Találatok a következő kifejezésre: Azt mondta csajom, (138 db)

Nem vagyok szűz, de egy olyan pasival szexelek holnap, akiről azt mondta egyik csaj, hogy még a szájába is alig fért bele :D Csajok, nem paráznátok?

4-szer szexeltem csak életemben, szerintme nem vagyok még olyan tág. Bár még az elsőnél se volt semmi ilyen jellegű probléma. ugyanolyan simán ment mint a többi:D

Legjobb válasz: mondta a másik csaj??? nálatok körbemennek a pasik, és még meg is beszélitek? ajajjj, gond van.

mondta a másik csaj??? nálatok körbemennek a pasik, és még meg is beszélitek? ajajjj, gond van.
Az enyém is olyan vastag, hogy alig férne be a szádba:P De mondanám neked, mint a doktorbácsi. Mondd, hogy áááááá! És úgy már oké lenne:D
Nem paráznék, velem ilyen nem fordulna elõ, annál többre tartom magam, mint hogy olyan pasikkal feküdjek le, akiknek híre van, és elõtte még egy ismerõsömet d*gták.... Így terjednek a nemi betegségek is, szájról szájra...
Azta erre aztán igen büszke lehetsz... Majd szétszaggat és késõbb majd 1 kisebbel nem fogod élvezni hajrá :) Amúgy ha nem csak becsapja elviseled úgyis. Ám én be se engedném fõleg, h csak arra kell nem tom hány éves vagy még nem írtad de késõbb majd megtudod a dolgokat
Hát nézd, egyszer talán még szülni is fogsz. Egy újszülöttnél jó eséllyel kisebb a pasi farka. Nem mellesleg nem kötelezõ szexelned vele ugye.
a pasi a falu bikaja?
korotok?
Szerintem te csak dicsekedni jöttél fel most ide :D
A kérdező hozzászólása: de szeretnék :)
na, végül megtörtént? milyen volt, tényleg akkora? ;)
A legtöbb pasinál ez inkább elõny.
Úgy tudom a Groovehause énekesnõje Judy 155 centi, hát nekem õ sokkal jobban tetszik, mint pl. az olyan magas lányok, mint Molnár Anikó.
Ha körül nézel, inkább a magas csajoknak van gondjuk.
Figyi! Ha ilyen magas vagy akkor ilyen magas vagy. Lesz olyan pasi aki elfogadja a magasságod. 158 cm vagyok és nem egy elõl deszka hátul léc kategória. Formás és a páromnak így vagyok tökéletes. Ha egy férfi azt mondja jó csak vagy akkor az is vagy.
Mindenkinek más, ilyen egyszerû. 150 centis csaj is 100% simán lehet jó. 30/F
Én speciel nem bírom a colos csajokat, sokkal jobban bírom a kicsiket, mondjuk 170 centi alatt, szóval a normálisakat. Már réges rég kiment a divatból a hosszú láb meg az ilyesmik, változnak az idõk!
Amit leírtam hogy engem nem zavar hogy egy csaj alacsony, sõt szerintem az aranyos azt komolyan is gondoltam.Bármilyen hihetetlen valakinek pont a te belsõ/külsõ tulajdonságaid fognak majd nagyon tetszeni, és ez mindenkivel így van, mindenki valakinek az álom nõ/pasi, csak meg kell találni ezt a valakit;)
Nem hiszem, hogy itt szánalomból vagy vigasztalásból írnák a fiúk, hogy az alacsony nõk bizony elég jól tudnak kinézni. Inkább azért, mert õszinték, és leírták a véleményüket. Hogy te ebbõl mit hallasz meg, a te dolgod. Nekem úgy tûnik, a saját álláspontodat akarod kihallani valakitõl, megerõsítésre vársz vélemények helyett. Nekem pl. nem a magasság a lényeg, hanem a formák, idomok, arányok.
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó válaszoló, te legalább nem vigasztalgató kommentet irsz. Ezt kértem hogy legyetek õszinték és ne szánalomból irjátok hogy ilyen cuki meg olyan cuki az alacsony.
Na jól van, azért a magas lányok nevében kikérem magamnak, a trampli jelzõt. Most miért lenne egy 175-180 centis lány trampli? Ekkora idiótaságot... Akkor ennyi erõvel jöhetnék azzal, hogy egy 150 centis meg törpe, vagy akinél ez még plusz súllyal párosul, az meg hordó. Nagyon sok csinos nõ van (elsõsorban modellekre gondolok) akik jóval 170 centi fölött vannak (sõt, 180 fölött) és nagyon csinosak. http://www.mymusic.hu/file/dukai_1.jpg http://www.laudit.com/siteimages/adriana_lima_victorias-secr.. http://i76.photobucket.com/albums/j9/Gameial/klum-heidi-phot.. Azért ne mondja már nekem senki, hogy egy ilyen hosszú combú nõ nem vonzó...Értem én, hogy biztatni akarjátok a kérdezõt, de azért valótlanságot nem kéne állítani. Jah, én 176 cm vagyok, és büszke vagyok rá, hogy hosszú lábaim vannak. Mások magassarkút kell, hogy hordjanak, hogy szép lábaik legyenek, nekem meg ilyesmire nincs szükségem.
Vmelyik nap a 4-6-on láttam egy csinit lányt, õ kb. 150 körül lehetett, de nem csak én néztem nagyot, pár férfitársamnak is majd kiesett a szeme, feszes farmerban volt, hát az popsi, ritkán látni olyat, hosszú barna haj, helyes pofi, egyszóval egy tünemény.
Hol az a 150cm-es lány? Miért ne lehetne jó csaj? Õt keresem. :) Én 160cm vagyok, ekkora lányt keresek. :)
figyelj csak annyit mondok h 163 cm vagyok, homokóra alkat, arányos, mások véleménye szerint szép arc.tehát az összhatás kisugárzás a lényeg. jah amúgy van egy pár csaj akikkel barátkozom, (egyébként fiú haverjaim vannak)mindegyik barátja bepróbálkozott...persze nem vagyok olyan szemét meg [email protected] h hagyjam magam tehát a lényeg h kb minden 2. pasi beszól, fütyül megnéz :) és nem egóból írom, hiszen a külsõmrõl nagyrészt anyuék tehetnek, hanem hogy elfogadtam magam h ekkora vagyok, ezt dobta a gép, és ezt ki is sugárzod!akinek nem tetszik keressen egy colost.jah a barátom 184 cm úgyhogy jó hogy nem vagyok 175 cm mert egy 10cm es magassarkúban a hónom alá kapnám és az nem lenne túl szép látvány! :p 21L
A kérdező hozzászólása: Nekem homokóra alkatom van elég vékony a derekam. Van mellem és csipõm is arányosan. Nincs rajtam felesleg mert versenytáncos vagyok, de elég frusztráló néha amikor pl nem rég a buszmegállóban is mellettem állt egy fejjel magasabb csaj és szerettem volna én is ilyen magas lenni.
A lány akivel most össze akarok jönni sem magasabb, mint te. Sõt, elõzõ barátnõm sem sokkal volt az. Emellett 188 centi vagyok. Ennyit errõl...
te erzed magad flusztralva en 17 evesen is csak 160 vagyok de el kel fogadni es szerintem igenis bejonnek a pasiknak a kicsi csajok
Én is úgy vettem észre, hogy jobban bejönnek a fiúknak az alacsonyabb lányok. Fõleg az átlag magas fiúknak, mert nem szép, ha egy lány magasabb egy fiúnál, meg akkor magassarkút sem vehet fel a barátja mellett, hacsak nem 190cm-es a barátja... Igen is csúnya ha túl magas egy csaj, tramplinak néz ki, inkább akkor legyen alacsony.
Figyelj Kérdezõ, azt nem vigasztalásból írom, hogy az alacsony, de jó csajokat úgy bámulják a haverjaim, hogy majd kiesik a szemük... a férfiaknak ösztönösen az az érzet kell, hogy védelmezhessenek egy csajt, ezért szereti a férfiak többsége a náluk alacsonyabb nõt. Ez nem vigasztalás, ez tény. Ezzel nem a magas csajokat akarom bántani, mert õk is tudnak szépek lenni, de egy nõben a férfiak a védelmezhetõ nõt keresik, akiknél nagyobbak lehetnek, ezért általában a magasabb csajoknak vannak párkeresési problémáik, nem az alacsony lányoknak. Ha belegondolsz, minél alacsonyabb egy lány, annál több férfi közül választhat, viszont minél magasabb, annál kevesebb férfi lesz nála magasabb, ezért erõsen beszûkül a kör. Ezek tények, nem vigasztalás.
Szokták mondani, hogy mindenkinek más a jó csaj, de ez nem teljesen igaz. A férfiak egyéni ízlése általában a vonzó nõi külsõ keretei között értendõ. Vagyis van egy általános típus, ami zsánereken felül vonzó a férfiaknak. Ez a formás lábak, ívelõ csípõ, karcsú derék, kerek fenék, formás nagyobb mellek, bájos arc. Az a lány, aki ezekkel nagyjából rendelkezik, arra mondják, hogy jó csaj, ez a férfiak 99%-ának nagyon vonzó.
Én 177 cm magas vagyok, és sokkal jobban érezném magam ha 10 centivel alacsonyabb lennék. 25/L
én 172 cm vagyok..:) És azt mondják jó nõ. De a barátnõm alig 147 cm és sokkal több fiúnak tetszik. :D Õ már tényleg törpe de szép :P
Jesszusom, nem hiszem el, h errõl megy a diskurzus. Én 176 cm vagyok, ahogy vki írta, elõl deszka, hátul léc típus, természetesen, most evvel túloztam, mert sportos, formás alakom van. Ez van, ez a genetikám, tenni ellene nem tudok. Figyelek magamra, sportolok, igyekszem egészségesen, és alkatomból adódóan sokat táplálkozni, és foglalkozni magammal. Emberek avgyunk, enm gépesített, tökéletesített barbie babák. Olyan hülyeségeket beszélnek egyesek, h csak gúvad a szemem. Soha, de soha nem jutott eszembe, evvel foglalkozni, max avval vagyok gondba, h nem tudok szép, igazán magas magassarkúkat felvenni, mert egy, akkor már magas vagyok, de az sem vészes, mert volt pasim(és vannak is pasik), nem is egy, aki mellett teljesen jól mutattam. De mondhatnám azt is, nem én avgyok magas, hanem a többiek alacsonyak. Na de ezt nem gondolom komolyan. Lényegtelen, a hétköznapokban nem hordok magassarkút, mert nem szeretem, de ez miatt nem érzem, h nem tetszenék annak, akinek amúgy is tetszenék, magasságtól független. Vki írta, h a hosszú, formás lábak ma már nem divat..mirõl beszél? Ugyanúgy divat, mint 150 centivel formásnak lenni, vagy bármi más. Ezek annyira nagy baromságok, és annyira szubjektív dolgok. Tetszem velem egy magas, annál magasabb, sõt alacsonyabb srácoknak. És miért, mert k*rvára nem ez a lényeg. Ez a mindenkinek való megfelelés, mindenben, ez kiborít, idióta ez a világ...komolyan.. A kérdezõnek meg üzenném, h eszébe ne jusson ilyenen fennakadni, vagy gondolkodni, mert normális férfi embernek nem ez számít. Természetesen fontos egy pontig a külsõ, de azért az sem árt, ha kíváncsiak a nevedre, meg arra h ki vagy, mi vagy te. Teljesen tökéletes a magasságod, egy pillanatig se legyen ez miatt benned semmi kétely, nagyon nem ezen múlnak a dolgok..
"De biztos azért mert nem vagy magas te sem." 180 centi vagyok, nem tudom miért nem érdeklem azt a lányt, de biztosan nem azért mert 180 vagyok. Te meg az alapján ítéled meg az embereket hogy milyen magasak? Mert ebbõl a megnyilvánulásodból ez jött le nekem. Kisebbségi komplexusod van, menj pszichológushoz!
Szerintem nem számít a magasság. Én 156 cm vagyok és jó csaj. Ez elég nagyképûen hangzott, de ezt az alapján mondom, amit látok a fiúkon amikor meglátnak. 20/l
A kérdező hozzászólása: Most nem vigasztaló vélemények kellenek hanem tényleg legyetek õszinték.
Pedig szerintem mondják. Tudom, hogy fiúknak szólt a kérdés, de én közel 180 vagyok, és nem veszem észre, hogy jobban megnéznének, mint a 160 cm-s barátnõmet. Szerintem náluk nem ez számít.
A kérdező hozzászólása: Eva Longoria és Kylie is alacsonyak de én mégis frusztrálva érzem magam mert szeretnék magasabb lenni csak 166 cm vagyok.
Az igazi probléma nem az, hogy alacsony vagy (mert az nem probléma), hanem hogy ebbõl fakad az önbizalomhiányod. Inkább azt kéne megtalálnod, hogy miért.
Én legalább annyiszor mondom 150 centi magas csajra, hogy jó csaj, mint a magasabbakra::) Mondjuk én szeretem az alacsony lányokat
166cm nekem pont jó lenne!
166 centivel egyáltalán nem vagy alacsony!
A kérdező hozzászólása: Elirtam 156cm
Ez hülyeség hogy aki alacsony az nem lehet jó csaj, nekem most is egy 154 centis lány tetszik, de õ rám sem bagózik! Csak a nõknek számít a magasság, mindegy hány centi, attól még lehet szép és kedves, leginkább úgy is a személye számít.
Amikor azt írtad hogy 166 centi akkor röhögtem:D Mert 165 a nõi átlag:D De olvastam hogy elírtad.
A kérdező hozzászólása: Azt honnan tudod hogy a csaj aki tetszik neked épp 154cm lemérted vagy megkérdezted tõle?
Onnan hogy õ mondta:D
156 centi is pont jó! Te ezzel a mérettel sokkal nõiesebb vagy, mint a magas lányok!!! Nekem tetszenél!
nekem a lány 170 centi alatt kezdõdik, fölötte trampli.
A kérdező hozzászólása: De biztos azért mert nem vagy magas te sem.
Mindennek van elõnye....És a srácok sem magasság alapján fogják eldönteni hogy gyerek vagy nem pff És inkább légy alacsonyabb mint extra magas...manapság az már cikinek számít ha a csaj magasabb a srácnál :S Persze lehet h ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Szerintem inkább gyerekesnek nézik az alacsony lányokat. Kb szerintem 160cm felett kezdik azt mondani hogy ez jó csaj komolyan mondom 150centisekre még nem hallottam de lehet csak az én környezetemben van ez igy azért érdekel mások véleménye is.

Szerintetek elég nagy a farkam? Én kicsinylem egy picikét, de a csajok azt mondták, hogy pont meg felelő és eddig mindegyik csajnak nagyon jó volt velem szeretkeznie (ezt ők mondták. Szerintetek?

175 cm magas vagyok és 15-16 cm a farkam és kb olyan 3 cm átmér?j?. Ez mennyire jó a csajoknak? Eddig akivel voltam kb 10 csajjal azok meg voltak elégedve vele és mondták, hogy pont megfelel? és nagyon jó volt. Ezt azért mondhatták, hogy ne bántsanak meg vagy tényleg jó lehetett nekik (én is úgy éreztem rajtuk) de viszont én még szeretném ha nagyobb lenne egy olyan 18 cm-es az már elég lenne. Mi a véleményetek err?l? Megfelel? a pénisz méretem, vagy vannak ilyen pénisz nagyobbítok és szerezzek be egy olyat?

Legjobb válasz: Jaaj ne kezdd te is! :D Exemnek 18 cmes volt... fájt vele, nem élveztem el egyszer sem, nem figyelt oda, olyan volt vele mint a sajtreszelés!! (vele is vesztettem el) Mostani páromat megelõzte a híre, hogy volt párja így meg úgy vert hidat stb.. mikor elõször megfogtam neki, azt hittem a szája nagyobb mint aaa... khm.. Hát, nem. Kb am akkora van neki, mint neked. Immmmádok vele szeretkezni!!!! nem fáj, tökkéletesen jó, el szoktam élvezni... Szerintem nem a méreten múlik, hanem azon, hogyan használják. Bár, csak két fiúval feküdtem le... nekem elég is volt :) Ne aggódj ezen :) Párom is "jaj ez kicsii D:" ... Östenem... :D Ne izgulj!! L/19

A kérdező hozzászólása: hát biztos észre vettem volna ha nem jó nekik..... # 18 hozzá szoló neked csak annyit üzennék, hogy rá nézésre mondtam csak a méreteket, mivel írtam is, hogy kb ekkora (tudtam szerint a Kb=körülbelül- ami csak saccolásos mérés jelent) , de mivel konkrétabbat akartam írni ezért mértem meg és így lett annyi amennyi....
Számomra kicsi és vékony is lenne, voltam ilyen adottságú pasival, szinte semmit sem éreztem :( 18-20 centi között szeretem, meg legyen kicsit vastagabb is azért. De ne aggódj kérdezõ, mert minden nõ másra vágyik. Vannak hosszabb, rövidebb hüvellyel rendelkezõ nõk, és vannak szûkebbek meg tágabbak is... mindenkinek megvan a maga párja, mindenkinek más a jó. Csak nem hazudtak akikkel voltál, fel is tûnt volna, nem?
Akkor már meg is nyugodhatsz, mert csak 1cm-rel rövidebb, mint 18cm. Azt meg senki észre nem veszi.
nekem 14 cm hosszú és 4 centi vastag sztem a hossza az ami bántó, de a 17 az jó.am vastagítani lehet rajta könnyen ha érdekel
Ha eddig senki nem panaszkodott ra, sot kifejezetten elegedettek voltak a partnereid, akkor most miert merult fel benned, hogy valami baj lenne? Arctalan, nevtelen emberek kommentjei megnyugtatobbak, mint a baratnoid instant visszajelzesei?!
A kérdező hozzászólása: na kíváncsiságból most meg mértem és eléggé mellé tippeltem :P 17 cm hosszú és 4 cm át mérõjû. Írtam is az elején h körül belülre vannak az adatok, de ez már pontos adat ami itt van :) Jobb lenne ha vastagabb és hosszabb lenne, de a hozzászólok többsége azt mondta h megfelelõ :) így megnyugodtam. Am néha így is nehezen tudom betenni a szûkebb csajoknak és meg is ilyednek tõle egy kicsit :) Eddig senki nem panaszkodott rá...
Bár több mint 2x annyi idõs vagyok, de egyetértek 19 éves "kolléganõmmel". :) Fogadd el magad olyannak amilyen vagy, ne akarj változni!
Elsõ vagyok. Szerintem, mindenkinek más a megfelelõ. Ami neked meg páromnak van az asszem az átlag. Mondom, attól függ, ki mennyire tudja használni :) Párom is, imádta kényeztetni a barátnõit, engem is. Neki azaz öröm, ha látja, hogy nekem jó. Rengeteg sok könyvet olvasott is a témáról, megszakértette rendesen :) Ha valaki azt mondja, h kicsi, azzal ne törõdj, nem tudja, mi a jó!! :) ;D Amúgy, mi Pajtinak hívjuk és naaagyon szeretjük :D Mindig mondom neki, h szerintem a mérettel hencegni jó, meg látványos, meg biztos nagyobb a súlya is..... Tessék csak örömet szerezni a lányoknak!! Nehogy megnagyobbítsd mert agyon csaplak!!! :D L/19
Jaaj ne kezdd te is! :D Exemnek 18 cmes volt... fájt vele, nem élveztem el egyszer sem, nem figyelt oda, olyan volt vele mint a sajtreszelés!! (vele is vesztettem el) Mostani páromat megelõzte a híre, hogy volt párja így meg úgy vert hidat stb.. mikor elõször megfogtam neki, azt hittem a szája nagyobb mint aaa... khm.. Hát, nem. Kb am akkora van neki, mint neked. Immmmádok vele szeretkezni!!!! nem fáj, tökkéletesen jó, el szoktam élvezni... Szerintem nem a méreten múlik, hanem azon, hogyan használják. Bár, csak két fiúval feküdtem le... nekem elég is volt :) Ne aggódj ezen :) Párom is "jaj ez kicsii D:" ... Östenem... :D Ne izgulj!! L/19
hosszra jó, de vékony a [email protected] nálam 4 centi átmérõnél kezdõdik 27/N
Elég kicsi! De ne izgulj rajta mert még nem létezik mód rá hogy változtass rajta!
Érdekesen mérhetted ha 9.35kor 15 cm volt és 3 cm vastag és 12.33kor pedig 17 / 4. Két - 3 óra alatt ennyit nõtt a farkad, 39 perc mulva 18, 1 / 4, 6 lesz figyelj oda! :-)
Jaj, 23 évesen miért kell ilyennel foglalkozni? Fõleg ha eddig elégedettek voltak vele, vagy gondolod az orgazmust is csak megjátszották? A férjemnek is ekkora, bár kicsit vastagabb, és semmi gond vele. 39/N
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm a biztatást :) én nem mértem csak kb-re mondtam minden adatot. Nem egy két lánynál elértem azt a pontot mikor már bele remegõsödött az orgazmusa után. Mondjuk az nekem tetszett is és jót is mosolyogtam akkor rajta :) de õ is csak mosolygott. Elég jó bírom és eddig ami a leghosszabb volt az 3 óra hossza, na akkor is nagyon elkészült a csaj és egy két napig nem is kívánta a szexet. Akkor azt mondjátok pont ez a megfelelõ méret a csajoknak? Szeretem, ha jó a csajnak és szeretek is minden kis mozdulatára figyelni szex közben is.
A kérdező hozzászólása: hát mert olvastam h 18, 20 cm-ek vannak és ezért. Most jelenleg nincs barátnõm, csak kalandok, de mikor volt azok tetszett :) igazából csak kíváncsi voltam mások véleményérre és ezért tettem fel a kérdést, mert csak az a kb 10csaj aki volt azzal látta eddig.
Hát figyelj ha eddig nem volt panasz akkor ne foglalkozz ezzel! A hossza pont átlagos de elég vékonyka, ha szeret a lány nem ezt fogja rajtad nézni. Az én páromnak 21/6 os néha fáj de nekem ez okoz nagyobb örömet. De ahogy te is találkoztál úgy még van sok nõ akinek az átlagos a szuper! Fel a fejjel! 23/L
nekem kb 13 cm és 4 cm ármérõjû, de eddig nem panaszkodott egy lány sem. nekem is azt mondták hogy élvezték, és én is úgy láttam.
átlagos
nekem a 3 centi vékony lenne valaki írta hogy a 18 centi nagy volt neki nekem nem volt sok alkalmi kapcsolatok, 18 évesen vesztettem el, és a mostani páromnak 21 centi, de annyira jó vele a szex, hogy egyáltalán nem fáj, maximálisan odafigyel rá ha valami kellemetlen, akkor rögtön megáll volt hogy a fél napot át szexeltük, de utána sem éreztem hogy fájna, sõt közben 3x mentem el.Én az övével meg vagyok elégedve.
A kérdező hozzászólása: ja meg ha lehet nemet és kort írjátok már oda. Mint a nevem is mondja 23/f vagyok. Köszönöm mindenkinek elõre.
hagyd békén jobban jársz.
A kérdező hozzászólása: Várjam meg míg õ lép hogyha egyáltalán lép vagy az egészet hagyjam a fenébe?De mondom hogy nem akarom elveszíteni.De mi van akkor hogyha õ nem lép mert azt hiszi hogy már nem érdeklem.De ekkor nekem lépnem kéne mert nem akarom elveszíteni...
Hát várd meg, hogy õ lépjen, de azért adj valami jelet, hogy te még szereted õt.Ha mondjuk látod õt akkor mosolyogj rá vagy ha név napja van mostanában akkor menj oda hozzá és mond neki, hogy boldog névnapot meg ilyenek.De ne vidd túlzásba.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat.Hasznosak voltak.

Megtudtam, hogy barátom más lánnyal találkozgatott, de azt mondta, hogy nem történt semmi, mert a csaj csak barátilag tekintett rá. Szerintetek így van értelme folytatni?

Legjobb válasz: Az egy dolog, hogy az embernek vannak lány barátai, az meg egy másik ha új csajokkal találkozgat. Az én exem nekem még azt is mondta, hogy milyen szimpi lenne nekem az a lány, aztán mégis lekoccolt vele 3 év után. Nem csalt meg, csak elhagyott miatta....

Hát ha azt mondta hogy össze akart vele jönni, akkor egyáltalán nincs értelme... mert ha összejött volna vele a csaj, akkor 100% hogy már rég nem veled lenne a pasid... az ilyenek sosem változnak meg sajnos.. aki szereti a másikat alapból nem csinál ilyet. :(
Az egy dolog, hogy az embernek vannak lány barátai, az meg egy másik ha új csajokkal találkozgat. Az én exem nekem még azt is mondta, hogy milyen szimpi lenne nekem az a lány, aztán mégis lekoccolt vele 3 év után. Nem csalt meg, csak elhagyott miatta....
Miért, egy pasinak nem lehet lány barátja? :O Ez valami új íratlan alkotmány paragrafus?! Ha így állsz hozzá, hogy van-e értelme folytatni, nos kiscsillag... Nem, igazából nincs. Annak sem volt hogy eddig együtt voltatok. 21F
Ha egy pasi egy lánybaráttal találkozik azt elmondja a párjának... De ha utólag tudja meg, hogy találkozgatott egy másik lánnyal az nem hiszem, hogy csak azért lett volna, mert egy haverjával találkozott... Beszéljétek meg. De ha nem tudsz hinni már neki akkor szerintem inkább felesleges.
nekem is vannak lány barátaim, barátnõmnek is vannak fiú barátai...
A "barátod" megakart csalni ez olyan minthogy Leakartam mészárolni a családod de nem ugy tekintettem rám mint hulla ezért nem. Nem rajta mult ha a csaj egy shazjha, akkor megcsal téged igy a válaszom indoklással egy nagyon nagyon erös NEM!! Remélem segitettem
Szerinted nem találkozhat többé lányokkal? Akkor talán zárd be valahova. Tudod, _most_ döntsd el, hogy hiszel-e neki. Ha nem - akkor most azonnal búcsúzz el tõle. Ha igen - akkor viszont ezt az esetet örökre felejtsd el, _soha többé_ ne hozd elõ! Abban a pillanatban, ahogy még egyszer elõkerül - vége a kapcsolatotoknak.
Szerintem bosszúld meg, TALÁLKOZGASS VELEM :) XD
Ne adj neki még 1 esélyt szerintem: ha adsz neki, akkor mi lesz ha mégegyszer megcsinálja vagy akár meghuzza a csajt többszor is stb.. akkor már nem az lesz, hogy nem történt semmi se hanem khibaszott fhos érzés lesz! föleg hogy akart töle valamit akaratosan megakart csalni egy ilyennek a halálra se adnék esélyt csak belehányék a torkába és tüzre tenném!
Jesszusom... Nincs! Ha már a barátod egy másik lánnyal találkozgat, akkor nem is kérdés, hogy valami nagyon nem mûködik. Pláne, ha csak azért nem lett belõle semmi, mert a csaj nem "úgy" tekintett rá - egyszóval nem a barátodon múlt.
Én ugyanígy voltam, mint te!Megbocsájtottam az elsõt, mert könyörgött meg minden!De megcsinálta megint, úgyhogy aki ilyen az ilyen is marad!Hagyd ott a francba, mert késõbb még rosszabb lesz neked!
dobd ki a francba, kell a fenének 1 ilyen pasi!!! te sokkal jobbat érdemelsz, mint ez az idióta!!!!
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy tetszett neki a lány, és össze akart volna jönni vele, de a csajnak nem kellett. Én jöttem rá, õ titokban tartotta hónapokig. Csak voltak megérzéseim. Aztán utánajártam a dolgoknak, aztán kiszedtem belõle... De ígérget, hogy megváltozik, meg többet nem lesz ilyen, megh engem szeret, blabla, de én már nem tudok hinni neki ezek után, pedig könyörög, hogy adjak neki még 1 esélyt. :/
de régóta ismerte? vagy? mert ha régebb óta ismerte, akkor no para, de ha csak mostantól, és neked úgy kellett rájönnöd.. miért titkolta?
Ha egyszer se emlitette, hogy találkozik ezzel azzal és csak úgy kiderült akkor igen megakart csalni.... Annó az egy éves kapcsolatomban a srác is eljátszotta ezt, hogy titokban más lányokkal találkozott meg is csalt két csajjal és a kamu fbn folytatták ezt...Elvileg csók volt de kitudja mi volt még...Aki szól errõl, hogy találkozik ezzel vagy azzal fura lenne ha megcsalna...De aki nem szól az megakar csalni.... Ne ess az én hibámba, hogy ezt eltûröd és megvárod mig megcsal de errõl nem szól mert azt hiszi eltudja felejteni és nem fog kiderülni....Aztán benned keresi folyton a hibát mert neki [email protected] a bugyija.....

1, 5 éve van pasim, soha nem mehettem vele bulizni. Kiderült, hogy ezeken a bulikon csajokkal vannak, "pasi nyaralásokon" is ugyanezekkel a csajokkal nyaralnak, ahova nem mehetek. Azt mondta vagy megszokom vagy megszököm. Nem tudom mit csináljak?

Legjobb válasz: Szökj...... Gusztustalan dolog,hogy egyesek megkapnak minden csajt,és ennek ellenére így viselkednek(a csaj meg szereti õket továbbra is).Mások meg hiába akarnak bármit is,semmi....Érdekes ez,nem?

sajnálom, kezdjél pakolni és szakíts a válaszolóknak igazuk van, hát már nem egyszer félre dugott, ja és a haverok is tudják ezt ha így mondta megszokod v megszöksz, hát igazából nem jelentesz semmit neki N
Szökj...... Gusztustalan dolog, hogy egyesek megkapnak minden csajt, és ennek ellenére így viselkednek(a csaj meg szereti õket továbbra is).Mások meg hiába akarnak bármit is, semmi....Érdekes ez, nem?
ha ezt mondta, akkor elhiheted, hogy már eléggé sokszor félre kú*hatott melletted.Meg, hogy jöhet már ehhez, hogy ilyet mond neked ennyi idõ után? Hagyd faképnél, majd vissza sír téged, amikor megunja azokat a ri*iket.:)
nézz 1 korrekt, értelmes kedves pasit ehelyett a kitömött [email protected] helyett
nem tudod????? Szomorú hogy ennyire rossz az önértékelésed.... Természetesen dobd ki, vagy ha tudsz igy élni szived joga.
Zavard el a csajaihoz , vakamelyik csak befogadja
Most te tényleg mérlegelsz még? Alapvetõen elég hímsoviniszta vagyok, de még én is azt mondom a pofátlanság teteje amit megcsinál veled az embered! Hagyd ott a francba! 26F
És te nem tudod hogy mit csinálj??? Pedig egyszerû anyám, hagyd ott ezt a lúzert! Miért hagyják egyes nõk hogy a pasik lábtörlõnek használják õket?
menekülj!!!!!!
de abba h mentél bele, h külön menjen nyaralni? a buli ok, de a nyaralás?
És miért vagy vele? Hát, valószínû, hogy megcsal ezeken a bulikon, de ha mégsem, akkor sem akar felvállalni a baráti kör elõtt, és ez enyhén szólva is gáz. Nem is kérdés, mit tennék a helyedben, én azt csodálom, hogy 1, 5 évig ezt tûrted.
Valakinek igen valakinek nem.Valamelyiknek álom pasi vagy, valamelyiknek ronda vagy, olyan ember meg nem létezik aki mindenkinek bejön.
"Mi ez? Logikai feladat?" XDDDDDD sírok a röhögéstõl, tényleg úgy hangzik XDDDDDD
Mi ez? Logikai feladat?
mi ez honnan a rákból tudjuk???
Ha meleg vagy, akkor biztos bejössz... Vagy ha terhes.
Nem lehet kiismerni a nõket, úgy hülyék ahogy vannak. Amúgy se számít annyit a kinézeted, nõknek mások számítanak.
Mindenkinek más az ízlése :)
Egyiknek bejössz, a másiknak nem. Mit nem értesz ezen??
A kulcsszó:önbizalom :) Az egyiknek tetszel, a másiknak nem.Nincs ennek semmi jelentõsége, úgyhogy ne csinálj magadnak ebbõl problémát :)
03-29 19:43-nak És tényleg. xDDDDDD

Én egy srác vagyok és még szűz vagyok! Mondta az egyik csaj hogy osztálykiránduláson leakar velem feküdni! Mit Tegyek?

Eléggé tartok t?lle!Úgy tudja h már nem vagyok sz?z!Segítsetek lécci!El?re is köszi

Legjobb válasz: szerintem ez nem az igazi ha megbeszéli veled (ráadásul a csaj) h majd le akar veled feküdni. és am.sem szerintem nem vmi jó úgy az elsõ alkalom olyannal akibe nem vagy szerelmes vagyis ha te szerelmes vagy a csajba akkor õ beléd nem nagyon mert így megbeszélni. az a leggyönyörûbb ha egyszer csak ártok jön és mindketten õszintén szeretitek egymást:)

szerintem ez nem az igazi ha megbeszéli veled (ráadásul a csaj) h majd le akar veled feküdni. és am.sem szerintem nem vmi jó úgy az elsõ alkalom olyannal akibe nem vagy szerelmes vagyis ha te szerelmes vagy a csajba akkor õ beléd nem nagyon mert így megbeszélni. az a leggyönyörûbb ha egyszer csak ártok jön és mindketten õszintén szeretitek egymást:)
Szerintem ne vedd komolyan amit mondott :) Valószínûleg csak be akar égetni téged. Ha mégis komolyan mondta, akkor alaposan gondold végig, hogy biztos akarod hogy az egész osztály rajtad csámcsogjon? mert nem hiszem hogy magában tartaná a dolgot. Az a nõ aki ezzel a szöveggel jön elõ egy pasinak, nem a legmegbízhatóbb, ez tuti (nem fogja tartani a száját, és nem tudni mit talál ki) De ha már túl akarsz lenni az elsõn, akkor nyugodtan. De gumit vigyél! 30/N
Most õszintén te ezt a csajt, ilyen viselkedéssel vonzónak találod? Inkább egy hülye ribi, aki szívesen széttenné a lábát, mert nem bír ki pár napot szex nélkül. Nem lenne jobb, ha olyannal lennél elõször, aki nem csak egy futó kaland? Akinek nem szólna semmi rosszat vagy biztatna, hogyha nem úgy sül el a dolog ahogy kellene, mert szeret téged és megbízik benned? Nem legyél megszeppenve, lehet ez is a csaj célja és csak nagy a szája. Meg aztán az osztálykiránduláson... Senki nem ér meg annyit, hogy elvidd helyette a balhét, ha a tanárok rátok találnak. Aztán magyarázkodhatsz, hogy ki volt a kezdeményezõ. De ahogy gondolod, ha neked ez így megéri, akkor az a te döntésed. Jó tudom nektek fiúknak nem akkora ügy ez a szüzesség, mint nekünk lányoknak. De most milyen dolog az, hogy csak úgy valaki eldönti na akkor most aztán szex lesz és kész...
Hát, hány évesek vagytok? Õ már nem szûz ugye? Amúgy nem hiszem, hogy jó ötlet az osztálykiránduláson szexelni, annyi ember van ott... Amúgy izgalmasnak izgalmas..:D Ha nem szeretnél lefeküdni vele, akkor mondd meg neki, hogy ez nem jó ötlet... és hogy keressetek más idõpontot. Ha meg szeretnéd, akkor hajrá!
Szia! Nem tudom mennyi idõs vagy, de az ebbõl a szempontból teljesen mindegy is! A lényeg: NEHOGY MEGTEDD! Az elsõ alkalom nem egy olyan dolog, amit csak úgy el lehet intézni egy osztálykiránduláson. Ha kételyeid vannak, hogy akarod-e vagy sem, akkor semmiképpen sem ajánlom. Én pl úgy vagyok vele, hogy, ami felõl egy csöppnyi kétségem is támad, hogy esetleg késõbb megbánnám, azt egészen egyszerûen nem teszem meg. Bár ez nem biztos, hogy szorosan ide tartozik, de azért elmondom Neked. Én 18 voltam, amikor elvesztettem a szüzességem (tehát nemrég), és egy olyan sráccal feküdtem le, akivel nem jártam és nem is voltam szerelmes belé meg semmi hasonló, viszont tökéletes volt a hely és az idõ és BIZTOS VOLTAM ABBAN, HOGY MIT AKAROK, éa tökéletes volt minden. (Elõtte nemsokkal 1, 5 éveig jártam egy sráccal, de vele nem éreztem úgy, hogy akarom, pedig akkor is voltam már 18 - megérte várni.) Szóval igazából arra akarok kilyukadni, hogy nem biztos, hogy meg kell várni a Nagy Õ-t, de egy osztálykiránduláson, egy osztálytárssal (nekem volt egyéjszakásom egy osztálytársammal, és engem nem érdekel, hogy ki tudja meg ki nem, meg ki mit gondol, de ha nem vagy ilyen, akkor NE CSINÁLD)...pff, sztem tartogasd még a szüzességed, hidd el, megéri. Remélem nem kanyarodtam el nagyon és azért ért vmit amit mondtam. Üdv
Don't shoot at a house-bunny!
Tunkold meg. Ha meg csúnya, akkor foss a köldökébe.
Alázd meg :D
Sztem ez kamu.:) Ha nem akarsz vele lefeküdni, akkor miért is tennéd? Ha le akarsz vele feküdni, akkor meg mondd el neki, hogy szûz vagy még. Ennyi.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld. (Bár én megraknám.)
terhes vagy.
na, megtörtént?
Semmit, az enyém nem írja oda. De nem is néz másra.
Egy paraszt a barátod! Elbeszélgetnék vele, hogy van egy barátnõje és létezik olyan, hogy TISZTELET a másik felé és ez éppen nem az! Ha más csajok képei alá ilyeneket ír, akkor minek vagy Te neki? Legyen szingli és udvarolgasson úgy... csira az a pali...
Aki tetszene, akkor ott a gond.
A kérdező hozzászólása: aki tetszene az örökké ilyen... vagy lehet, h velem van a baj...
Na álítsál magadon, mert nem minden fiú ilyen.
A kérdező hozzászólása: köszy ez nem rossz
Te meg rakj ki boritonak egy helyes pasit, nezd meg mit szol, es mond hogy, na latod nekem is szarul esett":)
Minden fiúból? Kár volt mindet kipróbálnod aranyom
A kérdező hozzászólása: mikor együtt vagyunk ennyi erõvel odamehetne máshoz is!!!!
Na és hány évesek vagytok?
Na... ti is már csak elméletben szeretitek egymást...
Amúgy meg egy nagyon helyes pasi képe alá írd oda, hogy milyen cuki, sármos és már is meg lesz oldva... esetleg utána még rád is ír és akkor már ezt is elmondhatod! :D

Ebben lehet igazság? Egy volt csajom azt mondta ha lenyeli

Egy volt csajom azt mondta ha lenyeli az ondót attól sima lesz az arcbőre,és nem lesz pattanása. Ez igaz lehet? mert én csak röhögtem ezen

Legjobb válasz: Szerintem ezt valami pasi találta ki, és terjesztette, h minél több csaj lenyelje, mert valami érthetetlen oknál fogva (talán pornófilmek?) egy csomó pasi erre izgul... (jöhetnek a lepontozàsok)

Szerintem ezt valami pasi találta ki, és terjesztette, h minél több csaj lenyelje, mert valami érthetetlen oknál fogva (talán pornófilmek?) egy csomó pasi erre izgul... (jöhetnek a lepontozàsok)
Én nem tudom, de ha ez igaz, akkor a sajátomat fogom lenyelni, mert elég pattanásos az arcbõröm és csak a drágább orvos által felírt gyógyszerek hatnak... Minek fizetni, ha ingyen és élvezetes módszer is van rá?!
Ezt én is hallottam már! De nem kell lenyelni csak az arcra kenni! Ráncok ellen is kitûnõ!
A kérdező hozzászólása: Éni s ezt mondtam neki hogy nem ugy értette hogy rákenni? erre õ mondta hogy nem jó ugy, le kell nyelnie. Na oké persze én nem panaszkodtam...
2 vagyok! Nem kitalálták! Sõtt még ma is használják ha jól tudom kozmetikumokhoz!
A kérdező hozzászólása: Én nemfoglak lepontozni mert nekem is tetszik ha lenyelik :D
Tömény fehérje szóval símán lehet. Amúgy a Mátrixban is valami hasonlót ettek.
Hiába, amikor megteremtõdött a Világegyetem, a Mindenható mindenre gondolt, és a praktikusság elvét gyakorolta...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!