Találatok a következő kifejezésre: Azt mondják van (851 db)

Trespass kabátból melyik lehet a mienk? Azt mondják, van síkabát és ami csak vízálló. A mienknek nincs igazán bélése, de az van a címkéjén, hogy víz-szélálló, szigetelt és bent reked a test melege a kabiban.

A kislányomnak (5 éves) van ilyen, és félek, hogy fázni fog benne. Most még talán nem, de ha jó kis mínuszok lesznek, vajon ráadhatom-e? A kislány azt mondja, h fázik benne, de lehet, h csak anyu beszélte bele, mert azt mondta, h milyen vékony dzsekit adok én a kicsire....Ja, a címke szerint ha kimosom, akkor is megtartja tulajdonságait.

Legjobb válasz: Azt mondják, hogy ma már viszonylag vékony anyagból is igen jó hõtartó képességût tudnak készíteni, nem kell megijedni attól, hogy vékony. Ettõl még én elhinném a kislányodnak, hogy fázik, úgyhogy szerintem próbálj meg eggyel több pulóvert adni rá (persze ha eleve három van már rajta, akkor ez nem annyira jó megoldás). Aztán figyeld, hogy izzad vagy vacog, és legközelebb ennek függvényében adhatsz rá többet vagy kevesebbet.

Azt mondják, hogy ma már viszonylag vékony anyagból is igen jó hõtartó képességût tudnak készíteni, nem kell megijedni attól, hogy vékony. Ettõl még én elhinném a kislányodnak, hogy fázik, úgyhogy szerintem próbálj meg eggyel több pulóvert adni rá (persze ha eleve három van már rajta, akkor ez nem annyira jó megoldás). Aztán figyeld, hogy izzad vagy vacog, és legközelebb ennek függvényében adhatsz rá többet vagy kevesebbet.
A kérdező hozzászólása: szia! köszönöm válaszod! igen, szoktam ráadni kötött kardit a kabát alá. Hát, nem is tudom. Mikor levetkõztetem, nem olyan meleg a hasa, mint mondjuk a vastag kabátban... szóval majd enyhébb idõben, pl ha erõs szél vagy esõ van (azt írja a címke, viz és szélálló), akkor biztos nagyon jó lesz.

Ugy néz ki 8 év után összejött és most tényleg pozitív a tesztem, holnap a doki is megerősítheti majd! De pecsételek 2 napja, azt mondják van akinél van ilyen, de mivel nekem nehezen jött össze a dolog nagyon félek. Valakinek volt hasonló?

Legjobb válasz: Hát gratulálok!Nem semmi!Gondolom nagy az öröm!És van is rá okotok!!!Én ilyen helyzetben bármi problémám lenne és nem tudnám miért vagy normális-e,rögtön mennék az orvoshoz!Az sem érdekelne ha megunna és hülyének nézne!Az te babád és vigyáznod kell rá nagyon!!!!Még 1x GRATULÁLOK!!!

Szia!Gratulálok neked.Én is így voltam, mint te.15év után jött össze a baba, és én is barnáztam az elején.Ha nem is tudsz ma orvoshoz menni, de pihenni kellene, nehogy baj legyen.Nagyon sokat számít, magamról tudom.Én is kaptam még mellé Utrogestan hüvelykúpot.Sok szerencsét!19hetes km.
Hát gratulálok!Nem semmi!Gondolom nagy az öröm!És van is rá okotok!!!Én ilyen helyzetben bármi problémám lenne és nem tudnám miért vagy normális-e, rögtön mennék az orvoshoz!Az sem érdekelne ha megunna és hülyének nézne!Az te babád és vigyáznod kell rá nagyon!!!!Még 1x GRATULÁLOK!!!
Szia! Biztosan minden rendben lesz szombaton. :) Majd mindenkeppen irj! Nagyon de nagyon szoritok ertetek es szivbol kivanom, hogy mindent rendben talajon a doki! Lehet, hogy meg nagyon fiatal a terhesseg.
A kérdező hozzászólása: Nincs babám, elvesztettem.Addig addig vérezgettem a héten, amíg ma el is öntött... Szerdán nem stimmelt a HCG-m, kevéske, így ma újra mentem.Ma már csak a fele volt, ez van...ez az én formám!!!!és örülhetek, hogy nem görcsöltem be nem kell mûteni vele...
Nagyon sajnálom. 8 év alatt biztosan kezeltetted magad ugye? Írtad h a munkahelyed nem tenne jót a terhességednek....nem kellene elöbb a munkahelyedet megváltoztatni(tudodm nem könnyû)a baba érdekében? A volt osztálytársam fogtechnikus laborban dolgozott és 5 év alatt 4 babát vesztett el. Szabadságra ment , aztán fizetetlenre és összejött neki és megszületett a kisfia.
Nagyon gratulálok!!! Remélem minden rendben lesz. Pihenj amennyit csak tudsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon jól esik, majd szerdán jelentkezem mi is a legújabb fejlemény!Nagyon sokat vártam erre, de megérte remélem nem lesz semmi bajunk.Még most sem hiszem el teljesen, talán azért is olyan fontos, hogy szemmel is látható eredményt kapjak, hihetetlen a számomra az egész dolog!!!!
Hallottam már olyanról aki vérezgetett, de annak egyszerûen fogannt.Nem 8 év után. Ágynyugalom, gyógyszer és megmaradt a baba. Valami vizsgálataid biztosan vannak. Mikor maradt ki a menszid?
Jaj, annyira sajnallom! :( Hidd el tudom mit erzel, mi is elvesztettunk egy babat decemberben, igaz mi nem 8 evet vartunk, igy a ti esetetek meg szomorubb. :( Sok erot es kitartast kivanok neked.
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok, jól esik a bíztatás, de tényleg!!!!Most nagyon sok erõre van szükségem, hogy felálljak és újrakezdjem, de meglesz, tudom!!!A férjemtõl mindenféle támogatást megkapok, szerencsés vagyok ebben az esetben nagyon, azt hiszem minnél nagyobb a baj nálunk annál nagyobb az összefogás közöttünk!
És ez így van rendjén!Nagyon tudom becsülni és tisztelni az olyan nõket akik nem keserednek el ilyen helyzetekben! Nagyon sajnálom!Ne add fel!!!
Vizsgálták már a kromoszómáitokat? Férfinél is nõnél is lehet kromoszóma hiba, és azért nem esel teherbe vagy ha meg is fogann, mivel nem elég életképes (valami hibája lenne ha megmaradna)ezért nem megy át a természetes kiválasztódáson. Vagy mit mondanak az orvosok mi az oka a meddõségednek? Az okot kellene megszüntetni.
Utolso valaszado vagyok. Szerintem szerdan mar fogod latni a babadat. :) Lehetseges a kesoi pe, szerintem nem lesz semmi gond. Mindenkeppen szoritok!! En 6 hetes kismama vagyok a mensi szerint, de egyebkent csak 5 hetes mert a pe-m egy hettel kesobb volt. Pont egy 36 napos ciklusban fogant a babam a 22-dik napon. :) Nekem julius elejen lesz egy uh, ugyhogy addig meg jo sokat kell varnom. Sajnos en kulfoldon elek es itt nem olyan gyakori az uh. Na de a lenyeg, hogy minden rendben legyen es megy nektek a drukk!
A kérdező hozzászólása: A sors most sem könnyíti meg a dolgom, bár már látni vélt a doki valamit szombaton az ultrahangon nem kaptam 100%-os választ rá, a gyógyszert sem írta fel. Annyira pinduri, hogy szerdára ismét visszarendelt.Az elmaradt mesibõl nem számolhatunk, azt mondja fiatalabb annál mert, ha abból számítjuk akkor már bõven látszódna!Egy késõi peteérésbõl lettem terhes azért nem látjuk!Remélem szerdán megláthatom végre!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, köszönöm, majd szombaton mindenképpen jelentkezem.Remélem tényleg minden rendben van.Azóta rengeteget pihenek és nem gondolok a legrosszabra.Ha eddig összejött most nem veszíthetem el..., még sosem jutottam eddig!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!A méhnyálkahártyám vastag, de nem látja, pedig jól megnézte ott kéne lennie. Nézte a teszteket, azt mondja ott lesz az csak pár napot várjunk még!Szombaton megint megyek, remélem nagyobb sikerrel!Megijesztett mert azt mondja az nem jó, ha barnázgatok és amíg nem látja, hogy a méhbe van vagy méhen kívül nem írhat semmit tapadásra.Addig is pihenek és kicsit izgulok!
Gratulálok, remélem tényleg baba van a dologban és hogy minden rendben lesz holnap a dokinál!!!várjuk hogy jelentkezz!!:) 24+6 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Igen vasárnap megtehettem, hogy lepihentem mikor úgy éreztem nem vagyok egészen jól.De holnap megyek dokihoz addig is dolgozok, ha diagnosztizálja a terhességet, tuti nem dolgozok tovább, nem ajánlott a jelenlegi munkahelyem veszélyes!Addig is csak reménykedni tudok, hogy nincs és nem is lesz baj!
gratulálok! Azt hiszem olvastam itt egyszer egy korábbi kérdésre írt válaszod, hogy már 8 éve várod a csodát, így fogalmaztál, ha jól emlékszem, és ha tényleg te voltál az. Én is pecsételek, de elég erõsen folyt belõlem valami két hete. Annyira megijedtem, hogy felhívtam a férjemet, hogy másnapra szedjen össze, ha kell a föld alól is egy magánrendelésre való pénzt (egy fityingünk sem volt), mert félek, hogy nagy a baj. Rohantunk az orvoshoz, mint a bolondok, de hála istennek megnyugtatott, hogy semmi gond, a baba él, és jól van. Kaptam Utrogestan-t. Azóta is elõfordul, épp tegnap volt ismét ilyen pecsételésem, a doki még két hete azt mondta, hogy elõfordulhat, ezért nem szaladtam hozzá, különben is jövõ szombaton megint kell menjek ultrahangra. Nekem sokat segít ha ilyenkor lefekszek, pihenj te is sokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat holnap doki után jelentkezem!Remélem semmi baj nem lesz!
Én is sietnék a dokihoz, ha már ilyen nehezen jött össze nehogy baj legyen. De van akinél ilyen. Majd írj, hogy mi van veletek:) Drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: Volt több vizsgákatom, semmi rendelleneset nem találtak, igaz ílyen kromoszómai nem volt még, de a lagnagyobb baj az, hogy nincs meg mindkettõ petefészkem! Többször volt már cisztám és az egyiket petefészekkel eggyütt távolították el +még a másikat is csonkolták. A doki azt mondta, hogy ettõl még lehet gyerekem, de gondoljatok csak bele, hogy az a fél petefészek mennyi hormont termelhet, azt hiszem ez a legnagyobb probléma!!! Éveken keresztül küzdünk:mi+a doki, mi vagyunk az elsõ olyan pár akin nem tudott még segíteni!Ez volt az elsõ pozitív jel arra, hogy össze fog jönni és lehet gyerekünk, gondolhatjátok milyen öröm volt!!!

Azt mondják van olyan program, amivel a tetenorosok is tudnak ingyen facebookozni. Ha van ilyen program mi a neve és hogy működik?

Legjobb válasz: Eszköznek hívják és Wifi a neve. És nem csak a facebook, hanem minden ingyen van vele.

Eszköznek hívják és Wifi a neve. És nem csak a facebook, hanem minden ingyen van vele.
A Telenor klikkel 3 hónapig ingyen netezhetsz.

Én az Eszterházy Károly Főiskolára jelentkeztem felsőfokú web-programozó szakra. Nő vagyok, azt mondják van diszkrimináció, igaz ez? Ebből meg lehet élni majd, vagy tovább kell fejlesztenem magam?

Legjobb válasz: Én is az EKF-re járok, és megnyugtatlak: NINCS diszkrimináció!Ne higyj el mindent! Egy iskola örül ha van bõven hallgatója, nemhogy ilyenekkel foglalkozzanak a tanárok.

Én is az EKF-re járok, és megnyugtatlak: NINCS diszkrimináció!Ne higyj el mindent! Egy iskola örül ha van bõven hallgatója, nemhogy ilyenekkel foglalkozzanak a tanárok.
Nem hiszem, hogy ez különösebben nagy baj lenne, hogy nõ vagy.Idióta munkáltatók vannak, õket fel kell jelenteni az EBH-nál, de nem hinném, hogy ez lenne a jellemzõ.Most attól miért ne vennének fel, hogy nõ vagy?Lehet még direkt elõny, mert web-programozóból gondolom amúgy is kevés nõ van.:D Magáról a szakmáról nem tudok nyilatkozni.

Van egy fiú, aki nagyon tetszik, de azt mondják van egy barátnője, de ettől függetlenül járna bárkivel. Szerintetek érdemes vele szóbaállni? 17/L

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy amíg nem szakít a másikkal, nem foglalkozol vele úgy, mert neked is rossz lenne annak a lánynak a helyében ha megcsalnának.

Mondd meg neki, hogy amíg nem szakít a másikkal, nem foglalkozol vele úgy, mert neked is rossz lenne annak a lánynak a helyében ha megcsalnának.
NEM!!!!!! Miert lennel barkinek is a kapcaja! Es egyebkent is van baratnoje! Nehany lanynak mar tenyleg semmisem tabu. Neked, hogy esne, ha annak a lanynak a helyeben lennel? Ha helyi ribanc hireben akarsz allni, akkor menj csak bele!
hát ha ringy.ó vagy akkor igen:S:S
A kérdező hozzászólása: éppen ezért nem szeretnék, de régóta jóban vagyunk és szeretjük is egymást , mint barát, és most kezdeményezett. De valaki mondta, hogy van egy másik barátnõje. Ezért nagyon elszomorodtam, de tudom hogy nekem sem esne valami jól. köszi a válaszokat(:
Szerintem is felejtsd el, neked sem esne jól. A másik meg, hogy a pasinak állandóan van több csaja. Gondolom nem akarsz az x.-dik lenni. Annyi pasi van a világon, miért kéne egy ilyen?! Szerintem se tüntesd fel magad kapcarongynak, pláne ha nem is vagy az.
Kérdezd meg róla talán... aztán derítsd ki. Érezni fogod szerintem ha hazudik, meg az úgyis kibukik... Különben meg kérdezd meg ki név szerint a barátnõje, és nézz utána. Lehet kiderül van, szóval addig "igyekezz" nem nagyon beleesni. De lehet párhét múlva csak nevetsz majd ezen, mert egy kitaláció volt.

Csajok szeretitek ha a pasitok uralkodik rajtatok? Azt mondják vannak olyan csajok akik képesek úgy viselkedni a pasijuk előtt mint a kutyák engedelmesgednek behódolnak teljes mértékben. Ez igaz?

ti megtennétek ezt a pasitoknak?

Legjobb válasz: Én biztos, hogy nem akarnék semmit egy ilyen nõtõl, akkor sem, ha külsõre 10/10. Hiszen belsõre 0/10, egy 5/10-es csaj... Ne vicceljünk már :D

Én biztos, hogy nem akarnék semmit egy ilyen nõtõl, akkor sem, ha külsõre 10/10. Hiszen belsõre 0/10, egy 5/10-es csaj... Ne vicceljünk már :D
Maximum az ágyban, ott azért jó, ha a pasi irányít. De egyébként csak egy önbizalom hiányos pasi várná el a barátnõjétõl hogy kutyaként viselkedjen. És az a lány, aki pedig hagyja ezt, szintén önbizalom hiányos, és minden tekintélyét elveszti a pasi szemében ha így behódol.
A mindennapi életben ezt biztos nem igényelném, az ágyban jó tud lenni, de fordítva is.
Én szeretek mindenhol irányítani! Az ágyban is, de talán ott a legkevésbé. Élvezem, ha irányíthatom a férfit, engem viszont lehetetlen :-D
Nõkkel nem így viselkedek, más Nõkkel demokratikus vagyok, megbeszélem mit hogyan, de a férfiakat szeretem, élvezem irányítani :-D

Azt mondjak alternatív humorom van az milyen? Ez pozitív vagy negatív dolog?

Legjobb válasz: Arra mondják, akinek a hagyományosan elfogadottól eltérõ, nem megszokott, sokak által meg nem értett humora van. Hogy miért és kik mondják rád, azt nem tudom, de ez önmagában sem nem pozitív, sem nem negatív jelzõ. Persze lehet pejoratívként is használni, ha ez a stílus valakinek nem tetszik.

Arra mondják, akinek a hagyományosan elfogadottól eltérõ, nem megszokott, sokak által meg nem értett humora van. Hogy miért és kik mondják rád, azt nem tudom, de ez önmagában sem nem pozitív, sem nem negatív jelzõ. Persze lehet pejoratívként is használni, ha ez a stílus valakinek nem tetszik.
Ezt arra mondják, akinek egy alap humora van, amikben a legtöbbször tapasztalt stílusokat vegyití.
Az elsõvel egyetértek. Mondjuk szerintem, ha valaki ezt mondja, akkor valószínüleg negatívumként gondol rá. Ha ugyanazt tartaná viccesnek, mint te, akkor nyilván nem illetne az alternatív jelzõvel.
Valahol Hajós Andrással és Woody Allennel hozzák összefüggésbe. Ezek szerint intellektuálisabb humornak kell lennie, mint mondjuk a szaporodási kérdéseket filozófiai mélységekben taglaló, sokak számára akár hetekre "magvas" gondolatokat ébresztõ fajta. :)
Egy "alternatív" humorú ember is tudhatja magáról, hogy furák a viccei, mindenkit lefáraszt, vagy hogy alapból hülyének nézik (jó értelemben). Aki mondta, mégha nem is tetszik neki a humorod, nem akart megsérteni. Szerintem.
Nincs humorod XD

Milyen alapja van annak, ha valaki csuklik és azt mondják, hogy emlegetik?

Legjobb válasz: olyan, mint amikor a hidegrázásra azt mondják, hogy átment rajtad egy szellem. vagy a fingásra mondják, hogy a szar dudál a kanyarban

olyan, mint amikor a hidegrázásra azt mondják, hogy átment rajtad egy szellem. vagy a fingásra mondják, hogy a szar dudál a kanyarban
Semmi!! Discovery Channel-en ment egy mûsor errõl... És semmilyen valóság alapja nincsen!

Miért van az, hogy a nők mindig azt mondják, hogy 'Férfiak. ', és a férfiak mindig azt mondják 'Nők. ', persze ironikusan?

Legjobb válasz: Hát apám nem tom h melyikõtök a hülyébb XD. Mondjuk azért mondják mert mind a két nem túl büszke ahhoz h elismerje ha nincs igaza!!! És mindig a másik nemre hárítják és ezért mondanak csak ennyit!!!

Hát apám nem tom h melyikõtök a hülyébb XD. Mondjuk azért mondják mert mind a két nem túl büszke ahhoz h elismerje ha nincs igaza!!! És mindig a másik nemre hárítják és ezért mondanak csak ennyit!!!
Talán mert a nõket nõknek hívják, a férfiakat pedig férfiaknak?
A kérdező hozzászólása: ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!