Találatok a következő kifejezésre: Azt mondta doki, (814 db)

Ez az első Closty hónapom! Ma van a 13. napom, ma voltam ultrahangon és 15mm-es tüszőm van! Azt mondta doki hogy a hétvégén fog repedni! Járt már hasonlóan valaki? Sikerülhet-e?

Legjobb válasz: És nem akar a doki mégegyszer megnézni pár nap múlva? Mert több ultrahanggal lehet pontosan belõni a repedés idejét. Átlagosan 2 mm-t nõ egy nap a tüszõ, de hogy milyen méretnél reped, szerintem az mindenkinél más. Fõleg closty szedésénél kéne folyamatosan ellenõrizni, mert lehet, hogy magától meg sem reped, akkor pedig repeszteni kell injekcióval, mert cisztát okozhat és sokkal komolyabb problémád is lehet belõle!

És nem akar a doki mégegyszer megnézni pár nap múlva? Mert több ultrahanggal lehet pontosan belõni a repedés idejét. Átlagosan 2 mm-t nõ egy nap a tüszõ, de hogy milyen méretnél reped, szerintem az mindenkinél más. Fõleg closty szedésénél kéne folyamatosan ellenõrizni, mert lehet, hogy magától meg sem reped, akkor pedig repeszteni kell injekcióval, mert cisztát okozhat és sokkal komolyabb problémád is lehet belõle!
A kérdező hozzászólása: De igen 3 nap múlva kell újra mennem utrahangra

Most kezdem a kóstoltatást! Azt mondta doki, hogy az alma levét első nap 10 mokkáskanál, másnap 20 és a végén az 5 . napon 50-en mokkáskanál legyen! Hogyan osszam el, mielőtt az almapépet kapná?

Legjobb válasz: Jaj, nem kell ezt ennyire szabályosan venni. Adsz neki pár kanállal, ha tetszik neki másnap kicsivel többet és így tovább. Nem muszáj a levével kezdeni, adhatod egybõl pépesítve is. Figyeld a babát tetszik-e neki és ennyi.

Jaj, nem kell ezt ennyire szabályosan venni. Adsz neki pár kanállal, ha tetszik neki másnap kicsivel többet és így tovább. Nem muszáj a levével kezdeni, adhatod egybõl pépesítve is. Figyeld a babát tetszik-e neki és ennyi.
én két napig adtam neki levet nem is számoltam hány kanállal, amennyit megevett, de kb 8-10 kanál volt utána már pépet kapott. Aztán négy nap pép után jött a barack, meg a többi. Négy naponta kóstolunk új ízt.

3 pozitít-különböző napokon végzett teszt után ma azt mondta doki, hogy nem vagyok terhes. Lehetséges ez?

Vagy esetleg még nagyon fiatal és nem tapintható, ill. uh sem mutatja ki? Dec. 20-án volt meg utoljára

Legjobb válasz: Hát akkor még nem is láthatja. Túl fiatal terhesség.

Hát akkor még nem is láthatja. Túl fiatal terhesség.
Az én orvosom azt mondta, hogy a pozitív teszt egészséges nõnél szinte teljesen biztosra vehetõ. A negatív lehet pár nap múlva pozitív is. Nekem is pont 28 napra szokott megjönni és a 29. napon már pozitív is volt a tesztem, de orvoshoz az elsõ terhességnél az elmaradt mens.után 2 héttel, a másodiknál 4 héttel késõbb mentem és az elsõnél még így is visszahívott 1-2 hét múlva. Szóval szerintem terhes vagy, csak nagyon pici még és nem látszik semmi, a dokitól kedvesebb lett volna, ha elmagyarázza, minthogy ilyen válasszal elküld.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és a bíztatást. Tényleg nagyon kiakadtam, fõleg mert már 2 éve próbálkozunk a bébivel, és már nagyon beleéltem magam, hogy most végre sikerült. Remélem tényleg csak nagyon pici még és azért nem mutatott ki semmit.
A kérdező hozzászólása: Köszönön a bíztatást! Sajnos a saját dokim nem tudott fogadni, mert most megy mûtétre és csak február elején derül ki, hogy mikortól tud újra praktizálni. Most voltam az ügyeleten és ott kaptam ezt a nem éppen felemelõ és elég drasztikus elutasító választ. Valószinûleg megvárom a saját dokimat, mást nem igazán tudok csinálni, úgy gondolom. De esetleg valaki mást javasol? Hallottam a magneb6-ról, hogy az jó a pecsételésre. Valakinek valamilyen tapasztalat, vagy tudás ezzel kapcsolatban? Ilyenkor érzi az ember, hogy mennyit számít egy fogadott orvos.
A helyzet az, hogy lehetséges. Nem elszomorítani akarlak, de ez elõfordul. Sok nõ nem is tudja, hogy terhes volt, mert mielõtt kiderülne, távozik a következõ vérzéssel. De persze az sem kizárt, hogy hamar mentél. Várj még egy kicsit. Ha még sincs vérzésed, valamint továbbra is pozitív a tesz, menj el újra! Minden jót! 21 hetes kismami
Szia! Sztem a megneb6 csak a görcsre meg a keményedésre jó vérzésre nem. Valami receptre kiváltható gyógyszert szoktak ilyenkor felírni. Üdv 36 hetes kismama
Óh, még nagyon kicsi a babád, azért nem látta a doki! De ne aggódj, szerintem a teszt 0, 1 %-ban téved pozitívnál! Nálad baba van!! Viszont a barna pecsételés nem valami jó, én elmennék a helyedben ügyeletre, vagy másik dokihoz! Adnak progeszteronpótlást és ha ez volt a gond, akkor mindennek helyre kell állnia! Szorítok!
Szia! Az ut. menzesztõl számolva most vagy 5 hetes. Ez még annyira korai, hogy bármelyik variáció lehet. Várj pár napot még, ha akkor is pozitív a teszted, menj el újra, de ha nem tetszik ez az orvos, akkor egy másikhoz. Én 5 hetesen és 3 naposan voltam elõször, akkor petezsák és benne egy kis pötty már látszódott. Ne kenõdj még el, nem biztos, hogy nem sikerült. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Azt nem írtam ugyan, hogy igazából azért mentem dokihoz, mert pecsételõ barnám van, és nem tudtam hova tenni, mert az elsõ babámmal ez nem volt, és nem akartam már most elveszteni. Persze erre semmi válasza nem volt, mert leragadt annál, hogy nem vagyok terhes én meg kiakadtam és el is felejtettem tovább faggatni. De a tesztet mielõtt mentem ma hozzá akkor csináltam és még az is mutatta.
Szia!FEltétlenül keress egy másik orovost, esetleg magán orovoshoz nem tudsz menni?Egy hét múlva mert 6hetesen már látnia kell vmit. Sok sikert és drukk hogy baba legyen!

18 hetesen vettek tőlem vért AFP-re, és 2, 9 MOM lett az érték. Ez elvileg túllép a megengedett 2, 5-en, de a dokim azt mondta, hogy biztos azért több, mert nem a 16. héten volt vizsgálva és ilyenkor már nem az optimális értéket mutatja. Vélemények?

Legjobb válasz: Én anno, mikor mentem, mondtam a dokimnak, hogy nem akarom ezt a vizsgálatot, mert annyi rosszat olvastam róla. Mondta, hogy ne féljek, egyrészt õk se nagyon foglalkoznak már vele, az egész szakma a megszüntetésén ügyködik, mert elavult, és fejlettebb országoknál nincs is a protokollban. Másrészt azért se féljek, mert mi, az átlagemberek tudhatunk egy tól-ig határt, õk pedig egy ennél szélesebb skálát. Nem akarok hülyeséget mondani, mert nekem már 13 hete volt ez, de úgy rémlik, hogy kétszeres értékig tekintik elfogadhatónak. Egyébként csak a betöltött 16. héten lehet mérni, elõtte és utána majdhogynem értelmetlen. Bízz a dokidban!

Én anno, mikor mentem, mondtam a dokimnak, hogy nem akarom ezt a vizsgálatot, mert annyi rosszat olvastam róla. Mondta, hogy ne féljek, egyrészt õk se nagyon foglalkoznak már vele, az egész szakma a megszüntetésén ügyködik, mert elavult, és fejlettebb országoknál nincs is a protokollban. Másrészt azért se féljek, mert mi, az átlagemberek tudhatunk egy tól-ig határt, õk pedig egy ennél szélesebb skálát. Nem akarok hülyeséget mondani, mert nekem már 13 hete volt ez, de úgy rémlik, hogy kétszeres értékig tekintik elfogadhatónak. Egyébként csak a betöltött 16. héten lehet mérni, elõtte és utána majdhogynem értelmetlen. Bízz a dokidban!
Szia! Én nagyon be voltam parázva az AFP eredménye miatt. Még a védõnõm is észrevette rajtam hogy tiszta zizi vagyok, ezért alaposan elbeszélgetett velem. :-) Tõle tudom, hogy ha a down-kórra van valami kis esély is, azt észrevették volna már a 12 hetes uh-on is. Nézd meg azt a leletedet. Nekem azon az NT: 1, 9mm Azt mondta a védõnõm hogy ezt kell nézni, mert ha 3 mm alatt van akkor nincsen semmi gond. Másrészt azzal is megnyugtatott és a lelkemre kötötte hogy akkor sincs semmi baj ha magasabb értéket mutat az AFP eredménye. Mert azt mondta hogy ez már egy nagyon elavult módszer, már akkor is téveset mutat ha csak 1 nappal késõbb veszik le mint kellene. Állítja hogy az is lényeg hogy hány kg-os nõnél nézik. Mert más eredményt kell nézni egy 50 kg-os nõnél és mást egy 85 kg-osnál. Csak ezt sehol nem veszik figyelembe pedig kellene. Mert így csak feleslegesen riogatják a kismamát. Én maximálisan elhittem a védõnõmnek mindent hisz már több mint 25 éve van a szakmában, nagyon jó szakember. És totál megnyugtatott mire már az uh-ra kellett mennem.
Az orvosnak tudnia kell.Valószínûleg az UH is rendben volt, azért nem küldött további vizsgálatokra.
nem értem miért 18 hetesen vették le kötelezõen 16 hetesen kelett volna azért adott fals értéket
Szia! Nekem 3.89 lett a korrigált MOM értékem. Megjártam két kórházat, mert riogattak, hogy ilyen magas értéknél nagyo-nagyon beteg lehet a baba (záródási rendelleneségek, ilyesmi), de az UH-ok alapján egészséges a baba. Lehet, hogy nálunk is bezavart a mensi idõpontja, mivel nem írtam fel a pontos dátumot (nem számítottunk babára :) ). Lehet, hogy nálam is volt vagy 1 hét eltérés.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Remélem, hogy tényleg csak a késõbbi idõpont eredményezte ezt az értéket. Bár lényegében az UH eredménye felülírja az AFP eredményét, és aszerint a babámmal minden rendben! :) Azért csak késõbb lett levéve a vér AFP-re, mert a dokim pont akkor szabadságon volt! Még egyszer köszönöm a válaszokat!

Lassan 1, 5 hetet késik a babám! A dokim azt mondta semmi probléma nincs, csak még nem akarja elhagyni a kuckóját: ) Biztos nincs semmi probléma? Engem nagyon idegesít!

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a dokim, hogy elso babanal gyakori a 2 hetes tulhordas, szoval ne izgulj! Eddig ugy nez ki, hogy nalunk is igy lesz, 2 nap mulva leszek 40 hetes, de meg semmi jel nincs arra, hogy barmikor a kozeljovoben szulnek. Ha a doki azt mondta, hogy minden ok, akkor tenyleg ne idegeskedj! Kitartas! :)

Nekem azt mondta a dokim, hogy elso babanal gyakori a 2 hetes tulhordas, szoval ne izgulj! Eddig ugy nez ki, hogy nalunk is igy lesz, 2 nap mulva leszek 40 hetes, de meg semmi jel nincs arra, hogy barmikor a kozeljovoben szulnek. Ha a doki azt mondta, hogy minden ok, akkor tenyleg ne idegeskedj! Kitartas! :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy elsõ baba, 20 éves vagyok!
A kérdező hozzászólása: Remélem, hogy nem lesz semmi probléma:) Köszönöm a választ, sok sikert neked! És gyönyörû kisbabát:) :)
Szia, én 10 napot hordtam túl, nem lesz semmi gond! Csak pozitívan! Könnyû szülést!Sok boldogságot, egészséget!
Szia sorstárs! :) Az én picim 4 napja "késik", de nálunk is minden rendben van, úgyhogy azt mondta az orvosom, hogy ne aggódjunk. Végülis egy kis emberkérõl van szó, nem a buszról, majd jön, amikor kell. Ha pedig bármi problémát észlelnek, akkor úgy is megindítják a szülést. Szerintem te se aggódj, a baba jól érzi még magát odabent! Ja, nekem azt tanácsolta az orvosom, hogy vegyek meleg fürdõt. Kérdezz rá az orvosodtól, hogy vajon nálad is segítene-e a meleg víz?! Én is nagyon izgulok már, hogy végre megszülessen:) Könnyû szülést és sok boldogságot a picihez!
A kérdező hozzászólása: Szia! Rendben van, rá fogok kérdezni...Már nagyon várjuk a picit:P...Kibújhatna már...Köszönöm hogy írtál, neked is sok boldogságot(és energiát:P) a picidhez!!!

Mitől lehet? :azt mondta a dokim, hogy nagy a babóm pocija, pedig még csak 17hetes terhes vagyok!

Miért nagy, valami gond van? Bár rákérdeztem, ? nem mondott semmit, azt mondta nem gond, de engem nagyon zavar. Félek, hogy valami gond van...

Legjobb válasz: Miért mennyit mért, azért kérdezem mert nekem 18 hetesen 39-et mért a doki így ha összehasonlítod van viszonyítási alapod és feleslegesen aggódsz, nekem nem mondta a 39-es méretre, hogy nagy vagy kicsi lenne, vesd össze a két méretet. De nem értem a dokit miért mond ijet ha utánna nem magyarázza el és csak idegesít vele téged. Próbálj megnyugodni mert ha baj lenne azt már mondta volna, Boldog babavárást, 22 hetes kismama:)

Miért mennyit mért, azért kérdezem mert nekem 18 hetesen 39-et mért a doki így ha összehasonlítod van viszonyítási alapod és feleslegesen aggódsz, nekem nem mondta a 39-es méretre, hogy nagy vagy kicsi lenne, vesd össze a két méretet. De nem értem a dokit miért mond ijet ha utánna nem magyarázza el és csak idegesít vele téged. Próbálj megnyugodni mert ha baj lenne azt már mondta volna, Boldog babavárást, 22 hetes kismama:)
Nekem is ezt mondták a 4Ds uh.-on, állitolag azért mert teleitta magát a magzatvizzel.Remélem nem lesz gond, 34-hetes.
A kérdező hozzászólása: De ha szegénynek már most nagy, akkor mi lesz késõbb? Remélem, nagyon bízok benne, hogy nem lesz semmi gond sem!!!

10 hetes vagyok, már 6 hetesen volt "szívhang". Viszont a dokim azóta sem küldött védőnőhöz, azt mondta, hogy még ráér. Jövőhéten megyek vissza hozzá, azt mondta majd utána. Nem várat ezzel sokáig?

Gond e ha én viszont holnap elmegyek mégis a véd?n?höz.Már szeretnék kiskönyvet is kapni meg nem volt még se vérvételem,se semmi.

Legjobb válasz: Szia! Már volt ilyen téma, a keresõben utána tudsz nézni. Teljesen változó válaszok jöttek. Volt, akit csak 12 hetesen küldött a doki védõnõhöz, de akadt olyan is, hogy 7 hetesen. Azt szokták mondani, hogy azért a 12. hét körül küldenek, mert akkor már túl vagyunk a veszélyes korszakon. Én pénteken megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, engem mikor küld. A munkahely miatt (ha olyan helyed van), nem mindegy, hogy mikor kapsz kiskönyvet, mert onnantól minõsülsz védettnek. Nem akarsz a dokidra rákérdezni, hogy miért nem küld még el? Én biztos kíváncsi lennék a válaszára. 7 hetes kismama

Szia! Már volt ilyen téma, a keresõben utána tudsz nézni. Teljesen változó válaszok jöttek. Volt, akit csak 12 hetesen küldött a doki védõnõhöz, de akadt olyan is, hogy 7 hetesen. Azt szokták mondani, hogy azért a 12. hét körül küldenek, mert akkor már túl vagyunk a veszélyes korszakon. Én pénteken megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, engem mikor küld. A munkahely miatt (ha olyan helyed van), nem mindegy, hogy mikor kapsz kiskönyvet, mert onnantól minõsülsz védettnek. Nem akarsz a dokidra rákérdezni, hogy miért nem küld még el? Én biztos kíváncsi lennék a válaszára. 7 hetes kismama
Szia. Èn csak 12 hetesen kaptam kiskönyvet.Nem lett töle semmi bajunk.Az normális, hogy egy hónapban egyszer me´sz vizsgálatra.Örülj neki, hogy nincsen többre szükség. Örülj a terhesse´gednek, és vigyázz magatokra. 39hetes kismama.
Szia! Jogos az aggodalmad, hisz hetekig nem tudsz semmit a picirõl!Nem értem miért a doki mondja meg mikor menj védõnõhöz, mert oda akkor mész amikor te akarsz!Menj csak el már csak azért is, hogy megnyugodj, nem a doki hordja ki a picit!Boldog babavárást!
Én 5 hetesen voltam dokinál, és mindjárt elküdlött védõnõhöz. nyugodtan elmehetsz, a dokinak nem kell tudni, hogy ott volátl. A te érdeked, hogy mielõbb legyen kiskönyved. Igen, sok helyen megvárják a 12 hetet, pedig az elsõ vérvételek általában 7 hét körül vannak, de van ahol csak késõbb. Ne félj, menj el nyugodtan a védõnõhöz, a dokinak meg nem kell mondani, hogy már voltál.
Szia! Egyáltalán nem kell, hogy a dokid küldjön el védõnõhöz, felkeresheted magadtól is. Nézd meg kihez tartozol, és menj el hozzá a rendelési idejében. De a elsõ UH leletedet vidd magaddal, mert az alapján tud felvenni, ha nem a dokid küld hozzá. Remélem tudtam segíteni.
Majd a dokid átírányit a védõnõhõz! 12 hetes korig ezt meg kell tenni különben nem fogsz pénzt kapni!!! ha jövõhéten mész hozzá még az sem baj! 30 hetes kismama:)

Ma voltam 3D-s Uhn és azt mondta a doki, hogy a babám agykamrája 10mm tágasságú (6-10-ig norm.)tehát a felső érték. Nagyon felhúzott a doki, azt mondta, hogy vízfejűségre utal. 25 hetes vagyok. Menjek el másik dokihoz?

Legjobb válasz: SZIA NEM KELL IDEGESKEDNI NEM TUDOM HOGY ILYENKOR MI A TEENDÕ DE ÉN MINDENKÉPPEN FELKERESNÉK MÉG 1 DOKIT AKIT KIKÉRDEZNÉK EZZEL KAPCSOLATBAN LEHET TÖBB INFÓT ADD MAJD JOBBAN MAGYARÁZ EGYSZERÜEN CSAK A BIZTONSÁG KEDVÉÉRT IS AZÉRT NE SZOMORKODJ CSAK NYUGI BIZTOS NINCS NAGY GOND

SZIA NEM KELL IDEGESKEDNI NEM TUDOM HOGY ILYENKOR MI A TEENDÕ DE ÉN MINDENKÉPPEN FELKERESNÉK MÉG 1 DOKIT AKIT KIKÉRDEZNÉK EZZEL KAPCSOLATBAN LEHET TÖBB INFÓT ADD MAJD JOBBAN MAGYARÁZ EGYSZERÜEN CSAK A BIZTONSÁG KEDVÉÉRT IS AZÉRT NE SZOMORKODJ CSAK NYUGI BIZTOS NINCS NAGY GOND
Én úgy tudom, a vízfejûség sokkal hamarabb látszik, tehát ha nem ez az elsõ UH-d, akkor nem létezik, hogy most derülne ki. Próbáltam keresni az átlagos méretekkel honlapot Neked, de az agykamra nem magyar nevét nem tudom, a rövidítéseket nem tudom. Nekem ha jó emlékszem, 11 hetesen mondták, hogy nincs vízfejûségre utaló jel. Hátha ma is nézi ezt a lapot a doki, aki jó válaszokat ad és ír Neked is.
Szia.32hetes vagyok, az én babámnak is tágabb a 3-ik agykamrája 0.96-os, 28-ik héten vették észre.De azota elküldött Pécsre is.Akkor lenne vízfejû ha az oldalkamrák is tágabbak lennének.Ezt Pécsen mondták.Védõnõddel is beszélhetsz pl;nekem aztmondta, hogy azért nézik 2hetente mert ha elkezdi nyomni a szürke állományt elöbb meg kell szülessen.Menj másik orvoshoz, ne várj.
Szia! Nem tudom hol voltál UH-on, én azt tanácsolom genetikai UH-ra menj!!A vízfejûség lehet egy késõn kialakuló rendellenesség tünete is, sok gyereknek tágabb a kamrája komoly probléma nélkül, és születés után semmi baj.Én ajánlom Debreceni Klinika genetikaiUH.Ha baj van ott biztos észre veszik, nagyon profik.Sajnos tapasztalt vagyok e téren.Nem írtad melyik kamra tágabb?
A kérdező hozzászólása: Nem mondta a doki, hogy melyik kamra tágabb.Amúgy Kecskeméten voltam.
Szia! Bírom, amikor egy doki ilyeneket mond, ahelyett, hogy megmondja, mit tegyél, hova menjél, meg úgy egyébként is ez most mit jelent. Egy ismerõsömnek rossz lett az AFP-je, a doki azt mondta vetesse el mindenképp. Elment a fizetõs quartett tesztre, és kiderült, semmi baja a babának. Most 6 éves, és a legnépszerûbb lány az oviban.

Mi a véleményetek erről? Az orvosom azt mondta, ha vérzek és akkor csinálok tesztet, akkor csalhat a teszt. Ilyet hallott már valaki? 2 napot késett, és ma akartam tesztelni, de alig alig megjött, és felhívtam a dokit, hogy csináljak e azért.

Szerintetek érdemes azért tesztelni??? PÉ utáni 17.napon vagyok már. Reggeli hőm 37.1 már kb 1 hete...sosem szokott ilyen magas lenni. Vagy várjam meg a vérzés elmúlását...

Legjobb válasz: Lehet azért mondta ezt a doki, mert néhány esetben elõfordul, hogy megfogan a baba, de aztán rövid úton távozik is, anélkül, hogy a nõ tudna a terhességrõl, szóval simán megjön. De attól még lehet, hogy a hcg szinted még magasabb lenne, és pozitívat mutatna a teszt, holott már nincs terhesség. Szerintem ezért mondhatta a doki, csak nem akarta ezt így részletezni, nem akart elkeseríteni, vagy, hogy fölösleges köröket fussál (elrohanj vizsgálatra ahol úgyis csalódás érne, stb.). Szóval lehet, hogy csak simán nem akart csalódást okozni, nem akarta, hogy fölöslegesen beleéld magad a dologba. Én ilyen esetben, ha már vérezni kezdek, soha nem tesztelek, mert úgy vagyok vele, hogy nem pazarolom el, jó lesz jövõ hónapban (ha nem jön meg esetleg).

Lehet azért mondta ezt a doki, mert néhány esetben elõfordul, hogy megfogan a baba, de aztán rövid úton távozik is, anélkül, hogy a nõ tudna a terhességrõl, szóval simán megjön. De attól még lehet, hogy a hcg szinted még magasabb lenne, és pozitívat mutatna a teszt, holott már nincs terhesség. Szerintem ezért mondhatta a doki, csak nem akarta ezt így részletezni, nem akart elkeseríteni, vagy, hogy fölösleges köröket fussál (elrohanj vizsgálatra ahol úgyis csalódás érne, stb.). Szóval lehet, hogy csak simán nem akart csalódást okozni, nem akarta, hogy fölöslegesen beleéld magad a dologba. Én ilyen esetben, ha már vérezni kezdek, soha nem tesztelek, mert úgy vagyok vele, hogy nem pazarolom el, jó lesz jövõ hónapban (ha nem jön meg esetleg).
Hát ha ilyet mondott, szerintem válts orvost, de lehet én vagyok tudatlan. Vagy van HCG a szervezetedben, vagy nincs. A vér nem módosítja az értéket. Nyugodtan tesztelj, bár ha megjött, akkor nem tudom mennyi értelme van. Nem lehet, hogy csak azért mondta a doki, hogy ne tesztelj, mert szetetné megvárni, hogy milyen lesz a vérzés. Pl.: hány napig tart, vagy mennyiség stb? Drukkolok ennek ellenére!
A kérdező hozzászólása: Hát, nem tudom...lehet hogy azért mondta, mert azt gondolja hogy meg fog jönni, de hát a pici betét, épp hogy olyan...alig van valami, de azért van...csak hogy kétségbe essek...a reggeli hõm ami nagyon gyanús, de lehet meg várom a reggelt, és ha lejjebb megy, akkor nem tesztelek, ha marad, akkor megcsinálom...nem tudom mire vélni...és nagyon kíváncsivá tett ez az egész...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat. Megfontolandó amit írtál...és ha csak egy két nap lesz vérzés??? Azt is menszesznek vegyem?
3. vagyok, ha ilyen kevés a vérzésed, szerintem csak akkor tesztelj, ha mondjuk két nap múlva sem lesz erõsebb, vagy elmúlik, mert akkor viszont ha van baba, lehet, hogy hormon pótlásra lesz szükség. Nálam sokszor csak ilyen pici vérrel kezdõdik, és csak a 3. napon jön meg úgy igazán. Szerintem ilyen korai terhességnél még úgysem látna sok mindent, a doki sem, és csak vissza rendelne egy-két hét múlva, addig meg csak tûkön ülnél és emésztenéd magad. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Kedves 3as! Köszönöm még egyszer a választ. Ilyen kevés sosem szokott lenni. Elsõ nap általában dõl a vér belõlem, és minden nappal egyre kevesebb, és az 5. napra szépen elmúlik. Hát, várok 2-3 napot, és meglátjuk! Szép napot!
Igazán nincs mit, nagyon szívesen :) ! Drukkolok neked :) !

7. napja barnázgatok, 15-én kellett volna megjönnie, tegnap volt egy pozi tesztem. Felhívtam a dokimat, aki azt mondta szedjem az utrogestant!?

Eddig 3 szemet vettem be, reggel és most este volt egy kis barnázás, napközben semmi. Szerintetek? Mikorra múlhat el a barnázás? Valaki volt már így?

Legjobb válasz: nem akkora gond, mert a dokit rögtön mondta, hogy szedd a gyógyszert. Szedd tovább, és nem lesz probléma. Az elsõ uh-don majd úgyis elmondja a doki, hogy mit kell tenned.

nem akkora gond, mert a dokit rögtön mondta, hogy szedd a gyógyszert. Szedd tovább, és nem lesz probléma. Az elsõ uh-don majd úgyis elmondja a doki, hogy mit kell tenned.
Napi 3 szem az nagyon kevés, de keress egy dokit, meg kéne nézetni a progi szinted és aza alapján beállítani a napi adagot ha tényleg ez a gond.
Bár én lombikos voltam, de nekem napi 3x3 Utrogestant kellett "bevennem" és 2x1 Duphastont. A 3 szem tényleg elég kevésnek tûnik, de azért reméljük, minden rendben lesz! Drukkolok! :)
Hm. Nekem 4+5 naposan kezdodott a barnazas, azonnal kaptam utrot 3x1-et. 11napig volt szines folyas, tehat az utro nem allitotta el, de nem is emelte a doki az adagot. Egy het maszatszunet utan, kisebb piros verzes, es ujabb egy het utan ma megint kisebb piros verzes es meg mindig nem emelt. Es bizom az orvosomban, 7 eve jarok hozza maganba, mar mutott is es meg szerintem bir is, szoval nem hiszem, hogy leszarna. De a verezgetesek oka nem csak a progihiany lehet, hanem csomo mas is. Az is elofordulhat, hogy akar a 12. hetig eltart a dolog. Ha jol ertem, akkor a barnazas nalad a nemvart ideje elott kezdodott? Az is lehet, hogy olyan helyen agyazodott be, ahol van egy nagyobb er, es ez okozza... Legy pozitiv, kimeld magad es hidj a picidben! :-) Ja es nekem a doki azt mondta, hogy az utrot mindenkeppen szajon at szedjem, mert ilyenkor huvelybol nem jol szivodik fel, a ph es a ver miatt sem! Drukkolok, majd irj!
Lombikhoz 2x3-at kaptam. Tehát az 1x3 se olyan kevés szerintem.... A 3x3 meg 3-mal több, mint a maximális adag. Legalábbis betegtájékoztató szerint. (Ha jól emlékszem.) Hallgass a dokira, biztosan tudja mit csinál!
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat :) Igen, a nemvárt elõtt 3 nappal kezdtem barnázni, de ez nálam mindig így van, szóval csak utána kezdett gyanússá válni. Amúgy szeptemberben már volt egy "szinte ilyen" tapasztalatom. Akkor méhen kívüli volt :( Szóval csak bízom és bízom! Holnap pedig végre mehetek a dokimhoz!
Helyes, bizz, az nagyon fontos es sok mulik rajta! Majd irj, hogy mi volt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!