Találatok a következő kifejezésre: Azt mondja fiú, hogy csak (31 db)

Azt mondja a fiú, hogy csak szexet akar tőlem, mégis féltékeny volt egy másik fiúra, akivel beszélgetni mentem (azt hitte, hogy szexelni megyünk). Biztos, hogy csak szexet akar tőlem, vagy nem meri bevallani, hogy más érzelmei is vannak felém?

Már lefeküdtünk egymással egyszer buliban, mert részegek voltunk. Sokszor néz engem amikor találkozunk, de csak amikor messzebb vagyunk egymástól. Ha közelebb vagyunk egymáshoz, akkor nem nagyon néz, de ha ránézek, van hogy elkapja a fejét gyorsan, de olyan is volt, hogy mélyen egymás szemébe néztünk. Csomó jele volt/van annak, hogy tetszek neki, féltékeny is volt már párszor nem is egy fiúra. Mit tanácsoltok, mit tegyek? Nem meri felvállalni, hogy érez irántam valamit? Egyáltalán szerintetek érez irántam valamit?

Legjobb válasz: neked jó ha egy fiú igy viselkedik? szimpatikus neked ahogy reagál a közelségedre? ird le egy papirra mit szeretnél, hogy egy fiú milyen legyen pozitiv és negativ tulajdonságait ird le, kb 1 hónapig olvasgasd nézegesd de FÕLEG A POZITIV tulajdonságokat!! sok sikert!

neked jó ha egy fiú igy viselkedik? szimpatikus neked ahogy reagál a közelségedre? ird le egy papirra mit szeretnél, hogy egy fiú milyen legyen pozitiv és negativ tulajdonságait ird le, kb 1 hónapig olvasgasd nézegesd de FÕLEG A POZITIV tulajdonságokat!! sok sikert!
kormolná a púzódat
volt kint napokba valami kérdés valaki beírta azt a szót hogy analizál.. a hülye kérdezõ meg azt hitte análizál .. xD szóval :D
Ezt csak az a fiú tudja, aki mondta. Talán õt kérdezd.
Miért jelentené azt, hogy ruha nélkül akarja megnézni? Honnan, miképp kapcsoltad hozzá ezt a jelentést?
A kérdező hozzászólása: Analizál = megvizsgál, elemez
Hülye nem vagyok, de az elemzésnek mi köze van a meztelenséghez?!

Mit gondoltok erről? A volt pasim megmondta a legjobb b. nőmnek hogy találkozzanak de csak ők ketten a fiu nem ment el es a fiu baratja nekem megmondta hogy csak atbassza itet, de a lany azt mondja nem szereti a fiut.

haudik vagy igazat mond?? értelmes válaszokat

Legjobb válasz: Én azt javaslom, hogy az ilyen hátulról érkezõ információkat semmisként kezeld! Csak azt hidd el, amiben te magad részesülsz. Nem tudhatod, hogy ezeket az információkat mi célból közölték veled. Lehet hogy az aki ezt neked közölte, pont azért mondja neked, mert akar tõled valamit. És kíváncsi, hogy hogyan reagálsz egy ilyen hírre!

Én azt javaslom, hogy az ilyen hátulról érkezõ információkat semmisként kezeld! Csak azt hidd el, amiben te magad részesülsz. Nem tudhatod, hogy ezeket az információkat mi célból közölték veled. Lehet hogy az aki ezt neked közölte, pont azért mondja neked, mert akar tõled valamit. És kíváncsi, hogy hogyan reagálsz egy ilyen hírre!
A kérdező hozzászólása: de miért baszta volna at a volt pasim a b.nomet??
És mi a garancia arra, hogy a az igazságot hallottad? Hogy minden úgy történt, ahogy elmesélték neked?! Még azt is el lehet képzelni, hogy az a bizonyos "barát" aki neked ezt mesélte, arra kíváncsi, hogy te ezt a hírt hogyan reagálod le. Sõt! Mi van, ha pont a volt pasid terjeszti ezt magáról, hogy lássa, te hogyan reagálsz erre. Nekem kicsit "kavarás szaga" van ennek az információnak, és pont ezért írtam tanácsként, hogy nem foglalkozz az ilyen pletykákkal, értelmetlen.
A kérdező hozzászólása: lehet igazad van...amugy koszi, es midndig bamul a volt pasim meg
A kérdező hozzászólása: hm?

Mit gondoltok arról a fiú-lány barátságról, ahol a fiú azt mondja a lánynak, hogy bár csak unokatesók lennének?

Legjobb válasz: Meg akar dongetni, epp azert mondja hogy bar csak xy lennel, mert akkor nem volna szabad.

Meg akar dongetni, epp azert mondja hogy bar csak xy lennel, mert akkor nem volna szabad.
A kérdező hozzászólása: Épp hogy nem.
Mert akkor a barátságon kívül rokoni szálak is összefûznének, így azt gondolja, ettõl még szorosabb lenne a kapcsolatotok, és egy életre szólóan.
A kérdező hozzászólása: Tehát tényleg unokatesóként szereti a lányt? Lányok, mit szólnátok hozzá, ha egy fiú ezt mondaná?

A fiú azt mondja hogy "csak" szexet akar tőlem, de a viselkedéséből teljesen más jön le (az hogy nem csak szexet akarna). Mit tegyek?

A haverjainak szerintem nem is vallja/vallotta be hogy tetszek neki, csak azt mondja hogy megdugna, de a viselkedéséb?l egyáltalán nem az jön le (volt már féltékeny pár fiúra, meg ilyen dolgok).

Legjobb válasz: Hmm. Õrítsd meg a pasit! Tedd féltékennyé, foglalkozz másokkal, nézz rá úgy, mint egy haverra, és beszélj arról neki, hogy mennyire tetszik neked egy másik fiú... Aztán egy idõ múlva annyira eszi majd a fene, hogy szerelmet fog vallani! De ne add oda neki magadat, mert utána le fog nézni!

Hmm. Õrítsd meg a pasit! Tedd féltékennyé, foglalkozz másokkal, nézz rá úgy, mint egy haverra, és beszélj arról neki, hogy mennyire tetszik neked egy másik fiú... Aztán egy idõ múlva annyira eszi majd a fene, hogy szerelmet fog vallani! De ne add oda neki magadat, mert utána le fog nézni!
akárhogyis van ha neked tetszik ne feküdj le vele, mert utána biztos nem fog szeretni randizgassatok meg ilyesmi de ha rádmászna ne engedd!!
na igen és az elõttem szóló azt akarja mondani hogy: játsz vele majd törd össze a szívét vagy mi?
Néhány randit mindenképpen megér, hogy mindketten rájöjjetek, hogy kelletek-e egmásnak. A praktikás-taktikázást viszont nem ajánlom.

Ha egy fiú megdicséri a hajam meg azt mondja, hogy jó velem lenni akkor bejövök neki vagy csak barátságból mondja?

haj

Legjobb válasz: a hajadat csak azért dicséri, mert sz*pás után oda akarja lõni a g*cit

a hajadat csak azért dicséri, mert sz*pás után oda akarja lõni a g*cit
"haj"? Minek raktad oda még azt a haj szót? :D Egyébként nálam is volt már ilyen, hogy mondogatta és össze is jöttünk. De van olyan fiú, aki csak heccbõl mondogatja.
feleségül akar venni rögtön!
ez nem jelent semmit
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszolónak: nemtom véletlenül :DD
De igenis jelent :D én sosem dicsértem eg még egy olyan lányt sem akit ne akartam volna megdugni :D

Nagyon szeretek egy fiút és elvileg ő is engem de mindenki azt mondja hogy csak azért kellek neki hogy legyen barátnője! Akkor most a szívemre hallgassak vagy a barátaimnak van igaza?

Legjobb válasz: ööö hát szentem ezt itt senki se tudja szerintem kérj meg egy másik lányt hogy valljon neki szerelmet és akkor majd eldõl, de te ismered a fiút, te látod, azér ha valaki szerelems beléd azt észre lehet venni

ööö hát szentem ezt itt senki se tudja szerintem kérj meg egy másik lányt hogy valljon neki szerelmet és akkor majd eldõl, de te ismered a fiút, te látod, azér ha valaki szerelems beléd azt észre lehet venni
nem mindig lehet észrevenni! amíg vacilálsz h járj e vele addigtelik az idõ aztán amikor rájössz h szereted és akárhogyis de te járni szeretnél vele akk már eltelik annyi idõ hogy õ már vagy feladta vagy még mindig "kûzd"!és ilyenkor van az hogy meglátod h télleg szeret vagy a bnõiudnek volt igaza. sztem járj vele ha szereted az a fontos h te mit érzel ha szereted és õ járni akar vele akkor min gondolkodsz? nem hiszem h csak azért h bnõje legyen és ha mégis akk mivan? örülj h téged szeretne bnõjének am ha csak azért h lássák h van barátnõje akk azt a járás során úgyis látod és max szakítasz vele szval veszteni valód igazából nincs de gondold el:ha most nemet mondasz neki és õt késöbb mással látod akkor mit fogsz érezni?? azt h mekkora hülye voltál hogy elszalasztottad amikor téged akart am a fiuknál nincs ilyen nagy logika h valamiért járni akar valakivel :D járj vele!!! persze nem parancs de lehet h szeret téged igazán szívbõl és rólad álmodik és minden vágya h veled legyen és ha szereted akk te is így vagy ezzel bocs az ismétlésért de mindekettõtöknek rossz ha most nemet mondasz soxerencsét pussz
szerintem próbáld ki! Mit veszíthetsz?

Szüleim a sexről csak annyit hajlandokmondani hogy a fiú beleteszi a fütyiét a lány punciába. ésha azt mondanák eg fél év mulv mondanak többet, de azt mondták 15 éves kormig már egy szot nem szolnak asexröl és ha kérdezek többet megvernekMit tegyek?

valakit felvilagosit? (10 eves vagyok) Kösz a normal valaszokat

Legjobb válasz: Hát vigyázz a hugidra :) Még jó, hogy nem valami trollok jöttek ide elõször és kezdtek el írogatni olyanokat amivel nem kellene terhelni ilyen fiatalon, hanem a normálisabb emberek :) 21/F

Hát vigyázz a hugidra :) Még jó, hogy nem valami trollok jöttek ide elõször és kezdtek el írogatni olyanokat amivel nem kellene terhelni ilyen fiatalon, hanem a normálisabb emberek :) 21/F
Mérget ne vegyél rá, hogy tudják :) A gyerekek legnagyobb fegyvere a blöff :D -Te tudod? -Persze, hogy tudom. Mert te nem? :O -Nem. Elmondanád? -Dehogy mondom, kérdezd meg a szüleidet.---> az esetek többségében lövése sincs róla csak bekamuzza, és mondjuk tõled tudja meg ha legközelebb már úgy térsz vissza, hogy tudod és elmeséled neki õ meg bólogat okosan, mintha tudta volna :D 21/F
Mit érdekel téged ez a téma? Most nem piszkálásból hanem komolyan. Csinálni úgy is nagyon fiatal vagy akkor meg nem mindegy mikor informálódsz? :) Mellesleg ha visszaemlékszem iskolás éveimre 7-8. osztály fele van felvilágosítás a suliba is :) 21/F
másnak ennyi évesen még ennyit sem mondanak ;) menj játszani, ne ezzel törõdj (addig örülj, amíg nem kell ezzel foglalkoznod!)
10 évesen még hanyagold el ezt a témát még vagy 2 évig Túl fiatal vagy ehhez, késõbb rájössz erre te is
egyébként ha már így szóba került a felvilágosítás én azzal nem értek egyet, hogy a gyerek megkérdez bizonyos dolgokat és a szülõ eljátssza az álszentet, és teljesen kínban van, hogy mit mondjon, ezért jön azzal a dumával, hogy majd 14-15 évesen beszélgessenek errõl...halló ezzel csak azt érik el, hogy egyrészt vonzó lesz a gyerekeknek, hiszen hú de titkos és tiltott dolog, másrészt az életben nem fognak odamenni még egyszer a szülõhöz...aztán majd próbálkoznak egyedül, és majd újra olvashatjuk, a "jaj terhes vagyok" vagy "mi az a szmötyi ami a pasimból kijön" kérdéseket. nem azt mondom, hogy egy 3 éves gyereknek el kell mondani a dolgokat de amikor megkérdezi a gyerek, akkor miért nem lehet vele errõl beszélgetni?
Vannak tiniknek szóló könyvek a szexrõl, pl. Jane Goldman: Szex Mit? Miért? Hogyan? - Ismeretterjesztõ kalauz tiniknek. Az Alexandra kiadó adta ki, igaz elég régen. Szerintem jó a könyv, leírja milyen élmény pl. az elsõ alkalom stb. Szerintem nem gáz a könyv. Jobb tanács nem jut eszembe. Szerintem semmi rendkívüli nincs abban, hogy kíváncsi vagy.
A kérdező hozzászólása: hát szerencse de nemtook kiirni most még uj kérdést neked 21/F van facebookod, avgy irsz nekem itt üzit?
A kérdező hozzászólása: akit érdekel az én kérdésem jöjjön a sexualitás témáb akiirok egy kérdést , ok?
A kérdező hozzászólása: én emese vagyok 16 éves
A kérdező hozzászólása: bakker, bocsi a hugom idejött az én profilomr akiirni hülyeségeket, amugy a hugom mégcsak 7 éves. és kiszinezte azért. a szüleim csak azt mondtak neki hogy 13 éves koráig több nem lesz neki mondva.
A kérdező hozzászólása: 11 vagyok de a többiek már tudjak
Most akkor mi a kérdés? Ez? http://www.youtube.com/watch?v=CiyAda3ohfs

Mindenki azt mondja hogy 15 évesen ritka az hogy vki megtalálja az igazit, általában kb 20 évesen csak kapjuk meg. Ha egy 20 éves fiú és egy 15 éves lány jön össze akkor mi lesz?

Legjobb válasz: Én 16 éves vagyok, és nekem is egy 20 éves tetszik, illetve bele is szerettem.(már próbálom elfelejteni) 3 éve kezdõdött és én végig azt hittem, hogy érez irántam valamit. De tévedtem. most lett egy barátnõje, és szinte látni sem akar. Ez nagyon rosszul esik. Nem azt mondom, hogy minden 20 éves ilyen, de azért legyél óvatos, nem biztos hogy megéri!:*

Én 16 éves vagyok, és nekem is egy 20 éves tetszik, illetve bele is szerettem.(már próbálom elfelejteni) 3 éve kezdõdött és én végig azt hittem, hogy érez irántam valamit. De tévedtem. most lett egy barátnõje, és szinte látni sem akar. Ez nagyon rosszul esik. Nem azt mondom, hogy minden 20 éves ilyen, de azért legyél óvatos, nem biztos hogy megéri!:*
Szia! 16 éves vagyok, a barátom 22 és egy éve jöttünk össze. Az elején mindenki féltett tõle, mondták, hogy vigyázzak, csak ki fog használni. Aztán szerencsére nem lett igazuk. Azóta is úgyanúgy szeretjük egymást, mint az elején. Szerintem általában kell is pár év korkülönbség.
Én , mint õsöreg a témában.Saját tapasztalat:16 voltam, amikor megismertem, Õ 18 volt akkor.6 év után házasság 8 év házasság alatt 2 gyerek.Szerelmes lett a legjobbnak hitt barátnõmbe, amibe én belerokkantam, azóta sír-rí, hogy õ csak engem szeret és az csak egy meggondolatlan mondat volt a részérõl, soha nem csaltuk még meg egymást, viszont én az ominózus eset óta másképp nézek rá, nem bízom meg benne, nem tudok rá felnézni.Tehát jelenleg válság van. Én válni akartam õ nem.Idõközben becsúszott a 3. gyerek (teljes védekezés mellett)Õ boldogan várja én kétségek közt gyötrõdöm.Nagyon nagyot csalódtam, mert nekem sosem fért bele az igaziról alkotott imidzsembe, hogy szerelmet vall egy másik nõnek, ezért életem hátralévõ részét lelki sérültként fogom leélni.Ja, és a legfontosabb:Úgy 5-6 év házasság után, amikoris már 11-12 éve együtt voltunk Õ elkezdett azon vacilálni, hogy lehetséges, hogy túl korán állapodott meg nem gyûjtótt elég tapasztalatot, mert állandó jellegû szexuális problémáink voltak, amit én jobban toleráltam, mint Õ aki kezelni tudta volna.Mégis Õ volt az ezek után aki kifelé tekingetett.Ez fáj a legjobban.Ha segíteni nem is tudtam, hátha elgondolkodsz rajta.
Nem lesz semmi:) Néha jó a korkülömbség. Ritkának ritka hogy 15évesen kitartanak az emberek egymás mellett, de tapasztalatból mondom, hogy nem lehetetlen! Sok sikert. De azért vigyázz ezzel a 20éves sráccal ne hagyd magad kihasználni:)
Hát véleményem szerint nagyon vigyázz, sokszor sokmindent megtesznek az idõsebbek egy kóbor kalandért, neked kell eldönteni, hogy megbízol-e benne vagy sem. De ne aggódj, az is elképzelhetõ, hogy tényleg szeret, én csak óvatosságra akarlak inteni!
tizenhat vagyok, a barátom pedig húsz (azaz én már inkább tizenhétnek számítok, õ pedig huszonegynek : D), és sosem volt gond a korkülönbség, két és fél éve vagyunk együtt.
Én is 15 voltam amikor megismertem a szerelmemet. Õ az igazi, ez biztos. 6 éve tart a kapcsolat, most 21 vagyok, és a barátom is annyi. 9 hónappal idõsebb nálam. Úgyhogy a szerelemnek semmi nem lehetetlen. nincs olyan, hogy valakik "túl korán" találkoznak.
Fiú vagyok, tehát ugy mondom mint aki "általában kihasználja a fiatal csajokat" :) . 22 éves vagyok barátnõm 17, 5 év van köztünk, igaz nem járunk régóta (4hónapja), de nagyon szerelmesek vagyunk egymásba, szerencsére barátnõm érett gondolkodással rendelkezik, és néha gyerekes vagyok, igy pont oylan mintha mind a ketten ugyanannyi idõsek lennénk :) ! Soha nem gondoltam arra hogy csak kihasználjam, és jelenleg természetesen ugy gondoljuk, hogy egyutt is akarunk megöregedni, mert nagyon egymásra találtunk :) ! Szerintem ha a csaj és a fiu is normális akkor nem számít a korkülönbség, de mint fiu mondom, hogy azért nemar ovatosan kezdeni, mert én is tudom, hogy az idõsebb srácok elég gyakran átverik a fiatal (még naiv) csajokat. Sok sikert amugy :) !

Ha azt mondja neked egy fiu/lány h csak barát akar lenni és nem akar párkapcsolatot veled akkor szerintetek melyik esetben van nagyobb esély arra hogy ha nem adod fel mégis beléd szeret, összejön veled? és ez lehet boldog kapcsolat?

Legjobb válasz: Ha nem akar téged, csak barátként, akkor ne nyomulj szerintem...persze késõb beléd szerethet, de ha csak azért lenne veled valaki amit az elsõ mondott, akkoir az nem is lenne boldog kapcsolat..csak érdekbõl lenne veled :S

Ha nem akar téged, csak barátként, akkor ne nyomulj szerintem...persze késõb beléd szerethet, de ha csak azért lenne veled valaki amit az elsõ mondott, akkoir az nem is lenne boldog kapcsolat..csak érdekbõl lenne veled :S
Növeli az esélyeidet, ha meg tudsz fogalmazni egy kérdést.
FEL A SZOKNYÁT LE A BUGYIT !!!!!!
ha gazdag vagy, és helyes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!