Találatok a következő kifejezésre: Azt mondják lány vagyok, de (49 db)

Mi lehet velem a gond ha mindeni szerint jófej vagyok, mindenkivel kijövö a lányok azt mondják helyes vagyok, de barátnőm mégsincs?

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy? Lehet mert csak barátként tekintenek rád.:D Vagy nem is próbálkozol.

Mennyi idõs vagy? Lehet mert csak barátként tekintenek rád.:D Vagy nem is próbálkozol.
Ne csak barátkozz, flörtölj is. Lehet ez a baj.
Az még nem jelent semmit, hogy valaki helyes. A lányoknál sokkal jobban számítanak a belsõ értékek. De szerintem te túlreagálod tipikus az a kategória aki akar barátnõt de nem számít neki, hogy szeresse meg stb csak legyen barátnõje. Na ez a baj.
hiányzik a kisugárzásodból a plusz. valószínûleg az önbizalom hiányzik. ha ide teszel fel kérdést és másoktól várod a választ, akkor valószínûleg nem bízol eléggé önmagadban, és ezt a lányok megérzik. nagyon fontos a stabil önkép, mert a lányok hajlamosak kicsit elgyengülni néha, önbizalomhiányossá válni, és ha a pasi is az, akkor nem érzik jól magukat mellette. legyél tökös, helyes vagy és jófej. ne görcöslj a barátnõ-témára, bulizz és élvezd hogy akármikor akármit megtehetsz.
A kérdező hozzászólása: egy barátnõm volt 3 évig nem a belsõ érték a baj sztem.

Duci srácként, hogy ismerkedjek? Mert a lányokat mindig kigyúrt idiótákkal látom és ahányszor lépek egy lány felé mindig azt mondják jószívű vagyok meg kedves de csak barátként gondolnak rám

Legjobb válasz: Csak azért, mert azoknak a csajoknak épp nem te jöttél be, az még nem jelenti azt, hogy minden nõnek az izmos srácok tetszenek. Hidd el van olyan, hogy csinos csajnak kövér srác. Szerintem sok múlik a kisugárzáson. Ha nem tudsz vagy akarsz változtatnia külsõdön, akkor fogadd el magad és legyél magabiztos. Az már fél siker.

Csak azért, mert azoknak a csajoknak épp nem te jöttél be, az még nem jelenti azt, hogy minden nõnek az izmos srácok tetszenek. Hidd el van olyan, hogy csinos csajnak kövér srác. Szerintem sok múlik a kisugárzáson. Ha nem tudsz vagy akarsz változtatnia külsõdön, akkor fogadd el magad és legyél magabiztos. Az már fél siker.
Keress normális nõt, nyugi, õk szabadok, mivel a pasik a qrvákat szeretik!
Fogyj le. Ha nem megy, akkor keress olyat, aki a dagi pasikat szereti. Mondjuk ezek általában dagi lányok szoktak lenni. De gondolom ez téged nem zavar.
Ha csak az a problémád, hogy dundi vagy, akkor szerencséd van. Ez ugyanis különösebb nehézség nélkül orvosolható probléma!
1. Fogyj le! 2. Ne általánosíts, nem minden sportos pasi idióta. Itt nem az izomagyúakra gondolok, de sok értelmes, jófej férfi sportol rendszeresen, amitõl jól is néznek ki. 3. Sajnos az a rossz hírem, hogy általában a nõk a testesebb pasik közül azokat kedvelik, akik izmosak, de amellett van rajtuk felesleg is. A plazmaszerûen elhízott, lógó hájú tinisrácoknál kevés kiábrándítóbb van... Amit tehetsz, sportolsz valamit. Ne a szélsõségekre hivatkozz, hogy neked nem az az életcélod, hogy izomagyú legyél, meg azok úgyis ostobák. Légy normál, egészséges testalkatú, annál több nem kell. Az emberek nem azért nem vonzódnak az elhízottakhoz, mert trendi az ízlésük, hanem mert úgy van hangolva az agyunk, hogy az egészséges külsõ tessen. Ez biztosítja az egészséges életvitelt, a nemzõképességet, a hosszú életet, azaz mindent, amit egy ember a párkapcsolatától fizikai szinten vár. A lelki oldal a másik fele, az ilyen jellegû vonzalom lehet, hogy annyira erõs, hogy ellensúlyozza a külsõ hátrányait. De alapvetõen az élet más területein is elõny, ha normál alkatod van: egészség, könnyû mozgás, egyszerûbb ruházkodás stb. A nõk vonzalma csak hab a tortán. :) 27N
én is hasonló cipõben járok mint te és én is ezt tapasztaltam és az a baj az egésszel hogy normális csaj nincs...ha van akkor meg nem engem (minket) akar...

Azt mondják szép lány vagyok, de "kicsit" nagy orrom van, és emiatt sok fiú nem akar velem járni, mert "égő" nekik, viccet csinálnak belőle. Mit tegyek?

Ez már nagyon elkeserít engem mert nem tehetek róla hogy így születtem :(

Legjobb válasz: pl. tökön kellene rugni õket. :) Meg mondhatod neki, tudod, hogy csak irigykednek a kis orrocskájukkal, mert mint tudjuk, az orr mérete és az intim méret kapcsolatban van egymással... (persze ez nem igaz, de ha piszkálnak, akkor üss vissza) Sajnos változtatni igazából csak mûtéttel lehet. Annyit még esetleg ki lehet próbálni (bár ez további cikizés forrása lehet), hogy szemüvegben általában nem annyira feltünõ. Nem nap, hanem valami ablaküveges divatszemüveg. De ez csak egy halovány esély.

pl. tökön kellene rugni õket. :) Meg mondhatod neki, tudod, hogy csak irigykednek a kis orrocskájukkal, mert mint tudjuk, az orr mérete és az intim méret kapcsolatban van egymással... (persze ez nem igaz, de ha piszkálnak, akkor üss vissza) Sajnos változtatni igazából csak mûtéttel lehet. Annyit még esetleg ki lehet próbálni (bár ez további cikizés forrása lehet), hogy szemüvegben általában nem annyira feltünõ. Nem nap, hanem valami ablaküveges divatszemüveg. De ez csak egy halovány esély.
Szia! Nekem is nagy orrom van, de megtanultam együtt élni vele és már nem is veszi észre senki! Egyszerûen enged el a füled mellett a piszkálódást, és légy büszke arra hogy te egyedi vagy és szép!
azért ez az intim méretes visszaszólás lehet, hogy nem a legjobb megoldás, mert akkor visszakérdezhetnek, hogy miért, neked is nagy p*csöd van?:D amúgy nekem is nagy az orrom. sõt hatalmas és görbe is. és ha elég idõs leszek, megmûttetem, mert nagyon-nagyon zavar, sírni is szoktam miatta, hát ez van. változtatni te is csak mûtéttel tudsz az orrod méretén. de ha te képes vagy rá (nekem sajna nem megy), ne törõdj velük! egy normális fiút nem az érdekli, hogy mekkora az orrod, vagy mit gondolnak rólad a haverjai... sok sikert kívánok neked:)
nekem is nagy orrom volt, és rengeteget cikiztek miatta. eleve baromira zavart. nem tudtam megbékélni vele, így 21 évesen megcsináltattam. mintha egy kõ esett volna le a szívemrõl. soha, egy pillanatra nem bántam meg.
nekem is nagy, görbe orrom van...nagyon görbe...régen pinokkiónak hívtak...XD 17 vagyok és 1, 5éve van barátom, aki imád és tetszem neki...és innentõl kezdve vagyok úgy vele, hogy akinek nem tetszem ne nézzen rám...egyébként nagyon sokan mondják, hogy mutatós csaj vagyok...már nagyon rég nem mondta senki hogy nagy az orrom, csak azt hogy jó nõ vagyok..és ez azért van, mert nem törõdöm vle, elfogadtam magam és ez látszik a kisugárzáson!!!nem kell imádni az orrod, de ne foglalkoztasson hogy milyen!szeresd pl a szép szemeidet, ajkaid, stb!
Legyen a példaképed Barbra Streisand! Annak se kicsi az orra: http://www.geocities.com/Hollywood/Set/4824/moviealbum_cdcov.. Egy jó smink is segíthet!
Én fiú vagyok normális orrom van és 1 nagy orrú lányba vagyok szerelmes. 13 éves vagyok még csak, de a korom ellenére elég érett :D
Hello! 16 vagyok nekem is nagy orrom van nem kicsi és hát egyszer ilyen kis 12 éves két kis pöcs eléggé lecikizet és hát odamentem hozzájuk és a falhozszorítottam õket és anyira jó érzés volt:D:D:D szóval szerintem te is üss vissza és akkor békénhagynak... Hajrá:)
"Szeretlek!" Ennyi!!44!!44!!44!!
Ha engem kérdezel próbálkozz egy olyan közlési formával amit mindketten tudtok dekódolni. Mondjuk a magyar nyelvet feltehetõleg õ is ismeri, ezért esetleg magyarul mondd el neki.
Szerintem szünetben hívd fér re és mondd meg neki hogy tetszik neked és járni szeretnél vele. Vagy pedig órán írd le egy papira hogy nagyon tetszel járnál velem ...stb és míg nem figyel oda a tanár dobd oda neki a cetlit . Sok sikert. :)

Nem értem a lányt. A metakommunikációja szerint tetszik neki a srác, de a szavai nem azt mondják. Tagad vagy igazat mond?

Szóval, van egy lány, 24 éves, van egy srác 27 éves, a lánynak 2 kapcsolata volt eddig. Most azt mondja a sráctól nem akar semmit, csak a barátja lenni, de a mozdulatai, a mosolya, a szeme csillogása nem ezt takarja. Amikor csak tud bújik a sráchoz, szemébe néz figyel rá mikor beszél. Ha nincs vele mindenkinek róla beszél, érdekl?dik utána a közös barátoktól, mindent tudni akar róla. Már nem értem a helyzetet. Sok mindent tapasztaltam életem során, jó tanácsokat tudok adni párkapcsolat terén, de ezt már végképp nem értem.

Legjobb válasz: nekem is volt így: szerelmes volt belém a srác, aki engem totál hidegen hagyott, de zavart, ha más csajjal van, direkte féltékennyé tettem a csajokat, érdekelt, hogy mi van vele (hogy tudjam pl ráér e ugrani nekem, ha akarom)és tetszett az egomnak, hogy oda-meg vissza van értem ez egyfajta kisajátítási érzés szerelem nélkül

nekem is volt így: szerelmes volt belém a srác, aki engem totál hidegen hagyott, de zavart, ha más csajjal van, direkte féltékennyé tettem a csajokat, érdekelt, hogy mi van vele (hogy tudjam pl ráér e ugrani nekem, ha akarom)és tetszett az egomnak, hogy oda-meg vissza van értem ez egyfajta kisajátítási érzés szerelem nélkül
Sztem tagad!
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ, ne neked legyen igazad, de ha mégis, akkor én felpofozom a lányt. Nekem nagyon jó barátom a srác megélt már ezt azt és most szerelmes, ha összetörik, én összetöröm a lányt. Ne vedd sértésnek.
Sok félreérthetõ lány van. Vannak, akiknek a barátságba simán belefér az, hogy hozzábújjon, mintha együtt lennének. Én is ráfáztam ilyenre. Akkor volt egy kis rózsaszín köd is a szemem elõtt és az elõbb írt bújásokat, a mosolyt, a figyelmet félreértettem. Tisztáztuk, tartottunk egy kis pihenõt. Most, hogy újra találkozunk, pontosan látom azokat a helyzeteket megismétlõdni, amiket akkor félreértettem. Most már nem értem félre és elkönyveltem, hogy a lányok a barátság megélését tekintve nem egyformák. A srác egy-két alkalommal még kérdezzen rá, hogy mi a szitu és ha nem kap konkrét választ (vagy épp nemleges választ kap), akkor hanyagolja a lányt, mert csak jobban belebolondul.

Mit tegyek? Valakinek nem probléma de nekem az hogy óriási a péniszem és ha összejövök egy lánnyal nem meri bevállalni. Szerintetek mi a legjobb megoldás? Előtte mondjam el vagy majd kiderül ha az ágyban vagyunk.27 F

Van olyan lány ki 25 cm péniszt lazán befogad

Legjobb válasz: "lõtte mondjam el vagy majd kiderül ha az ágyban vagyunk" Szia +25cm a Péniszem , Járunk ? my my...

"lõtte mondjam el vagy majd kiderül ha az ágyban vagyunk" Szia +25cm a Péniszem , Járunk ? my my...
Én szivesen bevállalnám :P
Haver ne add fel van remény: http://www.gifporntube.com/animated/9988.html ;)
én örülnék neki, csak pasi vagyok :D
a páromé 20, és tud vele fájdalmat okozni néha....finoman kell, nem vagyok benne biztos, hogy mondjuk lovagló pózban el tudnék képzelni egy ekkora dolgot...nagyon szexi és vonzó, de fájdalmas...keress olyan nõt aki kicsit szereti a fájdalmat, én ilyen vagyok, de foglalt és szerelmes:P lazán senki nem fog ekkorát befogadni, esetleg egy tejeskávé vagy néger hölgy, õk lehet hogy picit mások ilyen téren, de lehet hogy ez butaság:) alapvetõen ha nekem tetszene valaki és szeretnék valakit a mérete nem számítana.
A kérdező hozzászólása: 2: a hüvely alapállapotban 15 cm mély és tágulhat végül is be tudná fogadni de nem sokan merik beválalni. Patológus vagyok :)
Hat talan fura ezzel inditani... en inkabb a helyedben az elojatekra nagy hangsulyt fektetnek, hogy jol felizguljon es kitaguljon es persze nem tovig.. bar meg nem lattam ekkorat, lehet h tenlyeg nagyon durva. :)
Nincs mit tenni, le kell vágni.
Szerintem seggbe sem probléma a nagyobb fa*!Vagy nektek igen?
Elõtte *
nem értem, most neked az anállal van problémád? mert a vagina azért mindenkinél képes befogadni egy vaskosabb péniszt, a hossza meg senkit nem érdekel, mert a hüvely 10-12 cm csak.
én is szívesen vállalnám, de nem vagyok nõ, így gondolom nem kellek

LANYOK 28 eves ferfi vagyok szeretem a nyugalmat a konyveket utazni szivesen fozok meg ilyenek es a baratnoim mind azt mondjak hogy unalmas velem lenni de mert?

Legjobb válasz: dehogy vagy unalmas! az én férjem is szeret olvasni (ez az egyik oka amiért imádom), néha fõzõcskézik is, bár a konyha az enyém fõleg:) én is imádok olvasni....a nappalink elég kicsi de 3db 2 méteres könyvespolc, valamint 2 db 1 méteres dugig van könyvekkel,gondolhatod...:) lassan nem lesz hely:( az olvasás fejleszti a szókincset, és sokat lehet róla beszélgetni is. mi is szoktunk. de tudod az ilyen PlázaP.csáknak nem kell szókincs se intelligencia, mert õk csak szétteszik a lábukat és ehhez nem kell ész:) a nyugalom jó dolog. bár azért havi 1-2 szer elmegyünk haverozni de ez koránt sem jelent heti lerészegedést és hasonlókat. próbálj meg nem libákkal megismerkedni:)hanem rendes lányokkal, és ha szerencséd lesz, találhatsz olyat aki illik hozzád. 27/N

dehogy vagy unalmas! az én férjem is szeret olvasni (ez az egyik oka amiért imádom), néha fõzõcskézik is, bár a konyha az enyém fõleg:) én is imádok olvasni....a nappalink elég kicsi de 3db 2 méteres könyvespolc, valamint 2 db 1 méteres dugig van könyvekkel, gondolhatod...:) lassan nem lesz hely:( az olvasás fejleszti a szókincset, és sokat lehet róla beszélgetni is. mi is szoktunk. de tudod az ilyen PlázaP.csáknak nem kell szókincs se intelligencia, mert õk csak szétteszik a lábukat és ehhez nem kell ész:) a nyugalom jó dolog. bár azért havi 1-2 szer elmegyünk haverozni de ez koránt sem jelent heti lerészegedést és hasonlókat. próbálj meg nem libákkal megismerkedni:) hanem rendes lányokkal, és ha szerencséd lesz, találhatsz olyat aki illik hozzád. 27/N
Nem jó nõket találtál meg. A nyugalom jó dolog, fõleg ha az ember dolgozik, a könyvek intelligensé tesznek és ad beszélgetéstémát és szerintem az utazásnál nincs jobb dolog, így fejlõdik az ember.
az a baj hogy a 10en 20on évesek pörgésre, bulikra vágynak, az a szörnyû hogy még a kockák is meg a [email protected] is, meg akit még nem enged el az anyja sehová... nézz akkor végjátékokat és legyél viccesebb hátha,
Jó dolog a nyugalom, de tapasztalatból mondom, hogy nem elég! Unalmas lesz egy idõ után, ha nem mozdultok ki... Bár azt írod szeretsz utazni... háth.. kinek mi jön be.
pedig ezek jók :D
Mindenki más, van aki utazni szeret és olvasni, van aki szórakozni, programokat szervezni. De biztos lehetsz benne, h mindenki megtalálja a magának való társat:) Csak már az elején tisztázzátok le ki milyen tipus, mit szeret csinálni.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egy szerzetes maskalok en de mondjuk piaba max 2sör utanna asvanyviz berugva jo 4eve nem voltam Sajnos nekem mindig olyan nok jonnek be kiknek en nem
Én imádnálak azért amilyen elfoglaltságod van.Rossz nõket fogtál ki.KIcsit más a mentalitásod, mint a többi férfinak akik minden hétvégén mást csajt dugnak.Maradj mindig ilyen azok meg akik meg azt mondják hogy unalmas vagy azokat meg szard le, és intéz el ennyivel "UNALMAS VAGYOK?! ÉS AKKOR MI VAN"
28 év alatt megtanulhattad volna már hogy a nõk igényei már a magas szintet is meghaladták 2x.

Van egy lány az osztályban aki nagyon tetszik.14 éves vagyok de nem merek oda menni hozzá. Nem tudom mit mondjak neki és nem akarok leblokkolni. Mit mondjak neki?

Segítsetek előre is kösz

Legjobb válasz: Érdekes módon senki nem írta, osztályon belül nem érdemes. Próbálj meg vele beszélgetni, ülj oda mellé szünetekben, "faggatózz" róla mit szeret mi a kedvenc virága, mi a kedvenc csókija, utána héten vagy másnap lepd meg valamelyikkel, és próbálj meg vele suli után találkozni, kérdezd meg nincs-e kedve közös programhoz...

Érdekes módon senki nem írta, osztályon belül nem érdemes. Próbálj meg vele beszélgetni, ülj oda mellé szünetekben, "faggatózz" róla mit szeret mi a kedvenc virága, mi a kedvenc csókija, utána héten vagy másnap lepd meg valamelyikkel, és próbálj meg vele suli után találkozni, kérdezd meg nincs-e kedve közös programhoz...
Kérd meg, hogy magyarázza el a matekot.
1.ez hülye ötlet... hívd félre és mondd meg neki h tetszik neked! 14/L
Miért lenne hülye ötlet? Gondoltam itt arra, hogy ebbõl bármi lehet ez csak egy kezdõ lökés. Matekkal kezdõdik beszélgetéssel folytatódik. Ha legalább egyszer hozzá mer szólni akkor másodszorra könnyebben megy nyilván.
Hááát lehet...végülis ja...

Hogyan mondjam meg neki? Van egy lány akivel nagyon jóban vagyok de én azt hiszem, hogy nekem nagyon tetszik mit mondjak neki, nem akarom hogy a kapcsolatunk megromoljon?

MIT TEGYEK???

Legjobb válasz: biztos h nem romlik meg a barátságotok és azt honnan tudod h neki nem tetszel, ki tudja lehet h kölcsönös érzelmeitek vannak! figyelj nem fogsz veszíteni semmit, eléállsz h fontos dologról szeretnél vele beszélni és elmondod neki h tetszik neked de nem akarod h a jó baráti viszony megromoljon! MINDIG MINDENT MEG LEHET BESZÉLNI!

biztos h nem romlik meg a barátságotok és azt honnan tudod h neki nem tetszel, ki tudja lehet h kölcsönös érzelmeitek vannak! figyelj nem fogsz veszíteni semmit, eléállsz h fontos dologról szeretnél vele beszélni és elmondod neki h tetszik neked de nem akarod h a jó baráti viszony megromoljon! MINDIG MINDENT MEG LEHET BESZÉLNI!
most az a kérdés hogy hogy mondjad el vagy az hogy mit tegyél? mit akarsz elmondani?
A kérdező hozzászólása: azt hogy szeretem de szerintetek ha nemet mond akkor megromlik a barátságunk
szerintem is beszéld meg vele nyugodtan, nem lesz semmi baj ha visszautasít se :)
Nekem most vallott szerelmet egyik legjobb barátom. Az idegeimre megy, mert nekem õ nem az esetem. És valószínû meg fog romlani a kapcsolatunk, mert idegesít, hogy nyomul úgyhogy kerülöm. Mondd neki, hogy milyen csinos ma, meg hogy annyira örülsz hogy megismerted õt, és hogy van neked, ha ezeket sokszor mondod le fog neki esni. Esetleg ha van pl myvipetek, akkor írogass a képei alá, hogy nagyon szép meg minden. És akkor le fog esni neki, hogy te többet akarsz.
Szerintem az elõzõ válaszadó az elsõ mondatában mindent elmondott. Mond el, hogy Te többet érzel iránta, de ha nemet mond, akkor NE nyomulj, hanem tartsd tiszteletben és akkor nem fog megromlani a kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek és igzatok van meg kérdezem......

17 éves lány vagyok és még szüz a barátnöim mindig azt mondják hogy nagyon jó a szex de én félek az elsötöl. Akit meg kérdeztem fojton azt mondják hogy fájdalmas amikor ki jukad. Télleg nagyon fog fájni?

Legjobb válasz: Minden lánynál máshogy van, van akinek jobban, van akinek alig fáj. Ha ráparázol, rosszabb lesz. Hosszabb elõjátékkal viszont el tudsz lazulni, és ha jól benedvesedsz, akkor nagyobb eséllyel nem fog nagyon fájni. Tapasztalataim szerint az is segít, ha a srác elõtte orálisan kényeztet, attól jól ellazulsz.

Minden lánynál máshogy van, van akinek jobban, van akinek alig fáj. Ha ráparázol, rosszabb lesz. Hosszabb elõjátékkal viszont el tudsz lazulni, és ha jól benedvesedsz, akkor nagyobb eséllyel nem fog nagyon fájni. Tapasztalataim szerint az is segít, ha a srác elõtte orálisan kényeztet, attól jól ellazulsz.
jajjjj anyám, hagyjuk már ezt a hülyeséget! Kellemetlen? Fáj? Na figyelj, nekem még friss az élmény, a múlt héten vesztettem én is el, ugyebár :D Na, szóval... ez szerintem csak pasitól függ... ha fel vagy izgulva, és a pasi meg figyel rád, akkor minden oké lesz. Én nem véreztem, nem nyafogtam, nem is fájt... Az elsõ lökésnél egy picit feszített, de ugyan akkor nagyon jó érzés is volt... És pár lökés után már nem is feszített, sõt :P... Szóval nincs mit izgulni meg féli ettõl, nem fogsz belehalni... egy méhcsípés sokkal jobban fáj, mint ez... Legalább is nekem nem fájt, de én már elõtte is éreztem, hogy nem lesz itt gond ilyen téren. Szóval ne parázzál már, engedd el magad oszt kész. Nem fogsz belehalni... :P Sõt, nem is nevezném fájdalomnak, inkább picit szokatlan... és annyi! Nyugi, jó lesz az :D
Nekem egyáltalán nem fájt. Nem is volt olyan hú de jó az elsõ de nem fájt nem vérzett. Egyénfüggõ
Fájhat, de nem olyan egetrengetõ nagy fájdalom az. Fõleg ha a srác rendesen odafigyel rád
Hallgass a második válaszolóra... Mellesleg amíg nincs barátod(akivel komoly kapcsolatban vagy) addig felesleges ezen gondolkodnod.
Szerintem inkább elõbb tanulj meg helyesen írni, mert nekem is nagyon fáj amikor olyat olvasok, hogy "fojton" meg hogy "ki jukad". Az ékezetek meg már egyenesen megölnek.
Istenem, fojton... Könyörgöm, az elõbb írták, hogy ez így rohadtul nem helyes. Odafigyelhetnél egy kicsit, mert ez még 14évesen is gáz, nemhogy 17évesen... Tanuld meg, hogy foLYton és nem fojton.
Ez elsõ alkalom tényleg kellemetlen és fáj, de utána már jó.
De most nem értelek. Ezek szerint a félelmed miatt soha nem fekszel majd le senkivel?
Te inkább ne szaporodj!
Elsosorban a fiutol fug h menyire figyel oda rad menyire tud felizgittani benedvesitteni ha igy teccik....neked csak anyi a dolgod h elvezzed az egeszet es akor nem lesz gond!!!
Honnan tudjuk, hogy neked fog-e fájni.Lehet , hogy igen de az is lehet, hogy nem.De tényleg tanulj meg elõtte helyesen írni.
mire vársz még te bolond, tedd meg legalább hamar túleszel rajta. még ma!
A kérdező hozzászólása: Van barátom és fojton azt mondja hogy tud várni
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat csak azért vagyok igy be parázva mert a barátnöim azt mondták hogy nekik nagyon fájt és nagyon nem biroma a fájdalmat (érzékeny vagyok)
Elég nagy bunkók a "barátnõid" ha azt magyarázzák neked h mennyire fáj. Természetes h izgulsz, tartassz a dologtól, de miért kell ezt nekik tetézni. És még tudatlanok is, mert nem tudják h nem mindenkinek fáj. Fõleg 1 jó partner melett

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!