Találatok a következő kifejezésre: Azt mondják lány (389 db)

Miért mondják azt egy lányra hogy kihasználják? A pasira miért nem mondják?

Ha szexel valakivel de a pasi nem szereti.

Legjobb válasz: igen, ez abszolút így van, valamiért él aza téves képzet, hogy "jaj mert szegény lány csak arra kellett" ... ugyan már, tudod itt eljátsza minden lány a szendeszûzt aztánn sok pszichológiai kutatás szerint a nõk/lányok sokkal jobban kihasználják szexuálisan is a fiúkat .. Mindegy, erre nem szokás hallgatni, fontosabbak a tévhitek.

igen, ez abszolút így van, valamiért él aza téves képzet, hogy "jaj mert szegény lány csak arra kellett" ... ugyan már, tudod itt eljátsza minden lány a szendeszûzt aztánn sok pszichológiai kutatás szerint a nõk/lányok sokkal jobban kihasználják szexuálisan is a fiúkat .. Mindegy, erre nem szokás hallgatni, fontosabbak a tévhitek.
A kérdező hozzászólása: hogy használják ki a lányok szexuálisan a fiúkat?
VAn ilyen de azok akkor ritka nagy ribancok
A kérdező hozzászólása: 19:31 te nagyokos. Ezt mire értetted? Akkor aki kihasznál az a ribanc? Tehát az esetek többségében a pasik a ribancok? A kérdésemre még mindig nem kaptam választ.
Szerintem mára ez is tévhit, mert bizony mondják. Természetesen vannak a lányok között is, akik úgy fekszenek le egy fiúval, hogy bár tudják, a fiú esetleg többet akarna tõlük, s a szexuális kapcsolat számára még inkább elmélyítheti az érzést, mégis kihasználják az alkalmat, mert éppen kötöttségek nélküli szexre, gyengédségre, társaságra, akármire vágynak. Ezen kívül néha az ember nem tudja eldönteni mi helyes, s mi nem, s néha-néha még össze is keverhetõ a szexuális vágyakból következõ fellángolás a mélyebb érzelmek kezdetével. De visszatérve ha pl. egy lány nem célozgat a másiknak, hogy csak egy kis társaságra és néhány éjszakára vágyik, miközben tudja, hogy a fiú erõsebben vonzódik hozzá és még többet szeretne az bizony kihasználás. Persze ha a felek megbeszélik vagy egyszerûen tudják, hogy mindketten ezt szeretnék, akkor semmi gond :) Ahogy én észrevettem a fiúk kihasználásának kifejezése inkább csak lányok között hangzik el, egymásnak bemerjük vallani, hogy igazából egyiktõl másiktól „csak azt akartuk, megkívántuk.” Fiúk elõtt ez nincs annyira hangoztatva, mert aztán jön a megbélyegzés, holott lehet, hogy már nekik is volt hasonló kapcsolatuk. (ugye a lány aki kihasznál ribanc, a fiú meg fiú marad, ez valamiféle sértõdött reakció, egy férfi önérzete sokszor érzékenyebb, ezért is van az valószínûleg, hogy a házasságon belüli megcsalás eltérõ eredményeket hoz: ha a nõ van megcsalva, többször tûr és megbocsát, míg a férfiak esetében akkora törésrõl van szó, hogy több esetben végzõdik válással.) A fiúk még ha néha oda is vágják a lányhoz, hogy kihasználták, egyébként nem fogja reklámozni, hogy megtörtént. Ez persze nem baj, egy férfinak igen is legyen tartása, õt ’ne lehessen’ kihasználni, de ha nem beszélünk róla, attól még mint minden más meg van mind a két nemnél. Ez van, emberek vagyunk, néha megtörténik egy s más, de igyekezzünk elkerülni mások megbántását. (22/L)
A kérdező hozzászólása: 22/L. Nem tudom ez hogy van, de a nõ ha megcsalják, nem tûr csak úgy. A legtöbb válást a nõk indítják el, nem a ffiak. A pasikban sem okoz komolyabb törést a megcsalás, mert késõbb is ugyanúgy megtudják d***i a feleségüket. De a nõknek nagy gondot okoz a megcsalás, õk azok, akik nem tudják feldolgozni. És késõbbiekben megmérgezõdik a kapcsolat. A nõ a szexre tuti nemet mond, mert undorodik...mindig az jut az eszébe h megcsalják. A kihasználásról tökéletesen egyetértek veled nagyrészt, de egy dolog bûzlik: -sztem inkább a férfiakat jobb szexuálisan kihasználni, mert a pasik nem vesztek semmit, max. nyernek egy jó du*gást - a nõket nem szabadna kihasználni, mert a nõ veszít ebbõl a legtöbbet. a nõk sokkal érzékenyebbek. És számukra a kihasználás kockázattal jár. De hát ez egy kifordult világ, és itt minden a pasi javára megy. Persze a nõ ribanc, de akkor a pasi mi??? Mert pont hogy a pasi a ribanc. Ez az igazság. az alegnagyobb baj, hogy a nõk természetesnak veszik, hogy õk mindenért a ribik. Nõnek lenni megalázó. Nem csodálom, h ennyi "ledér" nõ van. Sztem direkt még élvezik is ezt. Lehet hogy jól is csinálják? Lassan már a nõnek ribi lesz a neve. Igazi nõ=ribi, aki kihasználja a pasikat:D
elõzõ vagyok: látom nagyon haragszol a férfiakra, amire biztosan meg is van az okod. de hidd el, nem szabad általánosítani, remélem egyszer te is rájössz és találkozol olyannal aki ezt be is bizonyítja. Persze nem szabad naivnak lenni, de ennyire támadni sem. Hidd el egy férfinak is hatalmas törés ha megcsalják, láttam én már nem egy ismerõsömet, hidd el, sírtak férfi létükre akkora csalódás érte õket. Joggal gondolhattak utána egy s mást a lányokról, ahogy egyébként sok lány a fiúkról. És a kihasználásra visszatérve, sajnos már bántottam meg én is fiút nem szándékosan, csak mert azt hittem neki úgyis mindegy, de érzelmekkel nem szabad játszani. Remélem idõvel nem leszel ennyire elítélõ és megbocsátasz a férfitársadalomnak :) Nah, minden jót ;) (22/L)
A kérdező hozzászólása: 22L Aranyos csajszi vagy:) De tényleg:)

Mit jelent, ha egy lányra azt mondják 'helyes lány vagy'?

Ha nem kifejezetten szépet mondanak, hanem azt,hogy 'helyes'?

Legjobb válasz: nem tudom hany eves vagy de valaszinuleg 16 alatt vagy. ezt a cuki, aranyos helyett mondjak :D

nem tudom hany eves vagy de valaszinuleg 16 alatt vagy. ezt a cuki, aranyos helyett mondjak :D
nálam azt jelenti, hogy bejön az adott lány, és lehetne belõle több is 16/f
A kérdező hozzászólása: ahaa:D Köszi:)

Miért mondják azt, hogy "Az ember lánya"?

Szóval ugye szokták úgy kifejezni magukat az emberek, hogy pl. "Ilyen helyzetben könnyen elveszíti a türelmét az ember." Viszont sok n? az mondja, ha a mondatában n?r?l van szó, hogy "Ilyen helyzetben könnyen elveszíti a türelmét az ember lánya." Miért? A n? az nem ember, csak az embernek a lánya???

Legjobb válasz: Ha ez megnyugtat azt is mondják hogy az ember fia. Egyszerü sovinizmus mentes oka, hogy az ember lánya, és fia vagyunk. De ha csak azt mondod ember, az is jó, mert azok is vagyunk.

Ha ez megnyugtat azt is mondják hogy az ember fia. Egyszerü sovinizmus mentes oka, hogy az ember lánya, és fia vagyunk. De ha csak azt mondod ember, az is jó, mert azok is vagyunk.
Mert eredetileg az ember szó férfit jelent.
Nem tudom, miért kellett lepontozni az elõzõt. A 'ember' VALÓBAN a férfit jelentette régen. Úgy számolták pl., hogy valahol volt ennyi 'ember' - és amannyi 'asszony'.
A kérdező hozzászólása: Igen, régen. De ma már nem. Régen a gyerek is a fiú volt, a másik az CSAK lány.
Ez igaz, viszont már jóideje nem abban a korban élünk. És tényleg 10 évvel ezelõtt még nem volt divat az 'ember lánya' kifejezés, engem spec zavar, mert az emberkategóriába tartozónak érzem magam. Különben szerintem azért használják, mert úgy vélik, menõ, vagy divatos. Az egyik tanárom pl mindig azt használta, amikor a diákokról beszélt, hogy 'az ember gyereke'. Szerintem gáz, dehát az õ dolga.

Azt mondják itt a lányok, hogy cseppet sem számít a pénz és a hírnév? Akkor hogy lehet, hogy Tarány Tamásnak máris van egy nagyon szép és csinos barátnője?

Pedig azért Tamás elég kövé gyerek. Arcra nem csúnya, de nagyon túlsúlyos, és a legtöbb lány nem jönne ezért vele össze ha... ŰHa nem lenne új celeb gyerek. Akkor miért mondjátok lányok itt így meg úgy erősködve, hogy nem számít a pénz? Dehogynem.

Legjobb válasz: Elõször is: 2012. január 07. 16:04 Elég régi. Másodszor: NE sírj. Igen, itt mi, lányok azt mondjuk, nem számít, mert nem is. Szerinted az a lány a képen, akit a pénz érdekel és semmi más, segített valaha is ezen az oldalon bárkinek?! A válasz nem. Amúgy se "általánosíts". Nem minden lánynak számít. Arról az itteni lányok nem tehetnek, hogy te csak olyanokkal találkozol.

Elõször is: 2012. január 07. 16:04 Elég régi. Másodszor: NE sírj. Igen, itt mi, lányok azt mondjuk, nem számít, mert nem is. Szerinted az a lány a képen, akit a pénz érdekel és semmi más, segített valaha is ezen az oldalon bárkinek?! A válasz nem. Amúgy se "általánosíts". Nem minden lánynak számít. Arról az itteni lányok nem tehetnek, hogy te csak olyanokkal találkozol.
És ha egy kövér ember sikeres lett, és talált barátnõt, akkor már az összes lány hazudik, hogy neki nem számít a pénz? Az ilyen logikai szingularitások visznek a sírba...
Amúgy láttam a story gálás képét, amin a csajával volt. Na hát azon a képen mindennek tûnt a csaj, csak boldognak nem! Amint a rivaldafény halványulni kezd, úgy lelép mint a huzat. Nem úgy állt Tamás mellett mintha szerelmes lenne.
Mert ahogy nõtt Tarány Tamásnak a hírneve..úgy nõtt az önbizalma, és õ már nem olyan kis szaros alak aki volt, hogy nem mer odamenni a nõhöz...ha valaki nem mer odamenni egy csinos lányhoz az egyenlõ az elutasítással...de ha megpróbálja 50-50%.... Ui:Ahogy mondtad, azt arca nem csúnya, és az alkata is megvan hozzá, hogy ha úgy van akkor megvédje a lányt...
A kérdező hozzászólása: Fókuszban.
Ennek is hiába van pénze, mégis ilyen a barátnõje: http://galeria.nlcafe.hu/files/463/050/000/50463/50463_39287..
Felesleges ide írni. A magadét fogod csak hajtani. Ne lázítsd már a többieket. Ha most dobott a barátnõd, vagy még nem is volt (nem csodálnám, ilyen felfogással), akkor menj el a legközelebbi kocsmába, aztán rúgj be... Ne rinyálj, állítólag férfi vagy. Talán ezért jó lenne, ha 18 éves kortól a férfiaknak be kellene vonulniuk katonának. Kevesebb lenne az ilyen sírós, mint te. :) Rohanj anyucihoz, aztán panaszold el neki, hogy minden lánynak csak a pénz kell... Hátha ad egy (vagy akár több) jó nagy fülest és észhez térsz. Jó lenne, ha kinyitnád a szemed: VANNAK olyan lányok, akiknek NEM számít a pénz, fõleg a siker nem számít. De a cseppnyi, beragadt, nem funkcionáló agyaddal ezt már fel sem fogod. Sajnállak. 18/L.
A kérdező hozzászólása: Elég érdekes, hogy amíg vagyonõr volt, addig ilyen lányoknak kellett, amióta megy a szekér meg jobbnál jobb csajok akadnak a horgára. Itt meg a lányok bizonygatják habzó szájjal, hogy nem fontos a vagyok, hírnév, egzisztencia. Egy nagy frászt nem fontos! A legfontosabb! Fõleg most, mikor napról napra nõ a munkanélküliség és a szerény keresetûek száma. Aki kicsit jobban keres mint az átlag, az nagyon kapós a lányok szemében,
Amíg csak egy vagyonõr volt, addig õ volt a barátnõje: http://cms.blikk.hu/data/cikk/2/6/95/89/cikk_2069589/9_o_tar.. Érdemes sikeresnek lenni.
http://galeria.nlcafe.hu/1/50463/0/1 Itt sem úgy néz ki a csaj mint egy szerelmes nõ, és még készült róluk két kép, hát azokon sem repes.
Az meg ki?
nem csak a külsõ számít, és ebbõl nem az következik, h a pénz és a hírnév a lényeg. a belsõ is nagyon fontos, és õ normális kedves férfinek tûnik
A kérdező hozzászólása: Elég régi? Most mutatták a fúkuszban 10 perce, hogy még mindig együtt vannak, már két hónapja.
Hasonló a fejük, és nem minden a külsõ. Az is lehet, hogy úgy szop a csaj, mint egy porszívó.

Ha egy 14 éves fiú beszél a szüzeség elvesztéséről, azt mondják ilyen korban már érett rá, ha kívánja tegye. Ha viszont egy 14 éves lány mondja ezt, már leszólják. Miért van ez?

Ha egy 14 éves fiú beszél a szüzeség elvesztésér?l,azt mondják ilyen korban már érett rá,ha kívánja tegye.Nadeviszont ha egy 14éves lány mondja ezt,már lek*rwázzák?Lerib*ncozzák?Pedig másik kérdés kapcsán azt mondják:A fiúk tiniként,3-4évvel éretlenebbek,míg a lányok a koruknak "megfelel?en" viselkednek.Ne azt írjátok h nincs így,mert mind a való életben,mind ezen az oldalon is ezt tapasztaltam.

Legjobb válasz: ez baromsag, akar fiu akar lany 14 evesen meg gyerek a szexhez. A kerdesedre a valasz meg az is lehet, hogy a fiuk szuzessegenek az elvesztese nem egyenerteku a lanyok szuzessegenek elvesztesevel. A lanyoknak fajdalmas es meghatarozo elmeny a kesobbi szexualis eletre. Amugy 14 eves korban minden fiu felfedezi sajat testet, elkezd maszturbalni, mert rajon, hogy jo es azert csinalja. A 14 eves lany meg azert akar szexelni, hogy felvagjon vele, mert mar mindenki csinalja.

ez baromsag, akar fiu akar lany 14 evesen meg gyerek a szexhez. A kerdesedre a valasz meg az is lehet, hogy a fiuk szuzessegenek az elvesztese nem egyenerteku a lanyok szuzessegenek elvesztesevel. A lanyoknak fajdalmas es meghatarozo elmeny a kesobbi szexualis eletre. Amugy 14 eves korban minden fiu felfedezi sajat testet, elkezd maszturbalni, mert rajon, hogy jo es azert csinalja. A 14 eves lany meg azert akar szexelni, hogy felvagjon vele, mert mar mindenki csinalja.
A kérdező hozzászólása: Érdekelne kissé h ki ésmiért is pontozta le a 2.válaszolot, amikor eljesen igaza van?:O Am én adtamneked egy plusszt:)
Nagyon jól látod mindezt! Sajnos tényleg így van, de nemcsak a te korosztályoddal van ez így. Bizony az idõsebb, éretebb, nõket is egyenesen lekurvázzák stb, ha olyat cselekszik, de ha ugyanazt teszi egy pasi arra nem mondanak semmit. Hülye egy helyzet. Szerintem ezért is fél olyan sok csaj odaadni magát a fiúnak, pasinak. Ha lefekszik is a lány a barátjával vagy valakivel egy egyéjszakás kalandra, hogy jól érezze magát máris lekurvázzák, de ezt már a srácról nem mondják, pedig õ is csak egy egyéjszakás kalandban volt benne. De ezt mi emberek rontottuk el, hogy ilyen a felfogásunk. Legalábbis a legtöbb emnernek ilyen. De vannak, akik nem így fogják fel! Ezt azért írtam le, mert biztos vagyok benne, hogy lett volna, aki kikérte volna magának a negatív véleményemet.
így van, és ennek társadalmi okai vannak. ez nem jó dolog, a leghatékonyabban akkor tehetsz ellene, ha következetesen mindig mindent úgy teszel, ahogy neked tetszik. nyugodtan éld úgy a magánéleted, ahogy akarod, minden jogod megvan hozzá, és ne félj attól, hogy korlátolt embereknek esetleg ez nem tetszik.

Miért van az mindig, hogy a lányok azt mondják, hogy "legyünk barátok", amikor érthetően kimutatom, hogy tetszik nekem? Nem elcsépelt már ez a szöveg kissé? Eddig 2× jártam így.

Legjobb válasz: A legyunk baratok nalam azt jelenti, hogy szeretem, mint embert, es jol erzem magam vele, es szivesen maradnek vele jo viszonyban, de nem akarok vele osszejonni. Ennyi. Nem lekoptatas, csak egyszeruen havernak jo, de pasikent nem tudokra gondolni. Biztos nektek is vannak olyan lanyok, akikkel joban vagytok, de el se tudnatok kepzelni, hogy jarjatok veluk. Es ilyenkor mem feltetlen a kulsovel van baj. Van, hogy helyes, jofej, de valami megmagyarazhatatlan taszit benne. Volt olyan, akivel felig meddig egyutt voltam, es amikor tobb idot kezdtunk egyutt tolteni, akkor derultek ki olyan tulajdonsagai, amiket nem tudtam elviselni. Amugy meg nektek is nehez megfelelni, hogy mit kene modania szerencsetlen lanynak, mert nekem is volt, hogy elmondtam a sracnak, mi bajom a szemelyisegevel, mire teljesen beragott, hogy a lanyoknak semmi nem jo, meg milyen intoleransak meg stb. Ha meg nem mondom el, hanem csak azt mondom, nem tudom vele komolyabb szintre emelni a kapcsolatot (=ha tudunk, maradjunk baratok), akkor meg azert vahyok a kocsog.

A legyunk baratok nalam azt jelenti, hogy szeretem, mint embert, es jol erzem magam vele, es szivesen maradnek vele jo viszonyban, de nem akarok vele osszejonni. Ennyi. Nem lekoptatas, csak egyszeruen havernak jo, de pasikent nem tudokra gondolni. Biztos nektek is vannak olyan lanyok, akikkel joban vagytok, de el se tudnatok kepzelni, hogy jarjatok veluk. Es ilyenkor mem feltetlen a kulsovel van baj. Van, hogy helyes, jofej, de valami megmagyarazhatatlan taszit benne. Volt olyan, akivel felig meddig egyutt voltam, es amikor tobb idot kezdtunk egyutt tolteni, akkor derultek ki olyan tulajdonsagai, amiket nem tudtam elviselni. Amugy meg nektek is nehez megfelelni, hogy mit kene modania szerencsetlen lanynak, mert nekem is volt, hogy elmondtam a sracnak, mi bajom a szemelyisegevel, mire teljesen beragott, hogy a lanyoknak semmi nem jo, meg milyen intoleransak meg stb. Ha meg nem mondom el, hanem csak azt mondom, nem tudom vele komolyabb szintre emelni a kapcsolatot (=ha tudunk, maradjunk baratok), akkor meg azert vahyok a kocsog.
Nezzel magadba, lehet jo okuk van ezt mondani. En nem ezt szoktam mondani, hanem kerek perec azt, hogy sajnalom, de ez meg ez nem tetszik benned stb.
Ez lekoptatós szöveg. Ez azt jelenti: Nem tetszel, nem akarok tõled semmit, de hogy ne bántsalak meg nagyon, így fejezem ki magam" :/
lekoptatós szöveg: azt jelenti, hogy tetszik neki, ahogy bánsz vele, csak ronda vagy. aztán elmegy az elsõ jóképû, bunkó s*ggfejjel.
Pontosan.
Nagyon jó lenne, ha minden lány így tenne, mint te, elsõ válaszoló. Nemrég én is találkoztam egy ilyen lánnyal, konkrétan elmondta, mi nem tetszett neki bennem. Azóta lett barátnõm, és szerintem sokat segített, hogy a másik lány által mondott objektív dolgok közül volt, amit megváltoztattam:) (tehát a "túl fiatalnak nézel ki" véleménnyel nem lehet mit kezdeni, de a "ne legyen olyan hajad, amit folyton ki kell söpörni a szemedbõl, mert az a mozdulat b*zis"-on elgondolkodtam, és barátaim is mondták, mennyivel jobb így, hogy picit rövidebb a hajam)
Utolsó te nem tudom mirõl beszélsz ez egy tipikus lekoptatós szöveg ilyen apróságokért meg valakit nem szoktat lepattintani mert a szemébe lóg a haja. Úgy látszik te sem vetted a lapot.

Azt mondják, a lányok apásak lesznek előbb-utóbb, ez körülbelül mikor kezd kialakulni?

Tudom,nyilván nem törvényszer?, és vannak kivételek, de most az érdekelne, akiknél így lett.

Legjobb válasz: Ne nézzetek hülyének, de amikor az én lányom 8 hós volt, én észrevettem valamit. Apa hazaérkezett minden nap 17 óra körül a munkából. A lány ekkor vigyorgott, ugrabugrált, majd elrepült. Apa gyorsan kezet mosott, a kislányom meg nyújtotta a kis kezét, apa pedig ölbe vette. Ez volt minden nap, nagyon látszott, hogy apával akart olyankor játszani. Másik dolog, amikor hétvégén elmegyünk bevásárolni, általában apa viszi ölben a leányzót, amikor már nem bír a kis ülõkében megülni, együtt nézelõdnek, és én tolom a szekeret. Egyik alkalommal pedig az történt, hogy apa mondta, mostmár vigyem kicsit én a lányt, mert már fáj a karja (pedig még csak 8,5 kg). Szóval átvettem a picurkát. Ekkor õ elkezdett visítani a Cora kellõs közepén, és nyújtotta mindkét karját apa felé, vissza akart menni. Visszaadtam az apjának. Ez volt az elsõ ilyen eset, de olyan rosszul esett hirtelen, hogy majdnem én is elbõgtem magam a Cora kellõs közepén.

Ne nézzetek hülyének, de amikor az én lányom 8 hós volt, én észrevettem valamit. Apa hazaérkezett minden nap 17 óra körül a munkából. A lány ekkor vigyorgott, ugrabugrált, majd elrepült. Apa gyorsan kezet mosott, a kislányom meg nyújtotta a kis kezét, apa pedig ölbe vette. Ez volt minden nap, nagyon látszott, hogy apával akart olyankor játszani. Másik dolog, amikor hétvégén elmegyünk bevásárolni, általában apa viszi ölben a leányzót, amikor már nem bír a kis ülõkében megülni, együtt nézelõdnek, és én tolom a szekeret. Egyik alkalommal pedig az történt, hogy apa mondta, mostmár vigyem kicsit én a lányt, mert már fáj a karja (pedig még csak 8, 5 kg). Szóval átvettem a picurkát. Ekkor õ elkezdett visítani a Cora kellõs közepén, és nyújtotta mindkét karját apa felé, vissza akart menni. Visszaadtam az apjának. Ez volt az elsõ ilyen eset, de olyan rosszul esett hirtelen, hogy majdnem én is elbõgtem magam a Cora kellõs közepén.
az enyém nagyon anyás. pár napja van, ha ott van az apja is, akkor labdázni vele akar, vagy ha mondom hogy elmennek együtt valahova, akkor visít, ha olyamit lát, amibõl tévesen azt vonhatja le, hogy mégis én megyek vele, pl. én nyitom az ajtót...akkor lkezd nyöszögni majd visítani, hogy apa!! de mondom, ez pár napja van csak. most múlt 20 hónapos a kislányom. de ha baja van, akkor anya, anya...elaludni is csak velem.... :) )
A kérdező hozzászólása: Az én lányom most 15 hós, és nagyon anyás (még).
Az én lányaim, 3 és 1 évesek, imádják Apát! De nem tipikus apás lányok. A 3 éves már 8 hónaposan ragaszkodott az apjához. A kicsi most 1 évesen kezdi sorozatban a puszikat kérni az apucitól.
A mi kislányunk most lesz 7 hónapos, de Apa az Isten. Amikor nyitja az ajtót, már visít és fekve fut. :D Nagyon mókás.

Ha félidősen azt mondják hogy lány, akkor már nem fog változni ugye? Legalább is kis esély van rá? !

Legjobb válasz: Hát én úgy jártam hogy 36-ik hétig lány volt.Sehogy sem akart látszani a kukaca.Doki is állandóan mondta,tuti lány.Megmondom õszintén volt bennem egy kis keserûség,de hamar elmúlt.Most van két nagy fiam meg egy kicsi lánykám végre:))

Hát én úgy jártam hogy 36-ik hétig lány volt.Sehogy sem akart látszani a kukaca.Doki is állandóan mondta, tuti lány.Megmondom õszintén volt bennem egy kis keserûség, de hamar elmúlt.Most van két nagy fiam meg egy kicsi lánykám végre:) )
Hát nem fog kinõni a kukaca! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, remélem szerencsésebb leszek, mint akiknek végig lányt mondtak és fiú lett! :)
Igazából kinõni már nem fog. :D De az lehetséges, hogy úgy helyezkedik, hogy lánynak tûnik.:D Biztos akkor lesz, ha már megszületett.Mondjuk nekünk a 16.héttõl kisfiút mondanak és mivel magzatvíz vételre is szükség volt, így 100%, mert XY. :D 26 hkm
Egy ismerösöm járt igy mostanában , végig lányt mondtak és az utolsó uh-n derült ki , hogy mégis kukija van.
Barátnõm volt úgy, hogy végig fiút mondtak, mindenben fiús dolgot vettek, 4D-n is voltak többször (a férje a kórházban dolgozott, így többször is moziztak ingyen), mégis kislányuk született. :D
Mármint elsõ fiamnál:)
Akkor tutira nem nõl ki neki! :) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Azt mondta az uh szakaszisztens, nem doki volt hogy az õ 20éves szakmai tapasztalata alapján ez lány, és egybõl megállapította(legalábbis rávágta) :)
Ha egyértelmûen mondta a doki, akkor tuti! Ha sokáig nézegette, akkor már nem annyira :)
A kérdező hozzászólása: ÉS 4D-sen is fiút mondtak neki? Vagy nem is volt?
Ismerõsömnek végig fiút mondtak.Lánya lett.
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon remélem! :D Bár olvastam már rémtörténeteket is, pl állítólag 38hetes koráig azt mondták lány, megvettek mindent rózsaszín baldahinos kiságy, rózsaszín ruhák, lányos babakocsi stb, és mégis fiú lett :D de remélem erre kicsi az esély :)
:) Jóvanna :)
A kérdező hozzászólása: :DDD
Nekem egészen a 25. hétig lányt mondtak. A 25. héten elmentem 4D-re és ott már tisztán látszott, hogy fiú lesz.:) Pedig az orvosom annyira biztosra mondta a lányt. Most éppen azon gondolkodom, hogy orvost váltok. Csak nem tudom, hogy 27 hetesen lehet-e még váltani.

Mit tegyek vagy mit mondjak hogy sokan kedveljenek, mert sokan úgy állítanak be hogy szégyenlős, nem fog beszélni. Stb, és hogy sokan szeressenek hogy azt mondják:huuuh ez a lány tök jó fej és sokan dumcsizzanak velem?

de lécci ne azt írjátok hogy legyek önmagam,mert pont az amin változtatni kéne

Legjobb válasz: lehet kicsit fura lesz a válaszom, de sztem ez egy nagyon jó módszer hogy megkedveltesd magad az emberekkel! olvass minél többet, érdeklõdj, tudj minél többet minél több mindenrõl; akár a hírekrõl, sztárokról, az élõvilágról. így midnen témában jártas leszel és nagyon sokmidenrõl el lehet veled beszélgetni! és ugye az emberek szeretik az olyan embereket akikkel sokmindenrõl lehet dumálni! ( de azért ne akarj túl komolynak tûnni, legyél bohókás és laza is)

lehet kicsit fura lesz a válaszom, de sztem ez egy nagyon jó módszer hogy megkedveltesd magad az emberekkel! olvass minél többet, érdeklõdj, tudj minél többet minél több mindenrõl; akár a hírekrõl, sztárokról, az élõvilágról. így midnen témában jártas leszel és nagyon sokmidenrõl el lehet veled beszélgetni! és ugye az emberek szeretik az olyan embereket akikkel sokmindenrõl lehet dumálni! ( de azért ne akarj túl komolynak tûnni, legyél bohókás és laza is)
hmmm. Én pont azt mondom, amit nem szeretnél. Nem jó az sem, ha sokan szeretnek, ha belegondolsz, az nem is lehet õszinte szeretet. Viselkedj csak úgy, mondd azt amit érzel, persze nem kell mindent kimondani! Ha így cselekszel, azok az emberek fogják a társaságodat keresni, akit valóban illenek hozzád, és nem azok, akik a kimódólt lányt keresik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat...még azért jöhetenk:P
add magadat és senki kedvéért ne változz!
A kérdező hozzászólása: MÉG VÁLASZOK!!!!!!
legyél vicces, ne vedd véresen komolyra a dolgokat, merj kockázatokat vállalni ha valami nemjönbe az se baj, csak tanulj meg nevetni magadon és a hibáidon. legyél határozott és mindig legyen véleményed, de ne legyél túl rámenõs

Vannak itt olyan lányok akiknek mindig azt mondják, hogy jól néznek ki, de mégse hiszik el?

Legjobb válasz: Az összes lány ilyen. a lány tudja magáról,hogy 10/10 es és ki rakja fb, re 1 fürdõrucis képet , hogy dagi meg csúnya.. szánalmas.. sajnáltatják magukat

Az összes lány ilyen. a lány tudja magáról, hogy 10/10 es és ki rakja fb, re 1 fürdõrucis képet , hogy dagi meg csúnya.. szánalmas.. sajnáltatják magukat
Jelentkezem! 17/L
Nekem is mondták, pedig én sem vagyok az, átlag alattinak látom magam a tükörben. Ilyenkor az ismerõseim furcsán néznek és megkérdezik normális vagyok-e. Pedig az, hogy még nem volt barátom engem igazol. (És elmúltam 20.)
Sokan mondták már, viszont nem nagyon hiszem el, tudom, hogy mik miatt nem lehetek "igazán szép".
A melleimmel én is így vagyok, minden barátom azt mondja, hogy, a tenyérnyi, másfél tenyérnyi a legjobb, de én mégis kicsinek érzem. Ez naptól függ, van, hogy elégedett vagyok, máskor meg belenézek a tükörbe, és meglepõdök, hogy mi az az izé, ott benne.
Én is ilyen lány vagyok.
Sok ilyen lány van.
Nekem a melleimre mondják mindig azt, hogy jó a mérete, meg minden, de sosem hiszem el.
Vannak és gondolom, hogy nem is vagyunk kevesen.
Rám mondták, de én tényleg nem nézek ki jól.
Én is bõvíthetem soraitokat. Sokszor nem is tudom hova tenni a "szépségemre" irányuló bókokat... Nem vagyok én túlzottan önkritikus, csak realista. L/18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!