Találatok a következő kifejezésre: Azt mondták, fiú (296 db)

Tegnap voltam 4D-n, azt mondták fiú. 16 hetes vagyok. Előfordulhat, hogy tévedtek a baba nemét illetően 4D-n és fiú helyett lány lesz?

Legjobb válasz: Szia!Nekem is azt mondták,hogy fiú lesz 16 hetesen,de késöbb már nem tudták megmondani a baba nemét,mert farfekvéses lett és most 28 hetesen sem tudom.De a szívem azt súgja fiú lesz!Hát a 4 d ultrahang az eléggé megbízható!Szal az,de azért legyen benned mindig egy kis kétség:)

Szia!Nekem is azt mondták, hogy fiú lesz 16 hetesen, de késöbb már nem tudták megmondani a baba nemét, mert farfekvéses lett és most 28 hetesen sem tudom.De a szívem azt súgja fiú lesz!Hát a 4 d ultrahang az eléggé megbízható!Szal az, de azért legyen benned mindig egy kis kétség:)
Szia. Nekem is 16 hetesen 4D-n mondták elõszõr, hogy fiú. Megfestették a köldökzsínórt, hogy elkülöníthetõ legyen. Azóta is fiúnak látja minden uh-os doki. Úgy tudom, hogy lányt nem szoktak fiúnak nézni, de fordítva elõfordul, tehát, hogy azt mondják lány és fiú lesz. Boldog babavárást! 29 hetes kismama.
Szia! Mi a 11-ik heti 4D-s Uh óta tudjuk, hogy kisfiúcskánk lesz! :) Bizonyítékunk is van, mert a képeken is jól látni és azóta is így van.Eddig én is csak olyat hallottam, hogy "lányból lett fiú". Boldog babvárást! Üdv:15 hetes kismami
szia! mi tuti biztosak voltunk benne, hogy kislányunk lesz!! minden jóslat, megérzés erre utalt. a 17.héten 4D-azt mondta a doki fiú! 18.héten is fiúnak látták. elmentünk a 25. héten is, hátha eltûnt az a valami....de nem tûnt el, sõt hatalmas lett:) apa nagy örömére:) azóta el sem tudnék lányt képzelni magunknak. pedig az volt minden ágyunk! sok sikert és egészséget kívánok! üdv:28.hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Ma voltam 4d uh-n.14 hetes vagyok azt mondták fiu lessz 60%. Már van két fiam és nagyon szertettem volna kislányt. Szerintetek reménykedhetek még abban hogy kislányom lessz?

Legjobb válasz: nekünk mondta adoki, hogy ne reménykedjünk. A férjem fiút szeretett volna. Azt mondta, egészséges kislány, aminek persze nagyon örültünk. Megnézte mégegyszer, és mondta, tuti kislány.

nekünk mondta adoki, hogy ne reménykedjünk. A férjem fiút szeretett volna. Azt mondta, egészséges kislány, aminek persze nagyon örültünk. Megnézte mégegyszer, és mondta, tuti kislány.
60%, az majdnem 50%, ami azt jelentené, hogy bármi lehet. Szerintem ne add fel a reményt!:)
HÁÁt...szerintem kicsi az esély. Majd a negyedik :-)
utolsóval értek egyet.meg azért 14 hetesen még elég picike és nem látni szerintem olyan jól.
nálunk a betöltött 18.hét elõtt nem is mondanak semmit- mert állítólag addig még tökegyformák a babaák nemi szervei- és utána záródik vagy nyílik ki a húgycsõ- vagy hogy is van- és ugy lesz belõle kuki, vagy puni... van az a könyv, a csodálatos utazás- abban részletesen le van írva. Tök érdekes. szerintem még reménykedhetsz- még nem tuti a 14.hét.

Hogy tudnék egy fiúnak tetszeni? Azt mondták nekem hogy szép vagyok és egy fiú hülye lenne ha nem szeretne belém aki tetszik elmosolyodik ha meglát én meg elpirulok, mit csináljak hogy biztosan belém szeressen? én nagyon beleszerettem tini szerelem

Legjobb válasz: Lényegében ha elmosolyodik te elpirulsz az már kölcsönös szimpátia. De ezt a jövõre nézve felejtsd el: "Azt mondták nekem hogy szép vagyok és egy fiú hülye lenne ha nem szeretne belém" Mert ezt már mondták egy olyan nõre is, akinek én jöttem be, közben engem õ semmi esetre se vonzott. És mi lett belõle? "Biztos bu*i".. Utána meg más nõvel jöttem össze.

Lényegében ha elmosolyodik te elpirulsz az már kölcsönös szimpátia. De ezt a jövõre nézve felejtsd el: "Azt mondták nekem hogy szép vagyok és egy fiú hülye lenne ha nem szeretne belém" Mert ezt már mondták egy olyan nõre is, akinek én jöttem be, közben engem õ semmi esetre se vonzott. És mi lett belõle? "Biztos bu*i".. Utána meg más nõvel jöttem össze.
A kérdező hozzászólása: köszi hogy válaszoltál és akkor szerinted tetszem neki? ha nem akkor mit csináljak hogy tetszek neki?
Elsõ vagyok megint. Itt már megvan a szimpátia. Szimpátia után meg már csak a 2 félen múlik hogyan jutnak el a randiig. Probálj beszélgetni vele, nemtudom mennyire kommunikáltatok eddig, de ha nem nagyon, akkor még nem biztos, de nagy esély van akkor is a dolgokra. (hiszen úgy ismered meg a másikat). Az hogy mit csinálj, én pl. annak örültem mikor egy csaj foglalkozott velem, és nem is kezdett flörtölgetni mással, így egyértelmûen jelezte, hogy szeretne becserkészni.
A kérdező hozzászólása: oké köszi egyenlõre majd csak köszönjek neki vagy mi mert angol és van egy kisebb bandája és mindig velük van és nem merem megszólítani bocsi de nem tudom hogy mi az a szimpátia le tudnád nekem írni?
Elpirulás helyett inkább vigyorogjál!

Nem tudom h kisfiunk lesz e vagy kislányunk. A 16. héten dimenziós uh-on 99%ban azt mondták h fiú, a 20. on is ugy nézett ki, és most nem tudják megmondani, teljesen el vok bizonytalanodva, most mi lesz?

Kisfiút szeretnénk- már majdnem mindene megvan, és már annyira beleéltük magunkat! úgy bánt most ez.olyan kellemetelnül érzem magam

Legjobb válasz: Valószínû fiú lesz, de 100% csak akkor, ha kibújt. Most azért nem mondták meg mert valószínû nem látszott, esetleg eltakarhatta, vagy ott volt a zsinór stb. Ne érezd magad kellemetlenül most még én sem hiszem el pont ezért, kétszer mondták, hogy fiú és örülnénk is, de ha lány lesz amikor kibújik ugyanúgy fogod szeretni-hidd el.

Valószínû fiú lesz, de 100% csak akkor, ha kibújt. Most azért nem mondták meg mert valószínû nem látszott, esetleg eltakarhatta, vagy ott volt a zsinór stb. Ne érezd magad kellemetlenül most még én sem hiszem el pont ezért, kétszer mondták, hogy fiú és örülnénk is, de ha lány lesz amikor kibújik ugyanúgy fogod szeretni-hidd el.
Ha ez vígasztal mindenkinek megvan a vágya, csak az álszentebb része nem ismeri be.Persze ha nem az lesz nem baj...de azért vágyaink csak lehetnek!Nekem 16 hetesen megmondta az orvosom hogy lány lesz!(mi azt is szerettünk volna), csak hagyományos uh-n voltunk de valahol belül éreztem hogy lány is lesz..és igen lány lett!Nagyon szurkolok Nektek, hogy teljesüljön a Ti vágyatok is!
Nekem fiút mondtak a 16.héten 4D-n, nálunk pont fordítva van mi lányt szerettünk volna, de nálunk elég egyértelmûen látszott a kis "kukac" sajnos.Most már úgysem lehet rajta változtatni, örülönk a fiúnak is :)
Szia! Nálunk mindenki meg volt gyõzõdve arról, hogy kislányunk lesz. Nevet nem választottunk. A 18. héten kiderült, hogy kisfiú. Kezdjük megszokni és minnél több édi ruhát találunk neki annál jobban örülünk neki. Nevet még midig nem választottunk neki. Most csak bogyókának, bébibogyónak vagy mikor hogy becézgetjük. 21 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: remélem igy lesz!
Naná, én is nyugodtabb lennék, ha tudnám biztosra, meret a megérzés simán csalhat, de ha egyszer a babám nem akarja mutatni...! Engem leginkább a vásárlás miatt idegesített a bizonytalanság, de már kezdek beletörõdni, mást úgysem tehetek. De ha olyan magas százalékban mondták, ráadásul 2-szer is, akkor fiúcska. Késõbb már azért nem tudták mondani, mert egyre kisebb a helye, akaratlanul is takarja magát, mert már össze kell húznia magát. Ne érezd magad kellemetlenül! Nyugi, gyönyörû, egészséges kisfiatok lesz! Ugye??!!
A kérdező hozzászólása: hát igen, van ilyenis én mégis nyugodtabbnak érezném magam ha tudnám kisfiú vagy kislány, és úgy készül a dolgokra.
Szia! Én csak vígaszképpen írok neked, mi ugyanis egyáltalán nem tudjuk, fiúcska vagy kislány van-e a pocakomban, pedig már a 34. hetet töltöm. Nekem sajnos a kezdetektõl csücsül a babám, eddig úgy tûnik, nem is akar másképp helyezkedni, a pici lábacskája pedig mindig útban van. Már most simán sportot ûz abból, hogy a végletekig felcsigázza a szülei, nagyszülei kíváncsiságát:) ) Valahogy mégis én úgy érzem, kislány lesz, max szülés után meglepõdök a zacsin+fütyin:) )
A kérdező hozzászólása: hát az jó lenne nagyon, mert akkor megnyugodnánk, persze az is fontos h minden rendben legyen és egészségesen szülessen meg! csak most emiatt egy kicsit el vagyok szomorodva, mert tudom h a párom fiút szeretne, és persze én is
Drukkolok Nektek, hogy teljesüljön a vágyatok, de ha mégis kislány lenne, annak ugyanúgy fogtok örülni! Mi már a 12-ik heti 4D-n láttuk a bizonyítékot, majd utána is :) Persze én "tudtam" mindig, hogy kisfiú lesz, söt a férjem is.De az a lényeg, hogy egészséges legyen! Lehet, hogy a köv. uh-n már úgy fordul, hogy megmutatja mindenét! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: reméljük. kööszönöm.
Elõször a 21. heti UH-n nekünk i fiút mondtak(bár én már a 9. héten megéreztem), utánna 1 hónap múlva a saját orvosom lányt mondott.Meg is lepõdtem, mondtam hogy a múltkor fiút mondtak. Azt mondta háttal van a baba, és nem látszik rendesen. Aztán a vége felé már õ is biztosra fiút mondott, és az is lett. Azóta 8 hónapos, és örültem hogy így alakult, mert van már egy lányunk is(bár a férjem lány szeretett volna megint). Szóval nem mindíg látszik rendesen, de ha elsõre fiút mondtak, akkor szerintem az is. Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtató válaszokat.
Szia.Szerintem ha 99%ba azt mondták, hogy fiú akkor az is lesz:) Ha azt mondták volna, hogy lány ás utána fiu azt jobban el tudnám hinni:) Szerintem nyugi:) Minden jót, boldog babavárást 33hetes kismama
A kérdező hozzászólása: hát az jó lenne ha igy lenne, de most nem jó ez a bizonytalanság. eddig Balázsnak szólítottuk, mióta tudtuk h kisfiú valószinüleg, de most nem tudom h mit mondjak neki. és ha lány mi meg végig Balázsnak szólítottuk?!
A kérdező hozzászólása: persze ez biztos, de annyira fiút szerettünk volna, és arra is készültünk, mivel az elején megmondták 99%ban h az lesz. most meg azt mondta a doki, h a fenekénél nem látja kilógni a zacsiját, valószinû lány, ha ennyire nem akarja magát megmutatni. dühös vagyok ezekre az uh-osokra
Szia! Saját tapasztalatból mondom, hogy nem jó bele élni magát az embernek egyikbe se. Nekem mindenki azt fújta fiad lesz, még meg is jósolták, én is azt szerettem volna, hétfõn voltunk 4d-n, a nõ egyértelmûen 2-szer is azt mondta, hogy kislány, el sem akartam hinni, úgy meglepõdtem. Férjem amúgy is kislányra vágyott, de most már én sem bánom, valóban mindegy, egészséges legyen. Egyébként nekünk is vannak kék ruháink, de az még mindig jobb kislányra, mint rózsaszín a kisfiúra. Kívánom, hogy teljesüljön a vágyatok! 23 hetes kismama

Én 25 hetes kismama vagyok tegnap voltam UH-on és a doki ezt megelőzően 2 UH-on is azt mondta, hogy kisfiam lesz most viszont tegnap közölte velem, hogy lehet még sem fiú, mert nem látja a fütykösét! Ekkorát tévedhet egy orvos?

Eddig fiú most meg talán lány?

Legjobb válasz: Én sok olyat hallottam már, hogy azt mondta a doki, h x, aztán mágis y lett a szülés után. Ezek a tévedések persze mindig a 2D-s UH alapján voltak.Szerintem a !D-s Uh lesz a biztos, addig ne éld bele magad semmibe. Ott neked is egyértelmû lesz, ha éppen mutogatja magát. Én mindig kislányt szerettem volna, a párom fiút. És nekem is fiú érzésem volt, álmomban is fiú lett. Aztán kiderült, hogy kislány lesz. És nem éreztem magam boldogabbnak tõle, és a párom sem csalódottabbnak egy pillanatig sem. Hisz az a lényeg, hogy egészséges legyen, bármennyire közhelyes is.

Én sok olyat hallottam már, hogy azt mondta a doki, h x, aztán mágis y lett a szülés után. Ezek a tévedések persze mindig a 2D-s UH alapján voltak.Szerintem a !D-s Uh lesz a biztos, addig ne éld bele magad semmibe. Ott neked is egyértelmû lesz, ha éppen mutogatja magát. Én mindig kislányt szerettem volna, a párom fiút. És nekem is fiú érzésem volt, álmomban is fiú lett. Aztán kiderült, hogy kislány lesz. És nem éreztem magam boldogabbnak tõle, és a párom sem csalódottabbnak egy pillanatig sem. Hisz az a lényeg, hogy egészséges legyen, bármennyire közhelyes is.
27 hetes kismama vagyok. A nagyobbik fiam 5 éves. És most is kisfiút várok. Nem tudom, hogy hogyan tudják félrenézni, vagy elnézni a dokik a "dolgot", mert nálam mind a kettõnél nagyon látszott hogy fütykös van:) tisztán látszott a zacsi, és a hegye is:) még fordított helyzetet el tudok képzelni, hogy elõször azt mondják lány, utána meg hogy fiú, de így.... na mindegy! tudom, könnyû azt mondani, hogy ne legyél elkeseredve, de próbáld meg! a lényeg tényleg az, hogy egészséges legyen! örülj neki, hogy ez most a legnagyobb probléma!:) boldog babavárást!
Valamelyik csatornán láttam egy mûsort, ahol mutatták a bébi fejlõdését a pocakban, és mondták is, hogy az elsõ hetekben (amikor már látszik a pici formája) mind a két nemû babának van egy kis "nyulványa" ott, ami maga az ivarszerv, és ez kislányoknál visszahúzódik.. Nem akarok nagy hülyeséget mondani, csak lehet, hogy ilyesmi az oka. Még nem biztos így sem, hogy kislány lesz, állítólag a fiúk szégyellõsebbek és lehet, hogy épp elbújt. De gratulálok nagyon, bármilyen nemû is lesz a bébi!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a biztatást nagyon jól esik! Tiszta szívembõl kívánok mindenkinek Boldog babavárást!
Szia! Mi 27 hetesek vagyunk, az elsõ 3 UH-n kisfiút láttak, majd közölte az orvos, hogy fütyinek igen nagy lenne amit lát, ( egy férfi megirigyelhetné), végül beismerte, hogy a köldökzsinórt látta.Tegnap viszont a 4Dn mondta a dr.nõ, hogy egy mozgékony pici hölgy lakik odabenn.Ilyenek elõfordulnak! További szép babavárást!
Szia, nekem 6 hoig azt mondta h fiú, aztán lány lett!
4D-re nem mentek el? Meg ha mész legközelebb akkor kérdez újból rá. Nekem 18 hetesen 95%-ra mondta, hogy fiú és az is lett.
Biztos, kuki egyértelmû, de persze volt már h tévedtek, nekem 18hetsen mondták h kisfiú, az is lett.
Ezt neked itt senki nem tudja megmondani. Ha elmúltál már 20 hetes akkor kisebb a valószínûsége, hogy tévedett a doki.Én soha nem kérdezgettem a dokit, hogy fiú vagy lány. Egyrészt annyira mindegy, másrészt úgy voltam vele ha biztosan látja megmondja.
A kérdező hozzászólása: Hát felénk kérdezni kell, mert nem mondanak semmit! Nekem is mind1, föleg hogy elsö baba, de ha már ilyen fejlett a technika akkor csak jobb tudni... :-)
nekem elõször azt mondták, hogy fiú, de a 27. héten kiderült, hogy lány. az is lett.
Nekem a 19.héten utalt rá az orvosom, hogy fiúcska, de utána minden alkalommal rákérdeztem. Az elsõ 4D-sen is látszott egyértelmûen, de a 32.héten szállnak le a kis heréi, akkor tudják 100%-ra mondani (ezt az orvosom mondta). Mindenesetre kérdezz rá mindig :-)
Nekem a doki a 19. héten azt mondta, mintha fiút látna, de ne biztos! Szóval várnunk kellett. Tegnap voltunk 4D-n (29. hét), ott egyértelmûen megmutatta a kukiját! :)
Nekem a 26. hétig 100%-ra mondták, hogy kislány majd pár héttel késõbb 4d uh-ra kukacot növesztett, és fiú lett. :)
ha sima u.h-on mondták, akkor azt még ne vedd tutira. (elég sokakat ért már meglepetés)
hát, tesóméknak lányt mondtak gen.in, köv. uh- n meg a doki azt mondta mintha zacsit látna :) de tutit még nem tudnak, mert nem mutatta meg magát a kölök tendesen :)
Az öcsém a 30. hétig 100% kislány volt, úgyhogy szerintem még ne fesd rózsaszínre a falat :) )
25 hetesen nincs kukac, szülõágyon megkukacosodott :D
A kérdező hozzászólása: Akkor nem is élem bele magam és pár hét múlva elmegyek 4d-re, legalább látni fogom már a vonasait is!:-)

Baba neme kérdés. Volt valakinek olyan, hogy végig azt mondták, hogy fiú és lány lett?

:)

Legjobb válasz: Igen rám azt mondták egész végig h fiu vagyok és lány lettem. Bár ez már 23 éve volt :)

Igen rám azt mondták egész végig h fiu vagyok és lány lettem. Bár ez már 23 éve volt :)
Nekem eddig végig lányt mondtak, remélem az is lesz mert már mindene rózsaszín, még a fésûje is :D Nah majd hamarosan kiderül. 39+4 hkm
Barátnõmnek kisfiút mondtak, meg sem lepõdött, hiszen az elsõ is fiú. Még a 37. héten az uh-n is azt mondták, hogy fütyis, aztán kibújt egy kislány. Ez idén márciusban volt.
A kérdező hozzászólása: hmmm, köszönöm:)
ismerösöm 1 honapos babáját végig fiunak nézték, majd szülés után lány lett!
tehnologia...nekem mind ket szer azt mondtak lanyt varok vegul ketto fiam van...
Szia! Én 2009-ben szültem .Nekem végig azt mondták, hogy kislányt várok és mikor megszületett derült ki, hogy kisfiú :) Sõt a dr bácsi még meg is mutatta az állitólagos puncit :D
A kérdező hozzászólása: köszi, és ez rég volt?az , hogy végig fiút mondtak és lány lett?
én amikor megláttam a két csíkot a teszten már tudtam, hogy fiú... a 15. hétig az orvosom lánynak mondta (én fel is nevettem, hogy meggyõzõdésem volt, hogy fiú) aztán egy nagyon profi 4d-s hiper-szuper-csilli-villi (jó drága) ultrahangos vizsgálatnál megerõsített az orvos, hogy fiú :) :) hallottam ám fordítva is, végig fiúnak mondták a gyereket - az orvos az ultrahangon a zacsit is elmagyarázta a szülõknek, hol látszik és mikor kibukkant, nunusos volt :) :) volt is nagy öröm, mert ott már volt két bátyóka a családban :)
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó köszi, érdekes, hogy végig azt mondták, hmmm, amúgy meg van a lány név , ha esetleg lány lesz:) 12 hetesen mondták hogy lány , genetikai ultrahangon, utána 18 hetesen azt mondta doki , hogy fiú de csak egy pillanatra mutatta magát utána azt mondta doki , hogy majd legközelebb megmondja és most 24 hetesen láttam én is , hogy fütykös:)
hát :) egyik barátnõm fél éve szült és azt mondta, hogy a szobatársának végig kisfiút mondtak, és ott derült ki, hogy kiscsajszija lett :) szóval mindegy , hogy régen vagy most, vannak ilyenek, az biztos hogy régebben fejletlenebb volt a technika. :) jó babavárást :)
A kérdező hozzászólása: KÖSZI.
20 éve még elég fejletlen volt az uh Van olyan ismerõsöm aki 4 éve szült és végig lányt mondtak neki, de fiú lett igaz hogy az õ orvosa nem ért az uh-hoz nincs róla papírja :) 35 hkm
Én is így volta, mint Te Kérdezõ! De fiúcska lett!Nem igazán nézik már el, tényleg szuper jó gépek szakemberek vannak!
A kérdező hozzászólása: köszi, igaz szuper hiper gép és láttam nagyon jól a fütyiékéit, de úgy érzem valahogy , hogy lány talán azért , mert mindenki azt mondta nem lenne rossz egy lány is, 2 fiú mellé, bááár nem tudtam volna elképzelni vagy nem képzelem el, hogy nekem lányom lenne, csak úgy érzem hogy lány.Még az is , hogy a nagyobbik fiú 5(éves) mindig csak lányt emlegetett , most már a kicsi is(2 éves):) )))))
Lányt szeretnél inkább?? Szerintem kislányt a mai hiperszuper gépekkel ritkán néznek fiúnak..20-25 éve még nem volt ennyire fejlett a technika :)
Igen.. 20 éve én is fiú voltam 9 hónapig. Aztán mikor megszülettem hirtelen nevet kellett váltani.. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
A kérdező hozzászólása: köszi lányok:) kedves utolsó jó szülést!
Az a vépeményem, hogy egy éretlen p*csa vagy.
Most vedd úgy, hogy a homlokomra csaptam! Ezt hívják egyébként úgy, hogy az élet nagy problémái...
Az elsõ jól mondja. Hány éves vagy, 14?
Igazad van... õ k××v×. De ettõl függetlenül csitri vagy! :)
Vélemény? Az a véleményem hogy nektek még k**ára nem való semmilyen kapcsolat.

A doki 18 hetesen azt mondta, hogy nem lát fiúra utaló jelet, mennyire vehetem biztosra, hogy kislány?

Ilyenkor azért már tutira látszania kellene ha fiú nem?

Legjobb válasz: Igen, ennyi idõsen már eléggé biztos. Tévedés persze mindig van, én ismertem egy nõt, akinek félidõ után mondták, hogy az addig biztos kislánya immár fiú... :) De inkább fordított esetben szoktak tévedni, mikor kukinak néznek valamit (a dokim szerint ezért az a biztos, ha a zacsik is látszanak).

Igen, ennyi idõsen már eléggé biztos. Tévedés persze mindig van, én ismertem egy nõt, akinek félidõ után mondták, hogy az addig biztos kislánya immár fiú... :) De inkább fordított esetben szoktak tévedni, mikor kukinak néznek valamit (a dokim szerint ezért az a biztos, ha a zacsik is látszanak).
20 hetes ultrahangon szóról szóra ugyanezt mondta a doki. :-) Aztán 23 hetesen a 4D ultrahangon úgy be volt fordulva, hogy semmi sem látszott, csak az, hogy a lábait a bokánál keresztbe fonta. Pedig a nõ kínzott vagy 50 percig, hátha. :-) Aztán a dokim elõször a 30. héten mondta, hogy igen, kislány, õ látta, de megmutatni már nem tudja, mert elfordult. Aztán a 34. héten tudta elõször megmutatni, hogy tényleg kislány. (Legalábbis mutogatta, hogy azok a szeméremajkak, de én csak foltokat láttam. :-)) Azért a 30. hét környékén egyszer belém nyilalt a gondolat, hogy megvettünk mindent rózsaszínben, mi van, ha mégsem. :-) Aztán tényleg csajszi lett.
A kérdező hozzászólása: Persze megyünk 4d re csak a jövõhónapban:-))
El tudom képzelni, hogy nem egyszerû kivárni. Nálunk a 12. heti uh volt, ahol már mertek nemet tippelni (mint ahogy írtam is, nem látták, hogy fiú lenne...), az elõtte lévõ 4 uh-on nyilvánvalóan nem. Ha belefér anyagilag, én azt merem ajánlani, hogy menjetek el egy 4D-s ultrahangra (10 000 Ft körül mozog az alap 4D uh ára, hol több, hol kevesebb). Ott azért sokkal jobban látni, hogyha kukaca van. Persze, ahogy mondani szokás: akkor biztos, ha megszületett. :) 7.
A kérdező hozzászólása: Nagyon komolyak a történetek:-))Szóval még tényleg bármi lehet:-))Igazából nem számít , h milyen nemû csak olyan jó lenne már készülni...tudom vegyek unisex cuccokat, de úgy szeretnék kékkel vagy rózsaszínnel készülni:-)
7 hetesen voltam elõször dokinál! Majd onnanstól 4 hetente + ha közbe genetikai akkor yrra külön! Szóval voltam 1 párszor! Mindig azt mondta a doki, hogy 90% hogy kislány! Valahogy éreztem, hogy nem lányom, hanem fiam lesz! És 28 hetesen elmentem 4D-re! Ott az elsõ percben megmondta a doki, hogy ez a pocaklakó bizony fiú!!! :) Mikor megszületett az volt az elsõ kérdésem, hogy: ugye fiú??? :D És bizony azóta már 8 hónapos múlt a fiacskánk! :)
Nekem a 26.-ig hétig minden uh-nál kislányt láttak, majd elmentem 4D-re és szép kukacos lett :D szóval nem 100%. már 9 hónapos a fiam :)
Nekünk ugyanezt mondták 12 hetesen, 16 hetesen pedig látták a szeméremajkakat, szóval be is bizonyosodott. A 18. heti genetikai ultrahangon megerõsítették, illetve a 25., 29. és 30. héten is volt egy ultrahang, ahol ugyanezt mondták. (Azóta csak nem nõtt ki...) A lényeg, hogy a kislányt nehezebb megmondani, mert ahhoz konkrétan látni kell a szeméremtestet, azonban a fiúk ügyesen tudnak rejtõzni, mert "jó" lábtartással simán tudják takarni a kukacukat, amíg csak akarják. Én ezt tudom mondani amit az orvos: nem biztos, de lehet, hogy lány. Nálunk volt a családban és ismeretségi körben, akiknek a kisfiaik közel a 30. héten mutatták meg magukat, addig ugyanezt mondták nekik is: nem látják, hogy kisfiú lenne. (Ebbõl adódóan kislány sejthetõ, kizárólagos alapon.) De biztos, ami biztos, én még nem vásárolnék be rózsaszínbõl, csak ha egyértelmûen rá tudnak bökni a puncijára vagy a kukijára a monitoron.
A kérdező hozzászólása: Jövõ hónapban megyünk 4d re, csak olyan fura, h nem jelentik ki konkrétan, h kislány.pedig én nem azt kérdeztem, h fiú e..szóval értitek :DRemélem egy hónap múlva már tutira mondják:-)
Nekem 16 hetesen mondták meg, hogy fiú lesz!!(sima ultrahang persze!!) Megvettünk mindent, kék szoba, kék kisruhák, kék kiságy és pelenkázó, szóval minden kék volt még a babakocsi is világoskék volt!! Szülés elõtt az utolsó ultrahangon, ami 4D-s volt, amit direkt azért csináltattunk, mert ilyenkor már nagyon szépen látszódik a kis arca mindene:) , ott derült ki, hogy:HOPPÁ ANYUKA!!! NAGYON ELNÉZTÜNK VALAMIT EDDIG, MERT A KISFIÚNAK MÁR NINCS MEG A KUKACA!! KISLÁNYA LESZ!!!! Na gondolhatjárok mit éreztem....Szépen bevásároltunk!! Még szerencse, hogy a sogornõmnek kisfia lett és megvett tõlünk mindent, mi meg utolsó hétem festettünk és vásároltunk újból!!De mindenbõl unisexet vettem, tanultam a dologból!:) Ezért, ha biztosra akarsz menni szerintem csináltass 4D-s ultrahangot, biztos ami biztos!:) :)
Szia, Krisztian vagyok, 20 eves lany...:DDDD Anyunak azt mondtak fiu leszek, mindenki mondta hogy olyan fiu babas a hasa, majd a doki is megmondta hogy fiu, majd jottem es hat kukacom nem lett:) ))))) Egyebkent en is a 4D-t ajanlom, az a mostani legtutibb, bar tapasztalatom nincs, en nem szeretnem tudni a nemet amig meg nem szuletik!:)
4D a legbiztosabb. Nekem ott 14+ hetesen mondták, hogy kislány! Azóta 5x megerõsítették. Amúgy ha a doki ért hozzá nagyon, akkor veheted biztosra, de azért még nem kell minden rózsaszínben venni:) ) Tudom, rég volt 25 éve...de én a születése, pillanatáig 99% Gábor vagyok:) ))) 27hkm
A kérdező hozzászólása: Csak azért fura mert eddig sehol nem jelentették ki, h kislány, több helyen is ezt mondták:Nem látok fiúra utaló jelet...
Nekem a 18ik héten azt mondták sima uh-on , hogy 100%, hogy kislány, majd a 4Dis. És tényleg kislány lett!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!