Találatok a következő kifejezésre: Azt mondta csajom, hogy (101 db)

A legtöbb pasinál ez inkább elõny.
Úgy tudom a Groovehause énekesnõje Judy 155 centi, hát nekem õ sokkal jobban tetszik, mint pl. az olyan magas lányok, mint Molnár Anikó.
Ha körül nézel, inkább a magas csajoknak van gondjuk.
Figyi! Ha ilyen magas vagy akkor ilyen magas vagy. Lesz olyan pasi aki elfogadja a magasságod. 158 cm vagyok és nem egy elõl deszka hátul léc kategória. Formás és a páromnak így vagyok tökéletes. Ha egy férfi azt mondja jó csak vagy akkor az is vagy.
Mindenkinek más, ilyen egyszerû. 150 centis csaj is 100% simán lehet jó. 30/F
Én speciel nem bírom a colos csajokat, sokkal jobban bírom a kicsiket, mondjuk 170 centi alatt, szóval a normálisakat. Már réges rég kiment a divatból a hosszú láb meg az ilyesmik, változnak az idõk!
Amit leírtam hogy engem nem zavar hogy egy csaj alacsony, sõt szerintem az aranyos azt komolyan is gondoltam.Bármilyen hihetetlen valakinek pont a te belsõ/külsõ tulajdonságaid fognak majd nagyon tetszeni, és ez mindenkivel így van, mindenki valakinek az álom nõ/pasi, csak meg kell találni ezt a valakit;)
Nem hiszem, hogy itt szánalomból vagy vigasztalásból írnák a fiúk, hogy az alacsony nõk bizony elég jól tudnak kinézni. Inkább azért, mert õszinték, és leírták a véleményüket. Hogy te ebbõl mit hallasz meg, a te dolgod. Nekem úgy tûnik, a saját álláspontodat akarod kihallani valakitõl, megerõsítésre vársz vélemények helyett. Nekem pl. nem a magasság a lényeg, hanem a formák, idomok, arányok.
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó válaszoló, te legalább nem vigasztalgató kommentet irsz. Ezt kértem hogy legyetek õszinték és ne szánalomból irjátok hogy ilyen cuki meg olyan cuki az alacsony.
Na jól van, azért a magas lányok nevében kikérem magamnak, a trampli jelzõt. Most miért lenne egy 175-180 centis lány trampli? Ekkora idiótaságot... Akkor ennyi erõvel jöhetnék azzal, hogy egy 150 centis meg törpe, vagy akinél ez még plusz súllyal párosul, az meg hordó. Nagyon sok csinos nõ van (elsõsorban modellekre gondolok) akik jóval 170 centi fölött vannak (sõt, 180 fölött) és nagyon csinosak. http://www.mymusic.hu/file/dukai_1.jpg http://www.laudit.com/siteimages/adriana_lima_victorias-secr.. http://i76.photobucket.com/albums/j9/Gameial/klum-heidi-phot.. Azért ne mondja már nekem senki, hogy egy ilyen hosszú combú nõ nem vonzó...Értem én, hogy biztatni akarjátok a kérdezõt, de azért valótlanságot nem kéne állítani. Jah, én 176 cm vagyok, és büszke vagyok rá, hogy hosszú lábaim vannak. Mások magassarkút kell, hogy hordjanak, hogy szép lábaik legyenek, nekem meg ilyesmire nincs szükségem.
Vmelyik nap a 4-6-on láttam egy csinit lányt, õ kb. 150 körül lehetett, de nem csak én néztem nagyot, pár férfitársamnak is majd kiesett a szeme, feszes farmerban volt, hát az popsi, ritkán látni olyat, hosszú barna haj, helyes pofi, egyszóval egy tünemény.
Hol az a 150cm-es lány? Miért ne lehetne jó csaj? Õt keresem. :) Én 160cm vagyok, ekkora lányt keresek. :)
figyelj csak annyit mondok h 163 cm vagyok, homokóra alkat, arányos, mások véleménye szerint szép arc.tehát az összhatás kisugárzás a lényeg. jah amúgy van egy pár csaj akikkel barátkozom, (egyébként fiú haverjaim vannak)mindegyik barátja bepróbálkozott...persze nem vagyok olyan szemét meg [email protected] h hagyjam magam tehát a lényeg h kb minden 2. pasi beszól, fütyül megnéz :) és nem egóból írom, hiszen a külsõmrõl nagyrészt anyuék tehetnek, hanem hogy elfogadtam magam h ekkora vagyok, ezt dobta a gép, és ezt ki is sugárzod!akinek nem tetszik keressen egy colost.jah a barátom 184 cm úgyhogy jó hogy nem vagyok 175 cm mert egy 10cm es magassarkúban a hónom alá kapnám és az nem lenne túl szép látvány! :p 21L
A kérdező hozzászólása: Nekem homokóra alkatom van elég vékony a derekam. Van mellem és csipõm is arányosan. Nincs rajtam felesleg mert versenytáncos vagyok, de elég frusztráló néha amikor pl nem rég a buszmegállóban is mellettem állt egy fejjel magasabb csaj és szerettem volna én is ilyen magas lenni.
A lány akivel most össze akarok jönni sem magasabb, mint te. Sõt, elõzõ barátnõm sem sokkal volt az. Emellett 188 centi vagyok. Ennyit errõl...
te erzed magad flusztralva en 17 evesen is csak 160 vagyok de el kel fogadni es szerintem igenis bejonnek a pasiknak a kicsi csajok
Én is úgy vettem észre, hogy jobban bejönnek a fiúknak az alacsonyabb lányok. Fõleg az átlag magas fiúknak, mert nem szép, ha egy lány magasabb egy fiúnál, meg akkor magassarkút sem vehet fel a barátja mellett, hacsak nem 190cm-es a barátja... Igen is csúnya ha túl magas egy csaj, tramplinak néz ki, inkább akkor legyen alacsony.
Figyelj Kérdezõ, azt nem vigasztalásból írom, hogy az alacsony, de jó csajokat úgy bámulják a haverjaim, hogy majd kiesik a szemük... a férfiaknak ösztönösen az az érzet kell, hogy védelmezhessenek egy csajt, ezért szereti a férfiak többsége a náluk alacsonyabb nõt. Ez nem vigasztalás, ez tény. Ezzel nem a magas csajokat akarom bántani, mert õk is tudnak szépek lenni, de egy nõben a férfiak a védelmezhetõ nõt keresik, akiknél nagyobbak lehetnek, ezért általában a magasabb csajoknak vannak párkeresési problémáik, nem az alacsony lányoknak. Ha belegondolsz, minél alacsonyabb egy lány, annál több férfi közül választhat, viszont minél magasabb, annál kevesebb férfi lesz nála magasabb, ezért erõsen beszûkül a kör. Ezek tények, nem vigasztalás.
Szokták mondani, hogy mindenkinek más a jó csaj, de ez nem teljesen igaz. A férfiak egyéni ízlése általában a vonzó nõi külsõ keretei között értendõ. Vagyis van egy általános típus, ami zsánereken felül vonzó a férfiaknak. Ez a formás lábak, ívelõ csípõ, karcsú derék, kerek fenék, formás nagyobb mellek, bájos arc. Az a lány, aki ezekkel nagyjából rendelkezik, arra mondják, hogy jó csaj, ez a férfiak 99%-ának nagyon vonzó.
Én 177 cm magas vagyok, és sokkal jobban érezném magam ha 10 centivel alacsonyabb lennék. 25/L
én 172 cm vagyok..:) És azt mondják jó nõ. De a barátnõm alig 147 cm és sokkal több fiúnak tetszik. :D Õ már tényleg törpe de szép :P
Jesszusom, nem hiszem el, h errõl megy a diskurzus. Én 176 cm vagyok, ahogy vki írta, elõl deszka, hátul léc típus, természetesen, most evvel túloztam, mert sportos, formás alakom van. Ez van, ez a genetikám, tenni ellene nem tudok. Figyelek magamra, sportolok, igyekszem egészségesen, és alkatomból adódóan sokat táplálkozni, és foglalkozni magammal. Emberek avgyunk, enm gépesített, tökéletesített barbie babák. Olyan hülyeségeket beszélnek egyesek, h csak gúvad a szemem. Soha, de soha nem jutott eszembe, evvel foglalkozni, max avval vagyok gondba, h nem tudok szép, igazán magas magassarkúkat felvenni, mert egy, akkor már magas vagyok, de az sem vészes, mert volt pasim(és vannak is pasik), nem is egy, aki mellett teljesen jól mutattam. De mondhatnám azt is, nem én avgyok magas, hanem a többiek alacsonyak. Na de ezt nem gondolom komolyan. Lényegtelen, a hétköznapokban nem hordok magassarkút, mert nem szeretem, de ez miatt nem érzem, h nem tetszenék annak, akinek amúgy is tetszenék, magasságtól független. Vki írta, h a hosszú, formás lábak ma már nem divat..mirõl beszél? Ugyanúgy divat, mint 150 centivel formásnak lenni, vagy bármi más. Ezek annyira nagy baromságok, és annyira szubjektív dolgok. Tetszem velem egy magas, annál magasabb, sõt alacsonyabb srácoknak. És miért, mert k*rvára nem ez a lényeg. Ez a mindenkinek való megfelelés, mindenben, ez kiborít, idióta ez a világ...komolyan.. A kérdezõnek meg üzenném, h eszébe ne jusson ilyenen fennakadni, vagy gondolkodni, mert normális férfi embernek nem ez számít. Természetesen fontos egy pontig a külsõ, de azért az sem árt, ha kíváncsiak a nevedre, meg arra h ki vagy, mi vagy te. Teljesen tökéletes a magasságod, egy pillanatig se legyen ez miatt benned semmi kétely, nagyon nem ezen múlnak a dolgok..
"De biztos azért mert nem vagy magas te sem." 180 centi vagyok, nem tudom miért nem érdeklem azt a lányt, de biztosan nem azért mert 180 vagyok. Te meg az alapján ítéled meg az embereket hogy milyen magasak? Mert ebbõl a megnyilvánulásodból ez jött le nekem. Kisebbségi komplexusod van, menj pszichológushoz!
Szerintem nem számít a magasság. Én 156 cm vagyok és jó csaj. Ez elég nagyképûen hangzott, de ezt az alapján mondom, amit látok a fiúkon amikor meglátnak. 20/l
A kérdező hozzászólása: Most nem vigasztaló vélemények kellenek hanem tényleg legyetek õszinték.
Pedig szerintem mondják. Tudom, hogy fiúknak szólt a kérdés, de én közel 180 vagyok, és nem veszem észre, hogy jobban megnéznének, mint a 160 cm-s barátnõmet. Szerintem náluk nem ez számít.
A kérdező hozzászólása: Eva Longoria és Kylie is alacsonyak de én mégis frusztrálva érzem magam mert szeretnék magasabb lenni csak 166 cm vagyok.
Az igazi probléma nem az, hogy alacsony vagy (mert az nem probléma), hanem hogy ebbõl fakad az önbizalomhiányod. Inkább azt kéne megtalálnod, hogy miért.
Én legalább annyiszor mondom 150 centi magas csajra, hogy jó csaj, mint a magasabbakra::) Mondjuk én szeretem az alacsony lányokat
166cm nekem pont jó lenne!
166 centivel egyáltalán nem vagy alacsony!
A kérdező hozzászólása: Elirtam 156cm
Ez hülyeség hogy aki alacsony az nem lehet jó csaj, nekem most is egy 154 centis lány tetszik, de õ rám sem bagózik! Csak a nõknek számít a magasság, mindegy hány centi, attól még lehet szép és kedves, leginkább úgy is a személye számít.
Amikor azt írtad hogy 166 centi akkor röhögtem:D Mert 165 a nõi átlag:D De olvastam hogy elírtad.
A kérdező hozzászólása: Azt honnan tudod hogy a csaj aki tetszik neked épp 154cm lemérted vagy megkérdezted tõle?
Onnan hogy õ mondta:D
156 centi is pont jó! Te ezzel a mérettel sokkal nõiesebb vagy, mint a magas lányok!!! Nekem tetszenél!
nekem a lány 170 centi alatt kezdõdik, fölötte trampli.
A kérdező hozzászólása: De biztos azért mert nem vagy magas te sem.
Mindennek van elõnye....És a srácok sem magasság alapján fogják eldönteni hogy gyerek vagy nem pff És inkább légy alacsonyabb mint extra magas...manapság az már cikinek számít ha a csaj magasabb a srácnál :S Persze lehet h ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Szerintem inkább gyerekesnek nézik az alacsony lányokat. Kb szerintem 160cm felett kezdik azt mondani hogy ez jó csaj komolyan mondom 150centisekre még nem hallottam de lehet csak az én környezetemben van ez igy azért érdekel mások véleménye is.

Én egy srác vagyok és még szűz vagyok! Mondta az egyik csaj hogy osztálykiránduláson leakar velem feküdni! Mit Tegyek?

Eléggé tartok t?lle!Úgy tudja h már nem vagyok sz?z!Segítsetek lécci!El?re is köszi

Legjobb válasz: szerintem ez nem az igazi ha megbeszéli veled (ráadásul a csaj) h majd le akar veled feküdni. és am.sem szerintem nem vmi jó úgy az elsõ alkalom olyannal akibe nem vagy szerelmes vagyis ha te szerelmes vagy a csajba akkor õ beléd nem nagyon mert így megbeszélni. az a leggyönyörûbb ha egyszer csak ártok jön és mindketten õszintén szeretitek egymást:)

szerintem ez nem az igazi ha megbeszéli veled (ráadásul a csaj) h majd le akar veled feküdni. és am.sem szerintem nem vmi jó úgy az elsõ alkalom olyannal akibe nem vagy szerelmes vagyis ha te szerelmes vagy a csajba akkor õ beléd nem nagyon mert így megbeszélni. az a leggyönyörûbb ha egyszer csak ártok jön és mindketten õszintén szeretitek egymást:)
Szerintem ne vedd komolyan amit mondott :) Valószínûleg csak be akar égetni téged. Ha mégis komolyan mondta, akkor alaposan gondold végig, hogy biztos akarod hogy az egész osztály rajtad csámcsogjon? mert nem hiszem hogy magában tartaná a dolgot. Az a nõ aki ezzel a szöveggel jön elõ egy pasinak, nem a legmegbízhatóbb, ez tuti (nem fogja tartani a száját, és nem tudni mit talál ki) De ha már túl akarsz lenni az elsõn, akkor nyugodtan. De gumit vigyél! 30/N
Most õszintén te ezt a csajt, ilyen viselkedéssel vonzónak találod? Inkább egy hülye ribi, aki szívesen széttenné a lábát, mert nem bír ki pár napot szex nélkül. Nem lenne jobb, ha olyannal lennél elõször, aki nem csak egy futó kaland? Akinek nem szólna semmi rosszat vagy biztatna, hogyha nem úgy sül el a dolog ahogy kellene, mert szeret téged és megbízik benned? Nem legyél megszeppenve, lehet ez is a csaj célja és csak nagy a szája. Meg aztán az osztálykiránduláson... Senki nem ér meg annyit, hogy elvidd helyette a balhét, ha a tanárok rátok találnak. Aztán magyarázkodhatsz, hogy ki volt a kezdeményezõ. De ahogy gondolod, ha neked ez így megéri, akkor az a te döntésed. Jó tudom nektek fiúknak nem akkora ügy ez a szüzesség, mint nekünk lányoknak. De most milyen dolog az, hogy csak úgy valaki eldönti na akkor most aztán szex lesz és kész...
Hát, hány évesek vagytok? Õ már nem szûz ugye? Amúgy nem hiszem, hogy jó ötlet az osztálykiránduláson szexelni, annyi ember van ott... Amúgy izgalmasnak izgalmas..:D Ha nem szeretnél lefeküdni vele, akkor mondd meg neki, hogy ez nem jó ötlet... és hogy keressetek más idõpontot. Ha meg szeretnéd, akkor hajrá!
Szia! Nem tudom mennyi idõs vagy, de az ebbõl a szempontból teljesen mindegy is! A lényeg: NEHOGY MEGTEDD! Az elsõ alkalom nem egy olyan dolog, amit csak úgy el lehet intézni egy osztálykiránduláson. Ha kételyeid vannak, hogy akarod-e vagy sem, akkor semmiképpen sem ajánlom. Én pl úgy vagyok vele, hogy, ami felõl egy csöppnyi kétségem is támad, hogy esetleg késõbb megbánnám, azt egészen egyszerûen nem teszem meg. Bár ez nem biztos, hogy szorosan ide tartozik, de azért elmondom Neked. Én 18 voltam, amikor elvesztettem a szüzességem (tehát nemrég), és egy olyan sráccal feküdtem le, akivel nem jártam és nem is voltam szerelmes belé meg semmi hasonló, viszont tökéletes volt a hely és az idõ és BIZTOS VOLTAM ABBAN, HOGY MIT AKAROK, éa tökéletes volt minden. (Elõtte nemsokkal 1, 5 éveig jártam egy sráccal, de vele nem éreztem úgy, hogy akarom, pedig akkor is voltam már 18 - megérte várni.) Szóval igazából arra akarok kilyukadni, hogy nem biztos, hogy meg kell várni a Nagy Õ-t, de egy osztálykiránduláson, egy osztálytárssal (nekem volt egyéjszakásom egy osztálytársammal, és engem nem érdekel, hogy ki tudja meg ki nem, meg ki mit gondol, de ha nem vagy ilyen, akkor NE CSINÁLD)...pff, sztem tartogasd még a szüzességed, hidd el, megéri. Remélem nem kanyarodtam el nagyon és azért ért vmit amit mondtam. Üdv
Don't shoot at a house-bunny!
Tunkold meg. Ha meg csúnya, akkor foss a köldökébe.
Alázd meg :D
Sztem ez kamu.:) Ha nem akarsz vele lefeküdni, akkor miért is tennéd? Ha le akarsz vele feküdni, akkor meg mondd el neki, hogy szûz vagy még. Ennyi.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld. (Bár én megraknám.)
terhes vagy.
na, megtörtént?

Egy csaj azt mondta nekem hogy ha egy napig a szolgálja leszek és mindent megteszek neki utána elveszi a szüzességem. Szerintetek belemenjek?

Azt mondta csak akkor ha mindent amit kér megteszek, ma déltõl holnap délig. Szerintetek belemenjek? Nagyon akarok már dugni! 21f

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy most sírjak, vagy nevessek. Hihetetlenül szánalmas, hogy megaláznád magad a punciért. Elképesztõ... De akkor menj bele, ha ekkora gyökér vagy. Bocsi... De ez nevetséges.

Nem tudom, hogy most sírjak, vagy nevessek. Hihetetlenül szánalmas, hogy megaláznád magad a punciért. Elképesztõ... De akkor menj bele, ha ekkora gyökér vagy. Bocsi... De ez nevetséges.
Ne menj bele! Ismerem az ilyet, csak szórakozik veled... Én már tanultam a leckébõl...
Csajtól függ, hogy miket kér, stb.
Én biztos nem mennék bele ilyenbe. Ha hülye vagy akkor belemész...
Sztem azt fogja csinálni, h csicskáztat mindenfélével, aztán a végén bedob vmi olyan durvát, amit úgyse teszel meg. Így ki tud használni anélkül, h megdugnád, hiszen nem teljesítetted, amiben megállapodtatok.
Egy kuva fel órára 10.000Ft Egy kuva egy órára 15.000Ft Egy kuva egy órára gumi nélkül 20.000Ft A méltóságod felbecsülhetetlen értek. Minden másra ott a Mastercard!
Valószínû, h csak átvág.
Azért most gondolj bele. Ha nem feltétlen egy bejáratott lotyó, akinek szinte már olyan hétköznapi az idegenekkel való dugás, mint az evés, akkor elég nagy árat kell neked fizetned ahhoz, hogy megdughasd. Ki tudja miket fog kérni. De szerintem azért még menj bele. Próba szerencse, ha nem is, akkor legalább jót lehet röhögni rajtad :D
Te hülye vagy.
Te tudod, hogy mire vágysz. Hány éves ez a lány? Te mire vágysz? Hasonlít ez arra a kapcsolatra, amilyenre vágysz?....
Tehát szexszel fizet a munkádért? Miért nem áll inkább ki a sarokra? Ott lenne bõven jelentkezõ, akinek nem okoz ekkora lelki vívódást és fejtörést, hogy most belemenjen-e, hanem kapva kap az alkalmon, és akár mélyen a zsebébe nyúl.
ajánld fel neki hogy eloszor dugtok s aztán leszel a szolgája fogadjunk igy nem megy bele? át fog b*szni
Csak át fog b*szni aztán nézhetsz.
Figyelj, én megismertem itt egy csajt. Neten megmondta, hogy nem érdeklem párkapcsolati szempontból, de aztán 2 hónapra rá talit kezdeményezett, én hülye belementem. Piszok nagy segítséget nyújtottam neki, sokan nem tették volna meg érte, hónapokba telt. Mikor meglett az eredménye, nem telt el 3 óra, azt mondta: Nem tudok rád alapozni bocsi. Talikon meg tisztára küldte a jeleket, hogy bejövök, csak azért, hogy ott ne hagyjam a francba. Tanulj az én hibámból, ne menj bele ilyenbe, nagyon át fog vágni.

Van egy fiú akivel 2hónapja bevalottuk egymásnak hogy tetszünk egym. Sokat beszéltünk egymással már randi is volt De van egy csaj aki azt állítja h ö eggyüt van vele ezek után én megkérdeztem a fiút aki azt mondta nekem hogy hazugság. Kinek higgyek?

a lányról tudnotok kell hogy lopós és hazudós és hogy két héttel még két másik csávónak volt a nője egyszerre

Legjobb válasz: Jézusom, még szép, hogy a fiúnak b*szdmeg!

Jézusom, még szép, hogy a fiúnak b*szdmeg!
A kérdező hozzászólása: köszi

Fcaebookon bejelöltem egy csajt, és pár napnyi csetelés után be valottam neki hogy tetszik nekem és azt mondta erre hogy én is neki? !

Azért cseten vallottam be neki, mert 97 km-re lakik t?lem külföldön. Tehát amint meglátta a profilképemet belém szerethetett els? látásra? 14/f, a lány 14 éves.

Legjobb válasz: 97km nem olyan sok:) Sok sikert:)

97km nem olyan sok:) Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) De még nem biztos hogy össze jön a találka bár én nagyon bízom benne. Csak attól félek hogy élõben nem fogok neki tetszeni. (meg emlitette hogy neki a belsõ a fontos, de kitudja...)
Na látod! Ettõl kellet félni?! Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Beszéltem az anyummal és nem ellenezte a dolgot. Ha minden jól megy akkor még a nyári szünetben el tudok hozzá menni, remélhetõleg minél hamarabb! :)
Ne nyafogjál haver, hanem próbáld meg!! Amíg te itt 'szerencsétlenkedsz' addig lehet, hogy más meg már nagyban udvarol neki. Ha így folytatod el fogod cseszni. Növessz tököt! ;)
A kérdező hozzászólása: És ha nem tudom õket rávenni? :(
Haver sok a kifogás!! Fogd meg magad és kérd meg a szüleidet, hogy vigyenek el, vagy engedjenek, mert te nagyon szeretnéd.
Miért nem engednek el, mi bajod lesz??????
Az én barátom 271km-re van tõlem, ami 7 óra busszal és 3-4 óra kocsival... 14 éves vagyok, õ pedig 17, eddig csak õ buszozott el hozzám. Jövõre elvileg engem is már elengednek busszal. Szerintem még ismerkedjetek egy kicsit neten, aztán amikor lehet, talizzatok.
A kérdező hozzászólása: Hát azt kétlem hogy elvinnének olyan okkal hogy látni szeretnék egy csajt, és egyedül nem engednének el busszal, vonattal és mással sem. :S
Miért engednéd el? Szüleid nem visznek el? Busz? Vonat? Ismerõs?
A kérdező hozzászólása: Ez a kérdésem: Amint meglátta a profilképemet belém szerethetett elsõ látásra? 14/f, a lány 14 éves.
jó neked fõnök, szerintem (mint ahogy elõttem is írták) azt a 97 kmétert ki lehet bírni ráadásul ha tetszetek egymásnak az a legjbbb dolog ami történhet szóval hajrá fiam! :)
Ugyes vagy, de ami meg fontosabb.... Mi lenne a kerdes ? :D
A kérdező hozzászólása: De 14 évesen nem tudom hogyan jussak el oda ha ekkora a távolság. Nem tudom hogyan oldjam meg. Pedig szeretjük egymást. Engedjem el?
A csetes beszélgetés alapján szimpatikus lehettél neki és mikor meglátta a képed az is tetszett neki, , bejösz neki...Szerelem lehet, hogy még erõs kifejezés, de jó irányba halad a dolog. Kéne találkozni vele személyesen.
A kérdező hozzászólása: Találkoztam a lánnyal és nem csalódtunk egymásban. Már össze jöttünk azóta. Csegi igazad volt, tényleg jó irányba haladt a dolog. Remélem hogy nagyon sokáig együtt leszünk. :-)

Egyik csaj akivel ismerkedni próbáltam. , azt mondta nekem, hogy tetszek neki, mint férfi de semmi több. Ezt mit jelent?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy ugyan külsõleg vonzónak tart, de a belsõ egyéniséged nem fogta meg annyira, hogy párjának fogadjon. Röviden és tömören: nem rendelkezel azokkal a belsõ tulajdonságokkal, amiket õ keres.

Azt jelenti, hogy ugyan külsõleg vonzónak tart, de a belsõ egyéniséged nem fogta meg annyira, hogy párjának fogadjon. Röviden és tömören: nem rendelkezel azokkal a belsõ tulajdonságokkal, amiket õ keres.
Ebben az esetben talán lefekszik veled, de hosszú távra semmiképp nem éri meg tervezni.
Azt jelenti, hogy külsõleg bejössz neki, de nem akar Tõled semmit.
Én is ilyen csajt szeretnék hogy lefekszik velem es ennyi nekem nem is kene jelenleg mas

Egy csaj a baráti körünkből azt mondta nekem, hogy 'vacsorára még jó leszek', ez mit jelent?

a szemével mindig úgy tud nézni, meg sokszor hozzám ér, de ennyi kb

Legjobb válasz: meg akar enni :)

meg akar enni :)
csak poénkodott :D
Nem is tudom, én ezt úgy érteném, hogy csak egyéjszakás kalandot szeretne. :) De lehet én értem félre!
A kérdező hozzászólása: pontosan úgy volt, hogy felhívtam telón, nincs e kedve lógni és csak ennyit mondott és lerakta
Lehet nagyon éhes volt. :D
Épp korgott a gyomra, és a mellette lévõ sajtburgerre gondolt, vagyis annak mondta, amit épp akkor hozott a mekibõl.

Miért mondta azt a csaj hogy van barátja?

Van egy kollégan?m aki nagyon tetszik és gyakran viccel?dünk egymással. Múltkor kérdeztem van-e barátja erre azt mondta hogy van. Ma találkoztam a csaj egyik barátn?jével és Õ azt mondta nincs pasija a lánynak. Féltékennyé akart tenni vagy miért kamuzott??

Legjobb válasz: vagy feltekenye akart tenni vagy talan nem jossz neki be es gondolta h igy h kamuzik le tud razni magarol

vagy feltekenye akart tenni vagy talan nem jossz neki be es gondolta h igy h kamuzik le tud razni magarol
Ha bejössz neki: féltékennyé akart tenni. Ha nem: le akart rázni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Bár azt õ is tudhatta hogy egy pillanat alatt ki tudom deríteni hogy nincs is pasija.
Ha nincs barátja de mégis azt mondta hogy van, akkor valószinûleg csak le akart rázni. :S Az is benne lehet hogy féltékennyé akart tenni, de véleményem szerint az elsõ esélyesebb.
Le akar rázni. a nõk nem akarnak féltékenyé tenni ha bejössz nekik :D
A kérdező hozzászólása: Közbe kiderítettem miért mondta hogy van pasija. Mostanában sokan zaklatták a melóhelyrõl, mindenki fel akarta szedni, ezért találta ki ezt a kamupasit hátha békén hagyják. Nekem is csak azért kamuzott mert 2 kolega elõtt kérdeztem rá és nem akarta hogy bebukjon a sztori.

Ma vettem tengerimalacot, azt mondta az eladó csaj, hogy csak párban érzi magát jól, egyedül depressziós lesz és megdöglik. Igaz ez?

Szerintem csak le akart húzni még egy malaccal, így is [email protected] drága volt.

Legjobb válasz: igaz. mindenképpen vegyél neki egy másikat is, egyedül megunja az életét is - szó szerint.

igaz. mindenképpen vegyél neki egy másikat is, egyedül megunja az életét is - szó szerint.
Nekem is évekig volt malacom, egyedül volt és érdekes nem volt semmi baja! Én azt olvastam, ha foglalkozol vele nem lesz magányos. Az én malacom csak akkor volt a helyén ha nem voltunk a lakásban és éjszaka, annyira hozzám volt szokva. Imádtuk egymást.
A barátomnak vannak malacai és valóban nem jó, ha egy van egyedül. Olvass utána a helyes tartásának! http://www.malacok.hu/tengerimalac-elhelyezes-szallitas.htm
Mindenkinek annyi állatot kellene magához vennie, amennyit el tud látni, és nem megterhelõ! Ha 1-et, akkor egyet. Jobb egyedül kedvenc lenni, mint párban sínylõdni... Nekem is van egy malacom. A tesóját el kellett ajándékoznom, mert tavasszal rajtuk volt az "ösztön" és már nem lehetett együtt tartani õket (egynemûek).
Az elsõ vagyok. Ennél emberibb választ nem tudok olyannak adni, aki szerint nem alpusztul, hanem "megdöglik" az állat, meg aki nem veszi a fáradságot, hogy utánaolvasson a neten, hogy kell tartani azt a szerencsétlen jószágot. Inkább itt szólja le az "eladócsajt", amiért le akarta húzni mégegy malaccal. Na nemár... És egy malaccal nem tudsz annyit foglalkozni, hogy ne érezze magát rosszul. Gondolj bele, ha te nem találkoznál soha más emberekkel, neked hogy tetszene? Hiába vennének körül állatok, hiányozna a saját fajtád társasága. Na ez épp így van a malikkal is. Még ha 24 órán keresztül foglalkoznál vele, az se lenne az igazi. Egyszerûen kell egy malactárs ahhoz, hogy jól érezze magát. Nem vagyok tirpák, csak bosszant az ilyen hozáállás.
Egyáltalán nem 26%-os az elsõ válasz, remélem, majd lesz több is. Stílusodból az látszik, hogy nem szereted az állatokat, ha szeretnéd, nem jutna eszedbe az ára (ha nem telik rá, nem kell állatot venni, a tartása sokkal többe kerül, mint a vásárlása), és nem használnád a "megdöglik" szót, amit állatbarát a száján ki nem ejt.
Basszus, most ugye ez nem komoly? Mekkora tapló lehetsz te?? Minek neked malac ilyen hozzáállással? A malacok tényleg nagyon boldogtalanok egyedül, és hamarabb el is pusztulhatnak. De talán nme ártott volna elõbb utánaolvasni. Mellesleg nagyon sok gazdit keresõ malac van, kicsit keresgélj, és találsz INGYEN. És akkor nem fog MEGDÖGLENI, de legalábbis nem a magánytól. Viszont ha a táplálásukról is annyit tudsz, mint errõl, akkor könnyen lehet, hogy így is hamar MEGDÖGLIk majd...
De egy tapló az elsõ! Ha nem tud egy kérdésre emberi "hangnemben" írni, akkor ne is tegye. Az az állat nincs egyedül amelyikkel a gazdája foglalkozni tud.
Nyilván, magára hagyni egy állatot, az a legnagyobb embertelenség. De azért, ha vállalkozunk a tartására, figyelembe kell venni az igényeit. Nem elég azzal letudni, hogy kap kaját és fedél van a feje fölött, ha ezenkívül vannak más igényei is.
A 4. válaszoló vagyok (a 20 %-os) 2 hónapja hoztam el egy patit a Borárosról, mert vki kitette. 3 órámba telt mire becserkésztem, de nem hagytam ott. Sztem az a rossz állattartó aki ilyet tesz, nem pedig az aki egyedül tartja állatkáját. Elõször két malacom volt, de az egyikük daganatos lett, és elpusztult. A másik bánatában követte...
A vitába nem kapcsolódnék be.. A lényeg, hogy tényleg jobb nekik párban és hacsak nem egy nyugdíjas, otthon ülõ néni vagy, akkor bizony nem lesz rá annyi idõd, hogy ne legyen magányos.És bizony elõfordulhat sajnos, hogy emiatt étvágytalan, gyenge, beteges... lesz. olvass utána a tartásuknak, már csak azért is mert sok olyan dolog van, amirõl nem is gondolnád, hogy veszélyt jelent rá.
szerintem se normális a kérdezõ! ez a [email protected] drága volt ezt egyszerüen nem tudom megérteni. és ha müteni kell majd? mit mondol? hogy a hülye orvos kitalálta így is [email protected] drága volt ez a malac... szerintem melletted tényleg depressziós lesz... mivel nem az érzéseidet fejezed ki felõle hanem azt hogy [email protected] drága volt... ha nem veszel pénz miatt másikat akkor feleslegesen vettél egyet is... jobb lett volna egy macival próbálkozni...nem egy élõlénnyel
Azért jellemzõ ez a reakció... Inkább néznél magadba! Mellesleg leírtam szépen is.
KÉRDEZÕ! NEM AZ ELSÕ VÁLASZOLÓ STÍLUSÁVAL VAN BAJ, HANEM A TIEDDEL! AZ Õ VÁLASZA A TIEDET KÖVETTE!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi 20:20-as válaszoló!
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez az oldal a kérdezésre van, örülök, hogy ennyire profi vagy kedves elsõ válaszoló. Ha csak ilyen stílusban tudsz válaszolni, akkor megkérnélek, hogy nagyon messzirõl kerüld el a kérdésemet.
Jobban érzi magát egy másik tengerimalaccal de nem feltétlenül muszály. Egyedül is lehet tartani, semmivel sem él kevesebbet, az állatorvos lányának is volt 1 db tengerimalaca, az is 7 évig élt. Ha nincs társa akkor többet kell vele foglalkozni, meg alkalmazkodik ehhez a helyzethez, nekem is 1 db malackám van és jól érzi magát, elégedett.:) Mellesleg, szerintem 1600 FT (mert én annyiért vettem a malackát) nem a világ, ha valaki kisállatot választ akkor ne azt nézze hogy mi mennyibe kerül !

Nem vagyok szűz, de egy olyan pasival szexelek holnap, akiről azt mondta egyik csaj, hogy még a szájába is alig fért bele :D Csajok, nem paráznátok?

4-szer szexeltem csak életemben, szerintme nem vagyok még olyan tág. Bár még az elsőnél se volt semmi ilyen jellegű probléma. ugyanolyan simán ment mint a többi:D

Legjobb válasz: mondta a másik csaj??? nálatok körbemennek a pasik, és még meg is beszélitek? ajajjj, gond van.

mondta a másik csaj??? nálatok körbemennek a pasik, és még meg is beszélitek? ajajjj, gond van.
Az enyém is olyan vastag, hogy alig férne be a szádba:P De mondanám neked, mint a doktorbácsi. Mondd, hogy áááááá! És úgy már oké lenne:D
Nem paráznék, velem ilyen nem fordulna elõ, annál többre tartom magam, mint hogy olyan pasikkal feküdjek le, akiknek híre van, és elõtte még egy ismerõsömet d*gták.... Így terjednek a nemi betegségek is, szájról szájra...
Azta erre aztán igen büszke lehetsz... Majd szétszaggat és késõbb majd 1 kisebbel nem fogod élvezni hajrá :) Amúgy ha nem csak becsapja elviseled úgyis. Ám én be se engedném fõleg, h csak arra kell nem tom hány éves vagy még nem írtad de késõbb majd megtudod a dolgokat
Hát nézd, egyszer talán még szülni is fogsz. Egy újszülöttnél jó eséllyel kisebb a pasi farka. Nem mellesleg nem kötelezõ szexelned vele ugye.
a pasi a falu bikaja?
korotok?
Szerintem te csak dicsekedni jöttél fel most ide :D
A kérdező hozzászólása: de szeretnék :)
na, végül megtörtént? milyen volt, tényleg akkora? ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!