Találatok a következő kifejezésre: Azt mondja fiú, (374 db)

Ha egy lány egy fiút kiröhögi, ha mellé rúgja a labdát, és azt mondja, ez nem nagyon találta el a kaput, meg minden ilyesmit mond, esetleg szarkazmusban mondd valamit, akkor tetszik neki a fiú?

Legjobb válasz: Szeret vele csipkelõdni, esetleg ha a fiú jól veszi le, akkor visszacsipkelõdik. Már csak az is jó, ha a lány kezdeményez valamit :D pláne, ha tetik is neki a fiú... Jópofán kell hozzá állni

Szeret vele csipkelõdni, esetleg ha a fiú jól veszi le, akkor visszacsipkelõdik. Már csak az is jó, ha a lány kezdeményez valamit :D pláne, ha tetik is neki a fiú... Jópofán kell hozzá állni
Semmi különöset nem jelent. Nem tartja olyannak, akivel szóba se állna :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a pozitív válaszokat! :D

Egy fiú szex közben megérzi, hogy egy lány szűz? Mármint ha azt mondom neki, hogy nem vagyok szűz és lefekszünk akkor ott rájön h mégis az vagyok?

Legjobb válasz: Eleve ha szûz vagy,miért akarsz lefeküdni egy olyan fiúval,aki még azt sem tudja rólad,hogy szûz vagy-e?!Elõbb mondjuk bízz meg annyira a fiúban,hogy elmered neki mondani.Egyáltalán mivan,gáz a srácnak,ha szûz vagy,vagy mi??Nem értem a kérdést,vagyis nem egészen.És a fiú megérzi,eleve szûk leszel,eleve sokszázalék,hogy vérezni fogsz,és fájni fog,lehet annyira,hogy ki kell vennie.Akkor megéri??Necsináld kérlek...

19 évesen szûznek lenni? Hülye vagy??? Már miért LENNE gáz? Ugyanmár, a legtöbb ismerõsöm 21-22 évesen adta oda a szüzességét, és úgy érezték, jól tették. Míg ha korán vágsz bele a dologba, 99% hogy megbánod. Ha elmondod neki, hogy szûz vagy, azzal igazolod, hogy: 1)érett vagy 2)különlegesnek tartod õt Ennek következtében õ megtisztelve érzi majd magát, és gyengéden fog veled bánni.
Eleve ha szûz vagy, miért akarsz lefeküdni egy olyan fiúval, aki még azt sem tudja rólad, hogy szûz vagy-e?!Elõbb mondjuk bízz meg annyira a fiúban, hogy elmered neki mondani.Egyáltalán mivan, gáz a srácnak, ha szûz vagy, vagy mi??Nem értem a kérdést, vagyis nem egészen.És a fiú megérzi, eleve szûk leszel, eleve sokszázalék, hogy vérezni fogsz, és fájni fog, lehet annyira, hogy ki kell vennie.Akkor megéri??Necsináld kérlek...
Szerintem egyáltalán nem gáz, hogy 19 évesen szûz vagy. Mondd el neki mindenképp.
Mondd el neki...Ez meg: "ha megtudja h szûz vok akkor azt gondolja h még nem éltem ki magam és h másfelé fogok kacsingatni" szerintem nagy hülyeség... de ez csak az én véleményem. Mondd el neki!!!
nem gaz, de muszaj elmondanod neki, mert akar fogsz verezni akar nem, fajni fog az elso szex. Ha azt hiszi, nem vagy szuz, akkor lehet, csak ugy durr bele modjara akarja, de szuz letedre az fajdalmas lesz es lehet, hogy egy eletre elmegy a kedved a szextol. Hogy akarsz vele kapcsolatot, ha meg ezzel sem vagy oszzinte?
Az 1. válaszolónak csak annyit h nem mindenki vérzik amikor elveszti a szüzességét...én sem véreztem!
második kommentre válasz: igen, mivel nem mindegyik lánynak van szûzhártyája, van aki anélkül születik, vagy a megterehelõ sportoktól stb-tõl nagyon elvékonyodik. kérdezõnek: Nem feltétlenül tudja meg a fiú, de mindenképpen mondd el neki, mert gyengédebb lesz. Ha már nem vagy szûz, akkoris vérezhetsz.
Meg. A hártyát is megérzi, meg vérzés is követi a szüzesség elvesztését. Szerintem jobban jársz, ha megmondod neki, nehogy egy életre elrontsd ezt az emléket.
A kérdező hozzászólása: hát gáznak tartom :S 19 éves vok és még szûz vagyok a fiú pedig 28 és én nagyon komolyan szeretném vele akapcsolatot de ha megtudja h szûz vok akkor azt gondolja h még nem éltem ki magam és h másfelé fogok kacsingatni . :S . és amúgy nagyon fáj a szüzességet elvesztenI ? nem gáz ha 19 évesen még szûz vok ?
Amig nem egyértelmû, hogy elmondhatod neki õszintén, és az általad elvárható módon fog reagálni, addig ne add oda neki magadat. Ne kamuzz, neked lesz rossz. Ha megmondod, és nem meghatódik, és figyelmes lesz, hanem bosszús, akkor próbálj meg menekülni tõle egy életre, de lehet, hogy már késõ lesz abban a szituban :(
A kérdező hozzászólása: de é már nagyon sexelnék. már nem bírom ki, . naponta egyre többször kell kielégíteni magam :s és õ tapasztalt meg minden. nem bírok tovább várni :S mit csináljaK?
szerintem egyáltalán nem gáz, hogy 19 évesen szûz vagy. (: én is 19 évesen veszítettem el, a barátom 25 éves volt akkor, sokkal tapasztaltabb. nem mondtam el neki, hogy szûz vagyok, nem is beszéltünk ilyesmirõl. aztgondolom megérezte, és nagyon gyengéd volt velem. azóta is vele vagyok, az elsõ néhány alkalom még fájt, máramár isteni vele. és ugyan nem ment rajtam végig a fél gimi meg a fél falu :D de nem érzem azt, hogy nem éltem volna ki magam és másra lenne szükségem, nekem csak õ kell, és ha holnap megkérné a kezem hát hozzámennék (:
mondd el mert aztán meg neked lesz a rossz, a srác lehet, h nem is fog már megbízni ezért benned...esetleg... de am miért fáj a legtöbb nõnek/lánynak a szüzesség elvesztése?attól, mert elszakad..és miért vérzik?

Mit gondoltok erről? A volt pasim megmondta a legjobb b. nőmnek hogy találkozzanak de csak ők ketten a fiu nem ment el es a fiu baratja nekem megmondta hogy csak atbassza itet, de a lany azt mondja nem szereti a fiut.

haudik vagy igazat mond?? értelmes válaszokat

Legjobb válasz: Én azt javaslom, hogy az ilyen hátulról érkezõ információkat semmisként kezeld! Csak azt hidd el, amiben te magad részesülsz. Nem tudhatod, hogy ezeket az információkat mi célból közölték veled. Lehet hogy az aki ezt neked közölte, pont azért mondja neked, mert akar tõled valamit. És kíváncsi, hogy hogyan reagálsz egy ilyen hírre!

Én azt javaslom, hogy az ilyen hátulról érkezõ információkat semmisként kezeld! Csak azt hidd el, amiben te magad részesülsz. Nem tudhatod, hogy ezeket az információkat mi célból közölték veled. Lehet hogy az aki ezt neked közölte, pont azért mondja neked, mert akar tõled valamit. És kíváncsi, hogy hogyan reagálsz egy ilyen hírre!
A kérdező hozzászólása: de miért baszta volna at a volt pasim a b.nomet??
És mi a garancia arra, hogy a az igazságot hallottad? Hogy minden úgy történt, ahogy elmesélték neked?! Még azt is el lehet képzelni, hogy az a bizonyos "barát" aki neked ezt mesélte, arra kíváncsi, hogy te ezt a hírt hogyan reagálod le. Sõt! Mi van, ha pont a volt pasid terjeszti ezt magáról, hogy lássa, te hogyan reagálsz erre. Nekem kicsit "kavarás szaga" van ennek az információnak, és pont ezért írtam tanácsként, hogy nem foglalkozz az ilyen pletykákkal, értelmetlen.
A kérdező hozzászólása: lehet igazad van...amugy koszi, es midndig bamul a volt pasim meg
A kérdező hozzászólása: hm?

Mit csináljak? A barátnőm szakított a fiújával, és az a fiú most velem akar járni. Nekem is tetszik a fiú, de tudom h a barátnőm még mindig szereti. Azt mondja h nyugodtan járjak vele, de tudom hogy rosszul esne neki.

Legjobb válasz: Akkor mi a kérdésed?:) Mondd meg a srácnak, hogy tetszik neked, de nem akarsz kavarodást, fontos a bnõd is. Amúgy attól is függ, hogy mennyire vagytok jó barátnõk. Nyilván ha a legjobb bnõd, akkor ne tedd...

Akkor mi a kérdésed?:) Mondd meg a srácnak, hogy tetszik neked, de nem akarsz kavarodást, fontos a bnõd is. Amúgy attól is függ, hogy mennyire vagytok jó barátnõk. Nyilván ha a legjobb bnõd, akkor ne tedd...
A kérdező hozzászólása: hát majdnem a legjobb barátnõm, és a fiúba meg már beleszerettem.
A szakítás is rosszul esik neki, de ez nem jelenti, hogy a fiúnak puszta tapintatból vele kellett volna maradnia. Nem lehetünk tekintettel mindenkire.

Mit gondoltok arról a fiú-lány barátságról, ahol a fiú azt mondja a lánynak, hogy bár csak unokatesók lennének?

Legjobb válasz: Meg akar dongetni, epp azert mondja hogy bar csak xy lennel, mert akkor nem volna szabad.

Meg akar dongetni, epp azert mondja hogy bar csak xy lennel, mert akkor nem volna szabad.
A kérdező hozzászólása: Épp hogy nem.
Mert akkor a barátságon kívül rokoni szálak is összefûznének, így azt gondolja, ettõl még szorosabb lenne a kapcsolatotok, és egy életre szólóan.
A kérdező hozzászólása: Tehát tényleg unokatesóként szereti a lányt? Lányok, mit szólnátok hozzá, ha egy fiú ezt mondaná?

Ha egy fiú azt mondja egy másik fiúra hogy aranyos, akkor az bu. Zis? Mondom nagyon jó barátokról, akik régóta barátok, és közvetlenek. Pl: könnyen megölelik egymást, megsimogatják egymást.

együtt laknak suli miatt egy bérlakásban, amit a szüleik fizetnek. de amúgy heterók.

Legjobb válasz: Hát.. a én szememben elég gyanús.

Hát.. a én szememben elég gyanús.
Màskor is volt hasonlo?
Igen. Meg a simogatás is az.
Nem vàgom mèrt monta
A kérdező hozzászólása: nem ez csak úgy volt hogy tegnap filmeztünk, és én a földön ültem õ meg a kanapén feküdt, és valahogy hozzáért a hajam a kezéhez, és akkor kicsit hozzáért a hajamhoz és azt mondta aranyos vagyok. és ez kifejezetten jólesett. De semmi szexuális vágyat nem ébresztett bennem.
kicsit az
Hàt jó de ez lànyoknàl elègè màs
Szerintem nem, ha legjobb barátok. Én is szoktam mondani a legjobb barátnõmre hogy aranyos, mégse vagyunk leszbik :D És néha meg is öleljük egymást.
Elègè
Szerintem igen.
*az
A kérdező hozzászólása: hát volt simogatás, de ilyen hogy azt mondja hogy ari vagy, és közelebb húzzon, még nem.

(RK) Miért az mondjuk az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében ámen? Miért vannak a Bibliában egymásnak ellentmondó részek?

Amikor a fiú az aápával soha nem egyenélő, és s szentlélek meg "csak a póstás"!

Legjobb válasz: Azért mondjuk, mert ezzel kifejezzük, hogy mindent a Szentáromság nevében, a Szentháromság segítségével teszünk. A Szentháromság személyei, az Atya, a Fiú és a Szentlélek egyenlõek. A postás dolgot nem értem.

Azért mondjuk, mert ezzel kifejezzük, hogy mindent a Szentáromság nevében, a Szentháromság segítségével teszünk. A Szentháromság személyei, az Atya, a Fiú és a Szentlélek egyenlõek. A postás dolgot nem értem.
Isten = Jézus + Atya + (azt hiszem) Szent Lélek Jézus = Testben megjelent Isten. A legtöbb keresztény ebben hisz, mivel a Bibliában Jézus többször is azt állította magáról, hogy Õ Isten. "... és Isten vala az Ige ... és az Ige testté lett." János 1:1, 14 "Én és az Atya egy vagyunk." János 10:30 "Monda nékik Jézus: Bizony, bizony mondom néktek: Mielõtt Ábrahám lett volna, én vagyok." János 8:58 Nincsenek ellentmondások, csak rossz értelmezések.
A kérdező hozzászólása: És mi a kölömbség az Isten és az Atya között?

Lányok/nők! Ha egy fiu azt mondja nektek, de jó felsőtök van, mi az amire először gondoltok?

Legjobb válasz: jol all rajtam a felso, jok a cicijeim, szexi vagyok benne... persze ha vmi bena felso van rajtam akkor azt tudni kell h csak szivat szoval ha igy akarsz udvarolni, ha fiu vagy akkor csakis akkor mondd neki ezt ha tenyleg ugy is gondolod..egyebkent a lany rajon a hamissagra!

jol all rajtam a felso, jok a cicijeim, szexi vagyok benne... persze ha vmi bena felso van rajtam akkor azt tudni kell h csak szivat szoval ha igy akarsz udvarolni, ha fiu vagy akkor csakis akkor mondd neki ezt ha tenyleg ugy is gondolod..egyebkent a lany rajon a hamissagra!
Én személy szerint arra hogy gúnyolódik, vagy be akar akasztani. El is küldeném a bánatba szegényt, bármilyen jószándékkal is mondaná szegény!:) Dicsérje meg a hajamat, vagy a cipõmet, vagy bármi mást, de ne egy egyértelmûen számára izgató testrészt fedõ ruhadarabot. A nadrágnál, vagy szoknyánál nálam ugyanez a helyzet. Mondjuk én kimondottan utálom, ha bárhogyan minõsítenek... kérdezés nélkül!:)
Ja, és tapasztalatból tudom, hogy a fiúk/férfiak nagy részét nem a ruha, hanem az ami alatta van az érdekli inkább. Mit mutat egy ruha a nõ/lány alakjából. Meg hogy valaki a testalkatához képest elõnyösen, vagy hátrányosan öltözött-e fel.
Hogy szerinte jó melleim vannak...
"Jé, már megint a melleimet nézi."
A kérdező hozzászólása: És egy nõnek általában tetszik, ha a mellét nézik vagy nem??

Mit jelent az, hogy ha egy fiú azt mondja, hogy nagyon jól nézek ki, de ő vami mást akar?

Amúgy a fiú nem ismer csak látásból de rég óta bejövök neki! Ma beszéltem egy barátjával msn-en , aki azt mondta , hogy a srác szerint nagyon jól nézek ki ,de ? valami mást akar...ez most mit jelenthet?

Legjobb válasz: Szerintem neked kéne beszélni a fiúval, ha meg nem mondja el, akkor én csak a szexre tudok gondolni bocsi :S

Szerintem neked kéne beszélni a fiúval, ha meg nem mondja el, akkor én csak a szexre tudok gondolni bocsi :S
A kérdező hozzászólása: ömm...13 évesek vagyunk xD
Igen valószinû, hogy szexuálisan izgatod a fantáziáját, de ne vedd készpénznek amit a barátja mondott.
A kérdező hozzászólása: jah amúgy köszi , de közben eszembe jutott hogy azt is mondta hogy nem perverz dolog... de igaz , hogy nem biztos hogy így történt...végül is csak egy barátja mondta
Hát gondolom õ járni akar veled..azért mondta hogy õ mást akar
Az én pasim is kisebb de nagyon helyes.Annyira nem vészes és az a lényeg hogy szeretem.Nem a méret!
A kérdező hozzászólása: jamm...és ha úgy mondom , hogy a srác azt mondta hogy jól nézek ki de õ most egy kicsit mást akar. közben rájöttem hogy ha máshogy fogalmazom talán más jön ki belõle... sorry

Azt mondja a fiú, hogy csak szexet akar tőlem, mégis féltékeny volt egy másik fiúra, akivel beszélgetni mentem (azt hitte, hogy szexelni megyünk). Biztos, hogy csak szexet akar tőlem, vagy nem meri bevallani, hogy más érzelmei is vannak felém?

Már lefeküdtünk egymással egyszer buliban, mert részegek voltunk. Sokszor néz engem amikor találkozunk, de csak amikor messzebb vagyunk egymástól. Ha közelebb vagyunk egymáshoz, akkor nem nagyon néz, de ha ránézek, van hogy elkapja a fejét gyorsan, de olyan is volt, hogy mélyen egymás szemébe néztünk. Csomó jele volt/van annak, hogy tetszek neki, féltékeny is volt már párszor nem is egy fiúra. Mit tanácsoltok, mit tegyek? Nem meri felvállalni, hogy érez irántam valamit? Egyáltalán szerintetek érez irántam valamit?

Legjobb válasz: neked jó ha egy fiú igy viselkedik? szimpatikus neked ahogy reagál a közelségedre? ird le egy papirra mit szeretnél, hogy egy fiú milyen legyen pozitiv és negativ tulajdonságait ird le, kb 1 hónapig olvasgasd nézegesd de FÕLEG A POZITIV tulajdonságokat!! sok sikert!

neked jó ha egy fiú igy viselkedik? szimpatikus neked ahogy reagál a közelségedre? ird le egy papirra mit szeretnél, hogy egy fiú milyen legyen pozitiv és negativ tulajdonságait ird le, kb 1 hónapig olvasgasd nézegesd de FÕLEG A POZITIV tulajdonságokat!! sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!