Találatok a következő kifejezésre: Azt mondták hogy (5365 db)

Miért mondta, hogy szeret, ha aztán meg mégsem? Barátnőm tegnap azt mondta, hogy "szeretlek", de ma rákérdeztem, hogy komolyan gondolta-e, és azt mondta, hogy az csak úgy hirtelen kicsúszott. Miért mondta ezt? 22/F

Legjobb válasz: Lehet mást szeret és rágondolt mikor neked mondta. Hoppá ezt nem lett volna szabad elmondanom. Nekem volt már olyan barátnõm aki az elõzõ pasija nevét mondta az ágyba.. hogy ó igen YX.. Ez már annyira gáz hogy nagyon. csak én nem vettem észre. Amúgy meg a nõk nagy színészek..

Lehet mást szeret és rágondolt mikor neked mondta. Hoppá ezt nem lett volna szabad elmondanom. Nekem volt már olyan barátnõm aki az elõzõ pasija nevét mondta az ágyba.. hogy ó igen YX.. Ez már annyira gáz hogy nagyon. csak én nem vettem észre. Amúgy meg a nõk nagy színészek..
Mert talán mégsem szeret?
Nekem is volt egy ilyen esetem, egy lány egy este hozzámbújt meg azt mondta hogy fontos vagyok neki, azután másnap kiderült hogy be volt rúgva xDDDDD
Egyébként mióta vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: 1 hónapja.
Akkor elképzelhetõ, hogy egy vidám pillanatában kicsúszott a szájából és még nem igazán szeret, csak kedvel.
Belõlem is néha annyira kikívánkozik, hogy néha kicsusszan a pillanat hevében, pedig tudom h nem lehet így, csak akkor abban a pillanatban tökéletes volt az illetõvel lenni.. tudom, ez vicces, meg kellemetlen lehet, de a nõ ilyen:D nincsenek kordában az érzései Ha a barátnõd, akkor lehet nem akarta õ elsõnek kimondani (ha te még nem mondtad neki) ezért kicsit szégyenli; ezért mondhatta h csak "kicsúszott"! De biztos úgy érez, nyugi:-)
Nem minden nõ ilyen kedves utolsó.Tejesen tisztában vagyok azzal mikor ki iránt mit érzek és nem dobálózok csak úgy a szeretlek szóval, csak mert épp illik a pillanathoz. De nem kétlem, hogy vannak olyanok mint Te.

Haveromnak ellopták a kerékpárját. Én azután meg tudtam hogy kivolt. És ezt nem mondtam el neki és most azt mondta hogy elmegy a rendőrségre és beköp. Ebböl lehet valami bajom?

Legjobb válasz: Nem lehet belõle bajod, ha nem voltál magad is benne a lopásban.Az az igazság, hogy a rendõrök nem nagyon foglalkoznak a biciklilopással, véletlen szerencse kell hozzá, hogy Egy-egy lopott bicaj elõkerüljön. Nekünk egyszer a szomszédunk lopta el a tárolóból a biciklinket.Mondtuk a rendõrségen, hogy szerintünk õ lehetett, és még majdnem mi lettünk lebaszva, hogy ne gyanúsítgassunk senkit, meg hogy milliós autók is tûnnek el, mondta a rendõr.Errõl ennyit...

Nem lehet belõle bajod, ha nem voltál magad is benne a lopásban.Az az igazság, hogy a rendõrök nem nagyon foglalkoznak a biciklilopással, véletlen szerencse kell hozzá, hogy Egy-egy lopott bicaj elõkerüljön. Nekünk egyszer a szomszédunk lopta el a tárolóból a biciklinket.Mondtuk a rendõrségen, hogy szerintünk õ lehetett, és még majdnem mi lettünk lebaszva, hogy ne gyanúsítgassunk senkit, meg hogy milliós autók is tûnnek el, mondta a rendõr.Errõl ennyit...
Jogilag nem tehet semmit, maximum erkölcsileg ítélhet el azért, hogy nem mondtad meg neki, hogy ki tette.
A kérdező hozzászólása: De meglett a bicó még aznap.
Semmi bajod nem lehet max kihallgat a rendõrség aztán ejtik a dolgot.

Van egy lány akit szeretek el is mondtam neki de azt mondta: nem kölcsönös, de rá 2 nap és állandóan engem néz rákérdeztem hogy hogy is van ez és azt mondta, hogy nála ez normális. De azóta is néz de nagyon furán (+lenti info) mit tegyek?

...aztán megint rá akartam kerdezni: amúgy is jött arra fel szoltam neki de ellemt melletem.... (Aztá volt ké nap amikor számoltam hogy hányszor néz és volt 28 meg 38) És hát most mit csináljak???

Legjobb válasz: ha azt mondta, hogy nem kölcsönös akkor én hagynám

ha azt mondta, hogy nem kölcsönös akkor én hagynám

Ha a doktornő azt mondta, hogy a kisfiam köldökét már nem kell ragasztani (köldöksérv), akkor miért fordul ki még mindig?

7 hónapos koráig ragasztottuk a kisfiam köldökét,mert nagyon kidudorodott, de a múltkori tanácsadáson a doktorn? megvizsgálta és azt mondta, hogy nem szükséges tovább ragasztani. Már többnyire szépen bent van, de még sokszor kifordul. Miért?

Legjobb válasz: Nekem három orvos is azt mondta, hogy nem kell ragasztani és nem is tettem. Azt mondták, hogy a ragasztást régen javasolták, most pedig az az álláspont, hogy ha ragasztják akkor nehezebben húzódik vissza. Az én kisfiamnak 4 hónapos korára szépen magától viszamemnt. A doki egyébként azt mondta, hogy ennek 1 éves koráig kell megtörténnie, amikorra megesrõsödik és összenõl a hasfal.

Nekem három orvos is azt mondta, hogy nem kell ragasztani és nem is tettem. Azt mondták, hogy a ragasztást régen javasolták, most pedig az az álláspont, hogy ha ragasztják akkor nehezebben húzódik vissza. Az én kisfiamnak 4 hónapos korára szépen magától viszamemnt. A doki egyébként azt mondta, hogy ennek 1 éves koráig kell megtörténnie, amikorra megesrõsödik és összenõl a hasfal.
Szia! Mi is ragasztgattuk az orvosunk tanacsara, de nem igazan fordult befele, foleg furdetesnel ujra kidudorodott. Aztan mas okbol voltunk egy masik gyerekorvosnal, es amint vizsgalgatta, egyszercsak a huvelykujjaval benyomta neki a koldoket, azt hittem elajulok amikor lattam mit csinalt...azt se tudtam sirjak vagy nevessek vagy kuldjem el melegebb helyre a dokit! De a koldoke azota is bent van...
A kérdező hozzászólása: Akkor talán most már magától rendezõdni fog, ragasztás nélkül is.... Mi már pár hetes korától ragasztottuk, ezt mondta a doki. Ezek szerint mindenki mást mond. Csak aggódom, hogy biztosan helyre jöjjön. Köszönöm a válaszokat! Várok további tapasztalatokat!

Lehet egy kicsit hülye kérdés, de amikor titeket dobott a barátnőtök és persze szokás szerint felhozta hogy legyünk barátok van itt olyan ember aki erre azt mondta hogy igen és nem azt mondta hogy tűnj a p. icsába?

Legjobb válasz: lány vagyok,most szakítottam a barátommal 1 hete...én is mondtam neki ezt a barát dolgot,azt mondta,hogy rendben,õ is ezt szeretné,szóval nem küldött el a p*csába.

lány vagyok, most szakítottam a barátommal 1 hete...én is mondtam neki ezt a barát dolgot, azt mondta, hogy rendben, õ is ezt szeretné, szóval nem küldött el a p*csába.
mi is így szakítottunk a barátommal, 3 hónap SEMMI után most váltottunk pár sms-t hogy találkozzunk. de nekem jó volt így, mert nagyon fájt volna, ha elõbb találkozunk [lehet, hogy még most is fog]. egyszer láttam, kb 1 hónapja, hogy szakítottunk akkor. buszon voltam, és ahogy leszálltam, összeestem. L/17
Megkérdeztem, miért szereted a focit?
Van. "Legyünk barátok" blablabla.. 2 hónapja egy szót se váltottunk.
Persze, azt mondtam legyünk barátok.Ez abban kimerûlt, hogy egy héten egyszer meghúztam, amíg nem szereztem új csajt. Egyébként, ha valami használható melója van, késõbb is jól jöhet az ismeretség.
Én lány vagyok, és amikor én dobtam a pasimat, akkor õ azt mondta, hogy "jó..maradjunk barátok", mert reménykedett abban, hogy még visszaveszem..fel is hozta a témát, hogy visszaveszem-e majd, meghogy szeretem-e még..mondtam neki, hogy igen, csak akkor fontosabb volt a "karrierem"(és még a mai napig is fontosabb, mert nem õ lesz a férjem!)..és azt mondtam neki, hogy várj fél évet, mindent rendbehozok, és akkor újra járhatunk..csak 5 hónapot várattam meg, de most õ végülis sz_rik rám..JÓL IS TESZI!De szeret..de most neki is fontosabb a "karriere"..:) szóval..:) :P most 1-1:D azt mondta, hogy egy hét múlva minden rendbejön..hiszek neki..még van egypár napunk:) és nekem is jó így..félszingliként..x) persze sosem csalnám meg..csak nem csukom be a szemem(szóval megnézek más pasikat is!) De volt olyan exem, aki velem szakított, és mondtam, hogy legyünk barátok..akkor õ igent mondott, és aztán összevesztünk egypár hónapjára rá, aztán megint rendbejött a kapcsolatunk, s aztán megint összevesztünk..ez volt 2009 januárjában(akkor beszéltünk utoljára), de most 2010 júliusába megint beszélgetünk..de azt írta, hogy nem utál..:) szóval akkor már lehet, hogy sikerül rendbehoznom a barátságunkat, és végre mindent egyenes vágányba terelni:P
a kort lehagytam :) 17/F
az egyik válaszoló kommentjét cáfolnám van barátság fiú és lány között (jó az már más kérdés hogy nagyon csinos szép és aranyos és nem utasítanám vissza...) mert egymással mi mindent megbeszéltünk régen és nem mellesleg osztálytársam is. Én egy lánynak se mondtam hogy menjen a p*csába :D , de nekem ez sose ment hogy utána jóba legyek vele olyan szinten hogy összejárjunk az msn oké teljesen beszélgetek vele de hogy én ott legyek a közelébe fõleg hogy még ha szerettem is és olyankor eszembe jutnak a régi emlékek és ez így nempálya...
Hát szerintem nem is fogjátok, ha megy fõsulira, vagy egyetemre. Le fog szarni. Borítékolnám
mikor kapcsolata lett elfogadtam szó nélkül és barátként álltam hozzá és végig mellette voltam..végelett-most ismét(és a kapcsolata elõtt is) pedálozok érte ;)
ez a duma már általánosítva lett, mint az hogy "beszélnünk kell" csak szakítás után odamondják, de kevés példa van rá, hogy be is tartják 15/L
velem a ballagása elõtt 1 nappal szakított 3 év után. de közölte h attól még menjek el a ballagására. mint egy barátja. hozzáb.sztam egy párnát :D persze azóta eltelt 3 hónap és néha érdeklõdünk msnen h mivan a másikkal de nem visszük túlzásba.
Hát szeritnem férfi és nõ között nincs barátság:D Egyébként nekem is benyomta 2 és fél év után, és én is azt mondtam ok...és kb leszarjuk egymást
nem küldtem l a p*csába de nem kerestem utána a társaságát.
Mi közösen egyeztünk meg fél éve vagyunk ÍGY barátok.. :S
Van... Érettebben is hozzálehet állni a dolgokhoz, nem úgy, mint amit a mónika showban látsz... Bár egyénfüggõ...
Nálam idõbe telt, de barátok lettünk. Bár õ még mindig vi8sszajönne, ha akarnám õt. Már rég új párom van. 26L

Segítség! 32 hetes km vagyok, ma voltam UH-on és azt mondták hogy két héttel nagyobb a baba, tehát ő 34 hetes, a méretei: BPD:87 mm; AC: 312 mm; FL: 61mm, normális ez? A múlt héten hagytam abba az Elevit szedését, lehet a vitamin miatt ilyen nagy?

Legjobb válasz: Ezen nem szabad izgulni, nekem meg pont hogy 1 héttel kisebbnek mondták. Az utolsó menstruációtól csak a várható szülés idõpontját számolják ki, a peteérés mindenkinek máskor van a cikluson belül. Nekem azt mondta a dokim, hogy az elsõ ultrahangon megállapított kor a legpontosabb. Nekem a 7 héten azt mondták, hogy 5 hetes terhes vagyok. Az elevittõl nekem nem lett nagy a babám és inkább szedd, ebben a hideg téli idõben, kell a vitamin. Remélem tudtam segíteni abban, hogy megnyugodj kicsit.

Ezen nem szabad izgulni, nekem meg pont hogy 1 héttel kisebbnek mondták. Az utolsó menstruációtól csak a várható szülés idõpontját számolják ki, a peteérés mindenkinek máskor van a cikluson belül. Nekem azt mondta a dokim, hogy az elsõ ultrahangon megállapított kor a legpontosabb. Nekem a 7 héten azt mondták, hogy 5 hetes terhes vagyok. Az elevittõl nekem nem lett nagy a babám és inkább szedd, ebben a hideg téli idõben, kell a vitamin. Remélem tudtam segíteni abban, hogy megnyugodj kicsit.
16.33-as vagyok. A 34 negyedik héten mondták 33 hetesnek. Ez kimaradt az elejébõl.
Szia! Ezen ne izgulj, örülj neki, hogy ilyen jól fejlõdik a babád. Az én babókám is nagyobb a kelleténél, de én örülök. Hidd el, a 37. hét körül már örülni fogsz, hogy jól fejlett, mert talán akkor elõbb is kibújik majd:)
Szerintem sem kell aggódnod, a babád méretei teljesen normálisak! Egyébként is 10% eltérés lehet a valós és a uh által becsült adatok között! Nekem a 40.héten az uh vizsgálaton 2700g-ot mondott a babámra a nõci, rá 12órára 3000g-os babám született, pedig nem is ettem semmit közben!
Pedig 17:22-nek igaza van. Az UH csak egy becslést ad, ami 10%-ban eltérhet a valóságtól lefelé is, meg felfelé is, és ez teljesen normális és gyakori. Sõt, többet mondok: az eddig legnagyobb becslési hiba 2, 5 kiló volt! (Nyilván ez egyedi és egyszeri eset.)
Vitamintól NEM NÕ ÓRIÁSBÉBI. Nem tudom, ki terjeszti ezt a marhaságot. A te babád nagyobbra nõtt az átlagnál, valószínûleg genetikusan ilyen.
És miért nem tõlük kérdezted meg hogy ez baj-e?
Hány grammra becsülték?
Szia! Ez tényleg genetika, én nem szedtem vitaminokat, nagyon vékony vagyok. A második leányzómat 56 kilóval szültem és 4 kiló lett, senki nem nézte volna ki belõlem, mert pici hasam volt. Most várom a 3. babát, a 30 hetes uh eredményei: BPD: 82 mm, AC: 285, FL: 61 mm, becsült súlya 1930 gramm. A fej és haskörfogat szerint 33 hetesnek felel meg és én 30 hetesen voltam. Én is kérdeztem, hogy ez igy oké? Az mondta a doki, hogy minden rendben, de hatalmas a bébi. Most is csak 56 kiló vagyok, viszont hatalmas a pocakom, a dokim is azt mondta, hogy a hasam méretébõl gondolta, hogy nem lesz egy törpe a baba. És tényleg nem szedtem vitamint. És még csak nem is foganhatott elõbb, mert a párom éppen félidõben ért haza külföldrõl. Szerintem ez nálad is teljesen normális. Kicsit nagyobb bébire számíthatsz. De még az is lehet, hogy az uh se teljesen pontos. Könnyû szülést kívánok neked is! 35 hetes km.
En ugyanilyen adatokkal 38+1-re szultem, 3600gr-os babat!Szamithatsz ra h kesobb is jo nagy lesz(6hosan 9500gr volt). Viszont tenyleg nem a vitaminoktol fugg, hanem genetika, ahogy mar irtak elottem.
A kérdező hozzászólása: A többi válaszolónak meg köszönöm a segítséget!!!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak írnám, hogy megkérdeztem, de nem nyugtatott meg a válaszuk.Amit meg te írtál az meg nem válasz a kérdésre!!!
A kérdező hozzászólása: 2450 gr-ra.

27 hetes vagyok, tegnap voltam 4d uh-on. Kicsit megilyesztett a nő, mert azt mondta, hogy jobb agykamra 7, 5mm. Ez most nagy? BPD:72mm, OFD:85mm, HC:25mm, AC:23mm, FL:48mm.

Most akkor jók ezek az adatok vagy sem?

Legjobb válasz: Mégis milyen hangsúllyal mondta a szonográfus? Nem lehet, hogy csak te ijedtél meg? Nekem a dokim 12hetes 4D uh-on karácsony elõtti napokban nagyon húzgálta a száját, mikor nézte a babát, meg utána kinyögte, hogy szerinte kicsit kicsi, de a feleségére (aki csinálta az uh-ot eredetileg, csak behívta a férjét, hogy õ is nézze meg, mert a dokim szereti maga is megnézi a pácienseit uh-on, hiába a felesége a szonográfus) is nézegetett, meg vmit dumáltak......Na a lényeg, hogy jól megijesztett, és nem tudom mai napig mi nem tetszhetett neki akkor... De rákérdeztem utána, hogy biztos hogy jól van a baba? Azt mondta igen. De azért elég rosszul esett, hogy pofákat vágott miközben nézte a babát, mert rám meg a frászt hozta, hisz nem mondta el végülis mi nem tetszett neki, vagy mit láthatott esetleg... Kíváncsi vagyok áprilisban milyen lesz 28hetesen a baba, meg akkor vág-e majd pofákat vagy mi lesz.

Mégis milyen hangsúllyal mondta a szonográfus? Nem lehet, hogy csak te ijedtél meg? Nekem a dokim 12hetes 4D uh-on karácsony elõtti napokban nagyon húzgálta a száját, mikor nézte a babát, meg utána kinyögte, hogy szerinte kicsit kicsi, de a feleségére (aki csinálta az uh-ot eredetileg, csak behívta a férjét, hogy õ is nézze meg, mert a dokim szereti maga is megnézi a pácienseit uh-on, hiába a felesége a szonográfus) is nézegetett, meg vmit dumáltak......Na a lényeg, hogy jól megijesztett, és nem tudom mai napig mi nem tetszhetett neki akkor... De rákérdeztem utána, hogy biztos hogy jól van a baba? Azt mondta igen. De azért elég rosszul esett, hogy pofákat vágott miközben nézte a babát, mert rám meg a frászt hozta, hisz nem mondta el végülis mi nem tetszett neki, vagy mit láthatott esetleg... Kíváncsi vagyok áprilisban milyen lesz 28hetesen a baba, meg akkor vág-e majd pofákat vagy mi lesz.
Szia! 10 mm-ig normális.Bizti többször kell menned UH-ra, hogy nézzek nõ-e!

Jézus azt mondta, hogy a Szent Lélek káromlása nem bocsáttatik meg. Akkor ezek szerint ha én csúnya szavakat mondtam/gondoltam gyűlöletből vagy valami más okból a Szent Lélekre, akkor el fogok kárhozni akármit is csinálok?

Legjobb válasz: két dologgal egészíteném ki az elsõ hozzászólót. - Az ördögûzés, vagy helyesebben démonok kiûzése egyértelmûen Istentõl való. Szentlélek erejétõl hajtva lettek kiûzve ezek a szellemek és erre mondták a farizeusok, hogy ez nem Szentlélek, hanem ördögi szellem teszi. Ennélfogva szoktam tanácsolni minden vallástalan, de fõleg vallásos embernek, hogy ha itt Jézus, -Szentlélek káromlásáról beszél, amikor éppenhogy Szentlélek nyilvánul meg, óvatosan bánjanak az olyan kijelentésekkel, mikor mondjuk a nyelveken szólókat, vagy szent hempergõket, vagy nevetõket, vagy kiket még?....vagy démonûzéseket ezekben az idõkben az ördög munkájának nevezik. Félõ, hogy sokak, ezekkel a mondataikkal átlépik ezt a határt. Tehát óvatosabban az agyarakkal. Azért, mert némely egyházak nem hisznek, és állítják, hogy Isten nem tesz csodákat, hanem az ördög...nos ez biblia fényében nem állja meg a helyét. Maguk alatt vágják a fát. -másik: Akik bûntudatot éreznek, ha valamit tettek és belátják, hogy tévedtek, nem valószínû, hogy elkövették volna a Szentlélek káromlásának bûnét. :) Akik megtették, -õk nem éreznek bûntudatot, nem keresik a megbánás helyét, mert meg vannak gyõzõdve, hogy a fenntebb leírt esetek mindegyike ördögi, és ebben tévednek. Sajnos csak az örökkévalóságban fogják megtapasztalni súlyos tévedésük következményét. Nem így kellene pedig lennie.

két dologgal egészíteném ki az elsõ hozzászólót. - Az ördögûzés, vagy helyesebben démonok kiûzése egyértelmûen Istentõl való. Szentlélek erejétõl hajtva lettek kiûzve ezek a szellemek és erre mondták a farizeusok, hogy ez nem Szentlélek, hanem ördögi szellem teszi. Ennélfogva szoktam tanácsolni minden vallástalan, de fõleg vallásos embernek, hogy ha itt Jézus, -Szentlélek káromlásáról beszél, amikor éppenhogy Szentlélek nyilvánul meg, óvatosan bánjanak az olyan kijelentésekkel, mikor mondjuk a nyelveken szólókat, vagy szent hempergõket, vagy nevetõket, vagy kiket még?....vagy démonûzéseket ezekben az idõkben az ördög munkájának nevezik. Félõ, hogy sokak, ezekkel a mondataikkal átlépik ezt a határt. Tehát óvatosabban az agyarakkal. Azért, mert némely egyházak nem hisznek, és állítják, hogy Isten nem tesz csodákat, hanem az ördög...nos ez biblia fényében nem állja meg a helyét. Maguk alatt vágják a fát. -másik: Akik bûntudatot éreznek, ha valamit tettek és belátják, hogy tévedtek, nem valószínû, hogy elkövették volna a Szentlélek káromlásának bûnét. :) Akik megtették, -õk nem éreznek bûntudatot, nem keresik a megbánás helyét, mert meg vannak gyõzõdve, hogy a fenntebb leírt esetek mindegyike ördögi, és ebben tévednek. Sajnos csak az örökkévalóságban fogják megtapasztalni súlyos tévedésük következményét. Nem így kellene pedig lennie.
Kedves Kérdezõ! Elõször is tisztázni kell , hogy megtértél e , örök életed van e, Krisztus átt vitt a halálbol az életbe , Mert ha igen akkor senki , és semmi nem ragad ki Isten kezébõl. A Szent Szellem káromlása csak hitetlen ember részérõl lehetséges. A hívõ ember áldja Istent, hogy megváltotta a bún átkától. Tulajdon képpen a Szent Szellem káromlása az az , amikor valaki tudatosan vissza utasítja Jézus Krisztust.Ezt nem tudja Isten megbocsájtani, SOHA!!! yuda , sok szép dolgot írkál, de keveri a "szezont a fazonnal"
Kedves Yuda! Értem az óvatosságot, csak kiegészíteném, hogy az Egyháznak (különösen az ortodox szerzetességnek) vannak olyan Szentlélek sugallta tanításai, amely alapján számos karizmatikusnak titulált eset biztonsággal besorolható az ördög hamis csodái közé, amelyeket a lelki gõg fenntartása miatt ad az Ellenfél. Foglalkoztam sokat e témával... De azzal egyetértek, hogy a legbiztosabb, ha az egyszerû hívõ sem nem támogat sem nem ítél el olyat, amit nem tud biztonsággal megtenni. De én találkoztam már nagyon csúnya esetekkel "karizmatikus" címszó alatt... :(
yuda: nem kötözködtem.
Ostobaság. Én is szidtam már a "szentlelket" - szerintem csak egy dogma. A Szent Lélek valójában az ember saját lelke, az önazonossága... ...azt szidhatjuk, azzal mégis mindig egyek vagyunk. A Biblia "szentlelke" csak egy dogmatikus, maniáulatív kivetítés. A kinyilatkozatatott vallások valójában ehhez hasonló belsõ tartamok elferdített, manipulatív kivetítéseivel vannak tele és így próbálnak téged leválasztani az ön-azonosságodról. A céljuk az, hogy ne légy önmagad!
Mindegy. Csak arra akartam kilyukadni, hogy fájdalomból, dühbõl vagy egyéb dolog miatt sértegetni valamit még nem a világvége. Fõleg ha az illetõ még komolyan sem gondolja vagy nem ismeri azt, amit sérteget. Viszont sok mindennek következménye van, fõleg a tetteknek. A Szent Szellem káromlása inkább egy döntés Sátán mellett, hinni Sátánban Jézus helyett. (de nem úgy ahogy a bigottak szoktak és a divat arcok)
Nem sértettél meg. Egyetértek veled. De akkor is kényszerem van rá, hogy lehordjam azzal a boldogságos szûz démonnal együtt. Otthon csúnyábban fejezem ki magamat.
No de ki fogadja be Jézust? Aki a tanítását fogadja be és aszerint él... Tehát jó ember... Egyébként meg én is káromoltam már azt amire te gondolsz. Pl. az ostyát és a szentségeket rendszeresen. Azt az elvont izét, aminek a nevében a "keresztények" öldököltek, ha igaz. És valóban a hempergést is furcsának tartom, de az legalább még nem ártott senkinek.
yuda: a Biblia szerint, ha valaki befogadja Krisztust, akkor annak már megvan a helye a mennyben, így nem hiszem, hogy veszélyben lenne az üdv még akkor sem, ha nem fogadja el, hogy a nevetséges hempergés állítólag Istentõl van. Ez most az én szubjektív véleményem, nem támadás! Csak így gondolom.
Az nem szó szerinti káromlást jelent. Henem hogy bizonyos teteiddel vagy viselkedéseddel nem hagyod mûködni magadon a szent szellemet.

Most mi legyen? Nemrég kb 1 hete meg tudtam hogy tetszek egy lánynak azóta kb minden nap találkoztunk az egyik nap felhoztam a témát mondtam neki hogy nekem is tetszik ő erre azt mondta hogy örülne ha össze jönnénk de még ismerkedjünk

De már kb 1 éve ismerjük egymást. Légyszíves segítsetek hogy mit tegyek. De azt is tudom hogy haver meg bele van zúgva szóval vele nem akarok össze veszni de viszont nagyon tetszik a csaj.

Legjobb válasz: Elõzõ, ne is haragudj, de miben más, ha a lány érzéseit bántja meg vagy ha a barátét? Ha már egyszer belement a találkozósdiba, tudta, hogy bejön a lánynak, mondta, hogy õ is bejön neki és ezek után cserbenhagyja, az õ érzéseit ugyanúgy megsérti, mint ahogy a barátjáét már eleve megsértette, ha a háta mögött találkozgatni kezdett vele. Szerintem beszélnie kéne a haverral, hogy mi a szitu, mert ha már barátok, akkor gondolom ebbe beleférne az õszinteség. Egyébként ebben a helyzetben nyilván választania kell valahogy, ha a haver megharagszik, közte meg a lány között, és csak a kérdezõ tudja, melyik éri meg neki jobban.

Elõzõ, ne is haragudj, de miben más, ha a lány érzéseit bántja meg vagy ha a barátét? Ha már egyszer belement a találkozósdiba, tudta, hogy bejön a lánynak, mondta, hogy õ is bejön neki és ezek után cserbenhagyja, az õ érzéseit ugyanúgy megsérti, mint ahogy a barátjáét már eleve megsértette, ha a háta mögött találkozgatni kezdett vele. Szerintem beszélnie kéne a haverral, hogy mi a szitu, mert ha már barátok, akkor gondolom ebbe beleférne az õszinteség. Egyébként ebben a helyzetben nyilván választania kell valahogy, ha a haver megharagszik, közte meg a lány között, és csak a kérdezõ tudja, melyik éri meg neki jobban.
Azt várja, hogy kezdj neki udvarolni. Légy férfi és vedd a kezedbe az irányitást. Lepd meg apró figyelmességekkel, küldj neki virágot, vidd el vacsorázni stb, stb....
"De azt is tudom hogy haver meg bele van zúgva " Ronda dolog hogy tudod, hogy a haverod oda-meg vissza van a leányzóért, és te belemész ebbe a játékba. Ronda dolog.
Ha fontos a barátod, akkor férfiként lépj vissza, és kérj elnézést a lánytól, és fejezd be ezt az egészet. A nõ nem tûnik egy akkora ásznak, hogy egy barátot veszitsél miatta.
A kérdező hozzászólása: Tudja haverom hogy mi van elsõnek nagyon felhúzta magát.. aztán nem is nagyon beszéltünk és tegnap megkérdeztem hogy haragszik-e rám azt mondta hogy rám nem ha nem a lányra... és hiába utasítom vissza a lányt amiket mondott haveromról ledöbbentett elkezdte ócsárolni haveromat... Ha én vissza is utasítom a lányt akkor se jönne össze haverommal :(
A kérdező hozzászólása: Ja és haverom azt mondta hogy ha neki nem sikerült legalább nekem össze jöjjön... de ezt nem hiszem hogy így is gondolja
Ha tényleg a barátod, akkor beszélj vele, hogy te szeretnél a lánnyal boldog lenni, és úgy érzed, hogy kölcsönös lenne. HA a haverod civilizált élõlény, meg fogja érteni, és el fogja fogadni a helyzetet. Ha pedig lelécel ez miatt a haverod, az valószinûleg nem is igazi haver. a Lányról. az, hogy elmondtad neki, hogy tudsz arról, hogy nagyon odavan érted, ezt totális öngólnak tartom :) ( legközelebb ha lesz ilyened, nem kell tudtára hozni, csak simán le kell rá csapni! :P ) a csaj azt akarta mondani "tudatalatt", hogy talizzatok többször. elsõ tali mindig natúr. a második talin jöhet valami fagyi, a harmadikon meg hivd el moziba :) -Sok popcornnal, és colával fûszerezve ^^ ... Randi végén meg kérdezd meg, hogy jó volt-e? aztán adj neki egy csókot! ez totálisan tarol :) Nálam mindig bevált. Persze kihagyhatod a fagyit is, és hivhatod egybõl moziba, de azért figyelj rá, hogy a hódításod finom legyen, és ne lerohanás szerû :) ) nézd csak meg, a tatárokat még mindig emlegetik :DD sok sikert, kezdj csak bele! ha hasznos voltam, zölden integess (y) :P

Ha én azt hazudom, hogy letagadom, hogy te azt mondtad, hogy ő nem hazudik, akkor ki mond igazat?

Legjobb válasz: Ha azt hazudom, hogy tagadom, akkor valójában nem tagadom. Nem tagadom, hogy te azt mondtad, hogy õ nem hazudik. Ha te igazat mondtál, akkor õ nem hazudik, tehát igazat mond. Ha te is hazudtál, mint én, akkor valójában úgy gondolod, hogy õ nem mond igazat, tehát te egyszerre mondasz igazat, vagy hazudsz vele. Mivel kell, hogy valaki igazat mondjon, ezért, ha azt hazudom, hogy tagadom, hogy te azt mondtad, hogy õ nem hazudik, akkor te vele együtt igazat mondott, és csak én hazudtam.

Ha azt hazudom, hogy tagadom, akkor valójában nem tagadom. Nem tagadom, hogy te azt mondtad, hogy õ nem hazudik. Ha te igazat mondtál, akkor õ nem hazudik, tehát igazat mond. Ha te is hazudtál, mint én, akkor valójában úgy gondolod, hogy õ nem mond igazat, tehát te egyszerre mondasz igazat, vagy hazudsz vele. Mivel kell, hogy valaki igazat mondjon, ezért, ha azt hazudom, hogy tagadom, hogy te azt mondtad, hogy õ nem hazudik, akkor te vele együtt igazat mondott, és csak én hazudtam.
mindenképpen én;D
Senki
Ez sok mindentõl függ, pl a helyzettõl is:D
A kérdezõ hazudik, hiszen nem is tagadja le!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!