Találatok a következő kifejezésre: Azt mondja fiú hogy nem (91 db)

Egy fiú szex közben megérzi, hogy egy lány szűz? Mármint ha azt mondom neki, hogy nem vagyok szűz és lefekszünk akkor ott rájön h mégis az vagyok?

Legjobb válasz: Eleve ha szûz vagy,miért akarsz lefeküdni egy olyan fiúval,aki még azt sem tudja rólad,hogy szûz vagy-e?!Elõbb mondjuk bízz meg annyira a fiúban,hogy elmered neki mondani.Egyáltalán mivan,gáz a srácnak,ha szûz vagy,vagy mi??Nem értem a kérdést,vagyis nem egészen.És a fiú megérzi,eleve szûk leszel,eleve sokszázalék,hogy vérezni fogsz,és fájni fog,lehet annyira,hogy ki kell vennie.Akkor megéri??Necsináld kérlek...

19 évesen szûznek lenni? Hülye vagy??? Már miért LENNE gáz? Ugyanmár, a legtöbb ismerõsöm 21-22 évesen adta oda a szüzességét, és úgy érezték, jól tették. Míg ha korán vágsz bele a dologba, 99% hogy megbánod. Ha elmondod neki, hogy szûz vagy, azzal igazolod, hogy: 1)érett vagy 2)különlegesnek tartod õt Ennek következtében õ megtisztelve érzi majd magát, és gyengéden fog veled bánni.
Eleve ha szûz vagy, miért akarsz lefeküdni egy olyan fiúval, aki még azt sem tudja rólad, hogy szûz vagy-e?!Elõbb mondjuk bízz meg annyira a fiúban, hogy elmered neki mondani.Egyáltalán mivan, gáz a srácnak, ha szûz vagy, vagy mi??Nem értem a kérdést, vagyis nem egészen.És a fiú megérzi, eleve szûk leszel, eleve sokszázalék, hogy vérezni fogsz, és fájni fog, lehet annyira, hogy ki kell vennie.Akkor megéri??Necsináld kérlek...
Szerintem egyáltalán nem gáz, hogy 19 évesen szûz vagy. Mondd el neki mindenképp.
Mondd el neki...Ez meg: "ha megtudja h szûz vok akkor azt gondolja h még nem éltem ki magam és h másfelé fogok kacsingatni" szerintem nagy hülyeség... de ez csak az én véleményem. Mondd el neki!!!
nem gaz, de muszaj elmondanod neki, mert akar fogsz verezni akar nem, fajni fog az elso szex. Ha azt hiszi, nem vagy szuz, akkor lehet, csak ugy durr bele modjara akarja, de szuz letedre az fajdalmas lesz es lehet, hogy egy eletre elmegy a kedved a szextol. Hogy akarsz vele kapcsolatot, ha meg ezzel sem vagy oszzinte?
Az 1. válaszolónak csak annyit h nem mindenki vérzik amikor elveszti a szüzességét...én sem véreztem!
második kommentre válasz: igen, mivel nem mindegyik lánynak van szûzhártyája, van aki anélkül születik, vagy a megterehelõ sportoktól stb-tõl nagyon elvékonyodik. kérdezõnek: Nem feltétlenül tudja meg a fiú, de mindenképpen mondd el neki, mert gyengédebb lesz. Ha már nem vagy szûz, akkoris vérezhetsz.
Meg. A hártyát is megérzi, meg vérzés is követi a szüzesség elvesztését. Szerintem jobban jársz, ha megmondod neki, nehogy egy életre elrontsd ezt az emléket.
A kérdező hozzászólása: hát gáznak tartom :S 19 éves vok és még szûz vagyok a fiú pedig 28 és én nagyon komolyan szeretném vele akapcsolatot de ha megtudja h szûz vok akkor azt gondolja h még nem éltem ki magam és h másfelé fogok kacsingatni . :S . és amúgy nagyon fáj a szüzességet elvesztenI ? nem gáz ha 19 évesen még szûz vok ?
Amig nem egyértelmû, hogy elmondhatod neki õszintén, és az általad elvárható módon fog reagálni, addig ne add oda neki magadat. Ne kamuzz, neked lesz rossz. Ha megmondod, és nem meghatódik, és figyelmes lesz, hanem bosszús, akkor próbálj meg menekülni tõle egy életre, de lehet, hogy már késõ lesz abban a szituban :(
A kérdező hozzászólása: de é már nagyon sexelnék. már nem bírom ki, . naponta egyre többször kell kielégíteni magam :s és õ tapasztalt meg minden. nem bírok tovább várni :S mit csináljaK?
szerintem egyáltalán nem gáz, hogy 19 évesen szûz vagy. (: én is 19 évesen veszítettem el, a barátom 25 éves volt akkor, sokkal tapasztaltabb. nem mondtam el neki, hogy szûz vagyok, nem is beszéltünk ilyesmirõl. aztgondolom megérezte, és nagyon gyengéd volt velem. azóta is vele vagyok, az elsõ néhány alkalom még fájt, máramár isteni vele. és ugyan nem ment rajtam végig a fél gimi meg a fél falu :D de nem érzem azt, hogy nem éltem volna ki magam és másra lenne szükségem, nekem csak õ kell, és ha holnap megkérné a kezem hát hozzámennék (:
mondd el mert aztán meg neked lesz a rossz, a srác lehet, h nem is fog már megbízni ezért benned...esetleg... de am miért fáj a legtöbb nõnek/lánynak a szüzesség elvesztése?attól, mert elszakad..és miért vérzik?

Szeretek egy fiut aki folyton azt mondja tolem hogy nem teszek eleget azert hogy o szeressen azt is ondja hogy soha nem becezgetem meg hogy nemis szeretem. Pedig ez eppen hogy nem igy van nagyon is szeretem mit tegyek hogy bebizonyitsam neki?

Legjobb válasz: tedd oda magad mégjobban, igenis mutasd meg neki hogy te vagy a tökéletes csaj a számára és hogy megadsz neki mindent amit csak akar mind kapcsolati mind szexuális téren (márha vagytok olyan idõsek)

tedd oda magad mégjobban, igenis mutasd meg neki hogy te vagy a tökéletes csaj a számára és hogy megadsz neki mindent amit csak akar mind kapcsolati mind szexuális téren (márha vagytok olyan idõsek)
Lehet, hogy azért nem szeret, mert nem tudsz írni? Az befolyásolhatja õt!

Egy fiú azt mondja mindenkinek hogy nem tetszik ez a lány fúj dehogy is de közben nagyon mélyen még magának sem tudja beismerni hogy tetszik nekem?

Ilyenkor mi a teendõ? Mert szerintem velem ez esett meg ma egy fiú aki tudja hogy nekem tetszik eléggé megbámult de mindig így csinalja hogy nem látom csak a barátnõm mondta meg hogy szinte majd ki ugrott a szeme.De eközben akárki mondd neki valamit azt mindig letagadja! Hogy nem isten õrizz,fúj stb. De valahol mélyen még sztm maga sem tudja hogy most mi van mert barátnõm megfigyelte es egy jó ideig engem nézett. A kérdésre válaszolva ha találkoztatok iylennel akkor utána mi lett a vége?

Legjobb válasz: Mi van!?

Mi van!?
A kérdező hozzászólása: En csak példát mondtam rá tagadásara..
Tudod egy nagy katyvasz, amit ide írtál. Az, hogy megbámul, nem jelenti azt, hogy tetszel is neki. Mi ez már, hogy mélyen legbelül tudja?: D Ember, a tetszést azt nem kell eldönteni, magától jön, nem tetszel neki, kész, ennyi. És amúgy is, kell neked egy olyan, aki mások elõtt azt mondja rád, hogy fúj? Meglátszik, hogy gyerekek vagytok még.
Inkább, kort! :)
Huuh, ugyan ez volt velem is. Valami várost vagy vmit mondanál, hátha én vagyok az a fiú. :)
A kérdező hozzászólása: 4 tudom hogy csaj vagy..
A kérdező hozzászólása: Jajj olyan emberek vannak a mai világban felteszek egy kerdést es egy normális válszt sem kapni még meg sem próbálják értelmezni egyszer elolvassás es mi van?:O látom nem megy a szövegértés.
kislányom fellõtték a pizsit
1-es analfabéta vagy?
Azért nézett mert hülyének néz.
A ronda embereket is megszoktam bámulni hogy milyen ocsmányak, tehát ha azt mondom valakire hogy fúj, és utána bámulom akkor valószínûleg azon elmélkedem hogy, hogy lett ilyen selejt

Mit jelent ha egy fiú azt mondja nekem hogy nem akar megbántani de nem akar velem járni?

Egy teljesen bunkó gyerekrõl van szó de mégis azt mondta hogy nem akar megbántani. Akkor bír?16l

Legjobb válasz: nem bír csak mégse annyira bunkó

nem bír csak mégse annyira bunkó
Inkább éppen CSAK bír. Szeretni nem szeret, azért nem akar veled járni.
a legbunkóbb ember sincs annyira tapló, hogy egy fiatal lányt képes legyen vérig sérteni azzal, hogy elhajtja a francba. ezért finoman próbált meg elhajtani, ami látom, hogy csak félreértéseket szül..
Ha azt mondta nem akar veled járni akkor nem jössz be neki és kész. Az hogy nem érdemled meg h bántsanak egy külön téma. De attól még nem fog bírni. Sajnálom.
A kérdező hozzászólása: :)

Lányok titeket nem zavar ha egy fiú azt mondja rátok, hogy milyen helyesek vagytok? Fordított esetben a fiúk szépek?

Legjobb válasz: Szerintemm gáz (fiu reszerol) szerintem lealacsonyito vagy szarkasztikus! Ez az én velemenyem!!

Szerintemm gáz (fiu reszerol) szerintem lealacsonyito vagy szarkasztikus! Ez az én velemenyem!!
Rám egyik lány se mondja, hogy szép vagyok! A nõk szépek, mi férfiak sármosak vagy jóképûek vagyunk.
Eddig csak azt mondták, hogy milyen szép vagyok! Helyeset még nem :D :/ De ennek ellenére nem venném zokon! :)
én szép vagyok pedig férfi vagyok. meg persze sármos is.
Szerintem a helyes jelzõt inkább olyanok aggatják a nõkre lányokra akik barátként gondolnak a másikra esetleg rokonok .. azt hiszem utoljára õk mondták rám milyen helyes ez a lány... :D
Helyes lányok írjanak rám! :D

Ha egy fiú azt mondja rólam hogy kedves vagyok, szép, és aranyos, de neki nem az ilyen típusú lányok jönnek be, és az a baj hogy nem fogtam meg első találkozásnál akkor minden hiába, ugye?

2 éve tetszik. Egy barátnőm ismeri és össze akart hozni minket. Erre mondta neki a srác hogy aranyos tőle hogy össze akart hozni minket, meg amit már fent leírtam. Odalett minden önbizalmam. Szerintetek lehetséges hogy nem hazudott és tényleg szépnek meg aranyosnak tart, vagy csak azért mondta hogy ne bántson meg? tudom hogy már nem lesz belőle semmi, de tudnom kell hogy tényleg így gondolja vagy igazából csúnyának tart...:/ És lehetséges hogy később esetleg meggondolja magát és mégis bepróbálkozik, vagy ha egy fiú ezt mondja akkor kész vége ennyi soha nem akar tőlem semmit? Fiúk ti mondtatok már valakinek ilyet? ha igen akkor komolyan is gondoltátok vagy kegyek hazugság volt? 17/L

Legjobb válasz: Miféle lány az, kinek egy fiúnál szerzett kudarc leszedi az önbizalmát? Legyél már tökös :)

Miféle lány az, kinek egy fiúnál szerzett kudarc leszedi az önbizalmát? Legyél már tökös :)
A kérdező hozzászólása: Alapból önbizalomhiányos és szerelmes :/
Elárulok egy titkot: az emberek változnak. Lehet, hogy õ ezt akkor komolyan gondolta. Lehet, hogy csak le akart rázni. Lehet, hogy most már megváltozott, és tetszel neki. Lehet, hogy közben te magad változtál meg, és ezért tetszel neki. A lényeg az, hogy ne edd magad egy régi dolog miatt, inkább kérdezd meg még egyszer. És ha nem, akkor keress egy másik fiút. Vagyunk elegen.
Többnyire így van.
Kérdezõ, te nem vagy logikus típus, ugyanis ebben semmi összefüggés nincs.
Azért némi összefüggés van.Általában ez mérlegként mûködik, ha az érzelmi oldal magasan van, a logikus oldal lentebb és fordítva.
Bal meg jobb agyfélteke. Aki logikus, az tényleg kevésbé érzelmes, de mindkét agyféltekét lehet fejleszteni. Én is mindenben a logikát keresem, még a szerelemben is, de érzésekre is szükségem van, mert imádok rajzolni, és az nem megy úgy, hogy nincs mit kifejezni papíron... 17/L
Azért van összefüggés: http://www.inovizion.com/iq-vs-eq/
Van összefüggés mivel észrevettem magamon, hogy jóval kevésbé vagyok empatikus mint más.
Ésszerûség > érzelmek. Az ilyen okos emberek többnyire introvertáltak (befelé fordulóak, szeretnek egyedül idõzni, gondolkodni, elmélkedni. minden lépést és tettet megfontolnak erõsen), de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy közömbösek az emberi kapcsolatok terén. Csak többnyire a passzív szerepet vállalják fel az emberi kapcsolatokban (inkább megvárja amíg elhívják valahova; nem szervez semmit a baráti társaságnak, stb...), de ez megint nem jelenti azt, hogy nem értenek hozzá. Adj neki idõt, segíts neki. Legyél nyitottabb vele, ha eléred, hogy megbízzon benned, Õ is meglepõen nyílt tud lenni és elõjöhetnek az érzelmei (ha vannak).

Ha egy 17 éves fiú azt mondja nekem hogy "kívánlak de nagyon" és nem szokott a szexre gondolni akkor mire gondoljak én?

már kimondta hogy szeret és be is bizonyította, de ilyet még sosem mondott nekem.15 éves vagyok egyébként értelmes véleményeket kérek, ha lehet

Legjobb válasz: Az egy dolog, hogy vallásos, nem jelent semmit. Te is jól tudod, hogy a szexre gondolt, mert egy 17 éves srác másra nem gondolhat, ha ilyen mondatot mond.

Az egy dolog, hogy vallásos, nem jelent semmit. Te is jól tudod, hogy a szexre gondolt, mert egy 17 éves srác másra nem gondolhat, ha ilyen mondatot mond.
Szerintem pedig a szexre gondolt.
Nagyon kiván, de nem gondol a szexre? Azt hogy csinálja? Vagy hazudik vagy hülye! Az elöbbi a valószinûbb!
nincs olyan 17éves fiú aki nem gondol a szexre...:D
Olyan nincs, hogy egy pasi nem gondol a szexre. http://blog.lib.umn.edu/meyer769/myblog/male_brain.gif
Akkor meg akar enni. Vigyázz vele!
Most? Szilvásbuktát.
A kérdező hozzászólása: ez nem kamu!
17 évesen nem gondol a szexre? Olyan kamu ez az állítás, mint a huzat.
Olyan nagy az ellentmondás a kérdésben, hogy nem is lehet normális válaszokat adni, bármennyien is próbálják.
Melyik az a 17 éves fiú, aki nem gondol a szexre? Csak 1 mutassál kérlek és akkor meghajolok elõtted. Amikor már 13 éves lányok is csak a szexre gondolnak. Csak gyámoltalan kakas a fiúd.
Ha így célozgat rá, akkor lehet, hogy hamarosan erre is sor kerül. Mielõtt megtörténne a dolog, mindenképpen beszéljetek róla, és ne csak két mondatot. :)
A kérdező hozzászólása: 3 hónapja járunk és elég szoros a kapcsolatunk sokat szoktunk beszélgetni és nem olyan témákról mint a szex
Mit tegyél? Semmit. Ha van eszed, akkor nem jössz össze vele, nem fekszel le vele, és így egy csomó rossz dologtól megkíméled magad. De azt neked kell tudnod, hogy mit akarsz.
A kérdező hozzászólása: mit tegyek most? segítsetek
Nekem ha valaki kijelentené, hogy nagyon kíván, és még együtt sem vagyunk, akkor csak arra tudnék gondolni, hogy a szexen kívül másra nem kellek neki. Mivel nem ismerem a srácot, így nem tudom, hogy valóban szeret-e téged, vagy csak mondja.
A kérdező hozzászólása: de hát akkor is most mit csináljak?
A kérdező hozzászólása: nagyon vallásos és nem olyan a gondolkodása mint az átlagos 17 éveseknek. csak most nagyon meglepett
Hát mivel nagyon vallásos, ezért a "kívánlak de nagyon" kijelentés eléggé visszahúzódó volt és szerintem biztos elszégyelte magát, de lehetséges hogy valóban gondolt a szexre, mert szeret és hát egy párkapcsolatban elõbb-utóbb lesz testiség, lehet akármilyen vallásos valaki.

Hogyan mondjam el egy fiúnak, hogy nem tetszik? A 'nem vagy az esetem' mondóka nekem már annyira röhejes

van egy fiú, évvel id?sebb és tetszek neki de ez nem kölcsönös, aranyos és lennék a haverja meg minden de nem jönnék vele össze, mert nem tetszik. hogy mondjam el neki?

Legjobb válasz: Szia. Attól függ mennyi idõsek vagytok. Amennyiben 15 év alatt vagytok, szerintem tök mind1, akkor még nincsenek olyan érzelmeik az embereknek. Amennyiben idõsebbek vagytok, ülj le vele, finoman közöld, és ha tényleg "szeret" megfogja érteni. Ha nem akkor valami gond van nála.

Szia. Attól függ mennyi idõsek vagytok. Amennyiben 15 év alatt vagytok, szerintem tök mind1, akkor még nincsenek olyan érzelmeik az embereknek. Amennyiben idõsebbek vagytok, ülj le vele, finoman közöld, és ha tényleg "szeret" megfogja érteni. Ha nem akkor valami gond van nála.
mondd el neki, hogy aranyos, és lennél a haverja, de ennél többet nem tudsz neki adni.. hidd el, egy értelmes pasi ezt le fogja vágni sértõdés nélkül.. ha meg rákérdez, hogy miért, akkor mondd neki, hogy másvalaki tetszik, és kész
Hagyd a fenébe. Jön jobb!!!!!:)
hát ha ilyet mond, akkor az a fiú a saját életével sincs tisztában...
alakítsd a dolgokon. ha "bejön" , akkor tegyél róla , hogy tudja . kezeld úgy , mint a pasidat vagy mint leendõ pasidat. ha nem "jön be" , akkor mond meg neki, hogy viszlát és ennyi volt .
*alakíts
Utolsoval ertek egyet.
Helyzet függõ, én ilyesmit akkor mondtam amikor nagyon tetszett egy lány és volt is köztünk valami, de nem akartam elsietni a dolgot, olyan váratlanul jött az egész, és nem akartam túl hamar beleszeretni aztán pofára esni...végül pont ez történt. :D F20

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!