Találatok a következő kifejezésre: Azt mondták, fiú lesz a (10 db)

Tegnap voltam 4D-n, azt mondták fiú. 16 hetes vagyok. Előfordulhat, hogy tévedtek a baba nemét illetően 4D-n és fiú helyett lány lesz?

Legjobb válasz: Szia!Nekem is azt mondták,hogy fiú lesz 16 hetesen,de késöbb már nem tudták megmondani a baba nemét,mert farfekvéses lett és most 28 hetesen sem tudom.De a szívem azt súgja fiú lesz!Hát a 4 d ultrahang az eléggé megbízható!Szal az,de azért legyen benned mindig egy kis kétség:)

Szia!Nekem is azt mondták, hogy fiú lesz 16 hetesen, de késöbb már nem tudták megmondani a baba nemét, mert farfekvéses lett és most 28 hetesen sem tudom.De a szívem azt súgja fiú lesz!Hát a 4 d ultrahang az eléggé megbízható!Szal az, de azért legyen benned mindig egy kis kétség:)
Szia. Nekem is 16 hetesen 4D-n mondták elõszõr, hogy fiú. Megfestették a köldökzsínórt, hogy elkülöníthetõ legyen. Azóta is fiúnak látja minden uh-os doki. Úgy tudom, hogy lányt nem szoktak fiúnak nézni, de fordítva elõfordul, tehát, hogy azt mondják lány és fiú lesz. Boldog babavárást! 29 hetes kismama.
Szia! Mi a 11-ik heti 4D-s Uh óta tudjuk, hogy kisfiúcskánk lesz! :) Bizonyítékunk is van, mert a képeken is jól látni és azóta is így van.Eddig én is csak olyat hallottam, hogy "lányból lett fiú". Boldog babvárást! Üdv:15 hetes kismami
szia! mi tuti biztosak voltunk benne, hogy kislányunk lesz!! minden jóslat, megérzés erre utalt. a 17.héten 4D-azt mondta a doki fiú! 18.héten is fiúnak látták. elmentünk a 25. héten is, hátha eltûnt az a valami....de nem tûnt el, sõt hatalmas lett:) apa nagy örömére:) azóta el sem tudnék lányt képzelni magunknak. pedig az volt minden ágyunk! sok sikert és egészséget kívánok! üdv:28.hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Most jövünk az ultrahangról és ott azt mondta a doki elég egyértelmű, hogy fiú . Most vagyok 17. hetes és 2 napos! Az, hogy fiú lesz 100% vagy az is lehet nem látta jó még ilyen fiatalon?

Legjobb válasz: Elméletileg jóllátta már, de nem szabad 100%-ra venni semmit sem , mert nehogy csalódj, de ha ennyire biztos a doki gondolom tudja mit látott. szerintem a következõ uh-n is kérdezzrá, hogy még akkor is mondják mit látnak..és akkor már tuti lehet.

Elméletileg jóllátta már, de nem szabad 100%-ra venni semmit sem , mert nehogy csalódj, de ha ennyire biztos a doki gondolom tudja mit látott. szerintem a következõ uh-n is kérdezzrá, hogy még akkor is mondják mit látnak..és akkor már tuti lehet.
A 4D-s ultrahang elég pontos szokott lenni, de tényleg érdemes a 90-99%-nál megmaradni, amíg meg nem látta a baba a napvilágot. Nekem egyébként a 13. héten, normál ultrahangon mondta a doki, hogy látszik az a kis bizonyos, és lám, 4 és fél éves a fiam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Mi annyira kislányra készültünk ! Megdöbbentünk amikor a doki mondta , fiú. Persze az a lényeg , egészséges legyen !!!! Folyamatosan kislányra gondoltunk és kislánnyal is álmodtam . Akik jósoltak nekem , kislány jött ki !
szia...a régi joslatok szerint aki lánnyal álmodik annak fia lesz.és igy forditva
Nekem anno lányt mondtak végig, és megszületett Ádám. Most 36 hetes terhes vagyok, a nõgyógyászom azt mondta fiú (19 hetesen), 4d-s uh. is azt mondták (26 hetesen) de nem merem 100%-ra venni. Amúgy lányt jósoltak és ingáztak nekem is.Majd ha kibújik meglátjuk. A lényeg hogy egészséges legyen!!:)
A kérdező hozzászólása: Hát igen , ennyit a jóslatokról :) Tényleg az a lényeg egészséges legyen ! Hisz nálunk a családban volt Dawn kóros és emiatt el is mentem integrált tesztre , aminek az eredménye még nem jött meg , de az ultrahangon minden szuper volt !!!!
Szia! Én írtam, hogy a 13.héten már látták a kisfiamat. Terhességem elõtt kislányt szerettem volna és nagyon jó volt a 8 hónap, hogy rá tudtam hangolódni arra, hogy kisfiú lesz (elõtte el sem tudtam képzelni). Ma már vissza nem cserélném semmi pénzért. Legyen sok örömötök benne!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ !!!

12. héten az UH-n látta a szonográfus azt a 3 vonalat ami alapján azt mondta, lányom lesz, másnál lett még ebből fiú?

Úgy értem járt már úgy más is,hoyg még meg is mutatták azt a 3 kis vonalkát, ami tipikus lányos jel,és aztán mégiskiderült kés?bb,hogy csak hasonlított...

Legjobb válasz: Igen, lett. Erre nem érdemes még alapozni, nagyon fiatal a terhesség. Majd ha a 25.hét után is ezt mondják, akkor talán elhiszem.

Igen, lett. Erre nem érdemes még alapozni, nagyon fiatal a terhesség. Majd ha a 25.hét után is ezt mondják, akkor talán elhiszem.
Persze, ebbõl még lehet kisfiú ... Én 16 hetesen kérdeztem meg az orvosomat, hogy esetleg a nemét tudhatjuk -e már. Na Õ akkor azt mondta, hogy MINTHA kisfiú lenne mert látott valami fütyi szerût a két kis lába között de mondta, hogy ez lehet akár a köldökzsinór is, tehát erre semmiféleképp ne alapozzunk, Õ nem is szereti még ilyen korán "hitegetni" a kismamákat. Mondta, hogy a 20. héten úgyis megyek majd genetikai ultrahangra, ott többet fognak majd látni és biztosabb lesz az amit majd 4 héttel késõbb mondanak. A 20. héten azt mondták, hogy kislány lesz és ez azóta is így van, már voltunk 4D-n is 32 hetesen és láttuk a kis nuniját! :-) Szóval van akinél bejön az amit ilyen korán mondanak de sokaknál nem, tehát még ne éld bele magad ez még szerintem csak a találgatás része a dolognak! :-) 35 hetes kismama
Szia! A 12 és 15. héten is láttuk a 3 kis vonalat, kezdtünk örülni :) Aztán a 18 és 21. heti uh-n már egyértelmûen kiskukis lett :) Így Õ lesz a 3. kisfiúnk :D Szerintem a 12. héten még ne vedd készpénznek a "jóslatokat" bár nekem az elsõ kettõnél már akkor mondták, hogy fiúk lesznek, de ugye 50-50 % az esély, hogy eltalálják :) Majd a 18.hetin....talán, de még néha az sem biztos :( A barátnõmnek végig fiút láttak, 4D-n is és a szülõszobán megszületett Enikõ :)
Szia. Nekem 18-19hetesen lányt mondtak :) aztán a 27.héten már fiú volt...a 32-33 hetes Uh-án egyértelmûen fiú :) szóval, még semmit ne vegyél biztosra :) Üdv
nekem 12 és 18 hetesen is lánynak mondták és 28 hetesen jo nagy kuki volt alatta
Ez nagyban függ az orvostól és a géptõl is. Nekem is lányt mondtak a 12 hetesen, de nem akartam elhinni, nehogy csalódjak késõbb (mert 1 lány és 3 fiú után szerettünk volna újra kislányt). De azóta már 2 másik doki is lánynak látta, és most 26 hetesen sem látták fiúnak... (Amúgy a 18 hetesen már tutira mondta a doki, hogy lány.) Szerintem ha lánynak látták, akkor kb. 60-70%, hogy lány!
Nekem lett :) . Mivel volt mar egy kisfiam ekkor, nagyon megörültünk, hogy lesz egy kislany is. Még a 18 hetes UH-n is lanynak lattak. a 21 hetes 4D-n viszont egyértelmû fiú volt. Azota 8 honapos és tényleg van neki fütyköse :D
Nekem látták a vonalkákat a 12. héten, és valóban lányom lett, DE csak akkor hittem el, amikor már vagy az 5 ultrahangon is lányt mondtak, illetve amikor megszületett. :) Ha ügyes a dokid, akkor valószínû lány lesz, de még ne vegyél sok rózsaszín ruhácskát. :)
Ez 50-50%. Vagy lány vagy nem. Gondolj bele mekkora a 12 hetes magzat, és mekkora a 3 vonalkája amit látott a doki (vagy látni vélt).
Ez jó... 13 hetesen... Persze, mondani mondhatják, de hogy az mennyire valós, sokkal késõbb derül ki. Az egyik ismerõsömnek az összes uh-n fiút mondtak, erre kislánya született. pedig a doki nem kezdõ. Csak nem lehetett tisztán látni, õ meg mondott valamit. A 12. héten ez még egyáltalán nem 100% :)
Gratulálok! És hányadik héten derült ki?
A kérdező hozzászólása: Kisfiú lett :-) Nyert azz anyai megérzésem...
Szia! Kislány lett végülis? :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Õszintén szólva valahogy fejben én fiúak érzem. Nem tudom megmagyarázni, ráadásul folyton tökmagnak is hívom ami inkább fiús, szóval bennem nincsenek lányos érzések és ez az amit nagyon furcsállok. A lányomra anno szinte a fogantatástól lányként gondoltam, és lány is lett. Én is láttam amúgy a 3 vonalat, szonográfus csinálta azt az UH-t, aki ugyebár nap mint nap csak ezzel foglalkozik reggeltõl estig. Majd meglátjuk.
Nekem a 12.heti uh.-on azt mondta a doki nem 100% de mintha herezacskókat látna, ennek ellenére van egy 16 hós.gyönyörû kislányom.Igazából a 31.héten tudták megmondani hogy lány lesz.
Csak azért kérdezem mert nekem 14 hetesen mondta hogy kislány, mutatta a 3 vonalat is, de valahogy én is kisfiúnak éreztem az elejétõl fogva, bár lassan kezdek átállni..õ lesz a 4. kislányunk. :)


Azt mondták, hogy fiú lesz a babám, rá egy hétre egy másik orvos meg azt, hogy tuti kislány. Normális, hogy egyszer ezt, másszor azt mondják? Kinek higgyek? Mennyire általános, hogy tévednek?

a kisfiút 2 D-n nézték, a kislányt 4 D-n.

Legjobb válasz: A 4D általában megbízhatóbb, de azért tévedhetnek ott is. Ha legközelebb mégy uh-ra, kérdezz rá újból a dokidtól, hogy látja akkor. A lényeg az, hogy egészséges kisbabád legyen! Minden jót!:-)

A 4D általában megbízhatóbb, de azért tévedhetnek ott is. Ha legközelebb mégy uh-ra, kérdezz rá újból a dokidtól, hogy látja akkor. A lényeg az, hogy egészséges kisbabád legyen! Minden jót!:-)

Nem tudom h kisfiunk lesz e vagy kislányunk. A 16. héten dimenziós uh-on 99%ban azt mondták h fiú, a 20. on is ugy nézett ki, és most nem tudják megmondani, teljesen el vok bizonytalanodva, most mi lesz?

Kisfiút szeretnénk- már majdnem mindene megvan, és már annyira beleéltük magunkat! úgy bánt most ez.olyan kellemetelnül érzem magam

Legjobb válasz: Valószínû fiú lesz, de 100% csak akkor, ha kibújt. Most azért nem mondták meg mert valószínû nem látszott, esetleg eltakarhatta, vagy ott volt a zsinór stb. Ne érezd magad kellemetlenül most még én sem hiszem el pont ezért, kétszer mondták, hogy fiú és örülnénk is, de ha lány lesz amikor kibújik ugyanúgy fogod szeretni-hidd el.

Valószínû fiú lesz, de 100% csak akkor, ha kibújt. Most azért nem mondták meg mert valószínû nem látszott, esetleg eltakarhatta, vagy ott volt a zsinór stb. Ne érezd magad kellemetlenül most még én sem hiszem el pont ezért, kétszer mondták, hogy fiú és örülnénk is, de ha lány lesz amikor kibújik ugyanúgy fogod szeretni-hidd el.
Ha ez vígasztal mindenkinek megvan a vágya, csak az álszentebb része nem ismeri be.Persze ha nem az lesz nem baj...de azért vágyaink csak lehetnek!Nekem 16 hetesen megmondta az orvosom hogy lány lesz!(mi azt is szerettünk volna), csak hagyományos uh-n voltunk de valahol belül éreztem hogy lány is lesz..és igen lány lett!Nagyon szurkolok Nektek, hogy teljesüljön a Ti vágyatok is!
Nekem fiút mondtak a 16.héten 4D-n, nálunk pont fordítva van mi lányt szerettünk volna, de nálunk elég egyértelmûen látszott a kis "kukac" sajnos.Most már úgysem lehet rajta változtatni, örülönk a fiúnak is :)
Szia! Nálunk mindenki meg volt gyõzõdve arról, hogy kislányunk lesz. Nevet nem választottunk. A 18. héten kiderült, hogy kisfiú. Kezdjük megszokni és minnél több édi ruhát találunk neki annál jobban örülünk neki. Nevet még midig nem választottunk neki. Most csak bogyókának, bébibogyónak vagy mikor hogy becézgetjük. 21 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: remélem igy lesz!
Naná, én is nyugodtabb lennék, ha tudnám biztosra, meret a megérzés simán csalhat, de ha egyszer a babám nem akarja mutatni...! Engem leginkább a vásárlás miatt idegesített a bizonytalanság, de már kezdek beletörõdni, mást úgysem tehetek. De ha olyan magas százalékban mondták, ráadásul 2-szer is, akkor fiúcska. Késõbb már azért nem tudták mondani, mert egyre kisebb a helye, akaratlanul is takarja magát, mert már össze kell húznia magát. Ne érezd magad kellemetlenül! Nyugi, gyönyörû, egészséges kisfiatok lesz! Ugye??!!
A kérdező hozzászólása: hát igen, van ilyenis én mégis nyugodtabbnak érezném magam ha tudnám kisfiú vagy kislány, és úgy készül a dolgokra.
Szia! Én csak vígaszképpen írok neked, mi ugyanis egyáltalán nem tudjuk, fiúcska vagy kislány van-e a pocakomban, pedig már a 34. hetet töltöm. Nekem sajnos a kezdetektõl csücsül a babám, eddig úgy tûnik, nem is akar másképp helyezkedni, a pici lábacskája pedig mindig útban van. Már most simán sportot ûz abból, hogy a végletekig felcsigázza a szülei, nagyszülei kíváncsiságát:) ) Valahogy mégis én úgy érzem, kislány lesz, max szülés után meglepõdök a zacsin+fütyin:) )
A kérdező hozzászólása: hát az jó lenne nagyon, mert akkor megnyugodnánk, persze az is fontos h minden rendben legyen és egészségesen szülessen meg! csak most emiatt egy kicsit el vagyok szomorodva, mert tudom h a párom fiút szeretne, és persze én is
Drukkolok Nektek, hogy teljesüljön a vágyatok, de ha mégis kislány lenne, annak ugyanúgy fogtok örülni! Mi már a 12-ik heti 4D-n láttuk a bizonyítékot, majd utána is :) Persze én "tudtam" mindig, hogy kisfiú lesz, söt a férjem is.De az a lényeg, hogy egészséges legyen! Lehet, hogy a köv. uh-n már úgy fordul, hogy megmutatja mindenét! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: reméljük. kööszönöm.
Elõször a 21. heti UH-n nekünk i fiút mondtak(bár én már a 9. héten megéreztem), utánna 1 hónap múlva a saját orvosom lányt mondott.Meg is lepõdtem, mondtam hogy a múltkor fiút mondtak. Azt mondta háttal van a baba, és nem látszik rendesen. Aztán a vége felé már õ is biztosra fiút mondott, és az is lett. Azóta 8 hónapos, és örültem hogy így alakult, mert van már egy lányunk is(bár a férjem lány szeretett volna megint). Szóval nem mindíg látszik rendesen, de ha elsõre fiút mondtak, akkor szerintem az is. Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtató válaszokat.
Szia.Szerintem ha 99%ba azt mondták, hogy fiú akkor az is lesz:) Ha azt mondták volna, hogy lány ás utána fiu azt jobban el tudnám hinni:) Szerintem nyugi:) Minden jót, boldog babavárást 33hetes kismama
A kérdező hozzászólása: hát az jó lenne ha igy lenne, de most nem jó ez a bizonytalanság. eddig Balázsnak szólítottuk, mióta tudtuk h kisfiú valószinüleg, de most nem tudom h mit mondjak neki. és ha lány mi meg végig Balázsnak szólítottuk?!
A kérdező hozzászólása: persze ez biztos, de annyira fiút szerettünk volna, és arra is készültünk, mivel az elején megmondták 99%ban h az lesz. most meg azt mondta a doki, h a fenekénél nem látja kilógni a zacsiját, valószinû lány, ha ennyire nem akarja magát megmutatni. dühös vagyok ezekre az uh-osokra
Szia! Saját tapasztalatból mondom, hogy nem jó bele élni magát az embernek egyikbe se. Nekem mindenki azt fújta fiad lesz, még meg is jósolták, én is azt szerettem volna, hétfõn voltunk 4d-n, a nõ egyértelmûen 2-szer is azt mondta, hogy kislány, el sem akartam hinni, úgy meglepõdtem. Férjem amúgy is kislányra vágyott, de most már én sem bánom, valóban mindegy, egészséges legyen. Egyébként nekünk is vannak kék ruháink, de az még mindig jobb kislányra, mint rózsaszín a kisfiúra. Kívánom, hogy teljesüljön a vágyatok! 23 hetes kismama

Én 25 hetes kismama vagyok tegnap voltam UH-on és a doki ezt megelőzően 2 UH-on is azt mondta, hogy kisfiam lesz most viszont tegnap közölte velem, hogy lehet még sem fiú, mert nem látja a fütykösét! Ekkorát tévedhet egy orvos?

Eddig fiú most meg talán lány?

Legjobb válasz: Én sok olyat hallottam már, hogy azt mondta a doki, h x, aztán mágis y lett a szülés után. Ezek a tévedések persze mindig a 2D-s UH alapján voltak.Szerintem a !D-s Uh lesz a biztos, addig ne éld bele magad semmibe. Ott neked is egyértelmû lesz, ha éppen mutogatja magát. Én mindig kislányt szerettem volna, a párom fiút. És nekem is fiú érzésem volt, álmomban is fiú lett. Aztán kiderült, hogy kislány lesz. És nem éreztem magam boldogabbnak tõle, és a párom sem csalódottabbnak egy pillanatig sem. Hisz az a lényeg, hogy egészséges legyen, bármennyire közhelyes is.

Én sok olyat hallottam már, hogy azt mondta a doki, h x, aztán mágis y lett a szülés után. Ezek a tévedések persze mindig a 2D-s UH alapján voltak.Szerintem a !D-s Uh lesz a biztos, addig ne éld bele magad semmibe. Ott neked is egyértelmû lesz, ha éppen mutogatja magát. Én mindig kislányt szerettem volna, a párom fiút. És nekem is fiú érzésem volt, álmomban is fiú lett. Aztán kiderült, hogy kislány lesz. És nem éreztem magam boldogabbnak tõle, és a párom sem csalódottabbnak egy pillanatig sem. Hisz az a lényeg, hogy egészséges legyen, bármennyire közhelyes is.
27 hetes kismama vagyok. A nagyobbik fiam 5 éves. És most is kisfiút várok. Nem tudom, hogy hogyan tudják félrenézni, vagy elnézni a dokik a "dolgot", mert nálam mind a kettõnél nagyon látszott hogy fütykös van:) tisztán látszott a zacsi, és a hegye is:) még fordított helyzetet el tudok képzelni, hogy elõször azt mondják lány, utána meg hogy fiú, de így.... na mindegy! tudom, könnyû azt mondani, hogy ne legyél elkeseredve, de próbáld meg! a lényeg tényleg az, hogy egészséges legyen! örülj neki, hogy ez most a legnagyobb probléma!:) boldog babavárást!
Valamelyik csatornán láttam egy mûsort, ahol mutatták a bébi fejlõdését a pocakban, és mondták is, hogy az elsõ hetekben (amikor már látszik a pici formája) mind a két nemû babának van egy kis "nyulványa" ott, ami maga az ivarszerv, és ez kislányoknál visszahúzódik.. Nem akarok nagy hülyeséget mondani, csak lehet, hogy ilyesmi az oka. Még nem biztos így sem, hogy kislány lesz, állítólag a fiúk szégyellõsebbek és lehet, hogy épp elbújt. De gratulálok nagyon, bármilyen nemû is lesz a bébi!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a biztatást nagyon jól esik! Tiszta szívembõl kívánok mindenkinek Boldog babavárást!
Szia! Mi 27 hetesek vagyunk, az elsõ 3 UH-n kisfiút láttak, majd közölte az orvos, hogy fütyinek igen nagy lenne amit lát, ( egy férfi megirigyelhetné), végül beismerte, hogy a köldökzsinórt látta.Tegnap viszont a 4Dn mondta a dr.nõ, hogy egy mozgékony pici hölgy lakik odabenn.Ilyenek elõfordulnak! További szép babavárást!

39 hetes kismama vagyok. Három különböző orvos mondta hogy kislányom lesz, mutatták is. Mégis bennem van mivan ha fiú? Azt hallottam a linea negra is megjósolja ha egész a mell aljáig ér akkor fiú lesz. Tapasztalatok érdekelnének!

Legjobb válasz: Én azért nem a jóslásnak hinnék, hanem a tapasztalt orvosoknak :)) voltatok 4D-n? Ha igen, ott mit mondott az orvos? Ha lehetett látni, akkor neki higgy és ne a linea negra hosszának :))) Egyébként nekem egyszer se ért a mellem aljáig, mégis van 2 fiam :)))

Én azért nem a jóslásnak hinnék, hanem a tapasztalt orvosoknak :) ) voltatok 4D-n? Ha igen, ott mit mondott az orvos? Ha lehetett látni, akkor neki higgy és ne a linea negra hosszának :) )) Egyébként nekem egyszer se ért a mellem aljáig, mégis van 2 fiam :) ))
Már nem kell sokat várni, és megtudod. nekem a mell aljáig ért, és lány!
Én nem tudom mi ez a linea negra-ra, de ha azt mondták lány akkor lány. Nekem az elsõvel és most a másodikkal is tök fiús kinézetû hasam van/volt, sõt most a 2.-nál közérzetem is más, de lány lesz. Az elsõvel az utcán leszólítottak, odaszóltak többször: -fiú lesz. Kész kabaré volt, már röhögtünk, hogy nem lány és valóban csaj lett. Amúgy még pár nap és meglátod kiscsaj.
A linea nigra csak babona, mint ahogy a has alakja és a többi marhaság is. :-) Nekem csak a köldökömig ér a vonal, mégis fiút várunk egyértelmûen, nagyon jól látszott a kukaca több ultrahang-vizsgálaton is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha valakit kisfiúnak jsolnak, akkor többnyire az is, de a kislányból még lehet fiú. 33h km
Szia! Nekem a babona szerint fiús hasam volt! A terhesség alatt végig kislányt saccoltak a dokik, aztán 38 hetesen közölték, hogy kisfiú:) És az is lett. Én a másodiknál mindenképpen két névvel készülök majd:)
Fiam szuletett, de nem volt csik a hasamon.
Az unalom nagy úr:D
Én is úgy tudom, hogy a kislányból még lehet fiú :) de ez azért van, mert van akinek késõn szállnal le a heréi, a többit meg össezetéveszthetik, de szerintem a te esetedben tuti lány lesz, ha már 3 orvos is ezt mondta. Nekem kisfiam van, és a linea negra nem ért fel a mellemig, nem sokkal a köldököm fölött véget ért. Szóval ez csak babona.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Utolsó válaszolónak azért mert van a saját dokim õ mutatta is.Egyszer voltam az ügyeleten ott is nézték, + 20 hetes genetikait is más csinálta és õ is mondta.Amugy nem hiszek a babonának csak már agyalok össze vissza és megfordult a fejemben hogy talán fiú.De azért köszi:)
Ha babonas vagy, akkor higgyel annak! Meg a horoszkopnak:) Az mit josolt? Ha nem akartad megtudni, hogy lany lesz-e vagy fiu, akkor miert kerdezted meg az orvostol? Ezer %, hogy lany lesz, de miert vizsgalt teged ennyi doki? Ja, akkor legyen fiu nev is mindenkepp, hatha fiu lesz.
Lány lesz. A dokik nem lököttek.
Nem mindegy? Úgysem tudsz ellene semmit sem tenni. Inkább azzal foglalkozz, hogy minden rendben legyen, meglegyen mindene ahogy mondani szokás... Sok boldogságot!

Járt úgy valaki, hogy azt mondták neki 18 hetesen, hogy lány lesz a baba és végül fiú lett?

Legjobb válasz: 16.héten még lány volt, a20.heti 4D-n már pasi :) most már 8 hónapos és még mindig pasi :)

16.héten még lány volt, a20.heti 4D-n már pasi :) most már 8 hónapos és még mindig pasi :)
Szia! A munkatársam második házasságából várt babát, és az orvosa azt mondta neki 3-szor is, hogy lány lesz. Borzasztóan örült neki, mert a lányok apásak, a nagyobbik gyermeke amúgy is fiú, így nagy volt az öröm. Bevásárolt a szülés elõtt a picinek. Szinte mindenbõl újat vett, lányosat, rózsaszínt meg pirosat. És mikor a csöppség kibújt megmutatta, hogy fiúcska. Akkorát káromkodott a szülõágyon, hogy az orvosa is meglepõdött. Már egy éves a pici, de utólag már nem adja a fiát semmiért. Nagyon imádja, a férje talán még jobban is örül neki. Amit csak tudott visszacserélt fiús színûre, amit nem tudott azt eladta e neten. Nekem 6 hónapos a kislányom, nekem is 3-szor mondták, hogy lány, de én egy kicsit óvatosan vásároltam. Elsõ perctõl éreztem, hogy lány lesz, nagyon vártam a kis lényét. A nagy fiam 13 éves, mikor megtudta, hogy babát várok kiakadt, most meg annyira szereti, hogy sokszor rá kell szóljak, hogy ne birtokolja. Imádjuk.
Barátnõmnek végig azt mondták, hogy kislány. Majd 38. héten csináltak még egy UH-t, és fütyije volt..... Most is csináltak neki tegnapelõtt mert 40+4 napos, de a kuki ott úszik. :) Ja, és mindenük lányos :)
A kérdező hozzászólása: De jó, ennyi válasz, adtatok ám most reményt, köszönöm! :) Elsõ baba lesz igen, azért is akartunk fiút mert õ majd továbbviszi a családnevet meg hát a fiú az fiú az a fõ. Egy lányt jóval késõbb szerettünk volna.
Nekem 16 hetesen azt mondta a doki, hogy nagyon úgy fest, hogy lány. Örültünk, mint majom a farkának, mert lányt szerettünk volna. Bár azt is mondta, hogy még ne híreszteljük, mert a lába között volt a köldökzsinór, így nem 100 %. Erre 20 hetes közli: bocsi, de fiú! :) )) Már 2 éves lesz és így van jól, ahogy van! Csoda egy kispasi! :) )
Szió ! Nekem egyébként kisfiam lesz és rögtön 18 hetesen megállapitották , hogy kisfiú .Azóta már voltam 4 d -én ott én is egyértelmüen láttam a kukit . A kisfiúkat könnyebben megállapitják sztem lányzóknál több a tévedés. Ird majd meg , hogy lett .:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! :)
sógornõmnek is 16hetesen még lányt mondtak, majd 20hetesen már fiu lett!! Még pocakban van- valszeg marad fiu!! :)
Szia! Nekem is azt mondták a 18 hetesen , hogy ez bizony kislány. Tegnap voltam 4D-n és az elsõ mondata az volt az orvosnak, hogy itt láthatjuk a golyóit. Mi meg néztünk nagyokat, hogy mit lát? Mondta, hogy bizony töke van a menyasszonynak. Párom kicsit lelombozódott mert nagyon örült neki amikor úgy volt, hogy kislány. De végül is a lényeg, hogy egészséges legyen. Boldog Babavárást 24hkm
Szia! 12, 19, 20 hetes ultrahangon lánynak mondták a babámat.26 hetes 4d-n fiúnak.Most 7 hetes a kisfiunk:)
3-as vagyok. Mi most masodjara nagyon lanyt szerettunk volna de nem banjuk, hogy ismet fiunk lesz :) Most mar azert remelem, hogy fiu marad mert szinte kek minden cuccunk :) )) Kivanom kerdezo, hogy ugy legyen ahogy akarod. Elso baba amugy? Miert szeretnel ennyire fiut?:) Bocsi a kivancsiskodasert.
hát én drukkolok, bár szerintem ezt buktuk, de ha mégse, akkor az enyém is váltson, vagy cserélünk :D r.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem 4D-re kapcsolva mondta, azon nem is láttuk. Ezért is reménykedem, meg 2D-n is csak oldalról, ebbõl sem tudom, hogy hogy állította, hogy lány... :) Köszi utsó! :)
Drukkolok kérdezõ! :)
A kérdező hozzászólása: Én még mindig reménykedem. Mert 4D-n voltam, bár a 2D-s UH-n mondta a nõ, hogy lányt lát. De 1 hét múlva lesz a genetikaim kórházba, ott reménykedem, hogy mégis fiút hallok. :)
19 hetesen lanyt mondott a szonografus. Tobb uh nem volt (kulfoldon elunk). Mikor megszuletett akkor derult ki, hogy kisfiu :) )) (fiut szerettunk volna) Most ismet terhes vagyok (39 hetes) es a 20 hetes uh-on fiut mondtak. Majd 3 het mulva elkellett mennem egy soron kivuli uh-ra vmi mas miatt ahol megerositettek, hogy fiu. Remelem most nem neztek felre :) (hamarosan kiderul)
A kérdező hozzászólása: De jó :) Én fiút szeretnék de azt mondta a doki, hogy 100% lány :/
...bocsika azért irtam igy rögtön , hogy "nekem egyébként" mert felcseréletem a mondatokat és azt szántam a végére .:) ) 28hkm

Az a helyzet, hogy flörtölgetek egy fiúval, és valamit mondott nekem, én meg azt mondtam, hogy ezért meg lesz büntetve...Van ötletetek?

csak nem tudok mit kitalálni!! :( de ? már nagyon várja a büntit...segitsetek!!:)

Legjobb válasz: Ha nem tudsz mit kitalálni, akkor nem kellett volna ilyet írni neki, máskor gondolkozzál :) ....Mit is lehetne tenni?Elég nagy buntetés szerintem pl. egész csak a 3. randin csókolózni :) ...Többnyire a fiúknak ez is buntetes...(persze ha még nem volt meg az elsõ csók:D)

Ha nem tudsz mit kitalálni, akkor nem kellett volna ilyet írni neki, máskor gondolkozzál :) ....Mit is lehetne tenni?Elég nagy buntetés szerintem pl. egész csak a 3. randin csókolózni :) ...Többnyire a fiúknak ez is buntetes...(persze ha még nem volt meg az elsõ csók:D)
Tetszik a valaszod :D
Az nagyon jó, ha tetszik :D azért írtam :D
Két k...a nagy pofon?:D
Én vagyok, az 1. válaszoló megint...bilincseld ki egy oszlophoz :D (Ez akkor lenne a tuti, ha alsógatyában lenne :D)
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a szorakoztató válaszokat :D
majd megcsókolod másodikra
Én 10. randira csókoltam meg. Ez kb 3 hét volt. És 3. találkozó után fogtuk egymást kezét... elég égõ volt számomra, mert õ kezdeményezte a kézfogást is... a csókra meg kerestem én is helyzetet, mert már én is kínosnak éreztem.
Lool ez a mai fiatalság.. Ne FB-n csajozz hivd fel mond neki h tetszik és h elmennél vele megint.. nem az számit h megcsokolod e ne a testi vágyat szeresse hanem azt h veled lehet :) és ha elmegy veled és ha azt mondja h neki is tetszel tuti nincs senkije :) 16/F
A kérdező hozzászólása: köszi.akkor úgy látom nincs elúszva a dolog.Igaz mindent a helyzet ad, nem lehet semmit elõre eltervezni.
A kérdező hozzászólása: értelek, köszi:) ..akkor te szerinted a facebook, nem mindig árulja el azt, amit a lány valójában érez.csak érez valamit ha megbökött, ami azt jelenti szeretsz.szerintem az lesz a legjobb, ha személyesen még 1x kihivom és beszélgetek vele.
A kérdező hozzászólása: értem.köszi.nem tudom, de van egy olyan érzésem, mintha tetszene neki valaki más.Facebookon ugy veszem észre, olyan mintha nem érdekleném annyira.Tettem fel ezt az üzenõfalra hogy:Ha kedvelsz lájkolj.. Ha szeretsz bokj meg ;) ! Tedd ki te is ha kiváncsi vagy ki mit érez .. :P..és õ meg megbökött, azaz szeret...de én valahogy nem igy látom a dolgokat..
Szerintem ez nem biztos, hogy hiba volt - csak most keresd, hívd el újra, hogy ne higgye azt, hogy azért nem közeledtél, mert mégsem tetszik.
Mondjuk megbánt... Az gyakran elõfordul.
Nem az számít, hogy elsõre megcsókolod-e. Az viszont igen, hogy férfiként viselkedsz-e. Mégis miért félsz egy lánytól? Megesz? Megver? Megbánt? Ugyanmár, te vagy a férfi, neked kell határozottnak lenni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.akkor ezek szerint még nem reménytelen a dolog.
én 1. alkalommal megcsokoltam és megfogtam a kezét, mégse lett belõle semmi, ennyit errõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!