Találatok a következő kifejezésre: Azt mondják a (2722 db)

Pótfelvételin gondolkodom. Az Igazságügyi Igazgatási érdekel leginkább, az után pedig Kriminológia Msc, de azt mondják a Közigazgatás-szervezõvel jobban járok. Nektek mi a véleményetek?

Nincs emeltem ezért nem Jogász.. Gondoltam arra is hogy leteszem a töri emeltet és jövõre megyek a Jogászra.Minden észrevételt,tapasztalatot szívesen fogadok!

Legjobb válasz: Jól mondják...bármelyik megoldás jobb mint amit te leírtál itt..

Jól mondják...bármelyik megoldás jobb mint amit te leírtál itt..

10. hetem taposom, eddig nem volt semmi panaszom ugy ertem verzes vagy barnas folyas. Azt mondjak a 12 hettöl nem kell annyira aggodni hogy elvetelek, ha eddig minden rendben bizhatok benne hogy igy is marad?

igaz hogy meg ilyen korban is csak ugy egyszerüen felszivodhat a baba?annak nincs semmi jele,csak UH-n nem lesz semmi?igaz?hiszen mar van vagy 4cm a baba,az csak ugy eltünik?

Legjobb válasz: Szia! Én 8 hetes vagyok és nekem a 4. héttõl folyamat barnázásom van, a baba mégis 2 cm és egyelõre jól van (kop-kop-kop). Na abban biztos lehet, hogy Õk már felszívódni tuti nem fognak. Ami még történhet, hogy nem fejlõdnek tovább, esetleg megáll a kis szívük. Azt csak Uh-n veszik észre, õk már nem tûnnek el maguktól. Bíznunk kell benne, hogy minden a legnagyobb rendben és ha eddig ilyen szépen fejlõdött, hát miért most állna le a fejlõdéssel. Azt mondják, hogy az elsõ 12 hét rizikós. Mégis a legtöbb baba az 5. és 8. hét közti idõszakban adja fel, ha valami nem stimmel. Persze utána is lehet, de csak POZITÍVAN! Nem lesz gond és kész!!! Neked október végén jön az egészséges babulód, nekem meg november elején :o) Ez így van rendjén és így is lesz! Boldog babavárást!!!!

Szia! Én 8 hetes vagyok és nekem a 4. héttõl folyamat barnázásom van, a baba mégis 2 cm és egyelõre jól van (kop-kop-kop). Na abban biztos lehet, hogy Õk már felszívódni tuti nem fognak. Ami még történhet, hogy nem fejlõdnek tovább, esetleg megáll a kis szívük. Azt csak Uh-n veszik észre, õk már nem tûnnek el maguktól. Bíznunk kell benne, hogy minden a legnagyobb rendben és ha eddig ilyen szépen fejlõdött, hát miért most állna le a fejlõdéssel. Azt mondják, hogy az elsõ 12 hét rizikós. Mégis a legtöbb baba az 5. és 8. hét közti idõszakban adja fel, ha valami nem stimmel. Persze utána is lehet, de csak POZITÍVAN! Nem lesz gond és kész!!! Neked október végén jön az egészséges babulód, nekem meg november elején :o) Ez így van rendjén és így is lesz! Boldog babavárást!!!!
Én nekem a 9. héten derült ki, hogy már nincs szívmûködése. Semmit problémám sem volt, csak egy pici barnás folyásom volt, azért mentem el a dokihoz. A mûtétig sem volt semmi panaszom, se vérzés, se görcsölés. Szerintem ne foglalkozz ezzel a gondolattal túl sokat. Inkább örülj a terhességnek és a szép dolgokra koncentrálj. Boldog baba várást kívánok neked!
Én is eddíg végig paráztam, de ma hogy betöltöttem a 13.hetet már egybõl egy kicsit jobban érzem magam. Éljen a második trimeszter! :-) Amúgy én is úgy hallottam 5. és a 9. hét között megy el a legtöbb baba, szóval azért innentõl már talán egy kicsit nagyobb nyugi van. A lényeg hogy azért ne egész lekedbõl aggódj, az maradjon csak meg egy kis hátsó gondolatnak! És állj pozitívan a dolgokhoz!!!! Hidd el én tudom milyen hosszúnak tûnik még ez az egy-két hét, de tényleg hamar elmegy! Meg persze az egész babavárás is, szóval élvezd ki amíg csak lehet! Kitartást és jó egészséget nektek!
Szia! Én okt 12. re vagyok kiírva, bár elõbb fogant és 1-2 nappal nagyobb mindig az uh-n. Én hétfõn leszek 12 hetes, kedden megyek az uh-ra és eléggé izgulok én is. Nekem már volt vetélésem decemberben, akkor 7 hetes voltam. De most a tünetek is elég kitartóak voltak, most kezdenek múlni a rosszullétek és remélem minden rendben lesz:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a valaszokat, probalok pozitivan hozza alni de nem tudom kitörölni ezeket a buta gondolatokat. igen nekem oktober 20-ra mondtak a baba erkezeset, nagyon varjuk sziasztok
Szia! Én 11 hetesen és 6 naposan kerültem kórházba (12 hét elõtt 1 nappal) mert hirtelen egyszer csak ömlött belõlem a vér. Szerencsére nem vetéltem el, most 18 hetes vagyok és 2 hete derült ki az, hogy mélyen tapad a lepény. Valószínû ezért volt a vérzés. Amióta kijöttem a kórházból, minden héten barnáztam 1-2 napig. Kb. 2 hete elmentem dokihoz, ekkor mondta, hogy mélyen van. Kaptam vérzéscsökkentõt (Dicynone) és azóta megszûnt a barnázás. Remélem késõbb a lepényem is fentebb vándorol. A baba amúgy jól fejlõdik, neki nincs semmi baja. :D 18 hetes kismami.

Sokan azt mondják a samsung galaxy s5-rõl hogy "vízálló". (? )

Szeretnék a nyáron csinálni egy két képet a víz alatt de nem merem beletenni a telefont a vízbe mert félek hogy a telefon tetején lévõ jack csatlakozón befolyik a víz. Vagy ott nem tud befolyni?

Legjobb válasz: Nem vízálló.

Nem vízálló.
IP67-es szabványnak felel meg, tehát szerintem nyugodtan beviheted a vízbe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)

Azt mondják a lányok hogy aranyos vagyok nagyon ez jót jelent? További lent!

sziasztok, általában az összes lány azt mondja hogy aranyos vagyok ha meglát meg stb.:) Ez most nemtudom hogy jót e jelent mert ugye nem ugyanaz a helyes és az aranyos:/ Például ha küldök valakinek képet magamról azt írja hogy de aranyos :/ És kicsi kétségbe ejtõ.. Szerintetek?:)

Legjobb válasz: Szerintem barátzóna sorsod lesz.

Szerintem barátzóna sorsod lesz.
Nem lehet h kis cuki 10-enéves kisfiú pofid van, úgy ilyesmi? http://images.kurez.com/image/12.2012/metroaaaa/1ffaa54c35f0..
A kérdező hozzászólása: Utolsó:DDDDD de amúgy picit olyan vann lehet benne valami:o
nagy különbség bazz... Egy ilyen kisgyermek megfogja a seggüket mellüket "jajj de cuki aranyos kisfiú" késõbb....."te hülye szemét!! húzz inne, m te perverz köcsög!" :) Ha gyerekkorunkban ennyire képben lettünk volna mint most...mi? :)
Jót jelent , nekem már mondta szex után csaj , megkértem , hogy magyarázz el , mert én sem tudtam hová tenni.. Nah és azt mondta hogy "..hát olyan , aranyos , kedves , jófej , szexi " Szóval elégedetten vettem tudomásul , hogy aranyos vagyok :DD (bár az más kérdés , hogy tudok lenni aranyos , bunkó , flegma , beképzelt meg még 1 csomó minden :D) 20f
A kérdező hozzászólása: Hát igen ezt nem értettem én sem mert ugye valaki lehet aranyos mint kinézetileg vagy lehet aranyos mint lelkileg vagy hogy írjam le(aranyosakat mond stb) köszönöm a segítséget picit több önbizalmam lett:)
Jah igen , szerintem is lehet kinézetileg vagy lelkileg , vagy mindkettõ :D Amúgy nekem is elég gyerekképem van , meg tudok nagy boci szemeket vágni , ha úgy érzem , az adott lánynál az a nyerõ :D
A kérdező hozzászólása: Hát így van:D naakkor remélem sok szerencséd lesz a lányoknál!:)

Azt mondják, a szerelem akkor jön, amikor nem is számítasz rá. Ez csak nőkre igaz?

A férfi ugye a kezdeményező fél. Ha pedig kezdeményez, az nem a véletlen műve, hanem szeretne valamit, és direkt csinálja. Számomra ez ellentmondásnak tűnik. Hogy is van ez?

Legjobb válasz: Nem. Én pl csak elsétáltam elõtte egy buszmegállóban. Kell ám oda mák is.

Nem. Én pl csak elsétáltam elõtte egy buszmegállóban. Kell ám oda mák is.
Ez a szerencsés-szép és egyben optimiták privilégiuma.
Én ezt sosem úgy értelmeztem, hogy amikor nem gondolok a szerelemre letámad egy pasi. :D Hanem találkozol egy új emberrel, aki hasonló, mint te, és akartlanul is megkedveled. Nem kell ennyire túl gondolni semmit.
Nem. De ami könnyen jön, az könnyen el is múlik. Velem elõfordult hogy láy jött oda hozzám és leszólított a legváratlanabbul és amilyen hirtelen egymásra találtunk, olyan hirtelen vége is lett..
Hát én már nem számítok rá, de nem is jön. (Szóval valahol hiba lehet. Vagy benne, vagy a teoriában.)
nem. nálam a letámadásos, kezdeményezõs férfi abszolút nem is játszik, én nem tudok valakit ilyen erõltetve megszeretni. csak úgy voltam eddig szerelmes, ha teljesen véletlenül elkezdtem beszélgetni valakivel valamirõl és kialakult egy kölcsönös szimpátia, aztán több. és teljesen mindegy volt, ki szólt elsõnek a másikhoz, mert nem a görcsös b**aszási szándék motiválta egyikünket sem, hanem az õszinte érdeklõdés, elsõ körben mindenféle egyéb dolog nélkül.
Persze, hogy csak a nõkre igaz, hiszen õk egy másik dimenzióban élnek. Igazából más fajhoz is tartoznak.
Mózes
hogy ha inni mennek, akkor általában vizet választ, nem üdítõt vagy valami alkoholos italt
A kérdező hozzászólása: *ezt
a vízválasztás nem a tenger megnyílását jelenti ebben az esetben, hanem azt a vízválasztást értik kicsit áttételesen, melyet a királyvíz tesz. A királyvíz megmutatja melyik az igazi, melyik a hamis.(arany) nos a pasi is ilyent tesz, csak ez egy nagy kamu..keresgél egy potya dugás erejéig. és megállapítja, hogy...mit is..?
Megállapítja, hogy jó volt-e a csaj az ágyban vagy sem. Jó volt akkor a csaj választja legközelebb ha nem volt jó, akkor meg a vizet!:-XD
Jaj, ne bohóckodjatok! Szerintem Mózes a legjobb válasz: a nõ úgy tekint a férfira, mint roppant erõs egyéniségre, határozott, erõs akaratú vezérre, akiakár a vízzel is elintézi... Hogy értsem? Hát úgy, hogy kezdetben imádja az erõ miatt, késõbb, amikor rájön, hogy tényleg erõs természet (még NEKI is ellenáll), hát megutálja. Na, ennyi.
Derítsd ki magad mit akar.
Mi a gond a csak szexszel?
És a többiek honnan tudják?
Mindenképpen a szokásosnál óvatosabbá válnék, és hagynám hogy játszon egy kicsit a tag..abból is sok minden leszûrhetõ..
vagy csak féltékenyek, rosszindulatúak ..
A kérdező hozzászólása: Az egyik kozos ismerosunknek mondta, hogy oszinten szolva neki en csak szexre kellek, masra nem.

Most komolyan mit jelent ha azt mondják a lányok egy fiúnak, hogy cuki?

cuki

Legjobb válasz: Azt, hogy cuki. Ki hitte volna. :)

Azt, hogy cuki. Ki hitte volna. :)
Rááá csesz téééél :D
Az azt jelenti ilyen esetben, hogy szívesen berakna a plüssállatgyûjteményébe, de semm több...
Azt, hogy barát zónába kerültél. Onnan nincs menekvés.
Ja, hát lekoptatásnál nincs kb. semmi jelentése. Csak mondanak valamit ami épp eszükbe jut.
Semmi jót nem jelent. Nekem már részeg bombázó is mondta, hogy olyan aranyos vagyok meg a facebookos képeim alá is írták csajok, hogy cuki vagyok. Na és mi a tanulság ebbõl? Hogy ronda, alacsony, sovány srác vagyok, aki a kutyának sem kell. Szóval gondolom már rájöttél a cuki szó jelentésére.
Az azt jelenti hogy buktad fiacskám!
Azt, hogy a lány azt gondolja, hogy a srác cuki. Szerinted?
A kérdező hozzászólása: úgy értem csajozás közben mondja nekem a csaj pl. nagyon cuki vagy de van barátom , ezzel most azt érti esélytelen vagyok vagy csak hülyít?
Komolyan?
én már mondtam barátnõmnek olyan pasira aki bejött hogy " olyan cuki *-* " szóval azért nem biztos, hogy csúnyának találnak titeket, ha le cukiznak :D de a kérdezõ esetében nem jelent jót, mert hozzátette, hogy van barátja. :)

Azt mondják a fagyhalál előtt melegséget érez az ember. De ha vízben hűl ki akkor is?

Legjobb válasz: Igen, az adrenalin miatt érzel melegséget.

Igen, az adrenalin miatt érzel melegséget.
A kérdező hozzászólása: De elõtte nagyon rossz lehet, nem próbálnám ki :$

Srácok! Azt mondják a bi és meleg filmekben HETERO fiúk vannak. Ti mennyiért vállalnátok?

Szerintem minimum bik...

Legjobb válasz: talán semmiért :)

talán semmiért :)
Ha csak szopna és dugnom kéne és van papír h nem beteg, akkor szerintem vállalnám. Hisz ha becsukom a szemem azt látok amit akarok. Meg azt mondják jobban szopnak. Csak hát nem mertem még kipróbálni sose:D
nem vállalnám. viszont tény hogy hetero fiú a jelentõs része. egyik cimborám egy idõben ilyenekben utazott, gyak "közvetítõ" volt, totál hetero volt a srácok jelentõs része. persze volt meleg is, de közel se csak õk.
mivel én elég erõsen hetero vagyok, az aktív fél szerepét szerintem 50, 000-ért vállalnám... ha nagyon jó kedvemben vagyok és nincs nõm. :)
"... sexual orientation ..." "male: Heterosex ~40% Bi-curious ~50% Homosex ~10%" És igen 50-100eFt. hetero pasik is vannak homo pornóban.
Aki hetero pornóba jelentkezik is kigyúrt BodyBuilder valamiért mindig átküldik homopornózni. Ha van 18/5 de manapság inkább 20/5-ös szerszáma aktívnak.
Hát, nekem fizethetnél böven. Amúgy van barátnöm :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!