Találatok a következő kifejezésre: Azt mondják, fontos (15 db)

Azt mondják, hogy fontos feljegyezni, hogy mikor mozdul meg a baba. És ha nem tudom konkrétan meghatározni?

16 hetes múltam és már érezgetem.Már biztos vagyok benne,hogy Õ lesz az,de nem tudnám megmondani,hogy mikor éreztem el?ször,mert az elején még nem volt egyértelm?.Olyan,mintha kis kukacok masíroznának egy ponton,de eleinte csak nagyon halványan éreztem,és nem igazán figyeltem rá.Barátn?m mondta,hogy neki az els? mozgás egy határozott rugás volt,és így pontosan onnan számolja.Én most mikortól számoljam?Fontos ez?

Legjobb válasz: Én csak azt tudom,hogy az enyém 15 hetes volt amikor elöször megmozdult,de hogy melyik nap ,pontosan azt nem,de miért is fontos ez,nem fontos,senki sem fogja konkrétan megkérdezni hanyadikán,csak kb mikor,azt meg tudod.29 hetes kismama.

Én csak azt tudom, hogy az enyém 15 hetes volt amikor elöször megmozdult, de hogy melyik nap , pontosan azt nem, de miért is fontos ez, nem fontos, senki sem fogja konkrétan megkérdezni hanyadikán, csak kb mikor, azt meg tudod.29 hetes kismama.
Szia! Én is így voltam vele ahogy Te, csak én kicsit késõbb éreztem elõször ezt, úgy a 17. hét környékén. De én sem tudtam pontosan, hogy melyik nap volt az 1. megmozdulás, így a 18. héten kiválasztottam egy napot, amikor már 100%-ra tudtam, hogy õ az, és ezt a dátumot mondtam a védõnõnél. Amit pedig a barátnõd mondott, hát...Persze az 1. rúgás egy határozott rúgás volt...:-) És addig nem mozgott semmit a pici? Ez szerintem butaság, csak nem tudta, hogy õ az. Ha pl. Te a múlt hét hétfõn már biztos voltál benne, hogy a picúr az, akkor diktáld be azt, vagy ha még korábban már biztos voltál benne, akkor egy olyan dátumot. Nem hiszem, hogy van olyan kismama, aki ha az 1. babáját várja, akkor tudja, hogy na akkor 15.-én õ rúgott egy határozottat, akkor ez az a nap :-)mikor nem is tudod, hogy milyen az amikor nem rúg határozottat :-) Nekem a védõnõm annyit mondott erre, hogy ha már sejtem, hogy õ mozog odabent, akkor még figyelgessem néhány napig, hogy biztos legyek benne, és utána mondjak egy dátumot. Tehát ezek csak körülbelüli dátumok, legalábbis akkor, ha az elsõ babádat várod. Remélem picit tudtam segíteni. További nagyon szép terhességet kívánok, és szép egészséges babát. 21 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Így már világos!
Én is így voltam, a 15, héttõl éreztem "valamit" de csak a 18. héten lettem biztos benne, hogy õ az. Mivel láttam, hogy a kiskönyvben van neki egy rublika, a védõnõnek megadtam egy olyan napot a 18 héten, amikor este párommal pocit fogva feküdtünk és éreztem, hogy rug. De nem volt egy határozott rugás, mint a filmekben lehet látni, én is azt vártam. Mondják, hogy a szülés idejét is meghatározza, de ezt is hülyeségnem tartom, mert volt, aki 11 hetesen mondta, hogy érzi, mások meg még 22 hetesen sem... TEhát nem görcsölj ezen, fogj egy napot a héten, és diktáld be azt, utána már nem foglalkoznak vele.
Szia!Senki nemfogja számonkérni rajtad a pontos dátumot.Én naplót vezettem , m minden pillanatunkról de én sem tudtam a napját.egyszer már azon kaptam magam hogy mocorog.Gratula a babádhoz.

Csokiszolinál ha van álló és fekvő is akkor melyik az erősebb? Azt mondják az álló. De abba viszont nincsen arc barnító a fekvőbe pedig van. Akkor ha az arc a fontos akkor az fekvő vagy arra is az álló?

Legjobb válasz: Szia! Hogy melyik az erõsebb az a csövektõl függ,mert a csokicsöveken belül is van több féle.A legerõsebb csõ a Hot!Dark-os.Szerintem a legjobb megoldás,ha felváltva jársz.Mondjuk 2xfekvõ 1x álló.Én személy szerint a fekvõt jobban kedvelem,az én arcomat az barnítja jobban.Ha ilyen fontos az arc akkor vegyél krémet rá.Vannak kifejezetten arcbronzosító krémek.Nekem a SCYN Poker Face vált be,ráadásul olcsó is :)

Szia! Hogy melyik az erõsebb az a csövektõl függ, mert a csokicsöveken belül is van több féle.A legerõsebb csõ a Hot!Dark-os.Szerintem a legjobb megoldás, ha felváltva jársz.Mondjuk 2xfekvõ 1x álló.Én személy szerint a fekvõt jobban kedvelem, az én arcomat az barnítja jobban.Ha ilyen fontos az arc akkor vegyél krémet rá.Vannak kifejezetten arcbronzosító krémek.Nekem a SCYN Poker Face vált be, ráadásul olcsó is :)
HOgy hogy, hogy kell hülyülni?? Rálegyezed a böfit, pukit, megdobálod kenyérgalacsinnal, esetleg meghúzod a haját stb. Jó móka lesz
Pontosan! barátkozol vele, beszélgettek, hagyd, hogy sokat beszéljen, de te irányítsd a beszélgetést. és bókolsz neki
szerintem ne hülyéskedj, csak szimplán add önmagad, beszélgessetek. Ne akarj móka mikinek tûnni ha nem vagy az mert csak beégsz a másik meg hogy ha nem magadat adod az ugyis kiderül hamarosan és akkor ne csodálkozz ha nem találkozik veled többet. Te nem azt szeretnéd hogy ugy viselkedjen amilyen? Gondolom Te sem várod el hogy egy szerepet játszon mert a lökött barátnõi azt mondták neki....

Ha azt mondjak a lanyok, hogy a kulso es a belso egyarant fontos, sot a belso kicsit lenyegesebb, akkor miert nem ez alapjan valasztanak part a csajok?

Bar nem nagy minta, de megkerdeztem 14 lanyt (17-22 kozottieket) es a tobbseg azt mondta, hogy legyen egy szexis kulseje a pasinak, a belso ertekeivel meg majd megbaratkozik. Vagyis eg jo pasival kompromisszumot kot. Akkor nem ertem hogy miert fontos a belso ha azzak ugyis meg tudnak baratkozni akarmilyen is? Ezt tamasztja az is ala, hogy a legtobb lany kepes a helyes pasijanak meg akar a megcsalast is megbocsatani. Ez csak keves lanyra igaz, hogy meg tud bekelni a belso ertekekkel vagy tobb lanyra?

Legjobb válasz: Hazudnak, ennyire egyszerû. Férfiaknak is a külsõ az elsõdleges és a nõknek is. És pont.

Hazudnak, ennyire egyszerû. Férfiaknak is a külsõ az elsõdleges és a nõknek is. És pont.
ez jo kerdes... de en rohadtul a belso miatt valasztok
Tök egyszerû. Mindenkinek a külsõ a fontos. Ha csak szex kell, akkor ez elég, ha járni is akar, akkor már a belsõ is képbe jön. Aki gázul néz ki, az kompromisszumokat köt. Ennyi. Nincs különbség pasi és nõ között.
Én úgy vagyok vele, ha egy pasi nem mozgat meg szexuálisan, akkor sose fogom tudni magam mellett párként elképzelni.
Nekem a belsõ értékek a fontosak és azok alapján választok. Egy jól kinézõ pasi belsõ értékek nélkül nem tud megfogni. Persze van, akinek a külsõ számít (pl. a mintában megkérdezetteknek) szóval változó, hogy ki mi alapján választ. 19/l
Szerintem nem lehet csak egyik. Vagyis nálam inkább ha jó fej megtudok barátkozni a külsejével még ha elsõre nem is tetszik annyira életem elsõ szerelme is ilyen volt megláttam nem nagyon tetszett beszélgettünk és utána valahogy máshogy láttam . Vagyis lehet akármilyen gyönyörû ha egy bunkó akkor én nem tudok vele lenni. Amúgy szerintem nem kéne rögtön általánosítani attól hogy valakinek nem ugyan az a véleménye mint neked attól még nem hazudik nem mindenki egyforma. 20l

Miért azt mondják a lányok külsőre, hogy nekik csak annyi fontos abból, hogy az illető pasi legyen ápolt? Holott ez sajnos egyáltalán nem így van.

Pl adott egy fiú, aki átlagos arcú, nem kövér és nem is sovány, rendkívül ápolt. szvsz minden nap tiszta ruha, minden nap hajmosás, kétszer fogmosás stb, vidám is stb, mégis elzavarják a lányok. Mert nem az az izmos jó pasi. Akkor mi a fenének mondják azt, hogy csak legyen ápolt!

Legjobb válasz: azért mert akinél ez a adonis bepróbálkozott annál pont nem az ilyen tipusú ápolt pasik jönnek be... az h egy pasi legyen ápolt, ez a minimum... és MÉG valamit hozzá kell tenni h be is jöjjön a csajnak... a srác izmokat tett hozzá... egy másik észt... a harmadik jó humort... a negyedik pénzt...stb stb

azért mert akinél ez a adonis bepróbálkozott annál pont nem az ilyen tipusú ápolt pasik jönnek be... az h egy pasi legyen ápolt, ez a minimum... és MÉG valamit hozzá kell tenni h be is jöjjön a csajnak... a srác izmokat tett hozzá... egy másik észt... a harmadik jó humort... a negyedik pénzt...stb stb
"Nincs két egyforma nõ. Lehet hogy az egyik félénk, azért küld el. A másiknak van pasija, azért. A harmadik beképzelt liba, azért. A többinek is lehet sokféle oka. Én azért nem állnék szóba veled mert rosszak a tapasztalataim és nem ismerkedem élõben." És akkor ezeket nem lehet õszintén elmondani? De jó, hogy mindig mindenkinek jó oka van, hogy tahó legyen az emberrel, aztán meg sír, hogy nem kezdeményeznek nála. Magatoknak köszönhetitek. Az is unalmas már, hogy rossz csajoknál kezdeményezel. Honnan tudod, hogy a kérdezõ, vagy a pasik kiknél és hol kezdeményeznek, mert nem hiszem, hogy mindenki ugyanott és ugyanannál, de persze ti mind kivételek vagytok. Nem ismerkedsz élõben? Mit is várjunk a facebook generációtól?
na, látod, a 21 -dik az IGAZI !
A kérdező hozzászólása: 20-hoz.
A kérdező hozzászólása: Nem általánosítok. Mert biztos van kivétel. De ha odamész 21 hoz és mind elküld, akkor már van egy viszonyítási alapom, hogy a legtöbb lány az ilyen. Mert más ápolt pasik is mind ezekrõl számolnak be.
De te nem érzed hogy általánosítasz? Nincs két egyforma nõ. Lehet hogy az egyik félénk, azért küld el. A másiknak van pasija, azért. A harmadik beképzelt liba, azért. A többinek is lehet sokféle oka. Én azért nem állnék szóba veled mert rosszak a tapasztalataim és nem ismerkedem élõben. Neten jobban szeretek, ott nem azt nézik hogy "szõke cicababa", mert nem rakok ki képet. Akkor sem ismerkedek élõben ha jó pasi jön oda hozzám... sõt akkor fõleg nem, mert nem is járnék jó pasival, mert nagyobb az esélye hogy megcsal és én féltékeny típus vagyok. Szóval én ilyen vagyok, más meg más. Nem tudom te hol és hogyan, mennyit próbálkozol, de nem tûnik úgy hogy sok tapasztalatod lenne ha így egy kalap alá veszed a nõket. Van sok kedves, aranyos, rendes, beszédes, ismerkedõs lány is, én is ismerek sokat, úgy látszik õket eddig elkerülted.
rossz csajoknál próbálkozol! én egy csinos, szép lány vagyok jó humorral(rossz tulajdonságokkal is megáldva, ez természetes), és képzeld van egy nem kimondottan Adonis barátom, akiért odáig meg vissza vagyok!:) mert egy jó felépítésû, de nem kifejezetten izmos, humoros, õszinte srác, aki mellett nõnek érzem magam! szval ne üresfejû ribiknél próbálkozz, akiknek a külsõségek a fontosak! 24l
mindig volt mindig van és mindig lesz egy hatalmas szakadék a férfi és nõi nem között... és ezt csak a bizalom tudja áthidalni idõlegesen... na azt a bizalmat kell elsõnek kiépítened és persze ingatag de meg kell próbálni, de ha viszont a lány nem engedi ezt akkor hagyd a fenébe mert biztos h nem hozád illik :)
A kérdező hozzászólása: Tehát most én azt mondom, ha odajön egy nem csúnya lány hozzám, aki nem csontkollekció és nem folyik szét mint a Duna, nem szakadt ruhákban császkál, simán beszélgetek vele. Csakhát egy lány akkor megy oda egy fiúhoz pl udvarlás céljából, ha az pl egy celeb pasi. Szval ezerbõl 1 esetben. De ha egy ugyanolyan fiú odamegy egy ilyen lányhoz, akkor ez az egész felborul és általában pofára esés a vége. Sokkal magasabbak valahogy az igényeik. De hogy mire fel? Ezt nem értem. Ha õ lenne Bódi Szilvi, akkor megérteném, de addig soha nem fogom megérteni. Lehet hogy az a pasi csak barátkozni megy oda, vagy valamit kérdezni, de még meg sem kérdezheti, mert jön a mennem kell vagy van barátom szöveg. Holott lehet nem is azt akarja az a pasi, .
elöbb irtam le h annak a csajnak az izmos jött be nem a nagy dumás... keres egy ólyan csajt aki ápolt és beszédes/humorost keres... tudod ez olyan mint a herripotterben: "a pálca választja a varázslót, (...) mert a pálca tanul a varázslótól és a varázsló a pálcától"
"mit csináljon? " - máshol keresse a belsõ értékekre fogékony, kedves, megértõ, tisztaszívû leányt.. azért van.. aki keres, az talál - csak semmi csüggedés!
A kérdező hozzászólása: Ja jó de ha nem is engedték a csajok, hogy igazából megszólalhasson vagy kibontakozhasson, akkor honnan derül ki, hogy humoros vagy okos? Maradhatna ott az a srác nyomni a dumát, de ha két szó után látja, hogy a lánynak minden baja van és menne már, alig várja, hogy lekopjon a pasi, akkor mit csináljon? Erõsködjön tovább, hátha összejön? Õk egyet pillantanak rád és már el is döntik, hogy kellesz-e vagy sem, itt a nagyon probléma. Mire megy ki ez az egész a lányoknál? De szinte az összesnél, fél mp alatt eldöntenek rólad mindent. Ez így nem fair.
fura, az én pasim jó helyen próbálkozott, nálam. elõtte 2 évig nem volt nõje egy hosszú kapcsolat után.aztán az elsõ próbálkozásnál összejöttek neki a randik velem. pedig az igazat megvallva nem egy olyan pasi, aki után döglenek a csajok, de én fülig belezúgtam. és még drága kocsija sincs.tehát nem az motivált. 2 éve együtt, boldogan.:) 24n és 30f
igazuk van... ne légy r*banc
Most ez miért lenne gáz? -.- Ribanc. Valami "kit kúrtak meg többet/többször?" versenyre akarsz talán jelentkezni? Valaki 21 évesen még szûz... akkor az ássa el magát? 19/L
a nagy fa.szt gáz!!!ez a normális!!!ritkaság ez manapság!!ne foglalkozzál mással, tedd azt amit te jónak látsz...
Egyátalán nem gáz, ne legyél olyan mint a többi. Tisztelet a kivételnek.
27 évesen összesen 1 db pasival feküdtem le, aki azóta is a párom ( 9 éve ), annyira gáz vagyok, hogy ásom el magam jó mélyre...
20 éves vagyok és csak 1 pasival feküdtem le és még mindig vele járok, és nem gáz...és nem is pontosan az alkalmak száma, hanem a minõség inkább....meg tényleg olyan akarsz lenni aki 30 éves korára kiég és nem élvezi egyáltalán mert annyian meg d..ták már? és egyáltalán ha szereted a párod minek jár ilyeneken az agyat?
Miért sajnálod azt , hogy nem vagy ordasqrva?
soha nem fogjátok megunni ezt a gáz nemgáz dolgot? már miért lenne gáz??? Annyival fekszel le amennyivel akarsz, ne érdekeljen már más véleménye.Nálad van az életed kormánya, te irányíts!!
A kérdező hozzászólása: nem, semmi jogod, hiszen nem ismersz.. de ezzel leirtad magad :) a kérdésre kellett válaszolni, nem r.bancozni össze-vissza.. azért érzem gáznak, mert már mindenki más több emberrel lefeküdt, mint én..
"csak 2-nél tartok.." CSAK??? Én nem vagyok egy szende szûz, de én sem gondolom azt, hogy versenyezni kéne, hogy ki hány és milyen nemzetiségû emberrel feküdt le... Egyébként miért tartod gáznak?
ma 15:11 de de igen van jogom hogy így beszéljek rólad!Mivel te itt nyilvánosan feltettél egy kérdést amibõl az jön le hogy meg akarod magadat bas.zatni.....nem mellesleg te kérdeztél én válaszoltam és elmondtam a véleményem rólad ennyi...ha nem tetszik bekaphatod...aztán már is egyel több f.aszt láttál:D
A kérdező hozzászólása: semmi jogod, h igy beszélj rolam!! mások már 14 évesen elkezdik, nekem meg 18 évesen került rá sor.. és csak 2-nél tartok.. ááá, nem tom :S
ma 14:01 ja hogy most még pasid is van és ilyenen töröd a fejed??sajnálom a barátodat te szerencsétlen.....remélem rájön még idõben hogy egy fas.z éhes kis ku.rva vagy valójában aki legszívesebben szét dugatná magát mindenkivel....hülye vagy kérdezõ nem becsülöd azt hogy nem dugattad szét magad és azt sem hogy van egy szuper pasid ahogy te mondtad...mi kell még akkor??mondom én a nõknek soha semmi nem jó....
Ha nem kamu, akkor inkább nem mondok semmit...
A kérdező hozzászólása: igen, de akkor elvesztenék egy szuperpasit :S nyilvan nem bocsatana meg h megcsaltam :S
Hat ez sem jo, ha folyton ezen gondolkodsz mellette.
azért érzem gáznak, mert már mindenki más több emberrel lefeküdt, mint én.. Nem nem!!Te írtad le magad ezzel a mondattal te szerencsétlen..... Szerintem itt aki gázos és szerencsétlen és aki leírta magát az te vagy....nem veszed észre hogy mindenki azt mondja hogy te ezzel nem leszel nagyobb lány?Én csak megakarlak óvni a ku.rva jelzõtõl még így is hogy nem is ismerlek... mindegy akkor legyél hülye lotyó....te életed ha jól esik akkor feküdjél le még 20 fickóval...te dolgod neked kell eldönteni hogy mi helyes és mi nem...elvégre felnõtt ember vagy....több hozzá fûzni valóm nincs a kérdésedhez....sok sikert!
A kérdező hozzászólása: igen, szerencsétlenezz le.. szépen nem lehet elmondani, csak sértegetéssel.. mellesleg, értem h mit mondtatok, majd próbálom úgy felfogni a dolgokat.. csak néha rámjön.. lehet h mert meg fog jönni, és ilyenkor furi vok :D
Akkor hát verd ki a fejedbõl ezt az egész butaságot és maradj normális nõ!
én meg 1-el??és???21/L
akkor megszakitsz vele...neked se lesz büntudatod...és õ neki meg lehet, hogy megjön az esze és elkezd törödni veled, vagy visszahóditani...ha nem müködik jobb változtatni, és szakitani vele...és akkor nem is kell azon gondolkodnod, hogy megcsalod-e vagy nem, hanem jön majd ami jön....
A kérdező hozzászólása: elhanyagol, a multkor is inakbb lanozott a többiekkel.. :S ma meg irt, h bocsi h ma inaktiv volt, de h kikészitette a suli.. :S most akkor ilyen körülmények között ne gondolkodjak másokon????
tudja?....hát basszus akkor mondd meg neki, hogy te nyitott kapcsolatot akarsz mert nem elég jó neked õ :P vagy hogy szeretnéd ha még 14-19 pasi megd..na, ha szerncséd lesz nem rúg ki...basszus még, hogy gáz -.-"
A kérdező hozzászólása: tudja..
"de mindenhol ezt látom.. vannak, akik már 14-15 évesen elkezdik.. :S" És? Ha holnaptól a kútba urgás lesz a divat, akkor is gáznak fogod érezni, hogy te még nem ugrottál bele? Egyébként meg: ha ennyire zavar, hogy nem kefélsz mindenkivel, aki szembejön, akkor kezdd el. De ne itt vergõdj, hogy de akkor a barátod elhagy -.- Kíváncsi lennék, hogy ha tudná, hogy miken töröd a fejed, meddig maradna veled.
A kérdező hozzászólása: de mindenhol ezt látom.. vannak, akik már 14-15 évesen elkezdik.. :S
21 évesen azért lehetne annyi eszed, hogy tudd, ez egyáltalán nem gáz.
érdekes kérdés... most az a bajod, hogy eddig nem ba*sztál fûvel-fával? idáig süllyedtünk volna?
Hat, ha aggodsz konnyu megoldani, fekudj le valakivel, aztan meglatod nem fog valtozni semmi, te ugyanaz maradsz mint most.
A kérdező hozzászólása: miért lenne kamu? ez nekem tenyleg komoly fejtörést okoz.. bár lehet h csak azért, mert már hianyzik a párom.. vagy nem tudom.. sok ilyen sztorit hallottam, h nyaralason meg itt-ott összefekudtek ezzel-azzal, én meg aggodom, h sose lesz ilyen tapasztalatom :S
A kérdező hozzászólása: hat.. kb. 15-20..
A kérdező hozzászólása: a haverjaim ugyanazt mondták, amit te :D h nem a személyek száma, hanem az alkalmak száma a fontos.. tehat h jarok vkivel és pl. 100-szor lefekszunk.. és nem az h mindenkivel egyszer.. :D
Szerinted hány pasival kellett volna már lefeküdnöd?
az alkalmak száma az meg teljesen mindegy, mert ha mind a kettõvel hosszabb ideig vagy együtt akkor teljesen mindegy hogy 80-szor vagy 1000-szer feküdtél le...igen is a személyek száma számít és nem az hogy mondjuk te a partnereddel akit szeretsz hányszor feküdtél le....mivel különb egy olyan aki mondjuk 10 férfivel feküdt le de mondjuk mindegyikkel csak 1-szer?semmivel mert egy otvaros k.úrva....ne hallgassál a hülye haverjaidra, te vagy a normális kategória ezt elhiheted nekem!
A kérdező hozzászólása: de olyan rossz h mindig fantazialok vkirol.. vki másrol.. h ezzel milyen lehet, meg azzal, meg amazzal.. férjhez menni meg ennyi tapasztalattal nem mernék, mert magamtól félteném a férjemet.. h megcsalnam vagy ilyesmi.. habár, lehet h az is közrejatszik, h a parommal tavkapcsolatban vagyunk, meg neha hanyagol :S multkor szoltam neki, észrevette magát.. :S de akkor is..
nem az a gáz hogy ezt megkérdezed... én személy szerint sokkal jobban örülök egy ilyen lánynak amikor megismerkedem vele mint hogy már lefeküdt 10 vagy akár annál több férfival...
A kérdező hozzászólása: nem tom.. tapasztalat kellene..
A kérdező hozzászólása: miért lenne fake?? amugy van parkapcsolatom..
Leszek a harmadik, ha elfogadsz.
Szuper. Eddig olyan kérdések voltak, hogy ciki-e szûznek lenni 20-21-22évesen... Most meg olyanok lesznek, hogy ciki-e ha csak X partnerrel szexeltem eddig. Hová fajul ez a világ?! 22F
ma 13:24 15-
Ó, te szegény, csak 2 pasi... Én 26 vagyok, 3-nál tartok és nem is nagyon tervezek többet (persze ez a körülményektõl függ, de nem reccsenek meg 20 idegen f*szért...) "igen, ez zavar.. mert hallgatom a beszámolókat, h argentin pasi d.gott meg, meg spanyol pasi d.gott meg, meg puerto ricó-i d.gott meg.. én meg " büszkélkedhetek " 2 hazaival :S" Jézus. Atya. Úr. Isten. /facepalm Mi a baj a "hazaival" egyébként?
22 éves vagyok, 1 férfi volt eddig/van az életemben már 6 éve. Szerintem az gáz, amit a mai hülye kics p_csák folytatnak. Rombolják a nõkrõl kialakított véleményt, mert minden férfi azt hiszi, a mai nõk többsége k_rva, akkor mind az. TÉVES. Van rendes nõ, aki csak azzal szeretkezik, aki a párja és csak szerelembõl. 22/L
Nem tudom ez mennyit számít, de ha a statisztika megnyugtat nekem normális barátnõim vannak. Nem gátlásosak és visszahúzódóak, de nem is qvák. 18-24 év közöttiek és átlagban olyan 3 max 4 pasival voltak eddig. Nem is tudom azt a 15-20-at honnan vetted, az marha sok lenne még egyéjszakásból is.
Az a nõ, aki azzal kérkedik, hogy milyen nemzetiségû férfiak húzták már meg, egy rendkívül primitív, egyszerû gondolkodásu ember. Ha ezt szeretnéd utánozni, a Te dolgod...
Kamu kérdés. Csak szórakozik...
idióta vagy kérdezõ....egyre jobban rájövök... ha ennyire zavar akkor b.aszasd meg magad, cigánnyal, négerrel, kínaival, benszülöttel, eszkimóval, indiánnal, bantu négerrel, mexikóival aztán kész..de majd ne csodálkozzál ha egy normális pasit kifognál aki ezt értékelné benned hogy nem feküdtél le fûvel fával....
A kérdező hozzászólása: igen, ez zavar.. mert hallgatom a beszámolókat, h argentin pasi d.gott meg, meg spanyol pasi d.gott meg, meg puerto ricó-i d.gott meg.. én meg " büszkélkedhetek " 2 hazaival :S
15-20? És akkor mennyivel éreznéd magadat különbnek?Vagy mivel lennél értékesebb mint így??Hülye vagy kérdezõ...szerintem téged az zavar hogy nem basz.tak meg még 15-20-an....no comment
Én biztosan nem jönnék össze olyan lánnyal, aki 21 évesen már 15-20 pasival lefeküdt, akármennyire is bejönne egyébként.
jaj ne érezd gáznak! nem az. persze te döntöd el..... ha tenni akarsz valamit, nyilván feküdj le több emberrel.... nem is tudom mi ebben a kérdés, hogy mit tegyél :D te tudod -.-' de remélem ez fake! nem gáz!

Ha olyan fontos a fogszabályozás, akkor az állam miért nem támogatja felnõttkorban? Vagy esetleg mégse olyan fontos, csak a pénz miatt a magánorvosok mondják?

Legjobb válasz: Azért nem támogatja, mert nem olyan fontos, nagyon sok ember leéli életét szabálytalan, kesze-kusza fogakkal és semmi baja nincs vele. Leginkább esztétika, az állam meg az esztétikát nem támogatja

Azért nem támogatja, mert nem olyan fontos, nagyon sok ember leéli életét szabálytalan, kesze-kusza fogakkal és semmi baja nincs vele. Leginkább esztétika, az állam meg az esztétikát nem támogatja
De igen fontos, ha rossz helyen vannak a kontakt pontok nem èrintkeznek jòl a fogak egy idõ utàn meglazulnak ès kihullanak.Jöhet a mûfogsor ami szintèn sokba kerül.Akkor az sem fontos?

Miért beszélik be maguknak egyesek hogy a külsõ szinte nem is fontos? Vagy tényleg így gondolják? És miért mondják el mindennek azt, akinek számít?

NEM AKAROK PROVOKÁLNI SENKIT! De szerintem minimum annyira fontos a külsõ mint a belsõ.Könyörgöm,ha valaki egyáltalán nem tetszik,hogyan tudna járni vele,vonzódni hozzá? Nem azt mondom,hogy a belsõ nem fontos,de a külsõt látja meg mindenki elõször. Ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: Csak a csúnyáknak nem fontos a külsõ.

Csak a csúnyáknak nem fontos a külsõ.
Az, hogy fontos a külsõ, oké. De az, hogy részletekbe menõen fontos minden legapróbb külsõ szempont az már nem. Márpedig mostanában a második a jellemzõ.
Ez nem bebeszélés kérdése. Egyszerûen valóban így van, a külsõ nem elsõdleges szempont, persze, ha valaki elhanyagolt, igénytelen, az már számít, de azonfelül szerintem nem.
A kisugárzás számít. Nekem a "legszebb" pasi sem kéne, ha buta, bunkó és lusta.
Hát lehet, hogy akiket te ismersz azok ilyenek, de a legtöbbüknek kevésbé számít a külsõ, ezt ki lehet jelenteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönök minden választ! 12-es:Nem feltétlenül Adoniszra gondoltam külsõt illetõen.Mindenkinek más az ideálja.Sok boldogságot! Grielean: Én nem skatulyázok be senki: ez így van!Gondolj bele, mit látsz meg elõször az ellenkezõ nemûeken:a testalkatát, haj/fogak ápoltságát, arcberendezését vagy a jóhiszemûségét, kedvességét, magyarán a jellemét? És egy másik kérdés: Miért gondolják azt sokan, hogy ha valaki törõdik magával, üresfejû?(Ne a szélsõséges esetekre gondoljatok, pl.'páwák')
szerintem nagyon fontos az ápoltság, a higiénia, és hogy az ember adjon valamit magára. akinek volt már intim kapcsolata, az biztos érti, hogy miért fontosak ezek. ha valaki kórosan el van hízva, szerintem érdemes, összeszednie magát, persze most nem azokról beszélek, akik valamilyen betegség miatt ilyenek. ennek ellenére, amúgy bejönnek a kissé telt lányok. a másik ami még taszító, ha valaki igénytelenül sminkeli magát, esetleg össze vissza kopik a körmérõl a festék, nagyon elõnytelen ruhákat hord. ettõl még persze lehet jó fej és vonzó is, de hát nah. :) 28F
A) Mentik a saját igénytelenségüket, legjobb védekezés a támadás alapon (akár tudat alatt is) B)Féltékenyek egy szerintük jobbra és ismét a legjobb védekezés a támadás. C)Simán fogalmatlan hülyék
Persze ezt én pasi szemmel írtam, de szerintem ugyanúgy fontos nálunk is, hogy nézünk ki. A sportosabb srácok szerintem a legtöbb embernek jobban bejönnek, és ápolt körmökrõl, hajról, arcbõrrõl és testszõrzetrõl, higiéniáról pedig ne is beszéljünk :)
Ötmilliomodszorra is: Külsõ megfog, belsõ megtart! Senkinek sem kell olyannal együtt lennie, akihez nem vonzódik. Pont.
nekem édesanyám mondogatta mindig, hogy õ nagyon jól van így kövéren, és hogy õ így boldog és így kell elfogadni. persze valójában õ is le akart fogyni, de akarat gyenge volt, és nem akart lemondani a sok süteményrõl és zsíros ételekrõl.
"Miért gondolják azt sokan, hogy ha valaki törõdik magával, üresfejû?" Szerintem nem sokan gondolják így. Más az ápoltság és igényes megjelenés, és más az, ha valakit CSAK ez érdekel, és nõk esetében ingáznak a pláza, mûkörmös között, férfiak esetében meg minden perüket a kondi teremben töltik. Szóval az alap, hogy valaki foglalkozzon magával, de ne csak a külsejével.
Most itt a külsõ fontossága kétféle lehet. Nem mindegy, hogy az a fontos, hogy valaki tiszta, ápolt legyen, vagy az, hogy tökéletes alakú, babaarcú szépség. Mert akinek az utóbbi nem a leglényegesebb szempont, arra ne mondjuk már, hogy igénytelen, mert ez hülyeség.
csak a külsõ számít, meg a pénz a mai világban és én is kénytelen vagyok ez alapján csajt választani mert belül hulladék szinte az összes.
Még egy ekkora marhaságot, hogy a csúnyák mondják! :D Soha nem láttam még olyan külsõre igényes embert, mint egy-két nagyon csúnya ismerõsöm. Azt tapasztalom, hogy sokszor minél csúnyább valaki, annál nagyobbak az igényei a párja külsejét illetõen. Tisztelet a kivételnek.
Le lehet pontozni, de a csúnyáknak szokták ezt mondani meg õk maguk is. Szerintem is fontos a külsõ. Sõt fontos egyaránt a külsõ és a belsõ egyaránt. Mellesleg én is pont egy ilyen párt láttam egy vékony fiúcskát egy nagyon duci lánnyal csókolózni a medencébe, de nem nevette ki õket senki. Már bocsesz de több kell attól, hogy ne legyen igénytelen meg koszos...
Az a baj hogy ez a mai degenerált társadalomba ez van betanítva és ezért gondolod te is ezt. Pl. ez olyan mint ha egy ducibb lány összejön egy vékonyabb fiúval õk jól érzik magukat de a társadalom kiröhögi õket.
hmm manapság nem biztos h a külsõt látod elsõre és a netes ismerkedés ???? és mint az elsõ írta én is ezt tartom
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! 2-es: Láttam már ilyen párokat, és nem gúnyoltam ki õket.Mi közöm lenne hozzájuk?Különben is, sok szép duci lányt/nõt ismerek.
Engem már nem izgat túlzottan a dolog, lassan beletörõdök abba, hogy soha nem lesz senkim.Pedig nem vagyok se csúnya, se buta, de egyszerûen nem kellek senkinek úgy érzem. Ezt a harcot meg örökké folytathatnánk, hogy ki mennyire felszínes, nincs értelme.
A kérdező hozzászólása: Én rendes ismerkedésre gondoltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! 7-es: Mindenkinek meg van a párja, ezen ne görcsölj.
Kérdezõ, 7-es vagyok.Szerinted ezt hányszor hallottam már emberektõl?És hányszor próbáltam már meg változtatni, illetve mindenféle lánynál próbálkoztam már, szóval mindegy igazából.Mindenki ezt próbálja mondani, hogy jajj majd eljön meg blabla, hiába.22 éves vagyok és semmi nem jön össze mostanában, de lassan tényleg már feladom sajnos...
Saját példa: én mindig azt mondtam, hogy nekem sokat számít a külsõ. Aztán egyszer csak beleszerettem egy alacsony, kövérkés, kopaszodó, egyáltalán nem jóképû pasiba nem is akárhogy, õ lett az életem elsõ, igazi nagy szerelme. Idõvel egyre vonzóbbnak láttam, késõbb már nem is értettem, hogyhogy elõször nem tetszett? Pedig ugyanaz az ember volt, semmit nem szépült. Csak a szememben. Azóta óvatosan bánok az ilyen kijelentésekkel.
Egyszerûen csak van, aki tényleg így gondolja. De általánosságban épp ugyanolyan alaptalan dolog kijelenteni, mint azzal beskatulyázni mindenkit, hogy elsõre mindig a külsõ számít. Kinek ez jön be a másikon, kinek az, és az ízlés nem egyezik, nem is kell, hogy egyezzen két emberben, sem a külsõ tulajdonságok, sem a jellem alapján, de még abban sem, hogy kinek a külsõ számít, kinek a belsõ. Én konkrétan ismerek egy olyan párt, akik a neten ismerkedtek meg, de úgy, hogy egy képet sem láttak a másikról, egész az elsõ randiig. Addigra viszont már kialakult köztük a vonzalom, csupán egymás gondolatai, jelleme alapján, amin aztán semmit nem változtatott az a pillanat, amikor meglátták egymást. Azóta is együtt vannak. A másik oldalon meg hány olyan párt találhatunk, ahol az egyik fél (vagy akár mindkettõ) bombajól néz ki, de agyilag egy felmosórongy szintjén van. Ki akarna összejönni egy ilyen emberrel? Hisz megteszik. Nyilván olyanok, akiknek a belsõ értékek a legkevésbé sem számítanak, csak nézzen ki jól, aki mellette van. Ilyet simán elfogad a többség, sokan szerintem már természetesnek is veszik, hogy vannak ilyen kapcsolatok. Miért lenne lehetetlen ugyanennek a fordítottja?
1-es nyerõ felvetés! Amúgy szerintem valahol igényesség kérdése a külsõ java részt, nem kell mindenkinek fehérnemûmodellnek lennie, az nem normális, de pl a túlsúly ellen igen is lehet tenni, csak ha nincs mákja valakinek, mert olyan a szervezete akkor sokáig tart és kitartást igényel! Öltözködni sem kell feltétlenül drágáért ugyebár... De aki mindent leszar, rossz a genetikája és még a buxa is üres az max így járt!
"Én nem skatulyázok be senki: ez így van!Gondolj bele, mit látsz meg elõször az ellenkezõ nemûeken:a testalkatát, haj/fogak ápoltságát, arcberendezését vagy a jóhiszemûségét, kedvességét, magyarán a jellemét?" Nem is konkretizáltam rád ezt a kijelentést, kérdezõ, hanem úgy általánosságban beszéltem, mert sokan tesznek így. Viszont amit utána mondasz, az is csak akkor igaz nagyobbrészt, ha kimondottan párkeresés céljából, ismeretlen embereket nézeget az ember. Viszont nagyon sokszor az a valóság, hogy valakinek a párja tulajdonképpen az ismerettségi körbõl kerül ki. Ilyen esetben pedig egyáltalán nem kell, hogy megfogjon a külseje. Elég, ha csak olyan szinten foglalkozol vele, ahogy mondjuk egy ismerõs ismerõsével illik a buliban, vagy egy munkatárssal, stb. Mígnem rá nem jössz, hogy az illetõ milyen okos, milyen jó humora van, milyen elõzékeny, romantikus, stb, kinek mi a fontosabb. És máris kialakulhat a vonzalom egy olyan ember iránt, akire soha fel sem figyeltél volna, ha a külsõ lett volna, ami alapján meg kellett volna fogjon.

Mit mondjak a barátomnak, hogy a szivéig jusson az, hogy ő nekem nagyon fontos? Többi lent

Õ abban a hitben él,hogy engem nem érdekel a kapcsolatunk..bárhogyis magyarázom az ellenkezőét nem hiszi..hogyan mondjam el,hogy mennyire érdekel,hogy felfogja ő is? :(

Legjobb válasz: Miért nem hiszi el?

Miért nem hiszi el?
Szerintem belõle hiányoznak a feltételek, hogy ezt megértse. Ezt nem valószínû, hogy te kompenzálni tudod. A másik eset, hogy te élsz abban a hitben hogy érdekel, de ezt õ nem érzi. Szerinted melyik inkább?
Szerintem is olyasmi lehet a háttérben, hogy õ nem szeret eléggé ahhoz, hogy felfogja a te érzéseidet.Ha benne is meglenne ez a lángoló szerelem, elhinné és átérezné, te mirõl beszélsz, te mit élsz át.
Ígérj és tartsd be az ígéreted! Apróságokra gondolok. Ha van olyan elõadó, akiért nem rajongsz, de elviseled, akkor mondd, hogy legközelebb elmennél vele a koncertjére. Ha félsz a sötétben, akkor mondd el neki, hogy vele felmennél éjszaka a Hármashatár-hegy tetejére.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!