6 kiló. a tied gondolom fiú?
Szia! 4 hónaposan 6, 90és 65cm a kisfiam. Szerintem nem kövér.
A kérdező hozzászólása: Igazából szerintem nem kövér. Olyan kis arányos. Van neki egy kis tokája az igaz, de nem vészes. Én nem mondanám rá, hogy kövér csak azt hogy szereti a pocakját. :)

Sógoromék fia 11-éves és furin rángatja a fejét bár Én még csak 10 hónapja ismerem de azóta mit tegyenek? Mondtam neki vigye el dokihoz erre Õ azt mondta hogyne hogy teletömjék nyugtatókkal!

Mellette hiperaktív nem lehet t?le beszélgetni nem tanul,és kiabál a szüleivel.

Legjobb válasz: Nehéz eset,mármint az anyuka. Az a baj,hogy egy már kialakult probléma elõl nem lehet elmenekülni "kukába dobni". Meg kell oldani,így vagy úgy! Ezt értesd meg vele!

Nehéz eset, mármint az anyuka. Az a baj, hogy egy már kialakult probléma elõl nem lehet elmenekülni "kukába dobni". Meg kell oldani, így vagy úgy! Ezt értesd meg vele!
Én is ticceltem még kamaszkoromban is és még mindig bennem van, bár már önkontrollálom. Az bizos engem nem vittek vele dokihoz, de felettébb idegesitõ az biztos.Igy utólag felnött fejjel visszatekintve nagyon szigorúan voltam neveleve, valószinû ez lehetett az oka. A feszültség levezetésével kezdõdik, majd egy rossz beidegzödésévé válik. Ja és sokféle ticcelés van ide tartozik többek közt a lábremegtetés, a hajdobálás, egy egy rángás az arcon stb.
Ha rángatja a fejét, akkor az valószínûleg ticelés. Mindenképpen el kellene vinni nevelési tanácsadóba. Ott nem kap semmiféle gyógyszert, de valószínû, hogy a szülõkkel is el fog beszélgetni a pszichológus. A hiperaktivitást se kezelik minden esetben gyógyszerrel. Biztos, hogy hiperaktív? Nem lehet, hogy nevelési probléma van a dolgok mögött? Mostanában minden problémás gyerekre ráhúzzák, hogy hiperaktív, pedig lehet, hogy csak foglalkozni kellene velük. egy tanítónõ
Kedves elõzõ válaszoló!Ne haragudj, de éppen 4 gyerekem van, akik közül 3 tizenéves, tehát tudom, mirõl beszélek! Nem írtam semmiféle gyógyszerszedésérõl, de nem orvosi eset, amit a kérdezõ írt. Kérlek nézz utána, mit jelent a tic, mielõtt vádaskodsz! Emellett nem kell azonnal minden gyereket hiperaktívnak minõsíteni.. erre vannak kimondott szakemberek, akik nem elsõ látásra fogják rámondani, hogy hiperaktív-e a gyerek, hanem vannak célzott vizsgálatok rá.
a baratnomnek is ez a "baj" van csak nem hiperaktiv neha neha balra vagy jobbra forditsa a fejet es tart 15-20 masodpercet aztan minden helyre jon. Masok persze rohogik mert viccesnek tartsak (de ez neki betegseg) Szgeden van egy specialis korhaz ott volt kezeltetni 3 hetet de nem tudjak helyre hozni soha az eletbe, irtak neki gyogyszert s azt szedegeti. Lehet h orokletes lehet majd a kesobbiekben is jo volna megnezetni egy doktorral
beszelj egy orvossal h fogadja egy napon s te a gyereket vidd el otthonrol s mond meg h setalni viszed vagy valamit akarsz vele vagy h aluhat e nalad s kozben elviszed a doktorhoz egy valaszoloval ezelotti vagyok akinek a baratnoje "beteg" mar 21 eves (nemsokara) lelkileg ossze van torve en hoztam ki belole azt h jarjon az uton ne szegyelje magat mert az nem jo sokszor konyorogtem neki h menjunk valahova csak egy uditore menjunk el otthonrol s igy szoktattam lassan rea h jarjon is valamerre maskepp a hazban ulne otthon egesznap en ajanlom h csinalj valamit a gyerekkel
az én fiam figyelemzavaros és 12 éves. a nyugtatot csak szülõi engedéllyel adhatják a fiúnak, én se hagytam, ritalint akartak vele szedetni, homeopátiás szert szedünk sedatif pc és úgy tûnik jo lesz. fejrángást pszihiáternek meg kéne azért mutatni, nem hiszem, hogy nyugtatot ir fel, ez idegi eredetû. az, hogy valakivel keveset foglalkoznak, nem attol lesz a gyerek hiperaktiv, csak esetleg problémásabb. de gondolom megint olyan tanitonõ irt akinek nincs ennyi idõs gyereke akivel otthon is kéne foglalkozni..
A kérdező hozzászólása: Tudod van két iker huga és Õk a favoritok csabussal csak üvölt!!
A kérdező hozzászólása: Uristen ez komoly jaj mit tegyek hogy elvigye orvoshoz?Neki is másodpercekig tart!Tudod Õ nem veszi komolyan azt hiszi majd kinövi vagy nem is tudom!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem lehet Õ a legjobb anya és feleség!Mindenkit megszól!De igazából engem nem Õ érdekel hanem a kisfiú!Szerintetek nem kéne orvoshoz vinni? Már nem csak elõre hanem oldalra is rángatózik félelmetes!
nem lehet hogy nálunk van valami, aminek a hatására a gyerek ideges, és attól rángatózik így? nem tudod elvinni te orvoshoz? :S
náluk*
Tourette-szindróma nem lehet? Nem ad ki kisebb hangokat, esetleg más mozgások? A hiperaktivitás járhat együtt a TS-sel. Több tourette-szindrómás gyereket ismerek, nagyobb kamasz korra eléggé elsúlyosbodhat a helyzet. Ha nem kezelik, a kis fejrángatásokból csapkodások, ordítások, hangos káromkodások lehetnek, az õ akaratán kívül! Ha ez van, mindenképpen kell gyógyszeres kezelés! De ha nem is ez áll fenn, mindenképp el kéne valahogy vitetni orvoshoz. Szerintem jobb félni, mint megijedni.
EZ HULYE!!!!! Ne haragudj, de tokom tele van az ostoba vedonokkel! TOKELETES az eredmenyed, 0.7 es 2.5 kozott at. Az 1.3 MoM tokeletes.
A MOM értéke valahogy változik az országon belül, mert van, ahol meg 3 a felsõ határ. Én még nem voltam AFP-n, de kíváncsi vagyok mennyi lesz. A védõnõk, meg tényleg katasztrófák tudnak lenni. Engem terhesen akar elküldeni tüdõröntgenre, majd a 33. hét után, mert nem voltam az elmúlt 1 évben. Persze, mikor babócának már odalóg a lába! Majd biztos elmegyek! Jól van összerakva? Meg egyébként is, még a nyuszikámat sem hagytam vemhesen megröntgenezni, nemhogy magam!
az én védõnõm azt akarta bemagyarázni, hogy a CRL nyaktól fenékig mért érték, holott köztudott, hogy fejtetõtõl fenékig mért érték!
az 1.3 MOM tökéletes érték! 0.8 és 2.5 között kell lennie!
Az én orvosom szerint a védõnõk azért vannak, hogy paráztassák a kismamákat. És tényleg így van, rám is rámhozta már a frászt egy párszor :(
Csak azért kérdeztem, mert nálunk a papíron 1, 3 volt megadva a felsõ határnak, ami engem is megijesztett.
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam, hogy akkor nemcsak az én védõnõm egy balfék.
A kérdező hozzászólása: Pesti vagyok. Miért kérdezed?
Nekem a vedono a ket gyonyoru, fajtatiszta, toxo negativra letesztelt macskaimat akarta kidobatni, ott dontottem ugy, h ezentul mekeghet amit akar, en neki egy szavara se adok!
Tatabányai vagy?
A kérdező hozzászólása: Én is ezt gondolom róla. Gondolhatod, hogy belém hozta a bengát, amikor ezt így kijelentette. Boldog babavárást kívánok neked! Amúgy szerintem a védõnõk csak azért vannak, hogy idegeljenek szerintem. Vagy az én védõnõm ilyen okoska
Nekünk ugyanennyi volt a MoM és minden ok. Okos a védõnéni. 37 hetes kismami

Melyik a biztosabb? Tegnap a doki azt mondta nekem, hogy 80% hogy a babám kisfiú lesz.

Mi a biztosabb? Tehát a fiúból még lehet lány? Vagy ha fiút lát, akkor az tényleg fiú? Persze elhinni úgy is csak akkor fogom, ha majd a többedik uh-n is biztosan állítják h kisfiú:) 17hetes vagyok

Legjobb válasz: A fiúk ritkábban "válnak" kislánnyá, mint a lányok fiúvá, de persze semmi sem lehetetlen. Persze ha a bab telibe megmutatta, hogy mije van, akkor kicsi az esély, hogy az orvos rosszul látta. Amúgy én is csak kb. az 5. uh-n hittem el az orvosoknak, nem akartam beleélni magam. :) Tavaly decemberben a barátnõm 9 hónapig lányt hordott, aztán fia lett. Sógornõm pár évvel ezelõtt ugyanígy járt. Fordított esetrõl még nem hallottam, legalábbis itt a környezetemben nem.

A fiúk ritkábban "válnak" kislánnyá, mint a lányok fiúvá, de persze semmi sem lehetetlen. Persze ha a bab telibe megmutatta, hogy mije van, akkor kicsi az esély, hogy az orvos rosszul látta. Amúgy én is csak kb. az 5. uh-n hittem el az orvosoknak, nem akartam beleélni magam. :) Tavaly decemberben a barátnõm 9 hónapig lányt hordott, aztán fia lett. Sógornõm pár évvel ezelõtt ugyanígy járt. Fordított esetrõl még nem hallottam, legalábbis itt a környezetemben nem.
Hihetsz neki, a kisfiút könnyebb látni az uh-n
szia én a 36 hétig kislányt vártam. Ott mondák elõször. h fiú lesz, és tényleg kis kukacosunk lett. De a mellettem lévõ ágyon kisfiút vártak, és nagy meglepetésre kislányuk született. Még nevet is csak másnapra találtak neki. NE éld bele magad még, várj meg pár ultrahangot.
Nekem a 12.heti uh.-on mondtak fiút, aztán a 31.héten meg kiderült hogy kislány.De szerintem 17 hetesen már jobban megtudják mondani.
Szia! Nekem 13 hetesen mondták elõször , hogy kisfiúnk lesz.Majd a 17 hetes ultrahangon, majd 21 hetesen is fiút láttunk. A héten megyünk ultrahangra és remélem már fütyis maradt ezek után is :) 24 hetes kismama
nekem a dokim 14hetesen mondta meg, hogy fiú lesz, és úgy is lett. :)
Én több olyan esetet hallottam ahol kisfiút mondtak és kislány lett..pl a hugom is:) a 34.héten még azt mondták anyumnak hogy kisfiú, aztán 36.héten meg kellett császározni és kislány bújt elõ..Párom munkatársának is a 30.hétig mondták hogy kisfiú és most van egy Jázminjuk!:) Eddig nálunk is úgy van, a 20. héttõl tudjuk, hogy kisfiú van a pocimban, de majd jövõ 7 csütörtökön megnézik ismét! 30 hkm..
Úgy mondják, hogy a puniból még lehet kuki, de a kukiból már ritkán lesz puni...:D Szóval ha lát ott kukacot, az általában ott is marad...:D
Lánynak mondták, fiú lett. A 17. héten nézték lánynak elõször, utána mindvégig, és a 30. héten, a 4D-s UH-s doki mutatta meg a valóságot. Ilyen korán ne éld bele magad semmibe! :-)
Nekem a 16 hetes Uh mondták meg , hogy fiu aztán 22 hetesen a 4D-Uh is teljesen megmutatta a kukacát és a zacsit is.
A kérdező hozzászólása: :) természetesen nem élem bele magam, csak kíváncsi voltam más történetére is:)
Eltelhet bizony!! Ezért is mondják, hogy középidõben nem 1-2 napot kell rágyúrni a dologra, hanem egy egész HETET! Nektek is hajrá!!!! :-)
hát ilyen nekem is volt. nemisértem.hány naposak a ciklusaid?és clostival volt peteérésed?hány mm es volt?
A kérdező hozzászólása: ...ja és a ciklusaim kb.30 naposak.
A kérdező hozzászólása: Nem clostival volt, (azt aug-ban abbahagytam).Azt nem tudom mekkora volt, csak az áll a leleten, hogy bevérzett tüszõ, 7mm-es nyálkahátya, és azt mondta, hogy most volt tüszõrepedés.
nekem a 12 napon volt nyálka nemsok nagyon kevés de volt. és ma van tüszörepedésem. azthiszem mert krémes a folyásom .és szur a petefészkem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!