Találatok a következő kifejezésre: Azt mondják lány vagyok, de kicsit (2 db)

Azt mondják szép lány vagyok, de "kicsit" nagy orrom van, és emiatt sok fiú nem akar velem járni, mert "égő" nekik, viccet csinálnak belőle. Mit tegyek?

Ez már nagyon elkeserít engem mert nem tehetek róla hogy így születtem :(

Legjobb válasz: pl. tökön kellene rugni õket. :) Meg mondhatod neki, tudod, hogy csak irigykednek a kis orrocskájukkal, mert mint tudjuk, az orr mérete és az intim méret kapcsolatban van egymással... (persze ez nem igaz, de ha piszkálnak, akkor üss vissza) Sajnos változtatni igazából csak mûtéttel lehet. Annyit még esetleg ki lehet próbálni (bár ez további cikizés forrása lehet), hogy szemüvegben általában nem annyira feltünõ. Nem nap, hanem valami ablaküveges divatszemüveg. De ez csak egy halovány esély.

pl. tökön kellene rugni õket. :) Meg mondhatod neki, tudod, hogy csak irigykednek a kis orrocskájukkal, mert mint tudjuk, az orr mérete és az intim méret kapcsolatban van egymással... (persze ez nem igaz, de ha piszkálnak, akkor üss vissza) Sajnos változtatni igazából csak mûtéttel lehet. Annyit még esetleg ki lehet próbálni (bár ez további cikizés forrása lehet), hogy szemüvegben általában nem annyira feltünõ. Nem nap, hanem valami ablaküveges divatszemüveg. De ez csak egy halovány esély.
Szia! Nekem is nagy orrom van, de megtanultam együtt élni vele és már nem is veszi észre senki! Egyszerûen enged el a füled mellett a piszkálódást, és légy büszke arra hogy te egyedi vagy és szép!
azért ez az intim méretes visszaszólás lehet, hogy nem a legjobb megoldás, mert akkor visszakérdezhetnek, hogy miért, neked is nagy p*csöd van?:D amúgy nekem is nagy az orrom. sõt hatalmas és görbe is. és ha elég idõs leszek, megmûttetem, mert nagyon-nagyon zavar, sírni is szoktam miatta, hát ez van. változtatni te is csak mûtéttel tudsz az orrod méretén. de ha te képes vagy rá (nekem sajna nem megy), ne törõdj velük! egy normális fiút nem az érdekli, hogy mekkora az orrod, vagy mit gondolnak rólad a haverjai... sok sikert kívánok neked:)
nekem is nagy orrom volt, és rengeteget cikiztek miatta. eleve baromira zavart. nem tudtam megbékélni vele, így 21 évesen megcsináltattam. mintha egy kõ esett volna le a szívemrõl. soha, egy pillanatra nem bántam meg.
nekem is nagy, görbe orrom van...nagyon görbe...régen pinokkiónak hívtak...XD 17 vagyok és 1, 5éve van barátom, aki imád és tetszem neki...és innentõl kezdve vagyok úgy vele, hogy akinek nem tetszem ne nézzen rám...egyébként nagyon sokan mondják, hogy mutatós csaj vagyok...már nagyon rég nem mondta senki hogy nagy az orrom, csak azt hogy jó nõ vagyok..és ez azért van, mert nem törõdöm vle, elfogadtam magam és ez látszik a kisugárzáson!!!nem kell imádni az orrod, de ne foglalkoztasson hogy milyen!szeresd pl a szép szemeidet, ajkaid, stb!
Legyen a példaképed Barbra Streisand! Annak se kicsi az orra: http://www.geocities.com/Hollywood/Set/4824/moviealbum_cdcov.. Egy jó smink is segíthet!
Én fiú vagyok normális orrom van és 1 nagy orrú lányba vagyok szerelmes. 13 éves vagyok még csak, de a korom ellenére elég érett :D
Hello! 16 vagyok nekem is nagy orrom van nem kicsi és hát egyszer ilyen kis 12 éves két kis pöcs eléggé lecikizet és hát odamentem hozzájuk és a falhozszorítottam õket és anyira jó érzés volt:D:D:D szóval szerintem te is üss vissza és akkor békénhagynak... Hajrá:)

Van egy fiú, akibe szerelmes vagyok, de a suliban láttam, hogy egy másik lányt fog. Kicsit elszomorodtam. Aztán pár nap múlva az egyik barátja fogta a lányt. Most mit tehetnék? Mondjam meg neki?

Legjobb válasz: Ne! Ne támadd le rögtön,mert szerintem csak megrémisztenéd. Elõször kezd el vele ismerkedni,jóba lenni. Lehet,hogy ha jobban megismernéd,nem is tetszene. De a lényeg,hogy ne támadd le ilyennel,fõleg úgy,hogy ha még nem is beszéltetek. Esetleg kérj meg egy közös ismerõst,hogy ismertessen össze titeket.Próbáld meg felkelteni a figyelmét. Remélem segítettem.:) 16L

Ne! Ne támadd le rögtön, mert szerintem csak megrémisztenéd. Elõször kezd el vele ismerkedni, jóba lenni. Lehet, hogy ha jobban megismernéd, nem is tetszene. De a lényeg, hogy ne támadd le ilyennel, fõleg úgy, hogy ha még nem is beszéltetek. Esetleg kérj meg egy közös ismerõst, hogy ismertessen össze titeket.Próbáld meg felkelteni a figyelmét. Remélem segítettem.:) 16L
Sajnállak, hogy nektek nyáriszünetben is iskola van :D
Fogd meg te a lányt!
nyári szünet van amúgy meg attól, hogy tetszik Neked valaki, az semmi, õ tud róla, õs is beléd? hanem akkor mirõl beszélünk, a nulláról akkor lenne ez valós, ha õs is szeretne közben más csajokat fogdos, de ha jól fogom errõl szó nincs, csak egy plátói szerelem részedrõl
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!