Találatok a következő kifejezésre: Azt mondják van a (596 db)

Trespass kabátból melyik lehet a mienk? Azt mondják, van síkabát és ami csak vízálló. A mienknek nincs igazán bélése, de az van a címkéjén, hogy víz-szélálló, szigetelt és bent reked a test melege a kabiban.

A kislányomnak (5 éves) van ilyen, és félek, hogy fázni fog benne. Most még talán nem, de ha jó kis mínuszok lesznek, vajon ráadhatom-e? A kislány azt mondja, h fázik benne, de lehet, h csak anyu beszélte bele, mert azt mondta, h milyen vékony dzsekit adok én a kicsire....Ja, a címke szerint ha kimosom, akkor is megtartja tulajdonságait.

Legjobb válasz: Azt mondják, hogy ma már viszonylag vékony anyagból is igen jó hõtartó képességût tudnak készíteni, nem kell megijedni attól, hogy vékony. Ettõl még én elhinném a kislányodnak, hogy fázik, úgyhogy szerintem próbálj meg eggyel több pulóvert adni rá (persze ha eleve három van már rajta, akkor ez nem annyira jó megoldás). Aztán figyeld, hogy izzad vagy vacog, és legközelebb ennek függvényében adhatsz rá többet vagy kevesebbet.

Azt mondják, hogy ma már viszonylag vékony anyagból is igen jó hõtartó képességût tudnak készíteni, nem kell megijedni attól, hogy vékony. Ettõl még én elhinném a kislányodnak, hogy fázik, úgyhogy szerintem próbálj meg eggyel több pulóvert adni rá (persze ha eleve három van már rajta, akkor ez nem annyira jó megoldás). Aztán figyeld, hogy izzad vagy vacog, és legközelebb ennek függvényében adhatsz rá többet vagy kevesebbet.
A kérdező hozzászólása: szia! köszönöm válaszod! igen, szoktam ráadni kötött kardit a kabát alá. Hát, nem is tudom. Mikor levetkõztetem, nem olyan meleg a hasa, mint mondjuk a vastag kabátban... szóval majd enyhébb idõben, pl ha erõs szél vagy esõ van (azt írja a címke, viz és szélálló), akkor biztos nagyon jó lesz.

Sokan azt mondják, hogy a császármetszés nagyon rossz! Ez tényleg igy van? Hogyan csinálják?

Sajnos veszélyeztetett terhes vagyok és engem megkell majd császározni! Hogy érzéstelenitenek el? NAgyon fáj utána?

Legjobb válasz: Már kétféle van , abab fekvésétõl függ. Bikinivonalas, és ritkábban keresztbe, de csak ha indokolt. Nem érzel közbe semmit. Utána fáj, de túléled, nem olyan vészes. Ne félj tõle, csak legyen minden rendben. Kb annyira fáj mint egy vakbélmûtét-az is egy hét alatt gyógyul.azthiszem gerincbe kapsz érzéstelenítõt.

Már kétféle van , abab fekvésétõl függ. Bikinivonalas, és ritkábban keresztbe, de csak ha indokolt. Nem érzel közbe semmit. Utána fáj, de túléled, nem olyan vészes. Ne félj tõle, csak legyen minden rendben. Kb annyira fáj mint egy vakbélmûtét-az is egy hét alatt gyógyul.azthiszem gerincbe kapsz érzéstelenítõt.
Mint minden mûtét ez is kockázattal jár! Nekem 4 éve így született a kislányom. Én kértem a Dokit, hogy ha bármi gond van azonnal vágjon, nehogy valami baja legyen a kicsinek. Így is volt. Megéreztem, mert ha nincs a császár Nóri most nem lenne... Szóval, ne félj tõle! A mûtétet nem érzed Ahogy megy ki az érzéstelenítõ, az nem egy leányálom. Hidegrázásod lesz és megfordulni is fájdalmas. De ha nem hagyod el magad, nagyon hamar rendbejössz! Amit még javaslok, a gyermekágyat nagyon vedd komolyan!!! Pihend meg a 6 hetet! Mégis csak egy mûtét. Én most várom a 2. gyerkõcöt, remélem Õ is császárral fog születni! Vigyázz magadra és bátorság! Minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a véleményeteket! Remélem, hogy minden rendben lesz nálam!
Én úgy tudom 12óráig fel sem kellhetsz és nem is szabad mozogni sem./hét a gyógyulás de lehet hónapokig fáj még a seb, a többit jól írták az elõttem szólók.gerinc érzéstelenítés és több napig vagy bennt.De sztem se erre gondolj hanem, hogy hamar rendbejössz és a babáddal lehetsz:) Sok sikert hozzá!
Nem vészes!!!Gerincbe kapsz érzéstelenítõt, amit egyáltalán nem érzel, mert elötte kapsz érzéstelenítõt és bekenik a hátadat lidokainnal, ami mégjobban zsibbaszt.Majd pár perc múlva nem érzed kb az alsó bordádtól lefelé semmit. aztán kb 20-30 perc míg kiveszik a babát.Utánna nem lesz olyan jó, hidegrázás és zsibbadás.A lényeg, hogy ne hagyd el magad!!Nagyon fog fájni az elsõ felülés és az elsõ lépés, de csak arra tudtam gondolni, hogy vár a kisbabám.Sajnos én nem láttam õt még 12 órán keresztül, mert sok szülés volt aznap és nem volt hely.Igyál minél több folyadékot és állj fel és sétálj.De pár nap múlva enyhûl a fájdalom.Ne izgúlj minden fájdalmat megér!És a császárosok 5 napig vannak a kórházban, nem 3 , mint a sima szülésnél.Kitartás és vigyázz a pocaklakódra és magadra!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nekem ez az elsõ terhességem! Egy kicsit félek is! De remélem mindenrendben lesz! Szeptember elejére vagyok kiirva!
akkor bocs, rossz példát hoztam, mert egy normálisan zajló vakbélmûtétre gondoltam, de ne aggódj, most nem az fog mûteni aki akkor, hiszen az más orvos. Nagyon drukkolok értetek!!
A kérdező hozzászólása: Nekem sajnos volt vakbél mûtétem és úgy hoztak vissza a halálból! Mûtét után meg begyulladt a sebem, vissza kellett mennem a kórházba! A vakbél mûtét Marcaliban volt és lehet, hogy szülni is itt fogok!
Bocs a baba fekvésétõl akartam írni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást! Én is sok sikert kivánok neked a második babádhoz! Az a lényeg, hogy minden rendben legyen a pici babával!
Az emberek 90%-a nap mint nap hazudik.
Mert rossz a szemünk és az ügyes smink átver minket :D erre tényleg olyan nehéz rájönni? Amúgy meg naná, hogy jobb ha valaki természetes szépség... de attól még néha sminkelhet néha :)
Szerintem szép, ha egy szép lány sminkeli magát (kis arcpír, szempillaspirál, szájfény)
Miért, a nõk miért mondják azt, hogy egy férfiban csak az a fontos, hogy kedves legyen, hûséges, bla-bla-bla, holott õk is csak a külsõt nézik elsõdlegesen?
köszi van szemüvegem :D De ne aggódj más az, hogy valakit megbámulnak az utcán, meg más az hogy valakibe bele is szeretnek :P
Én is inkább azokat nézem meg, akik szépek és igényesek. Egy lány se szép, ha nincs rajta semmi smink. Szerintem inkább igénytelen.
19:02 Igénytelen, ha nincs rajta smink? Ne haragudj, de te hülye vagy.
hát igen a fiúk egybõl odavannak egy lányért aki olyan ruhában jár, hogy mindene kivan, és ki van vakolva sminkel az arca... ha valaki nem sminkeli magát az miért igénytelenség??? jobb ha agyonsminkelve szép, anélkül meg egy "bányarém"???
Nem, az szép, ha egy szép lány sminkeli magát, mert attól még szebb lesz és szépséghibákon is javít (ami mindenkinek van). Mellesleg az agyonsminkelés és a sminkelés között van különbség, a szolid smink mindenkin csak javíthat, ti viszont ezt ítélitek el, úgyhogy igénytelenek vagytok.
Á, hát ez fenomenális, kap itt az ember hideget-meleget. Már megkaptam azt is valakitõl, hogy egy ócska r*banc vagyok, csak azért, mert randira hívtam egy srácot, most megkapom azt, hogy igénytelen is vagyok, csak azért, mert nem sminkelem magam. Hát köszönöm szépen, hogy ezt is elhoztad az én kis kopár, tyúkszaros életembe. Elég idealista vagy e téren, mit gondolsz, ha reggel felkel melletted a csaj, akkor ki lesz kenve? Akkor definiálom neked az igénytelenség fogalmát: nem törõdik a tisztasággal, a szépséggel, undorító, visszataszító látványt kelt. Visszautasítom ezt a tendenciát, apró bõrhibákat kijavítani egy csöpp korrektorral nem a világ vége, de nem hiszem, hogy ne lehetne egy nõ smink nélkül is szép.
tényleg nem minden nõre igaz , hogy szép smink nélkül :D volt barátnõm , mikor felkeltem melette smink nélkül is gyönyörû volt , de hát kidobott :D namind1 lényeg , hogy olyan is van mikor valakinek 2 kg smink kell , hogy a város kur.ája legyen :D
még hogy ha nem sminkeli valaki magát az igénytelen... na sztem pont emiatt a felfogás miatt van az h kisiskolás, öt-hatodikos csajok is már szemfestékkel meg szájfénnyel kikenve mennek suliba....
Én is szeretem a természetes szépséget és utálom a vakolatot a nõkön, de mindenkinek vannak apró hibái. A nõk aztán tudják, hogyan tüntessék el ezeket. Nagyon helyes, egyetértek, fõleg mivel merem remélni, hogy azért teszi, mert nekem akar tetszeni. Igazán akkor jó, mikor alig látszik és természetesnek hat. De hát én tanítsak profikat? Egy mafla férfi? Engem csak az eredmény érdekel...
azért mondjuk ezt amiért ti is azt mondjátok , hogy nem a külsõ a fontos mikor párt választatok , mégis minden 2. csaj lekoptat :D
Én sosem mondtam ilyet :D
De mennyi idõre van pasijuk? Megéri a kapcsolat a másnap reggelt?
szerintem meg ha valakibe beleszeretsz akkor tök mindegy hogy mennyi smink van rajta
Szerintem a külsõ csak egy kis pluszt ad, de nem az a lényeg. 15/L
mondjuk például ha reggel felkel melleted és megmosakszik nehogy akkor derüljön ki rola h nem is olyan szép. azért keresi mindenki a természetest.
A kérdező hozzászólása: Szerintem igen is fontos hogy egy srác jól nézzen ki:D
A kérdező hozzászólása: És mi van azokkal akiken alapozó van 3kg és nem látszik a fejük tõle? Én ezekre gondoltam
A kérdező hozzászólása: xDD Hát akkor vegyen szemüveget xD
Mi a természetes szépség? Mondjuk egy széparcú délamerikai indián nõ, lompos, bozontos hajjal, piszkosan, rongyokban? Igénytelenül? No, nem. Egy helyes frizura, ápolt, tiszta külsõ, csinos ruha és csekély, szinte láthatatlan smink!


Vki szeretne egy fajtát, elmondja miért szeretné és vannak akik azt mondják kevés a fajta ismerete, miért?

Többször láttam,hogy vki kíváncsi volt illik-e hozzá egy-egy fajta és voltak akik mondták elég kevés a fajta ismerete.

Legjobb válasz: magáról több dolgot! van-e gyereke? mennyit lenne egyedül? mennyit tudja a szõrét gondozni?

magáról több dolgot! van-e gyereke? mennyit lenne egyedül? mennyit tudja a szõrét gondozni?
Vannak olyan kérdezõk, akiknek szintén csak megerõsítés kellett. Az tudod hogy nézett ki? Leírta, hogy pontosan mit tud biztosítani a kutyának, milyen tapasztalata van, mire akarja használni, miért azt a fajtát akarta. És mivel egyértelmû volt, hogy tisztában van a fajta igényeivel, mindenki bátorította, hogy jó döntés. Annyi a lényeg, hogy ezek a kérdezõk tényleg utánnajártak, nem pár cuki képet láttak a neten.
A kérdező hozzászólása: Ha vki bizonytalan egy fajtában azért vár megerõsítésre akkor nem is neki való a fajta? bár nyilván ha vannak kétségei akár nevelést, eltartást illetõen..
A kérdező hozzászólása: de elsõ körben mindenki a neten szokott utána nézni aztán ha már valóban úgy látja neki x fajta kell akkor menjen és beszéljen szakemberekkel akik értenek fajtákhoz, illetve gazdikkal
A kérdező hozzászólása: Ebben igazatok van teljes mértékben! Amúgy sokan azt se tudják, hogy pl ahhoz hogy szeresse a gyerekeket úgy kell nevelni, szoktatni.Sokan azt hiszik a kutya úgy születik mindent tud. Na meg aztán aki valóban akar x fajtát járjon ki kiállításokra vagy beszéljen tenyésztõkkel.
Szerintem meg nem elég a fajtát ismernie, de önmagát is kell. Pl. hiába gondolja magáról, hogy õ a f-sza gyerek, és majd úgyis lesz ideje a kutyára, mikor valójában egy határozatlan alkat, akinek amúgy is kevés ideje van. Sokan tévképzetbe ringatják magukat, mert 'majd valahogy úgyis megoldják'.
A fajták között jelentõs külömbségek vannak. Ha valaki meg tudott nevelni egy vizslát, nem biztos, hogy fel van készülve egy kaukázusira. A kérdések pedig, amiket feltesznek egyértelmûvé teszi, hogy nem ért a fajtához, pl"lehet-e úgy nevelni egy rotit, hogy a családdal, gyerekekkel kedves legyen, de idegenekkel kegyetlen?". Ebbõl a kérdésbõl az, aki ismei a kutyákat, rögtön leszûri, hogy a kérdezõnek fogalma sincs a rottweilerrõl. Ha lenne, fel sem merülne a kérdés, és bizony, egy ilyen embernek nem ajánlanak rotit. Elhiszem, hogy tetszik a jelleme neki, meg persze a külseje (mert sajnos a kutyatartók nagy része külsõ alapján választ), de messze nincs tisztában azzal, hogy hogyan kell azt majd megnevelni.
A fajtaismeret még nem tesz senkit alkalmassã arra, hogy megfelelõ gazdája legyen a kutyának.Pl. A következetes nevelés csak egy fogalom, de ha nincs tisztában vele, ez mit is jelent egy kutyánál, hiãba mondogatja.Vagy sokan a csillagokat is bevállalják, ami szép és jó, de mondjuk a körülmėnyeit leírva, világosan látszik, hogy ez csak fanatikus gazdák esetén tartható a kutya élete végéig, család nélkül, részmunkaidõs melóban.Ez az, ami sokszor lejön a kérdésekbõl, nem pedig az, hogy nem olvasta el a fellelhetõ szakirodalmat.
A kérdező hozzászólása: Akumi: Ebben igazad van.
Annak, hogy valaki eléggé ismeri a fajtát, az az egyik biztos jele, hogy nem kell róla kérdezõsködnie. Vagy legalábbis nem itt teszi ezt, hanem a tenyésztõnél, akit kinézett, vagy a fajtamentõknél.
Én mondjuk most puliról ábrándozok, de mivel nem tudnám napi szinten azt a foglalkozást megadni neki ami kell, ezért csak álom egyenlõre.
Tudod, amikor valaki mástól várja, hogy arra adjon tanácsot neki, illik-e egy bizonyos fajta hozzá, akkor igazán nem is a fajtaismeretet kellene megkérdõjelezni. Ha nagyjából ismeri a kiválasztottat, onnantól neki kellene biztosnak lennie abban, valóban való-e hozzá. Nem az itt kérdezõsködés a célravezetõ ilyenkor. Hiszen a válaszolók nem ismerik az EMBERT.
A kérdező hozzászólása: séták száma, panelban vagy kertesben él el-e...
A kérdező hozzászólása: Azt kihagytam :D Hogy magáról mindent leír az illetõ, hogy mit tudna biztosítani a kutyájának, mennyit lenne egyedül, járna e vele suliba stb De a kérdésem konkrétan arra irányul, hogy le ír vki egy fajtát amit tud leír róla, meg miért szerette meg stb
A kérdező hozzászólása: Hát igen nem mindegy, hogy vkinek milyen célja van az adott fajtával vagy csak mert xy -nak olyan van és cuki azért kell.

Miért van az, hogy sokan azt mondják, hogy a szűz fiúk nem maradnak meg a jelenlegi párjuk mellett hosszútávon?

Régen látott barátnőmnek meséltem, hogy 2 éve együttélek a jelenlegi barátommal, akinek első voltam és húzta a száját. Ugyanezt a reakciót kaptam még 3 embertől pár hónapja és GYIK-en is olvastam, hogy sokan tapasztalt partnert/párt szeretnének maguknak. 21/L

Legjobb válasz: :s ez így van

:s ez így van
mester és tanítvány szituáció is lehet a sztori vége, azzal a csavarral, hogy idõ után a mester fejére nõ a tanítvány. szóval megtapasztalja milyen is a szex, aztán ez akkor pluszt ad az önbizalmának, hogy lecserél egy jobbra. de ez mindig benne van a pakliban! az ember természete ilyen: kapzsi! a jót mindig meg lehet szokni, és mindig egyre több és jobb kell! nõbõl is!
Aki becsületes , hûséges beállítódottságú az nem fog lecserélni, aki meg erkölcstelen az igen, ilyen egyszerû.
Engem a lány csalt meg 5, 5 év után egy barátommal, akit csak megvígasztalt. Nekem õ volt az elsõ. És ha nem vígasztalta volna meg a "barátomat", akkor sosem hagytam volna el.
3# teljesen egyetértek! Férfiként meg azt mondom, hogy ha lehetne végre egy szûz csajom, nem hagynám el, és megmaradnék mellette hosszútávon. (Nagyon hosszútávon!)
azok nem igazi nõk.Holografikusan vannak odavetítve...
Biztos van sex is, én ezt nem állitottam.
A kérdező hozzászólása: francokat, a nõknek fontos a szex
De nem mindenkinél úgy hatnak a káros mellékhatásai... Lehet azért van vele, mert jóképû, ismert... Ezt mi nem tudjuk ! :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg ha pl Vörös Zolinak lenne ilyen jellegû baja, akkor nem lenne olyan nõ mellette, amilyen, ez igaz még egy csomó híresebb testépítõre is
Meg a másik dolog az , hogy egyik se fogja reklámozni, hogy ez és az lett a bajom tõle...
Nekem egyszer egy nagy koxos ismerõsöm azt mondta, h ha valaki cuccokkal képes 50+ kart növeszteni, akkor annak az már nem lesz akadály, h a farkát felállítsa(magyarul nem fog megijedni egy kis Viagrától, Camagrától meg a többitõl) Persze az is igaz, amit Montez írt.
A kérdező hozzászólása: értem
Amíg megy a kúra addig még jobban is mûködik a szerszám azoknál. A kúra után van gond, ha nem sikerül rendesen az utókúra. Ha meg az is elmarad, akkor pár hétig fél 6 van.
Mûködik az. Nézd meg, pl Tóth Daninak most született a fia. A komoly testépítõknek sokkal késõbb lesz ilyen problémájuk, mint a sok tizenévesnek, akik megveszik a danabolt, kapkodják be mint a cukrot, a végén semmi utókúra. És mikor gond van okoskodnak.
Magyar régiból már nem mûkõdik a Skyfire...ne is erölködj vele
A kérdező hozzászólása: és akkor semmilyen programmal nem tudom ezeket a flash tartalmú oldalakat megnyitni ?
A gyári böngészõ elvileg támogatja a flasht. Melyik készülék amúgy? Egyébként a Skyfire honlapján nincs fent? (Droidos vagyok, Symbianra nem néztem még...)

Mért van az, hogy sokan azt mondják, hogy a hajvasalástól nem nől a haj? Vélemények? !

Szerintem pedig n?l. Jogos, hogy tönkreteszi, mert száraz töredezett lesz... de a hajvasalásnak a hajnövekedéséhez semmi köze szerintem, mert a haj a hajhagymákból n?l, nem hajvégekb?l folytatódik, és a hajhagymákat nem vasalja senkii see mer nem is tudja!! Ahoz hogy a haj n?ljön egyszer?en jóó vérkeringés kell... hülyeségnek tartoom, azt hogy ne hazsnálj hajvaslót mer nem n?l a hajad.. hajatvasalni annak nem szabad, aki egészséges hajat akar. Javítsatok ki ha nincs igazam.

Legjobb válasz: mi az hogy nõl? egyébként szerintem igazad van.

mi az hogy nõl? egyébként szerintem igazad van.
hát nekem ugyanúgy nõ.. xd
A töredezett egészségtelen haj nem nõ úgy mint az egészséges!!!
Hát, ismerek egy csajt, akinek tényleg nem nagyon nõtt a haja, mióta vasalta. Eszméletlenül ocsmány, amennyire szét van neki töredezve.
ahogy vasalod, törnek le a hajszálak folyamatosan...ég le a vége...
Elõzõ vagyok. Tudod én nem szoktam bunkózni senkivel, de te igen érthetetlen vagy, talán ezért cicukázlak...elõbb a kezedbe vehetnél egy nyelvtankönyvet. Na pás
Cicuka, az oké, hogy nem a hajvégekbõl NÕ a hajad, de ha sokat vasalod, a vége letörik, és mit sem ér, hogy nõ a hajad, mert nem lesz hosszabb..pont azért mert a sok hajvasalástól letörik a hajacskád, érted?
A kérdező hozzászólása: "00:30-as vagyok! Igen keversz mással, ugyanis több kommentet nem írtam Neked, csak most. Ugyan nem veszekedni jöttem ide, csak megnézni, hogy másoknak mi a véleménye a kérdéssel kapcsolatban, ez az oldal ezért jött létre, de látom nem jutott a téma sokra, csak veszekedés van itt!" Bocs ha kevertelek...
ha nyüszög a kutya..hümm.:D akkor még kicsi és éhes.:D vagy nem tudom. De tényleg megyek mert 5-kor kelnem kell.
A kérdező hozzászólása: "na de itt hagylak, mert veled ellentétben én reggel korán kelek, és megyek dolgozni" Jujj deee jóó :D:D Viszed a putri többi tagját is?? mer nálatok csak a segély a szokás :D:D
00:30 Nem gond! De ne veszekedjetek, nincs értelme. Lehet az életben ti lennétek a legjobb barátnõk, meg sok már az OFF. Még mindig az a véleményem, ha lehet mellõzd a vasalást, mert többet árt, mint használ. Jóéjt.
már nem azért...de azért mert engem nem bírsz, másokat mért fikázol? hogy jön ide a segély? és másoknak miköze ehhez? :/ inkább nem fejtegetném tovább a dolgot...egy szó bõven elmondja: szánalom.
A kérdező hozzászólása: "de tudod...amelyik kutya ugat, az nem harap. szóval inkább ne ugass kis csillag." És ha a kutya nem ugatott, hanem nyüszögött?? akkor mi van ??:D:D
na de itt hagylak, mert veled ellentétben én reggel korán kelek, és megyek dolgozni. Remélem reggelre leesik hogy miért mondják azt hogy a hajvasalástól nem NÕL (:P) a haj. Na további szép jó éjszakát. :P
szörnyû, hogy az emberek miken és HOL(!!) össze nem tudnak veszni, miért is csodálkozunk annyira a folyamatos háborúkon, tudjátok okos enged ... na jó éjt.
A kérdező hozzászólása: Dee tudom, dee ha nem is majd te megosztod velünk, úgy is az vagy :D beképzelt?? neeem.. csak piszkálódós kedvembe vagyok :D:D ugye nem harizol??:D:D
00:30-as vagyok! Igen keversz mással, ugyanis több kommentet nem írtam Neked, csak most. Ugyan nem veszekedni jöttem ide, csak megnézni, hogy másoknak mi a véleménye a kérdéssel kapcsolatban, ez az oldal ezért jött létre, de látom nem jutott a téma sokra, csak veszekedés van itt!
húú de erõs volt ez a kutyás beszólás.:D de tudod...amelyik kutya ugat, az nem harap. szóval inkább ne ugass kis csillag.
azt sem tudod mi az az ótvar. xD elvagy szállva a földtõl.Csak azt nem értem, hogy mire vagy ennyire beképzelt..észre nem(, mert az nincs sok). Másra meg nem hiszem.
A kérdező hozzászólása: "00:30 Nem gond! De ne veszekedjetek, nincs értelme. Lehet az életben ti lennétek a legjobb barátnõk, meg sok már az OFF. Még mindig az a véleményem, ha lehet mellõzd a vasalást, mert többet árt, mint használ. Jóéjt." Csak kíváncsi voltam véleményekre.. egyébként nem vasalom a hajam, heti 3x hajat mosok ebbõl kétszer ricinus olajjal 5 órán át rajta hagyom, tejproteines hajbalzsammal és száraz töredezett hajra való spray-t használok rá, ha esetleg megyek valahova akkor szárítom de hõvédõvel...ha már nagyon muszáj akkor max vasalom, de amúgy nem:) :)
nem Neked van a hoxa-n naplód?
A kérdező hozzászólása: "már nem azért...de azért mert engem nem bírsz, másokat mért fikázol? hogy jön ide a segély? és másoknak miköze ehhez? :/ inkább nem fejtegetném tovább a dolgot...egy szó bõven elmondja: szánalom." félreértesz.. én téges is bírlak.. csak ha belém kötnek azt nem :D Nem fikáztam másokat, csak annál a témánál is teljesen igazam lenne, naa dee abba fõleg, hogy ne mennyünk bele xD Másoknak nincs köze... csak na letudnám ezt is írni és ha kéred leírom, dee más embereket nem szeretnék megsérteni, téged sem.. csak ha piszkálsz azt tõlem vissza is kapod :) Nem vagyok szánalmas, csak szeretek harcolni és aki vevõrá azzal szembeszállni :) :)
A kérdező hozzászólása: köszii :)
igen ez így van, de sztem érdemes próbálkozni ha annyira vasalni akarod, hõvédõ szerekkel, és jó pakolásokat teszel rá, jó választások;) és kerüld a gyümölcs savas termékeket, roncsolják a hajat!
Szia! Nõni nõni fog csak nem fogod észrevenni ugyanis az állandó hajvasalás letöri a végét és hiába nõ 1cm-t ha a vasalás hatására le is törik. Ha a haj nem bírja a vasalást elõfordulhat, hogy nem csak a vége törik le hanem egészen hosszabb darabok!
A kérdező hozzászólása: Heti 3szor hajatmosok a ricinusolaj miatt... ebbõl egyszer csak samponnal+balzsam.. heti 3 szor használok tejproteinos hajpakolást..:)
01:31 vagyok Remélem használni fog neked, ha már nekem nem vált be:) Csak azért kérdeztem, hogy skorpió vagy-e, mert harcias vagy, de akkor íme egy harcias mérleg, ami nem feltétlen rossz;) További szép napot
hogy megelõzd a bajt, vannak hõvédõ készítmények, vegyél! valamint nagyon tudom saját tapasztalatom alapján ajánlani a szilikonos hajvég áplokót!! és rendszeresen, hetente pl. egyszer tegyélfel a hajadnak megfelelõ pakolást!!ezzel boldogabbá teheted a hajadat:)
A kérdező hozzászólása: "Akkor ezek szerint Te is száraz hajjal küzködsz. Én is, és használtam a ricinusolajat egy idõben de nekem nem vált be, zsírosodott tõle a hajam. Neked hogyan hat? Amúgy 00:30 vagyok:) " Hát még eddig kétszer használtam, pénteken és hétfõn, nagy változást még nem nagyon észleltem.. deee úgy egy hónapig használni fogom meglátjuk mi lesz az eredmény :) :) mérleg vagyok :) :)
te mekkora ribi vagy:D amugy meg MENNYÉL .jolvan tudsz irni:D ja és h ne offoljak a hajad ugyanugy NÕL csak mivel a vége letörik igy olyan mintha nem NÕLNE:D
Ugyanúgy fog nõni a haj, de a vége töredezett, ezért sokaknál úgy tûnik, mintha nem nõne. 14/L
De nem skorpió vagy véletlen?:D elõzõ vagyok
Akkor ezek szerint Te is száraz hajjal küzködsz. Én is, és használtam a ricinusolajat egy idõben de nekem nem vált be, zsírosodott tõle a hajam. Neked hogyan hat? Amúgy 00:30 vagyok:)
A kérdező hozzászólása: nem Neked van a hoxa-n naplód? a ricinus olajos hajnövesztõs naplóó?? nem az enyém, dee nagyon jóó naplóóó.. és ismerem a csajsziit (nem személyesen) :) :)
A kérdező hozzászólása: "nem fogok úgy ugrálni, ahogy te fütyülsz.:P" HALLGASS KUTYA, MENNY A HELYEDREE :D
A kérdező hozzászólása: "tökmind1" nem tetszikk?? te bajod :P
A kérdező hozzászólása: "evvel a beszólással " EVVEL??? most vagy akkora cigány vagy mint az ólajtó, vagy akkora paraszt mint egy kenderföld! EZZEL ÉDESEM :)
A kérdező hozzászólása: "Egy szót elrontottam" Te nagyon nagy eszû tudálékos veréb... :D:D attól, mert a kérdésembe meg a hozzáfûzni valómba 3x rontottam el, attól a szó még ugyan az :D:D Ajj ilyenek mér nem mennek már aludnii??
húú.. evvel a beszólással most vérig sértettél.xD Húú..unalmas...de nagy szám.:D Akkor is olyan sötét vagy mint az éjszaka.:D
A kérdező hozzászólása: gyökér... ez poénos és unalmas :D:D dee hát te tudod neked mi a megengedett :D:P
de nem egyszer rontottad el te gyökér. xD A kérdésbe egyszer, + kétszer a magyarázatban..ez nem hiba...ez tudatlanság.:P És az a magyarázat, amit elõbb adtál, hogy nem esik le egybõl. hát ez kész.xD
A kérdező hozzászólása: Én tanuljak meg írni?? És a te LÉCCIDDEL mi lesz ?? ne engem akarj már oktatni, hogy hogyan kell írni, mer besz*rok rajtad, mikor te se tudsz írni... nagy nõ! Egy szót elrontottam, és 8-an írják le még1x ugyan azt.... -.-" Nem mondtam hogy pont nekem van igazam.. azért írttam oda hogy vélemények. Dee mint látom félreértettetek...
szia. én is használok hajvasalót, 160-fokon (az az ajánlott) és hetente-2hetente 1-szer használom...mikor hogy...és nekem sem lett hosszabb a hajam..szóval van benne valami hogy nem nõ a vasalástól. És amúgy nem NÕL hanem NÕ. elõbb lécci tanulj meg írni. :P
A kérdező hozzászólása: elõbb a kezedbe vehetnél egy nyelvtankönyvet. Nem veszek:P:P
A kérdező hozzászólása: Hát nem muszáj 220 fookon vasalni elég a 170-180 fok is, meg napi szinten hanem heti 1 szer.. sztem..
azért mondják hogy nem NÕ, mert amikor vasalod letöredezik a vége, és hosszú távon is olyan mintha ugyan olyan hosszú lenne a hajad. Nekem is ilyen..már lassan 1 éve, hetente kb.3-szor vasalom, és azóta ugyan olyan hosszú. És ne sértõdj meg...de nem tûnsz egy IQ- bajnoknak. xD
A kérdező hozzászólása: Értem, dee nem egyszerre törik le az egész...nem fog szabályosan neked letürni mert te azt kéred...meg az elõbb ketté törik, mint leesik, ha szaggatod akkor esik lee, vagy ha sûrû still fésûvel fésülöd... és ne cicukázzz..-.-
A kérdező hozzászólása: "A töredezett egészségtelen haj nem nõ úgy mint az egészséges!!!" De nem a hajvéged nõl, hanem a hajhagymádból a hajad, azt meg nem vasalod....ugyan úgy nõl sztem ha egészséges hanem.
jajj de nagy nyelvtan zseni lett a kis NÕL.:D tudod az vicces amikor az okos hülyéskedik...de amikor a hülye okoskodik.:P
ja és még annyit hogy az ezzel és az evvel is helyes. :P keress rá nyugodtan drága kis bogárka.:P
A kérdező hozzászólása: Jóó akkor ne az oldalról tiplizz, hanem a kérdésemtõl:) :) fertõzöl...ótvaras..:D:D
"tökmind1" szépen megfogalmaztad mondhatom.:D ja és akkor megyek amikor én akarok. nem fogok úgy ugrálni, ahogy te fütyülsz.:P
A kérdező hozzászólása: Érted mindent...:P nem baj van belõle bõven...én dolgom neeem ??
A kérdező hozzászólása: Ajj de hogy is :P Bár tökmind1, mer igazán felszívódhatnál... Mért nem mész csicsikálnii ?? Rá férne a táskás szemeidree :) :)
ohh..meghat hogy kivételezel velem. igazán nagyon rendes tõled, hogy csak az én kedvemért káromkodásra használod az energiád. :P
ti most mirõl beszéltek?
A kérdező hozzászólása: Szerinted kit érdekel mit illik mit nem?? Ha nekem káromkodni van kedvem káromkodok :D:D ennyire egyszerû és nagyszerû:D:D amúgy meg ezt csak veled teszem itt senki mással...:D:D
te marhára keversz valakivel kicsikém.:P
A kérdező hozzászólása: "Elõzõ vagyok. Tudod én nem szoktam bunkózni senkivel, de te igen érthetetlen vagy, talán ezért cicukázlak...elõbb a kezedbe vehetnél egy nyelvtankönyvet. Na pás" itt elköszönsz, csak egy baj van, hogy még mindig itt vagy :) :) told el innen a biciklit :)
milyen virág? :D a memóriád sem jó?:P nem emlékszel hogy 10 s ezelõtt mit olvastál? gratulálok hozzá.:D és látom anyád nem tanította meg hogy nem illik káromkodni. csak sajnálni tudlak.
A kérdező hozzászólása: Tudod, kurv*ra leszarom, hogy az evvel is helyes, akkor is egy cigány beszél így. Bogár meg az any*d az a sáskafejûû :D:D
A kérdező hozzászólása: "jajj de nagy nyelvtan zseni lett a kis NÕL.:D" HÁT AKKOR HOGY ?? :D:D H*lye az anyádpics*ja az virágom meg teee;)
A kérdező hozzászólása: Úgy értettem hogy nõl, hogy ha vasalod hanem ugyan olyan tempóban nõl:D szal ha vasalod az nem változtat azon hogy gyorsabban vagy lassabban nõl, azzal a hajvégeidet roncsolod..

Ugy néz ki 8 év után összejött és most tényleg pozitív a tesztem, holnap a doki is megerősítheti majd! De pecsételek 2 napja, azt mondják van akinél van ilyen, de mivel nekem nehezen jött össze a dolog nagyon félek. Valakinek volt hasonló?

Legjobb válasz: Hát gratulálok!Nem semmi!Gondolom nagy az öröm!És van is rá okotok!!!Én ilyen helyzetben bármi problémám lenne és nem tudnám miért vagy normális-e,rögtön mennék az orvoshoz!Az sem érdekelne ha megunna és hülyének nézne!Az te babád és vigyáznod kell rá nagyon!!!!Még 1x GRATULÁLOK!!!

Szia!Gratulálok neked.Én is így voltam, mint te.15év után jött össze a baba, és én is barnáztam az elején.Ha nem is tudsz ma orvoshoz menni, de pihenni kellene, nehogy baj legyen.Nagyon sokat számít, magamról tudom.Én is kaptam még mellé Utrogestan hüvelykúpot.Sok szerencsét!19hetes km.
Hát gratulálok!Nem semmi!Gondolom nagy az öröm!És van is rá okotok!!!Én ilyen helyzetben bármi problémám lenne és nem tudnám miért vagy normális-e, rögtön mennék az orvoshoz!Az sem érdekelne ha megunna és hülyének nézne!Az te babád és vigyáznod kell rá nagyon!!!!Még 1x GRATULÁLOK!!!
Szia! Biztosan minden rendben lesz szombaton. :) Majd mindenkeppen irj! Nagyon de nagyon szoritok ertetek es szivbol kivanom, hogy mindent rendben talajon a doki! Lehet, hogy meg nagyon fiatal a terhesseg.
A kérdező hozzászólása: Nincs babám, elvesztettem.Addig addig vérezgettem a héten, amíg ma el is öntött... Szerdán nem stimmelt a HCG-m, kevéske, így ma újra mentem.Ma már csak a fele volt, ez van...ez az én formám!!!!és örülhetek, hogy nem görcsöltem be nem kell mûteni vele...
Nagyon sajnálom. 8 év alatt biztosan kezeltetted magad ugye? Írtad h a munkahelyed nem tenne jót a terhességednek....nem kellene elöbb a munkahelyedet megváltoztatni(tudodm nem könnyû)a baba érdekében? A volt osztálytársam fogtechnikus laborban dolgozott és 5 év alatt 4 babát vesztett el. Szabadságra ment , aztán fizetetlenre és összejött neki és megszületett a kisfia.
Nagyon gratulálok!!! Remélem minden rendben lesz. Pihenj amennyit csak tudsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon jól esik, majd szerdán jelentkezem mi is a legújabb fejlemény!Nagyon sokat vártam erre, de megérte remélem nem lesz semmi bajunk.Még most sem hiszem el teljesen, talán azért is olyan fontos, hogy szemmel is látható eredményt kapjak, hihetetlen a számomra az egész dolog!!!!
Hallottam már olyanról aki vérezgetett, de annak egyszerûen fogannt.Nem 8 év után. Ágynyugalom, gyógyszer és megmaradt a baba. Valami vizsgálataid biztosan vannak. Mikor maradt ki a menszid?
Jaj, annyira sajnallom! :( Hidd el tudom mit erzel, mi is elvesztettunk egy babat decemberben, igaz mi nem 8 evet vartunk, igy a ti esetetek meg szomorubb. :( Sok erot es kitartast kivanok neked.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok, jól esik a bíztatás, de tényleg!!!!Most nagyon sok erõre van szükségem, hogy felálljak és újrakezdjem, de meglesz, tudom!!!A férjemtõl mindenféle támogatást megkapok, szerencsés vagyok ebben az esetben nagyon, azt hiszem minnél nagyobb a baj nálunk annál nagyobb az összefogás közöttünk!
És ez így van rendjén!Nagyon tudom becsülni és tisztelni az olyan nõket akik nem keserednek el ilyen helyzetekben! Nagyon sajnálom!Ne add fel!!!
Vizsgálták már a kromoszómáitokat? Férfinél is nõnél is lehet kromoszóma hiba, és azért nem esel teherbe vagy ha meg is fogann, mivel nem elég életképes (valami hibája lenne ha megmaradna)ezért nem megy át a természetes kiválasztódáson. Vagy mit mondanak az orvosok mi az oka a meddõségednek? Az okot kellene megszüntetni.
Utolso valaszado vagyok. Szerintem szerdan mar fogod latni a babadat. :) Lehetseges a kesoi pe, szerintem nem lesz semmi gond. Mindenkeppen szoritok!! En 6 hetes kismama vagyok a mensi szerint, de egyebkent csak 5 hetes mert a pe-m egy hettel kesobb volt. Pont egy 36 napos ciklusban fogant a babam a 22-dik napon. :) Nekem julius elejen lesz egy uh, ugyhogy addig meg jo sokat kell varnom. Sajnos en kulfoldon elek es itt nem olyan gyakori az uh. Na de a lenyeg, hogy minden rendben legyen es megy nektek a drukk!
A kérdező hozzászólása: A sors most sem könnyíti meg a dolgom, bár már látni vélt a doki valamit szombaton az ultrahangon nem kaptam 100%-os választ rá, a gyógyszert sem írta fel. Annyira pinduri, hogy szerdára ismét visszarendelt.Az elmaradt mesibõl nem számolhatunk, azt mondja fiatalabb annál mert, ha abból számítjuk akkor már bõven látszódna!Egy késõi peteérésbõl lettem terhes azért nem látjuk!Remélem szerdán megláthatom végre!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, köszönöm, majd szombaton mindenképpen jelentkezem.Remélem tényleg minden rendben van.Azóta rengeteget pihenek és nem gondolok a legrosszabra.Ha eddig összejött most nem veszíthetem el..., még sosem jutottam eddig!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!A méhnyálkahártyám vastag, de nem látja, pedig jól megnézte ott kéne lennie. Nézte a teszteket, azt mondja ott lesz az csak pár napot várjunk még!Szombaton megint megyek, remélem nagyobb sikerrel!Megijesztett mert azt mondja az nem jó, ha barnázgatok és amíg nem látja, hogy a méhbe van vagy méhen kívül nem írhat semmit tapadásra.Addig is pihenek és kicsit izgulok!
Gratulálok, remélem tényleg baba van a dologban és hogy minden rendben lesz holnap a dokinál!!!várjuk hogy jelentkezz!!:) 24+6 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Igen vasárnap megtehettem, hogy lepihentem mikor úgy éreztem nem vagyok egészen jól.De holnap megyek dokihoz addig is dolgozok, ha diagnosztizálja a terhességet, tuti nem dolgozok tovább, nem ajánlott a jelenlegi munkahelyem veszélyes!Addig is csak reménykedni tudok, hogy nincs és nem is lesz baj!
gratulálok! Azt hiszem olvastam itt egyszer egy korábbi kérdésre írt válaszod, hogy már 8 éve várod a csodát, így fogalmaztál, ha jól emlékszem, és ha tényleg te voltál az. Én is pecsételek, de elég erõsen folyt belõlem valami két hete. Annyira megijedtem, hogy felhívtam a férjemet, hogy másnapra szedjen össze, ha kell a föld alól is egy magánrendelésre való pénzt (egy fityingünk sem volt), mert félek, hogy nagy a baj. Rohantunk az orvoshoz, mint a bolondok, de hála istennek megnyugtatott, hogy semmi gond, a baba él, és jól van. Kaptam Utrogestan-t. Azóta is elõfordul, épp tegnap volt ismét ilyen pecsételésem, a doki még két hete azt mondta, hogy elõfordulhat, ezért nem szaladtam hozzá, különben is jövõ szombaton megint kell menjek ultrahangra. Nekem sokat segít ha ilyenkor lefekszek, pihenj te is sokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat holnap doki után jelentkezem!Remélem semmi baj nem lesz!
Én is sietnék a dokihoz, ha már ilyen nehezen jött össze nehogy baj legyen. De van akinél ilyen. Majd írj, hogy mi van veletek:) Drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: Volt több vizsgákatom, semmi rendelleneset nem találtak, igaz ílyen kromoszómai nem volt még, de a lagnagyobb baj az, hogy nincs meg mindkettõ petefészkem! Többször volt már cisztám és az egyiket petefészekkel eggyütt távolították el +még a másikat is csonkolták. A doki azt mondta, hogy ettõl még lehet gyerekem, de gondoljatok csak bele, hogy az a fél petefészek mennyi hormont termelhet, azt hiszem ez a legnagyobb probléma!!! Éveken keresztül küzdünk:mi+a doki, mi vagyunk az elsõ olyan pár akin nem tudott még segíteni!Ez volt az elsõ pozitív jel arra, hogy össze fog jönni és lehet gyerekünk, gondolhatjátok milyen öröm volt!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!