Találatok a következő kifejezésre: Azt mondta barátom, (541 db)

Azt mondta barátom sok szex után, hogy olyan vagyok neki mint a húga. Miért mondta?

20éves vagyok.A fiú 26.Ledöbbentem néztem mikor ezt kimondta,majd rákérdeztem ez alatt mit ért..És csak átöltelt és homlokon puszilt.Azóta nem beszéltem vele...

Legjobb válasz: szeret. De nem szerelemmel... barátilag. más kérdés, hogy az ember nem szexel a húgával.

szeret. De nem szerelemmel... barátilag. más kérdés, hogy az ember nem szexel a húgával.
Akkor most bocsánatot kérth ezt mondta neked?? és azt mondta h úgy szeret, mint ha a szerelme lenné, vagy még mindig csak hugi vagyneki?! De ez elég durva h iet mondot neked, ha nekem iet mondot volna a párom, már rég nem lennénk együtt!(yo tán nem biztos, de akkor is) De ne hallgason másra, a szívére hallgason! Remélem minden rendbe jön!:)
A kérdező hozzászólása: Hát igen...Nekem is 'magas' eza dolog.Persze azóta mindig találkozni akar velem, de én annál inkább nem.Pedig azt hiszem szeretem.Még bocsánatot is kért..(sztem a haverjai telebeszélték a fejét, hisz mki féltékeny rá, h sikeres és van egy jó nõje)DE akkor is??!?!?!Hogy lehet ilyet mondani!!:(
Hát a hugikat félteni szokták a bátyók.Nem tudom tutira rosszul lennék, ha a bátyám annyira szeretne, hogy szexelni akarna velem.... Nekem ez nem passzol össze.Szeret, szeret de csak addig? Áááá ez a pasi hazudik!!!!!
Igen, nagyon szeret, de nem szerelembõl. Amellett hogy homlokon puszilt, tiszteletét mutatta ki irtántad, nem a szerelmét. Hidd el, tapasztalatból mondom. Én például nem tudom azt mondani a szerelmemre, hogy úgy szeretlek mint a bátyámat, mert a tesómat nem szerethetem szerelembõl. Ez a srác nagyon nagyon szeret, komolyan szeret, de csak mint barát.
Nagyon szeret de nem szerelembõl!A közeli barátokat/családtagokat szoktuk általában szájon csókolni! Sajnálom...de sztem is dobd a fenébe...
Én egyszer mondtam egy pasinak, hogy olyan mint a bátyám: amikor a lelki szemetesem volt, akart volna több is lenni, de leráztam az "olyan, mintha a bátyám lennél" mondattal :S
hát ez gáz..
Homlokon puszilt????Ha hugaként szeret, akkor miért fekszik le veled???Az ilyen nem szeret, hagyd a francba.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT... Bár tudom ez elég morbid dolog de azóta sikerült tisztázni és persze szakitottam a sráccal bármennyire is szerettem! :)
Igenember megelõzött :D:D
igen
De.
De meg ám. :P
A kérdező hozzászólása: azért vagyok féltékeny mert kiakadtam, h nem a barátom szólt? meg volt beszélve, h kettesben elmegyünk vhova.
Velem ugyanilyen történt. Megbeszéltük, h jön a párom, és lesz egy szép napunk. Javasoltam neki egy tök jó programot. Erre kitalálta, h jön a legjobb barátja is, és majd hármasban elmegyünk. Mondom jó. Inkább legyünk hárman, mint én egyedül nélküle. És a végén tényleg tök jól szórakoztunk. Bírom a barátját is, õ is engem, szerencsére, és a végén tényleg tökre élveztük az egészet, nem volt sem feszengés, sem féltékenykedés. (Egy múzeumba mentünk.) A különbség talán csak annyi a kettõnk esete közt, h én ismertem már korábbi találkozásból a párom barátját, szóval nem zavart különösebben, h õ is jön. Igazából nekem csak azzal volt bajom, h nem mondta elõre, hanem csak úgy mondta, mint egy légbõl kapott ötletet. De sztem te is próbálj meg megbékélni a sráccal, lehet, h nem is lesz olyan rossz együtt tölteni a napot. Barátoddal lehetsz kettesben eleget, most inkább élvezzétek ki a társaságot, meg ismerd meg õt is. :) Sok lány azért rinyál, mert a párja nem meri/akarja bemutatni a barátainak. :) Szóval no para :) 24L
Ja, ahogy figyelmesebben olvasom a kérdést, látom, h te is ismered már õt. Na mindegy, akkor ennek kivételével vedd figyelembe a többit. :) Szóval h örülj neki, h a haverjaival töltött idõbe is be akar vonni téged, meg próbáld meg élvezni. Tudod, egy párkapcsolatban fontosnak kell tartsd azt, ami a másik számára fontos. (Persze az ésszerû keretek közt.) És tudom, h most az ellen ágálsz, h dehátmegbeszéltük, meg h kettesben szerettél volna lenni vele, de nézd a másik oldaláról. :) Tényleg csomó idõt együtt tölthetsz még vele, most pedig inkább bulizz :) És talán azért nem a barátod szólt, mert így azt remélték, jobban fogod kezelni, meg nem fogod azt érezni, h a barátod csak rád akarja erõltetni a haverját :)
a nõ ne legyen féltékeny a pasi haverjára, max a pasid lehet féltékeny, ha a haverja téged stíröl, vagy ha te az õ haverját :) mert barát rivális az jobban fáj :) én sem féltékenykedni szoktam, mert megbízom a páromban, ahogy õ is bennem, pedig tapadnak rám a pasik, de az a lényeg, hogy nekem csak a párom kell, és büszke rá ha tetszem másoknak is. Szal nem szoktam féltékenykedni, csak örülnék neki, amikor mnidketten ráérünk (ritkán) akkor egymással törpdnénk, tehát ne a haverja miatt ne tudujunk találkozni, vagy akárki más miatt, és szeretnénk néha kicsit kettesben is lenni, a barátok nem pótolják a szerelmemet. Amúgy én is inkább a párommal vagyok de társaságban, minthogy a párom nélkül legyek vagy másokkal, vagy egyedül, holott tudom hogy õ a haverokkal van. Szal örülök, hogy felvállalt engem. Sõt elején zavart, hogy õ nem akart feljönni hozzánk, mindig én mentem hozzá, de belegondoltam ez nem gáz, hisz õ az aki bemutatott otthon, tehát fel mer vállalni, én is bemutattam volna, csak õ nem akart feljönni, de megbeszéltem vele és kiderült, hogy csak fél, hogy mit szólnak õhozzá az én szüleim, ilyen téren nagyon parás. De ez is megvolt, és most lenyugodott. Megismerte az otthonomat, szeretik õt és viszont, és úgy érzem ezáltal mégjobban belém szeretett :) fél éve vagyunk együtt. Sõt mióta nem egy mûszakban vagyunk, hanem õ négyben én háromban, azóta mégjobban hiányzunk egymásnak, de ez csak felfrissíti a kapcsolatunkat, de ha együtt vagyunk, az sem teher :) nem szereti a bulikat, nem is hívtam, de utolsó pillanatban utánam jött, és meg akart keresni, igaz nem talált meg, én meg késõn vettem észre az üzenetet, de barátjával összefutottam, és mondta h engem keresett, másnap korán hívott, és elmentünk vásárolni, egész nap velem volt :) meg folyton csokikat vett nekem, pedig sosem kértem ilyesmire, hogy vegyél nekem ezt meg azt, sõt azt mondta, én vagyok az elsõ barátnõje, aki nem kért tõle soha semmit, aki nem használja ki, és kainek nem a buli meg a pia a mindene, nem vagyok az a mûkörmös vakolatos cicababa féle meg már õ is megváltozott a szerelem terén :)

Azt mondtam a barátomnak, hogy jó lenne, ha jobban kimutatná mit érez irántam. De lehet, h meggondolatlanul mondtam neki, és szeretnék valamit mondani neki, hogy tudja, h tudom, h szeret. (mert tényleg szeret) Mit mondjak neki?

Valami olyasmire gondoltam, hogy "Nem kell, h jobban kimutassa,ha "ennyire megy" neki.." vagy nemtudom.. nincs valami ötletetek? 7hónapja vagyunk együtt és szeretnék valami olyat mondani, amin elgondolkozik, és rájönne,h kicsit többet is beleadhatna a kapcsolatba.

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem baj, hogy azt mondtad a barátodnak, mutassa ki feléd jobban az érzelmeit.Ha tényleg szeret és lelkesedik irántad, akkor igyekszik a kedvedben járni.Az én barátom is addig viselkedett így míg rá nem szóltam szépen és rájött hogy tényleg igazam van,és ha így folytatja elveszíthet.

Szerintem egyáltalán nem baj, hogy azt mondtad a barátodnak, mutassa ki feléd jobban az érzelmeit.Ha tényleg szeret és lelkesedik irántad, akkor igyekszik a kedvedben járni.Az én barátom is addig viselkedett így míg rá nem szóltam szépen és rájött hogy tényleg igazam van, és ha így folytatja elveszíthet.
A kérdező hozzászólása: És Te mit mondtál neki? hogy mondtad neki, h rájött?
Szerintem mondd neki h szükséged van rá és h sokat jelent. Am én pasim se mutatja ki:Spedig jól esne de nem is fogják a legtöbb pasi ien nem mutatja ki amit érez.de ha gondolod irj privit és majd mesélhetek:)
A kérdező hozzászólása: írtam!!! :) de azért várok még válaszokat.. vagy tapasztalatokat..


Lehet egy kicsit hülye kérdés, de amikor titeket dobott a barátnőtök és persze szokás szerint felhozta hogy legyünk barátok van itt olyan ember aki erre azt mondta hogy igen és nem azt mondta hogy tűnj a p. icsába?

Legjobb válasz: lány vagyok,most szakítottam a barátommal 1 hete...én is mondtam neki ezt a barát dolgot,azt mondta,hogy rendben,õ is ezt szeretné,szóval nem küldött el a p*csába.

lány vagyok, most szakítottam a barátommal 1 hete...én is mondtam neki ezt a barát dolgot, azt mondta, hogy rendben, õ is ezt szeretné, szóval nem küldött el a p*csába.
mi is így szakítottunk a barátommal, 3 hónap SEMMI után most váltottunk pár sms-t hogy találkozzunk. de nekem jó volt így, mert nagyon fájt volna, ha elõbb találkozunk [lehet, hogy még most is fog]. egyszer láttam, kb 1 hónapja, hogy szakítottunk akkor. buszon voltam, és ahogy leszálltam, összeestem. L/17
Megkérdeztem, miért szereted a focit?
Van. "Legyünk barátok" blablabla.. 2 hónapja egy szót se váltottunk.
Persze, azt mondtam legyünk barátok.Ez abban kimerûlt, hogy egy héten egyszer meghúztam, amíg nem szereztem új csajt. Egyébként, ha valami használható melója van, késõbb is jól jöhet az ismeretség.
Én lány vagyok, és amikor én dobtam a pasimat, akkor õ azt mondta, hogy "jó..maradjunk barátok", mert reménykedett abban, hogy még visszaveszem..fel is hozta a témát, hogy visszaveszem-e majd, meghogy szeretem-e még..mondtam neki, hogy igen, csak akkor fontosabb volt a "karrierem"(és még a mai napig is fontosabb, mert nem õ lesz a férjem!)..és azt mondtam neki, hogy várj fél évet, mindent rendbehozok, és akkor újra járhatunk..csak 5 hónapot várattam meg, de most õ végülis sz_rik rám..JÓL IS TESZI!De szeret..de most neki is fontosabb a "karriere"..:) szóval..:) :P most 1-1:D azt mondta, hogy egy hét múlva minden rendbejön..hiszek neki..még van egypár napunk:) és nekem is jó így..félszingliként..x) persze sosem csalnám meg..csak nem csukom be a szemem(szóval megnézek más pasikat is!) De volt olyan exem, aki velem szakított, és mondtam, hogy legyünk barátok..akkor õ igent mondott, és aztán összevesztünk egypár hónapjára rá, aztán megint rendbejött a kapcsolatunk, s aztán megint összevesztünk..ez volt 2009 januárjában(akkor beszéltünk utoljára), de most 2010 júliusába megint beszélgetünk..de azt írta, hogy nem utál..:) szóval akkor már lehet, hogy sikerül rendbehoznom a barátságunkat, és végre mindent egyenes vágányba terelni:P
a kort lehagytam :) 17/F
az egyik válaszoló kommentjét cáfolnám van barátság fiú és lány között (jó az már más kérdés hogy nagyon csinos szép és aranyos és nem utasítanám vissza...) mert egymással mi mindent megbeszéltünk régen és nem mellesleg osztálytársam is. Én egy lánynak se mondtam hogy menjen a p*csába :D , de nekem ez sose ment hogy utána jóba legyek vele olyan szinten hogy összejárjunk az msn oké teljesen beszélgetek vele de hogy én ott legyek a közelébe fõleg hogy még ha szerettem is és olyankor eszembe jutnak a régi emlékek és ez így nempálya...
Hát szerintem nem is fogjátok, ha megy fõsulira, vagy egyetemre. Le fog szarni. Borítékolnám
mikor kapcsolata lett elfogadtam szó nélkül és barátként álltam hozzá és végig mellette voltam..végelett-most ismét(és a kapcsolata elõtt is) pedálozok érte ;)
ez a duma már általánosítva lett, mint az hogy "beszélnünk kell" csak szakítás után odamondják, de kevés példa van rá, hogy be is tartják 15/L
velem a ballagása elõtt 1 nappal szakított 3 év után. de közölte h attól még menjek el a ballagására. mint egy barátja. hozzáb.sztam egy párnát :D persze azóta eltelt 3 hónap és néha érdeklõdünk msnen h mivan a másikkal de nem visszük túlzásba.
Hát szeritnem férfi és nõ között nincs barátság:D Egyébként nekem is benyomta 2 és fél év után, és én is azt mondtam ok...és kb leszarjuk egymást
nem küldtem l a p*csába de nem kerestem utána a társaságát.
Mi közösen egyeztünk meg fél éve vagyunk ÍGY barátok.. :S
Van... Érettebben is hozzálehet állni a dolgokhoz, nem úgy, mint amit a mónika showban látsz... Bár egyénfüggõ...
Nálam idõbe telt, de barátok lettünk. Bár õ még mindig vi8sszajönne, ha akarnám õt. Már rég új párom van. 26L

1éve vagyok barátommal ám többször előfordult h megvert és bántott nemcsak szavakkal! Legutóbb nagyon eldurvult a helyzet és miután bántott azt mondtam neki h szakítok erre azt mondta megöl neki már úgyis mind1 akkor és én ne legyek másé mit tegyek?

minden vita alkalmával sír bocsánatot kér h szeret és megbánta!nemtudom miért nem tudok vele szakítani!szeretnék de nem tudok!valamiért szeretem ...leginkább a külsejét!h szakítsak vele?nem találnék még egy olyat aki ennyire az ideálom küls?re!

Legjobb válasz: Figyelj! Dobd ki, de ne akkor amikor egyedül vagy, hanem akár rendõröket hívj, vagy apukádat, tesódat, fiú barátaidat! Ez már beteges! Hogy üthet meg egy fiú egy lányt? Életveszélyesen megsérülhetsz, soha többet ne találkozz vele amikor egyedül vagy, mert nem normális.. Azt mondta hogy MEGÖL, tehát MEG AKAR ÖLNI TÉGED, nem fogod fel kislány? Ne foglalkozz a külsõvel, sem a belsõvel, de minél elõbb hagyd ott a fenébe, amíg teheted, és messzirõl kerüld el!!!!!!

Figyelj! Dobd ki, de ne akkor amikor egyedül vagy, hanem akár rendõröket hívj, vagy apukádat, tesódat, fiú barátaidat! Ez már beteges! Hogy üthet meg egy fiú egy lányt? Életveszélyesen megsérülhetsz, soha többet ne találkozz vele amikor egyedül vagy, mert nem normális.. Azt mondta hogy MEGÖL, tehát MEG AKAR ÖLNI TÉGED, nem fogod fel kislány? Ne foglalkozz a külsõvel, sem a belsõvel, de minél elõbb hagyd ott a fenébe, amíg teheted, és messzirõl kerüld el!!!!!!
Ezt a hülyeséget nagyon gyorsan felejtsd el. Ezt én is eljátszottam az én "álompasimmal" és az lett a vége, hogy kis híján agyonvert. Vagyis össze is tört rendesen, anyám húzta le rólam. Még a fejemet is ököllel ütötte. Elõször csak ritkán fordult elõ, ha ivott, aztán történt ez vagy a 3. alkalommal. Jobban jársz, ha ezt nem várod meg. Nem fog megölni ha szakítasz vele, ne ezen izgulj, a száját tépi csak, és nyilván lejött neked is , hogy nem szeret. valamiféle birtok vagy neki, ennyi. Semmivel se több mint a söre alátétje. Ne várd meg a következõ alkalmat, hogy neked menjen, ülj le vele és közöld hogy vége. Ha tartasz tõle, akkor valaki legyen ott veled. Én is csak a külsejét imádtam a srácnak, mert amúgy egy tróger volt. Hidd el, szaladgálnak még jó pasik, emiatt semmiképp sem szabad egy ilyen férget magad mellett tartani!!!!!! A bocsánatkérései színjátékok ne dõlj már be neki. Tudom hogy nagy úr a külsõ, de ne alázd már meg magad, ennyit nem ér!!
A külsõ nem minden.Találhatsz jobbat nála.Aki ugyanaolyan jó külsõvel rendelkezik, de szeret téged és nem ver meg.Én a helyedben dobnám a pasit..aki egyszer megver az többször is meg fog, és ez igy szerintem nem élet, de ha te szereted ezt, és jó neked így, akkor, maradj vele.
Ez a te problémád, mi a francért ne hagytad el, ha TÖBBSZÖR MEGVERT/BÁNTOTT? Tudja már, hol a helye...vagy nem valami civilizált világban nevelkedett, hogy verekszik meg gyilkossággal fenyeget, basszus?
B+, ha neked az életcélod az, hogy álmaid pasija agyonverjen, hát hajrá!!!
Van aki nem ért a szóból , te is olyan lehetsz.
Ha a külseje ennyire fontos, akkor elmondhatod, hogy egy baromi csinos fiú ver téged, illetve, ha úgy adódik megöl. Ha ez egy jó életcél, akkor hajrá.
elsõ eset után ott kellett volna hagyni... a rendes normális fiúknak meg nincs barátnõje, mert minden csaj az "álompasira" hajt aki többnyire kib* velük... nice...real nice
Figy, ha magadtól nem esett le, hogy már rég ki kellett volna dobnod a búsbánatba az ipsét, akkor mi aztán édes kevesek vagyunk ahhoz, hogy erre rájöjj... Tisztességes férfi nem ver meg egy nõt...
Arra vigyázz ha félsz hogy tényleg megöl vagy esélyes, akkor mindíg vigyázzon rád valaki, nehogy megtegye! Ha elhagyod nehogy baj lehegyen!
"minden egyes vita után visszakönyörgi magát sír h nem tud nélkülem élni és h mennyire szeret:S nem hiszem h szeret ha bánt" "B+, ha neked az életcélod az, hogy álmaid pasija agyonverjen, hát hajrá!!!" Hát igen.. Akkor mi a francnak vagy még vele?! Szóval bánt meg ver is, fasza. Végül csak beigazolódik hogy a lányok mazochisták. Tetszik a külseje, PONT a külseje, hát akkor ez valami nagyon egyedi kinézetû pasi lehet ha nem látsz akárhol ugyanolyan jó testû embereket. Még csak nem is belseje. És akkor még jönnek a szövegek hogy nem számít a külsõ. Egyébként panaszkodsz meg minden, de legbelül szerintem nincs különösebben ellenedre, amíg nem jön egy másik pasi aki elrángat tõle addig te magadtól nem fogsz. A szerelem egy dolog, de ennél azért legyen már több tartásod. Ettõl függetlenül sajnálom a helyzetet, csak ugyanakkor nem is értem. Én feltételezem valaki KIJELENTI hogy megakar ölni az elég nyomos ok hogy ott hagyd a francba de legalábbis ne járjatok egymással, meg bocsátasz meg több alkalommal "jáhj, hát csak megint megakart ölni, semmi komoly". Mert gondolom nem viccesen mondta "grr na most megöllek har har". Elég egyértelmû mit kéne tenned, elmenni tõle a frncba
A kérdező hozzászólása: én 23 õ 27
Hagyd ott a pic$ába! Hány évesek vagytok?
Elsõ vagyok: Ne hidd el neki amikor mondja hogy megbánta, ugyanolyan féreg marad. A vége az lesz hogy hosszú évekre elmegy a kedved a férfiaktól, akár egy életre is. Nem ér annyit!
Akkor szenvedj! Liba... no comment.
A kérdező hozzászólása: köszi neked!igazából nem félek tõle h kimondjam h vége de utána nem hagyna békén egyfolytába keresne h így bocsánat ugy!már volt 1 szakításunk és ez volt!2hónapon keresztül keresett, ajándékokat küldött levelet írt mindent elkövetett míg kibékültem vele
A kérdező hozzászólása: mindig abban reménykedek h igaz amit mondd h megváltozik legközelebb nem csinál semmi rosszat
A kérdező hozzászólása: amikor bnõmmel hasonlókat mûvelt a pasija mondtam neki h hagyja ott és h õ a hülye ha hagyja!kívülállóként könnyebb volt!erre én is ugyanebben vagyok
A kérdező hozzászólása: minden egyes vita után visszakönyörgi magát sír h nem tud nélkülem élni és h mennyire szeret:S nem hiszem h szeret ha bánt
Egyébként pontosan te tetted ilyenné, mert rajongsz érte, elfogadod úgy, ahogy van, és semmit nem kell tenni, hogy szeresd, hiszen a külsejét szereted. Elkényeztetted, most vállald a következményeket! Ilyen buták a nõk.
Szerintem nõj fel.
a nicknevedbõl ítélve 98 as vagy, ergo 12 éves.... Tizenkét évesen én is pontosan így voltam, csak én mondtam el, nem kell aggódni, semmit sem fogsz elérni nála sztem... egy 12 13 éves lánynak van jobb dolga még mint fiukkal szenvedni 15/f

A barátom haverja azt mondta hogy a barátom csókolózott egy lánnyal, akit akkor ismertek meg. Felhívtam a lányt, és ő is azt mondta hogy tényleg ez történt. Mit tegyek? A barátom tagad.

Legjobb válasz: Erõsködj, bírd rá, hogy beismerje. Ha végképp nem akarja, és totálisan kifakad, akkor talán kamu az egész. Bár érdekes, hogy ketten is állítják... a csaj egyébként kicsoda? Nem ismered sehonnan?

Erõsködj, bírd rá, hogy beismerje. Ha végképp nem akarja, és totálisan kifakad, akkor talán kamu az egész. Bár érdekes, hogy ketten is állítják... a csaj egyébként kicsoda? Nem ismered sehonnan?
A kérdező hozzászólása: Honnan tudnám kideríteni hogy most megcsal-e?
Viszont mit mondhatna szegény, ha tényleg nem történt meg, és honnan tudhatnád biztosan, ha megtörtént volna? A lényeg, hogy ezzel sehova nem jutsz. Már csak azt tudod kideríteni, hogy most megcsal-e, de valószínû ez is elég lesz: Nem hiszem, hogy azóta csak úgy megváltozott volna.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok naiv, nem mondtam hogy mindent elhiszek neki...ha így lenne, akkor nem piszkálnám ezzel azóta is, hogy de valld be, mert tudom, és úgy sokkal tisztességesebb, meg hogy gyáva ha nem mondja el az igazat...egyébként ez a haver sokszor mondott már ilyen megcsalt, ennek a csajnak ezt meg azt mondta a barátod dolgokat...
Hát ha ügyesen hazudik, akkor biztos sokat gyakorolta. Azt már tényleg nem fogod megtudni, hogy megtörtént-e, de ez nem is gond, mivel ha tényleg megtörtént, és még így is hiszel neki, újra meg fogja tenni. Tehát inkább próbáld azt kideríteni, most mit csinál!
A kérdező hozzászólása: 2éve együtt vagyunk...egyébként nagyon ügyesen hazudik sajnos...
A kérdező hozzászólása: Nemtudom hogy miért akarna egy olyan lány rosszat, aki nem is ismer minket, még hallomásból se.A barátom meg a haverja hülyéskedtek vele, nem is az igazi nevüket, korukat mondták neki, mert csak szivatták...némi eltérés volt a haver és a lány sztorijában, de nemtudom...engem idegesít...nagyon szeretem, ha nem muszáj nem akarnék szakítani, de néha eszembejut...de azon gondolkoztam, hogy én már október óta meguntam volna hallgatni hogy mondd el az igazat, tudom hogy megtörtént...és nem hazudnék, hanem megtörnék, hogy jólvan basszus, igen, csak hagyjál már ezzel...
Hmm. Csak eg ykis logika vagy rafináltság vagy nem is tudom minek nevezhetnénk:O Szóval van az a csaj akinek valószínû, hogy tetszik a barátod...van a barátodnak a haverja, vele mennyire vagy jóban? Ha nem ösztök ki túl jól, egyre biztosabb lehet, hogy összebeszéltek... Lehet, hogy a lány azt akarja, hogy menjetek szét és akkor gond nélkül rástartolhat a barátodra.;) Ha a haverja jobban bírja a másik csajt mint téged, akkor meg pláne... beszéljétek meg ezt az egészet, próbáld meg kivenni a tekintetébõl, a szavaiból az igazságot. Minden úgy van, ahogy lennie kell, tehát akárhogy döntesz, az úgy helyes...sok sikert!
Hát, itt lenne az ideje, hogy döntsél. Hiszel a barátodnak? -Ha igen, akkor ne [email protected] ezzel többet. Az idegeire mehetsz vele... És az soha nem tesz jót egy kapcsolatnak. -Nem hiszel neki? akkor mond ki: igen, megcsaltál. És ezért szakítok veled/de ettõl még hajlandó vagyok folytatni. Amit most csinálsz, azzal nem jutsz elõre. Lehet a barátod igazat mond, és valakik csak ártani akartak nektek. És sikerült, ha október óta ezen pörögsz. De lehet igaz a dolog. EZ SOHA NEM FOG KIDERÜLNI Ezért azt ajánlom: döntsél: Megbízol a párod szavában, vagy inkább a haverjára, és egy ismeretlen lányra hallgatsz?
Szia! Ilyen helyzetbe voltam én is kb 2 hónapja. Nekem a barátom mondta, hogy majdnem megcsalt. Én meg kérdezgettem és az arcára volt írva a válasz. Teljesen mindegy volt mit mondott a tekintete mindent elárult. Én is felhívtam a csajt és megerõsített. Szerintem ezt látod rajta, hogy megtörtént-e vagy sem? Mióta vagytok együtt? Ismered már a reakcióit nagyjából?
szerintem egyértelmû, hogy igaz, a barátod csak menti a menthetõt, és mivel látja, hogy naivan hiszel neki, így nincs is nehéz dolga. te tudod, hogy mit csinálsz, én szakítanék.
Én azt sejtem, hogy az a 2-3 ember, aki állítja, azok csak összebeszéltek, mert talán nem tetszik nekik, hogy együtt vagytok. Nincs kizárva a dolog, ilyenek is elõfordulnak, sajnos.
A kérdező hozzászólása: Mondtam neki hogy nem szakítok ha õszintén elmondja...De azt mondja hogy nem fog bevallani valamit ami nem igaz...A lány írt nekem egyébként hogy hogyhogy együttmaradtunk, tiszta hülye vagyok, és az én hibám lesz ha megint megbánt.
A kérdező hozzászólása: Nem ismerem, kb 2 közös ismerõsünk van...ez egyébként októberben történt, és azóta piszkálom a barátomat hogy vallja be, mert tudom hogy igaz...és nem...állítja hogy hazugság az egész...csak így idõnként elõtör belõlem, azért írtam most.
végül mi lett, kiderült ki hazudott?:)
Ha csak egy kis . (pont) vagy, akkor tegyél vlmit, hogy nõjjél a szemében.
ha igaz, akkor nem barát. egyébként megbízható illetõtõl hallottad?
Hmm szerintem nõj fel :) meg gondolkodj azon, ha esetleg tényleg .-nak nevezett, az miért lehet? De akár a barátnõdet is megkérdezheted :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, oké, erre nem is gomdoltam, hogy meg lehetne kérdezni. :) )))))

Ma átmentem egy barátomhoz aki kicsit szegényebb mint mások. Volt rajta 2 db zokni és a fiú nem vett fel zoknit mert nem volt tiszta én pedig az egyiket neki adtam. A másik bátja azt mondta ez szép volt ez mit jelent?

Kèt barátom volt ott azt mondták ez szép volt.Ezt mire értették?

Legjobb válasz: Rajtam volt 2 zokni és az egyiket neki adtam.Ès nem a bátja hanem a barátja mondta azt hogy ez szép volt. (Kérdezò voltam)

A kérdező hozzászólása: Rajtam volt 2 zokni és az egyiket neki adtam.Ès nem a bátja hanem a barátja mondta azt hogy ez szép volt. (Kérdezò voltam)
kedves gesztus volt. -így értették.
Anyádra:)
Úgy értette, hogy szép volt= rendes, jó cselekedet volt tõled, és szerintem is:) Jószívû vagy:)
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, köszönöm tõletek is ! :)
Hagyj fel a drogokkal !
Úristen nem adta oda az fb jelszavàt?.. Azonnal hagyd ott!! Te betegvagy hugi xD
Valaki magyarázza már el nekem miért mondják meg (tisztelet a kivételnek) egymásnak bármilyen jelszavukat akk együtt járnak?
A kérdező hozzászólása: nem úgy értem.. eddig tudtam a jelszavát.. és minden rendben volt.. most h öszejöttek a csajjal nem adja oda, és tuti h beszélnek..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!