Találatok a következő kifejezésre: Azt mondta barátom, hogy (403 db)

Pár napja szakitott velem a barátom azt mondta megcsalt de a barátai azt mondták lehet hogy hazudott nekem én még mindig szeretem a srácot de ő nem szeret nem értem miért hazudott talán azért hogy békén haggyam és könnyebb legyen elfelejteni?

visszaszeretném kapni ?t de tudom hogy elkéne felejteni ls sokan ondják hogy az id? mindent megold de én mégsem tudom elfelejteni pedig ez csak 3 hetes kapcsolat volt hogyan érjem el ogy megszeressen?

Legjobb válasz: Figyelj ha õ nem szeret akkor semmi értelme utána járkálnod és próbálkoznod. Elég idegesítõ ha egy csajnak tudtára adjuk hogy nem kell de nem fogja fel... Ha még hazudott is hogy békénhagyd akkor egyértelmû hogy semmit nem akar tõled. Felejtsd el.

Figyelj ha õ nem szeret akkor semmi értelme utána járkálnod és próbálkoznod. Elég idegesítõ ha egy csajnak tudtára adjuk hogy nem kell de nem fogja fel... Ha még hazudott is hogy békénhagyd akkor egyértelmû hogy semmit nem akar tõled. Felejtsd el.
Nem szeret téged, ne fuss utána, semmi értelme nem lenne.Inkább felejtsd el, mégha most nehéznek tünik is.

Miért mondta azt a barátom hogy: "inkább ne" mikor az eddigi pasijaim mindig azt mondtaák profi vagyok a szopásba?

Épp bennevoltam a dolgok közepébe, látom hogy odavan érte, erre benyögte hogy "inkább ne". Pedig eddig mindenki azt mondta profi vagyok az orálba.Ez azért volt mert nem akart elmenni mielött szexeltünk volna, vagy nem tetszett neki amit csináltam?Az önbizalmam a béka seggébe sülljedt.Segítsetek hogy az egom meginnt megnövekedjen!!!

Legjobb válasz: Ne aggódj, valószinû hogy azért hogy ne menjen el tul hamar sex közben! Ha eddigi pasijaid azt mondták profi vagy ,akkor nincs miért aggódnod! Ha rosszul csinálnád megmondták volna. De ezt inkább a pasiddal kéne megbeszélned hogy miért mondta!

Ne aggódj, valószinû hogy azért hogy ne menjen el tul hamar sex közben! Ha eddigi pasijaid azt mondták profi vagy , akkor nincs miért aggódnod! Ha rosszul csinálnád megmondták volna. De ezt inkább a pasiddal kéne megbeszélned hogy miért mondta!
úgy látszik azzal az egoval mégsincs semmi baj
Szerintem azért, mert nem akart elmenni....
Sztem add meg a számod:D
A kérdező hozzászólása: Hát én nagyon megilyedtem! Mondjuk elönyöm amiért jó vagyok az a nyelvpiercingem.Jó dolog.És nem is fáj amikor átszúrják.És az is hülyeség hogy nem tudsz enni, én tudtam:)

Tegnap a barátommal ahogy ott feküdtünk az ágyon . El kezdtünk csókolózni! Hátra döntött. Lefogta a kezem és azt mondta hogy :- akarlak! én azt mondtam neki hogy :- én nem vagyok biztos ebben! Mire azt mondta hogy: -meg dolgoztam érte! Ez most mi?

nem feküdtem le vele... adtam neki egy kis pofont amikor le akarta húzni a bugyimat!... de utánna megint azt mondta hogy: -Tudom hogy akarod!meg dolgoztam az élvezetért! ... utánna fel kelt az ágyból mondta h gondolkozzak el ezen!.. és haza ment!

Legjobb válasz: akkor remélem el is döntötted már, h szakítasz vele

akkor remélem el is döntötted már, h szakítasz vele
Ez "Olyan régen szeretkeztem, hogy már arra sem emlékszem kit kell megkötözni." feeling :D Szakíts vele pff szánalmas.
kiváncsi vagyok, h hány évesek vagytok?! Azt jelenti, h udvarolt, meg mindent megtett, h meghódítson téged, most már le akarja szakítani a termés gyümölcsét:D Gondolkozz el rajta, h fogod neki adni, ezt jelenti!:)
hát ez az.. ha még 16 évesen nem állsz készen a szexre (no komment...) akkor inkább ne feküdj az ágyban a barátoddal csókolózva. így jogosan következtet arra, hogy [email protected] akarsz.
utolsó miért kéne 16 évesen készen állnia? mert ez a trend ma hogy 13-16 évesek dugnak?
Mondjuk ez elég lol duma. Megdolgoztam érte.?. ÁHÁ, akkor tehát a lányok érzelme vagy bármi egyéb teljesen mellékes. Ha én megcsináltam x dolgot akkor az automatikusan szex. "Óóó basszusz még hiányzik a milka csoki, gyorsan lerohanok érte..... nah, meg jöttem, ezzel mindent letudtam úgyhogy sipirc az ágyra, már megdolgoztam érte"
ha nem szakítassz vele most azonnal akkor megérdemled, hogy megerõszakoljon...egy idióta a "barátod", ha lehet annak nevezni, szóval ha te ezt nem látod be, akkor magadra vess...
Volt barátnõmmel elég hosszú ideig csak petting volt mert úgy éreztük hogy nem állunk készen még..mostanival még nem "jutottunk el az ágyig" de most se érzem, hogy késztetést éreznék, hogy rögtön..Nem valami kifinomult srác lehet és ezekbõl a mondatokból kb. egy 13-14 éves ugrott be...vagy csak szimplán dugni akar és kész. 17/F
Sehol sem láttam leírva, hogy a "megdolgoztam érte" vajon milyen idõtartamot jelentett. Egy nap? Két hónap, vagy egy év? Hülyén fejezte ki magát, ez tény. De lehet, hogy a mondanivalója jogos volt. 21F
A kérdező hozzászólása: ha most arra célzol hogy mennyi ideje jártam vele amikor ezt mondta ?? akor 2 hónap:D
2 hónap után fekszel vele az ágyban?? na itt rontottad el 16 évesen még félév után is korai egy ágyban feküdni, bár az együtt alvás még sztem 1 év után is korai, azt hitte könnyen adod magad
Kedves kérdezõ, te viszonylag hamar ráfogsz ébredni arra, hogy egy pasinak /25-30éves koráig/ semmi más nemjár a fejében, mint a szex... És ezért hajlandó kinyögni pár "szeretlek"-et-is, a romantikusabbja pedig letép neked még egy virágot is...
Jófej, hogy hónap után közli, hogy megdolgoztam érte... XD Mindegy, fenntartom, hogy te is hibás vagy, de 2 év után is gáz lenne ezt mondania, így meg pláne!
de még mindig a legjobb ötlet ha vele beszéled meg:P én el tudnám képzelni, hogy attól még szeret ezt csinálja csak tombolnak a hormonok benne:D de ha ágyba feküdtél vele...nem lehet hogy te is akartad? szerintem már nagyon izgatott volt és elhitetted vele, hogy már akarod, aztán mégse...és gondolom ez jött ki belõle:D:D hát igen vagy hülye szegény vagy az elõzõ kommentek igazak 19 F
Valóban nem kellene senkivel fetrengened az ágyban, ha nem akarsz szexelni, ez tény... Azzal pörgetted be, hogy feküdtél mellette, csókoltad, simogattad, stb. Ilyen egyszerû. Viszont a srác részérõl sem normális, hogy gyakorlatilag nem érdekli, hogy a lány akarja-e, rámászik, mert "megdolgozott érte" és kész. Úgy adnám ki az ilyen pasi útját, hogy csak lesne... ÉN küldtem volna el haza, nem magától ment volna az is biztos. Jobb ha elfogadod, hogy 99%, hogy nem szeret téged õszintén, csak azért teper, hogy legyen kit d*gni, aztán ha ez nem jön össze, akkor bûntudatot kelt és elrohan mint egy durcás kisgyerek. Dobd ki!
A barátod egy kis taknyos. Még nem tanulta meg, hogy akkor van szex, ha a lány akarja és sosem fordítva.
A kérdező hozzászólása: ezen is gondolkoztam már!
hát miért feküdtetek az ágyon??ha nem akarsz vele lefeküdni, és fiatalok vagytok ne feküdjetek az ágyon ez a tanulság, sztem õ csak a szexért van veled
én szakitanék, nehogy már azért feküdj le vele, mert õ nem bir magával, akkor kell megtedd amikor kész vagy rá és nem erõltetéssel.
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok! õ meg 18 éves-.-.... annyit tette eddig h csak azt mondta sokszor h szép vagyok és hogy szeretlek
lehet hogy tulorazott is. ki tudja?! :D
14 éves vagy mi? csak õk nem tudják mit akarnak XD
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok!!!:O de nagyon szeretem! vagyis eddig azt hittem! eléggé meg ilyettem amikor ezt mondta!
Látod aki egyáltalán nem akar szexelni a barátjával az ne is feküdjön vele az ágyban csókolózva! Naív kislány vagy még...
16:15, teljesen igaz! Bepörgeti a fickót, aztánmeg lefújja az akciót... Az ilyen csaj csak szórakozik
A kérdező hozzászólása: mivel pörgettem be?
Szóval megijedtél mikor ezt mondta. Na, akkor legközelebb tedd neki szét a lábad, mert hát megdolgozott érte... Aztán pedig átkozd magad, mert nem volt elég eszed hogy átláss rajta. Ha õ fiúból van akkor te ne nagyon heveréssz hanyatt vele az ágyon, mert sitty-sutty becsempészi a lompost. Ha meg olyan típus, tényleg gerincre vág, aztán beteszi úgy is ha te nem akarod. Ez kell neked?

16 éves lány vagyok a barátom 20 ezért az elsö randinkra nevelö apukám nem akart elengedni ezért azt mondta neki hogy a rendes apám. Dee végülis most járunk és nagyon szeretem de hogy mondjam el hogy nem az igazi apám és hogy én is hazudtam neki?

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést..."az elsö randinkra nevelö apukám nem akart elengedni ezért azt mondta neki hogy a rendes apám" ez hogyan függ össze? vagy csak én vagyok nagyon fáradt? o.O amúgy meg szerintem is megérti hogy hazudtál neki....márha kiderülnek az indokok elõtte....mert én most megelõlegeztem magamban egy jó magyarázatot a mostani helyett

Nem értem a kérdést..."az elsö randinkra nevelö apukám nem akart elengedni ezért azt mondta neki hogy a rendes apám" ez hogyan függ össze? vagy csak én vagyok nagyon fáradt? o.O amúgy meg szerintem is megérti hogy hazudtál neki....márha kiderülnek az indokok elõtte....mert én most megelõlegeztem magamban egy jó magyarázatot a mostani helyett
Mond meg nyugodtan.Hogy nem engedte volna az egészet. Megfogja érteni
Most ezt nem értem, hogy miért kellett eddig titkolni?
hármas. Tényleg ha fáradt vagy feküdj le. Majd én elmondom neki. Miért kellett elmondani az elsõ randit? Apád vagy nevelõ apád ráér megtudni, hogy van egy srác. Az elsõ randi amúgy sem esküvõ. Ott nem történik semmi, csak jópofáskodás és ismerkedés. Aztán mondhatod apucinak, hogy milyen jópofa srácot ismertem meg. Hazudni viszont csúnya dolog. Mindig utolérnek. Ráadásul olyan dologban aminek semmi értelme. Nincs értelme.
én sem értem mi értelme annak a mondatnak..bocsi valaki elmagyarázná?
tehát az a lényeg, hogy a nevelõapád azt mondta, hogy õ az igazi apád, és te sem cáfoltad ezt meg? Nem kell errõl magyarázkodnod, hiszen attól, hogy õ a nevelõapád, még lehet az igazi, rendes apád. A régi rendetlen volt, mert nem õ nevel :)

A legjobb barátom azt mondta nekem, hogy meleg (fiú) és velem beszélget ezekről a dolgairól de én nem nagyon tudok neki mit mondani. Meleg férfiak/fiúk tudnátok segíteni? 17/lány, ha igen akkor írjatok privit

Legjobb válasz: Csak arra van szuksege, hogy meghallgasd, es megmondd neki, hogy igyis a baratja vagy es semmi baj nincs azzal, hogy meleg...ha erre nem vagy kepes, akkor nem vagy valami jo barat. Augy meg orulj neki, hogy megbizik benned

Csak arra van szuksege, hogy meghallgasd, es megmondd neki, hogy igyis a baratja vagy es semmi baj nincs azzal, hogy meleg...ha erre nem vagy kepes, akkor nem vagy valami jo barat. Augy meg orulj neki, hogy megbizik benned
Mond meg neki, hogy te ehhez nem tudsz hozzászólni.
A kérdező hozzászólása: én már mondtam de akkor is azt mondta, hogy nincsen más akinek elmondhatná én meg nem akarom megsérteni
A kérdező hozzászólása: én mindig meghallgatom és egyáltalán nem baj h meleg semmi bajom nincsen velük

Azt mondta barátom sok szex után, hogy olyan vagyok neki mint a húga. Miért mondta?

20éves vagyok.A fiú 26.Ledöbbentem néztem mikor ezt kimondta,majd rákérdeztem ez alatt mit ért..És csak átöltelt és homlokon puszilt.Azóta nem beszéltem vele...

Legjobb válasz: szeret. De nem szerelemmel... barátilag. más kérdés, hogy az ember nem szexel a húgával.

szeret. De nem szerelemmel... barátilag. más kérdés, hogy az ember nem szexel a húgával.
Akkor most bocsánatot kérth ezt mondta neked?? és azt mondta h úgy szeret, mint ha a szerelme lenné, vagy még mindig csak hugi vagyneki?! De ez elég durva h iet mondot neked, ha nekem iet mondot volna a párom, már rég nem lennénk együtt!(yo tán nem biztos, de akkor is) De ne hallgason másra, a szívére hallgason! Remélem minden rendbe jön!:)
A kérdező hozzászólása: Hát igen...Nekem is 'magas' eza dolog.Persze azóta mindig találkozni akar velem, de én annál inkább nem.Pedig azt hiszem szeretem.Még bocsánatot is kért..(sztem a haverjai telebeszélték a fejét, hisz mki féltékeny rá, h sikeres és van egy jó nõje)DE akkor is??!?!?!Hogy lehet ilyet mondani!!:(
Hát a hugikat félteni szokták a bátyók.Nem tudom tutira rosszul lennék, ha a bátyám annyira szeretne, hogy szexelni akarna velem.... Nekem ez nem passzol össze.Szeret, szeret de csak addig? Áááá ez a pasi hazudik!!!!!
Igen, nagyon szeret, de nem szerelembõl. Amellett hogy homlokon puszilt, tiszteletét mutatta ki irtántad, nem a szerelmét. Hidd el, tapasztalatból mondom. Én például nem tudom azt mondani a szerelmemre, hogy úgy szeretlek mint a bátyámat, mert a tesómat nem szerethetem szerelembõl. Ez a srác nagyon nagyon szeret, komolyan szeret, de csak mint barát.
Nagyon szeret de nem szerelembõl!A közeli barátokat/családtagokat szoktuk általában szájon csókolni! Sajnálom...de sztem is dobd a fenébe...
Én egyszer mondtam egy pasinak, hogy olyan mint a bátyám: amikor a lelki szemetesem volt, akart volna több is lenni, de leráztam az "olyan, mintha a bátyám lennél" mondattal :S
hát ez gáz..
Homlokon puszilt????Ha hugaként szeret, akkor miért fekszik le veled???Az ilyen nem szeret, hagyd a francba.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT... Bár tudom ez elég morbid dolog de azóta sikerült tisztázni és persze szakitottam a sráccal bármennyire is szerettem! :)

Barátom szex közbe azt mondta nekem hogy olyan vagyok mint a csiguszka és megcsókolt, meg h jó nedves vagyok. Mért csiga? Meg lehet nem tetszettem neki?

Legjobb válasz: Lehet hülyeséget irok :S De!!!A csiga nyálkás a vagyis nedves!Tuti nem azért mondta mert nem tetszettél neki hanem mert jó nedves voltál:)

Lehet hülyeséget irok :S De!!!A csiga nyálkás a vagyis nedves!Tuti nem azért mondta mert nem tetszettél neki hanem mert jó nedves voltál:)
Természetes vagyis gondolom nem a csókod volt nyálas hanem ott lennt jó nedves voltál:) Elsö :)
Istenem miért kell mindig találni valami problémát? :@ Örülj, hogy van barátod, akivel szeretkezhetsz. Mi itt a baj? Tök cuki az hogy csiguszka... Nem a jelentése, bár az sem undorító, de maga a szó... Nem értem ezt a nagy problémát...
Jaj, ha ezt mondta és megcsókolt, szerintem bóknak szánta. én barátom is el van ájulva mennyire be tudok rá nedvesedni... Imádják a pasik, amikor látják, hogy csöpög a barátnõ, és titkolni sem tudják, hogy mennyire vágynak a párjukra. Gondolj bele ez mekkora önbizalmat ad nekik
Az irodalom, a szexológia és a ganxsta rap kórusban bólogatnak: Lucskos punci RULEZ!!!!!! :)
most õszintén kislány egy fiúnak a fapina jön be? hát nem, éljen a nedvesség éljen a csiga

Mit tegyek ha a barátom azt hiszi kibeszéltem őt? (nem szerelmem) Pedig azt súgtam a mellettem ülőnek hogy ne veszekedjenek már. De én nem beszéltem ki és nem hiszi el. És azt mondta chaten hogy rájött hogy milyen vagyok. Össze vagyok esve.

Legjobb válasz: Harman, azzal is akinek sugtal, kell megbeszelni hogy megis mi volt mondva. Ezert mondjak, hogy suttogas, mutogatas nem illedelmes, hogy elkerulj ilyen bajokat. Mindegy szerelmed vagy sem.

Harman, azzal is akinek sugtal, kell megbeszelni hogy megis mi volt mondva. Ezert mondjak, hogy suttogas, mutogatas nem illedelmes, hogy elkerulj ilyen bajokat. Mindegy szerelmed vagy sem.

A barátom azt mondta nekem, hogy nedves a gatyája. Ez hogy lehet, nem csak a lányok szoktak nedvesedni?

Legjobb válasz: Az elõváladék célja hogy megtisztítsa a húgycsövet és elõkészítse a terepet, illetve hogy könnyitse a behatolást elöváladék akkor van, ha a pasi felizgul, tehát merevedése van.

Az elõváladék célja hogy megtisztítsa a húgycsövet és elõkészítse a terepet, illetve hogy könnyitse a behatolást elöváladék akkor van, ha a pasi felizgul, tehát merevedése van.
hány éves vagy? amúgy, azt úgy hívják, hogy elõváladék...de persze attõl is lehetett nedves a gatyája, hogy elsült...
nemmindegy hány éves vagy, azért kérdezzük mert a kérdésed alapján 12-13nál nemlehetsz több, és szeretnénk tudni h jól saccoltunk e:D
tuti 12-13 vagy mert csak ennyi éves stupid girls nem tudnak semmit!!!!!!
Lehet hogy csak nagyon leizzadt
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, de az ne érdekeljen, hány éves vagyok! az mindegy
18:20 szerintem nem csak azok a stupid girls õk vagy h irjamXD van aki felette se tud semmit szóval.. elöttem már elhangzott a jó válasz
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.a stupidsággal nem törõdöm.... nem az volt a kérdésem, hogy megtippelnétek az életkorom, hanem a másik amit feltettem kérdésnek.mások sokkal kicsinyesebb kérdéseket tesznek fel, elhiszem hogy kell még tanulnom, de ez van
az igaz, hogy a korát megmondhatná, nincs abban semmi ha 13 éves, azért van ez az oldal, hogy megkérdezze.nem kell rögtön lehülyézni
A kérdező hozzászólása: igen, az oldal azért van, hogy segítsenek, nem azért hogy az életkorral foglalkozzanak, és nem hülyéztem le senki

A barátom azt mondta nekem hogy ha úgy szexelünk hogy nekem megvan akkor nem lehetek terhes ha bennem megy el. Ez igaz?

Legjobb válasz: hát szerintem ott is hagyhatod a fenébe. aki ennyire foglalkozik azzal hogy esetleg teherbe esel. csak azzal foglalkozik hogy megtömhessen. ha véletlen teherbe esnél az se érdekelné, neki jó volt... nagyon "komoly" fickó lehet.

hát szerintem ott is hagyhatod a fenébe. aki ennyire foglalkozik azzal hogy esetleg teherbe esel. csak azzal foglalkozik hogy megtömhessen. ha véletlen teherbe esnél az se érdekelné, neki jó volt... nagyon "komoly" fickó lehet.
Azt még hozzátenném, hogy vannak akiknek ilyenkor fájdalmas a közösülés, mert érzékenyebb a hüvely, de az ellentétjét is hallottam. Nem véletlenül találta ki ezt a természet, legalább van néhány nap, amikor pihen az ölünk:)
Ne higgy neki!Valóban rendkívül kevés esély van rá, de fordult már elõ, hogy meddõnek hitt nõnek a menstruációja valamelyik napján volt a termékeny napja és így sikerült neki teherbe esnie. Ízisz
Menses alatt is terhes lehetsz, sõt a fertõzés veszély is nagyobb, mert ilyenkor nyitva van a méhszáj. Ha csak a fogamzásgátlás miatt akarjátok ilyenkor, akkor nem érdemes rizikót vállalni. Ha akkora a vágyatok, hogy nem birjátok ki ezt a pár napot, akkor óvszerrel, kíméletesen és olyan körülmények között, hogy ne kenjetek össze mindent.
pedig van rá esély. kicsi, de van. én nem kockáztatnék a helyedben.
BÁRMIKOR lehetsz terhes. Spontán is lehet peteérésed, nem érdemes kockáztatni.
Terhes lehetsz, de alig van rá esély. Én 3 éve vagyok együtt a jelenlegi párommal, és még egyszer sem estem teherbe és nem szedtem össze semmi fertõzést. Pedig mi is szoktuk menzesz alatt csinálni. Persze ez is emberfüggõ gondolom, ki milyen könnyen esik teherbe...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!