Találatok a következő kifejezésre: Azt mondják, ha egy párnak (9 db)

Mit jelent az, ha azt mondják, hogy egy pár egyszerűen csak elfejlődik egymástól?

Esetleg eltávolodást jelent vagy vmi mást?

Legjobb válasz: azt jelenti, hoyg mikor összejöttek összeillettek. de az idõk során mindkét fél változottt, és más irányba, tehát késõbb már nem illenek össze.

azt jelenti, hoyg mikor összejöttek összeillettek. de az idõk során mindkét fél változottt, és más irányba, tehát késõbb már nem illenek össze.
Mit jelent az a szó, h elfejlõdik?

Ha a barátaim és a szüleim is azt mondják ne a páromat válasszam egy életen át, de jól elvagyok vele mit tegyek?

Sokat panaszkodtam rá a 3 év alatt, míg együtt vagyunk a párommal, a gondolati világa nem tetszik senkinek, ahogy egy nőhöz viszonyul. Közel 30-ak vagyunk, együtt élünk. Komoly kapcsolatról van szó... Folyton vitázom magammal mit tegyek. Szakítsak vagy se. Ti ilyen helyzetben mit tennétek? Mit mérlegeltek? Tényleg bizonytalan vagyok. Köszönöm segítségeteket.

Legjobb válasz: és te hogyan viszonyulsz a párodhoz?

és te hogyan viszonyulsz a párodhoz?
A kérdező hozzászólása: Elbizonytalanodom néha jómagam is. Ismerem a hibáimat, jobb ember leszek mellette. Vannak hiányosságai, hibái, vannak vágyaim amiket mellette nem tudok megvalósítani, de bizalom van bennem iránta. A szüleimhez nem szeret járni, de megteszi, nagy immel ámmal ha kérek valamit. Nem nagyon tudok most fogalmazni, agyilag már lezsibbadtam.
Szóval a közös nevezõtök a szex. Inkább szakíts vele, hiszen terveid vannak.
Gyermeteg lehetsz ha mások véleménye határoz meg.

Azt mondják, hogy egy kapcsolat azért is hűl ki mert nem dumálnak egymással a párok. De ha több éve együtt van valaki (nem házasság) akkor hogyan lehet megoldani, hogy évek után is legyen közös témájuk és tudjanak beszélgetni?

Legjobb válasz: Ha két ember eltávolodik egymástól az nem feltétlenül azért van, mert nincs közös témájuk. Ettõl függetlenül ha valakit már annyira nem kedvelsz, hogy kb látni is nehezedre esik, akkor beszélgetni sem fogsz vele.

Ha két ember eltávolodik egymástól az nem feltétlenül azért van, mert nincs közös témájuk. Ettõl függetlenül ha valakit már annyira nem kedvelsz, hogy kb látni is nehezedre esik, akkor beszélgetni sem fogsz vele.
Egyébként szerintem azért is mondják, mert az emberek társas lények. De mondjuk ha találkozol egy barátnõddel/ismerõsöddel/anyukáddal vele tudsz beszélgetni? Ha igen, akkor a pároddal is tudnál. Vagy hozz fel egy témát. ÉS hogy mi legyen? Ezt csak te tudhatod. De amikor a kocsiban bámulsz ki a fejedbõl akkor is vannak gondolataid. Oszd meg vele ezeket. VAgy félsz, hogy az ilyen spontán gondolatokra hogy reagál? Vagy hogy kinevet a gondolataid miatt? Vagy mi az oka? Nem baj az, ha csönben ültök néha egymás mellett. A csend néha többet mond el, mint ezer szó. Csak jó lenne tudni, hogy mért érzed ezt kínosnak, vagy rossznak. Én pl. amikor a párom mellett hallgatok, azt sem érzem rossznak. (kivéve, ha összeveszünk, és egyikünk sem szólal meg). Mert tudom, hogy bármikor, amikor csak eszembe jut valami, akkor azt mondhatom. És ez igaz rá is. Úgy érzem a szavaidból, hogy nálatok ez nincs meg. Mert tudod van egy olyan "törvény", hogy a csend erõsíti a csendet. Szóval ha sokáig csendben ültök, akkor mindketten azt várjátok, hogy a másik szólaljon meg, ezért hallgattok mindketten. És miközben írok jövök rá, hogy mért is mondják ezt, hogy egy kapcsolat "azért is hûl ki, mert nem dumálnak a párok". Mert a pároknál általában nincs az, hogy féltik a gondolataikat, hanem vátran kimondják egymás elõtt, és nem félnek/tartanak a következményektõl, hogy nem szégyellik a legtitkosabb gondolataikat sem. Ezért van mirõl beszélgetni. Gondolkozz el, én lehet, hogy tévesen ítélek meg dolgokat, nem tudom, nem ismerem a kapcsolatotokat, csak pár dolgot felvetettem, hátha tudok segíteni (ha még aktuális)
Én ezt amit írtál nem így értelmezném: Azt mondják, hogy egy kapcsolat azért is hûl ki mert nem dumálnak egymással a párok. Ez sztem nem effektíve arról szól, hogy egész nap beszélgessetek és be ne álljon a szátok, hanem hogy a problémákat meg tudjátok beszélni. Fontos a kommunikáció, azért, ha vmi bánt ne magadban fojtsd el és söpörd a szõnyeg alá, mert akkor egyszer csak mint a vulkán kitör belõled és a sok ilyen nagyobb vita miatt vannak a szakítások. Fontos, hogy meg tudjatok mindent beszélni egymással (a munkahelyi stresszt, ha a másik valami változatosságot akar stb), kultúrált felnõtt emberek módjára, úgy hogy tekintettel vagytok a másikra, és nem úgy, hogy ha mond neked valamit ami nem tetszik Te kiakadsz és veszekszel vagy fordítva Legalábbis én ezt így gondolom.
minek akarod eröltetni a beszélgetést??? az jön magától... én 5 éve vagyok a férjemmel, és nálunk is van olyan hogy egész nap egy szót sem szólunk egymáshoz... a "szián" kívül , meg "kérsz enni?", meg "sír a baba vedd fel" ilyesmi :D és van amikor egész nap csak pletyizünk. ne eröltesd a beszélgetést... és ez nem rontja el a párkapcsolatot. viszont ha nem beszéled meg vele ami bánt, vagy valami probléma van amiröl jó ha tud, akkor baj lehet és EZ választhat szét egy párkapcsolatot
Ez igaz is! Egy indiän bölcs is azt mondta, hogy a legfontosabb dolog a vilägon a viz a feny, levegö es a beszelgetes! Miutän több eve együtt vagytok kell lenni közös temänak az biztos! Ha csak a szomszed babät szült, vagy hogy mäsnap meglätogatod a barätnöd, vagy hogy babät szeretnel...stb! Sajna ha nincs tema valoban szetesik a kapcsolat! Neked is szükseged van valakire mindig akivel szot vältassz! Emberek vagyunk! Tärsas tärsadalmi lenyek!
A kérdező hozzászólása: de én azt kérdeztem, hogy miért nem tudunk jól elebeszélgetni?pedig szeretünk együtt lenni...mindig járjuk a természetet a városokat..sétálunk stb..de nincs témánk...van hogy pl másfél órás kocsikázás során nem szolalunk meg..pedig régen nem így volt..egyszerûen nem tudunk beszélgetni...jó persze szoktunk h mi volt a melóba...mit csináltál ma..stb..de ezek ilyen max 5 perces témák..és kifújt..vége...nah??
A kérdező hozzászólása: hehe..lány vagyok XD
A kérdező hozzászólása: Azért köszi a válaszokat...hát pedig ugy érzem hogy ennek akkor se lesz jó vége...beszélgetni kell...:S
Én is hallottam mär ijet De ez ojan hüjeség csak bebeszélik maguknak az egyes nök mert azok a pletkäsabbakDe a nök viszont elvärjäk hogy beszélj de mijen témät szeretnénekHa meg öket beszéltetnéd és te välaszolsz az meg nem jo nekikVannak ijenek
A kérdező hozzászólása: én nem errõl beszélek...van barátom 3 éve..és nincs közös témánk de szeretjük egymást és szerertünk is együtt lenni...
Közös téma legtöbbször szerintem:: ha érdekel, hogy a másik mit mond; mi van vele és így már kapásból van egy közös téma. Példának okáért a milyen volt a napod címû kérdés is egy jó téma mindig :) De persze vannak olyan emberek akiknek (ugye az elõzõn kívül) teljesen más az érdeklõdési körük stb.. és mégis remek kapcsolatban élnek.. Ha figyel az ember a másikra mindig van mirõl beszélni.
[elõzõ válaszoló vagyok csak lemaradt] amúgy nekem mindig volt mivel beszélni a párommal, és már 7, éve vagyunk együtt :) ) (egy éve vagyunk házasok.. és 14 évesen ismerkedtünk meg)
nem feltétlen. De van benne valami
nem biztos...:(az exememel nagyon is rendben volt minden a szex terén, mégis szakítottunk a végén, mert az "ágyon kívül" már nem jöttünk ki. de lehet mi voltunk a kivétel, ami ugye erõsíti a szabályt:)
ez így nem teljesen igaz. kb 50-50%-ra mondanám a szexuális/érzelmi részt. van, ahol több-kevesebb valamelyik rész javára.
Nem mindig van így.Nekem is volt olyan tapasztalatom, hogy az ágyban minden oké volt, de azonkívül már nem annyira.Persze biztosan akad pár ellenpélda is erre...
Mi is igy voltunk a baratommal! Nagyon jo volt a szex, semmi gond nem volt. De az erzelmek mar elmultak es szakitottunk. Szoval ha a szex teren minden rendben van az meg nem jelent sok mindent. sztem is 50-50% de sztem az erzelmek fontosabbak. Mert ha szeretitek egymast a szex el kapcsolatos problemakat is meg lehet oldani.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, minden. És úgy értettem, hogy akkor a kapcsolatban is minden rendben.
Ha a szex problémás, az szinte biztos, hogy gondot fog okozni. De ez visszafelé nem igaz: tehát a jó szex még nem garancia a jó kapcsolatra.
szerintem nem igaz.a volt férjemmel tökéletes volt a szex.egyikünknek se volt olyan jó senkivel mint egymással.és mégis elváltunk most már 3 éve.és tudod mi a furcsa?hogy szexuálisan a mai napig együtt vagyunk, de érzelem nincs.csak egyszerûen egyikünknek sem volt olyan jó senkivel mint egymással.tehát a kapcsolat nem függ össze a jó szexszel.de az biztos hogy a rossz szex hatással van egy kapcsolatra.ahogy a jó is.
a sex az csak egy mozgató rugó, de attól még nem lesz tökéletes a kapcsolat. viszont, ha nem jó a sex. az okozhat problémákat.

Akik azt mondják, hogy Magyarországon nincs jobboldali párt, azok szerint egy jobboldali párt mit tenne, ha lenne?

Legjobb válasz: Na most ezért le leszek pontozva, de leírom: Ma már nincsen (vegytiszta) jobboldali és baloldali párt. Ez egy régi, bõ két évszázados terminológia, ami mára értelmét vesztette. A mai pártok mind retorikájukban, mind tetteikben finoman szólva vegyes képet mutatnak. És ez nem csak Magyarországra, hanem pl. az EU összes demokráciájára igaz.

Na most ezért le leszek pontozva, de leírom: Ma már nincsen (vegytiszta) jobboldali és baloldali párt. Ez egy régi, bõ két évszázados terminológia, ami mára értelmét vesztette. A mai pártok mind retorikájukban, mind tetteikben finoman szólva vegyes képet mutatnak. És ez nem csak Magyarországra, hanem pl. az EU összes demokráciájára igaz.
A jobboldali politika elsõsorban a konzervatív politikát jelenti. A Fidesz bizonyos kérdésekben valóban konzervatív szemléletû (elsõsorban alkotmányjogi és kulturális kérdésekben), de gazdaságpolitikáját tekintve gyakran baloldali értékeket képvisel (pl. minimálbér-emelés, privatizáció-ellenesség, államosítás, állami tb-rendszer). A politikatudományi értelemben vett jobboldaliság pont nem az a kisember-központú szemlélet, amit a Fidesz magáénak vall.
JOBBÁ csinálná az országot :D
A fityeszt szokták jobboldalinak mondani... Pedig nem az. A Jobbikot meg egyenesen le "nácisátángonoszkatonái"-zák... Eccóva' nincsen itt jobboldali párt. Igaz baloldali se nagyon, mert a maszop az csak haszonlesõk bandája, nem szocik. Inkább neolibsik felé hajlik az összes. Végül is a pénz egy helyrõl érkezik az összes számlájára. A mezük színe meg mindegy.
A jobboldali értékekhez a Jobbik áll a legközelebb szerintem.
Szerintem sincsenek a mai Magyarországon az eredeti angol értelemben vett jobb- vagy baloldali pártok. Inkább etnikai alapon szervezõdött pártok vannak. z MSZP, DK, LMP zsidó pártok, a Fidesz cigány + zsidó párt, a Jobbik magyar párt. Az MDF is magyar párt volt, de nem maradt talpon. Ma csak a jobbik ahol nem cigányok vagy/és zsidók viszik a prímet. Fel kellene ébredni és a jobbikra szavazni, hogy ne cigányok és zsidók vezessék Magyarországot, hanem magyarok.
Elmondom. Magyarországon több mint 150 éve zsidók uralkodnak, most hogy végre egy cigány került kormányra elkezdõdött köztük egy belsõ viszály (lásd: Orbán kontra IMF, Orbán kontra Eu). Ha most a magyar ember csak egy cseppet lenne észen, az oszd meg és uralkodj elvét alkalmazva visszavehetné a hatalmat. Mivel ez nem történt meg így kijelenthetõ, hogy sem jobboldali párt, sem a magyarság érdekeit képviselõ más erõ, ma Magyarországon nem létezik. Egy nem Jobbikos
"magáénak vall"
A kérdező hozzászólása: Hogy a Fidesz Kisember-központú??? Hogy Magyarországon 150 éve "a zsidók" uralkodnak? Szal értelmes válasz nincs?
"És ez nem csak Magyarországra, hanem pl. az EU összes demokráciájára igaz." Az Európai Uniót tagállamait nem nevezném értékmérõnek. Egy igen erõs balratolódásnak lehetünk tanúi, mely már évtizedek óta tart, és egyre csak gyorsul. Ezért a jobboldal a hagyományos értelemben teljesen eltûnt, az ún. konzervatívok meg olyanok, mint a német CDU vagy a magyar Fidesz. Ugyanezen folyamat az Egyesült Államokban is megindult társadalmi szinten, de jóval késõbb, és a pártok szerkezetét még nem érintette - meg amúgy is: egy kétpártrendszert nehezebb "átalakítani", hiszen ott gyûjtõpártokról van szó minden esetben. A jobb- és baloldal a hagyományos értelemben (Girondi-Jakobinus) valóban értelmét vesztette, de a fogalompár - megváltozott jelentéstartalommal - tovább él: alapvetõen gazdasági beállítottságra utal. A kérdésre válaszolva: az elsõ nagyjából jól leírta.
"Hogy a Fidesz Kisember-központú??? Hogy Magyarországon 150 éve "a zsidók" uralkodnak? Szal értelmes válasz nincs?" Úgy vélem ez tipikusan azon kérdezõk egyike, aki jobban tenné ha leírná mit kell neki válaszolni és mindenki csak azt másolná be. :D
A jobboldali és a baloldali megnevezés mára elavult.

Azt mondják egy férfit szexel lehet megtartani. De mit tegyek ha én nem kívánom annyira a szexet mint a párom? Erre rámehet egy kapcsolat?

Legjobb válasz: " Olvasgasd a nõi magazinok szextippjeit" ÚRisten, csak azt ne!!! Ha azokat veted be, na az garantált siker arra, hogy lelombozod a férfit. A múltkor épp a kezembe került egy cosmo, ilyeneket írtak benne, hogy suttogd a férfi fülébe reggel, hogy este úgy betolnál egy kolbászt (átvitt értelemben), meg vágd magad szexi állatmintás fehérnemûbe és indulhat a "dzsungelszex", meg a cukrászdában nyald le a szája szélén maradt habot és ajánld fel, hogy mást is nyalogatnál... Hát esküszöm tátott szájjal ültem és nem tudtam hogy sírjak-e vagy nevessek :O A kérdésre válaszolván: egyetértek azokkal, akik szerint nem a szexszel lehet megtartani, de annak minõségi, mennyiségi hiányára rámehet a kapcsolat. Ha te undorodsz magától a szextõl mindenféle arra okot adó negatív élmény megléte nélkül, nem ártana felkeresni egy szexuálpszichológust, õ tudna segíteni meghatározni, hogy te végülis aszexuális vagy-e (ami egy normális, létezõ állapot, beállítottság), vagy valami más, pszichológiai jellegû problémád van, amin esetleg segíteni lehet. Ne szégyellj segítséget kérni!

" Olvasgasd a nõi magazinok szextippjeit" ÚRisten, csak azt ne!!! Ha azokat veted be, na az garantált siker arra, hogy lelombozod a férfit. A múltkor épp a kezembe került egy cosmo, ilyeneket írtak benne, hogy suttogd a férfi fülébe reggel, hogy este úgy betolnál egy kolbászt (átvitt értelemben), meg vágd magad szexi állatmintás fehérnemûbe és indulhat a "dzsungelszex", meg a cukrászdában nyald le a szája szélén maradt habot és ajánld fel, hogy mást is nyalogatnál... Hát esküszöm tátott szájjal ültem és nem tudtam hogy sírjak-e vagy nevessek :O A kérdésre válaszolván: egyetértek azokkal, akik szerint nem a szexszel lehet megtartani, de annak minõségi, mennyiségi hiányára rámehet a kapcsolat. Ha te undorodsz magától a szextõl mindenféle arra okot adó negatív élmény megléte nélkül, nem ártana felkeresni egy szexuálpszichológust, õ tudna segíteni meghatározni, hogy te végülis aszexuális vagy-e (ami egy normális, létezõ állapot, beállítottság), vagy valami más, pszichológiai jellegû problémád van, amin esetleg segíteni lehet. Ne szégyellj segítséget kérni!
Az elsõ részével nem értek egyet. Szexxel nem lehet egy férfit megtartani, de a szex (hiánya, minõsége) miatt el lehet veszíteni. Igen akár ra is mehet a kapcsolat
Akkor esélytelen.
Rámehet a kapcsolatod. Olvasgasd a nõi magazinok szextippjeit, hátha akkor jobban fogod élvezni a dolgot, ha visztek bele valami újítást. Kényszerbõl pedig nem lehet szeretkezni, mert érzi a pasi, hogy herótod van az egésztõl, és elmegy az önbizalma, stb, elhidegülés, megcsalás...
Az is lehet, hogy csak a párodhoz nem vonzódsz igazán. Ez megtévesztõ lehet. Lehet, máshoz vonzódnál.
Ez a kérdés némi pontosításra szorul. A "nem kívánom annyira" és az "undorodom tõle" között azért van néhány árnyalatnyi különbség...
Igen.
Mióta vagytok együtt? Más kapcsolatodban is éreztél már így? Jó egyébként a kapcsolatotok? Bocs, de kevés az info :)
Aszexualitás?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi lehet az oka de undorodom a szextõl.
A kérdező hozzászólása: Jó vicc. Ha megcsal akkor már tönkrement.
Nem megy tönkre ha hagyod hogy máshol elégüljön ki.
Ez nem igaz. Egy férfit nem kell megtartani, csak akkor, ha más is van a láthatáron, de akkor meg nem szabad. Ha a párod valóban szeret, nem fog más nõhöz fordulni szexuális kielégülésért. Ha téged akar, rád hagyja, nem pedig mást keres. Akkor megy rá a kapcsolat, ha nem is volt igazán az. Ha csak az kell neki, hogy nemi életet élhessen veled úgy, hogy te nem akarod, akkor az a helyes ha szakítotok.

Ha két vallás esküvői szokása nagyban különbözik azt hogy lehet megoldani? Párom Jehova tanúja én viszont egy teljesen más, református vallású vagyok. Így az esküvő templomban, lagzi megoldható vagy inkább mondjak le róla?

nagyon kedvelem a párom családját és 100%-ban megértem őket..:)neki fontos ez a vallás velünk ellentétben,de elvileg ha tartjuk a szokásaikat csak a házasságkötőteremet meg egy családi vacsorát tartalmaz az esküvő.

Legjobb válasz: Én 1x voltam Jehovista esküvõn, "lagzin". Dolgoztam mint felszolgáló. A felénél nem tudtam eldönteni hogy most akkor temetés van vagy esküvõ. Se zene, se ital, se tánc, se semmi.

Én 1x voltam Jehovista esküvõn, "lagzin". Dolgoztam mint felszolgáló. A felénél nem tudtam eldönteni hogy most akkor temetés van vagy esküvõ. Se zene, se ital, se tánc, se semmi.
Ha nem vagy nagyon vallásos, akkor kihagyhatnátok az egyházi esküvõt, helyette tarthattok egy szép polgárit. Akkor az õ családjának sem kell bemenni a refi templomba, meg neked sem az övékébe. Úgy tûnik a leírásodból, hogy neki sem fontos a vallása, akkor meg minek bohóckodni mindenféle templomban. Esküvõ után egy szolid ebéd, amin részt vesznek a szülei is, aztán lagzi hajnalig, amire csak az megy, aki akar. Én biztos így csinálnám.
Szerintem irány Vegas, ott senki sem pofázik bele hogy ti hogy akartok házasodni. Hmm.. amúgy tényleg, most ez az egész rólatok szól, vagy a párod családjáról? Mert ha rólatok akkor megmondhatjátok nekik hogy ezt a "királyság termét" meg a többit eljátszhatják a saját esküvõjükön akár 100x is, a tiéteken az van amit ti mondtok, ha tetszik tetszik, ha nem nem.
Csak az lesz a baj szerintem hogy hagyományos esküvõn a párod "hívõ" családja nem nagyon akar majd részt venni. Már amennyire ez bajnak nevezhetõ.
3 nem hisz?-akkor szelíden, gyöngéden a reformátusra beszéld rá..akár titokban a szektás család elõtt.. (nekem volt hasonló saját élményem)
Snassz esküvõtök lesz, ha a jehovás hagyományokat akarjátok követni.
Huh, nehéz életed lesz.... Még nem téritettek meg?
"nem vagy nagyon vallásos" -ilyen kategória nincs. Vagy hiszed, hogy fontos Isten áldását kérni- amit pap, lelkész a szertartás révén közvetít, vagy nem. Mi négyen voltunk, 2 tanúval(Nem Jehtanúval, hanem esküvõi tanúval)+ a hídteremtõvel (pontifex=pap, lelkész) fontosnak tartottuk Isten áldását - és szép volt. Titkos a világ felé, tiszta és nyílt Isten felé. (ötöske voltam)
Még a 70-es években nem volt megengedett a zene és tánc. Akkoriban barátkoztam egy jehovista kislánnyal. Egyébként a baptisták, adventisták és más kisegyházak tagjai a mai napig nem bulizhatnak.
hogyne táncolhatnának!!dehogyisnem, csak alkoholt nem isznak, de ugyanúgy mulathatnak, mint bárki.
A Jehova tanúk nem mehetnek be templomba, nem vehetnek részt szertartásokon. Nektek egy polgári esküvõt és csöndes vacsorát tudnék ajánlani. Õk nem isznak, nem táncolnak, nem mulatnak. Úgy tudom, csak egymás között házasodhatnak. Volt osztálytársnõm is elrendezett házasságot kötött.
Én nem mondanék le a lagziról csak ezért, ellenben a templomi esküvõrõl igen, ha nem köthetünk házasságot a saját vallásom szerint. Ha pl. a párom református lenne, én katolikus, akkor más a helyzet, belemegyek akár a református esküvõbe is, mert nem ezen van a hangsúly, de ha a párom jehova lenne, semmiképpen nem házasodnék az õ hite/egyháza szerint. Ezen felül nincs is megkeresztelve, akkor nem mindegy? Még amit eltudok képzelni, hogy semleges helyen adjon titeket össze a pap, akár egy szép szabadtéri helyen, így nem kell betenni a jehováknak a lábukat a templomba, nehogy belegebedjenek szerencsétlenek... A polgárit gond nélkül meg lehet tartani, a lagzit pedig úgy tartanám, hogy az elején nincs különösebb felhajtás, amíg a vacsora tart, aztán indulhat a buli, zene, aki részt akar venni rajta, az részt vesz, aki nem az nem.
Attól, hogy a Szülei Jehova tanui, attól még miért ne lehetne esküvõ után lagzi????nekem is volt egy párom , aki kb hasonló volt, mint a tiéd..és ha valami banzáj volt, óriási buli kerekedett, tánc, zene, minden..persze pia nélkül.(mármint õk nem ittak) mi nem vagyunk ilyen vallásúak, mégsem lesz templomi, csak polgári.. csak a templomról kell lemondanod, de a polgáriról, lagziról miért kéne???a te családod, miért ne ihatna attól, hogy az õ családja nem iszik??Attól ugyan olyan jó lagzitok lehet, mert õk nem isznak..de táncolhatnak, jól érezhetik magukat.
A kérdező hozzászólása: nem:) igazából a párom nem vallja a hitet, még meg sincs keresztelve, nem járt gyülekezetbe stb. :) igazából maga a ceremóniai lehetõségek érdekelnének...
A kérdező hozzászólása: Hát igen...végül is a hagyományok megosztásán gondolkodtam, de zsákutca az egész:/ Lagzi ha nincs este még érthetõ valamilyen szinte mert õk nem igazán buliznak-bulizhatnak, de a templomot mikor felhoztam a párom azt mondta a szülei belehalnak ha templomban házasodunk, mert náluk királyság terme van stb-stb...na? akkor most mi lesz? :[ -.-
A 9-es es 11-es monda el megfeleloen....szerintem igy kuvitelezheto. A kecske es a kaposzta is megmarad... Amugy a ti eskuvotok, a volegenyed es a te dontesed, termeszetesen nem azt mondom, hogy semmibe kell venni a csaladot, de csak normalis keretek kozt, es kompromisszummal megoldani a dolgokat...

Hátranyalt haj! Fehér bőröm van és majdnem fekete hajam. Egy pár hónapja növesztem a hajam. Azt mondják, hogy a hátranyalt haj - pl. Al Pacino-s nagyon jól állna. Tudom, hogy már rég kiment a divatból, de ha jól áll akkor miért ne? Vélemény?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon jó ötlet, nekem nagyon bejön a jólfésült zselés haj!! Jó sok hajzselé kell hozzá, de szerintem nem baj. Ne a divat határozza már meg, hogy milyen legyen a hajad! Nyugodtan próbáld ki, szerintem nagyon jó! Nagyon szexinek tartom :) Sajnos sokan nem, de ne zavartasd magad:)

Szerintem nagyon jó ötlet, nekem nagyon bejön a jólfésült zselés haj!! Jó sok hajzselé kell hozzá, de szerintem nem baj. Ne a divat határozza már meg, hogy milyen legyen a hajad! Nyugodtan próbáld ki, szerintem nagyon jó! Nagyon szexinek tartom :) Sajnos sokan nem, de ne zavartasd magad:)
Pl. nekem jól áll, de sok lány nem szereti. De én nem hagyom, hogy befolyásoljanak. Öltönnyel, és pólóval is elõnyös (legalábbis nekem). Érdemes tyúbon rákeresni (slick back hair), sok infó van.
Hát nem tudom így hirtelen én sem tudok olyat, akinek jól állna. Viszont teljes mértékben egyetértek azzal, hogy ha neked az tetszik és jól áll akkor legyen! Nem az a fontos, hogy éppen mi a divat. Inkább legyél önmagad és legyél egyedi(bb), ne a divat után menj. ;)
te tudod, de én még nem láttam olyat akinek jól állna a hátranyalt haj. fõleg mivel egy kiló zselé meg minden kell rá hogy úgymaradjon és az nem túl elõnyös senkinek ha zselékemény haja van amit a legerõsebb szél sem mozgat meg:D
http://www.miniih.com/miniiblog/akatsuki_team/files/Image/Ki.. Hidannak is jól áll xD am próbáld ki és ha jó, jó ha nem, nem.
Szerintem ez azért hajfüggõ is. Nekem azért talán nincs olyan sok hajam, mint neked (de azért nem kopaszodom, vagy ilyesmi), és az enyém talán nem is a legjobb minõségû. Én a következõt szoktam csinálni. Eleve, amikor megmosom, már azt is a zuhany alatt, hátrahajtott fejjel csinálom, tehát úgy, hogy a vízsugár eleve hátrafelé nyomja a frizurát. Minimum háromszor kell öblíteni és kétszer samponozni, de ha nagyon túlzselézett volt elõzõ nap a hajam, akkor megmoshatod háromszor is jó alaposan. Viszont a végén jól ki kell öblíteni vízzel (még mindig hátrafelé hajtva a hajad, hogy már a vízsugár belõje a sérót). Én balzsamokat nem használok, mert attól csak még zsírosabb lesz zsírosodásra hajlamos hajam. Szóval, amikor kiöblítetted, akkor a törölközõvel csak itasd le a vizet, és utána zselézd be. Én úgy csinálom, hogy felül, oldalt, és hátul is rákenem a zselét (hátrafelé igazgatva a hajat), majd egy hajkefével befésülöm, és kész. Régebben száraz hajon is csináltam, szerintem valamivel rosszabb az eredmény, plusz a szárítás roncsolja a hajadat (fõleg a forró levegõ). Kérdezz nyugodtan még. Sok szerencsét:-D.
De pl. ha csúcsos hajat (fauxhawk) szeretnél, akkor azt csak megszárítva lehet csinálni. Lásd itt: http://www.youtube.com/watch?v=pY4Jl2P9X8M
A kérdező hozzászólása: szia köszi a segítséget akkor kicsit vizesen teszem rá
OK
Majd számolj be az eredményrõl:-D.
A kérdező hozzászólása: szia jó lett, tetszik másoknak is kösz mindent
Király, nagyon örülök:-))).
A kérdező hozzászólása: légyszi mondd már el, hogy Te hogyan csinálod vizesnek kell lennie a hajnak mikor bezselézed? vagy teljesen száraznak? nekem nagyon durván erõs a hajam és nem akarom, hogy felálljon egy idõ után
A kérdező hozzászólása: 21
Cool. Kíváncsi leszek, mekkora sikereid lesznek a nõknél... Mennyi idõs vagy amúgy, ha nem titok?
A kérdező hozzászólása: Már van akkora :) Köszi
Még csak tervezed a slick back hair-t:-D?
Hajzselével, ja, sokkal. Syoss Max Holdot használok. De számíts arra, hogy éjszakára érdemes a hajadból kimosni a zselét, mert hosszútávon ártalmas.
A kérdező hozzászólása: és Te mivel csinálod? egy csomó hajzselével? milyen márka? nekem nagyon sûrû a hajam és erõs
Én nem az utolsó vagyok, hanem 21:29 és F, de szerintem érdemes kipróbálnod, bár keveseknek igazán elõnyös.
A kérdező hozzászólása: Remélem utolsó Te lány vagy :) Hány éves vagy? Mostmár amúgy megnövesztem, mindig ki akartam próbálni, kibírom mostmár :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Hi! A nõk mennyire értékelik a hátranyalt hajat? Mik a tapasztalataid így egy év után?
Mondd.
lökjed
közöld vele minél hamarabb
mond meg.. ha nem teszed bánni fogod ha megteszed és nem jön be megpróbáltad...
jóhogy mond meg neki, miután hazakísérted (olvastam hogy szoktad) valahogy finoman mond meg. Lány vagyok, most gondolkodok mi lenne az igazi de szerintem majd jön az magától:) Ne félj hogy elutasít, ha mégis akkor próbálj finomítani a dolgon hogy akkor legalább lógjatok csak együtt többet meg nem kényszeríted meg ilyesmi. Adj idõt neki:) SOK SIKERT

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!